Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100701-100725

Nimi : Nikopol
  
Viesti : "Soinilla on puolue joka on täynnä monikultturismin vastustajia!"

Voisiko parempaa mainosta ollakaan?

Aikakauslehtiä lukevat eläkeläiset yms tietävät nyt mikä porukka edustaa järjen ääntä.
  
  27. marraskuuta 2008 17:16:01

Nimi : HK
  
Viesti : Ei Vasemmistoliitto tarvitse mitään avointa keskustelua, tähän astiset keskusteluyrityksenikin Heidin kanssa aiheeseen liittyen ovat yleensä päätyneet allekirjoittaneen haukkumiseksi rasistiksi.
Rakkain terveisin melkein kaimasi :D
  
  27. marraskuuta 2008 17:20:17

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Zngr,

"Tänä vuonna tuo pakolaisten määrä on vielä triplamiljoonantunut ^2.

Apua."

Ei paniikkia, ainakaan vielä muutamaan kuukauteen. Jos katsot tätä tilastoa, huomaat että viime vuonna turvapaikanhakijoita oli poikkeuksellisen vähän. Päälle 3000 on vielä ihan normaalia tahtia.

http://www.migri.fi/netcomm/content.asp?article=2003

Jos homma on vielä ensi vuonna yhtä infernaalisessa nousussa, sitten on jotain mätää Suomenmaassa, eli käytännössä hypoteesi turvapaikkaturistien hakeutumisesta Suomeen monien muiden eurooppalaisten maiden kiristyneen linjan takia osoittunee todeksi.
  
  27. marraskuuta 2008 17:25:43

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olisikohan se nyt Astridin paikka jättää tutkintapyyntö, kun Anne Moilanen syyttää häntä vihamielisestä maahanmuuttopolitiikasta ?

"...jo ennestään ulkomaalaisvihamieliselle maahanmuuttopolitiikalle..."

Astridhan on vastuussa maahanmuuttopolitiikan käytännön toteuttamisesta, ja jos se on vihamielistä, niin kuka muukaan siitä on syypää kuin Astrid ?

Enpä olisi uskonut tuotakaan Astridista !!1!
Hyvä, että meillä vielä on tutkivaa juornalismia, niin totuuskin tulee esille.
  
  27. marraskuuta 2008 17:31:02

Nimi : tapio
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kiitän Teemu Lahtista siitä, että hän oli pannut tänne vieraskirjaan linkin blogistani, joka käsitteli Anne Moilasen vanhoja sanomisia muniin ampumisesta.

Huomasin muuten, että olin tehnyt samalla tänne vieraskirjaan tyypillisen Halla-ahon vastustajan virheen. Olin kirjoittanut kiireessä Halla-Aho.

Toivottavasti tästä ei tehdä mitään turhan pitkälle meneviä johtopäätöksiä!
  
  27. marraskuuta 2008 17:36:01

Nimi : P
  
Viesti : "Meikäkin muistaa kun Timo Mäkinen ajoi Minillään rallissa 60-luvun lopulla etupelti auki. Mutta oli vissiin EK:n kolmas, eikä eka.

Silloin oli mukava olla suomalainen Ruotsissa."

Taisi auto olla "AABI". Ja ruotsalaiset eli olikos se Eriksson? Oli aina katollaan 93 patarummulla. Taisi lisänimi olla "På Taget" (Kattokassinen) sen vuoksi.
  
  27. marraskuuta 2008 17:36:06

Nimi : P
  
Viesti : "
Hönu Spöklundista vertailun vuoksi otettu mallihajunäyte rikkonee kaikki mahdolliset koneet. Koneet eivät vielä osaa pyörtyä tai oksentaa, mutta ainakin ne voivat protestoida sammumalla savuten."

