Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100576-100600

Nimi : tsirp-tsirp
  
Viesti : Noin kirjoitti Jiri Keronen, mutta toki minustakin Heidi on nätti. Sen ei pitäisi vaikuttaa argumentointiin, mutta väistämättä se herättää miehessä sympatiaa.
  
  27. marraskuuta 2008 12:47:18

Nimi : P
  
Viesti : "Viesti : Korkealentoista juttua Petri "Irinan veli" Krohnilta Wikipediassa. Hän kirjoitti eilen Suomen Sisun jäsenistä Jussi Halla-aho -artikkelin keskustelusivulle tähän tapaan: "Moni säilyttää kiinalaista AK-47 -rynnäkkökivääriään kotona sängyn alla. Vasemmistossa yleistyvän käsityksen mukaan sisulaiset ovat rakentamassa jonkinlaista salaista Gladio-organisaatiota, jonka tarkoituksena on "vaaran" uhatessa "neutralisoida" ideologiset vastustajat ennalta laadittujen tappolistojen mukaan." Ja on todennäköisesti ihan tosissaan :D.

http://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Keskustelu%3AJussi_Halla-aho&diff=5875164&oldid=5875130#Sisu_ja_pyssyt
"

Mitä mitä? Onko joukoissa kalvi? Kuka on vuotanut operaatio Valkyyrian tiedot? Siitähän ei ole puhuttu kuin salaisessa netsi-intranetissä?

T. Näpräsinkö Norincoani turhaan sängyssä?
  
  27. marraskuuta 2008 12:48:47

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sammakko: Samalla Halla-aholaiset ei koskaan nouse mihinkään eliittiin, koska heillä ei ole mitään kykyä asialliseen kielenkäyttöön.

Voitko olla varma siitä, että osa eliitistä ei ole jo Halla-aholaisia?
;)


Sammakko: niin joku alkaa heti googlaamaan ja tsekkaamaan millainen virherpiiperövasurilesbo tätä nimeä mahdollisesti kantaa.

Jos on mahdollista tarkastaa henkilön taustat, niin tottahan se on tehtävä. Nopeuttaa huomattavasti henkilön ajatusmaailman hahmottamista. Lisäksi käyttämääsi nimitystä virherpiiperövasurilesbo ei tainnut kukaan muu mainita kuin sinä.

Sammakko: Parhaan arvion tämän hörhöjengin logiikasta on tuonut esille Panu Höglund

Jos halutaan käydä asiallista keskustelua niin Panu Höglundia ei ainakaan kannata mainita. Asian voi kuitata sitaatilla "Hakkaa se lutka teholle ja ota parempi muija. Naisilta ei pyydellä
anteeksi. Naisten tulee pyytää anteeksi, koko olemassaoloaan"

http://groups.google.com/group/sfnet.keskustelu.ihmissuhteet/msg/3406d306513ac2b8
  
  27. marraskuuta 2008 12:49:38

Nimi : ohimennen
  
Viesti : "Mikä logiikka niitä ohjaa, ja millaisella monikulttuurikoulutuksella voisimme oppia niiden tarkoitusperiä ymmärtämään? Talib, Lipponen, anyone?"

Muslimit ovat kaikkia vastaan:

lapset vanhenmpiaan, mies vaimoaan, vaimo miestään vastaan. Nämä liittoutuvat kuitenkin sukuaan vastaan. Suuremman vihollisen tullessa, nämä liittoutuvat suurempaa vihollista vastaan. Taas asioiden normalisoituessa, muslimi sotii taas omiaan vastaan.
  
  27. marraskuuta 2008 12:51:04

Nimi : Janne
  
Viesti : Sammakko:

Kiitos kiihkottomasta vastauksesta. Itse en tunnustaudu fanaattiseksi minkään ismin kannattajaksi, olen vain seurannut sivusta käytyä keskustelua blogosfäärissä ja mediassa. Ymmärrän "tulessa" olevien poliitikkojen olevan helppo maali sekä sen vaatiman kestokyvyn. Asia josta olen kanssasi hieman eri mielenpuolta on keskustelun lällättely osa. JHA on joutunut puskemaan vaikenemisen sekä ivan ja pilkan muurin läpi! Ilmapiiri on ollut sellainen että keskustelu yritykset on torpattu totaalisesti tyyliin "syytetään rasistiksi niin se ei pysty puhumaan asiastaan". Et voine kieltää tätä ilmiötä? Mitäpä jos mainitsemasi poliitikot olisivat saaneet vastaavat saatepuheet tullessaan politiikkaan? Tämän seurauksena saa sitä ivan kuraa päällensä täältä muutkin aiheesta tai aiheetta. Lällättelyn osaa molemmat puolet, lällättelyn lopettaminen kokonaan molemmin puolin onnistuu tuskin koskaan. Aina riittää typeriä ihmisiä, molemmin puolin, jotka eivät haluakkaan keskustella järkevästi. Käynnissä on ollut totaalinen ohipuhumisen vaihe jossa järkiperäiset mielipiteet on survottu sinne missä aurinko ei paista. En kettuile sinulle sammakko, haluaisin seurata OIKEASTI hyvää keskustelua asiapohjalta.

