Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100126-100150

Nimi : Koiranleuka
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : Hei Halla-Aho!

Tuonne mitä teen -valikkoon pitäisi laittaa vaihtoehto "Aion mainita Rami Sipilän!"

Saatte nimittäin perussuomalaiset kuulla siitäkin aika pitkään...

Koska valitsin tuolta vaihtoehdon "paljastan, että Halla-aho on Sivari" niin paljastan nyt, että Halla-Aho on sivari!

Olis muuten aika paljon uskottavampaa olla oikein armeijan käynyt mies tuollaisessa homofobiasta kärsivässä rasistipuolueessa? Vai pelkäsitkö pudottavasi saippuan yhteissuihkussa?
  
  25. marraskuuta 2008 22:03:38

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Homofetisisti/foobikko/jne Ass taisi vaihtaa nimimerkkiä...

Vai uskooko kukaan että tuo on eri ihminen...
  
  25. marraskuuta 2008 22:07:19

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Aion valittaa tasa-arvo- valtuutetulle, että meitä NAISPUOLISIA netsejä syrjitään jatkuvasti nettikommenteissa. Jackasskin puhuu jatkuvasti homoista ja pippeleistä, se on meitä naisia syrjivää!!!!
  
  25. marraskuuta 2008 22:09:30

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Puhutaanko sitten väliin lesboista ja kliteistä? :)
  
  25. marraskuuta 2008 22:10:56

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vai että siiseleitä. Niitä ei tullut mutta pari-10 supikoiraa ja kymmenkunta minkkiä tuli syksyn aikana harvennettua pois kuleksimasta.
Hämmentävää sakkia vkirjassa, kun täysikuukin on vasta 12.12.
  
  25. marraskuuta 2008 22:11:42

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Cronberg nähty TV:ssä. Nyt olisi korkea aika varmistaa, että kaikille työpaikoille jää riittävästi värinää lomautusten ja irtisanomisten jälkeen. Tämä voidaan helposti toteuttaa keräämällä puolivuosittain lista työntekijöiden...

Vihreä Valta!
  
  25. marraskuuta 2008 22:12:21

Nimi : M
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Onkos Böglundkin ylioppilas? Onko hänellä tutkinto?
  
  25. marraskuuta 2008 22:12:58

Nimi : intternetnetsi
  
Viesti : Lyyli: totta mutta lohduttaudu resitoimalla sukupuolineutraalia "Aa tuulia illallaa, pissalihhaa hillollaa!"
  
  25. marraskuuta 2008 22:14:24

Nimi : rähmis
  
Viesti : "Lupaan nuorimman lapseni tai melkein uudet Opelin kesärenkaat sille nuivalle veljelle joka laittaa Ilta-Pravdassa käydyn kissatappelun nettiin."

Yleisön pyynnöstä. Skanneria en omista, mutta äkkiähän tämän naputtelee.

IS 25.11.2008

Päivi Lipponen vastaa

Rehtori Anna Hirvonen teilaa (IS 22.11) näyttävästi artikkelini, jossa esitetään opettajille parempaa monikulttuurisuuden tuntemusta.

Helsingissä on jo kouluja, joissa enemmistö oppilaista oei puhu suomea äidinkielenään. Huoleni on se, että heikommin menestyvissä kouluissa oppilaat eivät ratkaise edes puolia kansallisen arviointitutkimuksen tehtävistä. Mitä on tehtävissä.

Artikkeli perustuu minun ja Mirja Talibin tieteelliseen tutkimukseen "Kuka minä olen? Monikulttuuristen nuorten identitettipuheita" (2008) ja Mirja Talibin "Eksotiikkaa vai ihmisarvoa, opettajan monikulttuurisesta ammatillisuudesta" (2005). Siinä Talib tutki 17 Suomen monikulttuurista koulua - Itä-Helsingistä, Länsi-, Itä- ja Keski-Suomesta. Tutkimukseen osallistui lähes 400 opettajaa.

Rehtori Anna Hirvonen perustelee näkemystään omalla kokemuksellaan. Hirvonen on sikäli oikeassa, että tutkimusmateriaali paljastaa Myllypuron ala-asteen opettajien olevan tutkimuksen mukaan monikulttuurisesti pätevimpiä ja koulun rehtori oli hyvä. Valitettavasti tilanne ei kuitenkaan ole yhtä hyvä kaikkialla.

