Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 99901-99925

Nimi : Herra Jörgen
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : "
Hänen ratkaisunsa oli tämä:
Tapa jolla maahanmuuttovastainen ihminen saa rauhan itselleen ei ole räyhätä blogeissa vaan hankkia edes yksi maahanmuuttajataustainen ystävä. Vasta sitten asenteet voivat muuttua. Nämä kirjoitukset eivät niitä muuta."

Kummallista, mulla on venäläisiä ja irakilaisia ystäviä, mutta en siltikään kannata elintasopakolaisuutta.
  
  25. marraskuuta 2008 8:49:41

Nimi : Juha
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Työvoimapula äityy veret seisauttavalle tasolle!

Kieltämättä, uskottavaa. Ja tällä autetaan näitä taantumatyöttömiä työllistymään! Jes! Mitä täytyy tapahtua, että hallitukselta menee uskottavuus niin pahasti, että työttömien armeija ryhtyy vallankumoukseen (poislukien Urheiluruudun esittämisaika).
  
  25. marraskuuta 2008 8:59:36

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Herra Jörgen
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin

Viesti : "
Hänen ratkaisunsa oli tämä:
Tapa jolla maahanmuuttovastainen ihminen saa rauhan itselleen ei ole räyhätä blogeissa vaan hankkia edes yksi maahanmuuttajataustainen ystävä. Vasta sitten asenteet voivat muuttua. Nämä kirjoitukset eivät niitä muuta."

Kummallista, mulla on venäläisiä ja irakilaisia ystäviä, mutta en siltikään kannata elintasopakolaisuutta. "

Sama vika. Olen tuntenut venäläisiä, virolaisia, sakasalaisa, italialaisa, jamaikalaisia, kuubalaisia. Yksi niistä oli pikimusta. Silti en kannata hallitsematonta maahanmuuttoa.

  
  25. marraskuuta 2008 9:03:26

Nimi : Juha
  
Viesti : Miten teillä voi olla koko ajan nälkä?: Rasisti iskee etniseen pitseriaan yhä useammin
  
  25. marraskuuta 2008 9:04:08

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Linnan valekutsuja kymmenelle "tunnetulle kansalaiselle"
25.11.2008 08:50

Joukko tunnettuja, virallisessa asemassa olevia kansalaisia on poliisin mukaan saanut maahanmuuttoviranomaisten lisäksi väärennettyjä kutsuja tasavallan presidentin Tarja Halosen vastaanotolle Linnaan.

Helsingin poliisin tietoon on tullut tällä hetkellä vääriä kutsuja noin kymmenen. Alunperin väärennöksiä oli vain muutama. Ilta-Sanomien tietojen mukaan presidentin kanslia on käännyttänyt sinne vääriä kutsuja toimittaneet henkilöt poliisin puoleen.

Rikosylikomisario Kari Tolvanen on vielä vaitonainen poliisitutkimusten kaikista tuloksista. Hän ei kerro, onko poliisi selvittänyt väärien kutsukorttien tekijän tai tekijät ja painopaikan.

- Ei ole lainkaan varma, tunteeko kutsujen lähettäjä kutsuja saaneet henkilökohtaisesti, Tolvanen huomautti.

Poliisi ei kerro, ketkä ovat kutsuja saaneet.

- Olemme edistyneet tutkimuksissa, jotka jatkuvat edelleen, Tolvanen sanoi tiistaina Ilta-Sanomille.

IS:n tietojen mukaan puolisen tusinaa väärää kutsua on jo siirretty keskusrikospoliisin rikostekniseen laboratorioon jatkotutkimuksiin.

Väärien kutsujen kokonaismäärä jäänee suhteellisen vähäiseksi.

Kutsukorttijupakka tuli julkisuuteen noin viikko sitten.