Voi sisältää kirotus ja kielioppivirheitä. Asia on kuitenkin tärkein.
  
  27. marraskuuta 2008 12:55:55

Nimi : Sammakko
  
Viesti : SJS"Sammakko, kerro yksi konkreettinen esimerkki Jutta Urpilaisesta kansan edessä vaikean päätöksen kanssa".

Noh, pitäisikö sanoa Halla-aholaisisttain: Olkiukko.

No ei kuitenkaan, vaikka taisi mennä pointti vähän ohi. Jutta on uusi tyyppi mutta hänellä on tullut ainakin ehdotuksia esim tulevan taantuman ehkäisemiseksi.
  
  27. marraskuuta 2008 12:57:11

Nimi : Roots
  
Viesti : "Se, että heillä kaikilla on oma näkemys useampiin asioihin, ja kyky tehdä ehdotuksia asioiden ratkaisuun, ja että heillä on munaa mennä kansan eteen vaikeittekin päätösten kanssa"

Heti kuntavaalien jälkeen vasemmisto, Yleisradio ja erkkomedia liikekannallepanivat valtavan mustamaalaus- ja paskanheittokampanjan PS:ää ja Halla-ahoa ja häntä äänestäneitä kohtaan. "Rakentavan keskustelun" aloittaminen on tehty täysin mahdottomaksi vastapuolen taholta. Surullisenkuuluisa A-talk, missä Fennofascismi vs. Monikulttuuri kävi vaivaannuttavaa dialogia teki selväksi, mitä media ja Virallinen Suomi ajattelee maahanmuuton rakentavasta keskustelusta. Lätkäistään tähän päälle vielä rakentavan kommunikoinnin lähettiläät ViNa ja Sanna Ukkola. Mistähän löytyisi se keskustelukanava ja osapuoli, joka ei heti lätkäisisi pöytään raiskauksenkohdevalintatoiveen korttia, yms. natsiperseilyä? Uskon, että keskusteluhenkeä löytyy, kunhan löytyy molemminpuolista suvaitsevaisuutta.
Maahanmuuttokriitikot haluavat vastauksia hyvin yksinkertaisiin kysymyksiin: Mikä on kestävä taso ottaa Suomen kaltaiseen maahan uusia asukkaita? Millä tämä tietty taso on perusteltu? Miksi käytetään tuulesta temmattuja tarpeita kuten työvoimpula, kulttuurin rikastuminen ja geenipoolin parantaminen, samalla kun maa kärsii rakenteellisesta massatyöttömyydestä, tavallinen kansalainen ei kaipaa bongorummun paukutusta kulttuurikeskus Caisan rytmi-illoissa ja geenijutut ovat silkkaa perusteetonta rotuoppia vailla käytännön merkitystä? Miksi "aitoa" monikulttuuria naapuriinsa saavan tavallisen tallaajan mielipidettä ei kysytä?
  
  27. marraskuuta 2008 12:58:36

Nimi : Sammakko
  
Viesti : JepJep.

mielestäni Halla-ahon tarkoitus on provosoimalla nousta lähinnä esille, mutta jatko on jäänyt pohtimatta. Yhdellä teemalla ei pitkälle pötkitä, varsinkin kun päätösentekoon kuuluu objektiivisuus.
  
  27. marraskuuta 2008 13:04:27

Nimi : SJS
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Samalla Halla-aholaiset ei koskaan nouse mihinkään eliittiin, koska heillä ei ole mitään kykyä asialliseen kielenkäyttöön.

Jos etnovähemmmistöjen annetaan kasvaa edelleen tähän malliin, aikamatkaaja nykypäivästä 2040-luvun Ruotsiin, Saksaan tai Suomeen voi todella yllättyä siitä, kuka on noussut eliittiin. Valtaan voi päästä millainen hahmo tahansa, jos vaihtoehto on vielä huonompi. Kielenkäytöllä ei ole väliä, jos 'vaihtoehto' pilaa oman pelinsä.

