Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 99876-99900

Nimi : Jackass
  
Viesti : Jepujepu, kuinka hyvin toistatte historiaa?

Poliittisen vaikuttamisen Pekka Siitoin aloitti Suomen Maaseudun Puolueen riveissä 1970-luvun alussa, jossa kohosikin kunnallisjärjestön varapuheenjohtajaksi. Myöhemmin hän ryhtyi julkisesti kansallissosialistiksi ja perusti useita järjestöjä, kuten Isänmaallinen Kansanrintama (IKR). Siitoin piti itseään Suomen kansallissosialistisen liikkeen valtakunnanjohtajana. Kansallis-Demokraattinen Puolue (KDP) perustettiin korvaamaan kiellettyä IKR:ää.

Siitoin tuomittiin vuonna 1977 viideksi vuodeksi ja seitsemäksi kuukaudeksi vankeuteen yllytyksestä SKP:n Tiedonantaja-lehteä painaneen kirjapaino Kursiivin tuhopolttoon.

Joten kysynkin veljiltä missä kohta palaa?
  
  25. marraskuuta 2008 0:35:08

Nimi : JanneK
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : 5v 7kk on kyllä aika punavihreä tuomio tuollaisesta rikoksesta :D
  
  25. marraskuuta 2008 0:37:46

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Kokoliha: "Ja täytyy olla jo melkoisen pro, jos hallitunkin ahtaa onnistuneesti anukseensa."
Toisaalta se ehkä selittäisi, että hänellä se anuksesta yleensä ulos tuleva joutuu etsimään muita teitä "vapauteen", joten sitä tulee sitten näppiksen kautta myös tänne...
  
  25. marraskuuta 2008 0:38:45

Nimi : Pertti
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kannatti googletta.
Kun päivittäin saa lukea että Halla-Aho on kirjoittanut sitä ja sanonut tätä niin on siinä oltava jotain.
Ja totta vie onkin. On mennyt kokonainen ilta lukiessa J H-A:n tekstejä. Sulavaa ja ymmärrettävää kynäilyä ilman turhia kiemuroita
Kaiken lisäksi ovat paljon uskottavampia kui thorsin sanomiset.
Toivoisin että asettuisit EU-vaaleissa ehdokkaaksi että minullakin olisi mahdollisuus äänestää sinua.

Hyvää jatkoa
  
  25. marraskuuta 2008 0:41:04

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.network54.com/Forum/171225/message/1092943817/
  
Viesti : Pekonikinkku näyttää melko rivolta mutta suorastaan syntisen herkulliselta. Chiliä kans?

Late on ihan oikeassa siinä, että jos menee laukomaan jyrkkiä mielipiteitä, on syytä ottaa huomioon sellainen vaihtoehto, että nenä tulee kipeäksi. Sitä kannattaa jokaisen miettiä ja uskon, että myös Jussi on sitä miettinyt jo aikoja sitten hyvin huolellisesti.

Linkissä se Kansallismielisen keskustelupalstan ketju, jossa pohditaan dekotun Suomi-kp:n arvoista. Kannattaa jokaisen lukea alusta loppuun ihan itse. Heh.
  
  25. marraskuuta 2008 0:47:32

Nimi : Jackass
  
Viesti : Eikös uusnatsit ja homot sovi hyvin samaan pussauskoppiin?

Düsseldorfin kaakkoispuolella, äärioikeistossa toimivaa miestä (27) epäillään itäeurooppalaisten nuorten miesten parittamisesta. Hänen taloonsa tehtiin kotitarkastus. Sieltä löytyi neljä nuorukaista: Bulgariasta, Makedoniasta, Puolasta ja Romaniasta. He ovat asuneet ilmaiseksi ja isäntä on välittänyt heitä netin kautta halukkaille homomiehille. Miestä syytetään myös ihmiskaupasta. Ratsiassa löytyi myös uusnatsien propagandamateriaalia.
  
  25. marraskuuta 2008 0:53:07

Nimi : Eurooppalainen
Kotisivu : http://www.talouselama.fi/docview.do?f_id=1445844
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Hei taas,

Keskustelu on nousemassa valtavirtaan. Talouselämä-lehdessä Suvi-Anne Siimes hienovaraisesti viestittää ainakin osalle vasemmistoa, että Jussin kärjekkäästi esilletuomat negatiiviset seikat ovat itseasiassa täyttä totta ja hyvin keskeinen eurooppalainen keskustelunaihe.

