Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100876-100900

Nimi : einomutta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hypoteettisesta ehdokkuudesta:

Vaikka asianomaisilla kiinnostusta riittäisikin, luulisin että aika ratkaisevassa asemassa on Timo Soini. Voi vain kuvitella minkä paineen kohteeksi hän on muiden puolueiden taholta joutunut Halla-ahosta irtisanoutumiseksi.
  
  28. marraskuuta 2008 11:42:03

Nimi : Jep
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti :
http://www.aijaa.com/v.php?i=3160687.jpg
  
  28. marraskuuta 2008 11:53:21

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Olen vielä valtakunnan syyttäjään yhteydessä.."

Jännitys tiivistyy niin että.
  
  28. marraskuuta 2008 12:02:17

Nimi : tsirp-tsirp
  
Viesti : VJM: Ihan näin suvaitsevaisuuden mielessä vaadin että wikipedian kuvia välilihasta on vaihdettava. Se kuvastaa ainoastaa suomalaista näkemystä asiasta ja saa muslimit kiukkuiseksi.

Millä tavoin se saa muslimit kiukkuisiksi? Onko sinulla sellainen käsitys, että muslimeilla on jotakin välilihaa vastaan?
  
  28. marraskuuta 2008 12:02:26

Nimi : JT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Halla-ahon eurovaaliehdokkuudessa olisi sekin ilo, että kuka tahansa kautta koko Suomen voisi äänestää häntä. Ääniä voisi tulla niin paljon, että vihreät ja Paavo Lipponen alkaisivat vaatia EU:n asettamista boikottiin."
- Juuri näin. Euvostoliitto nousuun!
  
  28. marraskuuta 2008 12:09:08

Nimi : JF
Kotisivu : http://www.vartti.fi/nyttekeilla/858b36dc-e044-4226-afb8-bbe21f1
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Joulu ilman jeesusta on erittäin tervetullutta mutta moku-paskan johdosta voin vaan sanoa että EI HELVETTI.
  
  28. marraskuuta 2008 12:14:38

Nimi : tapio
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Olen vielä valtakunnan syyttäjään yhteydessä.."

Tekeekö Kuusimäki nyt sitten poliittisen harkinnan, päästääkö Illman irti vai ei.

Joutuuko Kuusimäki harkitsemaan, onko Vihreät Naiset poliittisesti niin vahvoilla yhteiskunnassamme, ettei sen tekemää tutkintapyyntöä voi sivuuttaa olan kohautuksella, vaan perusteellinen prosessi pitää aloittaa.

Joka tapauksessa poliisi on kyennyt itsenäiseen harkintaan, että PS:n edustajan tutkintapyyntö on kevyttä kauraa.
  
  28. marraskuuta 2008 12:15:02

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Tapio,

Tekee ne niin tai näin niin poliittisena tavoitteena menee umpikujaan jokatapauksessa.

Jos Halla-aho tuomitaan, tai joutuu edes syytteeseen niin sitten Osmo menee samalle golgatalle identtisen tai jopa rankemman lausunnon toimesta..
  
  28. marraskuuta 2008 12:18:18

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Junakohtaus:

Lisäksi kannattaa vahingoniloita, että jevroparlamentissa Mestari joutuu opettelemaan ranskaa!

Hänellä on siellä parlamentaarikkotoveri tulkkina: Freddy puhuu sujuvasti sekä flaamia, että ranskaa: Bryssel järjestyksen kourissa, voiko vain kirkkoslaavi voi estää pääkaupungin joutumisen vieraiden käsiin?
  
  28. marraskuuta 2008 12:24:45

Nimi : einomutta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Risto A:

Ei Odea tönitä, kukas nyt menninkäistä !?
Hänhän toivoi kuolemaa, ei rikosta.
  
  28. marraskuuta 2008 12:25:40

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tohtori Viha™ suuttuu:
http://www.aijaa.com/v.php?i=3160766.jpg
  
  28. marraskuuta 2008 12:26:41

Nimi : JP
  
Viesti : Tai vielä paremmin että Jussi tuomitaan ja Osmoa ei. Toiset tasa-arvoisempia kuin toiset ja niin edelleen. Jussi saa tohtorinhatun seuraksi marttyyrin kruunun ja kapinallisen nahkarotsin.
  
