Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100676-100700

Nimi : P
  
Viesti : "P.S. salamurharyhmän painitreenit peruttu tältä illalta, en ehdi palata Kuopiosta ajoissa, ja täydellä mahalla joka tapaukseessa hankala painia."

Onnistuikos se salaisen netsilähttimen asentaminen Puijon torniin? Jos onnistui, operaatio kalakukko on putkessa ja alueen netseillä on oma salainen alitaajuus-viestintäkanava!
  
  27. marraskuuta 2008 16:09:54

Nimi : Mikael
  
Viesti : Feministit,vihervasurit,sannaukkolat,annemoilaset samaa jöötiä kuin roosa sykkivä jäykkä penis näyttää uljaalta meriläiset.

Ei juma kuka hitto näiden ulinaa kestää vuodesta toiseen,onneksi tulee ulkomaanelävät ja nai laillisesti ulkomailla näiden 9-vuotiaat tyttäret joiden ei tarvitse sitten teininarkkina myydä tavaraansa suomalaisille keski-ikäisille hampeille ja janeerolat nyökyttelevät ja heiluttavat nenäliinaansa terminaalissa johon niiskuttivat juuri.

Emil! Joo taidankin lähteä veistelemään puu-ukkoja liiteriin.
  
  27. marraskuuta 2008 16:11:22

Nimi : Pete G
  
Viesti : Leopoldin kysymyksiin:

1)Feminismistä puhutaan yleistäen, vaikka jotkut femineistiksi tunnustautuvat ovat maltillisin keinoin tasa-arvoon pyrkiviä, toiset taas avoimen miesvihamielisiä. Näiden jonkinlaiseksi erottamiseksi jaottelisin nämä (karkeasti) edellisiin viitaten egalitaristeiksi ja jälkimmäisiin viitaten feministeiksi.

2)Tasa-arvo pitää nähdä kokonaisuutena. Toinen saa sitä, toinen tätä. En kannata naisten pakollista asepalvelua, enkä toisaalta synnytyspakkoa. Sukupuolikiintiöt aiheuttavat väistämättä epätasa-arvoa pätevyystasolla. Mihinkään väkinäiseen tasapäistämiseen ei kannata ryhtyä. Sukupuolten väliseen eripalkkaisuuteen on usein rationaalinen syy. Varsinkin pk-yrityksissä työnantaja on taipuvainen palkkaamaan mielummin nuoren miehen kuin nuoren naisen todennäköisiin kustannussyihin vedoten, koska isyysloma on huomattavasti lyhyempi kuin äitiysloma. Perheensisäisissä asioissa homma on miehen ja naisen keskenään päätettävissä. Tasa-arvon voimistamiseen pitää pyrkiä, mutta keinoja on mietittävä tarkkaan ja kokonaisuutta ajatellen.

3) Bonuskysymykseen vastaisin, että punavihreät naiset (yhdessä eräiden muiden puolueiden samanhenkisten kanssa) saattavat kyllä olla parlamenttaarista painoarvoaan suuremmassa vastuussa maahanmuuttopolitiikasta. Nähdäkseni Vanhanen ja Katainen puolueineen myötäilevät, koska se on helpointa ja koska kannattavat – osin eri syistä – maahanmuuttoa. Hieman karrikoiden ero on siinä, että naispoliitikot ja -virkamiehet profiloituvat tässä asiassa lähinnä ihmisoikeus-, hoivaamis- ja toiseusihannointimielessä (”väriä katukuvaan”). Miespoliitikot ja –virkamiehet ovat taas kylmän rationaalisia ja ajattelevat työvoiman tarvetta. Toisella tavalla sanottuna, naispolitiikolle sana ”maahanmuuttaja” tuo mieleen värikkäästi pukeutuneen, sodasta kärsineen, mutta nyt iloisen ruskeasilmäisen afrikkalaisen, miespoliitikolle taas mieleen tulee ahkera intialainen koodaaja. Se, että näille asioille ei uskalleta tehdä eroa, vaan hyödynnetään omaa agendaa sallimalla niiden sekoittaminen toisiinsa on kyllä Vanhasen ja Kataisen heikkoutta ja moraalittomuutta.
  
