Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100251-100275

Nimi : foobar
  
Viesti : http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1620154

Rusketusrelativistinen itseoikeutettu itseisherkistymä? Vai pelkästään aaterelativistinen?

Absurdi vai surkuhupaisa tapaus? Taitaa kertoa jotain nykyisestä täydellisen vastoinkäymisten sietokyvyttömyyden hyväksymisestä, jopa moiseen kannustamisesta...
  
  26. marraskuuta 2008 10:59:44

Nimi : SJS
  
Viesti : Emmanuel Todd: Kouchner's "Military-Without-Borders"
  
  26. marraskuuta 2008 11:00:27

Nimi : 2977
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jos Suomen kansalaisuuden saamista helpotetaan muuttamalla kielitaitovaatimuksia, niin kuinka moni uskoo, että englantia osaavat uuskansalaiset jäävät Suomeen eivätkä hyödynnä Schengenin sopimuksen mahdollisuuksia muuttaa EU-kansalaisena toiseen maahan?

Retorinen kysymyshän tämä on oikeasti. Kaikkihan tänne jäävät.
  
  26. marraskuuta 2008 11:03:50

Nimi : reino
  
Viesti : "Perussuomalaiset on puolueena olleet maahanmuuttokriittinen. Heidän näkyvä poliitikkonsa on nyt avannut konkreettisesti sitä, mitä tämä kriittisyys käytännössä tarkoittaa."

Ja sitten kun vielä muistetaan, että tämä jatkuvasti esiin pulppuileva yksittäistapaus pulppuilee ajalta kahden vuoden takaa, jolloin Jussi ei ollut näkyvä yhtään mikään, vaan jossain netin varjoissa vaaniva sitoutumaton ja tuntematon ehdokas.

Toi Järvelä on muuten nainen, joka keksi EKOMIEHEN, joka puolestaan pelasti koko MAAILMAN. Kuka muistaa vielä Ekomiehen? ;)
  
  26. marraskuuta 2008 11:15:46

Nimi : Vesa
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Toi Järvelä on muuten nainen, joka keksi EKOMIEHEN, joka puolestaan pelasti koko MAAILMAN. Kuka muistaa vielä Ekomiehen? ;)"

Ekomies oli mun mielestä kipeän hauska. Muistan, kun se poistettiin telkkarista ja tilalle tuli mälsä eko-ukko shamaaniluineen. Muistatteko vielä syyn poistoon: joku kukkahattutäti kirjoitti yleisönosastoon, että hänen lapsensa pelkää kun ekomies ilmestyy tyhjästä ja rupeaa mesoamaan! Äh!
  
  26. marraskuuta 2008 11:18:28

Nimi : Eurooppalainen
  
Viesti : Lähi-Idän seuraava demokratia on Iran. Se on sitä jo nyt. Maassa syntyvyys länsimaisella tasolla ja korkea lukutaito ja koulutustaso.

"Iran is in the process of giving birth to a pluralistic democracy. It's a country where, certainly, not everyone can stand for election, but where people vote regularly and where swings in opinion and majority are frequent. Like France, England and the United States, Iran has lived through a revolution that is stabilizing itself and where a democratic temperament is blossoming."
  
  26. marraskuuta 2008 11:19:54

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : M
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden

Viesti : "Vihreiden mielestä Suomi tarvitsee ulkomaista työvoimaa, mutta puolueen mielestä maahanmuuttajien työllistymisen esteiden ja rasismin täytyy vähentyä, ennen kuin uutta väkeä aktiivisesti houkutellaan"

Juu mutta huomaa että tuossa lausunnossa työllistymisen esteet ja rasismi laitetaan syyksi...Tahtoo siis sanoa että Vihreät väittävät oikeastaan kaikkien(Pois lukien itsensä)olevan rasisteja ja kasaavan esteteitä työllisyydelle.

Jos vihrät, nykyisin käyttämiensä ja hyväksymiensä menetelmien mukaisesti, osoita erikseen ja perustellusti ynnä todistettavasti että ketkä ovat rasistisia vaan ovat asiata hiljaa, pidän vihreiden puolueen linjan mukaisena että he herjaavat mahdolliseti suurinta osaa Suomen kansasta.

Itse näkisin että kaikki Suomen kansalaiset on erikseen nimeltä mainittava joko antirasistisena tai rasistisena (rasismi on myös todistettava), muutoin vaadin vihreän puolueen kieltämistä koska se näyttää perustuvan yleiseen herjaukseen ja vihan kylvämiseen.

Eli tuleeko tähän virallista kommenttia vihreiltä vai voidaanko tulkita hiljaisuudesta se että Vihreät on viha ynnä herjauspuolue?