Erityisesti Siies pitää perussuomalaisten saamaa vaalivoittoa myönteisenä viestinä.

"Eurooppalaisia perusarvoja kannattaa mielestäni silti peräänkuuluttaa muuallakin kuin EU:n jäsenyyskriteereissä. Ihmisarvoa ja syrjintäkieltoa kunnioittaville perusasenteille pitää olla tilaa myös unionin sisällä. Siksi syrjintään pitää puuttua myös maahanmuuttajien omissa yhteisöissä. Eikä rasistisia mielipiteitä pidä suvaita silloinkaan, kun niitä esittää maahanmuuttaja.

Maahanmuuttajia on Suomessa edelleen huomattavasti vähemmän kuin muualla. Siksi meillä on vielä aikaa oppia muiden virheistä.

Laqueurin mukaan niistä suurin on ollut laistaminen siirtolaisten ja heidän jälkeläistensä kielenopetuksesta ja muusta koulutuksesta.

Jos perussuomalaisten vaalimenestys havahduttaa meidät esimerkiksi lähiöiden kouluolojen ja kaikenikäisten maahanmuuttajien kielenopetuksen parantamiseen, vaalituloksella on pysyvää yhteiskunnallista merkitystä.

Havahtumista harkittaessa kannattaa muistaa, että vuonna 2025 jo joka neljäs helsinkiläinen voi olla taustaltaan maahanmuuttaja. Muutosten tekeminen vasta siinä vaiheessa on ehdottomasti liian myöhäistä."
  
  25. marraskuuta 2008 0:55:10

Nimi : SJS
  
Viesti : Joten kysynkin veljiltä missä kohta palaa?

No, veikkaisin Ranskaa ja Pariisia uusintana. Malmössähän palavat koulut koko ajan.

Takku-artikkeli


Monet julkiset rakennukset ovat hyökkäysten kohteena, etenkin koulut, paikallishallinnon rakennukset ja poliisiasemat (joihin on monissa paikoissa hyökätty polttopulloilla). Val d'Oisessa poltetaan 105 autoa ja
ryöstetään supermarketti. Seine-Saint-Denisissä ryöstetään urheiluvälinekauppa. Julkinen liikenne keskeytetään turvallisuussyistä monissa paikoissa. Mattovarasto palaa rajusti Aulnay-sous-Boisissa. Myös
monia muita varastoja palaa eri paikoissa. Oikeustaloa heitetään polttopulloilla Bobignyssä. Mellakkapoliisien autoja ammutaan Neuilly-sur-Marnessa. Stainsin kommunistipormestari katsoo vierestä kun hänen autonsa sytytetään tuleen hänen jutellessaan ryhmälle nuoria. Myös monia busseja sytytetään palamaan:
Trappesissa 27 bussia tuhoutuu tulipalossa linja-autovarikolla. Poliisi ottaa yön aikana kiinni
noin 250 ihmistä eri puolilla Ranskaa. Liikuntarajoitteinen nainen loukkaantuu bussiin
kohdistuneessa hyökkäyksessä Sevranissa. Prefekti Cordetin mukaan: "Suuret jengit ovat
häviämässä toiminnan perustuessa nyt hyvin nopeasti liikkuviin pieniin ryhmiin."

  
  25. marraskuuta 2008 0:56:25

Nimi : jonne
  
Viesti : Ei kyllä noi jutut kuulostaa ihan entisen koulukaverini jutuilta sen jälkeen, kun viina ja lääkkeet olivat vieneet mennessään. Hirvittävää meuhkaamista ilman mitään päämäärää. Ja tietysti maaninen oikeassa olemisen tarve on samaa luokkaa kuin Mr. Assillä.
  
  25. marraskuuta 2008 0:57:54

Nimi : Pekka K
  
Viesti : Onkohan mitään muuta keinoa saada näin paljon julkisuutta, kuin hermostuttaa punavihersokeat toimittajat?

Varmasti tämä ajojahti tekee sellaiset paineet, että "kulmat pyöristyy". Voimia vaan Jussille. Toivottavasti ei ole liian suuri hinta vaikutusvallasta.
  