  28. marraskuuta 2008 12:28:51

Nimi : einomutta
  
Viesti : Toisaalta, onhan kuoleman toivominen tieylle kohteelle selvästi yllyttämistä uhrien saattamiseksi kriittiseen tilaan jollain järjesteyllä onnettomuudella, myrkyttämisellä tms...ovelaa, ei uskoisi hyvistä ihmisistä!
  
  28. marraskuuta 2008 12:38:18

Nimi : Tyybit
  
Viesti : "Nimi : P

Viesti : Kun tekisivät vastaavan Mussen, niin olisi medianäkyvyys taattu."


P. Olen lähettänyt sinulle sähköpostia. Käyhän nyt pikapuoliin tsekkaamassa!
  
  28. marraskuuta 2008 12:40:53

Nimi : JT
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Pasille iso käsi sarjiksesta!
  
  28. marraskuuta 2008 12:41:09

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Tai vielä paremmin että Jussi tuomitaan ja Osmoa ei."

No sitten se olisi sitä, mitä on peräänkuulutettu, että sosialistinen yhteiskunta olisi pakotettu osoittamaan todellinen luonteensa: sovjet
  
  28. marraskuuta 2008 12:45:51

Nimi : ihminen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Rasismikortti heilahtaa
roskanpoimija.blogit.uusisuomi.fi/2008/11/27/rasistikortti-heilahtaa/.

”Vihervasemmistopiipertäjät” vastaan ”rasistit” - uusi poliittinen rintamalinja?

rikuosterman.blogit.uusisuomi.fi/2008/11/28/vihervasemmistopiipertajat-vastaan-rasistit-uusi-poliittinen-rintamalinja/.

Hiljalleen alkaa kiukuttelu vaaleista lopuua ja esiin tulee ihmisten oikeita kannan ottoja.
  
  28. marraskuuta 2008 12:54:58

Nimi : 390ppm
  
Viesti : Soininvaara ja tasa-arvo:

"Mitä se sinua haittaa, jos naapurisi saa paremmat edut jos sinä kuitenkin saat entiset edut?"
  
  28. marraskuuta 2008 12:55:33

Nimi : Jep
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Maahanmuuttovirasto turvapaikanhakijat

http://tinyurl.com/5uz3qy


  
  28. marraskuuta 2008 13:00:35

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jep: Mikäköhän funktio/ero tuossa on muuten kohdilla "(Blank)", "Ei tiedossa" ja "Tuntematon"? Vai eikö mm-virastossa osata vain käyttää exceliä...
  
  28. marraskuuta 2008 13:13:16

Nimi : Karvajalka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Leopoldille, jos vielä kuulolla olet:

En nyt vastaile suoraan kysymyksiisi, mutta jos pieni avautumisen feminismiaiheesta kämygenressä sallitaan niin tässä olisi.

Feminismi joskus parhaimmillaan toteutti sukupuolten välistä tasa-arvoa (kaikki kunnia siitä feminismille), mutta sen luonne yhden sukupuolen etuja ajavana ideologiana on kuitenkin ajan myötä tasa-arvon toteutuessa käynyt yhä selvemmäksi, kunnes aivan viime aikoina on ilmennyt, ettei feminismi oikeasti välitä edes kaikkien naispuolistenkaan oikeuksista tai tasa-arvosta (vrt. parvekelentävät huivitytöt, jotka eivät jostain syystä kuulu edes feministien viiteryhmään). Kuten islam feminismikin on niin kuin sitä toteutetaan - ks. Anne Moilanen siellä pyssyn takana <hic>.
Leopold: Huomauttaisin vielä siitä terminologisesta anomaliasta, että feminismi-termi on aika pitkälti vakiintunut tarkoittamaan yleistä tasa-arvo-ajattelua, eikä mies-/nais-näkökulma enää automaattisesti edes kuulu siihen
Orwellimaista uuskieltä puhtaimmillaan. Tasa-arvo käsitteen korvaaminen feminismillä on irvokasta. Feministinen tasa-arvo... niin mitä ihmettä se on? Vasemmanpuoleista tasapainoa? Jo itse käsite on tasa-arvoa raiskaava ja ennen kaikkea valheellinen. Mistä pääsemmekin sitten monikulttuuriin...

