Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100851-100875

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mikko Ellilä,

"Ihmettelen tätä puheenvuoroa.

Väittääkö joku ihan tosissaan, että viimeisen 15 vuoden aikana harjoitettu maahanmuuttopolitiikka ei ole vielä aiheuttanut Suomessa merkittäviä ongelmia?!"

Eipä varmaan kukaan täällä aktiivisesti kirjoittava. Jos ongelmat eivät olisi merkittäviä, en ainakaan henkilökohtaisesti olisi vaivautunut erikseen mainitsemaan, että nykypolitiikassakin olisi parantamisen varaa. Tästä on kuitenkin vielä hyvin pitkä matka "katastrofiin", siihen että "Suomi menee viemäriin". Meillä on vasta toinen jalka Ruotsin valitsemalla tiellä. Kritisoin yksinkertaisesti Panun olkiukkoa siitä, että hyperventiloivien kämyjen mielestä rajat ovat kokonaan auki jo nyt ja OMG OMG Negrokalypsi väijyy nurkan takana.
  
  28. marraskuuta 2008 6:01:27

Nimi : matti
  
Viesti : Kalevan mukaan Lahtisen tutkintapyyntö Jehki Härkösestä ei johda toimenpiteisiin; tuhoaminen ei kuulema tarkoita kuin taistelua äänestäjistä ja paskiaistakaan ei ole käytetty ikävässä merkityksessä.

Sen sijaan ViNo:n tutkintapyynnön tiimoilta konsultoidaan vielä valtakunnansyyttäjää.
  
  28. marraskuuta 2008 6:25:43

Nimi : Zngr
  
Viesti : Minusta on tullut Heidi Komulainen -fani.

Hieno mimmi.
  
  28. marraskuuta 2008 8:41:40

Nimi : einomutta
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Huomisen Ilta-Sanomat

Luin joutessa J-P Roosin blogin 168 komenttia ja vastausta.
Sen verran vimmaista oli professorin kommentointihalu, etten hämmästy, jos viikonvaihteen Ilta-Sanomista löytyy Sanna Ukkolan kyhäämä aukea siitä, kuinka sankarimme pisti halla-aholaiset järjestykseen. Jeja-Pekkan omaa kommenttia lainaten; "pöyhi kompostia, josta nousevia pikkukärpäsiä tarvitsee vain vähän lapiolla huiskia".
Mitä se sitten oli ? Tilastot tietenkään eivät osoita ulkolaisten tekevän merkittävästi enempää rikollisuutta, kylläpäseipäs Halla-aho tarkoitti. Professori väitti hämmästyneensä havaintoaan, että Halla-ahon kannattajiin kuuluu periaatteessa ainakin opillisesti sivistynyttä joukkoa, jonka kohdalla tilanne on raskauttava, sillä "he tietävät, mitä tekevät".
Tuo lähtökohtaisesti tuomittava synti jäi mainitsematta, mutta niinhän se on aina kun stigmatisoiduilla käsitteillä tässä maassa, varsinkin kyseinen ajattelija on pelannut.
Niin, että eiköhän se ole neuvostovas...korjaan maahanmuuton vastustus.
Roos todisti kuin helluntailainen paheksuntaansa Halla-ahoa paheksumattomille. Myönsi kyllä muun euroopan kotouttamisongelmat, muttei juuri ratkaisuja varsinkaan Suomen resursseilla. Avoimempaa siirtolaispolitiikkaa kertoi vastustavansa ainoastaan ekologisista syistä.
Väitän, että hän on tiennyt vuodesta 1990 asti, ettei hänen tarvitse kuin pitää tauko blogi-missiossaan ja mennä kahvia hakemaan kohdatakseen henkilön, jonka tietää olevan valmis vaikka rajojen sulkemiseen, tutuista vaikuttajista tai sukulaisista puhumattakaan, yli puoluerajojen.

Henkilön historiaa muistellen ei tarvitse ihmetellä jos hän onnistuukin näkemään maailman kuten haluaa. Mitenkähän siihen kuuluu euroopan getto-ongelman tai Suomen vähemmistöjen naisten ihmisoikeudet.

