Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100551-100575

Nimi : Jouko
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Sanottinpa niistä tilastoista mitä hyvänsä niin joukkoraiskaukset ja aseelliset ryöstöt ovat uusi ilmiö Suomessa ja se on rantautunut tällä vuosituhannella eräiden maahanmuuttajaryhmien mukana.

Totean vielä että vaikka pedofilia tuomitaan yleisesti niin jostain syystä se hyväksytään kaikensuvaitsijoiden(naisten) toimesta joihinkin kulttuureihin kuuluvana asiana. Tosi kaksinaamaista touhua ja surullista.

Nyt sitten punaviherämmät ovat ottaneet maalitaulukseen Halla-ahon joka uskaltaa puhua näistä ongelmista yhdessä kirjoituksessaan unohtaen että siellä on lukuisa määrä muitakin kirjoituksia jotka käsittelevät toisia likaisia asioita yhteiskunnassa. Mutta tartutaan tekopyhästi ja epätoivoisesti sellaiseen että varoittava ääni saataisiin vaiennettua. Ei onnistu, lauulaa Eino Grön. Homma on nousussa ja äänet tulevat lisääntymään moninkertaisesti.
  
  27. marraskuuta 2008 11:34:52

Nimi : P
Kotisivu : http://www.iltalehti.fi/uutiset/200811268652466_uu.shtml
  
Viesti : Mielenkiintoista?

Epäiltyjen äänet rekisteriin jo parin vuoden sisällä
26.11.2008 13:16 (Päivitetty 26.11.2008 16:28)

Rikoksista epäiltyjen äänet ja tuoksut saatetaan pian koota rekistereihin.

Keskusrikospoliisin rikosteknisen laboratorion johtaja professori Kimmo Himberg uskoo, että esimerkiksi epäiltyjen äänet saadaan rekisteriin jo parissa-kolmessa vuodessa.

Äänirekisteriä voitaisiin hyödyntää esimerkiksi telekuuntelussa napattujen puhelujen osapuolten tunnistamisessa. Poliisilla on jo kokoelma epäiltyjen ääniä, mutta erillistä rekisteriä ei ole olemassa.

- Sen jälkeen tulevat ehkäpä hajut. Tutkimusten mukaan jokaisella on yksilöllinen ominaistuoksunsa. Ehkäpä tuoksujakin voidaan ennen pitkää kerätä, rekisteröidä ja vertailla, pohtii Himberg alan tulevaisuuden näkymiä.


Vai ihan hajut talteen. Idea ei ole uusi. Stasi-museossa Berliilissä, entisessä Stasin päämajassa voi käydä tutustumassa tuohon hajujen keräämiseen ja säilömiseen.

Oli hyvin pätevä keino seurata toisinajattelijoita ..
  
  27. marraskuuta 2008 11:38:10

Nimi : tsirp-tsirp
Kotisivu : Heidi Komulainen
  
Viesti : Heidi vaikuttaa suloiselta ja hyväntahtoiselta eikä myöskään ole ihan tynnyrissä kasvanut, koska on käynyt Ruotsissa siivoamassa. Vaikka Heidin logiikka ei ole parasta A1-luokkaa, miksi pitää heittäytyä häntä kohtaan töykeäksi ja epäasialliseksi? Tällä tavoinko se kauan kaivattu keskusteluyhteys saadaan syntymään?

Sen, että Panu riensi tukemaan häntä siteeraamalla itseään, ei pidä antaa vaikuttaa asiaan. Se ei ole Heidin vika.

Heidin kommentti on asiallisesti heikolla pohjalla, eikä pitäisi olla ylivoimaisen vaikeaa osoittaa näitä heikkouksia ilman ylimielistä vittuilua.
  
  27. marraskuuta 2008 11:45:14

Nimi : Zngr
  
Viesti : Tämä eilinen ja usein linkattu Ylöjärven kahdeksan orpoa pakolaista, joille oli varattu kahdeksan ihmisen paikka, sopisi esim. Nuita-tv:n mausteeksi ettei katoa jonnekin internetin syövereihin.

http://www.yle.fi/media/asxgen.php?file=radiosuomi/tampereenradio/kari_virta.wma

Sääliksi käy Kari Virtaa, kun hän apaattisen kuuloisena kertoo, kuinka kahdeksan orpoa muuttuikin 120 pakolaiseksi joille pitää etsiä asunto, ja jotka eivät osaa lukea.
  
