Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100476-100500

Nimi : kojootti
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Ja se, että Hotelli Vantaassa ja muissa hörökorvabaareissa ei voi normaaliväki käydä, johtuu siitä se on pullollaan suomalaisia lähiöiden suomalaisia ihraperseitä joille tuottaa vaikeuksia löytää stadin asemalta muualle kuin vessaan. Siksi pyöritää öllölälandian lähistöllä ja pätkitään siellä otsaan kaikkea mitä liikkuu."

Hmm. Onko psykiatrian osaltolta enää kukaan hereillä?
  
  27. marraskuuta 2008 0:19:53

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Mikähän Jackassin perimmäinen ongelma oikein on? Huomionkipeä hän varmasti on, plus tietysti katkera itseään fiksumpia kohtaan, se näistä keskusteluista on helppo nähdä, mutta onko taustalla sitten henkisiä ongelmia vai huumeongelma? Mielenkiintoista myös, miten hän tavallaan "irrottaa" itsensä suomalaisista plus tietysti haukkuu kaikkia niin rodullisia (täällä) kuin seksuaalisiakin vähemmistöjä eri termein. Se, mikä häntä varmasti eniten harmittaa, on se, ettei kukaan lähde haukkumiskilpailuun hänen kanssaan. :)
  
  27. marraskuuta 2008 0:21:20

Nimi : SJS
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : 99,6% terrori-iskujen tekijöistä on ollut muslimeja. Motivaatiota ei siis (ilmeisesti) oltu selvitetty, ainoastaan tekijöiden uskonnollista taustaa. Mielenkiintoinen tiedonpalanen silti.

Yritä nyt edes jotenkin perustella. Jos joku väittää tuollaista, pitää päästä tarkistamaan määritelmät ja ajanjakso, josta puhutaan.

Vertailun vuoksi Wiki itsemurhapommituksista:

Lebanon saw the first bombing, but it was the LTTE Tamil Tigers in Sri Lanka who perfected the tactic and inspired its use elsewhere[64] . Their Black Tiger unit has committed between 76 and 168 (estimates vary) suicide bombings since 1987 , the higher estimates putting them behind more than half of the world's suicide bombings between 1980 and 2000[65]
  
  27. marraskuuta 2008 0:22:11

Nimi : foobar
  
Viesti : Hmm. Onko psykiatrian osaltolta enää kukaan hereillä?

Oikeastaan aivan sama, kunhan ei lähde kadulle tuomaroimaan. Tähän laaturipuliin joku voisi ehkä kuitenkin tohtoroida bännilääkettä.
  
  27. marraskuuta 2008 0:23:10

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jackass: Ruotsissa työpaikkakiusaamisen lukemat ovat vain neljänneksen Suomen lukemista.

Osaatko sanoa miksi Ruotsissa kiusaaminen ja murhat ovat vähäisempää, vaikka nekrut ja ählyt on siellä paremmin edustettuina?


Eikös kyse ollut työpaikkakiusaamisesta?

Anteeksi, oli pakko. Ja Sannakin sitten huomaa, että se oli huumoria.
  
  27. marraskuuta 2008 0:24:11

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Ja se, että Hotelli Vantaassa ja muissa hörökorvabaareissa ei voi normaaliväki käydä, johtuu siitä se on pullollaan suomalaisia lähiöiden suomalaisia ihraperseitä joille tuottaa vaikeuksia löytää stadin asemalta muualle kuin vessaan. Siksi pyöritää öllölälandian lähistöllä ja pätkitään siellä otsaan kaikkea mitä liikkuu"

Häh, tuohan on täysin olematonta ja mitätöntä...Lähdeppä Aasinpersus Camdeniin kunnon pelkokertoimeen!
Jos oikein lykkästää niin selviät hengissä kaupungilla käynnistä, mahtava palkinto se , eikös?

Ajatteles miten ihqua monikulttuurista värinää olisi tiedossa, kiihottaisi sinut hurmioon sen sijasta että täällä suorita noita kirjallisia oksennuksiasi.
  