Koiria alenevassa polvessa "Blondin" sukulaisia ne siellä työkalutasavallassa käyttivät valokuvien ja videoiden valossa.
Oli ihan suunniteltu koulutus, kuinka hauvasta tulee hajukoira. Oli sellainen hajuja imevä kangas, joka pistettiin erikoistuoliin, johon kansanvihollisuudesta epäilty pistettiin istumaan. Tuolista sitten otettiin se kangas talteen ja pilkottiin pienemmäksi ja säilöttiin sellaisiin teräksisiin säilyketolkin kaltaisiin. Miltei vuosikymmenen kuulemma ssäilyi haju freesinä.

Hauvoilla sitten voitiin havaita esim. esineitä, joihin kansanviholliset olivat koskeneet ja tilosta päätellä olivatko niissä oleskelleet. Esim. epäilyttäävästä ajatusrikoksia sisältävästä käsikirjoituksesta saatiin hajulla setvittyä sen salakuljetusketju - siis sitä povitaskussaan pitäneet henkilöt..

Nythän Vihreässä langassa on linjattu eläintenkin olevan "inhimillisiä", joten ei hauvaa ainakaan tarinoiden valossa kannata päästää nuuskimaan Hönun näytettä. Voi olla inhimillisesti liian hapokasta jopa hauvalle?

Tosin hönu on netsijahdissa hyvien puolella pahoja vastaan, joten tuskin hönulta hajuja talteen ottavat jo ihan oman hyvinvoinnin vuoksi?
  
  27. marraskuuta 2008 17:46:08

Nimi : Pete G
  
Viesti : Joo, “Carlsson på taket” (loistava lempinimi!) ajoi Saab 96:lla. Tuon 12 kilometriä etupelti auki vuonna 1967 Mäkinen ajoi vielä Minillä.
  
  27. marraskuuta 2008 17:50:02

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuo olisi jo eläinrääkkäystä.
  
  27. marraskuuta 2008 17:50:43

Nimi : Sammakko
  
Viesti : Octavius,

tietoa taloussanomista:

"Kunta-alalla tikittää melkoinen eläkepommi. Kuntien eläkevakuutuksen laskelmien mukaan vuoteen 2020 mennessä siirtyy eläkkeelle yhteensä 223 000 työntekijää, mikä on lähes puolet kuntien nykyisestä henkilöstömäärästä.

Ensi vuonna eläkepäiville siirtyy vajaat 12 000 henkeä, mutta vuosikymmenen vaihteen jälkeen jo noin 16 000 henkeä joka vuosi.

Pelkästään vanhuuseläkkeelle pääsee seuraavien 15 vuoden aikana 158 000 henkeä. Sekin on kolmannes työntekijöistä. Tahti alkaa kiihtyä rajusti jo lähivuosina eli 2007-2011.

Suurimmat eläkepoistumat ovat osastonhoitajilla, siivoojilla, sairaala- ja hoitoapulaisilla sekä perhepäivähoitajilla. Myös teknisellä puolella tahti on ripeää. Viidentoista vuoden aikana yli puolet alan työntekijöistä lähtee eläkkeelle".

Ja lisää:

"Vuonna 2010 työikäisten määrä vähenee lähes 10 000 hengellä. Syvimmillään pudotus on vuonna 2013, jolloin maasta katoaa lähes 25 000 työikäistä. Sama kehitys jatkuu Tilastokeskuksen ennusteen mukaan vuoteen 2033 asti

Yli 65-vuotiaiden määrä ylittää nuorten määrän tänä vuonna ensimmäistä kertaa historiassa. Nyt Suomessa on yhtä seniori-ikäistä kohti neljä työikäistä. Vuonna 2025 enää 2,5.

Jotta vanhushuoltosuhde pysyisi nykyisellään, pitäisi Suomeen muuttaa vuosittain noin 140 000 työikäistä ihmistä. Vuoteen 2020 mennessä työikäisiä maahanmuuttajia pitäisi olla 1,8 miljoonaa.

