Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100826-100850

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : No kyllähän uskonto on kirjoissa ja kansissa, jos kysymys on ns. ilmoitususkonnosta. Tällöin uskonnon totuusarvo on yhtä kuin ilmoituksen totuusarvo. Se on niin yksinkertaista, vaikka erilaiset gurut sitä yrittävätkin muuksi vääntää.

Näinhän se nimenomaan on. Oikeastaan voisi sanoa kai niinkin, että mikään henkilökohtainen fiilistely, tai lahkolaisuus ei ole uskontoa.

Hitchensiä ja kumppaneita vastaan löytyy kyllä hyvääkin kritiikkiä.

Asiasta tärkeämpään. Tässähän olisi talvi hankkia rekisteröityneitä äänestäjiä myös muista EU-maista. Perussuomalaiset vielä määräävät Euroopan itsenäisten ryhmän nimen: The Homma, suomeksi Homma.
  
  28. marraskuuta 2008 0:29:53

Nimi : uusi fani
  
Viesti : Totta on, että Halla-aho tulee tarpeeseen Suomessa ja Helsingissä. Itä-Helsinkiläisenä minä jos joku sen tiedän :)

Toisaalta on hauska mietiskellä minkälainen olisi reaktio Halla-ahon ja perussuomalaisten eurovaalivoiton jälkeen kun jo kunnallisvaalien jälkeen tietyissä piireissä ollaan oltu aivan hädissään ja halutaan sensuroida "väärät" mielipiteet niin netistä kuin politiikastakin.

Ja mikä hassuinta- nyt vihreätkin haluaisivat mamujen tekemien puistoraiskausten loppuvan. Ei sen vuoksi, että ne ovat kauheita sinällään, vaan siksi, että ne ovat kauheaita koska ne lisäävät perussuomalaisten kannatusta.
  
  28. marraskuuta 2008 0:33:28

Nimi : äbis
  
Viesti : Ehkä painavin peruste EUP-ehdokkuudelle olisi juuri tuo Reinon mainitsema...

... joka ei ole erityisen painava, IMO. Tai riippuu sitä mitä punnitaan, mutta mielellämpäni näkisin sinut vetämässä kivirekeä täällä Suomessa, teatraalisestikin heittäytymässä esteeksi siellä sun täällä.

Vai onko tarkoitus vaan mennä ehdolle ja sitten tehdä Väyryset "enpäs taidakaan lähteä"?
  
  28. marraskuuta 2008 0:40:50

Nimi : Nauris
Kotisivu : Tilastot
  
Viesti : "Osaako joku ennakoida miten käy noiden Suomeen tulvivien somali-ankkurilasten?"

Suurin osa saa jäädä Suomeen, jos tuo suojeluntarve sitä tarkoittaa.

Turvapaikkapäätökset kansalaisuuksittain, yksintulleet alaikäiset

Maanmuuttovirasto ennustaa väärin:
"Yksintulleiden alaikäisten hakijoiden määrä on noussut jo tässä vaiheessa viime vuoden kokonaisluvusta 117 %. Jos hakijamäärä loppuvuonna pysyy elokuun kuukausitasolla (57 henkilöä), voidaan kokonaismäärän odottaa nousevan lähelle 400:ää. Tällöin kasvua olisi viime vuoteen verrattuna lähes 300 %."

Ennustus

Tänä vuonna Suomeen on saapunut noin 500 alaikäistä turvapaikanhakijaa ilman huoltajaa.

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset 1997-2007

TILASTOJA JA KAAVIOITA MAAHANMUUTOSTA (31.12.2006)

Kuinka Suomen resurssit riittävät tällaiseen?
  
  28. marraskuuta 2008 0:45:39

Nimi : miikka
  
Viesti : Haha, kylläpä huvittaa ajatus Jussista tekemässä Väyryset. Kuvitelkaa nyt: "En tule sinne eduskuntaan, vaan jään tänne europarlamenttiin, ellen saa ministerinsalkkua!" :D
  
  28. marraskuuta 2008 0:48:29

Nimi : Teuvo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mieskolmikko raiskasi noin 30-vuotiaan oululaisnaisen viime vuoden kesäkuussa Oulussa. Nainen huomasi ravintolaillan päätteeksi olevansa vieraassa asunnossa, jossa hänet raiskattiin useaan kertaan.
Olikohan huumattu vai lähtiköhän omasta tahdosta? Jos oli yhtään myöntyväinen niin ei säälitä. Humala ei ole pätevä tekosyy. Vajaaseen tilaan itsensä saattaminen on oma päätös ja varsinkin se paikka missä sen tekee. Jos lähdet jakamaan lihaa monirotuiseen juottolaan niin itse otat riskin.