Rehtori Hirvonen ei ole törmännyt yhteenkään opettajaan, joka ei haluaisi opettaa maahanmuuttajalapsia. Talibin 400 opettajaryhmän lisäksi Outi Soilamo on tutkinut kysymystä väitöksessään (2008, Turun Yliopisto). Väitöksessä ilmeni, että oli paljon opettajia, jotka eivät välttämättä halunneet opettaa maahanmuuttajataustaisia oppilaita, mikäli he eivät saaneet enempää palkkaa rankaksi kokemastaan työstään.

Artikkelimme perustuu myös Venla Berneliuksen tutkimukseen "Lähi(ö)koulu - Helsingin koulut ja kaupunginosat (2008). Siinä kerrotaan, että pääkaupungin parhaiten menestyvien koulujen osaamisprosentti on 69% ja heikkojen koulujen 46%. Berneliuksen raportissa todetaan, että on löydettävissä yhteys aikuisväestön koulutustason, sosiaalisen asuntotuotannon ja maahanmuuttajien määrään. Näin voidaan selittää noin 70% alakoulujen ja 60% yläkoulujen oppimistulosten vaihtelusta.

OECD:n tekemän PISA-tulosten analyysin mukaan koulujen eriytyminen johtaa oppilaiden sosio-ekonomisen ja etnisen taustan korostumiseen oppimistuloksissa. Se tarkoittaa lahjakkuuksien hukkaamista.

Tohtori Mirja Talib on vastuussa Helsingin Yliopiston monikulttuurisesta opettajankoulutuksesta. Itse olen tehnyt 10 vuotta opetustyötä maahanmuuttajanuorten parissa ja siksi haluan puhua heidän puolestaan. Vieraskynäartikkelimme on niin kovaa faktaa, että itseänikin hirvittää.

Esitämme, että opettajien tulee saada enemmän tietoa monikulttuurisuuteen liittyvistä kysymyksistä, koska koulutus ei anna riittäviä eväitä.

Päivi Lipponen
Filosofian tohtori
Kansanedustaja (sd)
  
  25. marraskuuta 2008 22:15:25

Nimi : PK
  
Viesti : MOT
Likaista peliä siivoojilla

http://areena.yle.fi/toista?id=1675821
http://ohjelmat.yle.fi/mot/taman_viikon_mot/kasikirjoitus_0

Tähänkö Suomi tarvitsee maahanmuuttajia?
  
  25. marraskuuta 2008 22:16:40

Nimi : Mo
  
Viesti : "VÄLIHUOMIO
Pelon maa

Anna Karismo

helsingin sanomat

Pelon maa

Kip, kop, kip, kop, korot iskevät jäiseen asvalttiin illalla. Mekaanisesti saapastelen pitkää ja autiota asemalaituria. Työpäivän jälkeen ajatukset ovat toisaalla.

Rutiininomaisesti käytävään maan alle, parikymmentä askelta kaikuvassa tunnelissa, takaisin maan pinnalle.

Silmänräpäys. Edellä menee mies, joka vilkaisi juuri kummallisesti. Apua, mitä se oikein yrittää?

Yhtäkkiä meitä on laiturilla vain me kaksi.

Katuvalot muuttuvat kelmeiksi, kengät eivät pidä liukkaalla jäällä, läheiselle kioskille on toivoton matka.

On pimeää ja kuollutta.

Olen nyt piinallisen hereillä. Junanvaunusta asti edellä on tosiaan kävellyt vaalea takki, tumma pipo ja suorat housut. Miten en ennen huomannut?

Mies vilkaisee taakseen. Vilkaisee taas. Pälyilee.

Teen pikaisen arvion vastustajasta: tumma, pienikokoinen, ilmeisen ulkomaalaista syntyperää. Aivot kelaavat pelastautumissuunnitelmia hyökkäyksen varalta.

Samassa huomaan: miehen olkapäät ovat kyyryssä, ilme epäilevän pelokas.

Lakkaan pidättämästä henkeäni. Asetelma muuttuu.

Kiihdytän ohitse, koska vastapuoli vaikuttaa nyt olevan kutistumaisillaan kokoon. Minä tässä vain, töistä kotiin kopisutteleva nainen.

Ohittaessani miehen hän varmistelee takaviistoon ohitseni: onko siellä vielä joku? Joku joka voi yllättää? Onko meitä tällä asemalaiturilla sittenkin kolme?

Tilanteen nurinkurisuus iskee. Pelkää – minua! Näin säikkyjä meistä on siis tullut, hänestä ja minusta.