  27. marraskuuta 2008 0:25:14

Nimi : SJS
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : ja kaikesta huolimatta suomipoika pitää huolen siitä että tilastossa ollaan paljon edellä.

Kysymys Mr. Assille: esitä arvio vastaavista luvuista Suomessa. Siis montako prosenttia 15-vuotiaista suomalaismiehistä on viime vuonna a) pakottanut jonkun seksiin b) hakannut jotakuta niin, että uhri on joutunut hakemaan sairaalahoitoa c) murtautunut asuntoon tai autoon?
  
  27. marraskuuta 2008 0:30:43

Nimi : jonne
  
Viesti : Mr. Assille on turha esittää mitään kysymyksiä. Se leikkaa ja liimaa typeryyksiä minkä kerkeää. Ja ihan on nimimerkkinsä mittainen "mies".
  
  27. marraskuuta 2008 0:35:05

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Kysymys Mr. Assille: esitä arvio vastaavista luvuista Suomessa. Siis montako prosenttia 15-vuotiaista suomalaismiehistä on viime vuonna..."

Me suomalaiset emme kai sentään ole vielä 15-vuotiaina miehiä. Toisin kuin eräistä muista maista saapuvat parrakkaat 15-vuotiaat. ;)
  
  27. marraskuuta 2008 0:36:21

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Kiitos, reino.
Täällähän tämä, keskellä sankkaa vanhoillislestadiolais-asutusta.
http://kansalaisen.karttapaikka.fi/kartanhaku/osoitehaku.html?cx=2473964&cy=6829881&scale=2000&tool=siirra&mode=orto&lang=FI

Reino, voitko meilata mulle ? Meilios. saa Mestarilta.
  
  27. marraskuuta 2008 0:39:48

Nimi : Homma nousussa
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tarttiskin mennä hotelli Vantaaseen joku viikonloppu oikein kunnolla vonkaan.

Eikös Hotelli Vantaa olen ennemminkin kuulu siitä, että siellä ei nimenomaan tarvi vonkaa?
  
  27. marraskuuta 2008 0:44:38

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimimerkki kommentti kirjoitti: "Vaikka vihervasemmistosta puhutaan paljon pahaa täällä, tulee muistaa että kokoomus nimenomaa on se kaikista pahiten mokuttavin puolue "1.8 miljoonaa työperäistä ja heti", ja kenen tahansa kansallismielisen ykkösvihollinen. Kasvoton markkinakapitalismi tahtoo saada palkat alas hinnalla millä hyvänsä, ja sosiaalisektorinkin romautettua. Monikulttuurisuutta parempaa keinoa tähän ei ole. Sen sijaan osa vanhasta vasemmistosta ymmärtää vastustaa maahanmuuttoa juuri tästä syystä. Heidän kanssaan tulisi liittoutua, jotta vastustajan rivejä saataisiin parhaiten sekoitettua."

Tuossa kommentissa on aika paljon asiaa. Olen entinen kokoomuksen äänestäjä, nykyinen perussuomalaisten äänestäjä, ja Kataisen linjaukset monessa asiassa ovat olleet uskomattomia. Toisaalta vasemmistoliiton ei-feministiviherpiipertäjäsiivestä on kuulunut järkeviä kannanottoja, jotka käytännössä tarkoittaisivat holtittoman maahanmuuttopolitiikan vastustamista. Sitten taas demareissa ei liene paljon näitä multikultihulluuden apostoleita, tämä siis kehuna Sdp:lle, vaikka sosialidemokraattista meininkiä aiemmin aina olen moittinut.

Mitä tulee liittoutumiseen, niin kannatan liittoutumista vaikka takavuosien kommunistienkin kanssa, jos vain Suomi saataisiin pidettyä poissa etnohelvettilähiölinjalta.

Homma on niin tärkeä. Kyse on pitkässä juoksussa suomalaisen elämänmenon parhaiden puolien säilymisestä. Tervetuloa, hallitussa määrin, työtätekevät ulkomaalaisetkin, ei siinä mitään.
  
