Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 99951-99975

Nimi : AidantakaaHuutelija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tasa-arvo asiaa....

Se on kato tää suomalainen tasa-arvo, naiselle rittää sukupuoli pätevyydeksi ja tunne todisteeksi.
  
  25. marraskuuta 2008 13:12:12

Nimi : reino
  
Viesti : Aika hurja oli Elina Ravantin suvaitsevaisuusliturgia. Kyllä tuli täysin selväksi, että mitään et saa enää sanoa, tai muuten olet rassisti. Jos sanot, että länsimainen kulttuuri on sinun mielestäsi paras ja muut saisivat mieluusti asustella jatkossakin omissa maissaan omien tapojensa mukaisesti, niin "Epäsuorasti nykypäivän äärioikeistolainenkin kieltää toisenlaiselta ihmiseltä olemisen oikeuden." Vittu mitä paskaa.

Orjalaivatervakeskustelun kunniaksi Valkoparraton mies -pakina vuodelta 2007:
http://reinoblog.blogspot.com/2007/01/valkoparraton-maksaa-velkaa.html
  
  25. marraskuuta 2008 13:13:05

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuulun sen järjettömän suuruisen kehitysavun vastustajiin mutta kannatan riittävän suuren kriisiavun antamista. Edellinen vie asioita pahempaan jamaan kun ihmisistä tehdään saamattomia ja aloitekyvyttömiä elättämällä pystyyn sukupolvesta toiseen. Jälkimmäinen taas on humanitaarista auttamista hädän hetkellä ja siinäkin on pyrittävä saamaan ihmiset auttamaan itseään, mikä on parasta kehitysapua.

Länsimaiden ja etenkin Suomen syyllistäminen Afrikan tilanteeseen on törkeää ihmisten hyvän tahdon hyväksikäyttöä jota kehitysapurahoista riippuvaiset tahot länsimaissakin tekevät.

Ensinnäkään Suomihan ei ole Afrikan maille mitään velkaa. Me emme ole olleet siirtomaavalta vaan itse kolonialismin uhreja.

Lisäksi on aika paha ristiriita siinä että vaikka apua annetaan niin sodat vaan jatkuvat ja ihmiset sitten pyrkivät tänne elätettäviksi. Tämä on usein seurausta siitä että avustuslähetykset usein ryöstetään pyssymiesten toimesta ja siten avulla pönkitetään sotaa.
  
  25. marraskuuta 2008 13:13:05

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.mediapinta.fi/isbn/978-952-464-667-3
  
Viesti : Tapion säälimättömän kampanjoinnin ansiosta minäkin muistin nyt vihdoin tilata Suomen viimeinen suvaitsematon -kirjan. Siinähän kerrotaan, miten "erään helsinkiläishotellin takapihalta löytyy tunnetun naistoimittajan ruumis alapää paljaana." Samaan aikaan kirjoittajan blogissa on kuvia, joissa eräs tunnettu naistoimittaja esiintyy alapää paljaana.
http://tuuritapio.blogspot.com/2008/11/hyh-hyh-sanna.html

Jäämme odottamaan Ilta-Sanomien raporttia, jossa Sanna Ukkola kertoo, miten homonatsit painostavat ihmisiä ostamaan kirjoja, joissa eräs tunnettu naistoimittaja esiintyy alapää paljaana. Seksismi. Rassismi.

Samaan aikaan kohukirjan kirjoittaja Tapio Tuuri lähettelee eri poliitikoille mystisiä kirjeitä, joissa hän uhkailee "raportoivansa" erilaisia asioita.

Tapion julkisuuskampanja on herättänyt kohua paitsi huomisen iltapäivälehdissä myös ns. omien keskuudessa. Monet ovat ihmetelleet, että mistä oikein on kysymys.

Minä voin kertoa teille. Nuo Tapion poliitikoille lähettämät "minä näen teidän lävitsenne ja pystyn ennustamaan teidän pelinne" -viestit ovat... öööö... mikäs sana se nyt olikaan... ööö... ai niin: aivan puhdasta ja kaunista vittuilua.
  
