Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100001-100025

Nimi : Herja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Vaskistit osaavat mediapelin:

A far-right Italian party is offering 1,500 euros ($1,900) to parents who name their children after the fascist dictator Mussolini or his wife.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7747169.stm

Nyt kaikkien oikeamielisten valon sotureiden on noustava estämään tämmöinen kehitys Suomessa. Yhtään lasta ei saa nimetä Jussiksi vaan on ehdottomasti suosittava sellaisia nimiä kuin Jeja ja Jehki. Lapsen nimeäminen Jussiksi on osoitus ummehtuneesta nationalismista ja kanallistunkkaisuudesta.
  
  25. marraskuuta 2008 16:11:59

Nimi : lollerstein
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Koko kukkahattutoimittajan kehittymisketju

Suosittelen lukaisemaan myös tämän inhorealistisen novellin tiedost...tiedotusoppia lukevista isänmaan epätoivoista:

http://www.damage.fi/mgsalo/tekstit/tiina.html

Tiina on pisamakasvoinen ja nenärenkainen, iloinen rasavilli humanistityttö. Han opiskelee tiedotusoppia Tampereen suuressa, joskin hieman aliarvostetussa yliopistossa. Hänen ainejärjestönsa on nimeltaan Vostok. Kas sielläpä onkin monenlaisia ihmisia. On suuria ja pieniä, tummia ja vaaleita, fiksuja ja tyhmiä, vieläpä ujoja ja rohkeita. Ja tietenkin tyttojä ja poikia. Mutta siellä ei ole kertakaikkiaan yhtäkään huonoa ihmistä. Kas kun jokainen Vostokkilainen ainakin koettaa olla muita parempi...


jne.
  
  25. marraskuuta 2008 16:13:51

Nimi : Zngr
  
Viesti : Addendum:

Also, the world's top expert on genocide, Dr Gregory Stanton of "Genocide Watch" has also been monitoring the situation ever since he issued his first warning in 2002 that the Boers were facing a 'secret genocide'.

Afrikaanerit ja Buurit perustivat muistaakseni tänä tai viimevuonna lobbausryhmän joka pyrkii painostamaan EU:ta hyväksymään valkoisten asema EA:ssa. Haagiin on lähetetty myös paljon kirjeitä ja koko ajan lähtee lisää.

Käsittääkseni joka toinen EA:n valkoinen perhe on pistänyt asuntonsta myyntiin. Valkoisia on 4.5, joista muistaakseni 1 mil elää köyhyysrajan alapuolella, joten he eivät ole lähdössä mihinkään ilman poliittista turvapaikkaa.

Suosittuja paikkoja muuttaa ovat olleet Australia, Uusi-Seelanti ja Känädä.
  
  25. marraskuuta 2008 16:14:48

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "It says the move has no fascist or racist undertones, although it insists at least one parent is Italian."

Mistä tuohon nyt taas saatiin tuo rasismi, käsittääkseni fasistit eivät alun alkajeen olleet sen rasistisempia kuin esim. mikään muu länsimaalainen puolue, mukaan lukien kommunistit, sosialistit, konservatiivit ym.

Ja buhuhuu-porukalle: siis aikakauden mittarien mukaan.
  
  25. marraskuuta 2008 16:18:51

Nimi : Ojanperä
Kotisivu : Blogini
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toivottavasti joka ikinen Etelä-Afrikan valkoinen asukas pääsee lähtemään tuosta hornankattilasta, ennen kuin Nelson Mandela kuolee. Nimittäin, kun Mandela on poissa, ei niitä pidättele edes henkisellä tasolla enää mikään...
  
  25. marraskuuta 2008 16:19:02

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : EA:ssa tapahtuu väistämätön eli kun alkuperäisasukkaiden kuppi kuohuu yli jatkuvan sorron takia niin monet joutuvat kärsimään.Valitettavasti myös sivulliset.Afrikka kuuluu afrikkalaisille eikä millekään lihaville plantaasin omistajille.
  
  25. marraskuuta 2008 16:42:08

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Lihavia plantaasin omistajia" ei ole ollut kuule pitkään aikaan tuolla. Siellä ei ole muuta, kuin väkivaltaa ja sekasortoa.
  
  25. marraskuuta 2008 16:45:35

Nimi : Ojanperä
Kotisivu : Blogini
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Afrikka kuuluu afrikkalaisille eikä millekään lihaville plantaasin omistajille."

Voisinpa melkein olla samaa mieltä. Tosin siitä sitten seuraakin, että Eurooppa kuuluu juuri näille "lihaville plantaasinomistajille", eikä afrikkalaisilla ole Eurooppaan mitään osaa eikä arpaa.

Jaahas. Ilmeisesti en voikaan olla samaa mieltä. Sehän olisi rasismia.
  
  25. marraskuuta 2008 16:48:37

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuumasin joskus vihreisiin päin kallellaan olevalle kaverilleni että Hollanti voisi myöntää buureille samanlaisen paluumuuttostatuksen kuin Koivisto muinoin inkeriläisille ja Saksa Volgan saksalaisille. Komppasi ideaa.
  