Kopistellessani eteenpäin mietin, mahtoiko hän säikähtää jotakin Suomessa aiemmin kokemaansa vai jotakin kauempana menneisyydessään, kotimaassaan."

Siinäs näette, ei maahanmuuttajat raiskaa..
  
  25. marraskuuta 2008 22:17:38

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Operaatio Kravun kääntöpiiriin kehitettyä Hillitöntä justeeria saavat käyttää niin naiset kuin miehet tasapuolisesti.
  
  25. marraskuuta 2008 22:18:53

Nimi : SJS
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Teen pikaisen arvion vastustajasta: tumma, pienikokoinen, ilmeisen ulkomaalaista syntyperää. Aivot kelaavat pelastautumissuunnitelmia hyökkäyksen varalta.

Eikö Anna Karismo tiedä, että tutut ovat syyllisiä valtaosassa raiskauksista??? (kun vähän määritelmiä pyöritellään)...
  
  25. marraskuuta 2008 22:23:24

Nimi : Zngr
  
Viesti : PK: tuo MOT-juttu pistää aika vihaksi. Voisin uskoa monen nuivistin olevan vähintään helvetin kiukkuinen tai sitten todella raivoissaan.

Teki mieli törmätä tähän yrittäjään, joka kirjoittelee SOL:in soppareita Kiinalaisten kanssa ja sen jälkeen vedättää vuokrassa ja pakottaa ostamaan "kotoutuspalveluita", ja vetää turpaan niin että tukka lähtee ja paska lentää.

Valitettavasti tämä mies ja SOL lienee hienoja esimerkkejä monikulttuurisesta yhteiskunnasta. Kaikenlaisia vedättäjiä löytyy, jotka kyllä tajuavat, että maahanmuuttobisneksessä on isot rahat.

Osa on kusettavia suomalaisia yrittäjiä jotka haistavat rahaa ja puuhastelevat tiloja sekä kotoutuskursseja pakolaisille tai vedättävät ulkomaisia työnhakijoita, osa taas monikulttuurisuusvirkailijoita joiden leipä on kiinni siinä, että saadaan paljon maahanmuttajia ja ongelmavähemmistöjä, ja osa maahanmuuttajia jotka käyttävät omiaan hyväkseen minkä ehtivät.

Silti nämä kaikki ovat Hyviä Ihmisiä ja suvaitsevaisia. Me netsit ja muut nuivistit taas edustamme Aäretöntä Pahaa. Ja Adolf Hitleriä.
  
  25. marraskuuta 2008 22:24:20

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Nyt sitten tuli pakoittava tarve kommenttoida näitä mokuttajia jotka suomalaista kulttuuria mollaavat...Ja tilalle tarjoavat ihan jotain muuta.
Tässä muutamia kokemuksia suomalaisuudesta maailmalla.

Tanska, Århus:
Piipahdus baariin ja ruotsiksi olutta tilaamaan, myyjä tylysti kieltäytyi myymästä.
Kieltä taitamaton kaverini kysyi että miksi ei myy ja vastasin että en perkele tiedä...Tällöin myyjä kysyi emmekö olekkaan ruotsalaisia johon vastasin että ei vaan suomalaisia.
Alta aikayksikön suhtautuminen muuttui, myyjä pyyteli anteeksi ja kuohuvaa kiikutettiin eteen lisättynä että suomalaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita hänen kapakkaansa.

Kanada,St.Lawrencen lahti:
Talvella öisin jäissä-ajo kielletty poikkeuksetta kaikilta, samoin liikkuminen ilman jäänmurtaja apua...paitsi suomalaisilta laivoilta.

Kanada,Toronton kenttä:
Passitarkastuksessa rajavartija vilkaisee pikaisesti passia ja sanoo että "perkkkeeele" nauraa ja viittaa jatkamaan.

Jenkkilä,South-Carolina:
Ostoksilla kenkäkaupassa, metsästämässä aitoja jenkki-bootseja...Vanha kauppias kyselee että mistä vieras on ja kun saa tietää että Suomesta,sanoo että ainoa kansakunta joka maksoi täydellisesti velkansa heille ja että hän antaa bootseista alennusta sen kunniaksi.

Japani,Kobe:
Paikallinen satamatyönjohtaja lastauksen päätteeksi laivasta lähtiessään kumartaa ja ilmoittaa että oli ilo lastata Suomalainen laiva ja että hän arvostaa kovasti suomalaisia kansana.