Kaikkiaan maahanmuuttajia tarvittaisiin selvästi tätä enemmän, sillä muuttajien joukossa on luonnollisesti lapsia ja vanhuksia sekä muita työmarkkinoiden ulkopuolelle jääviä.

– Suomi tarvitsee maahanmuuttoa, mutta työikäisten poistuma on niin suuri, että asiaa ei voida ratkaista maahanmuutolla, sanoi Katainen".

Näitä faktoja tarkoitin, ja tällä ammattilaisen apuna.  
  27. marraskuuta 2008 17:55:26

Nimi : reino
Kotisivu : http://heidikomulainen.ehdokkaasi.fi/?p=13
  
Viesti : Mitä teen: Kärsin akuutista Heidi-fiksaatiosta

Ilta-Sanomat huomenna (Sanna Ukkola): "Likaiset vanhat miehet piinaavat nuoria, rohkeita toisinajattelijanaisia Halla-Ahon vieraskirjassa repimällä heidän blogeistaan kontekstista irrotettuja lainauksia ja mässäilemällä niillä irstaasti."

Heidi kirjoittaa haaveistaan:
"Haavena tehdä Che Guevarat

Olen jo päättänyt, että opintojeni päätyttyä aion suorittaa moottoripyöräkortin. Rahankeräys alkaa myös Etelä-Ameriikan
(Sic! Heidi kirjoittaa Ameriikan samalla tavalla kuin minä ja Paliini. Olemme samikset. Soul mates.) matkaa varten. Elokuvan Moottoripäiväkirja innoittamana, olen jo pitkään haaveillut lähteväni joku kaunis päivä reissuun moottoripyörällä halki Etelä-Ameriikan mantereen. Meksiko täytyisi ainakin nähdä ja Kuuba. Chile kiinnostaa myös. Suunnitelmissani on toteuttaa matka vielä nuoruusvuosieni aikana, jotta kokemus rikastuttaisi koko myöhempää elämääni ja avartaisi maailmankatsomustani vanhuus vuosien varalle.

Miksi tämä haave? Olen aina pitänyt matkailusta. Kiinnostus moottoripyöriin heräsi innokkaan ystäväni kautta, jonka kanssa teimme kesällä -07 viikon mittaisen Suomen “ympäriajon” hänen Suzukillaan. Les Blondinos on Summertour -07 tekstejä löytynee erinäisistä paikoista ainakin Turusta, Tampereelta, Raahesta, Oulusta, Iisalmesta, Kuopiosta ja Helsingistä. ...

Etelä-Ameriikka kiinnostaa sukulais- ja ystäväsuhteidenkin vuoksi. Olen onnekseni oppinut tuntemaan monia Meksikosta, Kuubasta ja Chilestä kotoisin olevia henkilöitä. Heidän avoimuutensa ja iloisuutensa kiehtoo ja hämmentää tällaista kaamos-lasta ja olen jo pitkään pohtinut, mikä heidän kulttuurissan ja yhteiskunnissaan saa tuon aikaan. Liekö auringon vaikutusta kaikki? Haluaisin aloittaa matkani USA:n puolelta, nähdä New Yorkin, Miamin, ylittää rajan Meksikoon moottoripyörällä. Nähdä ja kokea omin silmin, kuulla ihmisiltä, miten he kokevat olonsa USA:ssa ja vastaavasti esimerkiksi Kuubassa.

Ennen kuin pääsen toteuttamaan tätä haavettani, tulee minun tosiaan hankkia ainakin se moottoripyöräkortti. Pitänee ratkaista myös, hankitaanko kihlatulleni sivukoppa pyörään, hankkiiko hänkin oman korttinsa vai jääkö koti-Suomeen odottelemaan minua."


Turvallista matkaa Heidille Les Blondinos de Mexico -kiertueelle. Turvallista matkaa.