  27. marraskuuta 2008 16:11:37

Nimi : Paul R
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : http://tinyurl.com/69bxp8

Cystic fibrosis too 'white' for Ottawa fundraiser
Carleton University students drop support for debilitating disease

OTTAWA - The Carleton University Students' Association has voted to drop a cystic fibrosis charity as the beneficiary of its annual Shinearama fundraiser, supporting a motion that argued the disease is not "inclusive" enough.

Cystic fibrosis "has been recently revealed to only affect white people, and primarily men" said the motion read Monday night to student councillors, who voted almost unanimously in favour of it. The decision caused heated reaction and left at least one member of council calling for a new vote.
  
  27. marraskuuta 2008 16:13:43

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Junakohtaus tiivisti asian hyvin. Tekisikin mieli kysyä niiltä, joiden mielestä feminismi on edelleen länsimaissa elintärkeä ja välttämätön liike: mikä on se konkreettinen miesten ja naisten väliseen tasa-arvoon liittyvä tavoite, jota ei vielä ole saavutettu ja johon feminismiä vielä ehdottomasti tarvitaan?

Tähän saa yleensä vastaukseksi jotain epämääräistä "yhteiskunnan patriarkaalisista piilorakenteista", "kielessä piilevästä sukupuolittuneisuudesta" tms. tai parhaassakin tapauksessa sen, että vaikka länsimaissa asiat olisivatkin suhteellisen (eivät tietenkään tarpeeksi) hyvin, niin feminismiä kuitenkin tarvitaan niin kauan kuin nainen on globaalissa katsannossa kaikkea muuta kuin tasa-arvoinen, vaikkapa vain muslimimaissa. Tähän viimeiseen voisi tietenkin sanoa että hyvähyvä, mutta se kuulostaa vähän falskilta kun arviolta 1% feministien kannanotoista liittyy naisten asemaan naista aidosti sortavissa kulttuureissa ja 99% länsimaisiin patriarkaalisiin sortorakenteisiin. Ja silloin kun joku yrittää herätellä keskustelua sellaisista kipeistä aiheista kuin naisen asemasta islamilaisessa kulttuurissa, kuten Jussi yritti tehdä Monikulttuurisuus ja nainen -kirjoituksessan, niin sellaiset feministit kuin Vihreät naiset, Vasemmistonaiset ja nyt viimeksi Anne Moilanen eivät suinkaan näe tätä tilaisuutena ja haasteena jatkaa keskustelua, vaan keskittyvät tehtailemaan tutkintapyyntöjä ja esittämään aikakauslehtien sivuilla paheksuvia ja valheellisia kommentteja.
  
  27. marraskuuta 2008 16:14:09

Nimi : Roots
  
Viesti : "Kuitenkin kun menen nyt tiettyyn aikaan päivästä juna-asemalle (lähes asemalle kuin asemalle täällä pk-seudulla) tai matkustan paikallisjunalla, on puolet näkemistäni ihmisistä tummahipiäisiä. Näin ei ollut vielä jokunen vuosi sitten."

Tämä on ihan todellista. Asuin Helsingissä 2001, ja silloin tummaihoisten läsnäolo oli jo huomattavissa, mutta vähäistä. Nythän asemahalli on sellainen, joka juuri ja juuri alkaa kelvata monikultturistille. Sitä pitäisi hänen mielestään saada vain yhtä mittavassa määrin myös Kihniön tai Hikiän asemalle.
Vuonna 2001 ei vielä tullut ajatelleeksi, että Kaisaniemen puiston läpikulku hämärän tultua voisi joskus vaatia jonkin sortin kansalaisrohkeutta.
  
  27. marraskuuta 2008 16:24:23

Nimi : P
  
Viesti : "En tajua enää mitään, nyt HS päästää läpi kommentteja, joissa mollataan rumasti HS:n uutisointia."

Hanu Böglund on konsultoinut Hesaria. Tarkoitus on toimia, kuten Hanu itse toimi - Maon "antaa kaikkien kukkien kukkia" -metodia apinoiden.

