Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100376-100400

Nimi : Veli-Pekka Kortelainen
Kotisivu : http://turjlainen.blogspot.com
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : Maahanmuuttokritiikin taso ontuu (kuten tunnettua) todella pahasti:
http://turjalainen.blogspot.com/2008/11/argumentointi-maahanmuuttokritiiki.html Kirjoitus perustuu alkujana nimimerkki Zngr:n aivopieruihin, ja erään korpilahtelaisen persuehdokkaan niistä tekemään koosteeseen.
  
  26. marraskuuta 2008 18:22:57

Nimi : Jackass
  
Viesti : Suomalainen on tosiaan oppinut hakkaamaan:

"Alkoholin kulutus on kasvanut kymmenessä vuodessa 1,8 litralla asukasta kohti eli 26 prosenttia.

Pahoinpitelyt lisääntyivät kymmenen vuoden takaisesta 39 prosenttia".

Ja Lopputulos mm on:

Lapsia otettiin viime vuonna huostaan 50 prosenttia enemmän kuin vuonna 1997, yhteensä 10 207 lasta

Hyvä Suomi, itken ylpeydestä.
  
  26. marraskuuta 2008 18:24:10

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : muro: 'Ja sinä aloit sitten vain teoriassa puhumaan aiheen ohi kun et muuhun pysty?'

Öööö, avaisitko pointtiasi hieman, ei oikein mennyt jakeluun, kiitos.
  
  26. marraskuuta 2008 18:26:24

Nimi : Veli-Pekka Kortelainen
Kotisivu : http://turjlainen.blogspot.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olenko ainoa, vai onko jollakulla muullakin tullut mieleen, että islamilaisen fundamentalismin käsitys Allahista henkiolentona on länsimaissa alkanut muistuttaa H.P.Lovecraftin Cthulhua?
  
  26. marraskuuta 2008 18:27:59

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Alkoholin kulutus on kasvanut kymmenessä vuodessa 1,8 litralla asukasta kohti eli 26 prosenttia.

Pahoinpitelyt lisääntyivät kymmenen vuoden takaisesta 39 prosenttia".

Ja Lopputulos mm on:

Lapsia otettiin viime vuonna huostaan 50 prosenttia enemmän kuin vuonna 1997, yhteensä 10 207 lasta

Hyvä Suomi, itken ylpeydestä."

Ja pointtisi oli mikä? Tarkoittanet, että Suomeen on nyt äkkiä vaihdettava uusi kansa, esim. aina yhtä rauhallisista ja sopuisista somaleista?
  
  26. marraskuuta 2008 18:32:16

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Täkynä, nyt kun kerran olet niin vakuuttavasti selittänyt, että homous on maahanmuuttokriitikot romahduttava heikkous, voisit keksiä jotain hienoa ja kutkuttavaa minun nimimerkistäni".

Anu saukko käy kuuuumana:)
  
  26. marraskuuta 2008 18:34:17

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Niinpä.

Mutta täsmennäppä nyt vihdoinkin ideasi nuiden "Suomalaisten väkivaltaa" uutisten kopioimisen takana?
  
  26. marraskuuta 2008 18:36:04

Nimi : tsirp-tsirp
  
Viesti : Zngr:n luettelo on mainio ja herättää riemun lisäksi kysymyksen, millaisista ihmisistä monikulttuurisuuden kannattajien syvät rivit oikein koostuvat.

Järjettömyyttä ja järjettömiä on hauska pilkata ja lyödä, se on varmasti ikuinen inhimillinen ominaisuus, mutta ainakin yksi varjopuoli sillä on: maahanmuutto- ja monikulttuuriasiasta voi tulla vähitellen puhtaasti arvovaltakysymys, ja silloin himmenee viimeinenkin terveen järjen tuike ja suvaitsevaisuus toisin ajattelua kohtaan.

Aina kun näkyy sellainen ihme, että vastapuolella näkyy edes hetkellinen valon kajastus, kannattaa - minun mielestäni, tiedän että moni täälläkin on eri mieltä - lopettaa vittuilu ja antaa tunnustusta. Kuvitelkaa (niin vaikeaa kuin se onkin), että esimerkiksi Astrid Thors sanoisi jonain päivänä: "On ilmeistä, että olemme suhtautuneet maahanmuuton mahdollisuuksiin samoin kuin siitä koituviin ongelmiin liian optimistisesti, ja meidän tulee tarkistaa politiikkaamme." Silloin olisin valmis väläyttämään Astridille leveimmän hymyni ja ostamaan hänelle kimpun tulppaaneja sen sijaan että huutaisin, että no tuotahan me ollaan jo vuosikaudet tolkutettu ja kas kummaa että sinäkin v*tun l*hmä sen lopulta tajusit. (Saa nähdä mihin TV-ohjelmaan tuo viimeksi mainittu päätyy, ja kenestä Soinia vaaditaan sen nojalla sanoutumaan irti.)
  