  25. marraskuuta 2008 13:23:40

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Afrikan tilanteesta kannattaa lukea Martin Meredithin kirja The State of Africa. Erinomainen, joskin aika masentava teos.

Kehitysapua koskeva mielenkiintoinen haastattelu on myös kenialaisen ekonomisti James Shikwatin For God's Sake, Stop the Aid.

Britannian muslimeista ja nuorison radikalisaatiosta puolestaan kannattaa lukea Policy Exchangen tutkimus Living Apart Together.
  
  25. marraskuuta 2008 13:29:15

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kehitysapua koskeva mielenkiintoinen haastattelu on myös kenialaisen ekonomisti James Shikwatin For God's Sake, Stop the Aid."

Lontoonmurretta taitamattomille artikkelista suomennos:
http://mamukulut.blogspot.com/2007/05/kehitysavusta.html
  
  25. marraskuuta 2008 13:31:31

Nimi : Toukka
Kotisivu : Toukka
  
Viesti : Tampereella tiedotusoppia opiskellut Elina Ravantti tekee sen tietoisen tai puolitietoisen valinnan, että heti aluksi määritellään maahanmuutto ja monikulttuurisuus hyviksi asioiksi, jolloin niiden kyseenalaistamisesta tulee automaattisesti pahaa. Näin synnytetään itseään vahvistava hermeneuttinen kehä, jonka teflonpinta hylkii kaikenlaista syvempää analyysiä: maahanmuuttokriitikot ovat pahoja koska he vastustavat maahanmuuttoa, äärioikeistolaisia koska he ovat pahoja, pahoja koska he ovat äärioikeistolaisia, äärioikeistolaisia koska he vastustavat maahanmuuttoa...
  
  25. marraskuuta 2008 13:39:06

Nimi : Henri K.
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : En muista käsiteltiinkö asiaa täällä vieraskirjassa vaiko jossain kahvipöytäkeskustelussa. Mutta sellainen juttu jäi mieleen, että jos maailmalla rysähtää jossain (tulva, pommi-isku, hurrikaani tms.) niin valtio lähettää aivan muutaman päivän sisällä kymmenien (jopa satojen miljoonien) avustuspaketin kohdemaahan. Kuinkas on vanhusten laita. "tehkää tarpeenne vaippoihin, iltavuoro tulee ja vaihtaa.." Jos ja kun sinne rahaa pyydetään niin tylytetään vain "Ei meillä kuule ole semmosia rahoja laittaa vanhusten huoltoon, kun pitäisi rahaa vielä riittää sinne, tänne ja tuonne.."
  
  25. marraskuuta 2008 13:41:23

Nimi : Odysseas
  
Viesti : "Nimi : Zngr

Viesti : Odysseas:

Jännää, kuinka sokeasti tietynlaiset länsimaalaiset uskovat länsimaiden olevan pahuuden ja rasismin tyyssija, vaikka, periaatteessa, viikon annoksella jopa HS:n ulkomaanuutisia pitäisi selvitä että meillä on asiat aika mainiosti. Eikä pelkästään materiaalisesti, vaan elämme yhteiskunnassa jossa kansalaisten perusturva, tasa-arvo ja oikeudet ovat historiallisesti käsittämättömän hyvällä tasolla ja samalla köyhyys on käytännössä...."

Niin, näin se on.
Itse olen ylpeä siitä että nainen ei ole minulle mikään omistettava esine vaan tasavertainen kansalainen ja ihminen siinä missä itsekkin olen, ei enempää eikä vähempää.

En halua rikastua semmoisella kulttuurilla joka tätä asiaa haluaa muuttaa suuntaan tai toiseen.

Nyt tähän tietenkin tarttuu joku trolli innoissaan että kyllähän Suomessakin raiskataan ja naisia kohdellaan kaltoin.
Kyllä, näin todellakin valitettavasti joidenkien yksilöiden toimesta tapahtuu mutta se ei kuulu kulttuuriin ja sitä ei pidetä yleisesti hyväksyttävänä, siinä se ero....