Nyt HS hankkii ip-tiedot nuivia viestejä kirjoittaneista ja toimittaa ne poliisille, joka voi kirjata tiedot jo kasattavaan ajatusrikkollisrekisteriin. Myöhemmin sitten liitetään sormenjäljet, ääninäyte, kirjoitustyylinäyte ja hajunäyte DDR malliin.

;)) Sitten ajatusrikollisten kuurmottaminen hyvien nimissä on näppärämpää ! Hajunäytteen ottamiseen saadaan valmiit opetusfilmit ja muut materiaalit suoraan Stasimuseosta, jonne Liittotasavalta ne siirsi, epäasiallisina seurantakeinoina.
  
  27. marraskuuta 2008 16:24:50

Nimi : Jussi Savola
  
Viesti : "Tästä tuli vain mieleeni, että millainen se nykyinen maahanmuuttotahti mahtaa olla? Siitä kun aina sanotaan, että se on kovin mitätöntä. Kuitenkin kun menen nyt tiettyyn aikaan päivästä juna-asemalle (lähes asemalle kuin asemalle täällä pk-seudulla) tai matkustan paikallisjunalla, on puolet näkemistäni ihmisistä tummahipiäisiä. "

Aamulla kun ihmiset rientävät sankoin joukoin töihin?

Vai loppuiltapäivästä, kun ihmiset rientävät sankoin joukoin töistä koteihinsa?
  
  27. marraskuuta 2008 16:25:42

Nimi : P
  
Viesti : "

Siitä huolimatta Soini otti Halla-ahon kuntavaaleissa listoilleen – ja hemmetti soikoon, koko persu voi olla halla-ahoja täynnä!

JUTTU-VINKKI:

Tohtori HALLA-AHO on TEHNYT ITSESTÄÄN 130 000 KLOONIA NATSILABORATORIOSSA"

Ja sinne voisi laittaa tämän Krohnin Halla-aho-wikipedia-artikkeliin lisäämän ja siitä poistetun tiedonjyväsen:

"Sisu ja pyssyt

Suhde aseisiin ja asepalvelukseen on olennaista Suomen Sisun jäsenistä kirjoitettaessa. Sisulaiset pääsääntöisesti ovat aktiivisia Maanpuolustuskoulutusyhdistuksen johtamassa vapaaehtoisessa maanpuolustuksessa. Moni säilyttää kiinalaista AK-47 -rynnäkkökivääriään kotona sängyn alla. Vasemmistossa yleistyvän käsityksen mukaan sisulaiset ovat rakentamassa jonkinlaista salaista Gladio-organisaatiota, jonka tarkoituksena on "vaaran" uhatessa "neutralisoida" ideologiset vastustajat ennalta laadittujen tappolistojen mukaan. (Olen itse ollut paikalla tilaisuudessa, jossa nimettömät toimittajaksi naamioitunet Sisun jäsenet ovat olleet kuvaamassa osaanottajat, ilmeiseisenä tarkoituksenaan tällaisten vastustaja-listojen laatiminen ja kuvittaminen.) -- Petri Krohn 26. marraskuuta 2008 kello 15.59 (EET)

P.S. Kuohatti kerkesikin jo poistaa tämän. Tämä ei ole salaliittoteorisointia, vaan oma näkemykseni siitä, miksi tämä jo lukusaan kertaan poistettavaksi vaadittu artikkeli on merkittävä, ja miksi on tärkeää että siinä käsitellään henkilön suhdetta aseisiin ja asepalvelukseen. -- Petri Krohn 26. marraskuuta 2008 kello 16.10 (EET)"

Toimittaja Ukkola voi seuraavaksi käyttää Petriä asintuntijanaan seuraavassa Sisu-jutussa, jossa paljastetaan sisulaisten ja muiden rassistien AK-47 - hoblofilia ja salaiset kuvitetut tappolistat..

