Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100451-100475

Nimi : Leopold
  
Viesti : No tuota, ottamatta kantaa siihen mistä tämänpäiväisessä on kysymys, ovat äärihindut ja -sikhit ihan aikuisten oikeesti olleet etenkin viime aikoina usein vastuussa Intian väkivaltaisuuksista ja terroriteoista. Sen kieltäminen on tosiasioiden kieltämistä. Kaikki terrorismi ei nimittäin kumpua islamista.
  
  26. marraskuuta 2008 23:09:03

Nimi : M.E
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Intiata tuntevana voisin kommentoida sen verran, että on miltei 100% varmaa, että tuon takana ovat muslimiterroristit. On totta, että myös äärihindut ja jossain määrin sikhitkin ovat kunnostautuneet terrori-iskuissa. Erona on kuitenkin se, että nämä ryhmät pyrkivät välttämään "omiensa" tappamista tai loukkaamista ja kohteina ovat tyypillisesti esim. muslimien rakennukset kuten moskeijat tai muslimien asuinalueet.
  
  26. marraskuuta 2008 23:18:20

Nimi : Jonni
  
Viesti : "Kaikki terrorismi ei nimittäin kumpua islamista."

Tämä on totta. Erään näkemäni tutkimuksen mukaan 0,4 prosentilla kaikesta terrorismista EI ole islamilaista motivaatiota taustallaan. Toisin sanoen, "vain" 99,6% terrorismista on islamilaista.
  
  26. marraskuuta 2008 23:24:00

Nimi : Pikkupoika
Kotisivu : http://alastontotuus.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Intiata tuntevana voisin kommentoida sen verran, että on miltei 100% varmaa, että tuon takana ovat muslimiterroristit."

Juuri tuli BBC:ltä, että "Deccan Mujahadeen"-niminen ryhmä on ilmoittautunut tekijäksi...
  
  26. marraskuuta 2008 23:24:32

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Tämä on totta. Erään näkemäni tutkimuksen mukaan 0,4 prosentilla kaikesta terrorismista EI ole islamilaista motivaatiota taustallaan. Toisin sanoen, "vain" 99,6% terrorismista on islamilaista."

Linkkaa toki, olisi mielenkiintoista lukea.
  
  26. marraskuuta 2008 23:28:26

Nimi : Jackass
  
Viesti : Viljami!

Nalkuttava mutsi, jussinaluspuustot, korsut veti penii, pulli vetää lattee, pislarimiehen polkka, timo hokkanen, antti hirvonen, pepistä tuli heikko, päästä ja jyrise, mene ja pakasta, tsemppaava kaappari, tili bussi.
  
  26. marraskuuta 2008 23:33:21

Nimi : Jackass
  
Viesti : Viljami

ole tästäkin ylpeä:

Myyrmannin räjähdys tapahtui Vantaalla Myyrmäen kaupunginosassa Myyrmannin kauppakeskuksessa 11. lokakuuta 2002. Kesken pelle-esityksen kauppakeskuksen keskellä räjähti hauleilla täytetty pommi, joka surmasi seitsemän henkeä ja haavoitti 80:ä. Kuolonuhreista kolme oli täysi-ikäisiä, loput alaikäisiä. Räjähdyksessä kuoli kolme lasta, joista kaksi oli syntynyt 1985 ja yksi 1995. Kuolleet aikuiset olivat 1963 ja 1965 syntyneet naiset sekä 1983 syntynyt mies, joka oli pommin räjäyttäjäksi paljastunut vantaalainen kemiantekniikan opiskelija ja kemian harrastaja Petri Erkki Tapio Gerdt
  
  26. marraskuuta 2008 23:38:28

Nimi : M.E
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jahas, Jackass'ltä irtosi sitten viimeinenkin ruuvi...

Vielä vähän lisää intialaisesta terrorismista. Sikhi-terroristien erikoisalaa ovat "kirurgiset iskut" kuten salamurhat. (Esim. Indira Gandhin murhasivat hänen omat sikhi henkivartijansa "Operaatio Sinitähden" jälkeen.)

Erityisen tärkeää on kuitenkin huomata, että sekä hindut että sikhit välttävät viimeiseen asti turistien kimppuun käymistä.
  
  26. marraskuuta 2008 23:41:13

Nimi : Lyyli
  
Viesti : E.M. Oletko käynyt sikhien Kultaisessa Temppelissä? Se on varmasti hieno paikka.
  
  26. marraskuuta 2008 23:43:33

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id108664.html
  
Viesti : Gerdt ja Fouganthine vaikuttaa kyllä ulkomaalaisviritteisiltä.