Ja tämä tarkoittaa, että nimenomaan demokratian säilyttämiseksi olen valmis tukemaan muuttovirtojen patoamista. Jäljet pelottavat.

Satuitko Sammakko katsomaan vaaleja ennen Jussin vaaliläpyskää? (tms. ääripopulistinen nimi :) ) Satuin näkemään, kuinka Jutta kertoi SDP:n vaalityön menneen. Ihmisiltä oli kerätty kyselemällä toiveita ja unelmia ja näitä sitten kaupiteltiin. Jussin linja oli kertoa asiallisesti, vaikka pitkilläkin lauseilla, ensin periaate (kunta on asukkaiden edunvalvontakoneisto) ja sitten siitä johdetut päämäärät (verovarat on suunnattava selkeästi hyödyllisiin peruspalveluihin). Kontrasti Jutta & kumppaneihin ei olisi voinut olla suurempi.
  
  27. marraskuuta 2008 13:05:11

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Rakentavien ehdotusten puutteesta:

Pyytäisin ihmisiltä täällä ehdotuksia siitä, miten minun kannattaisi lyödä pääni läpi ikkunastani, niin että se olisi minulle positiivinen kokemus. Sen toteaminen, että se tuskin tulee olemaan mahdollista, ja että ehkä koko temppu kannattaisi jättää väliin, ei ole rakentavaa.

Siitä näkisin toki mielelläni Halla-ahon kirjoittavan, miten maailmaa voisi parantaa tehokkaammin kuin humanitäärisellä maahanmuutolla, ja miten huoltosuhteen heikentymiseen voitaisiin reagoida järkevämmin kuin Saksan tai Ranskan tyylisellä massiivisella halpatyövoiman maahantuonnilla. Molemmista aiheistahan on täällä vieraskirjassa keskusteltu paljonkin, mutta tämän kelvottoman formaatin takia puheenvuorot ovat hautautuneet arkistojen syvyyksiin. Sinällään minulle on herttaisen yhdentekevää, tulevatko ne järkevämmät ratkaisuvaihtoehdot Halla-aholta, vaiko protestiäänten vyöryä pelästyneeltä eliitiltä. Molempi parempi, tietysti.

Krokotiilivertauksesta:

Kuten joskus aikaisemminkin totesinkin, miehen itsehillintä voi olla aika heikko, jos hänet on kasvatettu ajattelemaan muun muuassa, että vastuu hänen seksuaalisuutensa kontrollista on naisilla, joiden tulee pukeutua peittävästi ja käyttäytyä siveästi. Tätä mentaliteettia kuvastaa hyvin Australian islamilaisten neuvostojen federaation taannoisen suurmuftin Sheikh al-Hilalin kuuluisa "lihanpalapuhe", jossa hän vertaa muslimimiehiä petoeläimiin - ei tosin krokotiileihin, vaan kissoihin:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/6089008.stm

Toki raiskauskysymyksessä on paljon muitakin tekijöitä. Monet niistä voi kyllä pitkälti johtaa tästä viehättävästä kulttuurillisesta piirteestä.
  
  27. marraskuuta 2008 13:08:03

Nimi : Zngr
  
Viesti : mielestäni Halla-ahon tarkoitus on provosoimalla nousta lähinnä esille, mutta jatko on jäänyt pohtimatta. Yhdellä teemalla ei pitkälle pötkitä, varsinkin kun päätösentekoon kuuluu objektiivisuus.

JHa on itsekin myönsi olevansa yhden asian mies ja voit olla oikeassa.

Katsotaan miten asiat etenevät seuraavan kolmen vuoden aikana.

Jussi on noussut politiikkaan kuitenkin vasta joitakin viikkoja sitten, ja minä olen elänyt siinä käsityksessä, ettei hän ollut alunperin asiansa kanssa edes lähtemässä politiikkaan.

Politiikko Jussi ei ole (ainakaan vielä). Mutta se ei ole ongelma niille, jotka eivät häntä sellaisena ole koskaan ajatelleetkaan.

Jos siitä haluaa lyömäaseen jolla haluaa mukiloida Jussin epäpäteväksi, se onnistuu toki helposti. Vielä ei ole mitään muuta näyttö kuin se, että itsekin yhden asian mieheksi itseään kuvaillut tohtoriesmies sai monta ääntä kunnallisvaaleissa.

