Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100351-100375

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En tiedä, onko minulla ip-lääkkeet ottamatta, mutta tekee mieli nostaa tuosta Nauriksen linkistä vanhan kommenttini ylös.

’Tarkkaan ottaen Katainen ei sanonut, että Suomi ottaa kaksi miljoonaa mamua. Mutta joka tapauksessa on selvää, että nykyinen hallitus avaa rajat heti, kun Thorsin lait saadaan runnottua eduskunnassa läpi heti kesän jälkeen.

Tuo uutinen on sinänsä lottovoitto ja sitä pitää rummuttaa joka paikassa ja täysillä. Jos tuo ei avaa tasakärsäisen talleron silmiä, niin ei sitten mikään. Lisää bensaa liekkeihin ja luulisin, että Katainen on tehnyt jo nyt joka tapauksessa elämänsä suurimman poliittisen virheen. Tuo artikkeli kirvoitti hetkessä 150 kommenttia ja yleinen sävy ei mitenkään kannustava ole.

Elämänsä suurimman poliittisen virheen tekee puolestaan PS nyt, jos se ei tähän luuhun tartu kiinni ja ravistele sitä syksyn vaaleihin saakka. Samaan kun lisää koko ajan Suomen jäähtyvän talouden, lisääntyvät yt:t, joiden määrä lisääntyy heti kesän jälkeen, niin kasassa on jättipotti vaaleissa.

Noista jutun taustalla olevista luvuista sen verran, että perusfaktat ovat pysyneet suunnilleen samoina ainakin viisi vuotta. suurten ikäluokkien saattaminen hautaan maksaa veroasteena 3-4 % lisää töissä käyvälle ikäluokalle. En kauheasti epäile, mikä olisi kansanäänestyksen tulos, jos vaihtoehtoina olisivat: a. Nostetaan kasvavien sosiaalimenojen kattamiseksi veroastetta 4 % vuoteen 2020 mennessä. b. Vaihdetaan Suomen kansa jonkin Afrikan maan kanssa. Kumman valitset?

27. toukokuuta 2008 16:51:03’
  
  26. marraskuuta 2008 17:37:51

Nimi : new-shit
  
Viesti : Olisi hyvä jos Sol ja vastaavat maksaisivat sellaista palkkaa millä tulee toimeen tässä kalliissa maassamme, ja parantaisi työoloja roimalla kädellä. Ei tarvitsisi mennä Kiinaan asti huiputtamaan ihmisiä. Kyllä pisti vihaksi se dokumentti.

Offtopicina: Panu "Raa-raa-rakastaja" Höglund keksii mitä kummallisimpia juttuja tästä viimeisimmästä päivänpolttavasta asiasta. Joka päivä sitä luulee, että heppu ei voi enää hullummaksi mennä, mutta sitten saa taas yllättyä. Kaikki on osa feministien tai Halla-ahon salaliittoa hänen suurta nerouttaan vastaan, ja nuoret naiset jonottavat joko
a) päästäkseen panemaan häntä tai
b) kohottaakseen sosiaalista statustaan hänen avullaan.

Ja jotkut vielä uskovat avoimesti että asia on näin. Onneksi se piiri taitaa olla kovin pieni. No, narsisti tarvitsee aina peilinsä todistelemaan, miten mahtava ihminen hän on...
  
  26. marraskuuta 2008 17:38:50

Nimi : Hallava poni
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Miten ne Helsinkiläiset työperäiset mamut tulee toimeen jollain palkalla jos syntyperäinen suomalainen ei tule? Tätä olen aina ihmetellyt näissä matalapalkkajutuissa.

Onko kyse siis siitä, että soomipoika haluaa liian hyvää toimeentuloa roskanpoiminnasta, ja mamu tyytyy vähempään? Vai elääkö koko vatussiheimo Kallion yksiössä jolloin vuokra on 10 euroa/sierainpari?
  
  26. marraskuuta 2008 17:40:29

Nimi : Mikael
  
Viesti : Ylenhyvä roolimalli jota esitellään mm. televisiossa ja jollain radioaalloilla.

Ylenhyvä roolimalli 1

Ylenhyvä roolimalli 2

Ylenhyvä roolimalli 3

Ylenhyvä roolimalli pidätettiin

Kirvesmies,kirurgi ja ylenhyvä roolimalli "rokkistara" joka soittaa paskaa musaa meni saunan taakse ja yksi ei palannut?
  
