Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100601-100625

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Olisikohan mahdollista tehdä kysely kansan edustajille ja muille maahan muutosta vastaaville johon olisi listattu kaikki vastaamattomat kysymykset? Kyselyssä ilmoitettaisiin, että vastaukset tulevat nimellä nähtäväksi nettiin kootulle sivustolle. Lisäksi asiasta pitäisi tehdä tarvittavat lehdistö tiedotteet. Tulisi ainakin kaikille selväksi kunkin päättävässä asemassa olevan kanta aiheeseen."


Muuten hieno idea mutta luultavasti tulisimme näkemän vain entistä enemmän käsittämätöntä liturgiapuppua suorien vastausten sijaan. pitäisi saad keskustelu suoriin TV-haastatteluihin. Ammattitaitoisen toimittajan ja yleisön edessä ei pääse kiemurtelemaan. Mutta kun koko päämedian toimittajakunta on aivopesty punavihreään multikultioppiin. Täytyisi löytää joku riippumaton kanava Internetistä. Siinä mahdollisuus.

  
  27. marraskuuta 2008 13:40:51

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Sota on aina sotaa ja siinä tulee aina viattomia uhreja etenkin kun kurkunleikkaajat piilottelevat naisten ja lasten helmoissa sen sijaan että asettautuisivat avoimeen taisteluun. se on vaikeaa koska amerikkalaiset ovat niin ylivoimaisia.

"Ei kai sitä tyhmä tarvitse olla. Sissisotaa käydään juuri näin"

Haloo! Sissisota ei ole piilottelemista naisten ja lasten helmoissa. Olen sissikoulutusta saanut armeijassa. Tuommoiset väitteet eivät voi tulla kuin sivarilta.
  
  27. marraskuuta 2008 13:46:07

Nimi : Sammakko
  
Viesti : Kiitos itsellesi Janne.

Kun tarkastelee Halla-ahon saamaa kohtelua mediassa, niin se saattaa äkkiseltään tuntua kohtuuttomalta. Kuitenkin, kun alkaa purkamaan aihepiiriä tarkemmin, niin ainoa kritiikki minkä mediaa kohtaan voi antaa on se ettei se ole kovin hyvin jalostanut asiaa. Sanna Ukkolan tai Ylen ohjelman teemat ei tossa formaatissa ole riittäviä, ja minusta median ihmisten pitäisi asiaan perehtyä paremmin. Vihreiden naisten tekemä tutkintapyyntö on hakemalla haettu, no question about it, mutta onko se oleellisin juttu. Miksi tollasta joku päästää suustaan? Onko esim Rosa Meriläinen puhunut vähättelevästi raiskauksista? Maahanmuuttoon liittyy niin monta näkökulmaa, joten yhdestä vinkkelistä kiihkoilu ei auta ketään. Toinen juttu on sitten se, että kylmä fakta on se, että esim Suomen Sisun ja nämäkin sivut on pullollaan täysin rasistista saastaa, on ihmeellista ettei tästä ole kummemmin kohistu ja vain pintapuolisesti tarkasteltu asia. Halla-ahon on aivan turhaa lässyttää siitä, että on riippumaton suomen sisun toiminnasta, jos olisi niin miksi hän on jäsen ja miksi hänestä ylpeillään? Tätä asiaa Halla-aho ei pääse pakoon.

Ymmärrän toki että tämän päivän suvaitseva media tökkii, mutta sen kritsoiti vaatisi hieman laajempaa tutkimista, koska on olemassa tapoja millä mediajulkisuutta tutkitaan, ja Halla-aho voi tarvittaessa vaikka tilata sellaisen, mutta ongelma on voi olla se, että vastausta ei voi etukäteen tilata.

  
  27. marraskuuta 2008 13:46:36

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : SJS

Viesti : Sota on aina sotaa ja siinä tulee aina viattomia uhreja etenkin kun kurkunleikkaajat piilottelevat naisten ja lasten helmoissa sen sijaan että asettautuisivat avoimeen taisteluun. se on vaikeaa koska amerikkalaiset ovat niin ylivoimaisia.

Ei kai sitä tyhmä tarvitse olla. Sissisotaa käydään juuri näin.

Ja jos amerikkalaiset vetäytyvät niin sitten ne hirveydet vasta alkavatkin.

Olisiko Saddam sitten kannattanut jättää kaatamatta?


