Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100301-100325

Nimi : Hagbard
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "...kokoomus nimenomaa on se kaikista pahiten mokuttavin puolue "1.8 miljoonaa työperäistä ja heti", ja kenen tahansa kansallismielisen ykkösvihollinen..."

Selvät paradigm shiftin merkit ovat ilmassa. Virheet on jo lyöty Suvi-Annen antaessa tulitukea "vasemmalta" ja nyt käydään joukolla Kokoomuksen kimppuun.

Mistä löytyy tuo Kokoomuksen 1,8 miljoonaa tänne ja heti -julistus? Linkkiä kehiin.
  
  26. marraskuuta 2008 14:10:16

Nimi : JP
  
Viesti : Tuossa pari linkkiä.
http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suomi-tarvitsee-kaksi-miljoonaa-maahanmuuttajaa/200814366/12
http://areena.yle.fi/toista?id=1558914
  
  26. marraskuuta 2008 14:22:39

Nimi : JytyPomPom
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Missä muuten mahtaa olla Halla-aho itse?? Ei ole mies päivittänyt Scriptaa? Onko pelästynyt jo kohua? Onko poliisi vienyt? :(
  
  26. marraskuuta 2008 14:23:13

Nimi : Zngr
  
Viesti : Vihreät on argumentoitu upoksiin 6-0.

Voe tokkiinsa. Listasin eilen päässäni virkistävän jumpan jälkeen, mitä vasta-argumentteja on esitetty eräiden PS:n listoilla olleiden maahanmuuttovastaisiin kirjoituksiin. Monessa blogissa ja niin ikään eri lehtien keskustelujuketjuissa on peräänkuulutettu tehokkaita perusteluja, joilla rasistit voidaan ampua alas. Keskustelu pitää aloittaa nyt, ja on mitä pikimmin todistettava, ettei näissä rasistissa puheissa ole päätä eikä häntää.

Sääli kun ei bookmarkkaa kaikkiea potentiaalisesti hyödyllistä ja hauskaa lukemaansa, mutta tällaisia argumentteja on ainakin esitetty:

- Persujen ehdokkaat vääristelevät tilastoja. Tästä ei ole kuitenkaan tarjottu ainoataakaan esimerkkiä.

- Persujen maahanmuuttokriittiset ehdokkaat ja halla-aholaiset lukevat ja esittävät tilastoja siten, että se ajaa heidän agendaansa. No katos perkele, niin muuten tekevät kaikki muutkin, jotka haluat oman asiansa esille?

- Halla-aho harrastaa ammuntaa.

- Maahanmuuttajia on Suomessa vielä niin vähän, että on turha pitää asiasta minkäänlaista metakkaa. Tähän voi todeta, että niin on ajateltu muuallakin, ja se mekkala mikä syntyy sitten kun löysät on jo housuissa tuo Persuille moninkertaisen äänimäärään. Ja silloin on yleensä liian myöhäistä korjata asioita. Maahanmuutto on pitkä projekti joka täytyy hoitaa alusta asti siten, että se toimii niin suomalaisten kuin maahanmuuttajien eduksi. Siitä ei kuitenkaan saisi puhua koska meillä ei ole tarpeeksi maahanmuuttajia. Tässä argumentissa ei ole mitään tolkkua.

- Suurin osa raiskauksista ja muista rikoksista on vielä ihan, "voi sentään, sen suomalaisen miehen tekemiä". Kuinka kujalla pitää olla, että ei koe asiaa ongelmana, jos rikastuneimmissa kaupungeissa 10% vähemmistö kuitenkin tehtailee puolet tai enemmän tietynlaisista rikoksista? Ei rikosten absoluuttinen määrä ole mikään järkevä mittari. Ei tarvita kuin Ritva Viljasen 200 000 maahamuuttajaa lisää, niin sitten absoluuttiset luvutkin näyttävät sitä, mitä suvaitsevaiset ilmeisesti haluavat. Jos somalinuori syyllistyy ryöstöihin 100 kertaa useammin kuin suomalainen, meillä on ongelma. Tätä ei kuitankaan haluta nähdä, koska VHM tekee vielä absoluuttisesti enemään rikoksia (onkohän tämä sitä "tilastojen virheellistä tulkitaa").

- Maahanmuuttajat ja ulkomaalaiset ovat eri asia. Ajetaanko tässä takaa sitä, että muiden kuin suomalaisten tekemistä rikoksista suurin osa on sellaisten ulkomaalaisten, jotka käyvät vain tekemässä Suomessa 150 rikosta per nuppi, ja sitten häipyvät? Tämähän tarkoittaa sitä, että rajat pitää todellakin sulkea?

