Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 99976-100000

Nimi : Felix Jaeger
  
Viesti : Tuurin tavoitteena on tietenkin se, että joku noista "arvojohtajista" ryhtyisi toimiin Halla-ahoa vastaan. Kas sen parempaa mainosta ei ole olemassakaan

Niin tämä on tietenkin huomattavasti tehokkaampaa kuin puhua asioista järkevästi ja koittaa saada liittolaisia.
Ehdotan, että palkataan Seppo Lehto viralliseksi edustajaksemme.
  
  25. marraskuuta 2008 14:49:26

Nimi : foobar
  
Viesti : Milloinkohan Sisäasiainministeriön sloganiksi on muuten tullut "Turvallinen ja moniarvoinen Suomi"? Siis ihan oikeasti, milloin, ja miksi?
  
  25. marraskuuta 2008 14:52:16

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Jackass... tuliko mieleen, että ainoana argumenttinasi on ollut toistaiseksi vain homous. Yksikään muista kirjoittajista ei ole vielä yhtynyt näkemykseesi, että homot ovat jotenkin huonompia. Taidat olla itse epäsuvaitsevainen.

Ja jos ihan selkokielellä sopii sanoa niin sinun kirjoituksesi ovat perseestä
  
  25. marraskuuta 2008 14:52:44

Nimi : Zngr
  
Viesti : foobar: toisin kuin jotkut suvaitsevaiset väittävät, Ritva Viljasella on oikeasti valtaa tehdä asioita
  
  25. marraskuuta 2008 14:54:13

Nimi : Mo
  
Viesti : "Milloinkohan Sisäasiainministeriön sloganiksi on muuten tullut "Turvallinen ja moniarvoinen Suomi"? Siis ihan oikeasti, milloin, ja miksi?"

Eikös se ollu sillon heti kun Astrid pääsi puikkoihin. Samalla koko ministeriön nimi muuttui Rakk... Sisäisen turvallisuuden ja maahanmuuton ministeriöksi.
  
  25. marraskuuta 2008 14:54:49

Nimi : Marko Paananen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : JPR on miettinyt ja sanoo, etten saa olla maahanmuuttoa vastaan.

Ajatuspoliist haloo, taidan olla rikkoliinen ja vielä ylpeä siitä. Enpä olis voinut olettaa olevani iloinen omasta rikollisuudestani.

Homma^^^!

http://jproos.blogit.uusisuomi.fi/

"Halla-aho on vaatinut erityisesti vastausta siihen, mitä me voisimme tehdä toisin kuin Ruotsi, Norja ja Tanska. Olen miettinyt tätä vakavasti. Yksi asia mikä meidän pitäisi tehdä toisin on, että emme anna tilaa maahanmuuttajavastaisuudelle. Isojen poliittisten puolueiden pitäisi ottaa asia vakavasti. Nyt. Ennen kuin meillä on maahanmuuttajavastainen puolue jolla on 30 prosentin kannatus."

  
  25. marraskuuta 2008 14:55:59

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : JPROOS:"Me professorit voimme sentään kirjoittaa blogeissa mitä mieleen juolahtaa, mutta Osmolta odottaisi poliittista harkintaa."

Jep... Mutta kannattaako kenenkään ottaa tosissaan kirjoittajaa, joka itsekkin toteaa, että asemansa takia ei hänen tarvitse ajatella kirjoittamisiaan.
  
  25. marraskuuta 2008 15:03:16

Nimi : Uuno
  
Viesti : 'JPR on miettinyt ja sanoo, etten saa olla maahanmuuttoa vastaan.'

En pysty ajattelemaan tästä muuta kuin että kommunisti on kommunisti hautaan saakka. Ajatusmaailma ei muutu vaikka maailma ympärillä muuttuisikin. Tämä toki on ollut tiedossa jo pitkään.
  
  25. marraskuuta 2008 15:07:59

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuo linkattu Ravantin kirjoitus oli äärimmäisen hauska. Onkohan kukaan missään vaiheessa ennen julkaisua lukenut tuota juttua ja ehdottanut, että ei kai sentään Yle voi julkaista aivan kaikkea sontaa. Jutun sanomahan on, että Itävallassa nousi valtaan äärioikeisto muukalaisvastaiselle vihapuheella paitsi että mistään ei oikein löydy äärioikeistolaisuutta, muukalaisvastaisuutta tai vihapuhetta.

  
  25. marraskuuta 2008 15:08:31

Nimi : Villea
  
Viesti : Tackar Zngr.