Singapore:
Sisääntulotarkastuksen päätteeksi paikallinen viranomainen ilmoittaa, kysessäni mistä löytyisi lähin taksi, että hän tilaa ja sanoo että taksi on suomalaiselle niin eivät ota sitten ylihintaa.

Saksa:
Suomalainen laiva ensimmäisenä sisään satamaan odottajien joukosta, syyksi ilmoitetaan että koska on suomalainen, sen purkaus ja lastaus käy oletettavasti nopeiten ilman viivytyksiä.

Hollanti,Amsterdam:
Paikallisessa pubissa oluella tiskillä ja paikallisten joukossa.
Hollantilaiseen tapaan juttelu on välitöntä ja kun selviää että Suomesta ollaan niin vuolaita kehuja Suomesta ja suomalaisesta meninigistä satelee molemmin puolin tiskiä....ja parit bisset päälle.

Israel,Haiffa:
Ainoa laiva johon paikallinen poliisi voi unohtaa aseensa messin pöydälle(Muutaman oluen jälkeen) on kuulemma suomalainen...Oli myös kuulemma niitä harvoja laivoja joita voitiin kansallisuuden vuoksi jättää tarkemmin tutkimatta.

Turkki,Bosborin pohjoispuolella:
Viinitankkien täyttöä Salmisaaren tehtaille vietäväksi...Lastaus venyi yli vuorokaudelle koska kuulemma suomalaiset eivät koskaan saa lähteä ennen kuin on yhdessä juhlittu.

Norja:
Suomalaiset aina kovassa huudossa, ruotsalaiset eivät niinkään...

Kreikka:
Laivalle ei ole luotsia saatavilla mutta viivytysten välttämiseksi ja koska laiva on suomalainen, saa tulla satamaan ilman luotsia.

HongKong:
Iltayöstä redille ja aamulla on tyhjän laivamme peräsimeen kiinnittynyt kaksi djonkkia, olivat kuin poikaset ankka-emon perässä...Huudettaessa alas toiseen djonkkiin että nyt irti sieltä niin vuolaasti huudeltiin vastaan anteeksipyyntöjä, oli ollut tarve kiiniittyä yöksi johonkin kun ei satamaankaan päässyt ja olivat ajatelleet että vähiten harmia koituu suomalaisen laivan perään kiinnittymisestä...

Itä-Saksa, Check-point Charlie:
Rajavartija ei välitä tutkia autoa juuri lainkaan katsottuaan passit ensin,yllättäen hymyileekin ja sanoo että suomalaiset ovat aina tervetulleita vieraita(Siis sortokoneistokin arvosti...).

Näitä esimerkkejä voisi jatkaa loppumattomiin ja kaikissa kiteytyy sama sanoma:
Suomalaisiin luotetaan ja suomalaisia arvostetaan maailmalla, samoin tapojamme toimia.

Mollatkoot mokuttajat ihan kuinka paljon tahansa tätä meininkiämme jota myös omaksi kulttuuriksi kutsumme, sillä maailmalla selkeästi meistä suomalaisista kuitenkin pidetään.

Jostain kumman syystä kiihko-mokuttajien mielestä ei suomalaisessa kulttuurissa ole mitään muuta kuin hävettävää, tämähän on silloin kääntäen oltava niin(Kokemuksiini liittyen) että ulkomaalaisetkin pääsääntöisesti ovat väärässä kehuessaan suomalaisia?

Eli loppupäätelmä on että lähes koko maailma, mukaan luettuna valtaosa suomalaisista, on väärässä suomalaisen kulttuurin suhteen, vain muutama kotimainen mokuttaja on oikeassa?
Todella outoa...

Sori vaan mokut mutta minä olen ylpeä kulttuuristani joka mahdollistaa sutjakkaan liikkumisen maailmalla ja arvonantoakin kaupanpäälle.
Epäilemättä tämäkin tulee mokuttajien myötä muuttumaan mutta onneksi ei niin nopeasti että minä sen näkisin, tulevia sukupolvia käy kuitenkin sääliksi, he eivät enää tule kohtaamaan samaa arvonantoa ja ystävällisyyttä maailmalla liikkuessaan.
  
  25. marraskuuta 2008 22:26:23

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tällaista vihjailua löysin täältä kommenttiosastosta.