  
  28. marraskuuta 2008 8:53:37

Nimi : P
Kotisivu : http://taustavaikuttaja.blogspot.com/2008/11/kebabhetki-helsingi
  
Viesti : Tuolla blogissa aika hyvä yhteenveto Hesarin kebebkäräjistä.
  
  28. marraskuuta 2008 9:14:20

Nimi : Zngr
  
Viesti : Metkaa. Onko joku huomannut, että voi silti äänestää väärin, vaikka kirja pysyykin kädessä? Suurin osa suvaitsevaisista käy vielä ankaraa taistelua lukutaidottomia, liimaa haistelevia skinejä vastaan jotka käyvät äänestämässä Halla-ahoa silloin kun eivät hakkaa vaimojaan Puna Huglandin opein.

Onkohan henkisesti raskastakin taistella sellaisen asian puolesta, mitä ei ole, sellaista vihollista vastaan, jonka voi tavata ainostaan oman päänsä sisällä?
  
  28. marraskuuta 2008 9:14:44

Nimi : buuri johannesbuurista
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En varmaan mene paljon harhaan, jos veikkaa, että Halla-Aho saa syytteen ja sitten käräjillä tuomitaa. Kaikki merkit viittaavat siihen, valitettavasti. Noitaroviot palavat. So it goes...
  
  28. marraskuuta 2008 9:19:43

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : EU aikoo ottaa vastaan jopa 10 000 uutta irakilaispakolaista

www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=138811.


  
  28. marraskuuta 2008 9:38:34

Nimi : einomutta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : buuri johannesbuurista kirjoitti:
"Mitä teen : Kommentoin

Viesti : En varmaan mene paljon harhaan, jos veikkaa, että Halla-Aho saa syytteen ja sitten käräjillä tuomitaa. "

Siinä tuomittaisiin yllytykseksi mahdollisesti tapahtuville rikoksille kohteita.
Varmaan kimuranttia oikeusoppineillekin.
Ja jos vähänkin tulkinnavairainen on, niin läpitte menee.
Voi vain kuvitella mitä kulissientakainen paniikki on saanut aikaan.
Eikä Suomessa tehdyistä oikeusmurhista ole ennenkään meteli noussut. Eikä varsinkaan nyt kun kohde on "hyville ihmisille luvallista riistaa" .
  
  28. marraskuuta 2008 9:42:09

Nimi : KK
  
Viesti : "Saksa aikoo ottaa vastaan neljänneksen uusista tulokkaista. Heidän on määrä edustaa pakolaisten kaikista haavoittuvinta osaa kuten kidutuksen uhreja, terveydellisistä ongelmista kärsiviä, uskonnollisten vähemmistöjen edustajia ja yksinäisiä naisia". Suomelle jää sitten tämä "työperäinen" maahanmuutto..mutta sitähän Halla-ahokin kannattaa joten ei syytä valittaa. Humanitaarinen maahanmuuttohan oli pahasta, vai?

  
  28. marraskuuta 2008 9:44:44

Nimi : rähmis
  
Viesti : Flashback:

Vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalainen ei usko kriminaalipolitiikkaamme olevan riittävän valistunutta etnisesti. Hänen mielestään nyt pitäisi ottaa vastaan monikulttuuristumisen haaste. Siihen 60–70-lukujen valistunut ja humaani kriminaalipolitiikka tarjoaa hyvän perustan.

Vankilat ovat Suomen monikulttuurisimpia yhteisöjä. Hänestä onkin melkein häpeä, että suomalaisessa yhteiskunnassa vankilaolosuhteissa monikulttuurisuuden annetaan usein muuttua rasismiksi. Vangit ovat ottaneet yhteyttä vähemmistövaltuutettuun jonkin verran.