Haluatko muuten ostaa vokaalin?

.. sori oli pakko.
  
  25. marraskuuta 2008 15:09:40

Nimi : Zngr
  
Viesti : Yksi asia mikä meidän pitäisi tehdä toisin on, että emme anna tilaa maahanmuuttajavastaisuudelle

Noi voi HERRANJESTAS. Belgiassa, Hollannissa ja Ruotsissa maanahmuuttovastaisuus on käytännössä kriminalisoitu kuten Roos tuntuu kehoittavan, ja siitä on seurannut niinkuin mitä?
  
  25. marraskuuta 2008 15:09:57

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://jproos.blogit.uusisuomi.fi/

"Halla-aho on vaatinut erityisesti vastausta siihen, mitä me voisimme tehdä toisin kuin Ruotsi, Norja ja Tanska. Olen miettinyt tätä vakavasti. Yksi asia mikä meidän pitäisi tehdä toisin on, että emme anna tilaa maahanmuuttajavastaisuudelle. Isojen poliittisten puolueiden pitäisi ottaa asia vakavasti. Nyt. Ennen kuin meillä on maahanmuuttajavastainen puolue jolla on 30 prosentin kannatus."JPR ei siis soisi, että maahanmuuttajavastaisuus saisi tilaa! JPR sekoittelee käsitteitä. Luulisin, että useimmat haluavat täällä pitää Suomen suomalaisena hyvinvointivaltiona.

JPR:n mainitsema tilan antamattomuus voisi olla sensurointia ja toisinajattelijoiden sulkemista ulkopuolelle. Noilla keinoin sitä pidettiin yllä Neuvostoliittoakin.

Huomattavaa on, että JPR ei esitä ainakaan siteerauksessa, että mokuttajat vääntäisivät rautalangasta ja ymmärrettävästi kaikille epäuskoisille, kuinka suurenmoinen asia maahanmuuton lisääminen on. He eivät tee sitä, koska asiaa ei uskottavasti niin pysty tekemään. Siksi he tarvitsevat sensuuria, vääristelyä ja tutkintapyyntöuhkailuja.
  
  25. marraskuuta 2008 15:16:49

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Höh. Yritin kertoa Jejalle, että maahanmuuttokriittisten puolueiden nousu on tapahtunut poikkeuksetta vasta maahanmuuttoon liittyvien ongelmien lisääntymisen jälkeen, mutta Jejan blogi herjasi, että evästeeni eivät ole käytössä. Tsekkasin, ja kyllä ne olivat.

Onko kenelläkään vastaavia ongelmia vai olenko se vain minä?
  
  25. marraskuuta 2008 15:17:07

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suomalaisessa yhteiskunnassa on meneillään erittäin tärkeä vaihe: muuttuuko kriittinen keskustelu maahanmuutosta sosiaalisesti hyväksytyksi vai ei?

Voin olla väärässä, mutta mielestäni on tässä vaiheessa tärkeää osoittaa suvaitsevaisuusliturgian mielettömyys.

Eräissä muissa EU-maissa kriittinen keskustelu maahanmuutosta on kertakaikkiaan mahdotonta, koska natsikortti vedetään aina esiin.

Uskon, että suomalaiset yleensä ottaen kykenevät keskustelemaan asiallisesti myös maahanmuutosta.

Ensin on vain murrettava tämä suvaitsevaisuushöpinä.

Jos kysyt esimerkiksi Kataiselta jotain maanhanmuutosta, odotettavissa on laaja kattaus suvaitsevaisuushöpinää.

Tämä pitää murtaa ja tehdä kertakaikkiaan naurettavaksi.

Sen jälkeen voimme päästä itse asiaan.

Julkisuus on tietysti mahtava keino nykyisenä nettiaikana.
  
  25. marraskuuta 2008 15:18:50

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Näistä Tapion kirjeistä sanoisin, että vaikka arvojohtajamme ei kenties tehtävämme tasalla olekaan, voisi presidentin virkaa kohtaan osoittaa sentään sen verran kunnioitusta, ettei ala lähettelemään sinne mitään kirjeitä, jotka ovat sekä typeriä, että kusetusta. En sinällään usko, että mitään varsinaista vahinkoa noista seuraa. Jos posti yleensä meni perille asti (mitä vähän epäilen), arvojohtaja tunsi korkeintaan hetken lämmintä tunnetta siitä, että onpa hienoa miten meillä on Suomessa ihmisiä, jotka ovat näin innostuneita Hyvän Asian puolustamisesta. Ja se siitä sitten. Periaatteen miehenä sanon kuitenkin, että pidetäänpä se housuissa, vaikka kovasti välillä houkuttelisikin. Tai jos on ihan pakko ottaa se esiin, näytellään sitä jollekin vähemmistövaltuutetun tapaiselle tontulle, jonka viran arvovallalla en ilkeäisi edes pyyhkiä persettäni.