  25. marraskuuta 2008 1:02:07

Nimi : foobar
  
Viesti : Jackassin fiksaatio on mitä parhainta mainosta sille, millaisten ajatusten vieminä "suvaitsemattomuuden" vastustajatkin varsin selkeästi osaavat esiintyä. Ja ilmeisesti jopa uskoa siihen että ovat sitä parempaa ja valittua porukkaa.

Herra itse voisi ehkä vielä selittää onko olemassa hyviä ja pahoja homoja, niinkuin totalitäärisen mielipideilmapiirin mielestä niin monessa muussakin asiassa samojen ominaisuuksien jako tuntuu menevän...
  
  25. marraskuuta 2008 1:07:38

Nimi : reino
Kotisivu : http://vanhasuomi.blogspot.com/2007/11/epkorrektin-teoria.html
  
Viesti : No nyt löytyi se AZ/vihreän maaninen suurteos. Valitettavasti ellilämäisen oppikirjamaiset kuvat ja videot puuttuvat. Mutta teksti on tallessa tuolla.
  
  25. marraskuuta 2008 1:08:47

Nimi : reino
  
Viesti : Yövuorossa aika hiljasta vai? Niin on varmasti myös teekkariristeilyllä, sillä Tohtori Vihan valvovan silmän alla ei riehuta.

Onneksi netistä löytyy yövuoron ratoksi kaikenlaista kivaa. Tuollakin joku epätoivoinen yrittää herätellä sitä kuuluisaa "asiallista maahanmuuttokeskustelua".
  
  25. marraskuuta 2008 2:08:52

Nimi : SJS
  
Viesti : Tohtori Vihan valvovan silmän alla ei riehuta.

Tri V. tulee maihin 300 uuden kannattajan kanssa :)
  
  25. marraskuuta 2008 2:16:55

Nimi : Kai Timonen
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Voi ristus, ei tiä itkiäkö vai nauraako näille taukeille jotka täällä trollaa.

Hyvä peli joka tapauksessa JHA ja kantajengi. Kyllä tätä vieraskirjaa ennemmin lukee, kuin turpaansa ottaa homoudesta epäiltynä paljastuttuaan äärioikeistolaiseksi snagaril, jonka vihreät kuulapäät ovat kansoittaneet.
  
  25. marraskuuta 2008 2:54:26

Nimi : Jack
  
Viesti : On mukava lukea niin hienoa ja sivistynyttä ja tieteellistä ja humaania tekstiä mitä "surreal" kirjoittaa. Tekstistä saisi (mahdollisesti uudelleen jäsenneltynä ja täydennettynä) sellaisenaan hyvän pienen kirjan. Tietenkin siihen pitäisi lisätä puuttuvat kuvat.

Olisi mielenkiintoista tietää enemmän kirjoittajan taustoista. Kirjoitus vaikuttaa jonkun korkeasti oppineen ja älykkään ihmisen tekstiltä. Huomio kiinnittyy vanhanaikaiseen akateemiseen kieleen, joka on kuin 40- tai 50-luvuilta. Toisaalta teksti on paikoitellen kuin Jehovan todistajien Vartiotornista (ei sisällöltään vaan pikkutarkalta lähteisiin tukeutuvalta esitystavaltaan). Kirjoitus on niin hyvä, että erinäiset "vastapuolen" tahot eivät yllä samalle tasolle.

Juttu voisi kuulostaa hyvältä jonkun poliittisen propagandistin puheena.

(Olen lukenut tätä kirjoittaessani "surrealin" jutusta vasta vähän yli puolet, joten tämä kommentti ei koske tekstin loppuosaa.)

P.S. Kuuntelin viime yönä Veikko Vennamon "presidentinvaaliväittelyn" tammikuulta 1968. Se löytyy myös Yle Areenasta. Vennamo on todella hyvä esittämään asiansa. Hän on Suomen oloissa lähes karismaattinen poliitikko. Kannattaa kuunnella. Vennamo sanoo kannattavansa talouspolitiikassa Keynesin oppeja. Vuoden 1968 presidentinvaaleissa saatu kohtalaisen hyvä (olosuhteisiin nähden) tulos oli pohjana vuoden 1970 SMP:n suurvoitolle.
  