Milloinhan mahtavat jotkut vihervasemmiston naisetkin ymmärtää että eivät voi vaatia naisen koskemattomuutta siinä missä miehenkin ja samalla vaatia hyväksyttäväksi kulttuuria joka ei kunnioita naisen
itsemääräämisoikeutta?
Jumankekkuli, eiko mulle ole anettu syntymässä jotain kun en millään tajua näiden maailmanparantajien ajatuksenjuoksua?

On myös ilmeistä että jos salaa itselleen tunnustuvatkin joidenkien kulttuurisperinteisten käytösten olevan vähintäänkin arveluttavia,he edelleen mielessään ovat sitä mieltä että JUURI HE pystyvät nämä tuhatvuotiset käyttäytymismallit paijjaamalla muuttamaan ja JUURI HEITÄ näiden kulttuurien piireistä tulevat kunnoittavat...
Tämä voi olla järkytys mutta näille vihervasureille todettakoon että te ette pysty muuttamaan yhtikäs mitään, ette ole pystyneet, ette pysty ja ette tule pystymään.
Niin kauan kuin näitä faktoja ei tunnusteta, niin kauan matkaamme kohti Ransakan lähiöitä, Brittien kiihkomuslimeita ja Malmön paloja.

Koska on olettavaa että tähänkin saataa trolli iskeytyä niin kysyn jo etukäteen kaavaa jolla estetään Ranskan ja Ruotsin kaltaiset tapahtumat?
Jos ei tätä vastausta löydy niin voin vakuuttaa että rasistiksi haukkuminen ei vie trollin asiaa pitkässäjuoksussa muuta kuin taaksepäin.
  
  25. marraskuuta 2008 13:41:58

Nimi : Juha
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Valtuutettu raiskaa

Vihdoinkin uutisesta pystyy ainakin käänteisesti päättelemään puoluekantaa, tuo valtuutettu ei voi olla perussuomalaisten listoilta (puoluetta ei mainittu).
  
  25. marraskuuta 2008 13:53:37

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
  
Viesti : Reinolle kiitoksia.

Olen seuraavaksi ideoinut kirjettä SAK:n puheenjohtajalle Lauri Ihalaiselle.

Siinä voisi kysyä muun muassa, aikooko SAK:n kohta eläköityvä puheenjohtaja hyödyntää laajaa arvovaltaansa rasismin kitkemisessä, josta on nyt tullut polttava yhteiskunnallinen keskustelunaihe syystä, että Jussi Halla-aho, Eiran natsitohtori, saavutti kuntavaaleissa suurvoiton.

Aikooko Ihalainen esim. ehdottaa jotain laajaa komiteaa tai kansalaiskonklaavia perustettavaksi, jotta rasismi voitaisiin lopullisesti tuhota maastamme.

Tässä mallissa rahoitus tulisi tietysti valtiolta. Siinä olisi mukana edustava kokoonpano myös työnantajilta.

En ole vielä lähettänyt tällaista kirjettä Ihalaiselle, koska ideoin sitä vasta.
  
  25. marraskuuta 2008 13:56:12

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/

Viesti : Reinolle kiitoksia.

Olen seuraavaksi ideoinut kirjettä SAK:n puheenjohtajalle Lauri Ihalaiselle.

Siinä voisi kysyä muun muassa, aikooko SAK:n kohta eläköityvä puheenjohtaja hyödyntää laajaa arvovaltaansa rasismin kitkemisessä, josta on nyt tullut polttava yhteiskunnallinen keskustelunaihe syystä, että Jussi Halla-aho, Eiran natsitohtori, saavutti kuntavaaleissa suurvoiton.

Aikooko Ihalainen esim. ehdottaa jotain laajaa komiteaa tai kansalaiskonklaavia perustettavaksi, jotta rasismi voitaisiin lopullisesti tuhota maastamme.

Tässä mallissa rahoitus tulisi tietysti valtiolta. Siinä olisi mukana edustava kokoonpano myös työnantajilta.

En ole vielä lähettänyt tällaista kirjettä Ihalaiselle, koska ideoin sitä vasta.


Esiintyykö joku Tapio Tuurina?
  
  25. marraskuuta 2008 14:05:36

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Acc,

Miksei Tapio Tuuri itse noita rustailisi? Nuohan ovat aivan ässiä. Mitä v*ttua joku Ihalainen tai Katainen voi tuollaisen saadessaan tehdä?
  