Mutta onneksi ulkomailta tulee mukavia ja hyödyllisiäkin ihmisiä Suomeen. Viron hoitsut nimittäin ryntäävät tänne duuniin suurin joukoin. Ehkä emme tarvitsekaan 1,8 miljoonaa filippiinaa pyyhkimään Kataisen pyllyä. Paitsi jos se ammoin Hesarissa olleessa filippiinojen hoitsukoulun kuvasta se etupulpetin tyttö tulee, niin se sitten Reinolaan omahoitajaksi. Mutta noin muuten blondit hoitsut on kyllä kivampia. Mites muilla?
  
  26. marraskuuta 2008 23:44:55

Nimi : M.E
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Jackass,

Oletko siis sitä mieltä, että on tekopyhää puhua ulkomaalaisten (tai siis lähinnä paremman väristen rikollisuudesta, niin kauan kun suomalaisetkin syyllistyvät rikollisuuteen?

Olisiko tilanne sama JOS vaikka 99% ulkomaisen kansanryhmän jäsenistä tekisi rikoksia, vai olisiko se edelleen tekopyhää?

Petri Gerdt oli todennäköisesti mielenvikainen. Voimmeko rinnastaa mielenvikaisen ja täysijärkisen teot? Jos emme, niin ovatko muslimiterroristit sitten kaikki mielenvikaisia?
  
  26. marraskuuta 2008 23:45:04

Nimi : Jackass
  
Viesti : Viljami

Ja tästä

Raumanmeren koulusurmat tapahtuivat Raumanmeren yläasteella Raumalla 25. tammikuuta 1989. 14-vuotias koululaispoika ampui kahta koulutoveriaan aseella kesken oppitunnin. Molemmat uhrit olivat poikia ja he kuolivat vammoihinsa myöhemmin samana päivänä. Toinen pojista oli 15-vuotias, syntynyt 14. tammikuuta 1974, ja toinen 14-vuotias, syntynyt 22. elokuuta 1974. Ampujan oli tarkoitus surmata myös kolmas oppilas, mutta luoti ei osunut kohteena olleeseen poikaan.

Ja tästä:

Suomi on työpaikkakiusaamisen kärkimaa, työpaikkakiusaaminen on Suomessa kaksi kertaa yleisempää kuin keskimäärin muualla Euroopassa. Viidesosaa suomalaisista on kiusattu työpaikalla. Ruotsissa työpaikkakiusaamisen lukemat ovat vain neljänneksen Suomen lukemista.

Kylläpäs on mukava kansa. Osoitellaan vaan neekereitä. Osaatko sanoa miksi Ruotsissa kiusaaminen ja murhat ovat vähäisempää, vaikka nekrut ja ählyt on siellä paremmin edustettuina?


  
  26. marraskuuta 2008 23:46:07

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : ’Viljami!

Nalkuttava mutsi, jussinaluspuustot, korsut veti penii, pulli vetää lattee, pislarimiehen polkka, timo hokkanen, antti hirvonen, pepistä tuli heikko, päästä ja jyrise, mene ja pakasta, tsemppaava kaappari, tili bussi.’

Hei, onko kenelläkään muulla sellainen tunne, että Jussi Pylly onkin Osmo Soininvaara? Argumentointi on nimittäin öpaut samalla tasolla.
  
  26. marraskuuta 2008 23:47:23

Nimi : jonne
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jackass, Ruotsissa ei tapahdu murhia, vaan satunnaisia putoamisia parvekkeelta, tosin vain tyttöjen keskuudessa. Pojat ei putoile.
  
  26. marraskuuta 2008 23:49:22

Nimi : M.E
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lyyli: "E.M. Oletko käynyt sikhien Kultaisessa Temppelissä? Se on varmasti hieno paikka."

Jos tarkoitat minua, niin valitettavasti en ole. Olen kyllä käynyt näissä "perinteisissä" kohteissa: Agra (Taj Mahal), Jaipur, Fathepur Sikri ja Delhi.

Tarkoitus olisi kyllä ehkä jo ensikesänä mennä uudestaan Pohjois-Intiaan, ja käydä Kultaisessa Temppelissä. Kashmirissakin kävisin, ellei alue olisi sotatilassa...

Myös keskeisten provinssien (eli lähinnä Maharasthra) on mielenkiintoista seutua. Ihmiset ovat mukavampia ja ympäristö sihteellisen siistiä. Kaverini asuu Nagpurissa (Intian maantieteellinen keskipiste) ja voin sanoa, että Nagpur yllättää positiivisesti, vaikkei alueella olekaan juuri turistinähtävyyksiä.
  
  26. marraskuuta 2008 23:52:08

Nimi : Jonni
  
Viesti : Leopold:
"Linkkaa toki, olisi mielenkiintoista lukea."

En löytänyt sitä pikaisella haulla. Olin kuitenkin väärässä, kun väitin, että 99,6% terrorista olisi motivaatioltaan (tutkitusti) islamilaista. Löysin mainintoja asiasta muutamasta paikasta, ja niistä kävi ilmi, että 99,6% terrori-iskujen tekijöistä on ollut muslimeja. Motivaatiota ei siis (ilmeisesti) oltu selvitetty, ainoastaan tekijöiden uskonnollista taustaa. Mielenkiintoinen tiedonpalanen silti.