Ja lopuksi...Nyt näyttää karkaavan mopo täydellisesti ViNan käsistä, selkeäähän on että kun tuohon "hiljaisuuteen tuomitsemisesta liittyen on vaiettu", se on vain keppihevonen jolla yriteään nyt ratsastaa hankalasta tilanteesta ulos, kun on siis odoteltu kaksi vuotta ennen tätä tutkintapyyntöä...Perustellaan siis että hyvää hyvyyttään ovat odotelleet josko joku tuomitsisi mutta kun ei niin siksi vasta nyt tämä tutkintapyyntö.

Voi näitä järjenjättiläisiä, näillä eväin haluavat hoitaa yhteisiä asioita...Tsiisus sentäs.

  
  26. marraskuuta 2008 11:32:51

Nimi : SJS
  
Viesti : Toisinsanoen Realityshow Iraq jatkuu vielä muutaman tuotantokauden.

...tai taloudelliseen katastrofiin asti. Kumpi nyt sattuu ensin tulemaan.
  
  26. marraskuuta 2008 11:50:10

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1620005
  
Viesti : "Ulkoministeri Alexander Stubbin (kok) mukaan Suomi ei ole tunnustamassa Ukrainan holodomoria eli miljoonien ihmisten nälkäkuolemaa 1932-33 kansanmurhaksi."

Ai jai jai... kyllä nyt arvopresidentti voisi ottaa asian puheeksi. Vaietut vuodet, vaiettu nälkä... nyt olis seminaarin paikka Mäntyniemessä.

Vai onko niin, että toisten kansanmurhat ovat tasa-arvoisempia kuin toisten.
  
  26. marraskuuta 2008 11:50:20

Nimi : Oula Lintula
Kotisivu : Tilitystä
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Vaikken nyt monien kokoomuslaisten maahanmuuttopuheisiin yhdykään, niin sen verran vedän kotiinpäin, että niissä puheissa työperäisyys yleensä tarkoittaa juuri sitä mitä se alunperinkin tarkoitti.
  
  26. marraskuuta 2008 11:56:06

Nimi : Tosi
  
Viesti : Itse asiassa luulen, että moni Vihreiden jäsen ja moni Perussuomalaisten jäsen on itse asiassa pitkälti samoilla linjoilla tässä monikulttuurisuusasiassa. Asiallinen keskustelu ilman sarvia ja hampaita voisi purkaa tätä nykyistä vastakkainasettelua, joka vie huomion niistä aidommista eroista kahden puolueen välillä.

Eli Pasi Ilmari Jääskeläinen kommentoi tuolla ja kirjoitti ihan hyvän tekstinkin Vihreässä langassa.
Linkki

Ainakin mun mielessä toi vaikuttaa keskustelunavaukselta.
  
  26. marraskuuta 2008 12:08:15

Nimi : M
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Odysseas:

"Juu mutta huomaa että tuossa lausunnossa työllistymisen esteet ja rasismi laitetaan syyksi...Tahtoo siis sanoa että Vihreät väittävät oikeastaan kaikkien(Pois lukien itsensä)olevan rasisteja ja kasaavan esteteitä työllisyydelle."

Aivan, huomasin kyllä tuon esille ottamasi pointin. Itse yritin tuoda optimistisesti esille sitä, että vihreät ensi kerran eivät yritä ratkaista rasismia ja mamujen työllistymisen esteitä tuomalla joka tapauksessa lisää JIIS-siirtolaisia.
  
  26. marraskuuta 2008 12:09:05

Nimi : Zngr
  
Viesti : Tosi: paitsi että tuon ketjun ampui alas vihreä setä, joka ei voinut keskustella asiasta muiden vihreiden kanssa, koska ei suostunut myöntymään siihen että on olemassa "Suomalainen kulttuuri".

Tämän takia ei voi keskustella siitä ovatko kiihkomamut hyvä asia, ja pitää maassa olla maan tavalla. Kun Suomessa ei ole mitään kulttuuria ja tapaa olla.

Vittu noitten kanssa perke-LE.
  
  26. marraskuuta 2008 12:10:15

Nimi : Tosi
  
Viesti : Tosi: paitsi että tuon ketjun ampui alas vihreä setä, joka ei voinut keskustella asiasta muiden vihreiden kanssa, koska ei suostunut myöntymään siihen että on olemassa "Suomalainen kulttuuri".

Äh tota en huomannut, kun en montaakaan kommenttia lukenut läpi. Luulin jo näkeväni valoa tunnelin päässä. Mutta toivoa ei pidä heittää.
  
