Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100226-100250

Nimi : Oskari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Itse kävin Philadelphiassa joskus 80-luvulla. Mieleen jäi torilla pulujen peittämä mies ja "kultakorua" kauppaava neekeri. Ei tainnut neekeri tykätä kun kaveri tarjosi 10 senttiä.
  
  26. marraskuuta 2008 6:30:57

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nauris: ""Kuten Vera. En ymmärrä miksi ihmeessä hän ei ole saanut kansalaisuutta?"

Olisiko yksi syy maahanmuuttokriittisyys."

Ei ole. :)

Oikeastaan syy on vain se, että tällä hetkellä kansalaisuuslain vaatimaan asumisaikaan ei voi sisällyttää sitä aikaa, jolloin on asunut täällä opiskelijan oleskeluluvalla tai työntekijän B-luvalla.
  
  26. marraskuuta 2008 7:15:50

Nimi : Janne
  
Viesti : Obaman lupaama muutos:

Robert Gates jatkaa puolustusministerinä


Toisinsanoen Realityshow Iraq jatkuu vielä muutaman tuotantokauden.
  
  26. marraskuuta 2008 7:18:08

Nimi : Statisti-Iikka
  
Viesti : Viime vuonna rasistisista rikoksista epäillyistä noin 76 % oli Suomessa syntyneitä. Suomessa on noin 3,8 % ulkomailla syntyneitä, jotka siis olivat epäiltynä noin 24 prosentista rasistisista rikoksista.

Maahanmuuttajat siis tekevät rasistisia rikoksia yli kuusi kertaa enemmän kuin suomalaiset.

http://www.poliisi.fi/poliisi/poliisioppilaitos/home.nsf/PFBD/CF06BC080EE75C29C22575080037BA61

http://www.stat.fi/til/vaerak/2007/vaerak_2007_2008-03-28_tie_001_fi.html

  
  26. marraskuuta 2008 7:19:30

Nimi : Statisti-Iikka
  
Viesti : Tarkennan vielä, että maahanmuuttajat siis tekevät rasistisia rikoksia yli kuusi kertaa enemmän kuin Suomessa asuvat keskimäärin. He tekevät siis rasististia rikoksia noin kahdeksan kertaa enemmän kuin Suomessa syntyneet Suomen asukkaat.

  
  26. marraskuuta 2008 7:37:43

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tutkintapyyntö on nyt tehty.

http://www.vihreatnaiset.fi/category/tiedote/

Johtaako Vihreät - De Gönaa joku puoleen sisään soluttautunut salaperäinen klikki. Vai mikä on puoluejohdon kanta asiaan? Tähän olisi ehdottomasti saatava selvyys :)
  
  26. marraskuuta 2008 7:41:19

Nimi : M
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : ...sairaudesta, sairauden hoidosta ja kipeistä mamuista. Minulla on yksi tapausesimerkki, jonka tuntomerkkejä olen muuttanut tunnistamisen vaikeuttamiseksi. Hän on toiselta mantereelta tullut 25-vuotias turvapaikanhakija, jolle on myönnetty pysyvä oleskelulupa Suomeen. Hän sairastaa kahta (!) sairautta, joiden takia hän on työkyvyttömyyseläkkeellä (noin 600€/kk). Molemmat sairaudet vaativat jatkuvaa lääkehoitoa, jota potilas ei toteuta. Toteutumaton hoito johtaa hänet toistuvasti päivystyspalvelujen pariin ja sieltä hänet lähetetäään useasti kahden eri erikoisalan osastohoitoon, jossa hänen hoitonsa laiminlyömisen seurauksia korjaillaan. Ne ovat ns. kalliita hoitoja, joista maksavalle kunnalle lähtee nelinumeroinen lasku joka päivältä. Koska molemmat sairaudet heikentävät potilaan arvostelu- ja harkintakykyä, hän tarvitsee jokapäiväiseen selviytymiseensä paljon tukea ja tulkkipalveluja sekä useasti poliisia.