  25. marraskuuta 2008 14:10:47

Nimi : SJS
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kapteeni kirjoittaa vakuuttavasti, kiitos noista. Jos nillitys sallitaan, nimen kirjoitusmuoto on kai suomen kielessä tämä.
  
  25. marraskuuta 2008 14:21:03

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Juha
Mitä teen : Ilmoitusasia

Viesti : Valtuutettu raiskaa

Vihdoinkin uutisesta pystyy ainakin käänteisesti päättelemään puoluekantaa, tuo valtuutettu ei voi olla perussuomalaisten listoilta (puoluetta ei mainittu).

Tässä puoluekantakin on mainittu:


Valtuutettu sai ehdollista seksuaalirikoksesta (25.11.2008)


Iisalmelainen kaupunginvaltuutettu on tuomittu 30 päivän ehdolliseen vankeuteen seksuaaliseen tekoon pakottamisen yrityksestä. Iisalmen käräjäoikeus tuomitsi 51-vuotiaan Henrik Husson tiistaina.
Syyksi luettu teko tapahtui viime huhtikuussa. Tuomion perustelut ovat salaisia. Oikeus antoi kuitenkin tiedotteen. Sen mukaan kyseessä ei ollut sukupuoliyhteyteen pakottamisen yritys, josta valtuutetulle luettiin syyte viime viikolla.
Mies määrättiin maksamaan asianomistajalle yhteensä 3000 euroa henkisestä kärsimyksestä sekä kipuun ja särkyyn verrattavasta muusta tilapäisestä haitasta. Tuomitun koeaika päättyy ensi vuoden marraskuussa.
Toistakymmentä vuotta valtuustossa istunut mies ei ollut ehdolla lokakuun kunnallisvaaleissa. Kaupunginvaltuusto pidätti keskustan valtuutetun pari viikkoa sitten luottamustoimestaan oikeudenkäynnin ajaksi.

Uutislähde: STT
http://www.promenadi.net/uutinen.php?lngID=115084

Onkohan tuo keskustan virallinen linja...
  
  25. marraskuuta 2008 14:25:07

Nimi : Zngr
  
Viesti : Elina Ravantti on kyllä sangen paljon kujalla. Ilmeisesti neidin reitti on tämä: Tampereen Yliopisto -> YLE (ja ehkä jotain siinä välissä) joten en sikäli ihmettele, mutta on se hyvä ettei ihan kaikki äärioikeistolaiset kuitenkaan tapa toisia ihmisiä tänä päivänä, vaan saattavat olla pelkästään porvarirasisteja.
  
  25. marraskuuta 2008 14:26:33

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : [i]Nimi : Helsinkiläinen perheenisä

Viesti : Acc,

Miksei Tapio Tuuri itse noita rustailisi? Nuohan ovat aivan ässiä. Mitä v*ttua joku Ihalainen tai Katainen voi tuollaisen saadessaan tehdä?[i]

He ovat vaikutusvaltaisia ja voivat vaikuttaa siihen, että mokutus voimistuu entisestään. Ja sivutuotteena Jussi tuomitaan ties mistä ajatusrikoksesta. Ei kai kukaan tosissaan usko, että oikeustajun vastaisia tuomiota ei annettaisi, jos poliittinen paine on tarpeeksi kova. Tuomittiinhan Risto Rytikin.
  
  25. marraskuuta 2008 14:28:08

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Acc,

Tuurin tavoitteena on tietenkin se, että joku noista "arvojohtajista" ryhtyisi toimiin Halla-ahoa vastaan. Kas sen parempaa mainosta ei ole olemassakaan.

Eikä se vaihtoehtokaan ole huono. Tuuri pääsee raportoimaan, että Katainen ei kehotuksesta huolimatta tuomitse Eiran rassistitohtoria!

Läts. Läts. Läts.
  
  25. marraskuuta 2008 14:37:44

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen yrittänyt osoittaa, että suvaitsevaisuusliturgia on mieletöntä ja että täydellisen suvaitsevaisuuden vaatiminen johtaa lopulta suvaitsevaisuusfasismiin.