Meidän tulisi asettaa monirotuiset ja suvaitsevaisia mielikuvia levittävät yritykset ikiboikottiin ja julistaa omistajatahot suomalaisvastaisiksi. Ravintolan omistajaa sitoo laki ja veronmaksajien rahoittamat poliisivoimat mutta suomalaiset voivat vapaasti valita minne työntävät rahansa. Ei kun vaan pullopostia kaikille firmoille mitkä käyttävät mainonnassaan kansainvälistä ilmettä ja johdon nimet muistiin.
  
  28. marraskuuta 2008 0:50:24

Nimi : Thostrid Arss
  
Viesti : Aiemmin täällä puhuttiin mamujen suorittamasta välilihan silpomisesta. Kyseessä on kuitenkin yksittäistapaus jota ei saisi yleistää.

Välilihansilpomiset eivät ole mitenkään yliedustettuina maahanmuuttajien keskuudessa. On hyvä muistaa, että vaikka mamujen suorittamia välilihansilpomisia tulisikin toisinaan julkisuuteen niin silti suurin osa suomalaisista välilihansilpomisista tapahtuu kotioloissa ja tekijänä on suomalainen mies joka on useimmiten kännissä.

Eli meillä on valitettavasti hyvin vahva välilihansilpomiskulttuuri jo omasta takaa ja todennäköisimmin välilihan silpoo ennestään uhrille tuttu humalainen mies suomalainen mies verkkopaidassaan.

Eli välilihan silpomisista puhuttaessa ja niitä ehkäistäessä on keskityttävä suomalaisiin humalaisiin miehiin. Toimenpiteitä mietittäessä on pohdittava viinan ja terä-aseiden täyskieltoa.

On perin ikävää jos muslimimiehet oppivat kantaväestöltä ikäviä tapoja kuten perheväkivallan ja välilihan silpomisen. :(
  
  28. marraskuuta 2008 0:55:28

Nimi : Pekka K
  
Viesti : Ennen kehittyvissä maissa pyöräyteltiin muksuja, jotta ne huolehtisivat vanhemmistaan myöhemmin. Nyt muksujen takoon taitaa olla suurimpana motivaationa ankkureiden lähettäminen maailmalle.

Sama idea, tosin nykyään vanhempien elättämisen hoitaa veronmaksajat ja muksut lonnivat steissillä.
  
  28. marraskuuta 2008 0:57:05

Nimi : H
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toivon Jussin suostuvan EU-vaaliehdokkaaksi. Yli 2,5 vuotta eduskuntavaaleihin on pitkä aika, jolloin Astrid Thors, Ritva Viljanen ym. monikulttuuristajat ehtivät saada paljon peruuttamatonta pahaa aikaan, joten ensivuoden EU-vaali on tärkeä tilaisuus ilmaista kansalaismielipidettä, sekä lisätä painetta kotimaisille ja ulkomaisille poliitikoille. Ja luulisi olevan selvää, että europarlamentaarikolla on enemmän valtaa kuin Helsingin kaupunginvaltuutetulla (tai ainakin uskon, ettei epädemokraattinen kehitys EU:ssa ole sentään vielä niin pitkällä).

EU on tärkeimpiä tahoja mokutuksen takana. EU:n liittovaltiokehitykseen pyrittäessä yksi keino on kansallisvaltion pirstominen laaduttomalla maahanmuutolla. Esimerkkinä EU:n mokutusprojekteista oli Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) rahoittama, Ali Qassimin vetämä Synergian Silta –projekti.
  
  28. marraskuuta 2008 1:02:22

Nimi : Anton
  
Viesti : "Aiemmin täällä puhuttiin mamujen suorittamasta välilihan silpomisesta. Kyseessä on kuitenkin yksittäistapaus jota ei saisi yleistää."