Feminismi ja monikulturismi ovat itse itseään ruokkivalla hysteerisellä moraalinosteella todellisuudesta irtaantuneita ideologioita, jotka jakavat saman demonisoidun arkkivihollisen (VHM) ja saman todellisen uhan, eli putoamisen todellisuuden kovalle maanpinnalle. Sekä feminismi että monikulturismi käyvät todellisuutta ja möröksi demonisoitua VHM:ää vastaan kaikin tarkoitukseen käytettävissä olevin keinoin: vääristelyllä, valehtelulla ja vaientamisella. Muita keinoja kun ei ole. Eivät feminismi ja monikulturismi tietenkään ainoita todellisuuspakoisia ideologioita ole mutta ovat kuitenkin valtavirtaa.

Vähän aikaa sitten joku vieraskirjassa kirjoitti jotain sen tapaista kuin: kaikki teot ovat kulttuuria, koska ne aina perustuvat jollekin arvolle, tai jotain vastaavaa. Joka tapauksessa pysähdyttävän hienosti kiteytetty. Nyt kun feminismi ja monikulturismi ovat valtavirtaa, luovat ne teoillaan, eli todellisuuspakoisilla julistuksillaan, eli valehtelulla, valehtelun kulttuuria, joka levitessään korruptoi kaiken keskustelun ja yleensäkin... niin kaiken. Kuin home, joka iskee yhteiskuntaamme kannattaviin rakenteisiin. Valheesta tulee normi. Me mätänemme pystyyn.

Minä pölähdin aikoinani tänne Scriptaan, linjojen taakse, Pakkotoiston AVK-sotien lennättämä (hieno termi!). En silloin itse osallistunut kahakoihin, en edes jalkaväkimiehenä (ainahan sotajoukkojen liepeillä on roikkunut muutakin sakkia: kaupustelijoita, varkaita, uhkapelureita, porttoja...). Minulle kävi kuitenkin hyvin pian sodan strategiaa ja joukkojen retoriikkaa seuratessa selväksi, kumpi osapuoli sitä likaista peliä pelasi. Ainoastaan se, kuinka alas se toinen osapuoli oli lopulta valmis vajoamaan, yllätti. Minusta siis teki kämyn mokujen valehtelu. Sitä samaa valehtelua minä inhoan myös feminismissä. Näin haluaisin ainakin itse ajatella. Toinen vaihtoehto asenteitani ohjaavaksi tekijäksi on tietysti se, että minä nyt vain olen näiden kahden ideologian luontainen vihollinen VHM, ja taistoni mein Kampf <hic> on vain vaistomaista vastaan haraamista.

Ps. vierastan kyllä itsekin ylenkatseista tai alentuvaa asennoitumista naisiin. Seksismi taas voi olla, molempien osapuolten sen niin kokiessa, myös pientä keskustelua värittävää flirttiä, josta minä sameiden vesien kalapuikkoviiksi taas en tajua yhtään mitään. Tulkinnanvarainen juttu, jonka naiset tulkitsevat. Elämä on.
  
  28. marraskuuta 2008 13:22:47

Nimi : ihminen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Joku on vetänyt herneen nenään:

Turhaa teatteria yhden Nobodyn takia
Jackass | 28.11.2008 13:19

Vihreät naiset voivat kertoa version motiiveistaan, mutta uskoisin, että raiskausjuttu saattaa olla pelkkä tekosyy saada esille se millaisia aatteita tämän tyypin klaani edustaa. Halla-ahon uskottavuus on yhtä helppoa ampua alas kuin osua laiturilta veteen, mutta tuskin kaikki jaksaa potkia maassa maakaavaa liikaa.

Suomessa ei ole samanlaista nyrpistelevää yläluokkaa kuin Itävallassa, kohderyhmäksi pitää valita muita. Halla-aholle ei jää muuta keinoa kuin suorastaan huutaa huomiota, ja on koomista miten huonosti hän sitä kestää huomiota saadessaan. Hän ei voi sisun jäsenenä ja oman inside-hähättäjien piiristä nousta ikinä uskottavaksi toimijaksi. Toki suomessa on vänisijöitä paljon, mutta jokaisella on kuitenkin enemmän huolia eikä jaksa käyttää päiväkausia aikaa mestariksi haluavan egon pönkitykseen. Halla-ahon uskottavuus tulee romahtamaan myös silloin, kun hän joutuu ottamaan kantaa asioihin mistä hän ei ymmärrä mitään, ja niitä tuppaa löytymään paljon, kun teemana on ollut vain yksi asia.

