Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 99726-99750

Nimi : TaTu
  
Viesti : E.T. oli väärinymmärretty?. Maahanmuuttoon liittyy aina yksilökohtaisia seikkoja?
  
  24. marraskuuta 2008 19:00:52

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Jos lähtökohtana on älykkyyden määrittely niinä ominaisuuksina, joita ÄO-testit mittaavat (yleisimmin g, non-verbaaliset päättely- ja hahmotuskyvyt), tuo kappale on hyvin pitkälti oksymoroni. Eroa todennäköisesti onkin (jos yksilö suorittaa useampia ÄO-testejä, tulevat tulokset liikkumaan tietyssä, kapeassa haarukassa), muttei merkittävää.

Älykkyys on ominaisuus, joka selittää sekä älykkyystesteissä että tosielämän kognitiivisissa haasteista selviytymistä. Noiden testien validiteetti perustuu lopulta niiden kykyyn ennustaa esimerkiksi älyllisesti vaativissa opinnoissa tai ammatissa selviytymistä. Toki uusien testien validiteettia testataan vanhojen testien tuloksiin vertaamalla mutta ylipäätään koko älykkyystestaamisen mielekkyys on siinä, että niillä voidaan operationalisoida uskottavasti älykkyydeksi nimitetty ihmisen toiminnassa ilmenevä ominaisuus.


Kasvaminen modernissa kaupungistuneessa yhteiskunnassa ei saa tätä aikaiseksi.


Ramanujan on joka suhteessa niin harvinainen poikkeusyksilö, että häntä ei mielestäni kannata käsitellä tässä keskustelussa.

  
  24. marraskuuta 2008 19:04:40

Nimi : Jackass
  
Viesti : JepJep

Ja sinulle on vastattu niin monta kertaa, ettet enää pysty muuhun, kuin kysymään uudestaan, kun sinulta kysytään jotain. VALOPÄÄ.
  
  24. marraskuuta 2008 19:05:46

Nimi : Kulttuuri rikastuu
  
Viesti : Näyttää pahasti siltä, että median harjoittama demonisointi toimii, sillä törmäsin tuolla voimailijoiden foorumilla kommenttiin, jota voisi jo melkeinpä pitää uhkauksena sivuston isäntää kohtaan. Todella huolestuttavia tuollaiset kommentit. Kirjoittaja taitaa olla niitä oikeamielisiä.

"Jos vihreiden poliitikot ja heidän äänestäjät muka ansaitsee tulla raiskatuiksi niin kyllä minä ihan huvilla yhden perussuomalaisen niittaan"
  
  24. marraskuuta 2008 19:06:20

Nimi : KML
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Kaikkein tärkein asia elämässäni on todellakin se, että olen saanut syntyä valkoihoiseksi, ja olen suunnattoman ylpeä tästä.

Paras lahja, jonka olen lapsilleni antanut on se, että hekin ovat saaneet syntyä valkoihoisina tähän maailmaan.

Miksi me valkoihoiset emme saisi olla onnellisia ja ylpeitä siitä, että olemme saaneet syntyä valkoihoisiksi?

  
  24. marraskuuta 2008 19:08:06

Nimi : Jackass
  
Viesti : LW, Nauris.

Olipas hyviä kommentteja. Todella uutta tietoa, Eddie Edwards-lookeilta:)
  
  24. marraskuuta 2008 19:08:07

Nimi : liisa
  
Viesti : Risto A:
"Poista yhtälöstä 'omat ambitiot' ja katso mitä jää jäljelle. Siinä se todellisuus luuraa sellaisenaan."

Tuo on hyvä, mutta sittenkin se palautuu siihen, että kaikille "totuus" (eli miten asioiden pitäisi olla) ei näyttäydy samalla lailla, vaikka ambitiot poistaisikin.

"Eli, minulle ainakin riittäisi suomen perustuslaki ajalta ennen EUta ja tämän määrittely kansallisvaltiolle ja siinä elämiselle."

Kyllä, varsinkin, jos se käytännössä toimi myös sananvapauden kohdalla.
  
  24. marraskuuta 2008 19:08:10

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kokoomuksen mielestä "Monikulttuurisuus on Suomelle rikas henkinen resurssi";

http://www.espoonkokoomus.fi/Tiedotteet/hemming3_07.htm
  
  24. marraskuuta 2008 19:15:04

Nimi : liisa
  
Viesti : "Kaikkein tärkein asia elämässäni on todellakin se, että olen saanut syntyä valkoihoiseksi, ja olen suunnattoman ylpeä tästä."

