Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100051-100075

Nimi : Paul R
  
Viesti : Ei nainen siitä suutu että sitä pannaan. Siitä se suuttuu vaikka vuosikausiksi, että sitä ei panna. :D

25.11.2008 klo 16.33, PanuHöglund


Kyllä.

Luuleekohan se tosissaan että teinitytöt jonottavat kiljuen päästäkseen hänen haisevan möhömahansa alle?

Kyllä :D
  
  25. marraskuuta 2008 18:58:31

Nimi : M
  
Viesti : new shit:"Luuleekohan se tosissaan että teinitytöt jonottavat kiljuen päästäkseen hänen haisevan möhömahansa alle?"

Luulee.
  
  25. marraskuuta 2008 18:58:48

Nimi : new-shit
  
Viesti : Panu jatkaa hirmuisen uskottavalla linjallaan:

"

Ai muuten, tuossa välillä tuli vinoilemaan minulle henkilökohtaisesti ja alkoi sitten vielä inistä jostain sananvapaudesta kun roskaviestejä ruvettiin poistamaan. Täällä ei tosiaan ole sananvapautta muuten kuin minun sallimanani. Ainoa syy miksi annoin jengin riehua rauhassa kahdessa edellisessä postauksessa oli se, että sillä tavalla sain runsaasti todistusaineistoa poliisia ja syyttäjää varten. Kuten hyvin tiedätte, ette voi poistaa viestejä. Otan niistä valokopiot ja lähetän KRP:lle, SUPOlle ja Mika Illmanille. Kaikkien IP-osoitteet ovat selvitettävissä.

Miettikääs sitä kun ovelta alkaa kuulua raskaita askeleita.

25.11.2008 klo 18.50, PanuHöglund"

Niin kuin joku poliisi tai syyttäjä jaksaisi ottaa tyyppiä edes vakavasti...
  
  25. marraskuuta 2008 18:59:10

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Ainoa syy miksi annoin jengin riehua rauhassa kahdessa edellisessä postauksessa oli se, että sillä tavalla sain runsaasti todistusaineistoa poliisia ja syyttäjää varten."

Miten tyhmä se voi olla. Tuolla ei ollut yhtäkään laitonta viestiä.
  
  25. marraskuuta 2008 19:04:09

Nimi : new-shit
  
Viesti : No hyi helvetti jos tosiaan luulee :D No niinhän se Vainottukin sanoi, että:

"Kaiken lisäksi Dieterillä oli otsaa vielä väittää, että minä olin tutustunut häneen vain kohottaakseni omaa sosiaalista statustani - vaikka tosiasiassa statustaan ei voisi enää pahemmin alentaa. En missään tapauksessa haluaisi nimeäni liitettävän Dieteriin ja hänen kypsymättömään, vihamieliseen uhoonsa."

Amen to that. Ilmeisesti Panu kuvittelee olevansa kovinkin tärkeä henkilö? Että poliisi, krp, syyttäjä ja Mika Illman pomppaavat kärppänä toimeen hänen käskemänään? Kaverihan on harhaisempi kuin osasin kuvitellakaan.
  
  25. marraskuuta 2008 19:04:15

Nimi : Villea
  
Viesti : "Otan niistä valokopiot"

Hehe. Kertokaa joku sille, ettei kannata kantaa monitoria kopiokoneelle.
  
  25. marraskuuta 2008 19:08:14

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : new-shit: Kaverihan on harhaisempi kuin osasin kuvitellakaan.

Joku heitti Ironmistressin kommenttiosastolle tällaisen linkin.

Lukekaa ja vakuuttukaa. En tosin tiedä, onko tuo Sam Vaknin joku kovakin auktoriteetti, mutta kuvaus sopii Panuun kuin nenä naamaan.
  
  25. marraskuuta 2008 19:11:54

Nimi : Petteri
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Voisiko tuon Panun jättää omaan arvoonsa, ja keskittyä vaikkapa ihmisiin, joilla olisi kykyä ja halua lukea esim. kirjoitus "Valonpilkahduksia ja Mordorin yötä"?