Suomen media nousuun! Ajat ovat mitä parhaimmat, kun pahkasikaa vastaavan julkaisun saa päivittäin netistä ja kaupanständistä ;)
  
  27. marraskuuta 2008 16:29:27

Nimi : reino
  
Viesti : Vielä Heidiin palatakseni: Heidi saattaa hyvinkin kokea, että hänen ulkonäköönsä kohdistunut myönteinen huomio on jotenkin seksististä ja hänen ajatuksiaan vähättelevää. Näinhän se ei tietenkään ole. Itselleni ei ainakaan tuota vaikeuksia erottaa nuoren ihmisen idealistisia ajatuksia nuoren ihmisen ideaalisesti ulkonäöstä.

Itse toivoisin - jos joskus lähden politiikkaan - saavani samanlaista palautetta punavihreiltä naisilta sen ikuisen "läskinatsispermanaama ja diabetes-kuutonen" -lällätyksen sijaan. Siis paljon mieluummin näin:

"Aargh. Toi reino on kyllä sellanen ärsyttävän ihana könsikäs. Mä oon aina ollu ihan kuumana tollasiin persjalkaisiin ja leveäharteisiin juntturoihin. Siis yhtyisin. Siis aah huutaen yhtyisin. Mutta valitettavasti en voi yhtyä hänen fasistoidisiin ajatuksiinsa."

Heidi, jos vielä olet kuulolla, niin onko esim. Vasemmistoliitolla mitään kaikille avointa keskustelufoorumia, jossa olisi mahdollista viritellä keskustelua maahanmuuttopolitiikasta työväen näkökulmasta? Nykyisen maahanmuuttopolitiikan toimimattomuus ja vaarallisuushan on helposti osoitettavissa mistä näkökulmasta (ekologinen, työtätekevien etu, jne.) tahansa.
  
  27. marraskuuta 2008 16:31:41

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Olen itse ollut paikalla tilaisuudessa, jossa nimettömät toimittajaksi naamioitunet Sisun jäsenet ovat olleet kuvaamassa osaanottajat, ilmeiseisenä tarkoituksenaan tällaisten vastustaja-listojen laatiminen ja kuvittaminen."

Ei helvetti, hieman nauratti... 'Tämä ei ole salaliittoteoria' vielä sitten perään. Missäköhän muualla Krohn näkee naamioituneita Sisun jäseniä lymyämässä?
  
  27. marraskuuta 2008 16:34:28

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Voin sanoa ammatillisena näkemyksenäni että ainakaan pääkaupunkiseudulle ei pitäisi tulla yhtä ainutta kielitaidotonta suurperhettä lisää. Jo nyt ollaan pakkovalinnan edessä. Joko sijoitetaan huomattavia summia koulutukseen ettei sen taso romahda (enempää - paikoin on jo myöhäistä), käytännössä rinnakkaisen koulutusjärjestelmän pystyttämiseen. Tarve ei rajoitu vastatulleisiin ankkurikarpaaseihin vaan myös Suomessa syntyneisiin kielitaidottomiin eskarilaisiin. Venäläiset ummikot maksavat kunnille aluksi ihan yhtä paljon kuin somalitkin, mutta harvempi tatjaana alkaa poikia joka vuosi ja venäläisten aikuisten työperäisyys on totta eikä mustaa huumoria kuten, no te tiedätte kenen kohdalla.

Toinen vaihtoehto on jatkaa siinä uskossa että Maailman Paras Koulu pystyy sulattamaan nykyiset ja suuremmatkin tulijamäärät kosmeettisilla satsauksilla kunhan vain opettajien asenne on oikea. Kasvavat kulut uitetaan budjettiin muiden menojen joukossa, esim positiivisen diskriminaation määrärahan muodossa. Tällähän saadaan lisää resurssia vähäosaisten asuinalueiden kouluille. Arvatkaa mikä ja kuka ne rahat syö? Ja oppimisen taso on surkea, koulun arki epäviihtyisää, turvallisuuden tunne ja oman yhteisön henki mennyttä. Talibbonen kertoo meille kenen on vika.