  25. marraskuuta 2008 3:12:16

Nimi : Assjack
  
Viesti : Nythän se arvoitus ratkesi. Ote Iltapulun keskustelupalstan Karalahti-aiheesta:
"92/94 Jackass 18.11.2008 18:13
Anna T. : "Heh, Jerellä on nyt Suomen kuuluisin sierain...
Onhan sekin jotakin!"
Mulla on sit kai kuono aivan kokkolaa täynnä, ku tollasia kumiankkoja saa joka päivä kaivaa irti. Sen takiiko mä oon niin sekaisin?"
Eli pöllyssähän kyseinen 'rölli onkin jatkuvasti. Ilmankos sanoi, että ennen oli duunissa alaisia (eli ei ole enää), ja tekstinsä on niin sekavaa. Surullinen tapaus.
  
  25. marraskuuta 2008 3:19:50

Nimi : tapio
  
Viesti : Hiljaistatahan tämä yöaika hieman on.

Kirjoitin kokoomuksen puheenjohtajalle, valtiovaraiministeri Jyrki Kataiselle:

Jussi Halla-ahon lietsoma rasismi huolestuttaa laajoja
kansalaispiirejä. Sille olisi kerrassaan saatava sulku.

Olen huolestuneena seurannut, ettet Sinä arvoisa kokoomuksen
puheenjohtaja ja ministeri ole kertaakaan puuttunut halla-aholaisten
levittämään rasismiin ja vaatinut sitä kiellettäväksi.

Tulen seuraamaan tilannetta blogissani. Jos vastaat tähän viestiin,
raportoin sen. Ellet vastaa, raportoin senkin.

terv. Tapio
  
  25. marraskuuta 2008 3:55:37

Nimi : jmk
  
Viesti : Tapio, oletko ihan kilahtanut?

Jos tarkoituksesi on syöttää valtapuolueiden poliitikoille vääriä mielikuvia H-a:sta ja sillä keinoin pilata jo etukäteen hataratkin yhteistyömahdollisuudet, niin toimintasi on jotenkin ymmärrettävissä.

Mutta mikä muu siinä voi olla motiivina?
  
  25. marraskuuta 2008 4:17:22

Nimi : Maxwell Smart
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minusta tuntuu, että tapio haluaa saada reaktiota aikaiseksi.

Aivan varmasti Mäntyniemessä ja ministeriössä tutkitaan tapion blogia huolella ja huomataan millä puolella aitaa hän on. Tämän jälkeen thinktank istuu pohtimaan miten helvetissä tuohon voisi reagoida.
Hänhän ilmoitti raportoivansa vastineesta/vastinettomuudesta joka tapauksessa.
Seuraan innolla!

Tämä nyt vain pitkäksi venähtäneen pokeri-illan päätteeksi.:)
  
  25. marraskuuta 2008 4:43:00

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tapio, oletko ihan kilahtanut?

Jos tarkoituksesi on syöttää valtapuolueiden poliitikoille vääriä mielikuvia H-a:sta ja sillä keinoin pilata jo etukäteen hataratkin yhteistyömahdollisuudet, niin toimintasi on jotenkin ymmärrettävissä.

Mutta mikä muu siinä voi olla motiivina?


Kukahan Tapio tai Tapiona esiintyvä on nyt ollut asialla?
  
  25. marraskuuta 2008 6:34:06

Nimi : Jackass
  
Viesti : JepuJeelle. Vaikka pidin Homo-Marski juttua typeränä(marskihan oli teikäläisestä vinkkelista Bättre-folk), sanoisin ettei teidän jumalalla ja muilla teikaläisillä on sen ylväämmät aseet, joten pohdi niitä homofoobisuuksia omiesi kanssa vaikka pippelit yhdessä:

"Jos taiteen nimissä pölyttäisi vähän työväenliikkeen johtohahmoja samassa hengessä? Kaikki suuret Suomen työväenliikkeen "sankarit". Ensin Lenin ja sitten Stalin korsetissa vetelisivät Tokoin Oskaria, Kuusista, Rahjaa yms. hanuriin kansainvälisen soidessa. Sitten otettaisiin nuorempi sukupolvi kehiin. Hella Wuolijoki saisi kunnon kyydit koko NKP:n politbyroolta, minkä jälkeen herrat pyyhkisivät "sapelinsa" punalippuihin. Seuraavaksi Hella harrastaisi lesboilua Aleksandra Kollontain kanssa. Sitten Hella muuttuisi kentauriksi ja karrikoidusti munisi Erkki Tuomiojan munan. Erkki munahampaallaan rikkoisi munansa kannen ja jäisi innoissaan katsomaan punaorgioita munansa suojasta.