Esimerkiksi Vantaan Hakunilan levottomuudet muutama vuosi sitten lähtivät ilmeisesti liikkeelle somalialaistaustaisen pojan koulukiusaamisesta, johon ei puututtu ja joka sitten pääsi laajenemaan yhteisökonfliktiksi. Siitä otettiin opiksi, ja nyt Vantaalla on ihan eri lailla valppautta näissä asioissa.


Takaisin tähän päivään. Vantaa ylpeilee olevansa kansainvälinen ja monikulttuurinen kaupunki. Vantaalaiset edustavat yli sataakahtakymmentä eri kansallisuutta ja puhuvat lähes sataa eri kieltä. Vantaan liike-elämä on vilkasta ja kaupungin asema maan logistisena keskuksena tarjoaa yrityksille erinomaisen sijoittumis- ja kasvuympäristön. Siltikin...

Hakunilan ostari pelottava paikka

Häiriköinnistä ja rikollisuudesta koituva haitta ja turvattomuuden tunne ovat kasvussa Hakunilassa. Erityisesti ostoskeskusta pidetään turvattomana.

Hakunilassa tehdyssä tuoreessa asukaskyselyssä saatiin huolestuttavia tuloksia. Kysely on tehty neljänä vuonna peräkkäin ja tulosten mukaan Hakunilassa asuvien turvattomuuden tunne on selvästi lisääntynyt.

- Merkittävin muutos on tapahtunut siinä, millaiseksi kotialueen turvattomuus koetaan liikuttaessa ulkona yksin ja myöhään, iltayhdeksän jälkeen. Hyvin turvattomien osuus vastauksista on lähes kaksinkertaistunut (17%), sanoo kyselyn tehnyt Mikko Virkamäki Kotialue Oy:stä.

Turvattomuuden tunteen lisääntyminen on hälyttävää, koska melko turvattomaksi alueen kokevien määrä on pysynyt ennallaan (33%). Toisin sanoen puolet kyselyyn vastanneista hakunilalaisista kokee olonsa kotinurkillaan yksin ja iltamyöhällä turvattomaksi tai erittäin turvattomaksi.

Hyvin turvallisena yksin ja iltamyöhällä aluetta pitää vain kuusi prosenttia vastaajista.

- Itse asiassa turvattomuuden tunne on lisääntynyt vieläkin enemmän kuin prosentit näyttävät. Se johtuu siitä, että miesten osuus vastaajista on kasvanut aikaisempaan verrattuna. Naiset kokevat aina herkemmin turvattomuutta kuin miehet, Virkamäki huomauttaa.

Asukkaiden mielestä turvattomuus keskittyy vanhan ostoskeskuksen ympäristöön. Vastaajista kaksi kolmannesta oli sitä mieltä, että Hakunilassa on paikkoja, joissa olo tuntuu erityisen turvattomalta. Ja peräti 83 näistä prosenttia nimesi ostarin sellaiseksi paikaksi.

- Hakunilaan on tulossa uusi ostoskeskus ja nyt on aivan ratkaisevaa, että vanhalle ostarille tehdään silloin jotain viihtyisyyden parantamiseksi. Tai sitten se on purettava. Nykyisellään ostari on koko Hakunilan turvattomuuden symboli, sanoo Virkamäki.

Kyselyssä selvitettiin myös sitä, kuinka moni on Hakunilassa joutunut rikoksen uhriksi viimeisen vuoden aikana. Omaisuusrikoksen, kuten varkauden tai murron uhriksi ilmoitti joutuneensa yhdeksän prosenttia. Henkilörikoksia (esim. pahoinpitely tai laiton uhkaus) oli kokenut kolme prosenttia.

Erilainen häiriköinti oli ollut ongelma viidennekselle vastaajista.

Rikollisuus ja häiriköinti koettiin kyselyssä selvästi suuremmaksi ongelmaksi kuin vielä vuosi sitten. Häiriköinnin koki nyt melko suurena ongelmana melkein kolmannes (31%, vuosi sitten 23%) ja rikollisuuden lähes neljäsosa (22%, vuosi sitten 14%).

Muun muassa kyselyn tuloksia käsitellään Hakunilan turvallisuusillassa nuorisotilassa keskiviikkoiltana klo 18 alkavassa tilaisuudessa.
  
