Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100526-100550

Nimi : Martti Suni
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Tämä karkottaisi kantaväestöön kuuluvia työssäkäyviä asukkaita muualle."

Tässä onkin tällainen Ill-manillekin kelpaava ääneen lausumaton vastakkainasettelu...
  
  27. marraskuuta 2008 9:45:58

Nimi : M
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Petri Krohnilla luiskahti mopo vitelikkoon.

Kun homma on näin selvästi nousussa, että heikommat pyörtyilevät Krohnin tapaan, pitää olla tyytyväinen!

P.S. Missä sitä listaa voi nykyään täydentää?
  
  27. marraskuuta 2008 9:54:40

Nimi : Roots
  
Viesti : Jos meillä äänestetään kaltaisiasi, jotka uskovat sokeasti "raiskausten vain lisääntyvän" (millä ihmeen perusteella)...

Minulle on täysin käsittämätöntä kuinka joku voi olla niin tyhmä ja naiivi, joka ei ymmärrä yhteyttä lisääntyvien raiskausten ja kehitysmaista tapahtuvan muslimimaahantunkeutumisen välillä.
  
  27. marraskuuta 2008 10:12:13

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Viljami
Mitä teen : Homma^^^!
Viesti : Lainaus tämän päivän
...

On se kumma kun kyseinen uutinen löytyy Turun Sanomien nettisivuilta, mutta HS:lta sita on turha odottaa löytävänsä. Ilmeisesti asia koskee enemmän Turkulaisia.
  
  27. marraskuuta 2008 10:14:32

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Petri Krohnilla luiskahti mopo vitelikkoon.

Kun homma on näin selvästi nousussa, että heikommat pyörtyilevät Krohnin tapaan, pitää olla tyytyväinen!

P.S. Missä sitä listaa voi nykyään täydentää?


Jospa se Petri pelleilee ja esiintyy ûbermokuttajana.

PS. Öpaut the lista. Ei ole näkynyt komentokeskuksen seinällä kahteen viikkoon.
  
  27. marraskuuta 2008 10:14:53

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Jos ymmärsin pikaisella parsimisella Heidi Komulaisen sanoman, se tiivistyy seuraavaan.

Komulaisen mukaan Halla-aho uskoo, että raiskaukset lisääntyvät. Edelleen, ihmisten uskomukset vaikuttavat siihen, millaisia asioita tapahtuu. Jos uskot raiskausten lisääntyvän, raiskaat entistä todennäköisemmin itsekin ja ajat politiikkaa, joka johtaa raiskausten lisääntymiseen. Kyseessä on eräänlainen itsensätoteuttava juttu.

Kääntäen Komulainen itse ei halua uskoa raiskausten lisääntyvän. Eipä tietenkään, koska jos hän uskoisi niin, niin sitten niin tapahtuisi!

---

Tuo on luullakseni aika tyypillinen typerän nuoren mimmin ajattelutapa. Hyvät tarkoitusperät oikeuttavat aivan mitä tahansa tuloksia ja kaikki empiria on vain pahuutta.
  
  27. marraskuuta 2008 10:16:59

Nimi : ihminen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : heidikomulainen.ehdokkaasi.fi/.

?
  
  27. marraskuuta 2008 10:26:39

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ’Heidi Komulainen, Kuopiossa asuva 25-vuotias, feministisiä ja punavihreitä aatteita edustava sosiaalityön opiskelija. Toimii myös Kuopion Vasemmistonuorten puheenjohtajana sekä yhteiskuntatieteiden ainejärjestö Socius ry:n varapuheenjohtajana. Partio, matkailu ja elokuvat ovat lähellä Heidin sydäntä siinä missä politiikka ja filosofiakin.’

Sama henkilö? Nätti tyttö.

Siis kun laittaa silmät ja korvat kiinni sekä pitelee nenästään ja toivoo raivoisasti, ettei mitään pahaa tapahdu, kun Suomi muuttuu Paskastaniaksi, niin silloin mitään pahaa ei tapahdu?