Tanner katsoisi sivusta muusta joukostaan erillään ja pudistaisi päätään, kääntyisi ja kävelisi hiljaa pää painuksissa pois.

Homma jatkuisi politbyroon raiskaaman Sorsan kautta Ulf Sundqvistiin, jonka kohdalla pääomakin tulisi homobileisiin mukaan politbyroon rinnalle raiskaamaan. Lopuksi paikalle astuisi Lipponen, joka saisi polvillaan "moneyshotin" naamalleen sekä Leniniltä että Uncle Samiltä samanaikaisesti. Tuomioja munassaan taputtaisi kiimaisesti.

Sitten Heinäluoma ja Feld-Ranta kannettaisiin ohi risteillä ja koko poppoo liittyisi ristisaattoon, joka päättyisi SAK:n eteen Hakaniementorille siten, että "Maailmanrauha"-patsas näkyisi taustalla.

SAK:n ikkunasta näkyisi sumuisesti ammattiliittoherroja kiinalaisissa puvuissaan, ja ikkunaan ilmestyisi muumimamma, jolla olisi oranssit hiukset, näyttämään peukaloa alaspäin.

Samalla kuvaan olisivat ilmestyneet entiset Hakaniemen lämmityshalkopinot (ne jotka vasurit 40-luvulla tuhopolttivat), joista seurue kävisi hakemassa yhden halon per hahmo ja lopulta tuikkaisivat Heiniksen ja Feld-Rannan tuleen. Tuomioja munassaan taputtaisi kiivaasti.

Sitten joukko nostaisi Tuomiojan munastaan, ja tämä pitäisi puheen seisten etukenossa käsi ylhäällä kuin Lenin patsaissaan. Punaliput liehuisivat ja sovitus kansainvälisestä saavuttaisi orgastisen kliimaksinsa. Erkki katsoisi Itään, josta saapuva puna valtaisi kaiken.

Eikös olisi taidetta nukketeatterina? Tuo olisi passeli lähettää ylellä Vappuna ;)"

Älä vain sano, että oli vaan sitaatti
  
  25. marraskuuta 2008 7:28:41

Nimi : acc
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti :
Vera on kirjoittanut 24.11.2008 monikulttuurista blogissaan. Vaikuttaa siltä, että mokutus on menettämässä suosiotaan.

http://izrailit.blogspot.com/2008/11/eek-evil-doers-are-taking-our-voters.html
  
  25. marraskuuta 2008 7:32:58

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Alla linkki viimeaikaisista ehkä aivottomimpaan ja fraaseilla kyllästettyyn kirjoitukseen Uuden Suomen blogeissa.

http://kivisaari.blogit.uusisuomi.fi/2008/11/25/maailma-muuttuu-rasismi-pysyy/

Uusimpana ideana nykyisten 30-40 vuotiaiden arkkuihin pitää lyödä naulat, että unelma monikulttuurisesta Suomesta toteutuu! Se suuri unelma!
  
  25. marraskuuta 2008 7:46:54

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
Alla linkki viimeaikaisista ehkä aivottomimpaan ja fraaseilla kyllästettyyn kirjoitukseen Uuden Suomen blogeissa.

http://kivisaari.blogit.uusisuomi.fi/2008/11/25/maailma-muuttuu-rasismi-pysyy/

Uusimpana ideana nykyisten 30-40 vuotiaiden arkkuihin pitää lyödä naulat, että unelma monikulttuurisesta Suomesta toteutuu! Se suuri unelma!


Jeps.. luin juuri saman jutun. Bloggaaja on hyvin idealistinen.

Hänen ratkaisunsa oli tämä:
Tapa jolla maahanmuuttovastainen ihminen saa rauhan itselleen ei ole räyhätä blogeissa vaan hankkia edes yksi maahanmuuttajataustainen ystävä. Vasta sitten asenteet voivat muuttua. Nämä kirjoitukset eivät niitä muuta.

Tuskinpa tuo toimii. Pommit räjähtelevät silti ja tytöt tippuvat parvekkeilta.
  
  25. marraskuuta 2008 8:04:46


guestbook © freebok.net