- Halla-aho yllyttää väkivaltaan ja raiskauksiin.

- Halla-aho on perussuomalainen, ja perussuomalaiset rasisteja elikkä perusnatseja.

- Suomella ei ole omaa kulttuuria, eikä omia tapoja, joita kannattaa mitenkään puolustaa tai vaalia.

- USA on hyökännyt Irakiin. Siellä on Abu Ghraib. Ja Guantanamo Bay Kuubassa. Sen takia me emme voi arvostella esim. Islamisteja.

- En voi mitenkään edes tajua miten kukaan voi vetää USA:n ulkopolitiikasta aasinsillan siihen miten Suomessa toteutetaan maahanmuuttopolitiikkkaa? Jumalauta nyt ihmiset.
  
  26. marraskuuta 2008 14:28:52

Nimi : Tosi
  
Viesti : Juurihan Jussi päivitti tuota ylläolevaa tekstiä parisen tuntia sitten.

URL:
http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suomi-tarvitsee-kaksi-miljoonaa-maahanmuuttajaa/200814366/12

Linkki
  
  26. marraskuuta 2008 14:30:15

Nimi : Janne
  
Viesti : Yhdysvalloissa ei ole kulttuuria, vaan kulttuureita:
Länsimainen kristitty
Länsimainen sekulaarinen
Meksikolainen
Afrikkalais-amerikkalainen
Juutalainen
Aasialainen
ja kulttuurierot luokkien välillä.

Juuri tämä on se ongelma mikä toimii kiilana mikä halkaisee valtiota.

Kuten Rooma, sulatusuuni toimi sen aikaa kun alkuperäinen idea valtiosta toimi polttoaineena. Kun idea haihtui, hajosi valtio pieniin eturyhmiin, vrt. itä ja länsirooma.

  
  26. marraskuuta 2008 14:32:04

Nimi : Zngr
  
Viesti : Osa 2

- Timo Soini on vastuussa PS:n listoilla olleiden ihmisten netti- ja blogikirjoituksista (ja nyt näemmä jostain hiton facebook -groupeista) ja hänen pitäisi ilmeisesti tuomita ne. Ei Timo Soini ole jokaisen yksilön puheista vastuussa, jos se ei suoraan liity PS:n politiikkaan, niinkuin Halonenkaan ei ole jokaisen punkkaripunikin "tappakaa heterot" kirjoituksista vastuussa.

- Halla-ahon blogissa masinoidaan puhelinterroriin, ja suunnitellaan SPAM & DESTROY hyökkäyksiä lehdistön sivuille. Kun olisi edes totta.

- Salainen nettiklikki häriköi Panu Höglundia.

- Samainen nettiklikki saa ohjeita Mestarilta, ja ryntää sitten terrorisoimaan JP Roosia.

- Maahanmuuttokriittisyys on vaiennettava, jotta me emme päädy samaan tilanteeseen kuin Ruotsi, Norja tai Britit tai jotain. Oikeasti, mitä helevettiä? Ratkaisu keskusteluun on sen hiljentäminen? Suuri ja mahtava Neuvostoliitto...

- Työvoiman ikääntyminen, tarvitsemme maahanmuuttajia. Paitsi että kaikilla mittareilla maahanmuuttajien huoltosuhden on huonompi, ja työttömyys korkeampi kuin suomalaisten. Eli tämä ei voi olla argumentti, ei vielä.

- Tarvitsemme lisää huippuosaamista. Huippuosaajat eivät halua tulla Suomeen. Täällä on kylmää ja liian korkeat verot. Koulutetut, helposti työllistyvät potentiaaliset maahanmuuttajat hakeutuvat ensisijaisesti muualle. Ainoa tapa saada Suomeen huippuosaamista, on värvätä sitä työnantajien toimesta ulkomailta. Hallituksen ei pidä puuttua tähän mitenkään. Työnantajat osaavat hakea työntekijät, jotka haluvat tänne, itse. Jos väkisin haemme tänne 200 000 maahanmuuttajaa maahanmuuttopoliittisin toimin, sen sijaan, että maahanmuuttajat rekrytään ulkomailta töihin, he ovat koulutukseltaan vuohipaimenia, joille on ensiarvoista vain päästä EU:n alueelle (länsieuroopassa keskimääräinen kuukausiansio toimeentulotuella on yli 20 kertaa korkeampi, kuin keskimääräinen vuosipalkka Afrikassa), ei töihin.