Jos tulet toisiin ajatuksiin, niin saisinko ehdottaa suunnitelmaa B:
- Jätä se luuseri ja päräytä prätkällä Reinolan pihaan. Riisun sinulta sen typerän Che Guevara -paidan, niin mennään saunaan ja otetaan vähän kossua (poistaapi noita estoloita). Sen jälkeen voin Pohjolan valoisassa kesäyössä saunan terassilla läpsytellä rytmikkäästi paljaita, lihaksikkaita pakaroitani. Eiköhän siinä ala tulla naurua ja pilkettä silmäkulmaan yhdelle jos toiselle.

Läpsyttelisin silleen ehdottoman naista tasa-arvoistavalla tavalla, tietenkin. Moni on tykännyt.

P.S. Itse olen aina haaveillut Riku Immosen HD-miehen seikkailut -kirjan innoittamana lähteväni Harrikalla Nordkappiin Hitlerin Kotkanpesää katsomaan. Rait to live, live to rait. Rispekt is not givön, it is teikön.
  
  27. marraskuuta 2008 18:03:01

Nimi : Saarelainen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Propellipipoon sonnustautut kokoomuslainen kissa US:n blogissa: "Rasistit, syrjitty ihmisryhmä"

http://ilikka.blogit.uusisuomi.fi/2008/11/27/rasistit-syrjitty-ihmisryhma/

  
  27. marraskuuta 2008 18:14:40

Nimi : ha ha
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Heidi Komulainen:"Ruotsin maalla on jo muutama vuosi sitten lanseerattu ns. naisystävällisiä erotiikkaelokuvia, joissa nainen esitetään miehen rinnalla tasavertaisessa asemassa, eikä kuten perinteisissä pornoelokuvissa alisteisessa asemassa mieheen nähden – polvillaan, spermat kasvoilla miehen penistä palvoen. Tällaisiin elokuviin en ole - valitettavasti -vielä Suomen maalla törmännyt, mutta toivoisin kyllä törmääväni seuraavan kerran jos vielä erotiikkaliikkeeseen eksyn. Vähäisestä kokemuksestani erotiikkakuluttajana johtuen en tosin osaa sanoa liekö Suomestakin löytyisi joku liike, jossa miehen vartalo möisi siinä missä naisenkin. Olenkohan tosiaan ainut nainen tässä maassa, joka on kokenut epäoikeudenmukaisena sen, että porno on edelleen suunnattu vain ja ainoastaan miehille? Vai olenko vain tyhmä ja naiivi kun yleensä astelin tälle ”miesten areenalle” - ja vieläpä pieni pilke silmäkulmassa?"

Nyt olis jollakulla mahdollisuus tehdä heidille(heidin kanssa) leffa, jossa hänen haaveensa toteutuu. Kun ei kerta Suomessa ole niin jonkun pitäs se tehdä.
  
  27. marraskuuta 2008 18:19:13

Nimi : Lukija Vantaalta
  
Viesti : En ole koskaan lakannut hämmästelemästä, miten suvaitsevaiset punavihreät aina muistavat vieraita kansallisuuksia kohdatessaan ylistää niiden iloisuutta, ystävällisyyttä, vieraanvaraisuutta ja muita positiivisiksi laskettavia piirteitä. Näiden pohjalta varmasti usein syntyy käsitys vieraista kulttuureista parempina kuin omamme, sillä suomalaisuudessa nämä asiat ilmenevät hieman toisella tavalla, vaikka väitän kyllä, että keskiverto suomalainen on ihan yhtä ystävällinen ja vieraanvarainen kuin minkä tahansa kulttuurin edustaja, mutta kaupungeissa tavat ovat alkeneet kuolla, kun koskaan ei tiedä millainen kusipää se naapuri on ja millainen piriveikko kadulla oikein tulee juttelemaan.

Hyvät tavat ja kohteliaisuudet eivät tee kansoista ja kulttuureista parempia. Aasialainen ei koskaan näytä tunteitaan päälle päin ja kun tarpeeksi keittää yli, niin se räjähtää puukottamaan ihan yhtä helposti kuin suomalainen hiljainen jurottajakin kossupäissään.