Tämä argumentti ei ole mielestäni kovin vahvalla pohjalla. Uhrilampaan asenne, sanoisin ma.

Partiossa oppii paljon hyödyllisiä taitoja ja elokuvat, politiikka ja filosofia antavat avaruutta ajatteluun. Tuohon feminismiin en halua tässä yhteydessä ottaa kantaa.
  
  27. marraskuuta 2008 10:30:40

Nimi : Juha
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Raiskauksista ja raiskauspropagandasta:

Miksei se mene näille joillekin eukoille kaaliin, että ihan perus-suomalaisen miehen mielestä ei ole seksuaalisesti kiihottavaa, että nainen itkee tai silminnähden pelkää henkensä edestä, ei siinä perusäijällä voi nousta heppi seisomaan, oli kuinka rasisti tai sovinisti tahansa.

Sen sijaan eräissä kulttuureissa "panna saa mitä vaan, kunhan löytyy pantavaa" on täysi totuus, ilman, että kohteelta kysyisi ns. lupaa. Jostain syystä ihmisyyden katoaminen himon hetkellä hyväksytään näissä "rikkaammissa" kulttuureissa tuosta vaan. Raiskaukseen onkin syyllinen uhri eikä tekijä.

Näistä kulttuureista saa ehkä hyvän kuvan siitä, että ennen kuin tätä mamumokulöpinää oli olemassakaan, noin kuusikymppiselle sukulaisnaiselleni neuvottiin ennen arabiemiraatteihin suuntautuvaa matkaa tämä oikea pukeutuminen JA se, ettei pidä hämmästyä, jos länsimaisen peittelevästi pukeutuneenkaan naisen nähtyään paikallinen äijäaines ryhtyy vaikka keskellä katua runkkailemaan. Notta se siitä seksuaalisuuden yksityisyydestä. Ihan oikeasti: "rikkaammissa" kulttuureissa seksin rajoitukset koskevat vain ja ainoastaan naisia, itse asiassa homotkin hyväksytään, kunhan "homosteluun" ei liity rakkautta.
  
  27. marraskuuta 2008 10:35:34

Nimi : Jyri Nikander
  
Viesti : Helsingissä varoitetaan slummiutumisesta

Huomasin tuossa Kuntalehden nettisivuilla perin mielenkiintoisen jutun, jonka uskon kiinnostavan myös Scriptan vieraskirjan lukijoita. Edelleen asia kiinnostanee myös vieraskirjan isäntää, onhan kyseessä toisaalta Helsingin kaupunkiin ja toisaalta taas maahanmuuttoon liittyvä asia.

Kuntalehdessä kerrotaan, että apulaiskaupunginjohtajat Penttilä ja Kokkonen ovat kirjelmöineet sosiaaliturvan uudistuskomitealle.

Apulaiskaupunginjohtajien huolena on se, että asuntotuen saajat saisivat etusijan kaupunginvuokra-asuntojonoissa. Ongelmana tämä nähdään siksi, että asumistuella asujien suosiminen kiihdyttäisi slummiutumista. Slummiutumisella taas kirjoituksessa selvästi tarkoitetaan sitä, että nämä lähiöt muuttuisivat entistä maahanmuuttajavoittoisemmiksi.

Jutussa myös selvästi tuodaan esille, että maahanmuuttajavoittoisemmilta asuinalueilta kantaväki muuttaa (syystä tai toisesta) pois.

Jutussa on mielenkiintoista myös se, että suuren päämäärän edistämiseksi näytetään olevan valmiita myös puuttumaan yksityisomaisuuden suojaan. Juttu päättyy nimittäin Helsingin apulaiskaupunginjohtaja sanoihin: "Tällaisessa tilanteessa olisi ennemmin syytä miettiä, miten yksityiset vuokranantajat saadaan kuriin kuin sälyttää vastuu asumistukea saavien asuttamisesta pelkästään kunnille."

