Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100626-100650

Nimi : KK
  
Viesti : Yleisradio, Helsingin Sanomat, Aamulehti, Kauppalehti, Mtv3, ministeriöt,..kaikki on vallattu ja valjastettu. Trust no one..
  
  27. marraskuuta 2008 14:54:52

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minäkin tunnustan sen faktan että naisten asema korreloi elintason kanssa. Siihen on järkisyyt olemassa. Silti en kannata feminismiä sellaisena kuin se esiintyy nykyään. Aate on kannattajiensa näköinen. Feminismi on aikaa sitten erkaantunut alkuperäisestä agendastaan ja ajaa jotain muuta asiaa kuin naisten aseman parantamista. Se on nyt feodaalinen oppi joka jakaa naiset eri luokkiin (kulttuuri)taustan mukaan.

Feministien tarkoitus on päästä itse valtaan. Stefan Wallinkin saa valtaa ja kannatusta naisilta kannattamalla feminististä aatetta. Hänkin unohtaa musliminaisten aseman autuaasti vaikka tasa-arvoministeri onkin. Se sopii kuvaan kylläkin.
  
  27. marraskuuta 2008 14:59:47

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Leopold: Miten ne teistä, jotka feminismiä arvostelette, määrittelette feminismin? Minkälaista feminismiä te ette kannata?

Itse en kannata esimerkiksi tällaista feminismiä. Mielestäni on turha väittää, että "no eihän tuo edusta mitään valtavirtafeminismiä" tms. Kyllä Tulva ja Anne Moilanen nimenomaan edustavat valtavirtafeminismiä; Tulva on Naisasialiitto Unioni ry:n lehti ja Moilanen on kyseisen yhdistyksen entinen varapuheenjohtaja.

Ja vaikka tuo lehti edustaisikin feminismin marginaalista suuntausta (mitä se ei nähdäkseni tee), niin "oikea feminismi" ei ole kuitenkaan sanoutunut tuosta jutusta tai muista senkaltaisista tai esittänyt niistä paheksuntaansa. Juuri tämä pesäeron tekemättömyys miesvihamielisiin Valerie Solanas -tyylisiin feminismin suuntauksiin aiheuttaa sen, ettei "no mutta feminismihän tarkoittaa vain sukupuolten välistä tasa-arvoa!"-puheisiin voi suhtautua vakavasti.
  
  27. marraskuuta 2008 15:00:38

Nimi : Futuristi
  
Viesti : <i>Tuotaaaa....Sissisotaan ei kuulu siviilien satunnainen tai suunniteltu teurastaminen.</i>

Sissit tukeutuvat huollossaan siviiliväestöön ja pyrkivät sulautumaan myötämielisen siviiliväestön joukkoon. Tämä on ihan perustaktiikkaa. Seurauksena ovat tietenkin vihollisten eli tavanomaisten miehittäjäarmeijoiden tai vihollississiarmeijoiden kostotoimenpiteet siviiliväestöä kohtaan. Erityisen traaginen kohtalo on siviiliväestöillä, jotka joutuvat sisällissotien jalkoihin, koska sellaiset siviiliväestöt joutuvat usein palvelemaan kahta vastakkaista sissiryhmää ja toisaalta molempien kostotoimenpiteiden kohteeksi. Tutustu nyt alkajaisiksi vaikka mihin tahansa käynnissä olevaan sisällissotaan tai miehittäjää vastaan käytyyn sissisotaan. Historiallisista esimerkeistä yksi opettavaisimmista on buurisota, jonka britit voittivat telkeämällä onnistunutta sissisotaa käyvien buurien perheet keskitysleireihin, jossa nämä kuolivat kulkutauteihin kuin kärpäset. Sissisota loppui siihen paikkaan.

Tästä syystä pidän täysin edesvastuuttomina sellaisia maanpuolustussuunnitelmia, joissa pääosa Suomen pinta-alasta ja suuret asutuskeskukset annetaan vihollisen haltuun ja jatketaan vastarintaa sissitoimintana. Seurauksena tuollaisesta on pelkästään hirvittävä siviileihin kohdistuva verilöyly.