Nyt ei enää huudeta rassisiissmiaan.
Lehdet voisivat nyt kommentoida että kyse ei ollutkaan rasistisesta hyökkäyksestä joka johdettiin erään blogin vieraskirjasta tai erään kotimaisen järjestön keskustelupalstalta.
  
  25. marraskuuta 2008 9:13:26

Nimi : Jukka Karén
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : VHM:n pahuus alkaa saavuttaa ennennäkemättömiä mittasuhteita. Kihlakunnansyyttäjä ei vielä osaa ajatella oikein, ja kuvittelee harhaisesti, että tällainen pahuuden intensiteetti ei VHM:ltä olisi mahdollista, ja geneettinen erityispiirre:

Iltalehti 24.11.2008 10:16

Lapsia käytetään lyömäaseina avioerotilanteissa, kihlakunnansyyttäjä sanoi Karjalaiselle.

Syyttäjät ja poliisi ovat tehneet huomion, että viime aikoina lisääntyneissä rikosilmoituksissa lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä on aika usein myös perättömiä ilmoituksia, Karjalainen kirjoitti.

Väärät ilmoitukset liittyvät usein avioerotilanteisiin, joissa toinen osapuoli tekee jatkuvasti uusia perättömiä ilmoituksia, kun vanhat on kumottu esitutkinnassa.

- Olen verrannut nykytilannetta historiasta tunnettuihin noitavainoihin. Niissäkinhän oli usein kyse siitä, että lasten tai kylänmuijien pahojen tai ymmärtämättömien puheiden perusteella poltettiin tuhansia syyttömiä ihmisiä roviolla. Näyttö näissä jutuissa kun on monta kertaa samalla tasolla, kihlakunnansyyttäjä Merja Vanamo Itä-Suomen syyttäjäviraston Joensuun toimistosta sanoi Karjalaiselle.

Vanamon mukaan vääriin syytöksiin turvaudutaan usein vaikeissa avioerotilanteissa.

- Olen pannut merkille, että sitä käytetään lyömäaseena toista osapuolta, yleensä isää, vastaan. En saata uskoa, että tilanne olisi muuttunut yhteiskunnassa sellaiseksi, että yhtäkkiä olisi suuri joukko avioeroisiä, jotka käyttäisivät lastaan seksuaalisesti hyväkseen, Vanamo sanoi.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200811248636911_uu.shtml
  
  25. marraskuuta 2008 9:23:29

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Töissä olen, alaisena ollut useita ulkomaalaisia, ja yhteishengen pilaa useimmiten rasistinen suomalainen rutsainen perussuomalainen ääliö."

- Jaahas... "Älymystön" edustaja käynyt näköjään "nostamassa" keskustelun tasoa täällä illalla;)
  
  25. marraskuuta 2008 9:31:29

Nimi : M
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.uusisuomi.fi/nakokulmat/sampoterho/kamalaa-maine-meni
  
  25. marraskuuta 2008 9:37:54

Nimi : Don Pedro
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/nakokulma/id103119.html

Tuollainen tuli linkkina Ylen etusivulta vastaan. Vaikkei olekaan mikaan uusi uutinen, tai muutenkaan uutta tietoa, niin ks. pro-multikulttuurioksennuksen kirjoittanut Elina Ravantti, YLEn Saksan-kirjeenvaihtaja, kylla onnistuu vajoamaan aina Sanna Ukkolan tasolle ellei jopa alemmas.

"Olisi helppoa langeta ajattelemaan, että äärioikeistolainen on vain ihminen tai liike, joka on valmis käyttämään väkivaltaa. Kansanmurhan hautominen on kuitenkin nykypäivän Euroopan äärioikeiston keskuudessa harvinaista."

"Nykypäivän äärioikeistolainen ei välttämättä halua tappaa vierasmaalaisia, toisuskoisia, seksuaalivähemmistöihin kuuluvia tai muita hänen näkökulmastaan vääränlaisia ihmisiä."