Ja vaikka ei olisikaan, niin Pirjo varmaan kysyisi, miksi täällä niin moni on huolissaan välilihan silpomisista. Eihän välilihan silpominen ole ongelma kenellekään muulle kuin sille, jonka välilihaa silvotaan. Kuten Sanna Ukkola asian tiivistäisi, välilihan silpominen on marginaalinen ongelma, jos Sannan välilihaa ei silvota.
  
  28. marraskuuta 2008 1:06:34

Nimi : Joops
  
Viesti : Tällänen osu silmään. Kaikkea sitä näkeekin. http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=2000000000000019&conference=704&posting=22000000039696094
  
  28. marraskuuta 2008 1:07:56

Nimi : Äimänkäki
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Toivottavasti joku ystävällisesti tekee tutkintapyynnön poliisille HS keskustelupalstan keskustelusta koskien Kebab-ravintolan pahoinpitelyä. Lainauksia Suomen Sisun keskustelupalstalta ja tästä Vieraskirjasta on ollut aivan riittävästi ja syytöksiä niiden rasistisuudesta, että tutkintapyyntöön on ainakin moraalinen oikeus. Mielestäni HS:n palstalla suoraan solvataan suomalaisia. Ei pidä unohtaa HS vastuuta asiassa ennakkosensuroijana. Jokainen viesti on HS:n julkaisema.
  
  28. marraskuuta 2008 1:08:00

Nimi : Tinden
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ei kun vaan pullopostia kaikille firmoille mitkä käyttävät mainonnassaan kansainvälistä ilmettä ja johdon nimet muistiin.

Tähän voisin sanoa, että minua ainakin kyllästyttää sellainen Pravda-HS:n aivopesu, kun lehden sivulla on niin usein ollut kuvassa sellainen afrikkalaisperäinen henkilö.

Seuraus: vältän mahdollisuuksieni mukaan ostamasta tuotteita, joita on mainostettu pigmenttiviritteisten avulla.
  
  28. marraskuuta 2008 1:26:42

Nimi : reino
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : Ennen oli YH (ylimääräiset kertausharjoitukset), mutta nyt tulee JVY (Jatkuva Vaalikiiman Ylläpito).

Pistetäänpä muutamia päivämääriä kalenteriin:
eurovaalit 7.6.2009
europarlamentti aloittaa kautensa 14.7.2009
maalis?vaalit 2011
eduskunta aloittaa 5?/2011

Tämä tarkoittaa sitä, että Mestarilla on tuossa välissä lähes kaksi vuotta aikaa kasvaa korkoa Brysselissä ja pistää kapulaa EU:n rattaisiin. Tämä riittänee EU:n murskaamiseen.

Sen jälkeen onkin jo aika palata kotimaan kamaralle tekemään vastuullisia päätöksiä vaikeassa tilanteessa, sillä onhan Suomen pyristeltävä taidokkaasti eroon hajoamissotien repimästä EU:sta.

Onneksi Mestarilla on silloin jo tukenaan PS:n vähintään 20-henkinen eduskuntaryhmä.

Ja kaikki tämä seuraavien 2,5 vuoden aikana. :) Kiirettä pitelee, mutta ei mulla ainakaan ole mitään parempaakaan tekemistä. Tai jos Heidi päräyttää prätkällä pihaan, niin pidän ens kesänä pari viikkoa lomaa.
  
  28. marraskuuta 2008 1:27:47

Nimi : reino
  
Viesti : Tähän väliin täytynee pikaisen tekstianalyysin perusteella todeta, että Teuvo Kaarnalaiva voisi purjehtia sen pullopostinsa perässä jonnekin aivan muualle.
  
  28. marraskuuta 2008 1:34:08

Nimi : P
  
Viesti : "

Tämä tarkoittaa sitä, että Mestarilla on tuossa välissä lähes kaksi vuotta aikaa kasvaa korkoa Brysselissä ja pistää kapulaa EU:n rattaisiin. Tämä riittänee EU:n murskaamiseen."

Jep mestari käännyttää kolmanneksen EU-parlamentista tuossa ajassa nuiviksi. Loputkin sitten oikeasti ovat, mutta eivät voi sitä ääneen lausua äänestäjäkuntansa vuoksi ;).