Minä en taas ole asiasta kauhean ylpeä, vaan suhtaudun siihen yhtä neutraalisti kuin hiusten väriin tai keuhkojen kokoon.

Sen sijaan, se että valkoisia on vain kymmenisen prosenttia maapallolaisista on vaikeampi juttu. Itse olen kuitenkin sen verran laiska, mukavuudenhaluinen, poliittisesti realisti ja liikaa yksilönoikeuksia ajatteleva, että alkaisin ajamaan valkoisten globaaleja vähemmistöoikeuksia, vaikka kuulummekin uhanalaiseen vähemmmistöön.
  
  24. marraskuuta 2008 19:16:15

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jackass... ei, et näemmä todellakaan osaa. Sinänsä olisi kyllä mielenkiintoista tietää, missä ammatissa (jos sinulla sellainen on) selviää ilman lukutaitoa ja minkäänlaista asioiden ymmärtämistä. Vai onko sinulla kenties pappa betalar -vaihe vielä menossa? :)
  
  24. marraskuuta 2008 19:16:39

Nimi : Villea
  
Viesti : Aika helmi MILF toi Hemmming.

Päivän aiheeseen kuuluvasti; voisin käydä rakastelemassa hänestä monikulttuurisuuden pois.
  
  24. marraskuuta 2008 19:17:20

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Poista yhtälöstä 'omat ambitiot' ja katso mitä jää jäljelle. Siinä se todellisuus luuraa sellaisenaan."

Tuo on hyvä, mutta sittenkin se palautuu siihen, että kaikille "totuus" (eli miten asioiden pitäisi olla) ei näyttäydy samalla lailla, vaikka ambitiot poistaisikin."


Siinä on se twisti asiassa, että sillä, miten ihmiset kokevat objektiivisen todellisuuden ei ole niinkään merkitystä.. (älkää vielä suuttuko) Eli, objektiivinen todellisuus toimii jokatapauksessa johdonmukaisesti fyysisten syy-seuraussuhteiden alaisina, huolimatta siitä mitä mieltä asiasta mahtaa olla.

Logiikka ja luonnolliset syy-seurausuhteen alaiset fysiikan lait ovat ambitioista vapaita ja arvoneutraaleja.

Tästä voisi äkkiseltään ottaa pultit, ja sanoa, että mitä väliä millään sitten on tms, mutta ei se niinkään ole. Logiikka ja em. fysiikan lait ovat valjastettavissa myös inhimillisesti, sikäli, että inhimillisyys on motiivi ja logiikka ja evidenttiset tosiasiat olisivat työkaluja.

Nykyisessä monikulttuurisuudessa työkalut ovat mikä-mikä maasta ja motiivi puhdas omahyväisyys ja välinpitämättömyys. Seuraukset, kun ovat kaikille tuhoisia, ja tämä on kaikille tiedossa.
  
  24. marraskuuta 2008 19:19:45

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tunnustakaamme sillä välin yhteinen nuivistinen vakaumuksemme: me kaikki haluaisimme olla hyvin ruskettuneita kuten Mestari."

Olen aivan samaa mieltä kesäilmamarsalkkamme kanssa, nykyinen muotiväri on "Obaman-ruskea" joka on hyvin suosittu esimerkiksi Italiassa.
  
  24. marraskuuta 2008 19:23:21

Nimi : M.
  
Viesti : Kulttuurinrikastajat yrittävät polttaa kirkon:

http://islamineurope.blogspot.com/2008/11/gouda-church-firebombed.html
  
  24. marraskuuta 2008 19:26:37

Nimi : Jamppa vaan
  
Viesti : Tsemppiä sulle. Femakot on ratsannu vihreän toimistot ja nyt haetaan jatkuvsti uhriutumiskohteita. Prukass o kiva valittaa ja mukapelätä.

Mites nyt, kun ruottalaiset haluavat tiukempaa ulkomaalaisseulaa? Onko ruottalaiset hairahtunut hallaaholaisiksi??? Hah hah
  
  24. marraskuuta 2008 19:29:45

Nimi : SJS
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Tiesitkö, että suomalaisilla on noin 40 harvinaista perinnöllistä sairautta, joita ei juurikaan ole muilla kansoilla. Asian tekee vielä harvinaisemmaksi se, että muilla kansoilla ei ole tällaista sairauskäyttäytymistä. Yhden suomalaisen henkilön sukulaiset ja niitä oli kansasta yli miljoona. Siis elossa samaan aikaan. Jos suomalaiset lisääntyvät pääasiassa vain suomalaisten kanssa, niin sisäsiittoisia ollaan edelleen.