Koko juttu löytyy täältä: http://www.kuntalehti.fi/default.asp?sc=3034&sa=97737
  
  27. marraskuuta 2008 10:41:50

Nimi : sammakko
  
Viesti : Heidi Komulainen.

Älä sinä näille yritä mitään selittää, he kaivavat itselle sopivaa statistiikkaa, ja jos he viitsisivät etsiä, niin he huomaisivat ettei mitään dramaattista kasvua raiskauksissa ollut. Pienoinen nousu johtuu pääasiassa siitä, että vuonna 1999 raiskauksesta tuli virallisen syytteen alainen rikos, joka nosti ilmoituskynnystä. Tosin se nosti syyttämättäjättämisten määrää, koska joskushan nämäkin jää vaille näyttöä.

Parhaan arvion tämän hörhöjengin logiikasta on tuonut esille Panu Höglund. Muutama otse hänen kirjoituksestaan häiriköiden vaalivoitto:

"Maahanmuuttopolitiikkaa koskevat argumentit ovat olleet tasoa ”vastustamme hallitsematonta maahanmuuttoa”, ikään kuin Suomen maahanmuuttopolitiikka nytkään olisi erityisen avointa saati hallitsematonta. Yleisesti ottaen tänne pyrkijän on aika hyvin perusteltava, mitä hän tekee Suomessa; Suomeen ei muuteta läheskään siinä mitassa kuin useimpiin muihin länsieurooppalaisiin maihin, jenkkilästä nyt puhumattakaan. ”Maahanmuuttopolitiikka on pielessä”, huudetaan, mutta kukaan näistä kiljukauloista ei oikeasti tiedä, mikä Suomen maahanmuuttopolitiikka tarkkaan ottaen on ja mikä siinä on pielessä, paitsi se, että täällä ylipäätään saa olla tummaihoisia ihmisiä".

Itse lisäisin tähän sen, että olen niin kieroutunut ja yritin ihan oikeasti etsiä Halla-ahon kirjoituksista yhtä konkreettista ehdotusta mihinkään, en löytänyt, tosin en jaksanut kahlata läpi tästä virheellisestä deltalji-snobismista kuin puolen vuoden jakson(rupesi etomaan), mutta luulisi edes yksi löytyvän, jos kerran vaaleissakin on oltu ehdolla.

Höglund kommentoi myös hyvin Halla-ahojen ylimielistä asennetta keskusteluun:

"Maahanmuuttokriitikot ovat yhdessä asiassa oikeassa: Suomessa voitaisiin käydä enemmän asiallista keskustelua maahanmuuttopolitiikasta. Asiallinen keskustelu tarkoittaa sellaista keskustelua, jossa keskustelijat esimerkiksi tietävät, miten paljon Suomeen muutetaan, millä perusteilla ja mistä maista. Asialliset keskustelijat myös ymmärtävät, että kun somalialaissyntyinen katuhuligaani Ali tekee rikoksen, se ei millään tavalla ole esimerkiksi persialaistaustaisen kokki Rezan syytä. Samoin asialliset keskustelijat ymmärtävät, että kun romanialaiset kerjäläiset EU:n yhdentymistä hyväksikäyttäen tunkevat Helsinkiin rahaa ruinaamaan, tämä ei ole missään, siis missään, tekemisissä sen kanssa, että Suomeen päästetään pakolaisia EU:n ulkopuolelta"

"Asiallinen keskustelu ei kuitenkaan maahanmuuttajakriitikoita kiinnosta: heillä ei ole siihen rahkeita eikä halua. Heikäläisten tavallinen taktiikka on, että otetaan vaikkapa jokin yleistä paheksuntaa ja kammoa herättävä muslimikulttuurin piirre - olipa se sitten vaikka häpeäväkivalta (ilmaus ”kunniaväkivalta” ei oikein osu kohdalleen) tai naisen ympärileikkaus - ja keitetään kokoon hirmuinen skandaali julistamalla, että kukaan ei tämänkään ongelman ratkaisemiseksi tee mitään ja että yhteiskuntaa hallitseva lässymonikulttuurisuussalaliitto estää keskustelunkin asiasta. Tätä käytetään sitten karttuna, jolla lyödään kaikkia maahanmuuttajia, olivatpa he muslimeja tai eivät, olivatpa he pimpanleikkaajamaista kotoisin tai eivät".