Monikulttuurinen koulu nyt on sitä mitä yhteiskunta tulevaisuudessa. Monikulttuurisuuden ongelmat tiedetään, ne kuluttavat rahaa ja inhimillisiä resursseja, eikä maksajien mielipidettä ole kysytty. Jos maahanmuuton volyymi kasvaa, koulu romahtaa. Nykymeno ei ole kestävää. Näennäisessä yltäkylläisyydessä ("rikas länsimaa Suomi") elää kansa joka tulee toimeen nipin napin. Julkinen sektori elää kroonisessa rahapulassa - hoitojonot, leikkausjonot, lastensuojelun ja -mielenterveysavun ahdinko, huonot palkat, homekoulut, häämöttävä suurtyöttömyys... Kenen mielestä rahaa on liikaa?

Enpä tiedä mikä puolue alkaisi vapaaehtoisesti tutkia maahanmuuton kustannuspuolta koulutussektorilla, ja toisi pöytään lisäbudjettiesityksen jossa asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä, eli kustannus>rikkaus, rasite>voimavara, musta aukko>kultamuna.

Jopa selvällä rahallakin päästään vain tilanteeseen joka on yksikielistä ja -kulttuurista koulua huonompi. Samaan kouluun integroiminen ei toimi, koska merkittävän kokoinen kielipuoli vähemmistö vetää koko opetusryhmän tason alas. Erikseen opettamiseen peruskoulullamme ei ole varaa eikä henkilöstöä. Ja eikös kielipuolten kerääminen samaan luokkaan ole ihan rassismi ja Paha, tätähän kokeiltiin Helsingissä.

Onko se tarkoitus että erityisluokkien ja -opettajien resurssit käytetään ulkomaalaistaustaisten tukiopetukseen?

Koko koulutusjärjestelmämme perustuu ajatukselle että yli 90% oppilaista on samankielisiä ja -kulttuuritaustaisia. Jos kieli ei ole suomi, tarvitaan omankielinen rinnakkaisjärjestelmä - kuten ruotsinkielisillä. Kaikissa välimuodoissa valinta on joko vitunmoinen rahanmeno ja/tai tason lasku enemmistön kustannuksella.

Tämä siis kommenttina maahanmuuttopolitiikan holtittomuudesta. Toivon Joulupukilta nolla uutta uussuomalaista.

Huomatkaa (Ukkola ja muut tarkoitushaluiset dummyt) että tämä rasistimaisteri ei nyt puhu kieltä osaavista lukion priimus-ulkkareista eikä muista etnisistä ihmelapsista. Ne olla erillistapaus. Minä puhun reaalimaailmasta.

Octaviuksen Paskastania-bloggauksesta voi lukea lisää, jos verenpaine tuntuu liian alhaiselta.
  
  27. marraskuuta 2008 16:35:27

Nimi : Sammakko
  
Viesti : "Octavius"

Etsi ihan oikeasti jonkun ammattilaisen esityksiä.

  
  27. marraskuuta 2008 16:37:58

Nimi : Zngr
  
Viesti : Veran tilastot olivat karmivia. Tulee mieleen 90-luvun Ruotsi.

Niitähän tulee ovista ja ikkunoista? Jatkuuko tämä koko sen kauden kun Tant Thors on ministerinä?

Tänä vuonna tuo pakolaisten määrä on vielä triplamiljoonantunut ^2.

Apua.
  
  27. marraskuuta 2008 16:42:18

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kiitos Sammakko analyyttisestä kommentoinnista.

Siinä olikin sitten kaikki?

Vakuuttavaa, täytyy sanoa.
  
  27. marraskuuta 2008 16:42:57

Nimi : reino
  
Viesti : Onkohan Petri Krohn ollu siinä Tampereen viime kesäisessä kadunvaltauksessa, jossa anarkopiiperöt istui Kauppakadulla pitämässä "bileitä". Kolme hevijätkää oli kävellyt siitä ohi ja katsellut touhua hetken. Sitten jätkät veti hupparin hupun silmille ja lähti kävelemään tilhiparven halki ottaen kännykkäkameroilla kuvia. Tilhet pöllähtivät kuulemma aivan paniikkiin: "Ei meitä saa kuvata! Äbäläwäbälä!" "Oottexte Suposta vai?" Jne. Lisäksi tästä oli ollut myöhemminkin mölinää jossain Takku.netissä. Aika pryceless käytännön jäynä. Suosittelen toistettavaksi kaikkialla, missä närhiä parveilee. Toki omasta turvallisuudesta huolehtien.
  