Siinä Halla-aho toteaa: Ennen kuin alat huutaa, että lietson paranoideja kauhukuvia, vastaa muutamaan kysymykseen: Mikä näissä laskuissa on väärin? Minkä numeron haluat muuttaa?

Tähän kun joku nyt antaisi sen murskaavan vastauksen, joka veisi Halla-ahon uskottavuuden, niin ei tarvitsisi sitten keskustella kuka on tai ei ole rasistinen raiskauksiin yllyttäjä tai muuta sellaista. Olisivat ne faktat pöydällä.

Tietenkin joku voi ajatella, että tällaisia kohtia Halla-ahon kirjoituksissa varotaan juuri siksi, että niihin ei ole mitään vastauksia, eikä varsinkaan murskaavia.

Siksi toivoisinkin, että näitä asioita pidettäisiin esillä. Sehän olisi sitä kaivattua maahanmuuttokeskustelua, jos joku yrittäisi käydä näihin kohtiin kiinni, eikä Halla-ahon (kuviteltuun) rasismiin.

Vieraalla kielellä on sellainen termi kuin FAQ, eli frequently asked questions. Meillä täällä Suomessa lienee enemmänkin USK -- usein sivuutetut kysymykset.
  
  25. marraskuuta 2008 19:16:23

Nimi : Saarelainen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kyllä nyt sapettaa. Ja hävettää olla suomalainen. Miksi meillä ei ole tämmöisiä kettutyttöjä?

http://www.iltalehti.fi/nettitv/?28025737

  
  25. marraskuuta 2008 19:21:58

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kysy Päiviltä, Päivi vastaa:

"Miten mielestäsi saisi maahanmuuttajanaiset kotoutettua ja opiskelemaan suomea? Monet ovat melkoisen ummikoita täällä.

Maahanmuuttajanaisten kielitaidottomuus on suuri ongelma. He syrjäytyvät ja jäävät kotiin. Kaikilla naisilla ei edes ole omaa pankkitiliä, vaan heille kuuluvat tuet maksetaan aviomiehelle.

Naisille pitää luoda verkostoja, harrastus- ja koulutustoimintaa, jossa he oppivat kieltä ja saavat yhteyden suomalaisiin naisiin. Kielitaidon kehittäminen ja mahdollisuus osallistua työhön ovat parasta kotouttamista."

www.paivi.fi/taxonomy/term/2.

Niinpä, Kaikilla naisilla ei edes ole omaa pankkitiliä, vaan heille kuuluvat tuet maksetaan aviomiehelle.
  
  25. marraskuuta 2008 19:23:16

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Panun aggressiivinen keskustelutyyli on peräisin news-aikakaudelta. Nykyisin newsit ovat menettäneet merkitystään, mutta internetin alkuaikoina ne olivat paikka keskustella kaikista asioista ja saada tietoa maailmalta.

Newseissä porukka oli ehkä sosiaalisesti homogeenista (yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoilla oli yli-edustus) mutta mielipiteet räiskyivät toisinaan yli äyräiden.

Fleimisodissa se, joka jaksoi pisimpään pystyssä ja luovutti viimeisenä, selvisi hengissä. Periksi ei annettu eikä armoa tunnettu. Koska käyttäjät eivät edustaneet kaikkia kansankerroksia, jutut eivät ylittäneet uutiskynnystä eivätkä herättäneet viranomaisten mielenkiintoa.

Aggressiivinen ja vastustajia kohtaan armoton tyyli karkottaa maltilliset keskustelijat, jolloin vain kaikkein sinnikkäimmät (ja keskustelutyyliltään yhtä aggressiiviset) jaksavat inttää vastaan.

Panulta tuo newssityyli siirtyi melkein sellaisenaan blogosfääriin, jossa mielestäni vallitsee hieman erilainen keskustelukulttuuri.
  