  
  27. marraskuuta 2008 10:44:11

Nimi : Roope
  
Viesti : http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1620458

"Ideaparkin toimitusjohtaja sai valekutsun Linnan juhliin"

Oukei. Henry Sukarilla ei taida olla pahemmin tekemistä maahanmuuttokeskustelun kanssa. Kuulemmeko piankin mm. Yleltä (Jälkiviisaat), Helsingin Sanomilta (Reetta Räty) ja Pannuhuoneesta oikaisut vihjailuista ja suorista syytöksistä?

Näin siellä tehdään propagandaa isolla aparaatilla. Tällaista loanheittoa ei voi mitenkään estää, joten täytyy vaan tuoda oma sanoma esille mahdollisimman selvänä ja totuudenmukaisena.
  
  27. marraskuuta 2008 10:46:28

Nimi : Uuno
  
Viesti : Kertokaas nyt arvon heidikomulaiset millä te selitätte Ruotsin ja Norjan käsiin räjähtäneet seksuaalirikostilastot? Miksi näin on käynyt, ja miksi näin ei kävisi myös Suomessa, jos ja kun tänne otetaan valtavat määrät porukkaa tietyistä kulttuuripiireistä?

Tämän kun selitätte uskottavasti niin minä olen valmis vaihtamaan kantaani tässä asiassa.

Voi luoja, että minua alkaa sieppaamaan joka kerta kun joku aloittaa sanoilla 'en halua uskoa...'. Miten se todellisen maailman kohtaaminen voi olla niin vaikeaa, en ymmärrä.
  
  27. marraskuuta 2008 10:52:09

Nimi : ihminen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : kebabista vielä iltalehdessä:

Illukan mukaan sekä hakkaajat, että pahoinpidelty ovat maahanmuuttajataustaisia.
  
  27. marraskuuta 2008 11:03:35

Nimi : SJS
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Naton Afganistanin joukkojen pomokin totesi, että jos Nato lähtee Afganistanista, sota siirtyy Lontooseen ja Amsterdamiin.

Jukka Aakula: Miksi se taistelun sinne siirtyisi? Jos Lontoossa ja Amsterdamissa ei taistella (muslimien läsnäoloon liittyvän vakiorähinän lisäksi), kun Afganistan on tappiolla eli vieraiden miehittämänä, miksi siellä silloin taisteltaisiin, kun Afganistan on voitolla?
  
  27. marraskuuta 2008 11:03:47

Nimi : Juha
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Sammakolle: tätä blogia lukevat ja tällä kirjoittavat muutkin, kuin nuo "kerhon" jäsenet. Notta siinä mielessä Komulaisen (itse asiassa Komulaisen nimissä kirjoittavan) ei ole turha yrittää jankuttaa.

Höglundin aihetta koskevissa kirjoituksissa on muuten ihan järkeäkin. Luulisin, että jos julkiseen keskusteluun lisättäisiin monikulttuuripalpatuksen ja tekosuvaitsevaisuuden rinnalle eri puolueiden taholta selkeä viesti siitä, että on olemassa tietyt perusarvot, joita tässä yhteiskunnassa noudatetaan riippumatta henkilön taustasta (suut kiinni ja piste!) ja jos viestiin sisältyisi se, että Islamia saa kritisoida ja kritiikkiä puolustetaan vankasti (sen sijaan, että pyydetään mullah paskiaiselta anteeksi hänen väkivaltaa lietsovien puheidensa jälkeen), tippuisi tältä palstalta lukijat.