  27. marraskuuta 2008 16:43:39

Nimi : P
  
Viesti : Hmm. Petri Facebookissa. Huomaa kamut. Mm. suosikkimme Zahra A.

  
  27. marraskuuta 2008 16:50:35

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sori täysin off-topic.

Nyt iski pahan. Oliko Simo Lampinen (Varmana OLI!) vai Timo Mäkinen joka ajoi pohjat luukku auki.

Kumpi oli?

Ja hei kaverit, päästäkää mut takas kirjoittaa mukoon kans, jookos kookos!
  
  27. marraskuuta 2008 16:57:48

Nimi : Paul R
  
Viesti : White Flight? :)
http://i305.photobucket.com/albums/nn207/insm/12276399403mDUinw.jpg
  
  27. marraskuuta 2008 17:03:43

Nimi : qwerty
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Arvasin. Kaikki äimänä.
Puntaroitte kirjoitusvirhettä.
Tahtoo takaisin muroon! Arvailkaa sieltä kieltolistoiltanne. Reilu, vaihda vittu nimmaria, tai jotain, kelpaisi myös.
  
  27. marraskuuta 2008 17:03:53

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Zngr: "Veran tilastot olivat karmivia. Tulee mieleen 90-luvun Ruotsi.

Niitähän tulee ovista ja ikkunoista? Jatkuuko tämä koko sen kauden kun Tant Thors on ministerinä?"

Ei ne niin pelottavia ole. Suurin kasvu edellisesta vuodesta on ihan oikeiden työntekijöiden kohdalla, eli sellaisten joilla on jo työpaikka maahan tulleessaan.

Jos nimenomaan tietyt ryhmät huolestuttaa, niin kannattaa katsoa tilastoja erikseen niiden kohdalla.

Tässä on linkki tilastoihin:
http://www.migri.fi/netcomm/content.asp?article=1945
  
  27. marraskuuta 2008 17:04:03

Nimi : Pete G
  
Viesti : Meikäkin muistaa kun Timo Mäkinen ajoi Minillään rallissa 60-luvun lopulla etupelti auki. Mutta oli vissiin EK:n kolmas, eikä eka.

Silloin oli mukava olla suomalainen Ruotsissa.
  
  27. marraskuuta 2008 17:08:25

Nimi : qwerty
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Pettymys!

Tässä vaiheessa luulisi olevan kovinkin provosoivia tekstejä siitä miksi jakiksessa koroteltiin vuokria todella härskisti. Eikö Jakomäen maine oli kiirinyt Kehä kolmosen ulkopuolelle? Tamperelainen Mestarimme voisi tarttua tähän! Piilovittuilua? Tokkopa vaan.
  
  27. marraskuuta 2008 17:10:09

Nimi : new-shit
  
Viesti : P: "Hanu Böglund on konsultoinut Hesaria. Tarkoitus on toimia, kuten Hanu itse toimi - Maon "antaa kaikkien kukkien kukkia" -metodia apinoiden.

Nyt HS hankkii ip-tiedot nuivia viestejä kirjoittaneista ja toimittaa ne poliisille, joka voi kirjata tiedot jo kasattavaan ajatusrikkollisrekisteriin. Myöhemmin sitten liitetään sormenjäljet, ääninäyte, kirjoitustyylinäyte ja hajunäyte DDR malliin."

Hönu Spöklundista vertailun vuoksi otettu mallihajunäyte rikkonee kaikki mahdolliset koneet. Koneet eivät vielä osaa pyörtyä tai oksentaa, mutta ainakin ne voivat protestoida sammumalla savuten.
  
  27. marraskuuta 2008 17:14:31

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mäkinen, Mäkinen.... grrrrr.
Myönnän. Oli se Mäkinen. Kaiken maailman Tommeja saa kun yrittää jotain ralli pätkiä etsiä... -häivähdys sarkasmia- Tuosta tuli mieleen, että pitääkö täällä selittää kaikki mitä sanoo?
  
  27. marraskuuta 2008 17:14:40


guestbook © freebok.net