Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100201-100225

Nimi : Zngr
  
Viesti : Prkl tämä Lipposen Päivi tursuaa omahyväisyyttä.

Painuisi helevettiin suomalaisen median kentältä. Ja muutenkin menisi vaan pois.

Mahtaa olla moni opettaja iloissaan kuullessaan, kuinka perseestä onkaan Päivin mielestä joka itse ei jaksa enää opettaa, ja jonka omat lapset on sijoitettu kummitusnaamojen eliittikouluun jos en väärin lukenut.
  
  26. marraskuuta 2008 0:44:37

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : IDA

Joo, Lemppu-Emppu oli aika orginelli mutta ei mielestäni mikään paha kunhan oppi tuntemaan tapansa...Itse taisin päästä Lempun kirjoissa aika korkealle asteikossa koska kun toisen kerran Fighteriin menin niin murahti hiljaa että "Tulit sitten takaisin" ja käsittääkseni tämmöinen tervehtiminen oli Empun ystävällisyys-asteikolla noin 9 arvoinen lausahdus.

Se ei vain koskaan selvinnyt että mitä ihemttä siinä piipussaan poltteli, käry oli kuin suodattamattomalta jätteenpolttolaitoksesta.

Jäte-joonas, joka siis stujuna vaikutti, oli hänkin omanlaatuisensa persoona...Kerran Kanadasta oli jo tultu hyvän matkaa kohti Eurooppaa niin tämä roudaa pöytään Suomesta lähtiessä provianttiin otettua salaattia.
Nousin pöydästä,otin tarjottimen ja kävin kippaamassa sen roskiin ja sanoin että eiköhän se jo riitä tämän salaatin atlantin yli edestakaisin kuljettelu...Lemppu-emppu murisi asiaan liittyen jotain pöydän päästä, en saanut siitä selvää.
Perimätietonahan laivalla liikkui semmoista että sinne oli uutena kylmiöön tuotu lampaan-potka joka ylivoimaisesti eniten tehnyt reissuja Atlantin yli, siis kaikkiin miehistön jäseniin verraten.  
  26. marraskuuta 2008 0:48:06

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jackass:

Kiva, kun jaksat edelleen todistaa aksioomani oikeaksi:

[i]Olen vain kertonut, että suomalainen pilaa suomea eniten, sori jos et kestä sitä.[/]

Aivan oikein, olet elävä esimerkki siitä. Sellaisesta suomalaisesta, joka on syypää siihen, että maahanmuutto on muuttumassa katastrofiksi myös Suomessa.

Kai Sinulla on sentään oikeanmallinen raippa suomalaisuutesi katumisharjoituksiisi?

Koivunvihdasta, katajanoksista ja munakukkulan piikkilangasta väsätty - ihan omin pikku kätösin?
  
  26. marraskuuta 2008 0:49:22

Nimi : P
  
Viesti : "Itse ei aikoinaan tullut kokeiltua, uskoin suosiolla varoituksia että jopa korttelin matka voi olla valkoihoiselle liian pitkä joten kaupungille menoa ei millään muotoa suositeltu.

Ollaankohan me oltu joskus samalla laivalla? Itse olin Lotilassa ja Varjakassa, jotka aika säännöllisesti seilasivat Philadelphiaan.

Voin vakuuttaa, että kevyt kesäkävely noilla kulmilla karsii aika paljon luuloja vapautuneen liberaalista menosta."

Mutta mutta. Eikös se ole "City of Brotherly love?" . Siis jos huikkaa uhkaaville afroille olevansa homo, on turvassa? ;)
  
  26. marraskuuta 2008 0:51:35

Nimi : P
  
Viesti : "Viesti : Mitenkään mollaamatta siellä työskenteleviä, mutta kuulostaisi siltä, että J-ass on McDonaldsin vuoropäällikkönä (logistiikka, ulkomaalaistaustaiset alaiset) - tai siis oli, koskapa alaisia ei enää ollut."

Jep siis tämä suomalainen sisäsiitoinen punaniskajuntti pilasi ilmeisesti työhengen riittävän useasti saadakseen potkut?

Näin voi päätellä avautumisista?
  