"Onko näkynyt Turun Sanomissa edes oikaisua, ettei Effi -järjestöä suinkaan tunneta hyvin kansallismielisinä, maahanmuuttajiin vieroksuvasti suhtautuvana liikkeenä.

Muuten mitä tulee asiaan, se on eettisesti aivan oikean kuuloinen ratkaisu, vetää hiljainen tuki puolueelta, joka piilottelee järjestäytynyttä ksenofobista organisaatiota sisällään.
Tästähän tuli ihan jonkunlainen keskustelu digitodayssa vuosituhannen vaihteessa, kun kirjoitin sisusta ekan uutiseen, ja siihen jotta rasistinen.
Uutimeen reagoi Turun mies, terveisiä sinne EA, muistan sut hyvällä, mutta mun piti kaivaa päätoimittajalle heidän ohjelmastaan - en tiedä, onko se enää ihan sama - erinäisiä kohtien tuekseni. Muotoilu jäi sinne: muistaakseni "avoimen rasistinen".
BTW2. Tämä nykyinen kylmänpuhuva sisukas päänimi muuten tuli silloin nettisaitille nimimerkillä opponoimaan, oli kommunisti, mutta varsin pian tuli ko. uuteen uskoon.
Lienee lievä tabuaihe sisuilla."
--
Kommentin kirjoittaja on joku toimittaja ja jätti linkin omaan blogiinsa.
  
  25. marraskuuta 2008 22:33:10

Nimi : Zngr
  
Viesti : Odysseas: luin taannoin pari hyvää analyysiä liberaalin luonteesta jotka sopivat täydellisesti Suomen mokuttajiin.

Lyhyesti näin: mokuttajalla on huono itsetunto tai he kokevat olevansa turhia tyyppejä. Niinkuin ovatkin. Oikotie oman egon kohottamiseen ja paremmuudentunteeseen on muiden suomalaisten, naapurien ja eri puolueita äänestävien, sekä oman kulttuurin jatkuva mollaaminen.

Näin mokuttaja nostaa itsensä muiden yläpuollelle. Kukaan ei ole koskaan välittänyt hänestä ja hänen mielipiteistään mitään, mutta nyt hän on Hyvän Asialla. Jos joku ei ymmärrä, se joku on vain typerä, koska ei tajua katsovansa eeppistä moraalisäteilijää. Ja on muitakin, jotka ajattelevat samoin. Nyt hän kuuluu johonkin, ja hänen mielestään häntä ja hänen mielipiteitään voi ihailla ja arvostaa.

Samasta syystä mokuttaja ei kykene näkemään ajattelussaan mitään virheitä. Ne romuttaisivät hänen illuusionsa omasta pätevyydestään totaalisesti ja pysyvästi. Sitä hän ei kestäisi.
  
  25. marraskuuta 2008 22:34:18

Nimi : reino
Kotisivu : http://reinoblog.blogspot.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Pitäisköhän välillä Scriptan resitoimisen ohella reflektoida omaakin tuotantoaan, kun en meinannut millään muistaa, että missä ne suohillat kukkii, mutta toukokuussa kirjoitettu juttuhan on varsin ajankohtainen:

Suohillaa illallaa!

[í]Toimittajamme Mirja-Liisa Taliban kävi katsastamassa arktisten pakanoiden kuulumiset. Haastateltavana on suonkuokkijoiden shamaani Imo Husso-Parta-Raivo.[/í]
  
  25. marraskuuta 2008 22:36:41

Nimi : Veronmaksaja.:.
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Laitoin toimittaja Ukkolalle IS:n sivujen uutisvihjeeseen seuraavanlaisen vihjeen Jussi Halla-ahoa koskevaa uutista varten:

--->

Sanna Ukkolalle:

Jussi Halla-ahon vieraskirjassa oli teksti, jonka mukaan Halla-aho on palannut. Tekstistä oli linkki Helsingissä nähtyihin salamoihin, kun viitattiin merkkeihin häneen paluustaan.

Tässä vielä teksti kopioituna:
"Hei taas! Kuten tarkkasilmäisimmät ovat merkeistä päätelleetkin, olen palannut Suomeen. Tosin poistun saman tien Ruotsiin, sillä menin aiemmin syksyllä lupautumaan teekkariristeilyn valvojaksi (hic!). Palaan 26.11."

