Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100801-100825

Nimi : Wilhelm
  
Viesti : Lähteekö Halla-aho eurovaaleihin ehdokkaaksi? Läpimeno olisi varma, sillä niin mittava on ollut viher-vasemmistolaisten puolestasi tekemä vaalityö.

Toivottavasti ei. Menisi hyvä mies ihan hukkaan - EU-parlamentilla ei ole valtaa ja yhdellä mepillä vielä vähemmän... Kansallisella tasolla voisi saada mielestäni enemmän hyvää aikaan.
  
  27. marraskuuta 2008 23:12:21

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lähteekö halla-Aho euroviisuihin?
  
  27. marraskuuta 2008 23:13:16

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : ”Ärsyttää muutenkin kun aina nostetaan esille joku negatiivinen uutinen koskien ulkomaita.Somaliassakin tapahtuu varmasti paljon myös positiivisiä asioita,mutta niistäpä ei iltapäivälehdet uutisoi.”Somalia: ”hyvin köyhä jopa afrikkalaisen mittapuun mukaan.
Somalia on erikoisuus Afrikan valtioiden joukossa - sillä se oli yhtenäinen kansakunta jo kauan ennen kuin siitä tuli itsenäinen tasavalta.
Itsenäisyyden jälkeiset vuodet ovat olleet levottomia ja vieläkin - vuonna 2007 - Somalia taistelee yhtenäisyydestä ja voisi sanoa jopa omasta itsenäisyydestään.”
http://www.afrikkanet.fi/maat/somalia/somaliaindex.htm
”Ongelmat alkoivat itsenäistymisen jälkeen”.
Mitä tuo lause suomeksi sanottuna tarkoittaa?

  
  27. marraskuuta 2008 23:14:03

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Siis Jaakko Pylly olikin myös rupikonna? BUAHHAHHAAHAA.

No nyt uskon, että hän voisi selviytyä jopa Mäkkärin vuoropäällikön tehtävistä. Osasihan tämä sammakko kirjoittaa jopa kokonaisia lauseita ja käyttää kuukkelia.

Mäkkärin perusvuoropäällikkö on ehkä valovuoden arvokkaampi ihmisenä kuin tämä Jackass. Hajotkoon hän omaan mitättömyyteensä.
  
  27. marraskuuta 2008 23:18:11

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pitäisiköhän minun lähteä Euroviisu-karsintoihin? Tiedä, vaikka pärjäisin puhelinäänestyksessä.

Eurovaalikysymys on toistaiseksi auki. On totta, että konkreettisiin asioihin on helpompaa yrittää vaikuttaa kunnanvaltuustossa tai eduskunnassa kuin dinosaurusten hautausmaalla Brysselissä. Toisaalta vaaleissa ei kai ole kysymys pelkästään konkreettisista vaikutusmahdollisuuksista vaan myös kannatusmittauksesta ja "signaalista". Lisäksi persujen mahdollinen EUP-paikka on mitä todennäköisimmin pois RKP:ltä.

Ja vielä toisaalta onhan niitä EU-tasoisiakin asiakysymyksiä kuten liittovaltiokehitys ja yhteinen rajavalvonta.

Mutta katsotaan. Asia selkiytynee lähiaikoina.
  
  27. marraskuuta 2008 23:20:34

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (uusi fani kirjoitti:) "Lähteekö Halla-aho eurovaaleihin ehdokkaaksi? Läpimeno olisi varma, sillä niin mittava on ollut viher-vasemmistolaisten puolestasi tekemä vaalityö".

Minusta Suomi tarvitsee häntä enemmän. Siis senaattiin. Läpimeno on varmaa, olen samaa mieltä.

Jos vakavammin puhutaan niin kyllä mieheltä kai itseltäänkin pitää kysyä. Toivon että häneltä löytyisi halua ja voimia valtakunnanpolitiikkaan. Samoilla eväillä ja ulosannilla varustettuja ehdokkaita ei ole liikaa tarjolla. Homma on tärkeä. Meitä on monia jotka näkevät sen nyt ja vielä moninkerroin enemmän niitä jotka havahtuvat siihen kun asiallinen, faktapohjainen argumentointi näkee päivänvalon senaatin kyselytunneilla ja valiokunnissa.