  25. marraskuuta 2008 16:53:23

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Zngr: "Joo valitettavasti minäkin joudun tuomaan tiedoksenne, että länsieurooppalaiset, tai lähinnä valkoiset mamut eivät ole järin hyvässä asemassa USA:ssa. Affirmative Action henkisesti paikalliset maahanmuuttoviranomaiset ottavat vastaan pakolaisia ja poliittista turvapaikkaa hakevia lähinnä kolmansista maista ja valkoisia katsotaan kovasti kieroon."

Miten niin kieroon? Sinne otetaan kaikenvärisiä ihmisiä, pakolaisistakin yli 20% on Itä-Euroopasta tai ex-Neuvostoliitosta. Länsieurooppalaiset ovat taas aika harvoin turvapaikan tarpeessa, joten muuttavat sinne lähinnä työn tai perheenyhdistämisen takia.

"Esimerkiksi yli 300 valkoista perhettä Etelä-Afrikasta on hakenut ja heiltä on evätty turvapaikka tällä vuosikymmenellä."

Viime vuonna turvapaikan sai 40 ihmistä Etelä-Afrikasta, vaikea sanoa ketkä ne oli. Mutta muita oleskelulupia USA:han saavat noin 3000 etelä-afrikkalaista vuodessa, ja 82% niistä oli valkoisia viime väestönlaskennan aikana (2000).

Olet siinä mielessä oikeassa että poliittiset syyt vaikuttavat turvapaikkapäätöksiin aika paljon, ja etelä-afrikkalaiset eivät ole tällä hetkellä trendikkaita. :(
  
  25. marraskuuta 2008 16:55:23

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : siellä oli 12 vuotta sitten jo tällaista. Endemic crime in South Africa 1996 ja kesällä 2008 tällaistaSouth African Crime Epidemic... ai niin, sitten on vielä ulkomaalaisvihaa ja rassismi...ssss... Migrants in South Africa fear for their lives.

  
  25. marraskuuta 2008 16:55:40

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : > Afrikka kuuluu afrikkalaisille

Pirjo on kansallismielinen.
  
  25. marraskuuta 2008 16:57:50

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/1135241388988
  
Viesti : Rasistinen Britannia yrittää estää kunniakansalaisia toteuttamasta omaa kulttuuriaan.

Päivän muista aiheista tuli mieleeni, että ei Ihalainen minun käsittääkseni ole ikinä mikään ubermokuttaja ollut. Ay-liikkeen suunnalta on välillä tullut jopa ihan järkeviä lausuntoja, sen minkä ovat uskaltaneet. Että sinänsä ehkä väärä kohde.

Presidentin virkaanhan ei tällä hetkellä voi liittyä minkäänlaista kunnioitusta sen nykyisestä haltijasta johtuen. Kusipää on kusipää, vaikka sille ripustaisi minkälaiset hakaristikäädyt kaulaan.
  
  25. marraskuuta 2008 17:02:11

Nimi : Odysseas
  
Viesti : Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : EA:ssa tapahtuu väistämätön eli kun alkuperäisasukkaiden kuppi kuohuu yli jatkuvan sorron takia niin monet joutuvat kärsimään.Valitettavasti myös sivulliset.Afrikka kuuluu afrikkalaisille eikä millekään lihaville plantaasin omistajille.

25. marraskuuta 2008 16:42:08

Okkei, tämä kelpaa kyllä, Afrikka kuuluu afrikkalaisille.

Älä vain nyt enää sitten tule selvittämään että "Suomi kuuluu kaikille"

Huah, taas tarvitsee ihmetellä näiden sloganeita, yhtänä päivänä sitä ja toisena toista, mikä nyt sattuu "Kivalta" tuntumaan?
Pitäsikö näistä nyt jonkun ihan aikuisten oikeasti vakuuttuakin?
  
  25. marraskuuta 2008 17:04:10

Nimi : SJS
  
Viesti : Valitettavasti myös sivulliset.Afrikka kuuluu afrikkalaisille eikä millekään lihaville plantaasin omistajille.

Niin. Vaikka sukusi olisi asunut Afrikassa 300 vuotta, et ole afrikkalainen, jos et ole musta. Ihonväri on ihmeellinen asia antirasistille.
  
  25. marraskuuta 2008 17:09:11

Nimi : jonne
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Pirjon ja muiden ajatusmaailma on kyllä melkoisen sekava. Toisaalla mesotaan, että Suomi kuuluu kaikille ja ketä tahansa saa tulla tänne ja toisaalla selitetään, että afrikka kuuluu afrikkalaisille. Yhtään en tajua mikä logiikka tässä on, mutta kai suvaitsevaistolle siinä on joku punainen lanka, mitä seurata. Tai sitten olen vaan nuivuudessani liian tyhmä tajutakseni näiden eroa.
  
  25. marraskuuta 2008 17:11:18

Nimi : Jussi Savola
  
Viesti : "Suosittuja paikkoja muuttaa ovat olleet Australia, Uusi-Seelanti ja Känädä."