Afrikkalaiset ja eteläamerikkalaiset voivat olla vieraanvaraisia ja ystävällisiä, mutta miksi helkkarissa kummaltakaan mantereelta ei tahdo löytyä yhtään ainoaa maata, jossa ei rehottaisi korruptio, köyhyys, sairaudet ja rikollisuus ja sitä myötä kurjat elinolot.

Johtopäätöksenä voikin vetää, että kulttuurin iloisuuden ja positiivisuuden sekä yhteiskuntajärjestyksen välillä ei ole minkäänlaista korrelaatiota.
  
  27. marraskuuta 2008 18:19:56

Nimi : Roope
  
Viesti : Sammakko (lainaus Taloussanomista):
"Jotta vanhushuoltosuhde pysyisi nykyisellään, pitäisi Suomeen muuttaa vuosittain noin 140 000 työikäistä ihmistä. Vuoteen 2020 mennessä työikäisiä maahanmuuttajia pitäisi olla 1,8 miljoonaa.

Kaikkiaan maahanmuuttajia tarvittaisiin selvästi tätä enemmän, sillä muuttajien joukossa on luonnollisesti lapsia ja vanhuksia sekä muita työmarkkinoiden ulkopuolelle jääviä.

Suomi tarvitsee maahanmuuttoa, mutta työikäisten poistuma on niin suuri, että asiaa ei voida ratkaista maahanmuutolla, sanoi Katainen."

Tulevaisuus ei ole tuolla tavoin lineaarinen, sitä kai Katainenkin yritti sanoa. Emme tarvitse enää samaa määrää pumpulienkeleitä, maanviljelijöitä tai reikäkortinlävistäjiä kuin aiemmin. Vanhushuoltosuhdetta ei ole järkevää paikata tuottamalla Suomeen kaiken varalle maahanmuuttajia, jotka huonontavat yleistä huoltosuhdetta sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Maahanmuuttajien tarvitsemat erityispalvelut vievät aivan varmasti pohjan kannattavuuslaskelmilta. Kymmenen vuoden päästä huomaamme, etteivät ne kunnalta eläkkeelle siirtyneet ilmeisesti kovin tuottavia olleetkaan, koska taivas ei tippunutkaan niskaamme.
  
  27. marraskuuta 2008 18:26:23

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Moilanen yrittää tavoitella teinityttömäistä katu-uskottavuutta lähes liikuttavalla tavalla:

yleensä kun täkäläiset poliitikot eivät haldaa tätä poliitikon perustaitoa. Soini saa surkeimmankin vantaalaisyksinhuoltajan tuntemaan itsensä erityiseksi.

Hän myös pitää vantaalaisia yksinhuoltajanaisia surkeina tyyppeinä samoin kuin Erola pitää vantaalaisia äänestäjiä yleensä juoppoina juntteina.

Ihan mukava, ja tyypillisen nykyvasemmistolainen, sosiaalisilla laddereilla kipakasti kapuava pariskunta.

Ei pidä haukkua. Jälkiviisaissa voi kolahtaa takaisin kotipiirissä suunniteltu isku, joka kertoo maakunnan mummoille missä mennään. Eikä tietysti pidä haukkua muutenkaan.
  
  27. marraskuuta 2008 18:31:05

Nimi : ohimennen
  
Viesti : Olisikos sopivaa ehdottaa, että pakataan laivat täyteen vanhuksia ja viedään ne somaliaan?

Merirosvotkin saisi uusia mummojaaaa..
  
  27. marraskuuta 2008 18:31:47

Nimi : P
  
Viesti : "
Nyt olis jollakulla mahdollisuus tehdä heidille(heidin kanssa) leffa, jossa hänen haaveensa toteutuu. Kun ei kerta Suomessa ole niin jonkun pitäs se tehdä."

Mutta eikös tuo Reino ole sellainen mediaorientoitunut?