27. marraskuuta 2008 13:30:06

Tuotaaaa....Sissisotaan ei kuulu siviilien satunnainen tai suunniteltu teurastaminen.
Ehkä sinun kannattaisi perehtyä aiheeseen jos siitä haluat vankkoja mielipiteitä esittää?

Siitä että olisiko Saddam kannattanut jättää kaatamatta, on paha sanoa muuta kuin että jos ei olisi kaadettu niin kuolleita olisi jatkuvalla syötöllä myös saatu lisää...Sulla ei taida olla muistikuvaa Kurdien kaasuttamisesta ja muista "pikkujutuista" jota Saddami harrasteli?
Saddamin seuraaja olisi ollut poikansa Uday ja se mitä tästä hemmosta todistetusti tiedetään niin voin vakuuttaa että sitten vasta veripirskeet olsikin kunnolla siellä käyntiin saatu.

Aina tietty voidaan kritisoida sitä että mitä on tehty ja miten on tehty....Mutta kyllä se niin on että ennen kritiikin antajalla tarvitsee olla meriittiä ollakseen uskottava.
Jos täällä joku mumisee itsekseen että "Ei kivaa, ei kivaa ollenkaan" niin se ei ole meriittiä.

Kun ihisiä tai kansaa tapetaan niin silloin on tehtävä jotain ja mielellään niin nopeasti että ei tarvitse sitten aikanaan todeta että nyt ei tarvitsekkaan enää tehdä mitään kun ei ole enää ketään jonka puolesta mitään tarvitsisi tehdä...
Kuinka monta kertaa on nähty tämä että laaditaan lausumia, pidetään kokouksia,sorvataan mietteitä....Ja sillä aikaa kokonaisia kansoja katoaa.

Sitten kun joku jotain tekee niin jo alkaa itku ja valitus.

Ihan aikuisten oikeasti,kukaan ei takaa että jos jotain tehdään niin lopputuloksena on sitten mitä ihanin paratiisi mutta tekemisen yrittäminenkin on ihan jotain muuta kuin vain sivusta seurata tappomeininkiä.
Jälkiviisaus tuntuu olevan tässäkin asiassa varsin trendikästä ja ihqua...
  
  27. marraskuuta 2008 13:47:55

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pitääpä vielä kommentoida tuota Panun kirjoitusta, jota sammakko lainasi. Sinälläänhän tyypin "asiantuntemus" tästä aiheesta koostuu lähinnä vainoharhaisesta raivosta, tyyliin maahanmuuttokriitikot ovat vastuussa Kauhajoen kouluammuskelusta, Suomen Sisu on Perussuomalaiset kaapannut tiukasti organisoinut kaaderiliike, kämyillä on soluttautuja presidentinlinnassa ja yhteistyötä FSB:n kanssa, et cetera ad nauseaum. Teksti sisälsi kuitenkin yhden laadukkaan olkiukon, jonka tuikkaisin nyt tässä tuleen.

"Maahanmuuttopolitiikkaa koskevat argumentit ovat olleet tasoa ”vastustamme hallitsematonta maahanmuuttoa”, ikään kuin Suomen maahanmuuttopolitiikka nytkään olisi erityisen avointa saati hallitsematonta. Yleisesti ottaen tänne pyrkijän on aika hyvin perusteltava, mitä hän tekee Suomessa; Suomeen ei muuteta läheskään siinä mitassa kuin useimpiin muihin länsieurooppalaisiin maihin, jenkkilästä nyt puhumattakaan."

Maahanmuutto Suomeen ei todellakaan ole ollut toistaiseksi hallitsematonta - määrällisesti. Laadullisesti sen sijaan kontrollin kanssa on ollut vähän niin ja näin. Paikoitellen systeemi on toki toiminut. Maahan on kuitenkin tullut erinäisiä reittejä pieniä vähemmistöjä kolmannesta maailmasta, jotka ovat pärjänneet ryhminä pääosin kelvottomasti. Näistä seuraavat ongelmat eivät ole mitään erityisen suuria nyt, mutta - ja tässä tulee asian ydin - jos emme ole kyenneet estämään ongelmien syntyä edes nyt, ei ole syytä olettaa, että kykenisimme siihen silloin, kun tämäntyyppiset vähemmistöt ongelmineen ovat suurempia. Muualta Euroopastahan löytyy sitten näitä ikävämpiä esimerkkejä virheistä, joita olemme vuosien ajan välttäneet toimimalla aivan kuin hekin.