Lasketaan hiukan kustannuksia, joita hänen elättämisensä ja hoitamisensa vaatii. Nämä eivät näy valtion budjetissa maahanmuutto-kohdassa.

[vaihdan uuteen viestiin]
  
  26. marraskuuta 2008 8:00:42

Nimi : M
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Eläke, toimeentulotuki ja asumistuki tekee vuodessa noin 12000. Hän on tänä vuonna ollut sairaalahoidossa ainakin 30 vuorokautta ja käyttänyt lukuisia kertoja päivystyspalveluja, joiden hinnaksi arvioin yhteensä 40000 euroa. Voi kuulostaa kovalta hinnalta, mutta kunta maksaa oikeasti tämän verran erikoissairaanhoidosta. Kustannukset tähän asti 52000 euroa/vuosi. Hän tarvitsee tulkkia useita kertoja vuodessa. Tulkin perusveloitus on 60€+ matkakulut + keston mukainen korvaus, ja hänellä on useita ns. vaativia ja pitkiä viranomaistulkkauksia. Arvio vuodelle vaikkapa 1000 euroa. KELA korvaa hänen kaksi kallista lääkehoitoaan, joiden hinta lienee vuodessa noin 8000 euroa.

Suma: 61000 euroa vuodessa. Oeln tehnyt arvion varovaisesti eli hiukan alakanttiin ja unohtanut kokonaan esimerkiksi sairaankuljetukset ja rikosvahingot.

61000 on paljon rahaa. Suhteutetaan se vaikkapa omaan verojenmaksuuni. Viime vuonna minulta pidätettiin palkasta noin 12000, ja kun ei ole paljon vähennyksiä, voi arvioida, että minulta meni tuloveroa ehkä 11000. Tämän yhden monisairaan elättäminen vaatii siis hmmm... noin viiden ja puolen kohtalaisesti hankkivan ihmisen tuloveron!

5,5 ihmistä käy töissä ja elättää yhden tuloveroillaan. Ei ole meinaan kaksinen huoltosuhde, jos vastaaville sairaana maahan tuleville myönnetään pysyvä oleskelulupa. Se oleskelulupa kun oikeuttaa eläkkeeseen, toimeentulotukeen, asumistukeen ja - mikä kalleinta - kunnan maksamaan hoitoon.

Kannattanee miettiä kunnanvaltuustoissa, onko se sittenkään kovin viisas liike sijoittaa mamuja omaan kuntaan.

Traagisinta on se, että yksi monisairas mamu sananmukaisesti vie hoitopaikan sitä tarvitsevalta suomalaiselta.

  
  26. marraskuuta 2008 8:13:54

Nimi : HaH
  
Viesti : Vera: Oikeastaan syy on vain se, että tällä hetkellä kansalaisuuslain vaatimaan asumisaikaan ei voi sisällyttää sitä aikaa, jolloin on asunut täällä opiskelijan oleskeluluvalla tai työntekijän B-luvalla.

Oletko ikinä, tai haluaisitko, tehdä kirjoituksen, jossa verrattaisiin sinun kaltaisiesi mamujen ja "humanitääristen tapausten" kansalaisuudensaamiskäytäntöjä, ja koko homman mielekkyyttä?

(Vai luuloako on se vain, että "humanitääriset" saisivat kansalaisuuden helpommin kuin "teitsit"?)
  
  26. marraskuuta 2008 8:39:04

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : EA:ssa tapahtuu väistämätön eli kun alkuperäisasukkaiden kuppi kuohuu yli jatkuvan sorron takia niin monet joutuvat kärsimään.Valitettavasti myös sivulliset.Afrikka kuuluu afrikkalaisille eikä millekään lihaville plantaasin omistajille.
"
Aivan. Täälläkin alkaa kuppi kuohua yli. Eurooppa kuuluu eurooppalaisille ja Suomi suomalaisille.
  