- PS ja halla-aholaiset leimaavat kaikki maahanmuuttajat. Ei muuten leimata. Ainoastaan poliittisesti korrekti media estää meitä sanomasta suoraan kaikilla foorumeilla, että maahanmuuttokriitikot vastustavat nimenomaan niiden etnisten ryhmien vastaanottamista, jotka sopeutuvat kaikista huonoiten ja jauhavat tehtailevat rikoksia, ja kärsivät huonoimmasta huoltosuhteesta. Ei ole maahanmuuttokriitikkojen syytä, ettei julkisesti saisi sanoa, ketkä ovat kyseessä. Vaikka kaikki kyllä oikeasti tietävät kenestä puhutaan.

- PS ja maahanmuuttokriittiset vastustavat kaikkea maahanmuuttoa. Eivät vastusta. Missään ei lue niin. Asiasta varmasti on monia mielipiteitä, mutta suurin osa tuntemistani vastustaa maahanmuuttoa joka huonontaa huoltosuhdetta ja lisää työttömyyttä ja rikollisuutta, ja toivoo sellaista maahanmuuttoa, jolla on positiivisia vaikutuksia suomalaiseen yhteiskuntaan. Eksoottinen värinä ja sen posiitivinen vaikutus on täysin subjektiivista. Huoltosuhde ja työttömyys, tai työllisyys, ovat vähemmän subjektiivisia. Niitä voi sentään mitata jotenkin, toisin kuin eksoottista värinää ja rikasta Pohjois-Afrikkalaista kulttuuria, joiden positiiviset arvot ovat täysin tunneperäisiä.

  
  26. marraskuuta 2008 14:33:46

Nimi : Zngr
  
Viesti : Osa 3

- Suomalaiset ovat sisäsiittoisia.

- Islamisteista, jos sellaisia Suomeen päätyisi, ei tarvitse huolehtia, samoin kuin maahanmuttajien rikollisuudesta ei tarvitse huolehtia. Suomessa on poliisi ja oikeuslaitos jotka pitävät huolen siitä että kaikki kunnioittavat Suomen lakia, eivätkä tee rikoksia tai saarnaa vihapuheenomaisesti kuolemaa sikojen ja apinoiden jälkeläisille. Tämä on jo nyt niin kaukaa haettua argumenttia että menee sormet kramppiin, kun edes yrittää vastata jotain. Eihän poliisi estä edes suomalaisia tekemästä rikoksia? Esimerkkiä voi ottaa myös muista länsieuroopan maista, joissa on globaalilla tasolla erinomainen sosiaaliturva, mutta länsieurooppalaiseen malliin hankala työllistyä vuohipaimenen taidoilla sekä ilman paikallisen kielen osaamista, ja siitä kuinka paljon poliisi ja oikeuslaitos ovat auttaneet näissä maissa.

- Suomalaiset ovat juntteja.

- Suomalaiset työnantajat ovat rasistisia, eivätkä palkkaa maahanmuuttajia. Ei pidä paikkaansa. Moni suomalainen työnantaja rekrytoi, tai pyrkii rekrytoimaan ulkomaalaisia, joista voi syntyä maahanmuuttajia. Tosin sen ettei täällä palkata mamuja pitäisi kyllä olla argumentti sitä vastaan, että haalitaan lisää mamuja. Jota se Vihreille onkin. Paitsi Vihreät juurikin tarkentavat, että he eivät halua työperäisi maahanmuuttajia, joita voi värvätä suoraan ulkomailta, mutta silti lisää pakolaisia. Nyt agenda muuttuu jo oudoksi. Samoin kuin argumentti. Joko todella huonosti muotoiltu tai sitten on pahat mielessä näillä Vihreillä.

- Halla-aho ei uskalla tulla televisioon ja on sivari.

- Keskustelu pyörii "raiskausjupakan" ympärillä. Niin tekee, mutta se ei ole halla-aholaisten syytä. Siitä huutavat tietyt lehdet, ViNa ja nyt Minna Sirnö. Ha:lla on 222 kirjoitusta, joista suurin osa ei käsittele raiskauksia. Ne olivat vain provosoiva esimerkki. Provo onnistui, mutta provosoidut eivät käsittele asiaa yhtään sen järkevämmin itsekään.