  26. marraskuuta 2008 0:59:46

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mutta mutta. Eikös se ole "City of Brotherly love?" . Siis jos huikkaa uhkaaville afroille olevansa homo, on turvassa? ;)"

Jaa-a,täytyy sanoa että kun hullun rohkeasti lähdin kävellen käymään sataman lähellä sijaitsevaan farkkujen varastomyymälään (Ahneus saada nippu halpoja farkkuja melkein ohitti itsesuojeluvaiston) ja kun sieltä takaisin kassien kanssa lampsi pimeän tullen laivalle päin ja katseli sitä kadun seinustoilla notkuvaa porukkaa niin eipä siinä paljoa mieleen tullut huudella homoista tai mistään muustakaan....
  
  26. marraskuuta 2008 1:07:21

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sen lyhyen ajan minkä olen (n. 15 vuotta, erilaisissa tehtävissä)ulkomailla viettänyt, suomalaisuuteni ei ole ollut ongelma ymmärtämiselle, kanssakäymiselle tai kunnioittamiselle.

Päin vastoin. Ne asiat - joita esmes trollimme Cicl.. eikun Jackass halveksii - ovat kovaa valuuttaa kovassa, kierossa ja kylmässä maailmassa.
  
  26. marraskuuta 2008 1:09:37

Nimi : P
  
Viesti : "Viesti : Edellinen messias pesi ainoastaan opetuslastensa jalat.

Luonnollisesti meidän siiselisulttaanillamme tulee olla parempi palvelu kuin Jessellä."

No onneksi nykyään on keksitty bidee! ;) Siksi palvelua on voitu laajentaa. Voi olla että mestari joutuu pesemään muiden töidensä ohellä keski-ikäisten sukulaistensa perseitä kymmenen kultamunan edestä, koska työperäistä kultamunaa ei kiinnosta perseiden pesu, tai uskonto kieltää vääräuskoisten" tai "väärä sukupuolisten" perseiden pesun. Ja sitä paitsi "taikaseinästä" saa yhtäpaljon rahaa kuin perseen pesusta.

T. Sotaveteraani isovanhempia auttanut, joille yhteiskunta ei tarjonnut apua. Samaan aikaan paikallislehdessä irakilainen pakolainen vaati perheasuntoa suurperheelleen kaupungin keskustasta, se 5 km keskustasta tarjottu ei kelvannut. ja oli loukkaantunut, että hänen perheelleen ei huolehdittu uutta pesukonetta kotiin. Hän oli vain saanut maksumääräyksen sosiaalitoimistosta pesukoneeseen ja oli itse joutunut ostamaan sen kuljetuksineen liikkeestä. - sillä sosiaaliviraston maksusitoumuksella.

Siis menemään liikkeeseen, valitsemaan koneen ja kertomaan osoitteen - yhteiskunta maksoi.

Karua. Samaan aikaan + 80v sotaveteraani ja lotta eivät saaneet kotisairaanhoitajaa - kiitos kaupungin rahapulan.

Joo tuo on yksi etappi matkallani kämyksi 90-luvun lopussa. Meinasi suoni puhjeta päästä lukiessani Irakilaisen valitusta - (siis jonkun suvaitsevaiston vapaaehtoisen hänen puolestaan laatimaa) paikallislehden yleisön osastosta, tuuratessani pari päivää omaishoitajana opettajan työnsä ohella toiminutta äitiäni, joka oli palamassa loppuun työn ja vanhempiensa hoidon kanssa.

Muistan vieläkin sen vitutuksen tunteen. Tosin ei siihen kirjoitukseen syyllinen ollut se irakilainen suurperheineen, vaan nämä meidän "koti suvaitsevaiset", jotka moiset ajatukset ja sen kirjoituksen lehteen olivat lietsoneet.

  
  26. marraskuuta 2008 1:14:08

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mutta mutta. Eikös se ole "City of Brotherly love?" . Siis jos huikkaa uhkaaville afroille olevansa homo, on turvassa? ;)

Sanotaan nyt vaikka näin, että on huomattavasti turvallisempaa sanoa suomalaiselle urheilutoimittajalle "håmå", kuin ruveta siellä väittämään juuri mistään mitään :)
  
  26. marraskuuta 2008 1:14:49

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : reino: ""Kansalaisuuden saamisen helpottaminen sisältyy hallitusohjelmaan. Vallassa olevat puolueet tahtovat muutosta."

Ehkä on tullut aikaa vaihtaa vallassa olevat puolueet."

Sen pääsee tekemään vasta vuonna 2011.