  26. marraskuuta 2008 9:10:08

Nimi : Juha
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : "Afrikka kuuluu afrikkalaisille." Mitä hemmettiä, ei tasan tarkkaan kuulu. Afrikka kuuluu eurooppalaisille samalla tavalla kuin moku-Eurooppa moku-mielisten silmissä kuuluu afrikkalaisille. Pirjo, syyllistyit rasismiin ja kaiken lisäksi täydelliseen epäjohdonmukaisuuteen, onnittelut! Grattis från Granu!
  
  26. marraskuuta 2008 9:14:03

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Sen sijaan kielivaatimuksista ei todellakaan pidä luopua, juuri siinä artikkelissa mainitusta syystä. Vaikka ymmärränkin että lukutaidottomat äänestäjät ovat vihervasemmiston viimeinen toivo.
Totta, totta. Tää kielitaito on erittäin tärkeää vaikka oppisikin ruotsia ja lukisi huussista. Varsinkaan kun suomesta englanniksi kirjoittajista suuri osa on katkeria vinkuintiaaneja jotka ei muuta tee kun valittavat kuinka rasistisia suomalaiset ovat, avaa jonkun 6D:n niin siellä ei ole muita kuin vihakirjoituksia jos samaa kirjoittaisi ulkomaalaisista saisi syytteen. Eikä meillä ole kattavaa englanninkielistä independent-mediaa vaan Pravdan ja Radio Jerevanin valitut palat. Ja sitten tällainen asioista pihalla oleva ihmettelee miksi suomalainen hermostuu ja sanoo "turpa kiinni kun et mistään tiedä" - kun ollaan niin rasssisteja... ssss...

Suomen kansalaisuus on etuoikeus, ja mitä vaikeampi se on saada sitä arvostetumpi sen luulisi olevan. Kun vertaisi 9. luokan hiihtokilpailumitalia ja olympiakultaa?
  
  26. marraskuuta 2008 9:15:13

Nimi : dfghf
Kotisivu : ts
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Vuoden uus- turkulainen haussa

http://www.turunsanomat.fi/ajassa/?ts=1,3:1007:0:0,4:7:0:1:2008-11-26,104:7:578791,1:0:0:0:0:0:

Nyt voi ehdottaa vuoden uusturkulaista ja monikulttuurisuusvaikuttajaa. Turun kaupunki palkitsee jälleen vuoden uusturkulaisen ja vuoden monikulttuurisuusvaikuttajan.
Onkohan netseillä ehdotuksia? Taitaapi tuo uusturkulaisen titteli tosin mennä massiivisen medialobbauksen vuosi suoraan Ahmed al-Tsibibille, tuolle talous- ja politiikkaeliitin jäsenelle ja muutenkin kovalle tyypille (parempi kuin sinä).

Vaan kenelle arvon kanssanetsit soisivat vuoden mädät... mokuttajan kunnian?
  
  26. marraskuuta 2008 10:19:14

Nimi : Timo
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kaikkihan tämänn on tietty jo lukeneet mutta:

Ulkomaisen työvoiman houkuttelu jakaa puolueita

Julkaistu: 25.2.2007 20:04

Tanja Aitamurto Pravda

Puolueilla on poikkeavia näkemyksiä siitä, pitääkö valtion houkutella Suomeen lisää ulkomaalaisia töihin. Innokkaimmin ulkomaalaisia houkuttelisivat kokoomus ja Rkp. Keskustankin mielestä työperäistä maahanmuuttoa pitää tukea, mutta puolue ei esitä siihen keinoja.

Pisimmälle asiassa menee kokoomus, joka perustaisi esimerkiksi rekrytointitoimistoja ulkomaille ja tarjoaisi kielikoulutusta jo työntekijän lähtömaassa.

Hallitus hyväksyi viime syksynä maahanmuuttopoliittisen ohjelman, jossa korostetaan valtion aktiivista roolia ulkomaalaistyövoiman hankkimisessa. Silti Sdp suhtautuu asiaan nihkeästi: puolueiden mukaan työnantajien on hankittava itse työntekijänsä Suomeen, ei valtion.