Ei "holtittoman maahanmuuton" vastustamisessa ole kyse siitä, että politiikka olisi totaalisen katastrofaalista juuri nyt. Pointti on se, että siinä olisi parantamisen varaa nytkin, ja Suomessa on tahoja, jotka haluaisivat siirtyä sekä määrällisesti, että laadullisesti kontrolloimattomaan maahanmuuttoon. Hirveiden fasistien mielestä tämä, toteutettiin kansainvaellus Suomeenkin sitten avoimemmalla turvapaikkapolitiikalla tai yrityksellä ratkaista huoltosuhdeongelma yksinomaan maahanmuutolla, tulisi johtamaan katastrofiin.

Tietenkin on kämyjä, jotka ovat siinä uskossa, että Suomi on menossa viemäriin nykyisellä maahanmuuttotahdilla. Ei kannata kuitenkaan muodostaa kokonaiskuvaa näiden tyyppien pohjalta, vaikka nämä joskus kovaa ääntä pitävätkin. Se on sitten tietysti toinen asia, jos haluaa tietoisesti mustamaalata kriitikoita tai rakennella jotain käsittämättömiä vainofantasioita Panun tyyliin.

Medianurkan uusimmasta sammakko muuten puhui asiaakin.
  
  27. marraskuuta 2008 13:48:56

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olisikohan mahdollista tehdä kysely kansan edustajille ja muille maahan muutosta vastaaville johon olisi listattu kaikki vastaamattomat kysymykset? Kyselyssä ilmoitettaisiin, että vastaukset tulevat nimellä nähtäväksi nettiin kootulle sivustolle. Lisäksi asiasta pitäisi tehdä tarvittavat lehdistö tiedotteet. Tulisi ainakin kaikille selväksi kunkin päättävässä asemassa olevan kanta aiheeseen.

Hyvä idea. Tuo pitäisi kyllä varmaan suunnitella hyvin. Ja vastaamatta jättäminenkin on tietysti vastaus. Kansanedustajilla on kyllä aikaa vastata muutamaan kysymykseen.

Jossain Uuden Suomen blogissa oli jo valmiina asiallisesti mietityt, keskeiset kysymykset. Jos ne muokkaisi niin, että niihin voisi vastata JAA/EI/POISSA ja halutessaan selityksen perään, niin siinähän tulisi selville Eduskunnan selkeä kanta ilman mitään median välikäsiä.
  
  27. marraskuuta 2008 13:52:35

Nimi : Härkäsammakko
  
Viesti : Sammakko: "Maahanmuuttoon liittyy niin monta näkökulmaa, joten yhdestä vinkkelistä kiihkoilu ei auta ketään."
Tämän kuin kaikki maahanmuuttoa puolustavat muistaisivat edes joskus.

"Toinen juttu on sitten se, että kylmä fakta on se, että esim Suomen Sisun ja nämäkin sivut on pullollaan täysin rasistista saastaa, on ihmeellista ettei tästä ole kummemmin kohistu ja vain pintapuolisesti tarkasteltu asia."
Mitä rasistista saastaa täällä on? Sisuun en ota kantaa, koska en ole siellä koskaan käynyt. Täällä en ole rasisista saastaa nähnyt.

"Halla-ahon on aivan turhaa lässyttää siitä, että on riippumaton suomen sisun toiminnasta, jos olisi niin miksi hän on jäsen ja miksi hänestä ylpeillään?"
Kuulun itsekin opiskelija-ainejärjestöön ilmeisesti vielä valmistuttuanikin ja minustakin on joku opettaja siellä maininnut/"ylpeillyt". Lisäksi minulla on aika monen tahon ja lafkan jäsenkortit. En silti ole riippumaton heidän toiminnastaan. Ymmärrätkö pointin?
  
  27. marraskuuta 2008 13:54:50

Nimi : Zngr
  
Viesti : Tuo HS:n sivujen "keskustelu" kebabravintola-pahoinpitelystä herättää kyllä naurun tyrskähdyksiä.

Ei ole kivaa, että yhtään ketään pahoinpidellään ja se ei ole hauskaa.

Mutta nämä pää punaisena ja sormet täristen rasismia (vieläkin) huutavat sekopäät ovat riemastuttavia.

Häpeän näitä Suomalaisia. Onneksi näitä juoppoja ei tapaa ulkomailla ollessani.