  27. marraskuuta 2008 11:46:11

Nimi : M.K.Korpela
  
Viesti : Terve ,

Tanska/ruotsi eivät ehkä ole ihan poppis kieliä täällä mutta koittakaa kestää mun kanssa. :)

Tässä on selvitys kuinka käy tingrättenissä kun muslimit käy homoseksuaalien kimppuun:

Steen

Poliittinen korrektius kiemurtelee kuin mato koukussa.
  
  27. marraskuuta 2008 11:51:46

Nimi : JP
  
Viesti : Piispa Riekkinen muuten joku vuosi takaperin symppasi ihquja musulmaaneja, että samaa jumalaahan tässä palvotaan. Voi kun pääsisi pyytämään kommenttia tähän:

Auktoriteettina on itse ajatolla khomeini
(eikä jaakko hämeenanttila):
http://www.homa.org/index.php?
option=com_content&view=article&id=56&Itemid=53

""A man can marry a girl younger than nine years of age,
even if the girl is still a baby being breastfed. A man,
however is prohibited from having intercourse with a girl
younger than nine, other sexual act such as forplay,
rubbing, kissing and sodomy is allowed.""
  
  27. marraskuuta 2008 11:52:37

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Vai ihan hajut talteen."

Todella mielenkiintoista, en ole aiemmin tullut ajatelleeksikaan, että maahanmuuttokriittisyydellä saattaisi olla joku ominaishaju.

Saatan jo kuvitella miten tutkija toteaa, "tässähän on lievä krokodiilin pöllähdys, taitaa olla taas nuivintaa".

Sen kylläkin olen kuullut, että jossain on maahanmuuttokriittisten asiantuntijatutkija, jonka läsnäolon havaitsemiseen ei tarvita vihikoiraa.
  
  27. marraskuuta 2008 11:55:06

Nimi : Uuno
  
Viesti : 'Tsirp*2: miksi pitää heittäytyä häntä kohtaan töykeäksi ja epäasialliseksi? Tällä tavoinko se kauan kaivattu keskusteluyhteys saadaan syntymään?'

Olet oikeassa, pahoittelut omalta kohdaltani.

Joskus vaan kyllästyttää vastata näihin samoihin kliseisiin, joilla ei ole minkäänlaista todellisuuspohjaa. Välillä myös unohtuu, että ei nämä ihmiset ole tyhmiä, vaan näiden asioiden ymmärtäminen on lähinnä psykologinen prosessi.
  
  27. marraskuuta 2008 12:01:26

Nimi : Herja
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Joskus sitä melkein luulee, että Ruotsila on toivoa:

Reinfeldt:“... those who point to the downside of multiculturalism aren’t answered by an attempt to cover up problems but rather with measures for making improvements, ...”

Hyvä, hyvä, jee jee!

Eli uutisoidaan maahanmuuttajilla olevan tarpeeksi tuloja ennen kuin saa perheensä maahan. Mutta:

The proposal also includes several exceptions.

Minors granted residency permits would not be bound by the requirements, for example, nor would those who have been granted asylum and have met the legal definition of being a refugee.

Also excepted from the requirements are those who are granted residency in Sweden for protective reasons, specifically those who are seen to have “well-grounded fears” for being subject to torture or suffering in a war in their home country.


http://www.thelocal.se/15954/20081127/

Pah.
  
  27. marraskuuta 2008 12:03:02

Nimi : tsirp-tsirp
  
Viesti : JP:lle: vaikka Khomeini julkaisi varsin kummalliselta tuntuvia sääntöjä ja elämänohjeita, tuon "A man can marry a girl younger than nine years of age" -direktiivin alkuperästä ja todenperäisyydestä on käyty netissä kovaa vääntöä. Monet väittävät, ettei sen alkuperäislähdettä ole kyetty osoittamaan, vaan se on osa 1980-luvulla käytyä propagandasotaa ja mahdollisesti - huom, mahdollisesti - Mossadin tai CIA:n julkisuuteen ujuttama väärennös. Peli oli kovaa silloin ja on edelleen.
  
  27. marraskuuta 2008 12:09:14

Nimi : Voi voi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Taas todistettiin miten rauhan uskonto islam on, tappamalla päälle sata uskotonta koiraa. ; ;
  
  27. marraskuuta 2008 12:10:39

Nimi : tsirp-tsirp
  
Viesti : Uunolle: näiden asioiden ymmärtäminen on nimenomaan ensisijaisesti psykologinen prosessi, varsinkin sellaiselle ihmiselle, jonka maailmankuva on rakentunut aivan toisenlaiselle pohjalle, ja halveksiva tai vihamielinen suhtautuminen on omiaan vain lujittamaan psykologisia esteitä.
  