  
  27. marraskuuta 2008 23:27:07

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Minkä verran ääniä läpimenoon eurovaaleissa tarvittaisiin?
  
  27. marraskuuta 2008 23:29:15

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Jussi Halla-aho: " Toisaalta vaaleissa ei kai ole kysymys pelkästään konkreettisista vaikutusmahdollisuuksista vaan myös kannatusmittauksesta ja "signaalista"."

Henkilökohtaisesti soisin sinun pysyvän Suomessa "oikeasti vaikuttamassa" noihin tärkeisiin asioihin, mutta äänestäisin silti sinua aivan varmasti, oli vaali sitten mikä hyvänsä, jossa "alueelleni" kuuluisit. (Idols ja Popstars mukaan lukien. :)
  
  27. marraskuuta 2008 23:31:01

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minkä verran ääniä läpimenoon eurovaaleissa tarvittaisiin?

Koko puolue tarvitsee kai sellaiset 100 000 ääntä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_europarlamenttivaalit_2004

Noista asetelmista ainakin nousua luvassa perusuomalaisille :)
  
  27. marraskuuta 2008 23:40:16

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : toivon että Mestari pysyisi Suomen kamaralla ja Mustasta Tornistaan keskittyisi levittämään monokulttuurisuuden varjoa maamme ylle.

Eduskuntavaaleissa Jussille löytyy Avrelivksen lymypaikan suunnalta useampikin ääni. EU-vaaleista en sitten tiedä. Euroviisuissa ehdottomasti kyllä. "Tohtori Viha & Kaksikymmentä" esittää kappaleen 'Paha Uni.'

Hei jätkät ynnä neidot, miten olisi?
  
  27. marraskuuta 2008 23:41:22

Nimi : JT
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Eikös sen europarlamenttipaikan voi antaa varamiehelle? Minusta siinä ei tässä tapauksessa olisi mitään pahaa, sillä myös europarlamenttiin tarvitaan nuivia.
  
  27. marraskuuta 2008 23:46:28

Nimi : SJS
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : kyllä somaliassakin varmasti vielä joskus tulevaisuudessa nousee vahva nais sukupolvi joka ajaa feministisiä arvoja.

Esimerkki paikallisesta vahvasta naistoiminnasta: naisten ympärileikkaus.

FGM is still predominantly performed by "traditional" female circumcisers (91 percent in Côte d'Ivoire, 95 percent in Eritrea, and 88 percent in Mali)

Linkki

Multicultural Feminists Seeks to Normalize Female Circumcision
  
  27. marraskuuta 2008 23:48:20

Nimi : Wilhelm
  
Viesti : Niin, ja itse asiassa voisihan sellaisenkin peliliikkeen tehdä, että olisi Brysselin touhuissa eduskuntavaaleihin asti, jonka jälkeen tekisi Väyryset ja muuttuisi fakiirimaisesti yhdessä yössä mepistä kansanedustajaksi.

Tämä siis sillä oletuksella, että kaikki vaalit taittuvat tästä eteenpäin yhtä kevyesti kuin kunnallisvaalit. :-)

Palkka olisi ainakin parempi, mutta mihinkään ei kyllä varmaan pääsisi oikeasti vaikuttamaan. Tiedä häntä.
  
  27. marraskuuta 2008 23:49:16

Nimi : reino
  
Viesti : Olen sitä mieltä, että Jussin pitää ehdottomasti asettua ehdolle eurovaaleissa.

Perustelut: valtakunnallinen kannatusmittaus, signaali, mainosarvo, Homman esillä pitäminen jne.

Kaikkein tärkeintä on jatkuvan vaalikiiman ja julkisuuden ylläpitäminen. Se on tietysti myös vähän raskasta, mutta muut puolueet tuntuvat kestävän sitä vielä huomattavasti huonommin kuin nuivat.