  28. marraskuuta 2008 9:45:53

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onko kenelläkään tietoa missä vaiheessa monikultturismin viralliseksi ikoniksi nousseen Ali Qassimin oikeusprosessit ovat.

Ali Qassimhan on ollut hyvin suosittu asiantuntija Vihreiden seminaareissa maahanmuuttopolitiikan huippuosaajana.
  
  28. marraskuuta 2008 9:50:30

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Kannatan ehdottomasti Jussin eurostovaaliehdokkuutta. Kaiken näkyvyyden, kannatuksen mittaamisen ja muun hyödyllisen lisäksi on muistettava, että suuri osa maahanmuuton kannalta merkittävistä kysymyksistä ratkaistaan EU-tasolla.

Tämän lisäksi minulla on tietty oma lehmä ojassa, koska Halla-aho on ilmeisesti nuiva myös koskien Lissabonin perkelettä.
  
  28. marraskuuta 2008 9:59:34

Nimi : Junakohtaus
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Lisäksi kannattaa vahingoniloita, että jevroparlamentissa Mestari joutuu opettelemaan ranskaa!
  
  28. marraskuuta 2008 10:07:16

Nimi : ihminen
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : KK: pälä pälä pälä joten ei syytä valittaa pälä

Niin missä vaiheessa on tästä aiheesta valitettu? uutista en kommentoinut millään Tavalla. Tarkastappas nyt niitä omia asenteitasi täällä kirjoittavia kohtaan. Ja miten Halla-ahon mielipide humanitaarisesta maahanmuutosta vaikuttaisi minun mielipiteeseeni kyseisestä asiasta. Onko minun pakko olla samaa mieltä? Ei.
  
  28. marraskuuta 2008 10:09:25

Nimi : einomutta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jiri Keronen kirjoitti:
"Kannatan ehdottomasti Jussin eurostovaaliehdokkuutta."

Ilman muuta !
Milloin ne vaalit on?
Nyt saadun, ja tulevan huomion ansiosta omaa hyvät mahdollisuudet. En muuten hämmästy, vaikka tämäkin blogi kampitettaisiin jotenkin - sitä miten, mietitään hurmioituneesti usealla taholla.
  
  28. marraskuuta 2008 10:11:09

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
  
Viesti : einomutta: Ne vaalit taitavat olla kesällä.

Junakohtaus: Hölynpölyä. Mestari pärjää kirkkoslaavilla.
  
  28. marraskuuta 2008 10:16:52

Nimi : P
  
Viesti : Kun tekisivät vastaavan Mussen, niin olisi medianäkyvyys taattu.
  
  28. marraskuuta 2008 10:28:18

Nimi : Tinden
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Otsikko eilisessä Iltalehdestä:

Tuhat irtisanomista joka päivä Ruotsissa


  
  28. marraskuuta 2008 11:02:42

Nimi : Henri K.
  
Viesti : Uutisia värinöistä ja rikastumisista..

Rollaattorilla liikkuvan vanhuksen lompakko vietiin
28.11.2008 10:56
Vuonna 1927 syntynyt, rollaattorilla liikkuva nainen pyysi apua ikävin seurauksin torstaina Nurmijärvellä.

Vanhus pyysi Keskustiellä sijaitsevan kauppaliikkeen pihassa huonosti suomea puhuvaa tummahiuksista naista nostamaan hänen kauppakassinsa rollaattorin päälle.

Tässä yhteydessä naisen lompakko anastettiin kassin sivutaskusta. Lompakko sisälsi rahaa.
(c) Iltalehti
  
  28. marraskuuta 2008 11:05:00

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Kannatan ehdottomasti Jussin eurostovaaliehdokkuutta. Kaiken näkyvyyden, kannatuksen mittaamisen ja muun hyödyllisen lisäksi on muistettava, että suuri osa maahanmuuton kannalta merkittävistä kysymyksistä ratkaistaan EU-tasolla.