  27. marraskuuta 2008 12:12:36

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : tsirp-tsirp: Plus Heidi on nätti, minkä vuoksi ainakin minä olen valmis antamaan pienet asiavirheet anteeksi.
  
  27. marraskuuta 2008 12:15:16

Nimi : Leposa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Viesti : Naton Afganistanin joukkojen pomokin totesi, että jos Nato lähtee Afganistanista, sota siirtyy Lontooseen ja Amsterdamiin.

Jukka Aakula: Miksi se taistelun sinne siirtyisi? Jos Lontoossa ja Amsterdamissa ei taistella (muslimien läsnäoloon liittyvän vakiorähinän lisäksi), kun Afganistan on tappiolla eli vieraiden miehittämänä, miksi siellä silloin taisteltaisiin, kun Afganistan on voitolla?

Taistelu ilman tukea, koulutusta ja organisoiutua johtoa on vaikeaa. Nyt jos Afganistan vapautuisi, olisi tuki, johto ja kouluttautumismahdollisuus jälleen olemassa ja sen myötä uskonpuhdistusta lähdettäisiin viemään rajojen ulkopuolelle. Mutta jos Afganistaniin saadaan joskus aikaiseksi maltillinen hallitus, joka näkisi kaupankäynnin ja rauhallisen politiikan mahdollisuutena ei syntyisi ongelmia. Miksi nämä voimat eivät ole voitolla Afganistanissa, sitä en tiedä.
  
  27. marraskuuta 2008 12:19:47

Nimi : Fenix
Kotisivu : Illmanismi on ottanut googlen haltuunsa Blogit alas
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Heilaava OBAMA oli liikaa kannanottoja-blogissa samoin neutraaleja eurovaaliehdokas blogeja ajettu alas

Sananvapautta netissä ja Suomessa - Turha katsella moittivasti Ryssän suuntaan

TO 27.11.2008 16.00 - 18.00
Sananvapaus Venäjällä ja yhteistyö pohjoisessa ulottuvuudessa

Avoin seminaari Päätalon luentosalissa A32.

Tapetut toimittajat -valokuvanäyttely on esillä Tampereella viimeistä päivää torstaina 27.11. Sen päättymisen merkiksi tiedotusopin laitos ja kansainvälinen toimittajien yhteistyöjärjestö Barents Press järjestävät seminaarin, jossa pureudutaan sananvapauden tilaan Venäjällä.
jne

  
  27. marraskuuta 2008 12:21:37

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : ooppel

Viesti : Korkealentoista juttua Petri "Irinan veli" Krohnilta Wikipediassa. Hän kirjoitti eilen Suomen Sisun jäsenistä Jussi Halla-aho -artikkelin keskustelusivulle tähän tapaan: "Moni säilyttää kiinalaista AK-47 -rynnäkkökivääriään kotona sängyn alla. Vasemmistossa yleistyvän käsityksen mukaan sisulaiset ovat rakentamassa jonkinlaista salaista Gladio-organisaatiota, jonka tarkoituksena on "vaaran" uhatessa "neutralisoida" ideologiset vastustajat ennalta laadittujen tappolistojen mukaan." Ja on todennäköisesti ihan tosissaan :D.

http://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Keskustelu%3AJussi_Halla-aho&diff=5875164&oldid=5875130#Sisu_ja_pyssyt

27. marraskuuta 2008 7:13:18

Hehheee....Ihan niinkuin historia tulisi takaisin.
Nämä salaliittoteoreetikot ovat tosissaan, he nimittäin eivät elä tässä ajassa vaan muodostavat oman todellisuutensa mielikuvistaan ja näiden mielikuvitusten suurena ohjaajana ynnä mestarina on Stalin.

Stalinhan näki salaliittoja milloin missäkin, oli insinöörien salaliitto, kuin myös lääkäreiden...lista oli lähes loppumaton,jopa bakterologeilekkin oli omansa.
Ketään ei jätetty yksin salaliittoineen, voi sitä kansakunnan onnea!