  27. marraskuuta 2008 0:48:05

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Nyt kun Keskustan valtuutettu on tuomittu raiskauksesta niin olen tässä odotellut että millon ViNa haluaa Vanhaselta lausunnon jossa tämä sanoutuu irti raiskauksesta ja toteaa että semmoinen ei ole puolueen linjan mukainen aktio...
Kait tämmöinen kyselely ViNalta tulee, tuleehan?
Vai pitääkö tässä odotella kaksi vuotta tai vaihtoehtoisesti Keskustan vaalivoittoa...?
  
  27. marraskuuta 2008 1:03:34

Nimi : PK
  
Viesti : Voisiko muutaman suomalaisen suurpuolueen pj:t ja muut sanoutua irti näistä opeista: http://www.homa.org/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=53
  
  27. marraskuuta 2008 1:11:43

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Pidän nimimerkki "Gitta Helinin" kolumneista Aamulehdessä. Ajatusmallit ovat raikkaita.
Tämä hyvä:

http://www.aamulehti.fi/sunnuntai/teema/ihmiset_kolumnit/gittahelin/8082490.shtml
  
  27. marraskuuta 2008 1:13:56

Nimi : reino
  
Viesti : ElinaElina, minun sähköpostiosoitteeni näkyy tuolla nimen kohdalla linkkinä.

Noin muuten haluaisin korostaa sellaista näkemystä, että maahanmuuttokriittisyys (tai millä tavalla Homman nyt kukin haluaa määritellä) ylittää kaikki puolue-, luokka-, uskonto-, tulo-, vakaumus- jne. rajat. Ja hyvä niin.

Ollakseen mukana Hommassa ei tarvitse olla Persu tai sisulainen tai halla-aholainen tai yhtään mitään. Ainoastaan suomalainen, joka haluaa pelastaa Suomen sellaisena kuin sen itse tuntee ja kokee. Ja siitäkin on varmasti monia erilaisia näkemyksiä.

Tapellaan niistä pienemmistä asioista sitten keskenämme, kunhan Suomi on ensin pelastettu. Se on niin paljon helpompi tapella omalla porukalla samalla kielellä ja samalta arvopohjalta. Kyllä ne veroprosentit ja raitiovaunujen aikataulut sitten saadaan ihan varmasti kaikkia tyydyttävään kondikseen.

Mutta jos päättämässä on Mullah Dadullah, niin meiltä ei kysytä, että paljonko laitetaan uudeksi viinaveroksi, vai vedättekö dullaa mieluummin. Eikä kysytä mitään muutakaan.

Joka tapauksessa Homma on kovassa nousussa. Olen tänä iltana taas vähän lueskellut eri palstojen keskustelua. Minulla on nyt mielessä kaksi tai kolme tällä hetkellä vihreisiin kuuluvaa henkilöä, joilla tulee olemaan ratkaiseva rooli, kun PS ottaa vuoden 2011 vaaleissa ympäristöasiat yhdeksi teemakseen. Nämä henkilöt eivät itse tiedä sitä vielä, mutta moni teistä varmaan arvaa, kenestä on kysymys. Tulevaisuuden ennustaminen on joskus aivan hykerryttävän helppoa.

Voisin jopa sanoa, että nyt on hyvä fiilis. Nyt on to-del-la-kin hyvä fiilis.
  
  27. marraskuuta 2008 1:15:23

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : [/i]Noin muuten haluaisin korostaa sellaista näkemystä, että maahanmuuttokriittisyys (tai millä tavalla Homman nyt kukin haluaa määritellä) ylittää kaikki puolue-, luokka-, uskonto-, tulo-, vakaumus- jne. rajat. Ja hyvä niin.

Ollakseen mukana Hommassa ei tarvitse olla Persu tai sisulainen tai halla-aholainen tai yhtään mitään. Ainoastaan suomalainen, joka haluaa pelastaa Suomen sellaisena kuin sen itse tuntee ja kokee. Ja siitäkin on varmasti monia erilaisia näkemyksiä.[/i]

Nimenomaan näin.