Se sitten, että tällaisista jutuista alkaa pätemään tässä vieraskirjassa, jota lukee hyvin suuri joukko ihmisiä, on toisaalta aika hömelöä. Se, että joku omista käräyttää itsensä poliittisen ajojahdin lietsomisen yrityksestä, vain osaltaan vaikeuttaa sen toteennäyttämistä, että joillain ihmisillä on ihan oikeasti tuohon halua. Kärjistäen vähän sama, kuin jossain takku.netissä anarkisti pätisi intopinkona, että lähetinpäs tässä julkisissa asemissa oleville mamuille white-on-black homopornoa anonyymisti, kyllä nyt pitäisi kiinnittyä ihmisten huomio rasismiin! Pitäisimme kyllä täällä huolen siitä, että huomio kiinnittyy johonkin ihan muuhun...
  
  25. marraskuuta 2008 15:19:29

Nimi : Breini
Kotisivu : BC:n blogi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Sitten kun ensimmäiselle "maltilliselle" eli Seppo Lehtoa asiallisemmalle nuivistibloggaajalle heilahtaa Ilmanin toimesta häkki, niin hakekoon hän turvapaikkaa esimerkiksi Amerikan Yhdysvalloista.

Pakolainen on henkilö, joka joutuu pelkäämään joutuvansa kotimaassaan vainotuksi rodun, uskonnon, kansalaisuuden, sosiaalisen aseman tai poliittisen mielipiteen johdosta.

Tekisi oikein hyvää Suomen (väitetylle) maineelle ihmisoikeuksien ja sanavapauden mallimaana...
  
  25. marraskuuta 2008 15:20:12

Nimi : Tosi
  
Viesti : Milloinkohan Sisäasiainministeriön sloganiksi on muuten tullut "Turvallinen ja moniarvoinen Suomi"? Siis ihan oikeasti, milloin, ja miksi?

Luulin Suomea tasa-arvoiseksi, enkä moni- eli eriarvoiseksi.
  
  25. marraskuuta 2008 15:33:09

Nimi : Ojanperä
Kotisivu : Blogini
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ongelmana Breinin esittämässä skenaariossa on vain se, että kun taannoin on pari "mielipidevankia" länsimaista ollut karussa ja turvapaikkaa hakemassa, on muiden suhtautuminen heihin ollut ymmärrettävistä syistä kylmäkiskoista. Tiedä sitten mitä tapahtuisi, jos syyt pakolaisuudelle olisivat vähän nuivemmat...
  
  25. marraskuuta 2008 15:35:34

Nimi : Zngr
  
Viesti : Breini: ... niin hakekoon hän turvapaikkaa esimerkiksi Amerikan Yhdysvalloista.

Joo valitettavasti minäkin joudun tuomaan tiedoksenne, että länsieurooppalaiset, tai lähinnä valkoiset mamut eivät ole järin hyvässä asemassa USA:ssa. Affirmative Action henkisesti paikalliset maahanmuuttoviranomaiset ottavat vastaan pakolaisia ja poliittista turvapaikkaa hakevia lähinnä kolmansista maista ja valkoisia katsotaan kovasti kieroon.

Esimerkiksi yli 300 valkoista perhettä Etelä-Afrikasta on hakenut ja heiltä on evätty turvapaikka tällä vuosikymmenellä.

Muistaakseni USA:n johtava maahanmuuttovirkailija oli tokaissut, ettei Jenkkeihin kaivata Etelä-Afrikasta valkoisia rasisteja levittämään rasistisia käsityksiään.

Nämä perheet siis ovat mm. niitä maaseutujen asukkaita jotka elävät jatkuvan väkivallan uhan alla, ja joista jokaisella on omaisia jotka on tapettu EA:n mustien toimesta.

Tänäkin päivänä ainakain 40:een valkoiseen kotiin suoritetaan aseellinen hyökkäys, ja joku tai jotkut menettävät henkensä. Ja vähintään naiset ja lapset raiskataan.