  26. marraskuuta 2008 17:41:09

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Jackass näemmä taas tosiaan ryöminyt Svenska Teaternin roskiksesta kohti näppistä. Ihan kiva, että on oppinut edes yhden suomenkielisen sivistyssanan sitten viime näkemän, mutta vähän väärässä yhteydessä sitä käyttää... kenenköhän vieraskirja tämä mahtaa olla, miettiköön sitä. Olen sinänsä kirjoituskieltoja vastaan, mutta kyseinen henkilö ei ilmeisesti vain osaa tehdä mitään muuta kuin aukoa päätään netissä kenties purkaen "oikean elämän" traumojaan. Onhan se nyt tietysti noloa, kun (perus)suomalaiset pompottavat häntä Mickey-D'ssä pyytämällä kuka mitäkin, ja antamatta edes tippiä tuolle "roskaruokalogistiikan ammattilaiselle"... :)
  
  26. marraskuuta 2008 17:41:53

Nimi : muro
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimenomaan näin, ironista hommassa on että sitten ollaan tuohtuneita jos joku ilta-sanomien toimittaja hieman irrottelee lauseita asiayhteyksistä. Katainen puhui teoriassa, mutta se tuntuu olevan monelle kumman vaikea asia ymmärtää.

"En ymmärrä, että miksi tuota Kataisen lausetta on väännetty jo ikuisuudet niin, että mies tosiaan haluaisi ne 1,8 miljoonaa? Hänhän nimenomaan sanoo, että se ei ole realistista, ja kritisoi sillä näitä utopistisia laskelmia. Tässä kontekstista irroittamisessa olisi hyvä katsoa peiliinkin joskus..."
  
  26. marraskuuta 2008 17:44:09

Nimi : new-shit
  
Viesti : Hallava poni: aika monesti on niin, että työperäisiä mamuja on samassa asunnossa monta. Toisinaan taas he saavat ylimääräisiä tukia, esimerkiksi juuri sosiaalitoimiston maksaman ilmaisen asunnon, palkaksi siitä että ovat työllistyneet. Tai yksi tai kaksi perheestä on työssä, loput saavat tukia. Järjestelyjä on monia.

Yksin asuva ihminen ei niillä palkoilla nimittäin pärjää. Ja mielestäni jokaisella on oikeus omaan asuntoon ilman, että sitä tarvitsee jakaa ventovieraiden kanssa. Että parempaa palkkaa kehiin, kiits kiits.
  
  26. marraskuuta 2008 17:47:44

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Anu Sorja"

Sinuahan kiinnosti eilen vain homppelit.

Mutta, asiaan, voiko olla suurempaa narsismia kuin se, että suorastaan odottaa jonkun tekevän koosteen tyhmästä Mokumediasta, jotta päästään nuoleskelijoiden kera vähän "analysoimaan"

JepJep,

Toi roskis oli hyvä, varmasti ihan ite keksit.
  
  26. marraskuuta 2008 17:50:16

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : ’ Katainen puhui teoriassa, mutta se tuntuu olevan monelle kumman vaikea asia ymmärtää.’

Eli Suomeen virtaa tänä vuonna vain teoriassa ennätysmäärä turvapaikanhakijoita? Tuo määrä kaksin- tai kolminkertaistuu ensi vuonna, mutta onneksi vain teoriassa.

Kokoomus on siis vain teoriassa toisena pääpuolueena hallituksessa, joka muutti Suomen maahanmuuttopolitiikan koko EU:n löysimmäksi?
  
  26. marraskuuta 2008 17:50:52

Nimi : MJ
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : UKIP:n johtaja Nigel Farage puhuu järkeviä:

http://www.youtube.com/watch?v=MTPjK0fewuE
  
  26. marraskuuta 2008 17:51:34

Nimi : Jackass
  
Viesti : JepJep:

"Olen sinänsä kirjoituskieltoja vastaan, mutta kyseinen henkilö ei ilmeisesti vain osaa tehdä mitään muuta kuin aukoa päätään netissä kenties purkaen "oikean elämän" traumojaan"

Jussiii, pyyyyhkimään.
  
  26. marraskuuta 2008 17:51:34

Nimi : Mika
  
Viesti : "...nuoret naiset jonottavat joko
a) päästäkseen panemaan häntä tai
b) kohottaakseen sosiaalista statustaan hänen avullaan."

Veikkaan vaihtoehtoa a). Vanha irstailija Charles Bukowskikin oli aikanaan ihmeissään siitä, että kauniit nuoret naiset suorastaan kilpailivat siitä, kuka pääsee levittämään jalkansa yli 6-kymppiselle pöhöttyneelle ukolle, jonka kirjat olivat täynnä ryyppäämistä ja panemista. Poliisimurhaaja Steen Christensen hukkui vankilassa naisilta saamiinsa rakkaskirjeisiin ja Juha Valjakkalakin on joutunut painimaan saman ongelman kanssa. Kuuluisuus ja outous (jopa hulluus) vetävät jostain syystä naisia puoleensa todella vahvasti.
  
  26. marraskuuta 2008 17:53:04

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Sinuahan kiinnosti eilen vain homppelit."