Ja internet ja meidän omat ala-aallot kyllä kantavat Brysselistäkin. Onhan meilla nyt Reinon Puijontorniin tänään asentama vahvistinkin jo toiminnassa.

Pitäkääs Noringot sängyn alla! Öitä.
  
  28. marraskuuta 2008 1:35:10

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Nimi : Thostrid Arss

Viesti : Aiemmin täällä puhuttiin mamujen suorittamasta välilihan silpomisesta. Kyseessä on kuitenkin yksittäistapaus jota ei saisi yleistää.

Välilihansilpomiset eivät ole mitenkään yliedustettuina maahanmuuttajien keskuudessa. On hyvä muistaa, että vaikka mamujen suorittamia välilihansilpomisia tulisikin toisinaan julkisuuteen niin silti suurin osa suomalaisista välilihansilpomisista tapahtuu kotioloissa ja tekijänä on suomalainen mies joka on useimmiten kännissä.

Eli meillä on valitettavasti hyvin vahva välilihansilpomiskulttuuri jo omasta takaa ja todennäköisimmin välilihan silpoo ennestään uhrille tuttu humalainen mies suomalainen mies verkkopaidassaan.

Eli välilihan silpomisista puhuttaessa ja niitä ehkäistäessä on keskityttävä suomalaisiin humalaisiin miehiin. Toimenpiteitä mietittäessä on pohdittava viinan ja terä-aseiden täyskieltoa.

On perin ikävää jos muslimimiehet oppivat kantaväestöltä ikäviä tapoja kuten perheväkivallan ja välilihan silpomisen. :( "

Häh?
Mitäs planeetalta tämä yllä oleva viesti tuli?
Nyt kyllä loppuu minulta tuo SETI-projektin tukeminen tai sitten vaadin että etsisivät hiukan älykkäämpää elämää.
  
  28. marraskuuta 2008 1:49:09

Nimi : Thostrid Arss
  
Viesti : Hyvä Reino!

Sulla on suunnitelmat valmiina. Nyt vain visiot todeksi ja muutetaan politiikan kurssi kun maaperä on sille otollinen (se paljon puhuttu ja vihreiden masinoima työvoimapulan mainostus ei taida tehota, kun joka toinen suomalainen on yt-neuvotteluiden alla 08-09).

Toivon, että Jussi ottaa Reinon ja minut Thostridin eurovaalikampanjaansa hoitamaan.
Reino hoitaa noi isommat suuntaviivat ja minä keksin kaikkea pientä ovelaa. Kuten esim. monikulttuurisessa ilmapiirissä toimiva Solgan:

Halla-aho

Ja miksikö tämä toimii myös Itä-Helsingissä?
No siksi, että kun sen kääntää ympäri niin se muuttuu muotoon:

Oha- ALLAH!

OHA ALLAH

OHA ALLAH!
  
  28. marraskuuta 2008 1:51:52

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Joutessani tässä kun selailin näitä nettisivuja niin kuinka ollakkaan,ViNan sivuillekkin päädyin ja mitä huomasinkaan...Vakavia puutteita tiedotuksessa!

Toiseksi uusin oli että ViNa jättää tutkintapyynnön.

Uuusin oli että ViNa jätti tutkintapyynnön.

Mitä hemmettiä?
Noiden kahden välistähän puuttuu selkeästi tiedotteita:
-Tutkintapyyntö allekirjoittetu ViNan toimesta
-Tukintapyyntö on nyt kirjekuoressa pöydällä
-Tutkintapyyntöä lähdetään kohta viemään
-Tutkintapyyntö unohtui kauppakassiin ja odottaa nyt hakemista kotoa
-Tutkintapyyntö epähuomiossa joutunut mainospostin sekaan ja nostettu eteisen pöydälle jatkotoimitusta varten
-Tutkintapyyntö taas ViNan tiloissa, jatkaa iltapäivällä matkaansa.
-Tutkintapyyntöön epähuomiossa kirjoitettu kakkuresepti ViNan illanviettoa varten, odottaa uutta kirjekuorta.
-Tutkintapyyntö toimitettu apteekkiin.
-Tutkintapyyntö haettu apteekista ja toimitettu Presidentin kansliaan.
-Tutkintapyyntö haettu Presidentin kansliasta ja toimitettu poliisille.