Se ei kuitenkaan kiinnosta "kansainvälistä yhteisöä" edes senkään vertaa kuin muiden Afrikan kriisien kauhistelu, ovathan uhrit valkoisia ja vähintään ansainneet osansa.
  
  25. marraskuuta 2008 15:46:47

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Esimerkiksi yli 300 valkoista perhettä Etelä-Afrikasta on hakenut ja heiltä on evätty turvapaikka tällä vuosikymmenellä.

Muistaakseni USA:n johtava maahanmuuttovirkailija oli tokaissut, ettei Jenkkeihin kaivata Etelä-Afrikasta valkoisia rasisteja levittämään rasistisia käsityksiään.

Nämä perheet siis ovat mm. niitä maaseutujen asukkaita jotka elävät jatkuvan väkivallan uhan alla, ja joista jokaisella on omaisia jotka on tapettu EA:n mustien toimesta.

Tänäkin päivänä ainakain 40:een valkoiseen kotiin suoritetaan aseellinen hyökkäys, ja joku tai jotkut menettävät henkensä. Ja vähintään naiset ja lapset raiskataan.

Se ei kuitenkaan kiinnosta "kansainvälistä yhteisöä" edes senkään vertaa kuin muiden Afrikan kriisien kauhistelu, ovathan uhrit valkoisia ja vähintään ansainneet osansa."

Valtamediassa ei todellakaan käsitellä noita tapahtumia. En ole nähnyt ainuttakaan uutispätkää suomeksi.
  
  25. marraskuuta 2008 15:50:25

Nimi : Ojanperä
Kotisivu : Blogini
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Etelä-Afrikka on vain yksi näistä uusista tabuista, joita ei parane uljaassa monikulttuurisessa maailmassa mainita. Sääli Etelä-Afrikan asukkaita, väristä riippumatta.
  
  25. marraskuuta 2008 15:57:31

Nimi : Breini
Kotisivu : BC:n blogi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : USA saattaisi siinä mielessä olla vähän heikko vaihtoehto, mutta entäs Australia? Siellä käsittääkseni vallalla "sopeudu tai lennät ulos" -ulkomaalaispolitiikka, joten kaipa he ymmärtäisivät nuivisteja (siis ei rasisteja) paremmin kuin jenkit?

Tarkoitin lähinnä, että jo pelkkä turvapaikkahakemuksen jättäminenkin mielipiteiden takia olisi uutisiin päästyään aikamoinen pommi...
  
  25. marraskuuta 2008 15:59:00

Nimi : Roots
  
Viesti : Koko kukkahattutoimittajan kehittymisketju:

Kapinasta hengissä selvinnyt punaisten joukossa taistellut Isoisoisä, sekatyömies Antti kohtaa kutomotyöntekijä Martan -> syntyy tehtaantyöläinen ja ammattiyhdistysaktiivi Urho, joka saa Ritva-tyttären Valtionrautateiden vaunusiivooja Helenan kanssa. Ritva pääsee oppikouluun ja ylioppilaaksi, vaikka työläisvanhempia porvariopinnot vähän hirvittävätkin. Tyttärelle olisi ollut tiedossa tehtaalla varma työpaikka. Ritva menee yliopistoon ja liittyy Akateemiseen Sosialistiseuraan 60-luvun lopulla. Neuvostoliittoa ihaillaan ja taistelulauluja laulellaan punakinkereissä siellä sun täällä. Vapaa rakkus ja "oikea" rauha rehottaa. Ritvan ja opiskelijatoveri Jorman lemmenliekki leimahtaa, ja rauhanfestivaaleilla syttyy teltassa uusi elämän kipinä, joka saa nimekseen Marika. Jorma ja Ritva menevät ruokatunnilla maistraatissa avioliittoon, pian he ovat hyvissä viroissa, joista eläkkeelle pääsy 2000-luvulla on taattua.

Neuvostoliitossa vieraillaan. Jorma vaihtaa uuden Ladan aina joka 3-4. vuosi. Neuvosto-Eestissä perheellä on monia ystäviä, joita kutsutaan Suomeen vieraaksi. Vähän ihmetellään miten siellä Centrum-tavaratalossa muka se tavarapaljous nyt oli Raivon ja Priitin mielestä muka ihanaa, onhan Neuvostoliitossa kaikki paremmin. Marika oppii arvostamaan sosialismia ja ihmisoikeuksia, niistähän äiti aina kertoo joskus iltasadun päätteeksi.