Ainoa mielekäs tapa puolustaa Suomea on kiistää vihollisen ilmaherruus ja pysäyttää vihollinen ennen kuin se pääsee mellastamaan suuriin asutuskeskuksiin. Jos Suomella ei ole varaa sitä tarkoitusta varten riittävän vahvoihin ilmapuolustukseen, Naton jäsenyys on sotilaallisesta näkökulmasta välttämättömyys.
  
  27. marraskuuta 2008 15:03:39

Nimi : PK
  
Viesti : Jenkit ovat ottamassa Afganistanissa turpiinsa. Vuosi vuodelta Telibani on vahvistunut, eikä maan oma hallitus ole pystynyt tekemään mitään. Jenkkien mieitysvoimat ovaqt maan kokoon ja väestöön aivan liian pienet alueen valvomiseen ja talibanit pystyvät liikkumaan esteettä Pakistanin puolelle, jossa Pakistanin keskushallinnolla ei käytännössä ole mitään valtaa, vaan alue muodostuu löyhästi liittoutuneista heimoista, jotka kaikki vihaavat vääräuskoisia. Pakistanin hallintoakaan ei juuri kiinnosta pistää aluetta kuriin.

Länsimaailman ja muslimimaailman välisten ongelmien ratkaisuksi voidaan nähdä kolme erilaista lähestymistapaa.
1) Neokonnien lähtökohta on tukea suosiolliselta tuntuvia tahoja ja sotilaallisilla iskuilla tuhota vihamielisiä tahoja. Ongelmana on, että islamistit vain kiukustuvat uusista iskuista ja myötämielisetkin tahot yleensä paljastuvat vihamielisiksi.
2) Isolationistinen lähtökohta on eristää alueet oman onnensa nojaan ja toivoa, että sotilaallinen uhka pitää muhamettilaisen lähetystyön kurissa. Ongelma on kuitenkin änsimainen muslimiväestö, jota ei voida eristää, vaan se käy omaa sotaansa länsimaissa. Myös omillaan toimivat muslimimaat jatkavat Kiinan, Venäjän ja P-Korean avulla omia aseohjelmiaan, esimerkiksi ydinaseiden, ohjusten osalta, mikä tuottaa ongelmia liian lähellä olebille maille. Lisäksi pitäisi vähentää öljynkulutusta mm. rakentamalla TUULIMYLLYJÄ, jotka ovat kahistus ja suoraan Al Goresta.
3) Multikulttuurisen mallin mukaan vaihdetaan länsimaiden väestö muslimienemmistöiseksi ja jäljelle jääneet kääntyvät muslimeiksi, tai maksavat Jizyaa. Ongelmana rasistinen nettikirjoittaminen.
  
  27. marraskuuta 2008 15:04:12

Nimi : Zngr
  
Viesti : Mitä helvettiä! Putoaako taivas?

Alkuperäistä torstaiaamuna ilmestynyttä uutista on päivitetty muun muassa tekijöiden taustan osalta.

HS/Toimitus


Täällä:

http://www.hs.fi/keskustelu/Kaksi+asiakasta+pahoinpiteli+suositun+kebabravintolan+ty%F6ntekij%E4n/thread.jspa?threadID=154849&

Toimitus korjaa rasismi-uutisensa ja ilmoittaa siitä erikseen keskustelun lomassa?

HS:llä on vielä pitkä taival, jos haluavat paikata puolueellisella uutisoinnilaan aiheutettua etnisten ryhmien välistä vihaa ja epäluuloa ja epäilen, että kyseessä on yksittäistapaus jota ei saa yleistää. Mutta alku se oli tuokin.
  