Hahaha!

Ulkomaalaistaustainen on kebab-ravintolassa humalassa lyönyt toista ulkomaalaistaustaista, ja sinä häpeät suomalaisia ja heidän alkoholinkäyttöään.

Niinpä.
  
  27. marraskuuta 2008 13:59:16

Nimi : Janne
  
Viesti : Sammakko

Tätä hain kommenteillani! Olemme näin pikaisesti samaa mieltä keskustelun tasosta niin mediassa kuin nimettömillä foorumeillakin. Kärjistäminen ja parjaaminen on haudannut asian. Olen aivan varma että nenäkkäin välillämme ei olisi loppupeleissä suuria erimielisyyksiä ihan faktapohjalta, luultavasti jalostaisimme toistemme maailmankuvaa ihan kivuttomasti. Kämyily ja vihertely on nyt vain saatu toistensa kurkkuun ihan totaalisesti.(en väitä että olisit vihreä) Mielestäni monikulttuurisuuden kritisointi ja ympäristömme suojeleminen on samanmoista toimintaa, painotukset ovat vain hieman erilaisia.... Pitää joutua duuniin...
  
  27. marraskuuta 2008 14:02:00

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Jouko,

Mieti asiaa hetki. Valitettavasti sissisota *on* piilottelua siviiliväestön parissa. Tämä koskee kyllä niitä menetelmiä, joita PV:ssä alueellisen puolustuksen doktriinin yhteydessä on kehitelty ja vielä ainakin 90-luvulla ihan vakavasti suunniteltu. Poikkeuksen muodostavat muutamat harvaan asutetut alueet Koillis- ja Pohjois-Suomessa, koska siellä ei ole niitä siviilejäkään ja siksi sissi voi kykkiä aidossa korvessa, mutta miksipä vihollinen sinne menisi?
  
  27. marraskuuta 2008 14:04:49

Nimi : Jussi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti :
Taytyy vain mainita, etta on mukava huomata, etta suomesta loytyy viela sellaisiakin poliitikkoja, joiden motiivina polittiikkaan lahtemiselle toimii halu muuttaa asioita ja tehda maailmasta parempi paikka kaikille.

Vertailuna sitaatti J-P Roosin blogista:

"JOS olisin käyttänyt suuria rahasummia, jos olisin kerännyt itselleni suuren kannattajalistan, jos olisin ollut ehdolla jo eduskuntaankin, niin silloin ehkä voisi ajatella että olen katkera. Mutta minulla on mukava, hyvin palkattu työ, kiva perhe, ei siis mitään suurempaa tarvetta kokouspalkkioille eikä ylimääräisille kokouksille."
  
  27. marraskuuta 2008 14:07:43

Nimi : Leopold
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Esitän joukon avoimia kysymyksiä koko vieraskirjan väelle.

Monta kuukautta aktiivisesti vieraskirjaa seuranneena olen havainnut, että täällä usein arvostellaan ja haukutaan feminismiä. Ylipäätään se sävy, jolla täällä monet naisista puhuvat, on hyvin ylenkatseinen, holhoava ja oli kyse sitten jonkinlaisesta vitsistä eli ei, usein myös suorastaan seksistinen.

1) Miten ne teistä, jotka feminismiä arvostelette, määrittelette feminismin? Minkälaista feminismiä te ette kannata?

Itsehän näen feminismin aika arkisena, itseeni jo sisäänrakennettuna ajatteluna miehen ja naisen välisestä tasa-arvosta. On toki olemassa kaikenlaisia radikaaleja äärifeministejä (Stefan Wallin??), mutta uskoisin että nämä ovat kuitenkin vähemmistössä. Onko tällainen minun, ja varmasti monien muidenkin feministiksi ilmoittautuvien harjoittama arkifeminismikin tuomittavaa?

(Huomauttaisin vielä siitä terminologisesta anomaliasta, että feminismi-termi on aika pitkälti vakiintunut tarkoittamaan yleistä tasa-arvo-ajattelua, eikä mies-/nais-näkökulma enää automaattisesti edes kuulu siihen.)

2) Ovatko mies ja nainen tällä hetkellä jo niin tasa-arvoisessa asemassa suomalaisessa yhteiskunnassa, ettei tasa-arvon voimistamiseen ole enää tarpeellista pyrkiä?