- PS ei ole esittänyt, eikä myöskään Halla-aho, miten asioita tehtäisiin paremmin, joten heillä ei ole oikeutta olla kriittisiä minkään suhteen. Kyllä on oikeus, ja kyllä on esittänyt: maahanmuutto seis tietyistä maista. Näin on esittänyt käsittääkseni Halla-aho. Se lienee totta, ettei ole olemassam mitään mahtavaa ohjelmaa maahanmuuton negatiivisten vaikutusten vähentämisesta tai toisinpäin, mutta hyvät argumentoijat, voitteko esittee ne käytännön toimenpiteet ja ohjelman, mitä muilla on tarjota? Jos niitä ei löydy vaan kuulemme ainostaan hiljaisuuden kohinan tai vaihtoehtoisesti "rasisti" rääkäisyjä, se ei tarkoita sitä ettei asiaa saa kritisoida. Päinvastoin, jos kenelläkään ei ole edes mitään suunnitelmaa sen lisäksi, että Ritva Viljanen vaatii 200 000 uutta maahanmuuttajaa 15-vuodessa, on syytä ottaa todella kriittisesti ne maahanmuuton negatiiviset lieveilmiöt käsittelyyn ja heti.

- Halla-aho on epäkypsä ja lapsellinen ja vihaa sitä tai tätä, maahanmuuttajia tai naisia, pick one.

Loput unohdin, kun ei ollut kirjoitusvälineitä tai läppäriä mukana. Mutta siis tämä on sen napakan vasta-argumentoinnin tulos, mitä kovasti nyt kaivataan. Ei vahvalta näytä, pojat ja tytöt. Sangen tunnepäräistä ja leimaavaa argumentointia kyllä löytyy, muttei yhden ainoata suunnitelmaa työllisyyden ja huoltosuhteen parantamiseksi tai haluttavien ja epähaluttavien maahanmuuttajien seulomiseksi. En kiellä, etteikö niitä suunnitelmia ole. Suurin osa kansasta ei kuitenkaan näe niitä, eikä katso hyvällä kalliita monikulttuurisuusprojektaja, joista ei ole tähänkään mennessä ollut näkyvää hyötyä. Se pistää selkeästi vihaksi ja saa ihmiset äänestämään väärin. Suvaitsevaiset, valaiskaa meitä. Homma^^^!!

ps. lukikohan tätä kukaan, piti tehdä lyhyt 10:n pisteen lista, oho
  
  26. marraskuuta 2008 14:38:48

Nimi : Ojanperä
Kotisivu : Blogini
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tilastoilla "valehteleminen" ja tilastojen esittäminen tietyssä valossa on niin helppoa, että se tapahtuu jopa tekijän huomaamatta. Jos viittaat tilastoihin, on mahdotonta olla täysin rehellinen. Tämä nähdään esimerkiksi somalien huoltosuhteita koskevan tilaston erilaisissa tulkinnoissa (40-90% työttömyys tulkitsijan mukaan).
  
  26. marraskuuta 2008 14:40:01

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Zngr:
Eeppistä kamaa :-DDD
Piti heti tuoreeltaan napata talteen.
  
  26. marraskuuta 2008 14:41:41

Nimi : jonne
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Tänäänkin taas tapahtui yksi rasistinen rikos Raision Myllyssä! Rasistinen vartija otti kiinni tummahipiäisen moniosaajan pienen takaa-ajon jälkeen. Tavaraa tämä moniosaaja oli hankkinut vissiin useammastakin liikkeestä, mutta suomalaisten epäonneksi rasistinen vartija epäoikeudenmukaisesti otti kiinni rehellisen shoppailijan. Kyllä nauratti, kun neekeriä vietiin ja ainoa mitä kuului, oli sen huuto *Rasistisika!!' vartijalle.

Eli rikostilastoihinhan toi menee selkeästi suomalaisen rasistisena rikoksena varmaan :D
  
  26. marraskuuta 2008 14:45:35

Nimi : Hagbard
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suomi-tarvitsee-kaksi-miljoonaa-maahanmuuttajaa/200814366/12

Mutta eihän tuossa väitetä, että Kokoomus haluaa nuo 1,8 miljoonaa. Koko lukuhan esitetään teoreettisena spekulaationa ilman minkäänlaista mainintaa, että se olisi mikään tavoite.
  
  26. marraskuuta 2008 14:48:55

Nimi : Juha
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Koska olen tullut kansanmurhan ja yleisen sekasorron seurauksena tänne hevon kuusen peräpohjolaan piiloon viidakkoveitsimiehiä ja rynnäkkökivääripoikia, katson ehdottoman törkeäksi sen, että yksi koko maani tuhoamisen aloittajista luovutetaan oikeudenkäyntiä varten!"