Läpimeno on täysin toisarvoista. Ja jos niin onnellisesti sattuisi käymään, niin Jussin siirtyminen puolustamaan Suomea Rysseliin ei olisi mikään katastrofi. Seuraaviin eduskuntavaaleihin nousee se 10 nuivaa kansanedustajaa (+ ne kymmenen valituksi tulevaa normipersua) joka tapauksessa. Tämä yhden asian Liike ei ole enää yhden miehen Liike. Voittajan kelkkaan kun on niin mukava ja helppo hypätä.

Lisäetu olisi se, että muut puolueet saattaisivat suhtautua hyvinkin suopeasti siihen, että saadaan Jussi bRysseliin pois täältä huutamasta. Koska Ne ovat vakuuttuneita, että "ongelma" poistuu kun yksi mies poistetaan, tavalla tai toisella. Ja suurin todiste siitä, että Ne ei vaan tajua on se, että minä voin aivan huoleti sanoa tämän kaiken avoimella foorumilla jo etukäteen. Ne eivät tajua. Ennen kuin 2011 vaalien jälkeen.
  
  27. marraskuuta 2008 23:50:56

Nimi : Kreikanlukija
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Osaako joku ennakoida miten käy noiden Suomeen tulvivien somali-ankkurilasten? Saavatko käännytyksen vai jäävätkö hyysättäviksi?

Mistä ne yleensä tulevat? Laittomasti jonkun muun EU-maan kautta?
  
  27. marraskuuta 2008 23:51:06

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Eurovaaliehdokkuus voisi tosiaan olla hyvä idea. Koko suomen kannatus voitaisiin mitata tuossa Hommassa, ja asia on muutenkin saanut tuulta siipien alle, joten Hommat hoituu tänne jäävienkin persujen osalta ihan mallikkaasti..
  
  27. marraskuuta 2008 23:55:51

Nimi : Leopold
  
Viesti : Muinaiskirkkoslaavi viralliseksi EU-kieleksi!!
  
  27. marraskuuta 2008 23:59:24

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jos nyt en ihan väärin muista, niin fiskarsmutilaatio on kaupunkilegenda".
Googlettamalla löytyy tietoa:
Rovaniemen hovioikeus on pitänyt ennallaan oululaisnaisen julmasta raiskauksesta langetetut tuomiot. Oulun käräjäoikeus tuomitsi viime vuoden marraskuussa kolme oululaista miestä vankeuteen törkeästä raiskauksesta. Michael Andrew Lofo ja Gak Willyang Mogdam saivat törkeästä raiskauksesta ja varkaudesta neljän vuoden ja kolmen kuukauden vankeusrangaistuksen. Muawia Abuzaid Tutu Atiya tuomittiin kahden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen törkeästä raiskauksesta ja kätkemisrikoksesta.
Lisäksi Oulun käräjäoikeus velvoitti kolmikon maksamaan yhteisvastuullisesti oululaisnaiselle vahingonkorvauksia muun muassa kivusta ja särystä yhteensä 18 750 euroa.
Muutosta Oulun käräjäoikeuden ratkaisuun olivat hakeneet tuomitut.
Mieskolmikko raiskasi noin 30-vuotiaan oululaisnaisen viime vuoden kesäkuussa Oulussa. Nainen huomasi ravintolaillan päätteeksi olevansa vieraassa asunnossa, jossa hänet raiskattiin useaan kertaan. Oulun käräjäoikeuden mielestä teko oli erityisen julma ja nöyryyttävä. Teon yhteydessä käytettiin saksia.
Hovioikeus antoi päätöksestään julkisen selosteen. Jutun oikeudenkäyntiaineisto määrättiin pidettäväksi salassa 25 vuotta.

- Suomesssa 18 750 euroa vahingonkorvauksia on megalomaaniisen kova korvaussumma. Sitä ei tarvitse maksaa, jos on syyllistynyt pelkkään posliiniparturointiin. Toivon että asiasta jotain tarkempaa tietävät löytävät esim. tämän blogin ja puhuvat vielä suunsa puhtaaksi - nimimerkillä tietysti.
  
  28. marraskuuta 2008 0:00:49

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Leopold kirjoitti: "Muinaiskirkkoslaavi viralliseksi EU-kieleksi!!"