Mutta käsittääkseni kaikki Jussia seuranneet ja Jussi itsekin tajuavat asian olevan juuri näin. Siksi ei ole tehokasta hyökätä Jussia tai häntä kannattavia vastaan sanomalla, että asia on näin. Kyllä me tiedämme sen.
  
  27. marraskuuta 2008 13:10:16

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : tsirp-tsirp

Viesti : Kurkunleikkausvideon tarkoitus on nimenomaan yöunien häirintä, ja se tuntuu paljon vakuuttavammalta esimerkiltä pahuudesta kuin se, kun USA:n armeijan isku surmaa vahingossa kahdenkymmenen hengen hääseurueen. Toisaalta, jos olisin hääseurueen lähisukulainen, tuntisin varmasti hirvittävää voimatonta vihaa persoonatonta tappajaa kohtaan ja ajattelisin, että jokainen tuon tappokoneiston edustaja ansaitsee saada veitsen kurkustaan läpi, hikoillen ja kauhusta ulvoen, housuunsa kuolemanhädässä paskoen.

En pidä islamista ja islamismista vielä vähemmän, mutta kurkunleikkausvideot eivät millään tavoin ylitä ymmärrystäni tai edusta mielessäni äärimmäistä pahaa. Ne ovat alakynnessä olevan käymää propagandasotaa.

Sen sijaan muslimien tekemät umpimähkäiset pommi-iskut muslimisiviilejä vastaan ovat minulle käsittämättömiä. Mikä logiikka niitä ohjaa, ja millaisella monikulttuurikoulutuksella voisimme oppia niiden tarkoitusperiä ymmärtämään? Talib, Lipponen, anyone? "

Se jolta kurkku leikattiin oli viaton ja puolustuskyvytön amerikkalainen rakennusmies joka siepattiin salakavalasti yöllä asunnostaan, ei sotilas.

Sota on aina sotaa ja siinä tulee aina viattomia uhreja etenkin kun kurkunleikkaajat piilottelevat naisten ja lasten helmoissa sen sijaan että asettautuisivat avoimeen taisteluun. se on vaikeaa koska amerikkalaiset ovat niin ylivoimaisia. Ja jos amerikkalaiset vetäytyvät niin sitten ne hirveydet vasta alkavatkin.
  
  27. marraskuuta 2008 13:10:44

Nimi : Odysseas
  
Viesti : Nimi : Sammakko

Viesti : SJS"Sammakko, kerro yksi konkreettinen esimerkki Jutta Urpilaisesta kansan edessä vaikean päätöksen kanssa".

Noh, pitäisikö sanoa Halla-aholaisisttain: Olkiukko.

No ei kuitenkaan, vaikka taisi mennä pointti vähän ohi. Jutta on uusi tyyppi mutta hänellä on tullut ainakin ehdotuksia esim tulevan taantuman ehkäisemiseksi.


27. marraskuuta 2008 12:57:11

Ihan aikuisten oikeasti, jotain kun esitetään niin silloin olisi syytä myös kertoa miten esitykset vaikuttavat missäkin ja miten esitykset rahoitetaan....Tätä ei Urpilainen ole kertonut, vain että lisätään sitä ja tätä, tuosta vain, sormia napsauttamalla.

Vaikken politiikko olekkaan niin minäkin voin tehdä esityksen:
Leikitään että taantumaa ei ole olemassakaan!
Tämä ei esitykseni ei sentään maksa mitään...Mutta on esityksenä ihan yhtä pätevä ja kattava kuin tähän menessä Urpilaisen tekemät.
  
  27. marraskuuta 2008 13:11:11

Nimi : Janne
  
Viesti : Sammakko

"Yhdellä teemalla ei pitkälle pötkitä, varsinkin kun päätösentekoon kuuluu objektiivisuus."
xxxxxxxx meinasin lällätellä pahemmin xxxxx poliitikon näkemys: Oma etu, puolueen etu, kotikylän etu.......kansan etu.
Kyllä yhdellä asialla pärjää jos se on tarpeeksi tärkeä! Onhan noita muitakin yhden asian liikkeitä ihan eduskunnassa asti!? Milloin alkaa keskustelu ASIASTA eikä henkilöstä?
  
  27. marraskuuta 2008 13:14:02

Nimi : Zngr
  
Viesti : Pyytäisin ihmisiltä täällä ehdotuksia siitä, miten minun kannattaisi lyödä pääni läpi ikkunastani, niin että se olisi minulle positiivinen kokemus. Sen toteaminen, että se tuskin tulee olemaan mahdollista, ja että ehkä koko temppu kannattaisi jättää väliin, ei ole rakentavaa.