Entä sitten jatkossa, tämän uusimman teidotteen jälkeen?
-Tutkintapyyntö edelleen poliisilla.
-Tutkintapyyntö edelleen poliisilla.
-Tutkintapyyntö edelleen poliisilla.
-Jne jne
  
  28. marraskuuta 2008 2:40:47

Nimi : VMJ
  
Viesti : Ihan näin suvaitsevaisuuden mielessä vaadin että wikipedian kuvia välilihasta on vaihdettava. Se kuvastaa ainoastaa suomalaista näkemystä asiasta ja saa muslimit kiukkuiseksi.

http://fi.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4liliha
  
  28. marraskuuta 2008 3:29:44

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Entä sitten jatkossa, tämän uusimman teidotteen jälkeen?
-Tutkintapyyntö edelleen poliisilla.
-Tutkintapyyntö edelleen poliisilla.
-Tutkintapyyntö edelleen poliisilla.
-Jne jne


:)

Sinänsä kummallista - mitä myös Kansalaiskeskustelussa on ihmetelty - että sen tutkintapyynnön varsinainen teksti jäi kokonaan julkaisematta.

Vihreissä naisissa, ainakin sikäli kuin nykyinen oikeusministeri on järjestön jäsen, pitäisi olla lainopillista asiantuntemusta aika paljon, joten olisi mukava tietää millaisella väännöllä he poliisivoimien työtaakkaa lisäävät.
  
  28. marraskuuta 2008 3:42:23

Nimi : Kannattaja
  
Viesti : Jussi,

Täällä on esitetty melkoisesti hyviä argumentteja eurovaaliehdokkuudelle. Olen täysin samaa mieltä. Ehdolla oleminen ja mahdollinen meppiys pitää asian tapetilla, mittaa kannatuksen ja mahdollisesti pakottaa suuremmat puolueet muuttamaan kantojaan.

Lisäksi mitä useammat vaalit tarvot läpi, sitä enemmän saat tuiki tärkeää kokemusta esintyymisestä, politiikasta ja vaaleista. Tämä tulee olemaan suunnaton etu esim. seuraavia eduskuntavaaleja ajatellen.

Lisäksi ajatus että RKP mahdollisesti häviää paikkansa hymyilyuttää.
  
  28. marraskuuta 2008 3:50:25

Nimi : Juha J.
  
Viesti : Huomenta aamuvuorosta.

Heidi Komulaiselle kiitos. Jos uskaltaudut näiden haiden kanssa väittelemään niin olet pirun kova emäntä. Muista että saatat olla myös väärässä baby!
  
  28. marraskuuta 2008 5:07:12

Nimi : AIP
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Internetin naapurikahvipöydästä kuultua:

Henkilö A: "michael jackson on metka tyyppi, puoliksi musta, puoliksi valkonen, puoliksi nainen puoliksi mies"
Henkilö A: "noh sen ymmärtää kyllä, käveleehän se eteenpäin ja taaksepäin samaan aikaan"
Henkilö B: "mut se että se on pedofiili ja muslimi niin se ei ole mitenkään ihmeellistä"
  
  28. marraskuuta 2008 5:11:45

Nimi : kertsu59
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Ehkä homma ei ole menetetty vämmemmistöjenkään suhteen.Viherbimbot ja vasemmistobimbot ovat pitkällä tähtäyksellä suurempi vaara homoille kuin nettihumoristit. Naiivissa humanismissaan he täyttävät Suomea ei-länsimaisella, varsinkin islamilaisella väestöllä. Homot ovat vaarassa kaikkialla missä on muslimeita. Liian monet seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat valitsevat ehdokkaansa sen perusteella mitä mieltä tämä on esim. perheen sisäisestä adoptiolaista. Haloo! On olemassa tärkeämpiäkin asioita.
Jos kävelisin yksin pimeällä tiellä ja vastaan kävelisi Jussi Halla-Aho kitaralaukun kanssa niin tuntisin oloni huomattavasti turvallisemmaksi kuin jos vastaan kävelisi somalimies :) Tällainen tarttui mukaan Suomi 24 keskustelupalstalta.Hän kertoi olevansa vihreitä äänestävä lesbo.  
  28. marraskuuta 2008 5:42:21


guestbook © freebok.net