Olisi kyllä mukava löytää se tutkimuskin kokonaisuudessaan, niin voisi paneutua asiaan enemmän.
  
  26. marraskuuta 2008 23:56:04

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Unkka Kumiankka 26. marraskuuta 2008 20:09:28 viestiin liittyen.
Missä Ylöjärvellä tämä ankkurilastenkoti on ??? Tietääkö kukaan ?
  
  26. marraskuuta 2008 23:59:23

Nimi : foobar
  
Viesti : Jackassin intohimo kaikkien löydettävissä oleviin leikkaaliimaa-lähteisiin oman oikeassa olemisensa puolustelussa saa itseni uskomaan, ettei häntä lainkaan haittaisi jos vastaava uutisointi kiellettäisiin rasistisena ja leimaavana kaikista oikeamman värisistä ihmisistä. Kun yksittäistapausten ylistäminen tuntuu omien lähteiden suhteen maistuvan.
  
  27. marraskuuta 2008 0:02:31

Nimi : SJS
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Kylläpäs on mukava kansa. Osoitellaan vaan neekereitä. Osaatko sanoa miksi Ruotsissa kiusaaminen ja murhat ovat vähäisempää, vaikka nekrut ja ählyt on siellä paremmin edustettuina?

Recently, the city of Stockholm carried out a survey of ninth-grade boys in the predominantly Muslim suburb of Rinkeby. The survey showed that in the last year, 17% of the boys had forced someone to have sex, 31% had hurt someone so badly that the victim required medical care, and 24% had committed burglary or broken into a car.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2007/03/muslim-violence-crime-or-jihad.html

On ne nii ihanii. Meille heti Exotiikkaa ja paljo, nii geenit paranee ja rikostilastot romahtaa!!11!!
  
  27. marraskuuta 2008 0:04:36

Nimi : foobar
  
Viesti : Jopas oli freudilainen: piti sanoa yleistäminen, ei ylistäminen. :)
  
  27. marraskuuta 2008 0:05:18

Nimi : Villea
  
Viesti : hmph. Eikö Intiassa paikalliset suvaitsevat saaneet muslimeille leikattua oman maapalasenkin tuossa 50-vuotta sitten(Pakistan)?

No, ehkä niille vois antaa taas vähän lisää. Niin kauan, että koko maailma on "islamin hunnun alla". No, siinä kestää onneksi sen verran, ettei meidän kuun pimeän puolen jättikompleksi ole kuin vasta sitten vaarassa.
  
  27. marraskuuta 2008 0:05:24

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Syy on yksinkertainen. Suomen nykyinen hallitus haluaa rakentaa Suomesta heimoyhteiskunnan eli Suomi muutetaan hinnalla millä hyvänsä Paskastaniaksi ja se maksaa todella paljon. Paskastanian rakentamiskustannukset ovat tietysti pois etnisesti suomalaisten palveluista".

Ja se, että Hotelli Vantaassa ja muissa hörökorvabaareissa ei voi normaaliväki käydä, johtuu siitä se on pullollaan suomalaisia lähiöiden suomalaisia ihraperseitä joille tuottaa vaikeuksia löytää stadin asemalta muualle kuin vessaan. Siksi pyöritää öllölälandian lähistöllä ja pätkitään siellä otsaan kaikkea mitä liikkuu.

  
  27. marraskuuta 2008 0:09:31

Nimi : Jackass
  
Viesti : SJS,

ja kaikesta huolimatta suomipoika pitää huolen siitä että tilastossa ollaan paljon edellä.
  
  27. marraskuuta 2008 0:14:55

Nimi : reino
  
Viesti : Tarttiskin mennä hotelli Vantaaseen joku viikonloppu oikein kunnolla vonkaan.

Elina, Ylöjärven ankkurilastenkoti näyttäisi olevan Metsäkylässä, katuosoite Heinitie 1-3. Heinitien varrella on myös joku toinen lastenkoti.
  
  27. marraskuuta 2008 0:17:26

Nimi : Nuorinainen
  
Viesti : En ole yhtään lukenut mitä tänne viimeaikoina on kirjoitettu. En tiedä onko tämä täällä jo mutta tässä on Ayya Hirsi Alin, ateistiksi ryhtyneen somalinaisen haastattelu. Katsokaa jos ette ole vielä katsoneet. Puhuu monikulttuurisuutta vastaan ja varoittaa islamista.

http://www.youtube.com/watch?v=q6Wrhivp7eQ

To the governments:

"especially for the liberals it's very important to stay FAR away from the theories like "multiculturism"

  
  27. marraskuuta 2008 0:18:34


guestbook © freebok.net