No perkele. Nyt vasta voisinkin olla katkera, kun olen asunut Suomessa 6 vuotta opiskelijana ja reilut 7 vuotta työntekijänä, ja saan hakea kansalaisuutta vasta ensi vuonna, ja siitä seuraavana vuonna kaikenlainen nuoriso saa hakea sitä neljässä vuodessa. Höh.

Mutta joo, sinänsä se että opiskeluajan saa sisällyttää asumisaikaan kansalaisuutta varten on minusta hyvä ajatus - mutta ainoastaan jos kyse on siitä että ihminen on ollut täällä opiskelijana ja sitten jäi tänne töihin tai puolisoksi. En usko että on hyvä idea antaa varsinaisten opiskelijoiden (eli niiden jotka ovat yhä opiskelijastatuksella) hakea kansalaisuutta.

Sen sijaan kielivaatimuksista ei todellakaan pidä luopua, juuri siinä artikkelissa mainitusta syystä. Vaikka ymmärränkin että lukutaidottomat äänestäjät ovat vihervasemmiston viimeinen toivo.
  
  26. marraskuuta 2008 1:15:10

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kullervo

Näinhän se on kuten kirjoitit mutta mutumokuttajalle kun se suomalainen kulttuuri ei ole mediaseksikästä ja jännittävää.

Näkisin näin että mutumokuttaja kärsii huonosta itsetunnosta ja on myös jonkin sortin narsisti joka on osittain tai täydellisesti irti todellisesta elämästä ja sen kokemisesta.
  
  26. marraskuuta 2008 1:15:58

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Sanotaan nyt vaikka näin, että on huomattavasti turvallisempaa sanoa suomalaiselle urheilutoimittajalle "håmå", kuin ruveta siellä väittämään juuri mistään mitään :)"

Joo, näin se kyllä siellä menee.
Siinä vakituista satama-allastamme vastapäätä oli pikku portti jos pääsi kaupungille, kerran sitten tulimme kävellen siihen(Laivalle siis menossa) ja portti olikin kiinni.
No, ketään ei huvittanut lähteä heittämään pitkää lenkkiä isolle portille sinne Wall-Martille päin vaan näppärästi alata aika yksikön keplottelimme portin lukonkielen auki....Pääsimme varmaankin jonkun 20-30 metriä portista laivalle päin kun kaksi autoa ajoi renkaat kijuen paikalle ja äijät ulos autoista ja leffa-tyyliin "Freeze!"
No, selvisihän se sitten että laivan porukkaa ollaan mutta pitivät pienen puhuttelun, sanoivat että älkää helvetissä enää tehkö tätä, henki voi tosiaan olla höllässä jos huonosti sattuu.

Samassa satama altaassa oli toisella puolen pala merenkulun historiaa, mahtava linjalaiva "United State" ja sitä ajateltiin käydä sitten katsomassa lähempää, kenties sinne sisääkin päästäsiin...
Ei perhana, taas tuli lähtö ennen kuin edes lähelle päästiin, siellä istui vartija kopissaan joka ei kuunellut mitään selityksiä vaan alkoi jo asettaan tapailemaan kun änkytettiin että ammatillista mielenkiintoa olisi tätä katsoa...Eikun jalat alle taas.

Se on ihan turha siis kenenkään selittää että Amerikoissa on onnistuttu sulattamaan eri kulttuurit yhteen...Ei ole,siellä on ainoastaan onnistuttu kehittämään yhteiskunta jossa kaikki pelkäävät kaikkea, alueesta riippuen enempi tai vähempi.
  
  26. marraskuuta 2008 1:32:43

Nimi : P
  
Viesti : "

Mutta joo, sinänsä se että opiskeluajan saa sisällyttää asumisaikaan kansalaisuutta varten on minusta hyvä ajatus - mutta ainoastaan jos kyse on siitä että ihminen on ollut täällä opiskelijana ja sitten jäi tänne töihin tai puolisoksi. En usko että on hyvä idea antaa varsinaisten opiskelijoiden (eli niiden jotka ovat yhä opiskelijastatuksella) hakea kansalaisuutta.

Sen sijaan kielivaatimuksista ei todellakaan pidä luopua, juuri siinä artikkelissa mainitusta syystä. Vaikka ymmärränkin että lukutaidottomat äänestäjät ovat vihervasemmiston viimeinen toivo."