Mutta ihan käytännöllisestä näkökulmasta? Miten tehdään pornoelokuva palvomatta penistä?

Epädramatisoidaan penis, kuten suomalaisuuskin on epädramatisoitu?

Mutta miten ihmeessä se käytännössä tehdään? Eikö ko. naispornossa näytetä penista laisinkaan? Vai viittasiko tuo "tasa-arvoisuus" siihen, että myös naisilla on ko. genressä penis?
  
  27. marraskuuta 2008 18:33:57

Nimi : Jamppa
  
Viesti : Mieleeni juolahti hyvä iskulause persuille tulevaa eduskuntavaalia varten:

"Rajat ovat rakkautta!" :D
  
  27. marraskuuta 2008 18:34:25

Nimi : JT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Pelkästään hyvä että nyt Seurankin lukijat tietävät ketä äänestää ensi vaaleissa. Tulta kultamunille.
  
  27. marraskuuta 2008 18:37:42

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Eiks tonne vois lahjottaa muutaman kiljuskinin?
  
  27. marraskuuta 2008 18:38:01

Nimi : Jackass
  
Viesti : tsirp-tsirp ja muut Heidiä mollanneet!

No jo on aikuista keskustelua kaikkine tsekkauksineen, häiritseekö hänen lärvi siksi, että oma on kuin norsunvittu?
  
  27. marraskuuta 2008 18:39:14

Nimi : Blauweissschimmelkäse
  
Viesti : "Mutta miten ihmeessä se käytännössä tehdään? Eikö ko. naispornossa näytetä penista laisinkaan? Vai viittasiko tuo "tasa-arvoisuus" siihen, että myös naisilla on ko. genressä penis?" -eiköhän se tarkoita enimmäkseen lähikuvia piirakan nuolennasta ym. tussuorientoituneesta hommasta. Eipä silti, en käsitä, miksi kukaan muukaan mies tykkäisi katsoa kyrpäpornoa muuten kuin opetustarkoituksissa, heh.
  
  27. marraskuuta 2008 18:39:40

Nimi : Pekka K
  
Viesti : "Johtopäätöksenä voikin vetää, että kulttuurin iloisuuden ja positiivisuuden sekä yhteiskuntajärjestyksen välillä ei ole minkäänlaista korrelaatiota."

Vai olisiko sittenkin? Ehkä ne, jotka pystyvät rationaaliseen ajatteluun, pystyvät myös luomaan demokratiaan perustuvia yhteiskuntia? "Iloiset ja avoimet" (kaikkeen emotionaalisesti suhtautuvat) toimivat sitten muutenkin enemmän tunnepohjalla: Jos esim. kansanäänestyksessä tulee tappio, niin itsehillinnän sijaan sorrutaan esim. terrorismiin. Tai korruption vastaanottaminen voi tuntua sillä hetkellä hyvältä. Tai raiskaukset, rikokset...

Iloiset&Avoimet(tm) ei viittaa mihinkään etniseen ryhmään, eli uskaltaisin jopa tehdä pienen vertauksen rationaaliseen ajatteluun kykenemättömiin muihin luomakunnan tuotoksiin...
  
  27. marraskuuta 2008 18:40:03

Nimi : ha ha
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Voihan se olla vaikea tehdä (hetero) pornoa naisen asemasta jos ei penis voi näkyä. Toki jotkut tykkää niistä lihaksikkaista perseistä ja kiinteistä vatsoista. Yksi vaihtoehto on tietty kuvata miehen naamaa en sitten tiedä kiihottaako se pelkästään. Myös äänimaailmaa vois Heidiltä (tai muilta naishenkilöiltä) leffaa varten kysästä.

PS: Tai sitten laittaa joku Aatun puhe, tarinoiden mukaan kuulemma osa naiskuulijoista sai eturivissä orgasmeja oikein sarjassa.
  
  27. marraskuuta 2008 18:41:18


guestbook © freebok.net