  26. marraskuuta 2008 12:15:44

Nimi : Henri K.
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Liekkö mamut taas rikastuttanut..

  
  26. marraskuuta 2008 12:16:15

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
  
Viesti : Se sitten siitä kuvitellusta työvoimapulasta:
http://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2008/11/26/se-siita-ns-tyovoimapulasta/
  
  26. marraskuuta 2008 12:17:54

Nimi : VanDerVaart
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Molemmat kokoomusvaikuttajat katsovat sekä Halla-ahon että Teuvo Loman -ryhmän olevan kaukana kokoomuslaisten ajatusmaailmasta."

:DDD

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/Ovatko+perussuomalaiset+r%E4%E4vitt%F6mi%E4++kokoomuslaiset+eri+linjoilla/116691
  
  26. marraskuuta 2008 12:19:40

Nimi : Zngr
  
Viesti : Eurooppalainen:

todellakin, ääri-islamin kannattas on taas epäsuositumpaa kuin aikoihin. Iranissa ja Irakissa suosion romahdukseen ovat syynä liian rankat otteet, etenkin Irakissa "irakilaisten suojelija" Al Quaeda on menettämässä asemansa pelkästään sen takia, että ovat täysiä kusipäitä. Samanlaisia merkkejä on muuallakin.

Valitettavasti radikaaleimmat Muslimit näyttävät tällä hetkellä asustelevan Euroopassa. Vaikka jokainen muslimienemmistöinen maa paitsi Saudit kokisivat mullistavan uskonnollisen reformin ja teokratia ammuttaisiin alas, Saudit ja Wahhabiitit rahoittavat edellään Euroopan moskeijoita.

Ja tulokset näemme tänään.

Tapahtui Iranissa mitä tahansa, meillä on vielä hanskattavana EU:n alueella pari erittäin radikaalia sukupolvea.

Se on pitkä aika se.
  
  26. marraskuuta 2008 12:20:20

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Ennemminkin kansalaisuus voisi olla Kamalille myönnetty "bonus", palkinto hyvin tehdystä integroitumisesta, johon kuuluu vaikkapa se kielen opiskelu.

Kansalaisuuden ei pidä koskaan olla mitään noin tyhjänpäiväistä. Kansalaisuuden saaminen on ennen kaikkea muodollinen tunnustus siitä, että maahanmuuttaja kuuluu sen jälkeen Suomen kansaan. Laissa säädettyjen kriteerien tulee olla vastaisuudessakin tätä tavoitetta vastaavia.

On täysin absurdia, että Suomen kansan jäsenyys voitaisiin myöntää kenellekään, joka ei ole viitsinyt opetella yhtäkään Suomen virallisista kielistä. Suomen kansalaisuuslaki on nykyisellään täysin kunnossa eikä sitä ole syytä muuttaa. Kansalaisuuden myöntämisen edellytyksenä tulee olla de facto juurtuminen Suomeen ja vähintään yhden Suomen virallisista kielistä hallinta vähintään tyydyttävästi.

Voi jumalauta noita rakk...sisäministeriön akkoja, jos niiden mielestä Suomen kansalaisuuksia pitää voida alkaa jaella parin vuoden Suomessa opiskelun jälkeen. Tuollaista ajatusta ei selitä edes halu helpottaa Suomessa tutkinnon tai yritysten avainhenkilöiden suorittaneiden maahan jäämistä, koska on olemassa käsite "pysyvä oleskelulupa". Ennen pysyvän oleskeluluvan antamista ulkomaalaiselle voidaan antaa vuosittain uusittava B-oleskelulupa tai määräaikainen A-oleskelulupa, joka on oltava ennen pysyvän oleskeluluvan myöntämistä.
  
  26. marraskuuta 2008 12:24:34

Nimi : Jukka Karén
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tuli mieleeni mitä Georg Dolivo taannoin sanoi:
Kaikki on kulttuuria, sillä jokaisen ratkaisun takana on jokin arvo.

Hän puhui siis ihan Suomesta.
Muistan nöösipoikana ajatelleeni, että -ttu mitä -tanan tekoälykästä paskaa, mutta kaveri taisi itse asiassa puhua täyttä asiaa.

Tosin vihernatsemmiston mielestä ilmeisesti Suomessa asiat ovat päätyneet sille tolalle millä ovat jokseenkin randomisti ja tuurilla, ilman minkäänlaisia päätöksiin taustalla vaikuttavia arvoja.
Niinpä onkin jo korkea aika tuoda näitä arvoja kulttuurillisesti rikkaista kulttuureista.
Jotta saadaan asiat samalle tolalle kuin näissä maissa on, joissa toimintaa ohjaa vahva ja rikas kulttuuri.
  