Jep ääni tälle, ja analyysisi syystä lipsua kielitaitovaatimuksesta on lie oikea.

Itse joskus 90-luvun alussa seurustelin alankomaalaisen (friisittären) kanssa. Hän oppi puhumaan hyvää suomea noin 6-8kk oleskelun jälkeen.

Itse päädyin sitten Alankomaihin ja opin puhumaan "keittiö-hollantia" noin 4-6kk ajassa (tosin yliopistolla ;) )

Myöhemmin sitten vietin vuosikymmenen naisen kanssa, joka isänsä ja veljensä kanssa vaihtoivat aikuisena kaikki Suomen kansalaisuuteen. Naisen +90v. isoäiti ulkomailla piti poikaansa liian "suomalaisena". Siis ainakin hän niin minulle "valitti". Siis poika sienestää, hiihtää yms. harrastaa siellä täysin käsittämätöntä..

Siis minäkin ksenofobi olen muutaman mamun tavannut. Milloin parannun?
  
  26. marraskuuta 2008 1:33:24

Nimi : Oula Lintula
Kotisivu : Tilitystä
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Mulle ei tuosta Aamulehden jutusta oikein auennut, että mitä kamalia ihmisoikeusloukkauksia Kamalille tapahtuu sen takia, ettei Kamalilla ole kansalaisuutta.

Ennemminkin kansalaisuus voisi olla Kamalille myönnetty "bonus", palkinto hyvin tehdystä integroitumisesta, johon kuuluu vaikkapa se kielen opiskelu.
  
  26. marraskuuta 2008 1:33:32

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
  
Viesti : Oula:
[i]Ennemminkin kansalaisuus voisi olla Kamalille myönnetty "bonus", palkinto hyvin tehdystä integroitumisesta, johon kuuluu vaikkapa se kielen opiskelu.[/]

Niinhän sen pitääkin olla.
  
  26. marraskuuta 2008 1:35:02

Nimi : Oula Lintula
Kotisivu : Tilitystä
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Niin, pitää. Mutta vähän eri kuvan sai jutusta.
  
  26. marraskuuta 2008 1:38:47

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
  
Viesti : Oula:
Niinpä niin. Aikamme haisee 1970-luvulle.
  
  26. marraskuuta 2008 1:42:44

Nimi : P
  
Viesti : "Viesti : Niin, pitää. Mutta vähän eri kuvan sai jutusta."

Jep. Vähän kuin Suomen kansalaisuus olisi "arvoton" ja sitä pitäisi tyrkyttää kenelle vaan.

Siis tosiaan tunnen yhden Suomessa nyt + 35 v asuneen ex- Länsi-Saksalaisen. Hän oli täällä töissä veroja Suomeen maksamassa joku 20v, ennen kuin katsoi tärkeäksi luopua BRD:n kansalaisuudesta saadakseen Suomen kansalaisuuden. Silloin ei kaksoikansalaisuuksia Suomessa tunnettu..

Ja tämä puhuu ja kirjoittaa täydellistä Suomea. Pärjää muuten aika hyvin suomenkielisessä scramblessäkin..!

Minusta ajatus, jossa väheksymme maamme kansalisuutta niin paljon, etää jaamme passeja ihmisille, jotka eivät edes viitsi opiskella puhumaan Suomea ..

Ihmiset eivät maailmasta lopu. Kansalisuus kuuluu sille, joka on valmis sitoutumaan tähän yhteiskuntaan. Kuten Vera. En ymmärrä miksi ihmeessä hän ei ole saanut kansalaisuutta?

  
  26. marraskuuta 2008 1:48:27

Nimi : Ohimennen
  
Viesti : "Niinpä niin. Aikamme haisee 1970-luvulle."

Tämä valaisee asiaa:

National demoralization techniques
  
  26. marraskuuta 2008 1:55:56

Nimi : Valkea
  
Viesti : Venäläinen analyytikko ennustaa Usan hajoavan:

http://drudgereport.com/flashrur.htm
  
  26. marraskuuta 2008 2:06:37

Nimi : Nauris
Kotisivu : Israeli anger over 'Nazi' group
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Kuten Vera. En ymmärrä miksi ihmeessä hän ei ole saanut kansalaisuutta?"

Olisiko yksi syy maahanmuuttokriittisyys.