Bonus-kysymys: 3) Koetteko, että punavihreät naiset olisivat ihan oikeasti vastuussa Suomen maahanmuuttopolitiikasta? Eikö niiden raiskausten ja ryöstelyiden pitäisi kohdistua enemmänkin Jyrki Kataiseen, Matti Vanhaseen ja muihin kovan linjan poliitikkoihin, jotka asioista ovat oikeasti olleet päättämässä? Uskotteko, että Vasemmistoliitto ja Vihreät nousevat kenties tulevina vuosikymmeninä Suomen päähallituspuolueiksi? Jos ette, niin uskotteko että punavihreiden suvaitsevaisuuspropaganda puree Keskustaan, Kokoomukseen ja demareihin, niin että he alkavat ajaa yhtä voimakkaasti avointa maahanmuuttopolitiikkaa?

Pointti on lähinnä se, että vihreitä ja vasureita vastaan taistelemisen sijaan olisi hyvä kohdentaa entistä suurempi osa voimavaroista niihin kolmeen puolueeseen, jotka asioista ovat oikeasti päättämässä. Toki punavihreiden ajattelun virheet on hyvä tuoda jatkossakin esiin, mutta tässä ei saa olla kysymys vain siitä.

Erittäin tärkeää olisi saada maahanmuuttokriittisiä ehdokkaita läpi myös muissa puolueissa, ja ehkä jopa nimenomaan muissa puolueissa. Tällä hetkellä POLIITTISESTI ajateltuna maahanmuuttokriittisyys on kuitenkin vielä yhden, pienen kuppikunnan heiniä, vaikka muutamat puheenvuorot siellä täällä ovatkin olleet lupaavia.

Ja palatakseni viestini alkuun, minun mielestäni olisi ihan oikeasti kiva jos näistä misogynisistä sävyistä päästäisiin eroon. Voin omakohtaisesti sanoa, että se todellakin karkottaa täältä potentiaalisia nuivisteja (satun jopa tuntemaan henkilökohtaisesti peräti kaksi kappaletta punavihreitä maahanmuuttokriittisiä naisia, jotka eivät kuitenkaan halua olla missään tekemisissä esimerkiksi tämän vieraskirjan kanssa juuri niiden naisvihamielisten sävyjen takia.)

Jos joku nainen kirjoittelee teidän mielestänne älyvapaita, niin juuri sitä naiseutta ei aina tarvitse tuoda niin voimakkaasti esiin. Ei ole pakko jokaisella kerralla mainita, että punaviherNAISET tekivät taas sitä ja tätä. Mielestäni se naiseus on nimittäin täysin irrelevantti seikka, kun puhutaan Suomen maahanmuuttopolitiikasta, ja siksi onkin erittäin hölmöä, että moisen asiaan täysin liittymättömän seikan takia karkotetaan asian parista potentiaalisia maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvia ihmisiä.

Valitettavasti en ehdi nyt jäädä keskustelemaan, mutta jos tämä nyt viritti edes jonkinlaista keskustelua niin palaan illemmalla kommentoimaan.
  
  27. marraskuuta 2008 14:14:44

Nimi : SJS
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Haloo! Sissisota ei ole piilottelemista naisten ja lasten helmoissa. Olen sissikoulutusta saanut armeijassa. Tuommoiset väitteet eivät voi tulla kuin sivarilta.

Okei, voit ehdottaa parempaa termiä. En tosin ole sivari.


Tuotaaaa....Sissisotaan ei kuulu siviilien satunnainen tai suunniteltu teurastaminen.

Alueella on menossa kansanryhmien välinen konflikti että taistelu Yhdysvaltain liittouman joukkoja vastaan. Miehityksen alla voi olla pakko piileskellä siviilien seassa.

Kuinka monta kertaa on nähty tämä että laaditaan lausumia, pidetään kokouksia,sorvataan mietteitä....Ja sillä aikaa kokonaisia kansoja katoaa.

Mikä kansa oli katoamassa silloin, kun Irakin sota alkoi 2003?

Jälkiviisaus tuntuu olevan tässäkin asiassa varsin trendikästä ja ihqua...

En ole kannattanut missään vaiheessa nykyistä Irakin sotaa, joten en katso syytöksen jälkiviisaudesta koskevan itseäni.

Voimme jatkaakin, tämä viesti jää lyhyeksi.
  