Tämän lisäksi minulla on tietty oma lehmä ojassa, koska Halla-aho on ilmeisesti nuiva myös koskien Lissabonin perkelettä.


Peesaan.. eniten "vaikutusta" olisi todellakin europarlamentissä koska vihervasemmintolaiset asettavat persaukset pystyyn ja odottavat kieroa kurkkua täällä eivätkä kuuntele eduskuntaa...
  
  28. marraskuuta 2008 11:05:33

Nimi : V
  
Viesti : Hölynpölyä. Mestari pärjää kirkkoslaavilla.

Jiri, soittakaamme punkkia


Sai suuren suukon panu , sai vähän pimpsaakin,
kun se sai sen uskomaan et homma parantaa ripulin.
Peitsi oli tanassa ja siveysvyö kyytii sai.
Katapultin lailla laukes peräkammariin tottakai.
Silmät harittaen taas ritari rallattaa:
Niin kaunis nainen että joisin sen kylpyvettä,
vaikka moneen kertaan käytettyy ei kakomatta kaada.
Niin kaunis nainen että joisin sen kylpyvettä,
vaikka vihervasemmistolaiset nyrpistelee. Kai niidenkin pitäs saada.
No nuiva isäntä kotiin palas, kauhukseen huomasi,
ett hovissa on uusi kultamuna ja heti sodan julisti.
Päitä lensi ja miekat viuhui, taisto oli kaamea.
Mut korkeimmassa tornissa vain naitiin ja puhuttiin kirkkoslaavia.
  
  28. marraskuuta 2008 11:11:32

Nimi : tapio
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Halla-ahon eurovaaliehdokkuudessa olisi sekin ilo, että kuka tahansa kautta koko Suomen voisi äänestää häntä.

Ääniä voisi tulla niin paljon, että vihreät ja Paavo Lipponen alkaisivat vaatia EU:n asettamista boikottiin.
  
  28. marraskuuta 2008 11:22:57

Nimi : ihminen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Vihreä lanka palaa (Toimittajat huomio! Tätä ei sitten tarvitse tulkita uhkaukseksi)

Hirsi Ali ja Halla-Aho
www.vihrealanka.fi/blogit/hirsi-ali-ja-halla-aho.

Poliisista tuli politiikan jatke
www.vihrealanka.fi/uutiset/poliisista-tuli-politiikan-jatke.
  
  28. marraskuuta 2008 11:33:23

Nimi : Tulituki
  
Viesti : Saija Jokela kirjoitti 15.11. blogissaan tämän vieraskirjan isännästä näin:

"Hänen antamansa tilastot pääsee käytännössä aina tarkistamaan ja niiden käytön mahdolliset ongelmat liittyvät lähinnä siihen, että tietoja ei aina suhteuteta kovin hyvin. Tämäkin johtuu todennäköisesti osin siitä, että aiheesta saatavat raakatilastot ovat sen verran karkealla tasolla, ettei niiden tarkempi suhteuttaminen ole mahdollista ilman tarkempaa tietoa. Niin tai näin, Halla-aho kuitenkin vertaa keskenään tilastoja, joiden luvut eivät sellaisenaan ole täysin vertailukelpoisia. Tutkijana hän tuskin tekee näin vahingossa. Ja ainakin hänen pitäisi näin tehdessään todeta aineistojen erot, vaikuttivat ne hänen mielestään tehtäviin johtopäätöksiin tai eivät."

Viitataanko tässä sellaisiin asioihin kuin että tilastot ovat vääristyneitä raiskaajamaahanmuuttajien osalta, koska maahanmuuttajat ovat pääasiassa nuoria miehiä? Vai onko kyseessä joku muu asia johon viitataan tarkemmin sanomatta, mihin tilastovääristymään viitataan? Vai onko kyseessä suvaitsevaisten selittely?

Asia jäi vaivaamaan.

http://saijajokela.blogit.uusisuomi.fi/2008/11/15/ohuella-viivalla/


  
  28. marraskuuta 2008 11:37:30


guestbook © freebok.net