Uskoisin että tämä Petri Krohnkin näkee itsensä mielessään ylväänä vallankumoustaistelijana joka armotta paljastaa Stalinin nimissä vaikka mitä totuuksia...

Koodi: KumiankkaZ8W5
Hälytystila: NallePuhFYR453
Kokoontuminen:JukuJukuMaaQSW...Perhana, en nyt muista miten tämä koodi meni mutta JHA:n perunakellarissa kumminkin.

  
  27. marraskuuta 2008 12:23:21

Nimi : Sammakko
  
Viesti : Janne,

tiedätkö mikä erottaa Paavo Arhinmäen, Osmo Soininvaaran, Jyrki Kataisen, Matti Vanhasen ja Jutta Urpilaisen Jussi Halla-ahosta?

Se, että heillä kaikilla on oma näkemys useampiin asioihin, ja kyky tehdä ehdotuksia asioiden ratkaisuun, ja että heillä on munaa mennä kansan eteen vaikeittekin päätösten kanssa.

Jussi Halla-aho taas pyörii täällä oman älymystönsä kanssa lällättämällä muiden "mokille" ehdottamatta mitään edes sille teemalle mitä ajaa. Säälittävää.

Jotta pystyisi hahmottamaan maailmaa, niin pitäisi joskus osallistua siihen keskuteluun, tuoda jotain pointteja esille ja kuunnella. Maahanmuuttoon liittyy monenlaisia vinkkeleitä, mutta Halla-aholaiset ei osaa kuin etsiä omaa paatostaan tukevaa tavaraa. Esimerkkinä vaikkapa täälläkin esiintynyt Taloussanomien uutinen jossa haastateltiin Jyrki Kataista. Yksikään taho ei ollut kiinnostunut itsea aiheesta, vaan lähinnä alkoi kiihkoilu siitä kuin suuri MOKU Katainen on.

Samalla kun Heidi Komulainen toi toisen näkemyksen, niin joku alkaa heti googlaamaan ja tsekkaamaan millainen virherpiiperövasurilesbo tätä nimeä mahdollisesti kantaa. Kutsu tätä sitten keskusteluksi.

Jos minä seuraavaksi siteeraan vaikka Soininvaaraa, niin sitten varmaan olen Soininvaara, tai sitten Sanna, tai joku ääliö. Taso on korkea.

Halla-ahon ja Halla-aholaisten kyky kestää mitään on huvittavan huono, ja silloin kun raivo pääsee valloilleen, niin sivut täyttyy törkystä. Esimerkkejä Halla-ahon kyvystä sietää kritiikkiä:

"Osmo on väsymättä antanut lausuntoja, joissa hän - minua koskaan tapaamatta ja tekstejäni koskaan lukematta - epäilee kykyäni vakavaan yhteistyöhön"

Ja

"Osmo on pitkin syksyä väsymättä haukkunut minua ja mielipiteitäni. Tai pikemminkin itse rakentamiaan irvikuvia mielipiteistäni. Ankarinkaan rautalankan ja ratakiskon vääntäminen ei ole selkeyttänyt Osmolle esimerkiksi sitä, että minä en vaadi maahanmuuton lopettamista, pidä kaikkia muslimeja raiskaajina tai muina rikollisina tai vaadi kaikkien maahanmuuttajien karkottamista".

Jussi hyvä, Osmo ei tosiaan ole lukenut sinua tarpeeksi, mutta hän ei ole myöskään kommentoinut sinua kuin muutaman kerran raiskauskohun yhteydessä. Sinulla on aika mielenkiintoinen näkemys siitä mitä "pitkin syksyä" tarkoittaa, ja siitä mitä Osmo väsymättä ajaa.

Samalla Halla-aholaiset ei koskaan nouse mihinkään eliittiin, koska heillä ei ole mitään kykyä asialliseen kielenkäyttöön. Voisiko esim Sauli Niinistö tai Erkki Tuomioja haukkua jotain ympäriinsä räkiväksi plasmamöykyksi, ja sitten taas itkeä keskustelun tason laskusta?