Vihreiden mielestä Suomi tarvitsee ulkomaista työvoimaa, mutta puolueen mielestä maahanmuuttajien työllistymisen esteiden ja rasismin täytyy vähentyä, ennen kuin uutta väkeä aktiivisesti houkutellaan.

Vasemmistoliitto, vihreät ja kokoomus kasvattaisivat Suomen pakolaiskiintiötä nykyisestä 750:sta. Kaikki puolueet keskustaa ja Sdp:tä lukuun ottamatta joustavoittaisivat työlupakäytäntöjä, joita on moitittu hitaiksi ja monimutkaisiksi.

EU-kansalaiset eivät tarvitse työlupaa, joten ongelmat koskevat EU:n ulkopuolelta tulevia. Työlupaa ei saa käytännössä Suomesta, vaan hakemus täytyy laittaa vireille jo lähtömaassa. Hakemusta taas ei voi jättää, jos työpaikkaa ei ole.


Kylläpä se täälläkin monien hehkuttama kokkeli onkin hiano vaihtoehto jos haluaisi mutaa padota tai valtion rahoja säästellä.. Vittu sekoomuksen hiusmalli ja pyöräilevä wanha koulukiusaaja menevät jopa vihersaasteesta ohi ja heittämällä..
  
  26. marraskuuta 2008 10:24:26

Nimi : M
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : "Vihreiden mielestä Suomi tarvitsee ulkomaista työvoimaa, mutta puolueen mielestä maahanmuuttajien työllistymisen esteiden ja rasismin täytyy vähentyä, ennen kuin uutta väkeä aktiivisesti houkutellaan"


Vihreäthän ovat tulossa järkiinsä! Pankaa päivämäärä muistiin!

Hehän ilmoittavat kannakseen, että lisäväkeä ei roudata ennen kuin entisten kanssa aletaan selvitä kunnialla.

Voiko tämä olla totta, aikuisen oikeasti totta?

  
  26. marraskuuta 2008 10:28:54

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ja tarjoaisi kielikoulutusta jo työntekijän lähtömaassa.

mikä ei ole yhtään huono idea

EU-kansalaiset eivät tarvitse työlupaa, joten ongelmat koskevat EU:n ulkopuolelta tulevia.

NO MILLÄ NE SITÄ TYÖTÄ SAA JOS NE EI OSAA KIELTÄ. vitun ääliöpässinpäät luuleeko että se TYÖLLISTYMINEN on sen helpompaa olet maassa eli et?
  
  26. marraskuuta 2008 10:31:48

Nimi : Eurooppalainen
Kotisivu : http://www.truthout.org/article/emmanuel-todd-kouchners-military
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Hei taas,

Emmanuel Todd on tilastotieteilijä ja on kaksi kertaa ennakoinut supervallan romahduksen. Vuonna 1975 hän ennusti Neuvostoliiton hajoavan demografiasta kumpuaviin sisäisiin ongelmiin 15 vuodessa. Hön erehtyi vuodella. Vuonna 2001 hän ennakoi Yhdysvaltojen romahtavan ylivelkaantumiseen. Näin on käynyt, vaikka tämä ei voinut ola vaikea ennustaa.
Suosittelen kuitenkin erityisesti Jussi Halla-Ahoa lukemaan Emmanuel Toddin analyysejä, erityisesti hänen analyysinsä Lähi-Idän kehityksestä. Se on rohkaiseva.

Teillä muilla ei ole niin väliä. Aivot narikkaan, kunnes Jussi voi sitten valistaa miten asia on.