Vaikka takaisin pakolliseksi kieleksi ylioppilaskirjoituksiin. Kunhan Homma etenee.
  
  28. marraskuuta 2008 0:06:13

Nimi : dgfgf
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : ja itse asiassa voisihan sellaisenkin peliliikkeen tehdä, että olisi Brysselin touhuissa eduskuntavaaleihin asti, jonka jälkeen tekisi Väyryset ja muuttuisi fakiirimaisesti yhdessä yössä mepistä kansanedustajaksi.

Kannatetaan ehdottomasti. Meppiys olisi uskomaton piristysruiske Hommalle, muttei sen kummempaa. Kotimaassa pystyy johonkin ehkä vaikuttamaankin.
  
  28. marraskuuta 2008 0:08:51

Nimi : intternetnetsi
  
Viesti : "Osaako joku ennakoida miten käy noiden Suomeen tulvivien somali-ankkurilasten? Saavatko käännytyksen vai jäävätkö hyysättäviksi?"

Jäävät tänne ja tuovat sitten perheenyhdistämisenä sen 15 "sukulaista" mukanaan.
http://www.yle.fi/media/asxgen.php?file=radiosuomi/tampereenradio/kari_virta.wma
  
  28. marraskuuta 2008 0:12:52

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ehkä painavin peruste EUP-ehdokkuudelle olisi juuri tuo Reinon mainitsema Jatkuva Vaalikiiman Ylläpito. Jos olen koko ajan ehdolla mitä mielikuvituksellisimpiin tehtäviin, vihreiden ja vasureiden urvelosiipi (Sirnö, Järvinen etc.)

a) tunaroi itsensä nurin,

b) pitää tutkintapyynnöillään ja kauhisteluillaan Hommaa tauotta tapetilla, vieläpä aivan ilmaiseksi.

Strategisesti tämä asetelma on Homman kannalta paljon edullisempi kuin se, että istun protestoimassa jossakin lautakunnassa.

Mutta, kuten sanottua, asia on vielä auki, enkä minä päätä siitä yksin.
  
  28. marraskuuta 2008 0:13:12

Nimi : PK
  
Viesti : - Suomesssa 18 750 euroa vahingonkorvauksia on megalomaaniisen kova korvaussumma. Sitä ei tarvitse maksaa, jos on syyllistynyt pelkkään posliiniparturointiin. Toivon että asiasta jotain tarkempaa tietävät löytävät esim. tämän blogin ja puhuvat vielä suunsa puhtaaksi - nimimerkillä tietysti.

Yksityiskohdat ovat julistettu salaisiksi useammaksi vuodeksi, joten tarkempia tietoja tietävät vain asianomaiset ja viranomaiset. Jos joku muu väittää tietävänsä tarkemmin, niin puhuu todennäköisesti paskaa. Spekulointeja tuosta tietenkin voi tehdä, ja on tehtykkin.
  
  28. marraskuuta 2008 0:14:22

Nimi : weetabix
  
Viesti : Oulun käräjäoikeuden mielestä teko oli erityisen julma ja nöyryyttävä. Teon yhteydessä käytettiin saksia.
Hovioikeus antoi päätöksestään julkisen selosteen. Jutun oikeudenkäyntiaineisto määrättiin pidettäväksi salassa 25 vuotta.

- Suomesssa 18 750 euroa vahingonkorvauksia on megalomaaniisen kova korvaussumma. Sitä ei tarvitse maksaa, jos on syyllistynyt pelkkään posliiniparturointiin. Toivon että asiasta jotain tarkempaa tietävät löytävät esim. tämän blogin ja puhuvat vielä suunsa puhtaaksi - nimimerkillä tietysti.

...muistan kuulleeni että saksia käytettiin silpomiseen. Naisen väliliha leikattiin halki, emätin ja peräsuoli silvottiin,...voi olla myös jokin toinen joukkoraiskaus.
  
  28. marraskuuta 2008 0:17:30

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (reino Irlannin seikkailustaan:)"Ja panutti kuin pientä eläintä, kunnes pääsi liftillä pubiin takan ääreen".

Reps!
  
  28. marraskuuta 2008 0:23:15


guestbook © freebok.net