Toistaiseksi me tavikset joudumme tyytymään keskusteluun, jossa vilisee taustalla "neekerit-on-tyhmii" tms. tauhkaa. Se on näemmä hinta, jonka minä kansalaisena joudun maksamaan siitä, että edes jonkinnäköistä suvaitsevaisuuspropagandan vastaista keskustelua käydään. Mieluummin seuraan/käyn keskustelua tästä huolimatta kuin kuuntelen ärsyttävää monikulttuuripaskaa.
  
  27. marraskuuta 2008 11:11:33

Nimi : Mahdollisuuksia
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Sisäministeriö julistautui syrjinnästä vapaaksi alueeksi
"organisaatio toivottaa kaikki ihmiset tervetulleiksi riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta".

Työhakemus:

Olen jo eläkeiän ylittänyt monikulttuurihalvauspotilas. Etninen taustani on minulle itsellenikin hämärän peitossa. Mielenterveydellisistä seikoista johtuen uskonnollinen ja poliittinen vakaumukseni vaihtelee viikoittain. Seksuaalinen suuntautumiseni on oma asiani mutta käsittääkseni siellä teillä ei olla lasten kanssa tekemisissä.

Avoimia virkoja arvottaessa toivonkin , että minut huomioitaisiin erityisesti maan sisäisen turvallisuuden kannalta tärkeitä virkoja täytettäessä.

Työhakemukseni jätän ilman nimeä, enkä myöskään laita tietoja aikaisemmasta työkokemuksesta, jotta se ei vaikuttaisi kannaltani valintaprosessissa epäedullisesti.

Vastaukset pyydän ystävällisesti lähettämään osoitteeseen:

Reiska
BOX 2008
Mumbai
  
  27. marraskuuta 2008 11:12:59

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Helsingin slummiutumisen estämiseksi on tehty jotain konkreettistakin.

HS: Helsingin ja Vantaan kaupunkien asuntojen vuokrat nousevat

Päätetyistä vuokrankorotuksista isoin tehdään Jakomäessä, pienin kantakaupungissa. Jakomäessä asunnon keskivuokra nousee 12,2 prosenttia neliötä kohden, kantakaupungissa 1,4 prosenttia.
  
  27. marraskuuta 2008 11:13:10

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tietokonerasismi on jo vuosia vanha ilmiö, mutta miksi sille ei ole kukaan tehnyt mitään?
http://plaza.fi/edome/artikkelit/yleiset/tietokonerasismi-kumpuaa-vuosien-ja-vuosikymmenten-takaa
  
  27. marraskuuta 2008 11:19:41

Nimi : Janne
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Heidille, Sammakolle sekä muulle seurakunnalle.

Mielipiteen muodostus perustunee tunteelle ja järjelle? Kehittynyt ja muodostunut mielipide ruokkii itseään etsimällä omaa näkemystään tukevia asioita ympäristöstään. Niinpä netsit ja esim. kommunistit etsivät omia näkemyksiään tukevia tapahtumia ja asioita ja myös löytävät. Esim. tilastojen ja lukujen tulkinta tehdään oman ismin kannalta jolloin voidaan samoista luvuista päästä itseään miellyttäviin tulkintoihin. Vähän kuin pessimistin ja optimistin ero. Hitto ei jöpötä --- roikkuu komeasti.
Siis tahdon sanoa että järjen ja fiiliksen suhde mielipiteissä netseillä ja vihreillä noin yleensä tuntuu olevan hieman erilainen. Samoin argumentointi tuntuu seuraavan tätä eroa aika selvästi! Valitettavasti esim. vihreät tuomitsevat netsit ensin fiilispohjalta ja sitten yritetään etsiä faktoja.

Viestini hyväntahtoisille pelastajille: Esittäkää faktat jos haluatte perustella netsille mitään!!! Netsit eivät enää luota tilastojen ja tutkimusten tulkintoihin sokeasti, kritisoivat joskus tekijöitä jopa itselleenkin vahingollisesti.
  