Harmi ettei englanti ole Suomen toinen virallinen kieli. Helpottaisi tiettyjen ryhmien maahanmuuttoa.

Ja oletan että nämä EA:laiset puhuvat natiivisti jotain muuta kuin englantia, mutta mahdollisesti pärjäävät paremmin englanniksi kuin ruotsiksi...
  
  25. marraskuuta 2008 17:14:59

Nimi : Paul R
  
Viesti : EA:n jäljelle jääneet valkoiset ovat sinnikkäitä perskeleitä. Monen monituista kertaa ovat amerikkalaiset kyselleet, että mikä on kun ette pois muuta. Kotonaan tuntevat olevasa.
Omasta mielestäni saisivat poistua ja antaa E-Afrikan palaa. Kun löytyisi vastaanottaja. Iso käsi buureille.
  
  25. marraskuuta 2008 17:16:06

Nimi : Zngr
  
Viesti : Vera: puhuin siitä, että Etelä-Afrikkalaisen toimittajan mukaan valkoiset turvapaikanhakijat eivät saa turvapaikkoja USA:sta. En näe syytä olla uskomatta tätä.

Kaipa sinne muista syistä pääsee, mutta vaikuttaa siltä että muutto EA:sta tuonne Jenkkien suutaan on ollut kovin vähäistä verrattuna muihin englantia puhuviin länsimaihin etenkin jos suhteuttaa maiden kokoka, ellei se ole muuttunut rajusti ihan vasta. Minä olen elänyt vakaasti siinä käsityksessa, ettei ole erityisen suosittu päätös ottaa rasistisia EA:n valkonaamoja USA:han.
  
  25. marraskuuta 2008 17:17:39

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Suosittuja paikkoja muuttaa ovat olleet Australia, Uusi-Seelanti ja Känädä."

Valkoisilla ei ole tuossa maassa muuta toivoa kuin linnoittautua Kapkaupunkiin ja sitä ympäröivään maakuntaan. Näin on edes jotain toivoa, että valkoiset eteläafrikkalaiset voivat asua alueilla, joiden hallinto ja poliisivoimat eivät ole täysin korruptoituneet ja heitä vastaan.

  
  25. marraskuuta 2008 17:21:14

Nimi : Jepulister
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En tiedä, oliko TÄMÄ LINKKI jo täällä, mutta minusta alkaisi olla korkea aika systemaattisen ohjelman käynnistämiselle buurien evakuoimiseksi Suomeen turvaan.
  
  25. marraskuuta 2008 17:22:44

Nimi : Sami
Kotisivu : http://en.wikipedia.org/wiki/Necklacing
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Afrikka kuuluu afrikkalaisille eikä millekään lihaville plantaasin omistajille."

Tarkemmin sanottuna, Etelä-Afrikka mitä ilmeisimmin kuuluu Etelä-Afrikkalaisille eikä Zimbabwelaisille pakolaisille, jotka ihonväristä riippumatta saavat EA:ssa sikäläiseltä kantaväestöltä antamassani linkissä esitellyn kohtelun.
  
  25. marraskuuta 2008 17:23:06

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Niih, EA:sta ilmeisesti olisi nyt saatavilla pakolaisia jotka todellakin pelkäävät henkensä edestä...Tänne vain, valmiiksi koulutettuja ja jota kuinkin samoja arvoja kanssamme jakaviakin.

Jotenkin kuitenkin aavistan että vaikkapa vihervasemmistossa tästä asiasta ei haluta puhua, ja kun ei puhuta niin kaikki on silloin siis mitä mainioimmin ja ongelmaa ei olekkaan olemassa.

Nyt jos koskaan olisi vihreiden ehdottaman rekrytointipisteen pakattava laukkunsa ja lähdettävä hommiin!
Rekrytoijien työ-olothan saattaisvat tietenkin olla hiukan turvattomat mutta se hoituisi siten että asiasta ei puhuttaisi, eikös joo?
Näin olisi sitten se turvallisuuspuolikin kunnossa ja pahaa ei olisi lainkaan olemassa!

  
  25. marraskuuta 2008 17:24:00

Nimi : Zngr
Kotisivu : Uutisia Etelä-Afrikasta
  
Viesti : http://censorbugbear-reports.blogspot.com/

Read at own risk :(
  
  25. marraskuuta 2008 17:28:40

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Tarkemmin sanottuna, Etelä-Afrikka mitä ilmeisimmin kuuluu Etelä-Afrikkalaisille eikä Zimbabwelaisille pakolaisille, jotka ihonväristä riippumatta saavat EA:ssa sikäläiseltä kantaväestöltä antamassani linkissä esitellyn kohtelun."

Hollantilaisperäiset buurit ovat asuttaneet nykyisen Etelä-Afrikan aluetta 350 vuotta eli kauemmin kuin bantukansat, joihin zulut ja xhosat eli pääosa EA:n neekereistä lasketaan.
  
  25. marraskuuta 2008 17:29:07


guestbook © freebok.net