Teini-iässä 80-luvulla Marika alkaa tiedostaa angstilla, värjää irokeesinsa kirkuvanpunaiseksi ja liittyy erilaisiin ihmisoikeus- eläinsuojelu- ja anarkistijärjestöihin. Marikalla on lemmikkirottia, joita hän myös kasvattaa. Vanhempien kanssa on kitkaa, mutta heidän ymmärryskykynsä Marikan kapinaa kohtaan on rajatonta. Lepakon HCpunk-konserttien jälkeen suudellaan Johnnyn kanssa sorbuksenmakuisia suudelmia. Pelle Miljoonan "häpeän olla valkoinen" on kova biisi, koska siinä kerrotaan totuus suomalaistenkin sikaniskojen rasistisuudesta.

Lukion jälkeen Marika rauhoittuu ja menee Tampereen Yliopistoon tiedotusopin linjalle. Opinnot etenevät hyvin. Marikalla on uusi polkkatukkainen ja sileäkätinen opiskelijapoikaystävä Anssi. Pariskunta viettää ystäviensä kanssa viikonloppuisin tunnelmallisia punaviini-iltoja tiedostaen niin maan perkeleesti.

Marika pääsee ensin Aamulehteen kesätoimittajaksi ja gradunsa jälkeen YLEen harjoittelijaksi. Viimein, vuonna 2008, Marika on 35-vuotiaana huimassa uranousukiidossa Ajankohtaisen Kakkosen tuotantotiimissä ja Tampereen kaupunginvaltuustossa Vihreiden edustajana. Marika tukee vapaata maahanmuuttoa ja kaipaa "aitoa" monikulttuurisuutta Suomeen.

Antin ja Urhon luut kolisevat levottomina arkuissaan.
  
  25. marraskuuta 2008 16:04:49

Nimi : Zngr
  
Viesti : Ojanperä & Jouko:

Nimenomaan EA:ssa on menossa kovasti nuiva rasistinen kansanmurha, joissa viranomaisia myöten valkonaamoja neuvotaan painumaan pois koska "heidän aikansa on ohi" ja "mustien on aika hallita". Poliittisissa tapahtumissa mustille vaaditaan lisää ja lisää. Valkoisille kuolemaa. Vallatuilla maatiloilla on "NO WHITE ZONE" kylttejä.

Valkoisista turisteista päästetään ilmat pihalle yhä useammin.

On dokumentoitu lukuisia tapauksia, jossa kotiin tunkeutuneet aseelliset ryöstäjät, huomatessaan asukkaiden olevan myös mustia, ovat pyytäneet anteeksi ja poistuneet.

Poliisi tekee juuri tasan ei mitään, jos valkoinen ryöstetään tai tapetaan. Mustien sanaan uskotaan aina ensin. Tosin väkivalta on niin villiä, että poliisilla on tuskin aikaa tehdä mustienkaan hyödyksi juuri mitään. Muutama viikko sitten jäi kiinni poliisijengi, joka työajan ulkopuolla suoritti ryöstöjä konetuliasein varustautuneena. Ainoa tapa syrjäseuduilla onkin puolustautua aseellisesti itse, ja dumpata hyökkääjien uhri kaikessa hiljausuudessa jonnekin, muuten vietät itse aikaa tutkintavankeudessa, jossa pääosin mustat vangit laulavat kuorossa peittääkseen valkoisten brutaalien pahoinpitelyiden ja raiskausten äänet, pääosin mustilta poliiseilta.

Joitakin kuukausia sitten eräs tutkimus paljastati, että BEE:n (Black Economic Empowerment) ansiosta EA:n noin 9000:sta kunnallisvaltuutetusta 1/3 ei osaa lukea eikä kirjoittaa. Tämä ei johtunut siitä, että mustia valitaan virkoihin huolimatta pienistä virheistä CV:ssä, vaan siitä, että on valkoisten vika, ettei ennen kuin BEE käynnistettiin mustia opetettu lukemaan ja kirjoittamaan.

Tällaiset tapahtumat eivät kuitenkaan vielä oikeuta turvapaikan hakuun muun maailman mielestä, koska Etelä-Afrikan valkoiset ovat rasisteja.
  
  25. marraskuuta 2008 16:05:36

Nimi : SJS
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tapion kirjeistä:

Älä.

hyvä.

mies...
  
  25. marraskuuta 2008 16:10:52


guestbook © freebok.net