  27. marraskuuta 2008 15:06:42

Nimi : Anu Sorja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ettekö te näe, että jos onnistutte vähentämään maassamme lusmuilevien raiskaajien määrää, aiheutatte myös sen, että naisten on entistä vaikempi saada rikastusta iltalenkillä käydessään! Ajattelisitte nyt hieman naisiakin! Hyi teitä nuivisteja!
  
  27. marraskuuta 2008 15:06:49

Nimi : Junakohtaus
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Feminismistä: täältä katsoen näyttää siltä, että varsinaisen naisasialiikkeen tavoitteet on jo saavutettu ja nyt feministit ovat keksineet tilalle uusia. Kannatan lämpimästi täysiä valtiollisia oikeuksia naisille (check), täyttä oikeutta omaan omaisuuteen (check), vapaata pääsyä koulutukseen (check), palkkatasa-arvoa samasta työstä (check), sekä (check), (check) ja (check).

Sen sijaan en kannata missään muussakaan asiassa yhtäkään sellaista taistelua, johon ryhdyttäessä ei pystytä määrittelemään milloin tavoite on saavutettu. Nähdäkseni nykyfeminismi on hyvin useassa asiassa käymässä juuri tällaista taistelua, päämääränään jokin niinkin hurmaavan tarkasti muotoiltu kuin patriarkaalisen paradigman dekonsktrutkio tai muu vastaava.
  
  27. marraskuuta 2008 15:09:33

Nimi : PK
  
Viesti : "Tästä syystä pidän täysin edesvastuuttomina sellaisia maanpuolustussuunnitelmia, joissa pääosa Suomen pinta-alasta ja suuret asutuskeskukset annetaan vihollisen haltuun ja jatketaan vastarintaa sissitoimintana. Seurauksena tuollaisesta on pelkästään hirvittävä siviileihin kohdistuva verilöyly."

Tämä tietenkin on täysin kiinni siitä, kuka on vastapuolella.
  
  27. marraskuuta 2008 15:10:07

Nimi :
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Väkivaltaa ja asekulttuuria ihannoiva Halla-aho tunnetaan ennen muuta rasistisista (tai kuten hän itse saivartelee, ”monikulturismia vastustavista”) nettikirjoituksistaan, joissa hän esittelee ulkomaalaistaustaisten ihmisten tekemiä rikoksia sekä erittelee sitä, millaiset naiset tässä maassa mieluiten saisi raiskata.

http://www.seura.fi/?id=9456
  
  27. marraskuuta 2008 15:17:58

Nimi : Roope
  
Viesti : Leopoldille:

1) Miten ne teistä, jotka feminismiä arvostelette, määrittelette feminismin? Minkälaista feminismiä te ette kannata?

Tässä feministien omia määrittelyjä eri suuntauksista, jotka olen tänne ennenkin linkannut:

http://www.vihreatnaiset.fi/feminismin-teoriaa/

Toinen toistaan elämälle vieraampia ja miesvihamielisempiä nuo nykyiset eli yleisimmät muodot. Noiden kuvausten valossa on aivan turha puhua feminismistä pyrkimyksenä tasa-arvoon. Sitä on se on tainnut olla viimeksi liberaalifeminisminä 40 vuotta sitten.

Halutessaan voi toki määritellä feminismin tarkoittavan sukupuolten tasa-arvoajattelua, mutta käytännössä "valtakunnan johtavat feministit" ovat jyrkästi eri mieltä minun kanssani siitä, mitä sukupuolten tasa-arvo käytännössä on ja mitä sen vuoksi pitää tehdä. Käytäntö ratkaisee, teoria on paperia.

2) Ovatko mies ja nainen tällä hetkellä jo niin tasa-arvoisessa asemassa suomalaisessa yhteiskunnassa, ettei tasa-arvon voimistamiseen ole enää tarpeellista pyrkiä?