  
  27. marraskuuta 2008 12:24:37

Nimi : Jouko
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Nimi : tsirp-tsirp

Viesti : Uunolle: näiden asioiden ymmärtäminen on nimenomaan ensisijaisesti psykologinen prosessi, varsinkin sellaiselle ihmiselle, jonka maailmankuva on rakentunut aivan toisenlaiselle pohjalle, ja halveksiva tai vihamielinen suhtautuminen on omiaan vain lujittamaan psykologisia esteitä. "

Tuo on totta. Oman maailmankuvansa muokkaaminen on vaikeaa. Eikä se tahdo onnistua toisten tekemänäkään. Nuori nainen rakastaa kukkia, mehiläisiä ja kaikkia kauniita ja hyviä asioita eikä tahdo pahaa kenellekään. Ei tahdo uskoa että maailmassa on niin paljon pahaa. Jokin rankka kokemus kuitenkin saattaa tilanteen muuttaa ihan toiseksi.

Täytyty myöntää että tällinen parkkiintunut, keski-ikäinen mieskin saatta kokea sellaista että näkökanta muuttuu aika radikaalisti. Sellainen on esimerkiksi aito jihadistien kurkunleikkausvideo. Sen nähtyä meni yöunet viikoksi. Oppi ymmärtämään että maailmassa on tyyppejä jotka kykenevät sellaisiin hirmutekoihin ja vielä oikeuttavat ne uskonnollaan. Noiden punaviherpimatsujenkin olisi hyvä nähdä se. Se oli ennen netissä vapaasti nähtävissä. Otin sen kyllä talteen itselleni.
Se sai minut entistä vakuuttuneemmaksi kuinka tärkeää on että Suomi pysyy Suomena ja sitä puolustetaan kaikin käytettävissä olevin keinoin.
  
  27. marraskuuta 2008 12:30:05

Nimi : SJS
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : tiedätkö mikä erottaa Paavo Arhinmäen, Osmo Soininvaaran, Jyrki Kataisen, Matti Vanhasen ja Jutta Urpilaisen Jussi Halla-ahosta?

Se, että heillä kaikilla on oma näkemys useampiin asioihin, ja kyky tehdä ehdotuksia asioiden ratkaisuun, ja että heillä on munaa mennä kansan eteen vaikeittekin päätösten kanssa.


Sammakko, kerro yksi konkreettinen esimerkki Jutta Urpilaisesta kansan edessä vaikean päätöksen kanssa.
  
  27. marraskuuta 2008 12:31:36

Nimi : Sami
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Paskastania. Tuohan kääntyy hauskasti englanniksi. :D
  
  27. marraskuuta 2008 12:33:28

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jutta Urpilainen on SDP:n poliittinen papukaija ja Suurten Unelmien lähettiläs. Ei mitään muuta.
  
  27. marraskuuta 2008 12:34:05

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Sammakko:
"Se, että heillä kaikilla on oma näkemys useampiin asioihin, ja kyky tehdä ehdotuksia asioiden ratkaisuun, ja että heillä on munaa mennä kansan eteen vaikeittekin päätösten kanssa."
Olisiko myös niin, että nuo kaikki ovat olleet poliitikkoja ja valtuustoissa jne hieman pidempään. Siinä saa niitä foorumeita ja mahdollisuuksia "mennä muiden eteen" ehkä vähän enemmän. Onko tämä jotenkin vaikea hahmottaa? Halla-ahosta nousi kohu vaalien jälkeen, kun tietyt tahot pelästyivät, ja sitten hän onkin ollut matkoilla käytännössä koko ajan. Mieti hiljaa itseksesi, onko kritiikkisi nyt kovin aiheellista tässä vaiheessa?
  
  27. marraskuuta 2008 12:34:53

Nimi : P
  
Viesti : Meneeköhän Pravdaan läpi?

[quote]Ettekö hyvät ihmiset vieläkään ole oppineet lukemaan HS:n uutisia? Heti ensimmäisellä lukukerralla minulle oli selvää, että tekijät olivat ulkomaalaistaustaisia, sillä jos kantaväestö tällaiseen erehtyy, se tuodaan taatusti uutisessa esiin, ja se on sen pääpaino. Tässä tapauksessa tekijän etnistä taustaa ei ollut soveliasta mainita, sillä se on rasismia ja vahvistaisi "vääriä ennakkoluuloja ulkomaalaisia kohtaan".

Yhteenveto:
Tekijä kantaväestöä -> tekijä kerrotaan takuulla
Tekijä ulkomaalaistaustainen -> jätetään mainitsematta[/quote]

Ja lisäksi, jos uhri on mamu, se varmasti mainitaan.

Jos tekijä on mamu ja uhri ei mamu, ei mainita mitään osapuolten alkuperästä ja tuntomerkit ovat ympäripyöreät ; huppari, mies yms.