Hahahahaha, nauroin tuolle kovaan ääneen 5 minuuttia. :D
  
  27. marraskuuta 2008 13:16:30

Nimi : jonne
  
Viesti : Keskustelua paljon seuranneena, olen huomannut, että keskutelu tyrehtyy viimeistään siinä vaiheessa, kun nämä rootsinkin esittämät kysymykset esitetään. Kenelläänkään ei tunnu olevan tahtoa/halua edes yrittää vastata niihin. Luulen, siis en tiedä, ettei kukaan enää uskalla valtapuolueistakaan vastata niihin, koska pelkäävät leimautuvansa rasistiksi/natsiksi. Kaikenlainen kritiikki on mediassa leimattu niin pahasti, että keskustelun avaaminenkin hyvässä hengessä pelottaa. Hyvänä esimerkkinä tästä käy Paavo Väyrysen mielipiteet, jotka leimattiin rasitisiksi, vaikka Paavokin esitti hyvin maltillisia mielipiteitä vielä ja enemmänkin kysyi kuin ehdotti. En kiellä, etteikö molemmat osapuolet olisi syyllistynyt leimakirveiden heittoon ja vittuiluun, mutta toivon, että keskustelu vielä saadaan auki.

Mielenkiintoista myös mielestäni on tämä mokuttajien puolustaminen rikollisia kohtaan. Hyvin usein törmää lauseeseen "Se on vain niin pieni prosentti, ettei siitä voi vetää johtopäätöksiä." Minun mielestäni sellaista prosenttia ei olekkaan, mistä ei voi vetää johtopäätöksiä, kun puhutaan rikollisuudesta. Yksikin joukkoraiskaus/lapsen raiskaus tai muu väkivaltarikos on liikaa _aina_. En ole näiden mokuttajien koskaan kuullut puolustavan suomalaisia rikollisia? Miksi? Onko maahanmuuttajille enemmän ymmärrystä? Ja niinkuin monesti on todettu, en ymmärrä miksi ViNalle tuntuu olevan tärkeämpää vaientaa keskustelu naisten raiskaamisesta, kuin tehdä oikeasti asialla jotain, ettei niitä naisia raiskattaisi? Miksi keskustelu on pahempi rikos kuin raiskaus?

Tajunnanvirtaa joten koittakaa saada pointti selville. En ole mikään hyvä kirjoittaja :)
  
  27. marraskuuta 2008 13:16:37

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Naton Afganistanin joukkojen pomokin totesi, että jos Nato lähtee Afganistanista, sota siirtyy Lontooseen ja Amsterdamiin.

Jukka Aakula: Miksi se taistelun sinne siirtyisi? Jos Lontoossa ja Amsterdamissa ei taistella (muslimien läsnäoloon liittyvän vakiorähinän lisäksi), kun Afganistan on tappiolla eli vieraiden miehittämänä, miksi siellä silloin taisteltaisiin, kun Afganistan on voitolla?


Taistelu siirtyy Lontooseen, koska islam pyrkii laajenemaan.
  
  27. marraskuuta 2008 13:20:55

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kukas sattui katsomaan eilen Silminäkijäraportin Kenialaisista vaaleista?

Kävipä pariin otteeseen ilmi että siellä on maan tapana ostaa ääniä, siis että ehdokas vaalipuheensa jälkeen jakaa rahaa ja eniten rahaa jakava voi olettaa saavansa äänet.

Heh, jäipä mieleen yksi huutaja yleistö että "Lopeta jo ja anna meille rahamme!"

Vihreiden piirissä kun on nyt viritelty tätä Persujen tuhoamista niin yhtenä ideana tässä yhteydessä on tarjottu taloudellista porkkanaa, eli siis rahaa äänestäjille muodossa tai toisessa.

Kukas näkee yhteläisyyksiä, käsi ylös...*Viittoo ankarasti*
  
  27. marraskuuta 2008 13:20:56

Nimi : Pekko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Se, että heillä kaikilla on oma näkemys useampiin asioihin, ja kyky tehdä ehdotuksia asioiden ratkaisuun, ja että heillä on munaa mennä kansan eteen vaikeittekin päätösten kanssa"

Halla-ahollakin on kyllä paljon ratkaiasuideoita moneen asiaan mutta jos ne ei kelpaa niin ei sitten. Ei se kuitenkaan sitä tarkoita, ettei ideoita olisi. Kelläpä ei olisi omaa näkemystä asiasta kuin asiasta? Ei se, että omaa näkemyksen johonkin asiaan tee vielä kyseisestä näkemyksestä mitenkään arvokasta, mistä malliesimerkkinä toimivat juuri Soininvaara, Urpilainen ja kumppanit. Mitä tulee munaan niin kenenkähän toiminta seuraavista tällä hetkellä aivan oikeasti vaatii eniten munaa: A)Halla-ahon, B)Urpilainen, Soininvaara etc., vai C)kanada.
  