Miesten asevelvollisuus, eläkkeiden epätasa-arvoisuudet, miesten äärikäyttäytyminen sekä menestymisessä että syrjäytymisessä, omaishoidon tuet... Onhan sitä kaikenlaista, kun lähdetään penkomaan. Valitettavasti julkisessa keskustelussa suositaan epä-älyllistä miehet/naiset-vastakkainasettelua josta esimerkkinä presidentinkin toistama iskulause naisten 80 sentistä. Minusta on tasa-arvon irvikuva, että naisille (ja maahanmuuttajille) kaavaillaan kiintiöitä sinne ja tänne. Yksilöt kamppailkoon työmarkkinoilla, ei ryhmät.

3) Koetteko, että punavihreät naiset olisivat ihan oikeasti vastuussa Suomen maahanmuuttopolitiikasta?

Olivatko punakaartit vastuussa Maon kulttuuripolitiikasta 60-luvun lopulla? Ei Jyrki Kataiseen pääse kiinni, ennen kuin ne punavihreät naiset on vaiennettu (tekemällä asia-argumentein voimattomiksi, ei huutamalla).

Erittäin tärkeää olisi saada maahanmuuttokriittisiä ehdokkaita läpi myös muissa puolueissa, ja ehkä jopa nimenomaan muissa puolueissa.

Juuri näin, mutta matka on vielä alussa. Pitää saada kriittisyys osaksi valtavirtaa ja tehdä se siten erillisenä liikkeenä tarpeettomaksi. Ei punavihreitten morkkaaminen saa olla mikään itsetarkoitus, vaikka heidän vaalien jälkeinen hysteerisyytensä muutoksen edessä kieltämättä kuoliaaksivaikenemisen jälkeen hyvältä tuntuukin.

Ja palatakseni viestini alkuun, minun mielestäni olisi ihan oikeasti kiva jos näistä misogynisistä sävyistä päästäisiin eroon.

Samaa mieltä. Yritän tietoisesti välttää ja muidenkin pitäisi yrittää. Naiseuden korostaminen on kieltämättä houkuttelevan helppoa, koska juuri naiset eniten töppäilevät lausunnoissaan (presidentti, oikeus- ja maahanmuuttoministerit, Vihreät Naiset/Vasemmistonaiset, vähemmistövaltuutettu, sisäministeriön kansliapäällikkö, naisjärjestöjen edustajat jne.). Pääpuolueiden miehet vaikenevat.
  
  27. marraskuuta 2008 15:20:24

Nimi : Raine
  
Viesti : LW: "Tietenkin on kämyjä, jotka ovat siinä uskossa, että Suomi on menossa viemäriin nykyisellä maahanmuuttotahdilla."

Tästä tuli vain mieleeni, että millainen se nykyinen maahanmuuttotahti mahtaa olla? Siitä kun aina sanotaan, että se on kovin mitätöntä. Kuitenkin kun menen nyt tiettyyn aikaan päivästä juna-asemalle (lähes asemalle kuin asemalle täällä pk-seudulla) tai matkustan paikallisjunalla, on puolet näkemistäni ihmisistä tummahipiäisiä. Näin ei ollut vielä jokunen vuosi sitten. Nykyisellä maahanmuuttotahdilla näkyy määrä aika "kivasti" lisääntyneen ihan näin silmämääräisesti katsoen.

Entä kuinka suuri merkitys on tiettyjen etnisten ryhmien suuremmalla syntyvyydellä? Päivittäin näen aika liudan näitä käveleviä mustia säkkejä ja jokaisella on aina mukanaan vähintään viisi muksua (jokainen veroja maksava voi katsoa peiliin jos haluaa tietää kuka sen lisääntymisen kustantaa). Ja tytöt on jo polvenkorkuisesta laitettu säkkiin, tulevia synnytyskoneita hekin mitä ilmeisimmin.

Jos maahanmuuttajien laatuun ei panosteta nykyistä enempää, niin kyllä minä ainakin olen huolissani ihan nykyisestä maahanmuuttotahdistakin, enkä näe siinä mitään liioittelua. Jos sama tahti jatkuu, niin tälläkin alueella, millä asun, ei mene kuin pari vuotta ja suomalaiset ovat jo vähemmistö. Itse en kyllä ajatellut sitä jäädä katselemaan.
  