Jos tekijästä kerrotaan täydet tuntomerkit, on kyse yleensä ei-mamusta.

Jos kyse on mamujen välisestä tapahtumasta, siitä vaietaan ensisijaisesti kokonaan. Esim. kongolaisten ja somalialaisten "sota" viime syksynä Helsingissä vaiettiin kokonaan, kunnes ravintola Red rumin ulkopuolella oli joukkotappelu, jossa tapahtui vakava puukotus.
Tällöinkään alkuperää ei mainittu, mutta asia nousi julkisuuteen vasta ravintolan somaleille antaman porttikiellon myötä..

Samoin jos tekijöiden mainitaan olevan "nuoria" tai "nuorukaisia", kyse on yleensä mamuista. 39-vuotiasta Kaisaniemen rikoksenuusijaa kutsuttiin "nuoreksi" lehtien sivuilla.

Jos taas tekijä tai uhri on "mies" tai "nainen", niin oletusarvoisesti hän on kantaväestön edustaja. Termiä mies on käytetty jopa 16-17 vuotiaista. Seksuaalirikoksen uhriksi taas joutui 17-vuotias "nainen".


Näin toimien hyvänpuolella pahoja rasisteja vastaan taisteleva toimittaja parantaa maailmaa. Ei enää media välitä puolueettomasti uutisia, vaan muokkaa mielipiteitä hyvän puolelle. Siksi tämä rasistien vääristelynä pitämä editoiminen on tärkeää ja kannatettavaa.

Jos katuväkivalta uutisoitaisiin niin kuin se todella tapahtuu - lukumääräisestikin tilastojen mukaan - mamu lyö suomalaista, eikä kuten valistuksella kuvataan rasisti lyö mamua, rasismin vastainen työ valuisi hiekkaan. Tämän takia koodikieltä ja valikoivaa sensuuria tarvitaan mediassa. Ei se ole niin vakavaa että todellinen todellisuus kaduilta ei välity lehdenlukijan pöytään. Jatkossa tätä metodia on tiukennettava , koska vääjäämättä 2030 Helsinkiläisistä on 250 000 välimerellis/afrikkalaisperäisiä, ainakin politikkojen ja virkemiesten mukaan.

Tämä kehitys on vääjäämätön ja johtuu työvoimapulasta. Välimerellisiä tarvitaan sitä paikkaamaan suurempi määrä, koska heidän työllistymisensä on vaikeampaa, rakenteellisen rasismin, kuten kieli- ja koulutusvaatimusten vuoksi.
  
  27. marraskuuta 2008 12:39:23

Nimi : tsirp-tsirp
  
Viesti : Kurkunleikkausvideon tarkoitus on nimenomaan yöunien häirintä, ja se tuntuu paljon vakuuttavammalta esimerkiltä pahuudesta kuin se, kun USA:n armeijan isku surmaa vahingossa kahdenkymmenen hengen hääseurueen. Toisaalta, jos olisin hääseurueen lähisukulainen, tuntisin varmasti hirvittävää voimatonta vihaa persoonatonta tappajaa kohtaan ja ajattelisin, että jokainen tuon tappokoneiston edustaja ansaitsee saada veitsen kurkustaan läpi, hikoillen ja kauhusta ulvoen, housuunsa kuolemanhädässä paskoen.

En pidä islamista ja islamismista vielä vähemmän, mutta kurkunleikkausvideot eivät millään tavoin ylitä ymmärrystäni tai edusta mielessäni äärimmäistä pahaa. Ne ovat alakynnessä olevan käymää propagandasotaa.

Sen sijaan muslimien tekemät umpimähkäiset pommi-iskut muslimisiviilejä vastaan ovat minulle käsittämättömiä. Mikä logiikka niitä ohjaa, ja millaisella monikulttuurikoulutuksella voisimme oppia niiden tarkoitusperiä ymmärtämään? Talib, Lipponen, anyone?
  
  27. marraskuuta 2008 12:44:13

Nimi : P
  
Viesti : "tsirp-tsirp: Plus Heidi on nätti, minkä vuoksi ainakin minä olen valmis antamaan pienet asiavirheet anteeksi."

Voi voi eikös tuo ole seksismiä? Sekin lisätään H-a:n vieraskirjan pitkään syntilistaan sinne rassismin ja mestarinpalvonnan joukkoon?


  
  27. marraskuuta 2008 12:45:32


guestbook © freebok.net