  27. marraskuuta 2008 11:20:39

Nimi : JT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jeja-Pekka sensuroi kommenttini US-blogistaan, kun totesin viattomasti Halla-ahon olevan mielestäni parempi kirjoittaja. Epäilin, että juuri siksi H-a menestyi vaaleissa. Paljastin myös, etten jaksa lukea Jeja-Pekan pitkiä pakinoita loppuun, ja epäilin sitä osasyyksi J-P:n vaatinmattomaan vaalimenestykseen. Roskakorin reuna on matala kun mennään perusasioiden äärelle.
  
  27. marraskuuta 2008 11:22:10

Nimi : Anton
  
Viesti : "Älä sinä näille yritä mitään selittää, he kaivavat itselle sopivaa statistiikkaa, ja jos he viitsisivät etsiä, niin he huomaisivat ettei mitään dramaattista kasvua raiskauksissa ollut."

Tilasto = havaintoaineisto. Havaintoaineisto on mitä se on riippumatta siitä, mitä kukakin toivoisi sen olevan. Havaintoaineisto kertoo, että ulkomaalaistaustaiset henkilöt tekevät lukumääräänsä nähden suhteettoman paljon raiskauksia. Näin ollen nykymuotoisen maahanmuuton jatkuessa raiskaukset tulevat lisääntymään sekä määrällisesti että suhteellisesti. Tämä on matemaattinen tosiasia. Matematiikka on riippumatonta ihmisten toiveajattelusta. Tämän monimutkaisemmasta asiasta ei ole kyse.
  
  27. marraskuuta 2008 11:25:10

Nimi : Janne
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Niin piti vielä lisätä.

Jos haluatte keskustella lopettakaa fiiliksellä tuomitseminen ja syyttely. Ei huvita keskustella jos aloitus on tasoa: Olette rassistinatsipaskoja.... en viitsi teidän juttuja lukea mutta olette väärässä
  
  27. marraskuuta 2008 11:25:42

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : sammakko: "Älä sinä näille yritä mitään selittää, he kaivavat itselle sopivaa statistiikkaa, ja jos he viitsisivät etsiä, niin he huomaisivat ettei mitään dramaattista kasvua raiskauksissa ollut. Pienoinen nousu johtuu pääasiassa siitä, että vuonna 1999 raiskauksesta tuli virallisen syytteen alainen rikos, joka nosti ilmoituskynnystä. Tosin se nosti syyttämättäjättämisten määrää, koska joskushan nämäkin jää vaille näyttöä."

Avataanpas oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen taulukko "Poliisin tietoon tulleet rikokset vuosina 1998 - 2007". Kohta "raiskaus, törkeä raiskaus, pakottaminen sukupuoliyhtyteen":

1999: 514
2000: 579
2001: 459
2002: 551
2003: 573
2004: 595
2005: 593
2006: 613
2007: 739

Jos lasketaan mukaan myös lasten seksuaalinen hyväksikäyttö ja muut seksuaalirikokset:

1999: 1062
2000: 1283
2001: 1224
2002: 1455
2003: 1581
2004: 1765
2005: 1919
2006: 2728
2007: 2326

Haluaisitko selittää taas kerran miten tämä pienoinen nousu johtuu vuoden 1999 lainmuutoksesta?
  
  27. marraskuuta 2008 11:29:22

Nimi : PaskaHesari
  
Viesti : http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Kebabravintolan+asiakkaat+hakkasivat+myyj%C3%A4n/1135241437815

Herranjumala tuota vihervasemmistolaista kiimahekumaa noissa muutamalla ekalla kommenttisivulla. Siellä TIEDETÄÄN kyrvänvarmasti tekijöiden motiivit, taustat ja vaikuttimet.
Oikeamielisen suitsutuksen ilotulitusta nuo kommentit. Kauhean harmi nyt että tällä kertaa meni pieleen kun tekijätkin olivat mamuja.

> kebabista vielä iltalehdessä:
>
> Illukan mukaan sekä hakkaajat, että pahoinpidelty ovat maahanmuuttajataustaisia.
  
  27. marraskuuta 2008 11:30:20


guestbook © freebok.net