"Miettimisen paikka Itävallassa silti on, kun populistisia vihapuheita kylvävät poliitikot saavat ihmiset houkuteltua ansaansa. Kaikkein vaarallisinta on ajatella, ettei siinä nyt mitään niin pahaa ole."

Ei valttamatta halua tappaa? Siis? Mista naita sikiaa?
  
  25. marraskuuta 2008 9:41:06

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Äärioikeistolainen ei haudo väkivaltaa, miten siis voi lietsoa vihaa vihapuheillaan? Ajattelu on "oikeaa" toimittajalla, kyllä.
  
  25. marraskuuta 2008 9:43:53

Nimi : HaH
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Liisa, jokos on "arvomaailman" ja "objektiivisen totuuden" ero selvinnyt? Jos on, niin jatkakaamme.

Pidät avoimuutta, rehellisyyttä ja rehtiyttä hyvinä arvoina. Niin minäkin.

Sinä kyselit jossain vaiheessa "Totuudesta", ja minä taas ihmettelin aluntein "lievennys-menetelmän" mielekkyyttä meikäläisten parissa.

Nämä kolme (totuus, rehdit arvot, ja lievennys-menetelmä) kietoutuvat yhteen varsin mielenkiintoisesti.

1 - Jos on totta (kuten on), että monikulttuurisuus tuhoaa yhteiskunnan ja murentaa yhteiskuntasopimuksen, ja täten on loppupeleissä vahingollinen kaikille jäsenilleen, sekä kantaväestölle että mamuille, niin on nimenomaan rehtiä ja avointa sanoa se suoraan, kiertelemättä.

2 - Jos on totta (kuten on), että monikulttuurisuus tuhoaa yhteiskunnan ja murentaa yhteiskuntasopimuksen, ja täten on loppupeleissä vahingollinen kaikille jäsenilleen, sekä kantaväestölle että mamuille, niin kaikenlainen liennytyspuhe ja pehmennysretoriikka on nimenomaan epärehtiä ja epäavointa.

Miksi näin? Siksi, koska jos ei lähtökohtaisesti julista monikulttuurisuuden absoluuttista pahuutta ja tuhoavuutta, vaan esittää retoorisesti ideoitaan tyyliin "monikulttuurisuus on meille suuri voimavara, mutta eikö siinäkin kuitenkin piile joitain sudenkuoppia, joita mielellään tulisi käsitellä", syyllistyy epärehellisyyteen ja epäavoimuuteen! (Tämä siis edellyttäen, että näkee monikulttuurisuuden todellisuuden sellaisena kuin se on.) Liennytyspuheet voivat olla poliittisesti tarkoituksen mukaisia, mutta ne ovat kuitenkin perusluonteeltaan "kaltevaa pintaa", ja epärehellisiä ja peitteleviä.

Tämän takia en suosi kyseistä kieroa keskustelulähestymistapaa, vaan kannatan suoraa totuuden julistusta. Vain suora julistus on totuudellista sekä avointa ja rehellistä.
  
  25. marraskuuta 2008 9:54:42

Nimi : ocean
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jukka Karén ei hätää kyllä ViNa hyökkää kohta väärinajattelevien syyttäjien ja poliisien kimppuun levittäen omaa "totuuttaan". Oppivathan olemaan poliisit ja syyttäjät sen jälkeen.
  
  25. marraskuuta 2008 9:56:32

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Töissä olen, alaisena ollut useita ulkomaalaisia, ja yhteishengen pilaa useimmiten rasistinen suomalainen rutsainen perussuomalainen ääliö."

Vähemmistön työpaikkasyrjintää ja panettelua! Tuntuu siltä että esmiehen asenne vaikuttaa tuohon tilanteeseen.
  
  25. marraskuuta 2008 9:59:45

Nimi : Unno Sakkala
Kotisivu : http://www.ilta-paska.fi
  
Viesti : Sanna Ukkolalta ei ole tullut kolmeen päivään juttua Hallavasta, pitäisikö soittaa ja kysellä vointia? Josko on plikka vaikka kipiä.
  