  26. marraskuuta 2008 12:24:37

Nimi : Zngr
  
Viesti : Toistan mitä sanoin eilen, vihreiden esitys:

Vihreiden mielestä Suomi tarvitsee ulkomaista työvoimaa, mutta puolueen mielestä maahanmuuttajien työllistymisen esteiden ja rasismin täytyy vähentyä, ennen kuin uutta väkeä aktiivisesti houkutellaan

ja samalla se, että he ilmoittivat haluavansa lisää pakolaisia, tarkoittaa vain sitä, että he vastustavat työperäistä maahanmuuttoa mutta haluavat lisätä muunlaista maahanmuuttoa. Syitä luettelin eilen.

Todella alhainen asenne. He ilmeisesti eivät halua, että se konserni missä minä olen töissä, ei saisi ulkomaista työvoimaa kun Suomesta sitä ei enää löydy, koska "rasismi."

Vittu nyt sentään, ne ulkkarit voivat lähteä täältä POIS jos haluavat kohdatessaan liikaa rasismia.

Vihreät haluavat sellaisia maahanmuuttajia, jotka ovat tyytyväisiä ollesaan elätettävinä, ja jotka eivät todellakaan lähde pois, ja joista ei myöskään pääse eroon pakolaisstatuksen takia, vaikka he tehtailisivat kuinka paljon rikoksia.
  
  26. marraskuuta 2008 12:26:01

Nimi : SJS
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : 1. Olisihan se hienoa. Nähdä islamilainen fundamentalismi kannattajien puutteeseen kuihtuvana lieveilmiönä suvaitsevaisissa ja demokraattisissa muslimimaissa. Kuten Todd sanoo, Venäjällä ja Kiinalla on ajallinen etumatka lukutaidon ja sekularisaation suhteen. Uskoakseni näemme ensin demokraattisen Venäjän, ehkä sitten demokraattisen Kiinan ja sitten kukoistavat muslimidemokratiat. Jäämme odottamaan.

2. Venäjällä ja Kiinassa sekularisaatio ei vaan johtanut saman tien sekulaariin demokratiaan, vaan ihmiskunnan historian pahimpiin murha-aaltoihin. Tämän Todd myöntää epäsuorasti.

3. Oletetaan, että maltilliset muslimit laskevat hedelmällisyyttään. Miksi kiihkoislamilaiset tekisivät samoin, kun se johtaisi heidän vaikutusvaltansa pienenemiseen? (link)

4. Amerikkalaisessa pörssimainonnassa käytetään muistaakseni disclaimeria ”historiallinen kurssikehitys ei ole tae tulevista voitoista”. Toddin krediittejä parantaisi, jos hän pystyisi jotenkin selittämään, miksi länsimaihin muuttaneet muslimit (nimike kulttuuritaustan mukaan, ei henkilökohtaisen uskon) eivät näytä ottaneet joukkona riemuiten vastaan länsimaisen elämäntavan parhaita puolia? Vika ei välttämättä ole sekularisaation puutteessa.

One sign of the increasing weakness of Islam’s hold over its nominal adherents in Britain—of which militancy is itself but another sign—is the throng of young Muslim men in prison. They will soon overtake the young men of Jamaican origin in their numbers and in the extent of their criminality. By contrast, young Sikhs and Hindus are almost completely absent from prison, so racism is not the explanation for such Muslim overrepresentation.

Confounding expectations, these prisoners display no interest in Islam whatsoever; they are entirely secularized. True, they still adhere to Muslim marriage customs, but only for the obvious personal advantage of having a domestic slave at home. Many of them also dot the city with their concubines—sluttish white working-class girls or exploitable young Muslims who have fled forced marriages and do not know that their young men are married. This is not religion, but having one’s cake and eating it.

The young Muslim men in prison do not pray; they do not demand halal meat. They do not read the Qu’ran. They do not ask to see the visiting imam. They wear no visible signs of piety: their main badge of allegiance is a gold front tooth, which proclaims them members of the city’s criminal subculture—a badge (of honor, they think) that they share with young Jamaicans, though their relations with the Jamaicans are otherwise fraught with hostility. The young Muslim men want wives at home to cook and clean for them, concubines elsewhere, and drugs and rock ‘n’ roll. As for Muslim proselytism in the prison—and Muslim literature has been insinuated into nooks and crannies there far more thoroughly than any Christian literature—it is directed mainly at the Jamaican prisoners. It answers their need for an excuse to go straight, while not at the same time surrendering to the morality of a society they believe has wronged them deeply. Indeed, conversion to Islam is their revenge upon that society, for they sense that their newfound religion is fundamentally opposed to it. By conversion, therefore, they kill two birds with one stone.