"Emmanuel Todd, along with Youssef Courbage, has just published a book, "Le rendez-vous des civilisations"(1), which debunks the thesis of the clash of civilizations. For these two demographers, the rise in radical Islam is only one among many signs of the modernization of the Muslim world, the demographic aspect of which, moreover, is the most striking. The societies of the Muslim world have entered a demographic transition that sees men's literacy progress, then women's, before the number of children per woman approaches the level in the West. According to the authors, all that evokes a rise in individualism in societies. Demographic analysis consequently leads them to reject the idea of a difference in nature between formerly Christian and Muslim societies."
  
  26. marraskuuta 2008 10:35:49

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1619998

ja paska lensi kymmenen metrin korkeuteen.

  
  26. marraskuuta 2008 10:36:31

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Vuoden uusturkulaiseksi voidaan valita Suomen kansalainen, joka on maahanmuuttajataustainen ja joka on toiminut toimii laaja-alaisesti oman väestönosansa ja koko yhteiskunnan hyväksi. Toiminnallaan hän on edistänyt integroitumista esimerkiksi järjestöissä, yhdistyksissä tai työyhteisössä.

Vuoden monikulttuurisuusvaikuttajaksi voidaan valitaan kantaväestöön kuuluva turkulainen, joka on edistänyt esimerkillisesti ja konkreettisesti monikulttuurisuutta Turussa.

Molemmilta edellytetään lisäksi, että he ovat lisänneet kontakteja ja keskinäistä ymmärrystä maahanmuuttajaväestön ja kantasuomalaisten kesken. He ovat myös luoneet omaperäisesti ja ennakkoluulottomasti uusia toimintamalleja suvaitsevaisuuden ja integroitumisen edistämiseksi."

...rasismia, vuoden uus-turkulaisen pitää olla Suomen kansalainen, kehtaavatkin! Edes kuntavaaliehdokkuuteen ei vaadita kansalaisuus-statusta!
  
  26. marraskuuta 2008 10:38:18

Nimi : reino
Kotisivu : http://xs321.xs.to/xs321/07465/mustafa2.jpg
  
Viesti : Muistetaanpas myös, että tuo artikkeli on kohta kahden vuoden takaa. Olisi mielenkiintoista tietää, millaista asennetta puolueet kehtaisivat tunnustaa julkisuudessa nyt. En toki yhtään epäile, etteikö kokkarit kovasti yhä toivo halpatyövoimaa ja piikoja.

Viime vuoden uusturkulaisäänestyksessä ylivoimaisesti eniten ääniä sai Mustafa Özen, mutta jostain syystä hänestä ei lehdissä mainittu mitään. Edes oikeaa äänimäärää ei paljastettu, puhumattakaan siitä, että Mustafa olisi saanut ansaitsemansa pokaalin. Syynä oli ilmeisesti rasismi.

TOIMITTAJAT HUOMIO: viime vuoden uusturkulaisäänestyksessä likaista peliä!! Ääniharava (vai oliko se ääriharava?) jäi illman virallista tunnustusta. Tehkää jotain! Sen takiahan te olette sankaritoimittajia. Muistakaa Hemingway!
  
  26. marraskuuta 2008 10:38:21

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : HaH: "Oletko ikinä, tai haluaisitko, tehdä kirjoituksen, jossa verrattaisiin sinun kaltaisiesi mamujen ja "humanitääristen tapausten" kansalaisuudensaamiskäytäntöjä, ja koko homman mielekkyyttä?

(Vai luuloako on se vain, että "humanitääriset" saisivat kansalaisuuden helpommin kuin "teitsit"?)"

En usko että voisin kirjoittaa sellaista, koska en oikeastaan tunne niitä käytäntöjä joita oikeastaan sovelletaan pakolaisten kohdalla, ainakaan riittävästi. Laki siis sanoo että heidän kohdalla vaadittu asumisaika on 2 vuotta lyhyempi kuin muiden, mutten ole sitä mieltä että tämä on hirveän kohtuutonta.

Eihän ne yleensä kohtele työntekijöitäkään kohtuuttomasti. Luulen että mun ongelmat ovat enemmänkin lainsäätäjien huolimattomuutta kuin tahallista yritystä kiusata tänne töihin tulevia.