Tästä olisi mielenkiintoista saada lehtijuttu.
<---

Saapa nähdä, että saammeko IS:stä seuraavaksi lukea, että "Halla-aho uskoi Helsingin salamoinnin johtuneen hänen kotiin paluustaan". En ihmettelisi, vaikka innostuisivat ehdotuksestani. :D :D :D

Jännityksellä jään odottamaan IS:n reagointia. :D :D :D
  
  25. marraskuuta 2008 22:37:29

Nimi : jonne
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Odysseas,

Paljon samanlaisia kokemuksia hiukan pienemmässä mittakaavassa ja vain euroopasta löytyy täältä. Rekalla 8 vuotta yhteensä pitkin poikin reissanneena, en voi kuin yhtyä kokemuksiin. Yhdessäkään maassa ei ole suomalaisuudesta ollut koskaan haittaa, vaan päinvastoin. Juttuja riittää kerrottavaksi riittävästi, kuten Ranskassa Bordeauxissa paikallisen poliisipäällikön? tarjoama kaupunkiin tutustuminen ja nähtävyyksien katseleminen autosta ja tietysti päälle ranskalaisittain pitkä illallinen. Ja kaikkeen tähän riitti kyseisen herran kuulohavainto meikäläisisten jutustelusta, josta päätteli meidän olevan suomalaisia.
  
  25. marraskuuta 2008 22:38:23

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Kravun kääntöpiiri on asetettu toimintavalmiuteen. Operaation johtavana netsinä Mestarin uupuessa pidän tärkeänä, että kaikki muistavat kuljettaa viestejä määrättyihin netsiverkostoihinsa. Yön ajan päivystää netsi 73w22Di
  
  25. marraskuuta 2008 22:39:53

Nimi : VanDerVaart
Kotisivu : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/Miksi+Teuvo+pit%E4isi+ha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/Miksi+Teuvo+pit%E4isi+hakata+heteroksi+Rami+Sipil%E4/116613

Siis mitä vi**ua?

"Onko teillä väkivaltarikoksia taustalla?

- Ei ole mistään tuomittu ikinä.

Kuulutteko Suomen Sisuun?

- Ai mihin? En ole kuullut sellaisesta. Onko se joku homovastainen liike vai? En kuulu.

Miksi valitsitte perussuomalaiset puolueeksi, olette jopa varavaltuutettu?

- Olenko vai? En minä tiedä. Taisin saada alle kymmenen ääntä.

Pitäisikö Timo Soinin laittaa perussuomalaisten rivijäsenet kuriin?

- Mitä tämä sille kuuluu, tämä asia ei liity siihen millään tavalla."

  
  25. marraskuuta 2008 22:43:00

Nimi : Maxwell Smart
  
Viesti : Kun tässä on näköjään tapahtunut sekaannus päivystysvuorolistoissa niin mä menenkin sitten nukkumaan.:)
  
  25. marraskuuta 2008 22:43:25

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mutta siinä se ongelman ydin onkin. Vihreät haluvat tänne ainostaan sellaisia maahanmuuttajia, pakolaisia, jotka ovat täällä jumissa. Heitä ei voi lähettää takaisin Afrikkaan kun siellä on sota, vaikka he tekevät millä mitalla rikoksia, eivätkä he sitäpaitsi koe ongelmana elää sossun ylläpidolla. Usein Ruotsissa ja Suomessa yhtä aikaa. Samalla kun pyörittävät jotain omaa bisnestä Lähi-Idässä."

Niin koska Vihreät tietävät että tulevaisuudessa heillä on oltava oma häkitetty äänestäjäkuntansa, ihan iki-oma johon muut eivät pääse käsiksi...Hiukan niin kuin lemmikkejä pidetään.
Ovat siis tekemässä itselleen eräänlaista äänikonetta, nuo vihreät insinöörit.

Kaikkihan me tiedämme kuinka sitten käy niille jotka pakenevat vihreiden äänestyshäkistä...karannut demonisoidaan ja ansaitsee toimituksen ajatusten oikaisu leirille, ehken tulevaisuudessa sitten vihreiden johtamaan valtion lopetuskeskukseen...meinaan jos ei ajatukset ja äänestyskäyttäytyminen leirillä paranemaan.
  
  25. marraskuuta 2008 22:43:28

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : 73w22Di kuittaa, ja menee nukkumaan. Ankkurivauvat odottavat minulta täyttä työpanosta huomennakin! Ei ne rahat tyhjästä tule. Muuten olisi rassismi.
  
  25. marraskuuta 2008 22:44:25


guestbook © freebok.net