Muistaakseni mukana on vielä alusta asti ollut idea, että asioiden ei tarvitsisi, eikä pitäisi henkilöityä, vaan politiikasta voisivat puhua kaikki.

Siksi nykyinen tilanne on vähän hölmö.

Suomalainen politiikka nyt kuitenkin on tällaista meistä riippumattomista syistä, joten turha kai pelätä mitään leimojakaan. Ollaan sitten vaikka soinilaisia, halla-aholaisia tai mitä tahansa, koska valtamedia ei työstä, kiireestä, levosta tai muista niihin johtuvista syistä osaa asioita muuten käsitellä.
  
  27. marraskuuta 2008 1:29:17

Nimi : Kokoliha
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Onko Vieraskirjaan männä aikoina tulleet primitiiviset raivonpurkaukset kenties selitettävissä sillä, että sinnikäs vonkaaminenkaan Hotelli Vantaan, tuon hörökorvabaarin, iltaelämässä ei tuottanut normaaliväkeen itsensä kategorisoineelle muitaviisaammaalle alfauroolle tulosta? Varmasti traumaattinen kokemus; onhan tuo hörökorvabaari pullollaan suomalaisia lähiöiden suomalaisia ihraperseitä.

Tunkkihanuri, rauhoitu nyt. Voit lohduttaa itseäsi sillä, että ne oli varmaan kaikki PerSuja. Ehkä siellä oli juuri silloin PerSujen puoluekokouksen jatkot?

Pää pystyyn, olen minäkin siellä kerran ollut ihan yötäkin saamatta pildeä, mutta olen pystynyt käsittelemään asian, elämään sen kanssa ja jatkamaan eteenpäin. Siitä lauantai-illasta on nyt 9 vuotta, 6kk ja 3 päivää. Nykyään saattaa mennä jo muutama päivä, kunnes taas huomaan pysähtyneeni ja kertaavani tuon illan tapahtumia.

Muutama vuosi tuon tragedian jälkeen oli rankkaa aikaa. Erakoiduin. Vittuilin ihmisille netissä ja päin naamaakin. Aloin ryypätä ja alamäkeni syveni. Lopulta muistan harkineeni äänestää vihreitä. Vasta äänestyskopissa havahduin siihen, mitä olen elämälleni tekemässä, ja totesin, että tästä on vain yksi suunta. Siitä kuntoutuminen alkoi.
  
  27. marraskuuta 2008 1:31:58

Nimi : Dan
  
Viesti : Yhtä asiaa ei ole ehkä osattu ottaa huomioon kaikessa merkityksessään, kun on tehty laskelmia maahanmuutosta ja vieraita kulttuureita edustavien osuudesta tulevaisuuden Suomessa. Tämä vähemmälle huomiolle jäänyt asia on muutto Venäjältä Suomeen ja yleensäkin venäläisyyden näkyminen suomalaisessa katukuvassa ja elämässä lähivuosikymmeninä.

Kun EU:n ja Venäjän välillä astuu voimaan viisumivapaus, rajan ylittävien venäläisten määrä todennäköisesti kasvaa räjähdysmäisesti siitä mitä se on tällä hetkellä. Ja todennäköisesti vaikutus jää pysyväksi. Kun liikenneyhteyksiä samaan aikaan parannetaan, Suomen kaupunkeihin suorastaan tulvii venäläisiä. Pietarilaiset voivat tehdä nopeita "lähdetäänpäs käymään" -tyyppisiä pikamatkoja Helsinkiin ja muihin kaupunkeihin. Myös venäläisten omistukset Suomessa sekä liike-elämään ja muuhun toimintaan osallistuminen tulevat lisääntymään. Ja todennäköistä myös se, että nykyistä enemmän venäläisiä muuttaa Suomeen pysyvästi asumaan. Jos jonkin alueen venäläisprosentti nousee yli tietyn "kriittisen pisteen", alueesta tulee käytännössä pienois-Venäjä Suomen rajojen sisälle. Palvelut järjestetään venäjäksi, eikä ihmisten juuri enää tarvitse edes osata puhua suomea. Viimeistään tässä vaiheessa Venäjän valtio alkaa kiinnostua näiden kaukovenäläisten oikeuksista, ja pahin uhkakuva voi olla jopa se, että Suomi liitetään vähitellen osaksi Venäjää. Kun kaikkeen lisätään pari miljoonaa maahan eteläisistä maista muuttanutta muslimia, soppa on täydellinen.