Luulen tosin myös että se huolimattomuus B-työntekijöiden kohdalla jatkuu kansalaisuuslain uudistuksen jälkeenkin. Ainakin sisäministeriön tiedotteessa puhutaan siitä että opiskeluajan voisi sisällyttää kansalaisuuslain vaatimaan asumisaikaan, muttei millään tavalla mainita että B-luvalla Suomessa töissä olleiden kohdalla voisi tehdä samoin.
  
  26. marraskuuta 2008 10:48:14

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/116691
  
Viesti : Eurooppalainen: "Teillä muilla ei ole niin väliä. Aivot narikkaan, kunnes Jussi voi sitten valistaa miten asia on."

Voi voi. Nyt jotenkin tuntuu, että Eurooppalainen kokee saaneensa riittämätöntä arvostusta tällä laudalla, vaikka hän ylivoimaisen älynsä ansiosta visioi ja analysoi asiat niin paljon meitä kaikkia terävämmin.

Muistakaapas nyt kaikki kunnioittaa Tiedustelu&Analyysi-osaston uupumattomia ponnisteluja!

Aivot narinkkatorille -osasto sen sijaan voi lukea linkistä, että ovatko perussuomalaiset kokoomuksen ja Aamulehden mielestä räävittömiä.
  
  26. marraskuuta 2008 10:49:46

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : ViNan tutkintapyynnön perusteita:

"Perussuomalaiset on puolueena olleet maahanmuuttokriittinen. Heidän näkyvä poliitikkonsa on nyt avannut konkreettisesti sitä, mitä tämä kriittisyys käytännössä tarkoittaa. Perussuomalaisten hiljaisuudesta voi tehdä sen tulkinnan, että kenet raiskataan ensin -puhe on ihan linjassa puolueen periaatteiden kanssa. En olisi uskonut, että joudun vielä 2000-luvulla ylipäätään käymään tällaista keskustelua, hämmästelee Järvinen."

-Yksi syy on että perussuomalaiset ovat maahanmuuttokriittisiä?
-Hiljaisuudesta voi tehdä tulkinnan(?????) että kenet raiskataan ensin on linjassa puolueen periaatteen mukainen?

Ei hyvää päivää sentään, ensinnäkin tuo tutkintapyyntö on täysin vailla perusteita ja nyt perustellaan sitten parhaimpaan neukkutyyliin jotain ihmeellistä hiljaisuutta todisteena?
Kait tämä homma toimii myös toisinpäin, joka ainoa mokun tai moniosaajan tekemä juttu, oli rikos tai ei, on täst edes vihreiden heti tuomittava?
Jos eivät tuomitse, pidän automaattisesti tapahtuvia tekoja vihreiden linjan mukaisena!
Luonnollisesti voimme aloittaa jo vuosien mittaan tehdyistä rikoksista...Ja äkkiä!

Stalin, nouse haudastasi!
Kannattajasi vihreissä vaativat!

Olen Järvisen kanssa samoilla linjoilla siinä että en olisi uskonut että ylipäätään tämmöistä 2000-luvulla tapahtuu....
  
  26. marraskuuta 2008 10:54:30

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kataja oppinut "Halla-aholaista diskurssia" :)

"Perussuomalaisten täytyy käydä puoluejohtajan johdolla arvokeskustelu, jos heidän riveistään pulppuaa tällaisia tapauksia, joita ei voi jatkossa pitää yksittäistapauksina."
  
  26. marraskuuta 2008 10:54:47

Nimi : Anton
  
Viesti : "Suosittelen kuitenkin erityisesti Jussi Halla-Ahoa lukemaan Emmanuel Toddin analyysejä, erityisesti hänen analyysinsä Lähi-Idän kehityksestä. Se on rohkaiseva."

Milläköhän aikavälillä tämä kehitys toteutuu?
  
  26. marraskuuta 2008 10:55:14


guestbook © freebok.net