  27. marraskuuta 2008 15:20:39

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Seuran kolumnissa on totuus heti alkajaisiksi:

Timo Soini on tehnyt valtavan karhunpalveluksen Suomen jo ennestään ulkomaalaisvihamieliselle maahanmuuttopolitiikalle ja umpimieliselle asenneilmastolle, kirjoittaa kolumnisti Anne Moilanen.
  
  27. marraskuuta 2008 15:21:09

Nimi : Sammakko
  
Viesti : HärkäSammakko: Maahanmuuttokiihkoilu
"Tämän kuin kaikki maahanmuuttoa puolustavat muistaisivat edes joskus".

En nyt äkkiä muista kiihkoilua, toki kriminaaliudestakin olisi sopivaa useampien puhua. Toisaalta jos joku haluaa puhua maahanmuuttokriittisesti, niin pitää myös tuoda laajemmin esille ne keinot millä rikollisuutta vähennetään, ja se millä korvataan mahdolliset menetykset jos maahanmuuttoa rajoitetaan=eläkepommi.
"Mitä rasistista saastaa täällä on? Sisuun en ota kantaa, koska en ole siellä koskaan käynyt. Täällä en ole rasisista saastaa nähnyt".

Mietin pikkaisen lisäänkö tämän sivun sisun yhteyteen, en ole samalla tavalla tätä tutkinut, mutta ainakin kun katsoo linkkejä osallistujien kotisivuille, niin aika yksipuolista agendaa sieltä löytyy.


Riippumattomuus sisusta:"Ymmärrätkö pointin?"

Esittämääsi en. Halla-aho voimakkaan provosoivasti kirjoitellut maahanmuuttoon liittyvistä ongelmista, ja sitä kautta päässyt julkiseen virkaan. Silloin on vaikeaa alkaa selittämään, että Sisun Jäsenenä etten ole rasisti, ja tyytyä lillukanvarsijuridiikkaan. Ihminen luo jostain asiasta mielikuvan, aivan kuten Halla-ahokin varmasti luo vastustajistaan, ei kaikille ole uskottavaa se, että perustelee ei-rasismiaan sille että "Sisu on riippuaton minusta". Toinen juttu on se, ettei vastaavaa löydy muiden puolueiden kannattajien sivuilta. Eräällä toisella sivustolla joku sanoi, että googlaamalla neekeri-herjoja päätyy joku Seppo Lehdon tai Sisun sivuille.
  
  27. marraskuuta 2008 15:22:46

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Seura 48/2008


Suomen mukavin mies

Teksti Anne Moilanen

Timo Soini on tehnyt valtavan karhunpalveluksen Suomen jo ennestään ulkomaalaisvihamieliselle maahanmuuttopolitiikalle ja umpimieliselle asenneilmastolle, kirjoittaa kolumnisti Anne Moilanen.

Sen jälkeen kun Suomen mukavimman miehen Timo Soinin johtamat Perussuomalaiset saavuttivat syksyn kuntavaaleissa veret seisauttaneen vaalivoiton, päiviteltiin toreilla hetki, että mitäs, tuleekohan nyt ulkomaalaisvastaisia puheita valtuustoihin.

No mitä luulisitte? Totta mooses tulee! Ulkomaalaisvastaisuus on ainoa asia, joka alle prosentin lilliputtilukemista yhtäkkiä 5,4 prosentin kannatukseen nousseita persuja yhdistää – siis sen lisäksi, että Timo Soini on kaikkien mielestä mukava mies.

Tämä mielipide tosin yhdistää kaikkien muidenkin puolueiden äänestäjiä, ja niitäkin, jotka eivät äänestä. Suomesta ei varmaan semmoista ihmistä löydykään, joka ei rehelliseksi kansanmieheksi profiloituneesta Soinista pitäisi.