Vera on hyvä esimerkki maahanmuuttajasta, joka ei tarvitse Suomen kansalaisuutta pärjääkseen täällä.

Kansalaisuuden seuraukset

Saksan kansalaisuutta hakevat joutuvat testiin

Kansalaisuustestit ovat Euroopassa käytössä jo ainakin Tanskassa, Britanniassa, Hollannissa, Latviassa ja Virossa

Euroopan maat sulkevat oviaan maahanmuutolta
  
  26. marraskuuta 2008 3:03:16

Nimi : Oula Lintula
Kotisivu : Tilitystä
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Leikattu Nauriin Saksa-uutisesta:

"Maassa 10 vuotta asunut Argentiinan juutalainen nainen pitää testiä hyvin arkaluontoisena, koska 'saksalaisuudella' on rasistisia ja elitistisiä sivujuonteita."

Havaitsen tässä lievää vakavampaa epäjohdonmukaisuutta, sikäli kuin kyseinen nainen on itselleen hakemassa Saksan kansalaisuutta.

Jos taas ei ole, niin en silloinkaan näe, miksi asia on hänelle ongelma.
  
  26. marraskuuta 2008 3:50:13

Nimi : Veronmaksaja
  
Viesti : Ainakin Yle tarvitsee moniosaajia

Moniosaajille on paikkansa Suomessa. Ainakin Yleisradion toimitukset arvostavat moniosaajia.

Tässä muutama esimerkki suoraan Yleisradion Ohjelmatyöntekijät ry:n sivuilta:

"Maakuntaradion toimittajan työskentely moniosaajana sopii persoonalle, joka pitää vaihtelusta ja haasteista - jopa kiireestä."

"Moniosaajuus ei kuitenkaan tarkoita läheskään aina sitä, että kaikki tehdään yksin."

"Moniosaajuus on tuonut työhön uuden mielenkiintoisen elementin eli kuvakerronnan."

Yritänpä linkittää myös www-sivun, jota lukemalla sain itsekin lisätietoa moniosaajien tarpeesta:

http://www.yotry.fi/index.phtml?s=53
  
  26. marraskuuta 2008 4:02:37

Nimi : Don Pedro
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kun siita on niin kovin paljon selitysta, etta monikulttuuri ei ole viela missaan paassyt kukoistamaan ja kaikkialla on tehty virheita, niin onhan maailmassa yksi maa joka on niin monikulttuurin lapilyoma ettei ole tosikaan. On mustaa presidenttia, hallitusta ja muuta kivaa. Eli punavihervasemmiston marka paivauni on jo keksitty. Sinne vaan kaikki ViNat, Sirniot ja Thorsit nauttimaan multikulttuurin huipennuksesta. Mielellaan pelkalla menolipulla.

http://www.zasucks.com/?p=552

http://www.zasucks.com/?p=587

http://iluvsa.blogspot.com/2008/11/farm-murder-nr-3016.html

Tasta ilman muuta pitaisi Suomenkin ottaa oppia, saataisiin maaseudullekin monikulttuurista varinaa ja nain se ei enaa olisi vain kaupunkien yksinoikeus.

Suosittelen lukemaan ajatuksella ks. blogeja ja miettimaan sita, ettei siella sentaan ole ollut (viela) sisallissotaa kuten esim. Somaliassa, mista naita sankareita sikiaa joukottain Suomeen talla hetkella.

Mutta onneksi, kuten tiedamme, Suomi pystyy valttamaan muiden tekemat virheet.
  
  26. marraskuuta 2008 4:49:47

Nimi : VMJ
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Täytyy sanoa, että rupeaa hirvittämään kun katsoo nykyistä menoa. Miksi meillä Suomessa kaikki pitää tehdä väärinpäin? Muualla Euroopassa maahanmuutto kiristetään, meillä löysätään. Ja oikein vielä aletaan houkuttelemaan lisää tulioita luomalla rekrytointipisteitä ja laajentamalla perhekäsitystä. Kansalaisuuskin pitäisi saada kahden vuoden asumisen jälkeen ja ilman suomen tai ruotsinkielen taitoa. Ovatko päättäjät oikeasti sokeita?

Veikkauksia... Kauanko menee että Suomi on samassa tilanteessa kun Ruotsi nyt?
  
  26. marraskuuta 2008 5:56:54


guestbook © freebok.net