  27. marraskuuta 2008 14:16:37

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Helsinkiläinen perheenisä

Viesti : Jouko,

Mieti asiaa hetki. Valitettavasti sissisota *on* piilottelua siviiliväestön parissa. Tämä koskee kyllä niitä menetelmiä, joita PV:ssä alueellisen puolustuksen doktriinin yhteydessä on kehitelty ja vielä ainakin 90-luvulla ihan vakavasti suunniteltu. Poikkeuksen muodostavat muutamat harvaan asutetut alueet Koillis- ja Pohjois-Suomessa, koska siellä ei ole niitä siviilejäkään ja siksi sissi voi kykkiä aidossa korvessa, mutta miksipä vihollinen sinne menisi? "


Ei mahdu meikäläisen järkeen ja tietoon tuo väite. Onko puolustsuvoimissa ihan tosissaan haettu oppeja lähi-idästä? Taitaa vallita sielläkin nykyään sama alennustila kuin koko yhteiskunnassa.

Ymmärrän toki sen että kansanarmeijassa aseistetaan kaikki vanhat akatkin epätoivoisessa tilanteessa. Mutta jihadistit käyttävät poliittisina uhreina ja suojakilpenään aseistamattomia jotta sitten voidaan paistatella maailman tekomoralistien säteilyssä kun uhreja tulee.

Se on häikäilemätöntä taktiikkaa joka perustuu länsimaiden eliitin hyväuskoisuuteen. Mutta se on kaukana maanpuolustuksellisesta sisssodasta.
  
  27. marraskuuta 2008 14:18:01

Nimi : Pena
  
Viesti : Ei ole muuten vaikea saada persuja ja sisulaisia näyttämään kiihkoilijoilta, sen kuin kirjoittaa sinne tänne vähän kyseenalaista matskua muka sikaniskana, ja hops, taas saa viattomat syyt niskoilleen.

Samalla tekniikalla saa toimittajatkin jutunpuutteessa pikkasen puitavaa, ja hops, taas on syyttömät leimattu.
  
  27. marraskuuta 2008 14:20:13

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Paras oli kebab-ravintolakommenteista:

"Halla-ahon opetuslapset? (siis pahoinpitelijät)
Siinä sen taas näkee, rasistit itse syyttävät maahanmuuttajia rikollisiksi, vaikka itsellään on ongelmia itsensä ja lain kuunnioittamisen kanssa."
TUNNUSTAN!
Minä liikun öiseen aikaan tekoviikset nenän alla irakilaiseksi mieheksi pukeutuneena (on ongelmia itseni kanssa), että kyllä tämä epäily osui naulan kantaan!
  
  27. marraskuuta 2008 14:21:11

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Jouko,

Tietenkin on eroa siinä, millä tavalla siellä siviiliväen seassa piilottelee. Ei Suomessa kukaan suunnittele kylkimiinan laukaisua ala-asteen täydestä luokasta käsin, kuten vaikkapa Irakissa ja Libanonissa kaiketi aivan rutiinilla tehdään.

Silti myös suomalainen sissisota (ja ylipäätään kaikki suomalainen puolustussota) käytäisiin alueella, jolla on suomalaista väestöä. Sissihommissa tämä on efektiivisesti siviiliväestön seassa piilottelua, koska asumattomia korpia ei löydy lainkaan niiltä alueilta, joilla sotaa todennäköisesti käytäisiin. Kun viet miinan tielle, se on aika väkisin jonkun siviilin pihan lähellä. Kun lähdet siitä sitten livohkaan, joudut väkisin juoksemaan jonkun toisen siviilin pihan läpi.

Tätä tarkoitin, en sen kummempaa.
  
  27. marraskuuta 2008 14:22:53

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mielenkiintoista sinänsä että tuo kebabpahoinpitely voi ollakin rasistinen rikos, jos pahoinpitelijä on esim. kurditaustainen irakilainen joka ei pidä turkkilaisista...

Johan luimme että ulkomaalaistaustaiset ovat yliedustettuina myös rasistisissa rikoksissa, koska niistä vain 85% oli Suomessa syntyneiden tekemiä.
  
  27. marraskuuta 2008 14:26:45

Nimi : Jukka Aakula
  
Viesti : Olin niin järkyttynyt Mumbain tapahtumista että sotkin kertakaikkiaan ja kuvittelin asian tapahtuneen Chennaissa ja kirjoitin että se tapahtui Tamilimaassa. Nolo juttu.
  