Soinin mukavuus on kieltämättä giganttista. Minä tiedän. Olen tavannut miehen. Hän on karismaattinen, helposti lähestyttävä ja loistava small talkissa. Hän muistaa satunnaistenkin ihmisten nimet ja kaikenlaista muutakin heistä, mikä muuten uppoaa suomalaisiin kuin tauti – yleensä kun täkäläiset poliitikot eivät haldaa tätä poliitikon perustaitoa. Soini saa surkeimmankin vantaalaisyksinhuoltajan tuntemaan itsensä erityiseksi.

Tämä on hieno taito. Mutta silti – riittääkö se politiikassa, jossa kai aatteiden pitäisi ratkaista? Siltä näyttää, ikävä kyllä. Soinin mukavuuskertoimen lisäksi selityksiä populistisen persu-puolueen kannatuksen räjähdykselle voi tietysti hakea yleisestä eriarvoisuuden lisääntymisestä ja tuloerojen kasvusta, mutta eniten silti siitä ilmeisimmästä: rasismista.

Suomen jo ennestään ulkomaalaisvihamieliselle maahanmuuttopolitiikalle ja umpimieliselle asenneilmastolle Timo Soini on tehnyt valtavan karhunpalveluksen. Soinin mukavuuden oudosti kultivoimia persuja ovat alkaneet äänestää myös piilorasistit. Nallekarhumainen, rakastettava puoluejohtaja on tehnyt ulkomaalaisvastaisista mielipiteistä tavallaan sosiaalisesti hyväksyttäviä.

Suomalaisessa politiikassa mukavien, mutta aatteellisesti kyseenalaisten äijien menestys on toki jo perinne. Silti en käsitä, miten tässä maassa lähes 140 000 ihmistä on kuluvana syksynä voinut äänestää puoluetta, jonka johtaja vastustaa naispappeutta ja aborttia ja ottaa puolueensa listoille kaikki yököttävimmätkin rasistit, joita muut puolueet eivät ole huolineet.

Epämiellyttävä totuus on, että Soinin puolueessa ääniä keräämään on kelvannut lähes kuka tahansa.

Vai mitä pitäisi ajatella Helsingin uudesta kaupunginvaltuutetusta Jussi Halla-ahosta (sit.)? Kaupunginvaltuustoon persujen listoilta ponkaissut Halla-aho on eiralainen tohtorismies, joka rohmusi pääkaupungista liki 3 000 ääntä.

Väkivaltaa ja asekulttuuria ihannoiva Halla-aho tunnetaan ennen muuta rasistisista (tai kuten hän itse saivartelee, ”monikulturismia vastustavista”) nettikirjoituksistaan, joissa hän esittelee ulkomaalaistaustaisten ihmisten tekemiä rikoksia sekä erittelee sitä, millaiset naiset tässä maassa mieluiten saisi raiskata.

Mieluiten raiskattavia ovat Halla-ahon mukaan ”vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä”, koska ”heihin ei osu mikään muu kuin se, että monikulttuurisuus osuu omaan nilkkaan”.

Että tältä pohjalta. Soini on kieltäytynyt kommentoimasta Halla-ahon toimintaa, koska tämä ei ole Perussuomalaisten jäsen.

Siitä huolimatta Soini otti Halla-ahon kuntavaaleissa listoilleen – ja hemmetti soikoon, koko persu voi olla halla-ahoja täynnä!

Perussuomalaiset on noussut nykyiseen menestykseensä nimenomaan hyväksymällä mukaan puoluetoimintaan ison joukon väkeä, joka lietsoo epäluuloa ja vihaa jo valmiiksi heikossa asemassa olevia maahanmuuttajia kohtaan.

Persujen kannatusluvut ovat komeat, mutta millä hinnalla? Timo Soinilla on puolue täynnä ”monikulturismin vastustajia”. Siinäpä saavutus.

www.seura.fi/?id=9456.
  