  25. marraskuuta 2008 19:36:51

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Saarelainen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä

Viesti : Kyllä nyt sapettaa. Ja hävettää olla suomalainen. Miksi meillä ei ole tämmöisiä kettutyttöjä?

http://www.iltalehti.fi/nettitv/?28025737

Loistava esimerkki semmoisesta vieraasta kulttuurista jonka sanomaa miniäkin olen valmis kuuntelemaan, tai olisin ollut mieluummin paikan päällä.

Veikkaisin että jos nyt innoissani alkaisin näitä ulkomaalaisten leopardi-tyttöjen ajatuksia kannatamaan, saisin niskaani vihervasemmistosta kettutytöistä lähtien kaikki mahdolliset tahot joiden yhteinen sanoma olisi että "Väärin kannatettu, senkin _lihava_homo_sovinisti_fasisti_natsi_sika_"

Niin ja sitä paitsi vääränlaista monikulttuuria...

  
  25. marraskuuta 2008 19:38:16

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Työperäistä hyväksikäyttöä
...
"Maahan tulleet työntekijät ovat joutuneet lähtömaissaan maksamaan välittäjille jopa 13000 euroa päästäkseen Suomeen. Suomalaiset työnantajat, esimerkiksi SOL ja Esperi vetäytyvät vastuusta ja heittäytyvät asioista tietämättömiksi tai perustelevat maksuja lähtömaan paikallisilla tavoilla. SOL oli pitkään edistyksellisen työnantajan maineessa, koska luopui avopääkonttorissaan toimihenkilöiden omista työpöydistä. Esperi on taas Suomen Punaisen Ristin omistama hoivayritys, joka tuottaa filippiiniläisiä hoitajia maahan. Samalle SPR:lle me suomalaiset lahoitamme rahaa hädänalaisten auttamiseen."

Timo Näsänen

plaza.fi/ajassa/tyosta-ja-elamastakin/tyoperaista-hyvaksikayttoa.

Kommentti osastolla on selkeästi käynyt joku punvihr kuulapää kts. kohta 2
  
  25. marraskuuta 2008 19:38:53

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Lupaan nuorimman lapseni tai melkein uudet Opelin kesärenkaat sille nuivalle veljelle joka laittaa Ilta-Pravdassa käydyn kissatappelun nettiin. Siis Talib-Lipponen-Komplex vs Hirvonen. Tarkoitus on mitä jaloin, eli mokutuskriittinen katsaus koulumaailmaan monikulttuurisen koulun opettajan silmin. Blogissa, heti kun ehdin.

Vai pitääkö dyykata keräyspaperista? Siis tämän päivän ja eilisen iltsarit?
  
  25. marraskuuta 2008 19:44:15

Nimi : new-shit
  
Viesti : Adelphi: en tiedä kirjoittajan auktoriteetista sitä tai tätä, mutta kaikki psykologian ja psykiatrian julkaisut jotka olen lukenut, ovat kertoneet narsistisesta persoonallisuushäiriöstä aivan samaa. Ja kyllä, tuntuisi pätevän Panuun aika tarkasti.

Panu itse leimaa kaikki hänen kanssaan eri mieltä olevat, vaikka kuinka kaunopuheisesti tai asiallisesti asiansa esittävät, psykopaateiksi, natseiksi, sivistymättömiksi pelleiksi. Joskus takavuosina hänen suosikkiterminsä oli "luonnevikainen".
  
  25. marraskuuta 2008 19:45:37

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Työperäisten kusettamisesta myös eilinen MOT oli melko karua katsottavaa. Kiinalaista koijataan 100-0.
  
  25. marraskuuta 2008 19:50:10

Nimi : ihminen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Ihmettelen etten ole juurikaan törmännyt vihervasemmiston huoleen työperäisten maahanmuuttajien hyväksikäytöstä matalapalkkaalojen palkkojen polkemisessa.
  
  25. marraskuuta 2008 19:56:04

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Nikopol: "Työperäisten kusettamisesta myös eilinen MOT oli melko karua katsottavaa. Kiinalaista koijataan 100-0."