Itse ennustan, että Jussi Halla-aho saa kohteliaan vastaanoton Helsingin kaupunginvaltuustossa.

Olisivathan kättelykiellot aivan mielettömiä suomalaisessa yhteiskunnassa.

Loppujen lopuksi suurin osa, ehkä äärivihreitä lukuunottamatta, huomaa, että Jussi on aivan tolkun mies.
  
  25. marraskuuta 2008 14:38:47

Nimi : Marko Paananen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jaahans, asiantuntijat ovat kokokoontuneet, olleet samalla innostuneita ja huolissaan.

US: Blogiuranuurtajat tapasivat Helsingissä – kuvat!

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/42157-bloggaajien-historiallinen-tapaaminen-%E2%80%93-kuvat

Paikalla JejaPekka, PiaJardi, Ose ja muut. Ai, jospa oisin saanut olla muukana. :D
  
  25. marraskuuta 2008 14:40:29

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : SJS
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä

Viesti : Kapteeni kirjoittaa vakuuttavasti, kiitos noista. Jos nillitys sallitaan, nimen kirjoitusmuoto on kai suomen kielessä tämä."

Kiits mutta aikoinaan kun tuota nimimerkkiä aloin käyttämään ja etsin sitä "Oikeaa" niin päädyin nykyiseen muotoon ja hyvä niin....Koska se on aidosti toisesta kulttuurista, eipä pääse irvailemaan nyt innokas mokuttaja että en huomioisi lainkaan sitä kaikkea hyvää joka on toisaalta lähtöisin ja en olisi perillä asioista....Nykyisin nimittäin todellakin yleisesti Kreikassa käytetään tätä käyttämääni muotoa.
Tietty toinen mahdollisuus on että tässä nyt kyseessä olisikin kreikkalainen runoilija, Odysseas Elytis...Tai ehken olenkin kreikkalainen artisti Odysseas Sagiadinos...Hehheee
  
  25. marraskuuta 2008 14:42:50

Nimi : Villea
  
Viesti : Pystyttekö pistää linkkiä ton Ravanttin kirjoitukseen?
  
  25. marraskuuta 2008 14:43:35

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Reino: Ehkä Tapion seuraavassa kirjassa Punavuorelaisen bistron ovesta horjahtaa kertojan syliin kaunis Sanna-niminen lehtinainen, joka kertoo sekavaa tarinaa lasista ja tyrmäystipoista. Kertoja lupaa pitää Sannasta huolta ja tuuppaa hänet ensimmäisessä kadunkulmassa ohikulkevan somaliporukan hoteisiin.
- Voittekste kaverit pitää tästä huolta. Tää tykkää teistä. Hauskaa joulua!
  
  25. marraskuuta 2008 14:44:00

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tapio hei, nyt kannattaisi rajoittaa vähän. Yleensä en puutu toisten tekemisiin, mutta nyt en voi olla sanomatta mitään. Halosille ja Ihalaisille tuollaisten kirjeiden lähettely (joissa vaaditaan toimenpiteitä "natsi Halla-ahoa" vastaan) on todellista omiin muroihin kusemista, vaikka varmasti tarkoitat sillä tehdä satiiria tai jotakin. Se ei kuitenkaan todellisuudessa paljon eroa siitä, että joku olisi 30-luvulla piloillaan lähetellyt jollekin A. Hitlerille kirjeen: "Hyvä Johtaja, mitä aiotte tehdä tälle polttavalle ongelmalle koskien toisinajattelijoita suuressa maassamme? Annatteko heidän riehua vapaana ja murentaa Saksan suuruutta, vai voimmeko odottaa Teidän ryhtyvän päättäväisiin toimiin näiden kumouksellisten tahojen kaasuttamiseksi?" (Tässä muuten taas melko tasokasta materiaalia Ilta-"Sanomille".)
  
  25. marraskuuta 2008 14:47:21

Nimi : Zngr
  
Viesti : Villea: http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/nakokulma/id103119.html
  
  25. marraskuuta 2008 14:48:19


guestbook © freebok.net