  27. marraskuuta 2008 15:24:49

Nimi : Zngr
  
Viesti : Väkivaltaa ja asekulttuuria ihannoiva Halla-aho tunnetaan ennen muuta rasistisista (tai kuten hän itse saivartelee, ”monikulturismia vastustavista”) nettikirjoituksistaan, joissa hän esittelee ulkomaalaistaustaisten ihmisten tekemiä rikoksia sekä erittelee sitä, millaiset naiset tässä maassa mieluiten saisi raiskata.

http://www.seura.fi/?id=9456


Vastasit juuri samalla puolestani Leopoldiin kysymykseen minkälaista feminismiä en kannata.


Siitä huolimatta Soini otti Halla-ahon kuntavaaleissa listoilleen – ja hemmetti soikoon, koko persu voi olla halla-ahoja täynnä!


JUTTU-VINKKI:

Tohtori HALLA-AHO on TEHNYT ITSESTÄÄN 130 000 KLOONIA NATSILABORATORIOSSA
  
  27. marraskuuta 2008 15:25:08

Nimi : Futuristi
  
Viesti : : "Tästä syystä pidän täysin edesvastuuttomina sellaisia maanpuolustussuunnitelmia, joissa pääosa Suomen pinta-alasta ja suuret asutuskeskukset annetaan vihollisen haltuun ja jatketaan vastarintaa sissitoimintana. Seurauksena tuollaisesta on pelkästään hirvittävä siviileihin kohdistuva verilöyly."

Tämä tietenkin on täysin kiinni siitä, kuka on vastapuolella.


Uskooko joku, että se kaikkein todennäköisin miehittäjävaltio osoittaisi minkäänlaista pidättyväisyyttä kostotoimenpiteissään siviiliväestöä vastaan?

(Vinkki: tämä valtio kävi viime vuosikymmenellä pari sotaa erästä miljoonapäistä imperiumissaan asuvaa separatistikansaa vastaan ja tappoi ja ajoi heistä pakolaisuuteen heistä satoja tuhansia. Jälki on ollut todella rumaa ja kammottavaa. Suunnilleen kaikki aseikäiset ja -kuntoiset nuoret miehet on ajettu pakolaisiksi tai tapettu. Kyseinen maa ei kestäisi enää toista samanlaista sotaa siitäkään huolimatta, että sen asukkaat ovat köyhiä, keski-iältään erittäin nuoria, suuriperheisiä, islaminuskoisia ja olosuhteiden kovettamia ihmisiä eivätkä nykysuomalaisten kaltaisia lihavia ja keskiluokkaisia yksi- tai kaksilapsisia pullamössöjä.)

Itse asiassa edes Yhdysvallat, jonka toiminta Irakissa on jatkuvasti tuhatpäisen kansainvälisen toimittajalauman tarkkailussa ja joka on periaatteiden tasolla sitoutunut kunnioittamaan ihmisoikeuksia, ei ole pidättäytynyt siviiliväestöön kohdistuvista julmuuksista. Miettikää nyt edes vähän kuinka kauan <i>minkään</i> armeijan voi odottaa katsovan tumput suorina sen jäsenten jatkuvaa teurastamista partiotehtävissä syyllistymättä satunnaisesti valittujen siviilien teurastamiseen? Varsinkaan kun kunnollista tiedustelutietoa ei ole ja koska iskujen toteuttamisen tiedetään edellyttävän siviilien apua tai ainakin myötämielisyyttä. Hadithan joukkomurha, Fallujan tuhoaminen ja Abu Ghraibin kidutuskeskuksen perustamisen kaltaiset toimet olivat täysin väistämättömiä seurauksia tappavista iskuista miehittäjäsotilaita vastaan.
  
  27. marraskuuta 2008 15:25:56

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nyt on näköjään Seurakin liittynyt joukkoon tummaan, Halla-aho-räksytykseen.
  
  27. marraskuuta 2008 15:27:36

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Väkivaltaa ja asekulttuuria ihannoiva Halla-aho"?