Logiikka on pistämätön!
  
  26. marraskuuta 2008 14:53:07

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tänäänkin taas tapahtui yksi rasistinen rikos Raision Myllyssä! Rasistinen vartija otti kiinni tummahipiäisen moniosaajan pienen takaa-ajon jälkeen. Tavaraa tämä moniosaaja oli hankkinut vissiin useammastakin liikkeestä, mutta suomalaisten epäonneksi rasistinen vartija epäoikeudenmukaisesti otti kiinni rehellisen shoppailijan. Kyllä nauratti, kun neekeriä vietiin ja ainoa mitä kuului, oli sen huuto *Rasistisika!!' vartijalle.

Eli rikostilastoihinhan toi menee selkeästi suomalaisen rasistisena rikoksena varmaan :D


Koska tekijä otti esille rasismin, niin se merkitsee että hänellä on ollut osittain rasistinen motiivi tyyliin "erirotuisilta saa varastaa". - Kovennettu rangaistus olisi paikallaan.
  
  26. marraskuuta 2008 14:53:47

Nimi : Juha
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Onko perussuomalaisissa paljonkin muusikoita? Iltapöperö
  
  26. marraskuuta 2008 14:55:47

Nimi : JT
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Päivän Kalevan paperiversiossa (s.6) on juttu "Maahanmuuttajista toivotaan työvoimaa maaseudulle". Jutussa kerrotaan, että "maaseudulla painitaan jo nyt työvoimapulan kanssa, sillä työntekijöitä on vaikea saada kaikkiin tarjolla oleviin työtehtäviin".
Siksi "Maaseudun sivistysliitto (MSL) on aloittanut Muutoksessa mukana-monikulttuurisuushankkeen". "Hankkeen käynnistämisseminaarissa tiistaina puhuneen raahelaisen kansanedustajan, Inkeri Kerolan (kesk.) mielestä kuntien tulisi kiinnittää huomiota kotouttamisohjelmiinsa". "Elämme ajassa, jossa kansat vaihtavat paikkaa", hän toteaa.
"Kerolan mukaan "ripotellusti" asutetut maahanmuuttajat pystyvät paremmin kiinnittymään suomalaiseen yhteiskuntaan. Oulun kansainvälisen toimintakeskuksen toiminnanohjaaja Shahnaz Mikkonen muistutti Kerolaa siitä, että usein maahanmuuttajat itse hakeutuvat omiensa pariin. Sen vuoksi Oulustakin lähtee moni maahanmuuttaja pääkaupunkiseudulle."
  
  26. marraskuuta 2008 14:59:04

Nimi : Mikael
  
Viesti : Kun Mestari nyt on palannut taas paikan päälle ja mediakin antoi julki jotta sitä käydään Alajärvellä ajoittain niin esittäisinkin kysymyksen.

Josko Mestari muistaisi/tietäisi minkä niminen on siellä muistaakseni Kurejoella olevan sepänpajan nimi,valmistaa perinnetyökaluja ja kaiken näköistä.

Tartteis taas "päivittää" vuolurautoja,poranteriä,kirveitä ja sen seppoisia on perhana niin kauan kuin siellä kävi jotta on unohtunut nimi ja kun ei tiedä edes toimiiko tämä vielä?

Josko sitä toteemi paalua alkaisi veistelemään Mestarin palvonta menoihin :)
  
  26. marraskuuta 2008 15:02:14

Nimi : Zngr
  
Viesti : Ojanperä: tottakai, which is my point. Tilastoja voi tulkita eri tavoin, mutta se että suorastaan "valehtelee" on eri asia.

Esimerkiksi voidaan vääntää siitä, mikä on oikea sanamuoto kun puhutaan somppujen työllisyydesta. Silloin voidaan verrata myös työvoimaan kuuluvien määrää vs työvoimaan kuulumattomien jne. Tulos on aina sompulle epäedullinen.

Suoranaista valehtelua on taas väittää, että "YKSIKÄÄN SOMPPU EI IKINÄ OLE TÖISSÄ KÄYNYT" tai "KAIKKI HIEKKANEEKERIT OVAT RAISKAAJIA SEKÄ MONIRIKOLLISESTI RIKASTUNEITA"
  
  26. marraskuuta 2008 15:03:41

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Operaatio Kravun kääntöpiiri (KKP) on sujunut ongelmitta. Netsejä kehoitetaan pukemaan päälleen aiemmin postissa jaetut painovoimavyöt, jotka tasaavat painovoiman, kun KKP operaation mukainen maapallon halkaisu tapahtuu.
  