Vihreän langan SLAPP keskustelusta
  
  28. marraskuuta 2008 13:25:38

Nimi : reino
  
Viesti : Uusin diabolinen suunnitelmani on, että solutamme Vihreän liiton ja otamme haltuumme sen puheenjohtajuuden.

Nimittäin: "Vihreät äänestävät puolueen uudesta puheenjohtajasta todennäköisesti postitse."

"Esityksen mukaan äänioikeutettuja ovat kaikki maaliskuun 2009 loppuun mennessä jäsenmaksunsa maksaneet Vihreän liiton jäsenet."

Kaikki 3000 Jussin äänestäjää liittyvät siis Vihreän liiton jäseniksi maaliskuun loppuun mennessä. Vaaleissa kaikki äänestävät koodinimeä Hans Moleman. Toistan: Hans Moleman. Koska muiden ehdokkaiden äänet jakautuvat (Brax ei ole vielä saanut valmiiksi äänestyskonettaan, joka korjaa väärät äänet automaattisesti), niin voittomme on varma.
  
  28. marraskuuta 2008 13:30:11

Nimi : Naapurinpoika
Kotisivu : iltasanomat
  
Viesti : Poliisi: Jussi Halla-ahon aselupa mietintään
28.11.2008 13:28

Poliisi käy parhaillaan läpi Helsingin tulevan kaupunginvaltuutetun, Jussi Halla-ahon (ps, sit) asetekstejä. Halla-aho on kirjoittanut useita väkivaltaa ja aseharrastusta ihannoivia tekstejä. Halla-aho on innokas aseharrastaja.

- Totta kai hänen aselupaansa pitää miettiä. Olemme saaneet vihjeen näistä teksteista ja käymme niitä parhaillaan läpi. Pohdimme, onko tällaista henkilöä syytä pelätä vai onko kyse pelkästä retoriikasta, sanoo rikoskomisario Vesa Hietala Helsingin poliisista.

- Kaikki tällaiset puheet on otettava vakavasti.

Halla-aho on kirjoittanut muun muassa:

Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Olisiko sitä seuraava hekuma niin suuri, että se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen? Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino.

Halla-aho on kertonut, että hän ei menisi väliin, jos näkisi raiskauksen. Pahinta olisi, jos hän joutuisi maksamaan afrikkalaiselle raiskaajalle kivusta ja särystä korvauksia.

"Tuollaisessa tilanteessa voisin hyvin kuvitella menettäväni kokonaan itsehillinnän ja ottavani hengiltä sekä tuomarin, kipua ja särkyä kärsineen saastan että häntä puolustavan oikeusavustajan."

Espoolaisen ensi kauden kaupunginvaltuutetun Teemu Lahtisen (ps) tutkintapyyntö Vihreän langan kolumnista ei johda toimiin. Poliisin mukaan Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton pääsihteeri Jehki Härkönen ei ole syyllistynyt rikokseen.

Lahtinen pyysi poliisia tutkimaan, suunnitteleeko Härkönen perussuomalaisten joukkotuhontaa tai kiihottaako hän kansanryhmää vastaan. Härkönen kirjoitti kolumnissaan: "Jos haluamme oikeasti tuhota perussuomalaiset, meillä täytyy olla keinoja parantaa heidän äänestäjiensä taloudellista asemaa".

- Teksti ei aiheuta toimia. Ei tuossa kukaan ole syyllistynyt rikokseen. Asiayhteydestä voi päätellä, että kyse on poliittisesta kielenkäytöstä ja kolumnissa puhutaan puolueen kannatuksen vähenemisestä, ei joukkotuhonnasta, tutkinnanjohtaja Hietala kuittaa.
  
  28. marraskuuta 2008 13:34:12

Nimi : Riku A.
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Joko on vieraskirjalaiset olleet hereillä: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1620975

Tätä ei voi uskoa todeksi :D
  
  28. marraskuuta 2008 13:34:44


guestbook © freebok.net