  25. marraskuuta 2008 10:11:28

Nimi : Epäkorrekti
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Enimmäkseen ne onn ollut jotain kuulapäitä,jotka tuolla humalassa ärhentelee ja hyökkää joukolla kakaroiden kimppuun.

Juu, onhan noissa antifa-porukoissa kaljujakin. Pää tosin on niillä sekaisin kovemmista aineista, vaikka se ulkoapäin saattaa näyttää humalaisten riehumiselta.

Vihervasemmistolaiset maailmanparantajatnaiset taas ovat innokkaita käyttämään yhteiskunnan väkivaltakoneistoa (=poliisia) alistamisfantasioidensa välikappaleena. Järjen köyhyyttä osoittaa kahden vuoden kiihottumisaika ja kyvyttömyys saada edes nimettyä epäilty rikos. Mutta kimppuun pitää yrittää käydä kuin humalainen nakkikioskilla.
  
  25. marraskuuta 2008 10:14:51

Nimi : SJS
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Herra Jack Assilta haluaisin vielä kommentin seuraavaan: oliko J. Edgar Hooverin lisäksi myös Jörg Haider sellainen homomulatti?
  
  25. marraskuuta 2008 10:16:31

Nimi : jmk
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : HS: Rasistiset vahingonteot lisääntyneet selvästi

Nimimerkki "Väsähtänyt Jäynääjä" kaivoi esiin tutkimuksessa käytetyt kriteerit sille, mitkä rikokset laskettiin "rasistisiksi".

Rikos määriteltiin kyllä joukkoon kuuluvaksi myös silloin, kun rikoksen uhri itse epäili joutuneensa rikoksen uhriksi nimenomaan etnisen taustansa vuoksi.

Nyt vaalien jälkeen tuntuu vihdoin siltä, että HS:n tiukka moderointilinja on hellittänyt. Ennen vaaleja olisi ollut aivan turha yrittääkään edes mainita tuota tutkimuksen kriteeristöä HS:n keskustelupalstalla. Roskiin olisi lentänyt ilman kolmen sekunnin harkinta-aikaa.

  
  25. marraskuuta 2008 10:24:54

Nimi : HaH
  
Viesti : Juttuvinkki Suur-Siiselille: "Homot suvaitsevaiston lyömäaseena"

Aiheesta on toki Herra Siiselillä jo juttua, mutta muistaakseni hajautettuna siellä täällä. Voisi olla hyvä saada yksi erilliskirjoitus siitä, kuinka suvaitsevaisto mustainmaalaa vastustajiaan homoiksi. Jutusta saisi hyvän pamfletin.

(Jos tuosta on jo oma juttunsa Scriptassa, niin linkkiä vaan... en minäkään sentään ole kaikkea ulkoa vielä oppinut!)
  
  25. marraskuuta 2008 10:28:09

Nimi : One Race Human Race
  
Viesti : Eikö olisi hienoa, jos voisi olla maailmankansalainen ilman rajoja?

Ein Volk, ein Land, die Grünen!
  
  25. marraskuuta 2008 10:28:22

Nimi : P
  
Viesti : "
Älä vain sano, että oli vaan sitaatti"

Tuo on taideanimaation käsikirjoitus Lillqvistin hengessä, joka tarttuu vaiettuihin politiikan epäkohtiin.
  
  25. marraskuuta 2008 10:33:57

Nimi : P
  
Viesti : "
Hänen ratkaisunsa oli tämä:
Tapa jolla maahanmuuttovastainen ihminen saa rauhan itselleen ei ole räyhätä blogeissa vaan hankkia edes yksi maahanmuuttajataustainen ystävä. Vasta sitten asenteet voivat muuttua. "


Joo ja matkustaa ekakertaa ulkomaille. Ihan kuin valistuneet suvaitsevaiset Kanarialla, Tukholmassa ja Tallinnassa käyneet ihmiset. ;)

Kaverin retoriikka on jäänyt tasolle anno domini 1990.
  