  26. marraskuuta 2008 15:16:57

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tänäänkin taas tapahtui yksi rasistinen rikos Raision Myllyssä! Rasistinen vartija otti kiinni tummahipiäisen moniosaajan pienen takaa-ajon jälkeen. Tavaraa tämä moniosaaja oli hankkinut vissiin useammastakin liikkeestä, mutta suomalaisten epäonneksi rasistinen vartija epäoikeudenmukaisesti otti kiinni rehellisen shoppailijan. Kyllä nauratti, kun neekeriä vietiin ja ainoa mitä kuului, oli sen huuto *Rasistisika!!' vartijalle."

varmaan siihen kotouttamiskoulutukseen kuuluu ensimmäisnä aakkosina että aina pitää huutaa "rasisti" kun jää kiinni jostain pahanteosta.

Kouluttajat kun tiedetään.

Eli rikostilastoihinhan toi menee selkeästi suomalaisen rasistisena rikoksena varmaan :D
  
  26. marraskuuta 2008 15:22:59

Nimi : p
  
Viesti : "

Toisaalta tulee muistaa, että USA:n romahdus on Venäjän märkä uni. Lausunnot voi tulkita toiveajatteluksikin.

USA:n ylivelkaantumisesta tuskin seuraa USA:n valtiollista hajoamista vaan korkeintaan USA:n geopoliittisen aseman romahtaminen."

Ja samalla öljyn hinnan uppoamisen kanssa uppoaa myös Venäjä..
  
  26. marraskuuta 2008 15:24:56

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hagbard: ’ Mutta eihän tuossa väitetä, että Kokoomus haluaa nuo 1,8 miljoonaa. Koko lukuhan esitetään teoreettisena spekulaationa ilman minkäänlaista mainintaa, että se olisi mikään tavoite.’

http://tinyurl.com/6b5lfy

Kun katselee pk-seudulla ympärilleen, voi nopeasti todeta, millaista huippuosaajaa ne Kokoomuksen rekrytointipisteet tänne tuovat torjumaan sitä työvoimapulaa. Voi saatana, etten sanoisi.
  
  26. marraskuuta 2008 15:45:52

Nimi : työtön työnhakija
  
Viesti : Alkaa vähitellen sapettaa kaikki puhe työvoimapulasta! Itse olen hakenut ja hakenut paikkoja, ei tule töitä edes vuokratyöfirmoista. Ehkä en ole moniosaaja? Mikä avuksi? Tuntuu aivan poskettomalta työvoimapulasta tässä tilanteessa! Poliitikot eivät elä samassa todellisuudessa kansalaisten kanssa.
  
  26. marraskuuta 2008 15:47:54

Nimi : buuri johannesbuurista
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://paul.kedrosky.com/WindowsLiveWriter/TrackingGlobalLeverageExternalDebttoGDP_B0A0/debt-gdp_thumb.png

USA:n ylivelkaantuminen, USA hajoaa, vajoaa anarkiaan, romahtaa etc.

Joo, kyllä se USA on ylivelkaantunut, joo on se...

Tällä hetkellä velkaantuneimmat teollisuusmaat (prosentteina suhde ulkomainen velka/GDP):
(maa, GDP, External Depth, %)
1. Irlanti, 187.5, 1841, 981.9%
2. Britannia, 2,147, 10450, 486.7%
3. Islanti, 11.38, 51.5, 452.5%
...
16. Suomi, 185.9, 271.2, 145.9%
...
20. USA, 13,860, 12250, 88.4%

Lähde mm: http://paul.kedrosky.com (external dept top 20)
/WindowsLiveWriter/TrackingGlobalLeverageExternalDebttoGDP_B0A0/debt-gdp_thumb.png
  
  26. marraskuuta 2008 15:51:32

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Jussi voisi kirjoittaa lyhyen ja ytimekkään viestin äänestäjille: Jos ette halua, että suomen väkiluku kasvaa noin 2 miljoonalla tulevina vuosina, kannattaa äänestää Mestaria.

Pointtinani siis, että nyt olisi potentiaalinen aika saada suuria määriä äänestäjiä perehtymään asiaan.
  
  26. marraskuuta 2008 15:55:08


guestbook © freebok.net