  27. marraskuuta 2008 13:21:19

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi onkin toistuvasti kirjoituksissaan vaatinut että rajalliset yhteiskunnalliset resurssit on suunnattava tärkeisiin perusasioihin eikä utopistisiin monikulttuurikokeiluihin. Lisäksi hän vaatii maahanmuutolle rajoja ja tulijoilta laatua. Siis tavallista siirtolaispolitiikkaa. Humanitaariseen maahanmuuttoon hän vaatii tiettyjen periaatteitten noudattamista ettei varsinainen idea, hädänalaisten auttaminen, unohdu. Mutta näihin kysymyksiin ei saada suoraa vastausta vallankäyttäjiltä vaan siellä mennään asiattomuuksiin (oikeusjuttujen nostaminen mielipiteiden ja faktojen esittämisestä y.m.)ja jauhetaan liturgioita. Se väkisin ohjaa keskustelun herjanheitoksi.

Paskapuhetta että jussilla ei ideoita riitäisi asioitten korjaamiseksi. Se tullaan vielä näkemään. Mutta kun paskanheitto ei ota laantuakseen
  
  27. marraskuuta 2008 13:23:21

Nimi : Vasemmistolainen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Isot aplodit sille, että joku kannattaa vapaata argumentaatioon perustuvaa keskustelua.

Vituttaa tämän maan vasemmistolaiset, kun kaikki halutaan ilmaiseksi, mutta mitään ei haluta tehdä itse. Oikeistolaiset taas ovat hukanneet perinteisen sivistyksensä johonkin ja hommaneet merkkivaatteita ja mainostoimistojen kauniita kampanjoita ajattelunsa sisällöksi. Surullista on kun persut vaikuttavat koko maan älykkäimmältä puolueelta. Ei muuta, kun tsemppiä! Teet parempaa sosiaalidemokratialle, kuin kukaan muu tämän hetken poliitikko.
  
  27. marraskuuta 2008 13:24:42

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olisikohan mahdollista tehdä kysely kansan edustajille ja muille maahan muutosta vastaaville johon olisi listattu kaikki vastaamattomat kysymykset? Kyselyssä ilmoitettaisiin, että vastaukset tulevat nimellä nähtäväksi nettiin kootulle sivustolle. Lisäksi asiasta pitäisi tehdä tarvittavat lehdistö tiedotteet. Tulisi ainakin kaikille selväksi kunkin päättävässä asemassa olevan kanta aiheeseen.

  
  27. marraskuuta 2008 13:27:01

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Pekko
Mitä teen : Kommentoin

Lukitsen vastauksen C mutta varaan oikeuden ensin poistaa yhden vaihtoehdon,kilauttaa ViNa:lle ja antaa lukijoiden äänestää....Mutta kyllä, C se on.Kanada.
  
  27. marraskuuta 2008 13:27:06

Nimi : SJS
  
Viesti : Sota on aina sotaa ja siinä tulee aina viattomia uhreja etenkin kun kurkunleikkaajat piilottelevat naisten ja lasten helmoissa sen sijaan että asettautuisivat avoimeen taisteluun. se on vaikeaa koska amerikkalaiset ovat niin ylivoimaisia.

Ei kai sitä tyhmä tarvitse olla. Sissisotaa käydään juuri näin.

Ja jos amerikkalaiset vetäytyvät niin sitten ne hirveydet vasta alkavatkin.

Olisiko Saddam sitten kannattanut jättää kaatamatta?
  
  27. marraskuuta 2008 13:30:06

Nimi : Janne
  
Viesti : "Olisiko Saddam sitten kannattanut jättää kaatamatta?"

Kyllä! Sekaannuimme vain heidän kulttuurinsa kehittymisprosessiin! Kulttuuri kehittyy kun sen annetaan olla rauhassa ja imeä vaikutteita vuorovaikutuksen kautta.
  
  27. marraskuuta 2008 13:37:03


guestbook © freebok.net