  25. marraskuuta 2008 10:39:02

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tässä meillä taitaa olla oikea Ameriikan Sanna Ukkola mies tämän uutisen takaa:

www.uusisuomi.fi/ulkomaat/42104-obaman-voitolla-ikava-seuraus .

”Viharikokset etnisiä vähemmistöjä vastaan ovat lisääntyneet Yhdysvalloissa Barack Obaman voitettua presidentinvaalit, raportoivat ihmisoikeusjärjestöt.
Obaman vaalivoiton jälkeen on tullut ilmi satoja uhkailu- ja solvaustapauksia, joiden motiivit ovat ilmeisesti rasistisia. Suurin osa tapauksista on kuitenkin ollut väkivallattomia, kertoo Southern Law Center -järjestö.”

Alkuperäisen uutisen kirjoittaja on Jesse Washington.

www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5iEyLuiVkdd-f1RM5wnoR0kF4WbvgD94FHP480 .

Kirjoittajalla on vakuuttava rodullisen ja etnisen (suorakäännös) toimittajan tausta:

www.ap.org/elections2008/team.html .

“Jesse Washington is AP’s national writer for race and ethnicity. During the 2008 presidential campaign, he is focusing on the ramifications of the possibility that Barack Obama could become the nation’s first black president. Previously, Washington was AP's entertainment editor, supervising an expanding team of journalists covering film, music, television, theater, books, pop culture and celebrities. Before that he was managing editor of Vibe magazine and founding editor-in-chief of Blaze, a magazine focusing on hip-hop culture. His first novel, "Black Will Shoot," was published this year. Washington joined AP in Detroit in 1992 and transferred to its national editing desk in New York the next year. He also served as assistant bureau chief in New York City.”

Lisää kaverin meriiteistä voi lukea täältä:

AP's Celebrity Bumbler Now Covering Ethnicity
gawker.com/5026605/aps-celebrity-bumbler-now-covering-ethnicity .

www.douchebags.com/jesse-washington-of-the-ap-%E2%80%93-douchebag-of-the-day.html .

Tämäpuoli jää siis kokonaan rasismi jutusta pois arvatenkin:
“ Since the recent election of now President Obama I have noticed a funny thing. I am a 39 year old White looking South Carolina male. I would probably best fit into the middle to lower class. I am not however a Red-neck or a Racist. This would be impossible for me since my grandmother was a African American -grand-daughter of slaves here in SC.
The point I would like to make it that I feel African Americans some not all. Have taken the idea that this is their President and not our President. I told a group of African Americans at the Mall the other day standing in line waiting to purchase a Obama Yes we did it T-shirt, that I was proud that finally one of our own had made it through that glass ceiling. And they all turned and looked at me. Several people said, “Who are you your not African American”. Now mind you I am tanned skinned but browned haired. I explained to them that I was of a proud African American descent right here in South Carolina and Since Obama was not 100 percent African American I felt like he was perhaps most like me! And I was glad that an African American like me had become President. Well that is when the fireworks started. Somehow to this group of African Americans most of who had never marched on Selma as my ancestors did or had to hide in the bushes along the dirt roads at night when you seen lights coming. Were somehow now the ghosts of all civil rights leaders and movements and of the slaves even and they tried to make me feel like I was not worthy to be called an African American because the only thing I can figure is I got a little to light in my skin. So I wonder if we all can just get along. I thought Obama was a man. To me he is Half and Half half white and half African American just like me! And if it makes everyone feel better I voted for the African American Half ok! Thank you! Carl Koch
Comment by Carl Koch — November 17, 2008 @ 1:45 pm “
dearkitty.blogsome.com/2008/11/16/us-racism-after-obamas-election/ .