Onneksi paremmista kulttuureista tulevat varsinaiset maahanmuuttajat ovat lähes 100% immuuneja työperäiselle vedätykselle. VHM:n taakka (kukkaro) kevenee.
  
  25. marraskuuta 2008 19:57:17

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Ihmettelen etten ole juurikaan törmännyt vihervasemmiston huoleen työperäisten maahanmuuttajien hyväksikäytöstä matalapalkkaalojen palkkojen polkemisessa.

Onks tarpeeks punikkia? "Internationalismi ja ulkomainen työvoima Suomessa"
  
  25. marraskuuta 2008 20:06:20

Nimi : Jackass
  
Viesti : Sorjalle ettei homoihin mene koko energia, hyvä suomi:

"Avopuolisonsa marmorikaulimella rusikoinut mies tuomittiin tiistaina kymmeneksi vuodeksi vankeuteen taposta, kertoo sanomalehti Keskisuomalainen.

50-vuotias mies surmasi 44-vuotiaan avovaimonsa kaulimella riidan päätteeksi viime syyskuussa. Pariskunta oli nauttinut alkoholia ja nainen oli ilmoittanut, että hän haluaa lopettaa suhteen ja toivoo miehen muuttavan pois yhteisestä asunnosta.

Mies menetti malttinsa ja löi naista useita kertoja päähän yli kaksikiloisella marmorikaulimella, minkä lisäksi hän kuristi naista.

Kun pulssi oli hiipunut, mies peitteli naisen ja jatkoi ryypiskelyään. Aamulla herättyään, mies otti pistimen mukaansa ja lähti kaupungille. Poliisi sai illalla tiedon pistimen kanssa hilluvasta porukasta ja otti miehen kiinni. Mies kertoi seuraavana aamuna putkassa henkirikoksestaan.

Jyväskylän käräjäoikeus luki 50-vuotiaan jyväskyläläisen Esko Nestori Hautamäen syyksi tapon sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidon, kertoo Keskisuomalainen. Kärsimyskorvauksia uhrin kolmelle täysi-ikäiselle lapselle tuomittu joutuu maksamaan yhteensä 11 000 euroa.

Mies myönsi teon, mutta kiisti tarkoituksen tappaa".
  
  25. marraskuuta 2008 20:07:31

Nimi : OffJack
  
Viesti : Minkähän maalainen tämä Jackass oikein on, ja millä perusteella noita uutisia kopsailee? Lienee turha toivoa, että hän kasvattaisi jostain munat ja vastaisi hänelle esitettyihin kysymyksiin.
  
  25. marraskuuta 2008 20:09:28

Nimi : Jack
Kotisivu : Uusi Tohtori Viha -video
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : En ole vieläkään saanut kommentoitua J.P.Roosin kirjoitusta "Lupaukset ovat rikottaviksi" vaikka lupasin niin tehdä, joten otsikko on vaarassa toteutua (asialla ei tosin taida olla merkitystä). Uuden videon kuitenkin väsäsin. Eikä se kestä kuin reilun minuutin.
  
  25. marraskuuta 2008 20:11:01

Nimi : SJS
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Panu narsistina: eikö narsisti nyt tajuaisi pestä hiuksensa ja vaihtaa paidan ennen treffejä?

Suomalainen tappaa suomalaisen, siispä rajat on avattava. Herra Logiikka kohtaa Herra Assin.
  
  25. marraskuuta 2008 20:16:52

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Vieläkään et aasinperse ole onnistunut järkevästi selittämään, miksi se, että Suomessa on rikollisia, tarkoittaisi sitä, että Suomeen on saatava lisää rikollisia.
  
  25. marraskuuta 2008 20:17:13

Nimi : Jackass
  
Viesti : Suomalainen olen, mutten rutsainen, niinkuin eräät. Mitä sinä olet muka kysynyt, kusipää?
  
  25. marraskuuta 2008 20:17:51


guestbook © freebok.net