Taidatpa olla itse se, joka täällä vieraskirjassa käytti Haiderin homoutta perustellessaan sitä, että kaikki maahanmuuttokriitikot ovat innostuneita mulkkuleikeistä.

Itse olen hetero, mutta sinä taasen olet pelle.
  
  26. marraskuuta 2008 17:53:35

Nimi : muro
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ja sinä aloit sitten vain teoriassa puhumaan aiheen ohi kun et muuhun pysty?

"Eli Suomeen virtaa tänä vuonna vain teoriassa ennätysmäärä turvapaikanhakijoita? Tuo määrä kaksin- tai kolminkertaistuu ensi vuonna, mutta onneksi vain teoriassa.

Kokoomus on siis vain teoriassa toisena pääpuolueena hallituksessa, joka muutti Suomen maahanmuuttopolitiikan koko EU:n löysimmäksi?"
  
  26. marraskuuta 2008 17:55:06

Nimi : new-shit
  
Viesti : Mika: no ainakaan siinä Vainotun tapauksessa se ei pidä paikkaansa. Spökelund ei ollut "kuuluisa" vuonna 2001 (eikä kyllä ole vieläkään kuin hyvin pienissä piireissä), ja kyseinen tyttö halusi hänestä epätoivoisesti eroon eikä lähelle.
  
  26. marraskuuta 2008 17:59:32

Nimi : Jackass
  
Viesti : Sorja

"Itse olen hetero",

jolla on kompleksi aateveljien homoilusta.
  
  26. marraskuuta 2008 18:03:20

Nimi : kossu
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kun täällä on mainittu 1,8 miljoonaa huoltosuhteen "turvaajaa" niin sehän tarkoittaa että tulijoita olisi 3?-10 miljoonaa jotka tähän saakka toteutuneen huoltosuhteen "korjaamisen" perusteella täysin varmasti panisivat tämän maan IMF-än syliin alta aikayksikön ja lopullisesti.
Onko tuo laskelma 1,8 milj. tosiaan jostain ministeriöstä lähtöisin?
  
  26. marraskuuta 2008 18:04:11

Nimi : Sami
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : http://www.vihrealanka.fi/forum/rasistileima-otsaan-kukkahattutatikortti-taskuun-ja-rikosilmoitus-poliisille

Aika hiljaista on.
  
  26. marraskuuta 2008 18:05:12

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : Onkohan Jackass se kalju ja pyylevä vatipää joka kerran vängällä halusi ilmeisesti turpaansa minulta William K:n vessassa, niin asiatonta ja omituista oli käytös. :)

En luonnollisestikaan lyönyt, turha väkivalta ei ole oikeutettua edes latvakakkosia kohtaan.
  
  26. marraskuuta 2008 18:09:19

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "jolla on kompleksi aateveljien homoilusta."

Minua ei haittaa kenenkään homous (kunhan kukaan ei ajattele meikäläistä ruuvailevansa).
Ensinnäkään, Haider ei ollut kovinkaan monen "meikäläisen" aateveli - esimerkiksi itse en kyseisen miehen ajatuksia jakanut. Toisekseen sinä väitit, että hänen homoilunsa tekee kaikista maahanmuuttokriittisistä homoja - joka _tuskin_ on totta. Ja kolmanneksi sinä esitit selvästi kantasi, että homous tekee ihmisestä huonomman.

Onnittelut olet epäonnistunut.
  
  26. marraskuuta 2008 18:12:36

Nimi : PK
  
Viesti : Käyvätkö muuten vieraskirjalaiset salaisissa keskiviikkokokouksissa?
  
  26. marraskuuta 2008 18:17:43

Nimi : Anu Sorja
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Odottelempa vain, milloin jackassilta loppuu paska, että pitää alkaa sijasta jauhamaan henk. kohtalaisuuksia... hei hitto sehän taisi mennä siihen jo kauan aikaa sitten.

Täkynä, nyt kun kerran olet niin vakuuttavasti selittänyt, että homous on maahanmuuttokriitikot romahduttava heikkous, voisit keksiä jotain hienoa ja kutkuttavaa minun nimimerkistäni.
  
  26. marraskuuta 2008 18:17:45

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Toisekseen sinä väitit, että hänen homoilunsa tekee kaikista maahanmuuttokriittisistä homoja - joka _tuskin_ on totta".

Tämä oli uutta, oikeaa halla-aholaisuutta(joo tiedän et kirjoitin pienellä, joten eisi uusi lillukanvarsi).
  
  26. marraskuuta 2008 18:17:49

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Katsoppa toissapäiväiset viestisi ja minun vastaukseni niihin, niin voinet sitten itsekkin todeta, että olet pelleillyt aika tehokkaasti.
  
  26. marraskuuta 2008 18:19:12

Nimi : Jackass
  
Viesti : Kemo hokke, Ho.. .....:)
  
  26. marraskuuta 2008 18:21:05


guestbook © freebok.net