“A trend has been spotted! This time, it's of left-wing hack reporters continuing to play the race card after the election.”

24ahead.com/blog/archives/008364.html .

Sekavaa tekstiä kesken kiireisen työpäivän. Linkeistä löytyy asiaa ”uutisten” ulkopuolelta. Maailmassa ei ole uutisointia jolla ei yritettäisi ajaa jonkun omaa asiaa.
  
  25. marraskuuta 2008 10:47:17

Nimi : Zngr
  
Viesti : Mitä helvettiä, jokainen lehti uutisoi oikein KOHUNOMAISESTI kuinka rasistiset esineenrikkomiset ovat lisääntyneet 60%!!!!!

Eikö noiden rikosten määrä kuitenkin pyöri vuosittain ainostaan joissain sadoissa, joten kyseessä ei ole mikään kovin huikea muutos.

Sen sijaan yksikään noista lehdistä ei kirjoita mitään siitä, kuinka järisyttävä yliedustus maahanmuuttajilla on (myöskin rasistisissa) seksuaali- ja väkivalta tai omaisuudenuudelleenhaltuunottorikoksissa, joiden määrät saattavat myös pyöriä ainostaan sadoissa, mutta jotka ovat hieman vittu vakavempi asia kuin tuolin rikkominen tai "rasistiseksi epäilty" Pizzerian ikkunaan ilmestynyt reikä jossain Sörnäisissä viikonlopun jälkeen.

Lisäksi olen kuullut nyt ainakin 1400 ihmiseltä, että PerSut on NATSEJA, koska Halla-aho, Göebbels ja Elvis vääristelevät tilastoja! Etenkin koska parisataa raiskausta tai ryöstöä sinne tänne tai tuonne ei ole mikään syy huolestua ja leimata kaikkia maahanmuuttajia.

Saanko arvata, että rasistisen vahingontekojen lisääntyminen 60%, vaikka 200:sta 320:een, saa kuitenkin koko kansajan jeesustelemaan sitä kuin paha maa Suomi onkaan, ja leimaamaan kaikki 5 miljoonaa suomalaista junteiksi ja Perussuomalaiset natseiksi. Ja maahanmuuttajia etenkin Lähi-Idästä on saatava lisää.

Tuohon voisi tarttua vaikka kirjoituksen muodossa joku joka osaa. Ainakin siihen, kuina paljon enemmän näkyvyyttä saavat pitserioiden rikotut tuolit vs vakavampi rikollisuus, kunhan vain syypää on oikea (eli uutisissa oletetaan syyllisen olevan Suomalainen).
  
  25. marraskuuta 2008 10:54:46

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Tapa jolla maahanmuuttovastainen ihminen saa rauhan itselleen ei ole räyhätä blogeissa vaan hankkia edes yksi maahanmuuttajataustainen ystävä. Vasta sitten asenteet voivat muuttua."

Olen melko varma että sekä WTC:n että Lontoon metron räjähdysten uhreilla on ollut aika paljon maahanmuuttajataustaisia ystäviä. Toivottavasti se ikuinen rauha jonka nämä ihmiset ovat saaneet ei ollut se mitä Kivisaari tarkoitti.
  
  25. marraskuuta 2008 10:57:49

Nimi : Roots
  
Viesti : "Tapa jolla maahanmuuttovastainen ihminen saa rauhan itselleen ei ole räyhätä blogeissa vaan hankkia edes yksi maahanmuuttajataustainen ystävä. Vasta sitten asenteet voivat muuttua. "

Kyllä minulla on paljon ulkomaalaisia kauko-idästä ja intiasta peräisin olevia työkavereita, jotka asuvat täällä. Yllättävän moni ei kaipaa somaleita tai muslimeja lisää Suomeen..
  
  25. marraskuuta 2008 11:00:53


guestbook © freebok.net