But Islam has no improving or inhibiting effect upon the behavior of my city’s young Muslim men, who, in astonishing numbers, have taken to heroin, a habit almost unknown among their Sikh and Hindu contemporaries. The young Muslims not only take heroin but deal in it, and have adopted all the criminality attendant on the trade.


http://www.city-journal.org/html/14_2_when_islam.html

Uunituoreen Saksan talousinstituutin tutkimuksen mukaan maahanmuuttajaperheiden lasten tulevaisuus näyttää Saksassa varsin synkältä. Esimerkiksi täällä Berliinissä peräti suurin osa, tarkalleen ottaen 75% turkkilaisnuorista, pärjää niin kehnosti koulussa, että jää kokonaan ilman päästötodistusta. Ilman päästötodistusta ei saa puolestaan harjoittelupaikkaa ja kun ei ole harjoittelupaikkaa, niin ei pääse ammattikouluun, ja kun ei ole ammattia, niin on vaikea saada myöskään työpaikkaa. Käytännön kokemus osoittaa, että tällä kaavalla turkkilaispojan tie johtaa useimmiten työttömyyskortistoon ja ikävä kyllä myös hunningolle.

http://www.youtube.com/watch?v=XNDvoa2ABNQ


5. Todd ennustaa Amerikan romahdusta, tästä en ole eri mieltä. Mutta mitkä ovat Yhdysvaltain luhistumisen seuraukset demokratian leviämiselle? Kun Al Qaeda tietyllä oikeutuksella voi julistaa vetäneensä USA:n sotimaan Afganistaniin ja Irakiin ja siten vararikkoon?
  
  26. marraskuuta 2008 12:27:54

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Zngr

Viesti : Tosi: paitsi että tuon ketjun ampui alas vihreä setä, joka ei voinut keskustella asiasta muiden vihreiden kanssa, koska ei suostunut myöntymään siihen että on olemassa "Suomalainen kulttuuri".

Tämän takia ei voi keskustella siitä ovatko kiihkomamut hyvä asia, ja pitää maassa olla maan tavalla. Kun Suomessa ei ole mitään kulttuuria ja tapaa olla.

Vittu noitten kanssa perke-LE.


Tarkoitatko tätä setää:

"Suomesta on vihdoin tehtävä sukupuolista tasa-arvoa toteuttava yhteiskunta. Tämän ensimmäinen edellytys on epäpätevien ja puolueellisten viranomaisten erottaminen. Myös kaikenlainen julkinen tuki eri naisjärjestöille on lopetettava. On myös harkittava naisjärjestöjen kieltämistä. Eihän Suomessa tueta sellaisiakaan yhdistyksiä, jotka pyrkivät jäsentensä ihonvärin perusteella diskriminoimaan muun värisiä ihmisiä."
- Petri Honkanen
www.vihreatehdokkaat.fi/petri.honkanen/?page_id=9.

  
  26. marraskuuta 2008 12:41:57

Nimi : HaH
  
Viesti : Mitä tulee kansalaisuuden saamiseen ja kielitaitoon, niin todettakoon, että esim Thaimaassa ei saa edes oleskelulupaa ilman kielitaitoa!

Lupakäsittelyhaastattelussa joutuu juttelemmaan viranomaisen kanssa, ilman tulkkia, ja jos ei asiat siten selviä, niin no way. (Tuohon tulee toki lisäksi muut vaatimukset, eli riittävät tulot, riittävän pitkä yhtäjaksoinen oleskelu, ja niin edelleen.)

Ei niin, että olisin itse kokeillut, mutta noin Isot Pojat ja Kuninkaan Virkamiehet sen kertovat... (Kansalaisuuden saaminen on sitten vieläkin vaikeampaa.) No, kaikki maat eivät tarjoa asioita inflaatiokertoimella, vaan jotkut jopa vaativat tulokkaalta jotakin. Kummaa.

:D
  
  26. marraskuuta 2008 12:46:03

Nimi : Zngr
  
Viesti : ihminen:

kyllä, mutta ei tuosta Honkasesta voi pelkkää pahaa sanoa. Hän vain kommentoi hanakasti aivan kaikkeen, eikä kyennyt keskustelemaan maahanmuutosta ollenkaan mainitsemistani syistä.
  
  26. marraskuuta 2008 12:47:23


guestbook © freebok.net