  26. marraskuuta 2008 18:36:44

Nimi : Jackass
  
Viesti : Oktaaville:

"Tuo uutinen on sinänsä lottovoitto ja sitä pitää rummuttaa joka paikassa ja täysillä".

Tuo lukuhan on liian pieni, tarkalleen tarve on 1,937. 1,8+0,137(=mereen viskatut ääliöt)
  
  26. marraskuuta 2008 18:39:23

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Jackass, vastaahhan kysymykseeni, jonka esitin 18:26:04. Ethän toki halua leimautua trollaajaksi?
  
  26. marraskuuta 2008 18:40:58

Nimi : jonne
  
Viesti : Jos kokoomus olisi samoilla linjoilla kuin Mr. Ass, lukuhan olisi pikkasen reilu 5 miljoonaa näin aluksi. Väkivaltainen suomen kansa pitää vaihtaa kokonaan, jotta Suomi pelastuu huutavalta työvoimapulalta ja rasismilta. Tosin siinähän menee se Mr. Ass myöskin mukana afrikkaan, vai onko toiset tasa-arvoisempia kuin toiset?
  
  26. marraskuuta 2008 18:41:52

Nimi : Kekke
  
Viesti : "Käyvätkö muuten vieraskirjalaiset salaisissa keskiviikkokokouksissa?"

Eivät. Kokoontumiset ovat yleensä semijulkisia.
Kovin suurelle piirille ei tosin viitsi esitellä mm. sitä kun minä valutan Arawnin tissivakoon ja reinon pakaroiden väliin jääkylmää keppanaa. :))
  
  26. marraskuuta 2008 18:47:34

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Mutta täsmennäppä nyt vihdoinkin ideasi nuiden "Suomalaisten väkivaltaa" uutisten kopioimisen takana?"

Tuoda todellisuutta teidän tyhjiin päihin.
  
  26. marraskuuta 2008 18:51:55

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : new-shit,

"Offtopicina: Panu "Raa-raa-rakastaja" Höglund keksii mitä kummallisimpia juttuja tästä viimeisimmästä päivänpolttavasta asiasta. Joka päivä sitä luulee, että heppu ei voi enää hullummaksi mennä, mutta sitten saa taas yllättyä. Kaikki on osa feministien tai Halla-ahon salaliittoa hänen suurta nerouttaan vastaan, ja nuoret naiset jonottavat joko
a) päästäkseen panemaan häntä tai
b) kohottaakseen sosiaalista statustaan hänen avullaan."

Oikeasti kiinnostaa tietää, mitä tapahtuu siinä vaiheessa, kun Panun poliisille lähettämät rikosilmoitukset tulevat bumerangina takaisin. Jos mies oikeasti uskoo, että Sisu on tiukasti organisoitu kaaderiliike, joka on kaapannut Perussuomalaiset haltuunsa ja soluttautunut presidentinlinnaankin, ei varmaankaan ole vaikea ajatella, että ne perkeleet ovat poliisissakin.

Tai mitä tapahtuu siinä vaiheessa, kun kannatus on noussut siihen pisteeseen, että eduskunnassa on useampi kansanedustaja, ja valtapuolueet tulevat siihen tulokseen, että annetaanpas pojille vähän valtaa ja siirretään omaa linjaa jonkin matkaa heidän suuntaansa. Sehän on normaali länsimainen tapa neutralisoida järjestäytyneet ääriliikkeet, se toimii hyvin ja sopii minulle mainiosti. Aggressiivinen ja vainoharhainen ihminen voisi vetää tuosta kuitenkin ihan toisenlaisia johtopäätöksiä, ja ajatella, että demokratia on pelastettava vaikka sitten laittomin keinoin. No, sen näkee sitten.
  
  26. marraskuuta 2008 18:52:04

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Mitä tapahtui:

Jackassille esitettiin kysymys - Jackass piiloutuu.

Hetken päästä Jackass tulee takaisin ja manaa näppäimistöstään irti entistäkin paskempaa paskaa. Ja esittää, ettei muista mitään kysymyksiä.
  
  26. marraskuuta 2008 18:53:03

Nimi : Jackass
  
Viesti : Kyllähän te tiedätte mikä luku 137 758 on. Ei kaikkia tarvitse vaihtaa, vain nämä. Älykkyysosamäärä nousee huimasti.
  
  26. marraskuuta 2008 18:53:51

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Tuoda todellisuutta teidän tyhjiin päihin."

:D reps.
  
  26. marraskuuta 2008 18:54:20

Nimi : Jackass
  
Viesti : Anus, oletko sinä tosiaan noin vitun tyhmä, teillä on vastaavaa statistiikkaa ulkomaalaisista pilvin pimein, mutta ei visiin ole suvaitsevasta puhua suomalaisista. Heti kun tulee suomalaisten tekosista jotain uutisoitavaa, niin viimeistään teidän jumala aloittaa säälittävän selittelyn:
http://www.halla-aho.com/scripta/hyvin_lyhyesti_kauhajoesta.html

Yäk.