Osaako joku kokki arvioida, miltä se maistuu?
  
  27. marraskuuta 2008 1:37:12

Nimi : reino
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mitä teen: Olen hörökorvabaarin pullottava suomalainen ihraperse

Huutonaurua Kokolihan kiteytykselle täältä Reinolan peräkammarista synkän metsän keskeltä!!

Jotain tutunomaista tuossa tykityksessä oli. Nyt herää epäilys, että Kokoliha on käynyt peruskoulutusjaksonsa Pakkiksen aakooveeläissotien aikaan samoilla mestoilla. ;)
  
  27. marraskuuta 2008 1:41:03

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Kun EU:n ja Venäjän välillä astuu voimaan viisumivapaus,"

Ei taida astua.
  
  27. marraskuuta 2008 1:42:05

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (reino kirjoitti:) "Ollakseen mukana Hommassa ei tarvitse olla Persu tai sisulainen tai halla-aholainen tai yhtään mitään. Ainoastaan suomalainen, joka haluaa pelastaa Suomen sellaisena kuin sen itse tuntee ja kokee. Ja siitäkin on varmasti monia erilaisia näkemyksiä".

Hyvin sanottu. Odysseas on täällä kirjoittanut auki suomalaisuuden hyviä puolia, joita näköjään arvostetaan yllättävällä tavalla ulkomailla työssään liikkuessaankin. Suomalaisen elämänmenon hienot puolet ovat niin lähellä ja moninaisia, että kenties vasta niiden menettäminen avaa silmät. Ja silloin on jo liian myöhäistä.

Muuten olen sitä mieltä, että Halla-aho senaattoriksi.
  
  27. marraskuuta 2008 1:58:44

Nimi : Kokoliha
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Nyt herää epäilys, että Kokoliha on käynyt peruskoulutusjaksonsa Pakkiksen aakooveeläissotien aikaan samoilla mestoilla

No, tuota, minä olen vain tämmöinen ylimitoitetulla empatialla varustettu ihmisystävä, ja Humanistina haluan tietysti antaa Tunkkihanurille ikäänkuin vertaistukea/-terapiaa, koska hänellä tuntuu olevan nyt hiukan vaikeaa.

Itsehän jouduin kuntoutumaan lähes vastaavantasoisesta traumasta ihan omin voimin, ja prosessi oli pitkä.
  
  27. marraskuuta 2008 2:12:43

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jackass:
Ja se, että Hotelli Vantaassa ja muissa hörökorvabaareissa ei voi normaaliväki käydä, johtuu siitä se on pullollaan suomalaisia lähiöiden suomalaisia ihraperseitä joille tuottaa vaikeuksia löytää stadin asemalta muualle kuin vessaan. Siksi pyöritää öllölälandian lähistöllä ja pätkitään siellä otsaan kaikkea mitä liikkuu.

Suomi on vaarallinen maa.

Kannataisiko Sinun muuttaa jonnekin muualle sieltä Vantaalta? Esmes Rhodesiaan tai Afrikan sarveen?  
  27. marraskuuta 2008 2:23:49

Nimi : Pekka K
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Me suomalaiset emme kai sentään ole vielä 15-vuotiaina miehiä. Toisin kuin eräistä muista maista saapuvat parrakkaat 15-vuotiaat. ;)"

Parta tai ikä ei ole este Nuorisoon(tm) kuulumiselle.
  
  27. marraskuuta 2008 2:25:04


guestbook © freebok.net