Melko härskisti väitetty.
  
  27. marraskuuta 2008 15:28:02

Nimi : reino
  
Viesti : Kebab on ihanaa! Ja HS:n kebabinhakkaajakeskustelu on pryceless! Aika yllättävää muuten, että paikassa joka on yö toisensa jälkeen täynnä kännisiä suomalaisia, jotka ovat tunnetusti maailman väkivaltaisimpia ja pahimpia olentoja ei ole 12 vuoteen sattunut mitään vastaavaa.

Rautatientorilla sattunut puukotus (mattopuukolla? kaulaan) vaikuttaa kulttuurillisesti hyvin rikkaalta toiminnalta. Nyt kun saataisiin HS pakotettua muokkaamaan uutisointiaan myös sen osalta. Kuka haluaa soittaa Helsingin poliisiin ja varmistaa, että puukottaja tosiaankin oli etnisviritteinen?

Myös Sukarin saama Linnan kutsu naurattaa kovasti. Kyseessähän piti olla natsien salajuoni. Ja niitähän piti olla lähetetetty vain mamututkijoille ja -intoilijoille.
  
  27. marraskuuta 2008 15:28:28

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Väkivaltaa ja asekulttuuria ihannoiva Halla-aho tunnetaan ennen muuta rasistisista (tai kuten hän itse saivartelee, ”monikulturismia vastustavista”) nettikirjoituksistaan, joissa hän esittelee ulkomaalaistaustaisten ihmisten tekemiä rikoksia sekä erittelee sitä, millaiset naiset tässä maassa mieluiten saisi raiskata.

http://www.seura.fi/?id=9456Ei taida Seuran kolumnisti Anne Moilanen pysyä totuudessa. Hän projisoi Jussi Halla-ahoon omia kuvitelmiaan.

Olisiko tässä kunnianloukkaus kyseessä. Tutkintapyyntö?

Onkohan Anne free-toimittaja. Googlaamalla löytyi tällainen samanniminen henkilö:

http://www.tulva.fi/index.php?k=15669


  
  27. marraskuuta 2008 15:35:14

Nimi : Zngr
  
Viesti : En tajua enää mitään, nyt HS päästää läpi kommentteja, joissa mollataan rumasti HS:n uutisointia.
  
  27. marraskuuta 2008 15:37:00

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Raine,

"Jos maahanmuuttajien laatuun ei panosteta nykyistä enempää, niin kyllä minä ainakin olen huolissani ihan nykyisestä maahanmuuttotahdistakin, enkä näe siinä mitään liioittelua. Jos sama tahti jatkuu, niin tälläkin alueella, millä asun, ei mene kuin pari vuotta ja suomalaiset ovat jo vähemmistö. Itse en kyllä ajatellut sitä jäädä katselemaan."

Tälläkin tahdilla saamme kyllä aikanaan pari rupista etnoghettoa pääkaupunkiseudulle ja Turkuun, lisää katurikollisuutta, yhden tuntuvan lisärasitteen julkiselle sektorille ja kannatusta kaikenlaisille ääriliikkeille. Nämä eivät ole mitättömiä asioita, ja kyllä niistä sopii huolissaan olla, mutta tietty perspektiivi kannattaa silti säilyttää. Tämän yhteiskunnan murentaminen vaatii kuitenkin paljon kovemman luokan painetta.
  
  27. marraskuuta 2008 15:39:05

Nimi : kyselijä...
  
Viesti : Joku joku teki Panun newsgrouppeihin kirjoittamista viesteistä tutkintapyynnön, niissähän Panu selkeästi kehotti rikokseen, eli naisten pahoinpitelyyn?
  
  27. marraskuuta 2008 15:39:35

Nimi : ohikulkija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Anne Moilanen on Jan Erolan puoliso ja Tulvan päätoimittaja.

Ei mikään ihme, että Halla-aho joutui tulilinjalle.

  
  27. marraskuuta 2008 15:40:39


guestbook © freebok.net