  
  26. marraskuuta 2008 19:00:49

Nimi : new-shit
  
Viesti : LW: "Oikeasti kiinnostaa tietää, mitä tapahtuu siinä vaiheessa, kun Panun poliisille lähettämät rikosilmoitukset tulevat bumerangina takaisin. Jos mies oikeasti uskoo, että Sisu on tiukasti organisoitu kaaderiliike, joka on kaapannut Perussuomalaiset haltuunsa ja soluttautunut presidentinlinnaankin, ei varmaankaan ole vaikea ajatella, että ne perkeleet ovat poliisissakin."

Kaikki se johtanee vain suurempiin ja suurempiin salaliittoteorioihin hänen puoleltaan - ja luultavasti myös siihen että hän keksii yhä hurjempia valheita todellisista ja kuvitelluista vastustajistaan.
  
  26. marraskuuta 2008 19:01:50

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Jackass: "Jussiii, pyyyyhkimään."
Myönnät siis olevasi ainesta, joka yleensä pyyhitään pois? :)

Mutta hei, ihan vakavasti: kerro nyt ihmeessä, mikä on suurin ongelmasi? Onko se alemmuuskompleksi JH-a:ta tai perussuomalaisia kohtaan vai keitä? Jokin kateus tässä nyt täytyy olla takana, ei sitä tyhjää tekstiä nyt muuten noin paljon voi riittää.
  
  26. marraskuuta 2008 19:02:11

Nimi : M
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Suomalainen kansanviisaus on saanut meidät(kin) suhtautumaan terveen varautuneesti kaikenlaisiin outoihin kuleksijoihin, oli sitten kyseessä piispa Henrik, laukkuryssä tai asemalla notkuva neekeri.

Se asenne kannattaa pitää, koska se on hyväksi maallemme. Kauppaa käydään, kieliä opiskellaan, kulttuuria omaksutaan, naidaankin ulkomailla ja ulkomailta. Mutta tajuntaan ei käy, miksi väestö pitäisi vaihtaa.
  
  26. marraskuuta 2008 19:07:59

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Anus, oletko sinä tosiaan noin vitun tyhmä, teillä on vastaavaa statistiikkaa ulkomaalaisista pilvin pimein, mutta ei visiin ole suvaitsevasta puhua suomalaisista. Heti kun tulee suomalaisten tekosista jotain uutisoitavaa, niin viimeistään teidän jumala aloittaa säälittävän selittelyn:"

1. Kyseessä on maahanmuuttosta keskusteleva sivusto.

2. Mitenkä suomalainen rikollisuus liittyy maahanmuuttoon.

Sinun mielestäsi niin, että koska Suomessa on rikollisia, niin kyllä tänne niitä ulkomaalaisiakin rikollisia kuuluu hyysiä. Tässä ei maahanmuuttokriittinen tai muuten vain järkevästi ajatteleva ole kanssasi samaa mieltä.

Ja tuosta "säälittävästä selittelystä" sen verran, että et taida ymmärtää pointtia, vaikka kyseisessä artikkelissa on väännetty rautalangasta aselain kiristämisen turhuus ja järjettömyys. Oma vikasi, jos et tajua.
  
  26. marraskuuta 2008 19:09:34

Nimi : M
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jackassilla on Jussi-pakkomielle, sellainen kverulatorinen paranoia, joka ajaa hänet tänne. Siitä ei parane ikinä hän.
  
  26. marraskuuta 2008 19:09:36

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Joku kyseli, kokoonnummeko keskiviikkoisin.

Ei, me pidämme sunnuntaisin mestarinpalveluksen. Toisinaan lauantaisin kokoonnumme päämajaamme, josta suoritamme marssin ympäri Helsinkiä - huutaen Mestarin nimeä tahdissa.
  
  26. marraskuuta 2008 19:12:27

Nimi : Kekke
  
Viesti : "Kemo hokke, Ho.. .....:)"

Minua muistaakseni on haukuttu homoksi ala-asteelta lähtien. Olen kyllä jopa suudellutkin miestä - seksualisuutensa kanssa sinut oleva ei monestikaan karta lievää aidan toiselle puolelle hyppimistä. Silti tytöt haisevat ja maistuvat paremmalle ja ovat kivan pehmeitä oikeista kohdista.
Mutta joo, meillä on tässä homoystävällinen maahanmuuttokiriitikko ja ja homofobinen juntti antimaahanmuuttokriitikko-antitiesmitämuuta.
Eihän tämän nyt näin pitänyt mennä! Kalliopahdat halkeilevat ja maa kirkuu tällaisesta paradoksista! Mitä SETA sanoo?
  
  26. marraskuuta 2008 19:14:50


guestbook © freebok.net