  27. marraskuuta 2008 14:32:59

Nimi : reino
Kotisivu : http://heidikomulainen.ehdokkaasi.fi/
  
Viesti : Jos minun pitäisi määritellä, että millainen on ulkonäöllisesti minun naisihanteeni, niin päivän teeman mukaisesti voisin linkittää Heidi Komulaisen kuvaan. Tosin tässä nyt kävi vähän niinkuin Risto Jarvan elokuvassa Loma, eli ennakkovaikutelma romahti, kun Heidi avasi suunsa.

Lueskelin Heidin sivuja vähän tarkemmin. Hän on mm. Ruotsissa asuessaan kokenut globalisaation ja keinotekoisten väestönsiirtojen seuraukset. Siirtolaisilla on uudessa kotimaassaan paha olla ja "koko hotellin siivousväki irtisanottiin, minut siinä mukana ja työt siirrettiin alempaa palkaa tarjoavalle jättifirmalle." No tämähän on juuri sitä samaa politiikkaa, jonka toteuttamiseksi Suomeenkin tarvitaan ne 1,8 miljoonaa työperäistä kulttuurinrikastajaa. Tuo on juuri sitä politiikkaa, jota me yritämme vastustaa.

Loppupeleissä kaikki tiivistyy kuitenkin siihen - kuten Heidikin tiesi - että minun on ehdittävä syödä Heidi ennen kuin krokotiilit ehtivät.

P.S. salamurharyhmän painitreenit peruttu tältä illalta, en ehdi palata Kuopiosta ajoissa, ja täydellä mahalla joka tapaukseessa hankala painia.
  
  27. marraskuuta 2008 14:35:00

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Mielenkiintoista sinänsä että tuo kebabpahoinpitely voi ollakin rasistinen rikos, jos pahoinpitelijä on esim. kurditaustainen irakilainen joka ei pidä turkkilaisista...

Johan luimme että ulkomaalaistaustaiset ovat yliedustettuina myös rasistisissa rikoksissa, koska niistä vain 85% oli Suomessa syntyneiden tekemiä.
"

Ulkomaalaisten tai maahanmuuttajien rikollisuus saadaan keinotekoisesti vähenemään antamalla kansalaisuus pikapikaa kaikille tulokkaille ja katso: tilastot kaunistuvat maahanmuuton ja monikulttuurin kannalta mutta rumentuvat suomalaisten kannalta sekä kelpaavat taas sellaisenaan hymistelijöille.

Tätähän suunnitellaan. Kansalaisuuden saamisen ehtoja löysennetään jatkuvasti. Se kuuluu suunnitelmaan.
  
  27. marraskuuta 2008 14:35:00

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Nuiva aforismi: Kuka teki kerjäläisestä kerjäläisen? Se joka antoi hänelle ensimmäisen lantin.
  
  27. marraskuuta 2008 14:36:52

Nimi : Henri K
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Onkohan ihan "vahinko" että kauppalehden uutisen kuvaan on osunut maahanmuuttajataustainen henkilö..

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2008/11/16795&request_ahaa_info=true

Voisiko tämän tulkita siten, että tummat naiset tienaavat huonosti koska kanada ja rassssssissti...sssss
  
  27. marraskuuta 2008 14:37:40

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Uusi iskulause: "kebab on ihanaa"
  
  27. marraskuuta 2008 14:43:44

Nimi : Roots
  
Viesti : Leopoldille:

Olen 37-vuotias miespuolinen ns. Homman kannattaja, ja pidän jopa itseäni jonkin sortin miespuolisena feministinä. Naisten tasa-arvo on ehdoton juttu länsimaisen elämäntavan kannalta, jota toivottavasti Suomessakin yritetään vaalia tyttärien alkaessa tipahdella kunniaparvekkeilta. Arvostan ja rakastan suuresti persjalat maassa olevia perussuomalaisnaisia (en tarkoita nyt kys puolueen naisjäseniä) jotka tekevät matalapalkkaista työtään ja jaksavat vielä samassa kasvattaa lapsia ja katsella sohvalla makaavaa uunoturhapuroaan. Kyse on todellisesta nykypäivän lottahengestä. Feminismistä tulee perverssiä siinä vaiheessa, jos ihaillaan samanaikaisesti naisasiaa ja rikasta muslimikulttuuria. Tällainen epäfeminismi ansaitseekin pilkkansa.
  
  27. marraskuuta 2008 14:44:04


guestbook © freebok.net