Jos herra Ass haikailee hyvää eugeenista herraseuraa huonon suomalaisen sijaan, niin kannattaa olla tietoinen serkusavioliitoista ja niiden pitkäaikaisseurauksista.

http://www.consang.net/index.php/Global_prevalenceTummalla on merkitty maat, joissa tapoihin kuuluu tehdä lapsia serkkujen kanssa. Tämän touhun pitkäaikaisseurauksista voi lukea artikkeleita maailman tappiin, samalla sivustolla on listaa. Huom. kartan valkoinen = ei tietoja saatavilla.
  
  24. marraskuuta 2008 19:32:13

Nimi : PaskaHesari
Kotisivu : http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id108407.html
  
  
  24. marraskuuta 2008 19:33:41

Nimi : Huscarl
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Panun kommenttiosiosta:

<i>”Kerran nimittäin näin Ison Omenan kirjastossa hyvin ruman näköisen parrakkaan miehen kirjoittelevan Suomi24.fi Rasismi palstalle jotain rasistista viestiä. Mietin, että mikäköhän äijä on kyseessä. Paska ja hiki haisi varmaan kilometrin päähän ja äijällä oli niin vihainen katse, että ei viitsinyt siihen yleisöpäätteelle tunkea. Oliko kyseessä joku Halla-Ahon opetuslapsi?”</i>

Nyt jäätiin kiinni. ;) Kuka tunnustaa?
  
  24. marraskuuta 2008 19:36:51

Nimi : reino
  
Viesti : liisa: "Minä en taas ole asiasta kauhean ylpeä, vaan suhtaudun siihen yhtä neutraalisti kuin hiusten väriin tai keuhkojen kokoon."

Minä ainakin olen ylpeä siitä, että liisa on saanut syntyä iso.. ööö.. keuhkoiseksi blondiksi!!1!

Itsekin olen ihonvärini ja ulkonäköni kanssa ihan sovussa, ja toivoisin, että niin olisivat myös kaikki maailman neekerit, kiinalaiset, beduiinit, aboriginaalit ja pygmitkin. Michael Jacksonin kohtaloa en toivo kenellekään. (Tarkoitan tässä tietenkin muslimiksi kääntymistä, en mitään rasistisia ihonvärijuttuja.)
  
  24. marraskuuta 2008 19:38:13

Nimi : liisa
  
Viesti : Risto A.: "että inhimillisyys on motiivi ja logiikka ja evidenttiset tosiasiat olisivat työkaluja."

Kyllä.

"Nykyisessä monikulttuurisuudessa työkalut ovat mikä-mikä maasta ja motiivi puhdas omahyväisyys ja välinpitämättömyys. Seuraukset, kun ovat kaikille tuhoisia, ja tämä on kaikille tiedossa."

Kyllä, mutta tuo ei poista sitä, että meillä muilla ei olisi eroavaisuuksia päämäärien suhteen.

Itselläni on hyviä muistikuvia 70-luvusta, mutta kelläpä ei lapsuudestaan olisi.

Enkä halua Suomen muuttuvan paljoakaan (kateus, negatiivisuus ja tylyys voisi vähentyä). En edes niin, että tänne tulisivat ne "tarvittavat" eli työllistyvät työperäiset maahanmuuttajat, JOS se tarkoittaa pitkällä tähtäimellä suomalaisuuden katoamista.

Outoa tässä itse asiassa on se, että niin vihreät, kuin tällä hetkellä maahanmuuttokriittiset persutkin, ovat ajautuneet varsinaisesta asiastaan (ympäristö tai mamukritiikki) toiseen asiaan: sukupuolten asemaa koskevaan.
  
  24. marraskuuta 2008 19:39:38

Nimi : Lyyli
  
Viesti : SE olin minä!!! Tunnustan!!!
  
  24. marraskuuta 2008 19:42:42

Nimi : liisa
  
Viesti : Reino:"Minä ainakin olen ylpeä siitä, että liisa on saanut syntyä iso.. ööö.. keuhkoiseksi blondiksi!!1!"

Haluaisin ostaa oman maan.
  
  24. marraskuuta 2008 19:45:01

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Kyllä, mutta tuo ei poista sitä, että meillä muilla ei olisi eroavaisuuksia päämäärien suhteen. "

Tästä ei ole kyse, vaan pikemminkin siitä, että 'alusta', jolta voi lähteä minne tahansa itse visioituihin, mutta laillisiin suuntiin, olisi todellisuus-, eli totuuspohjainen.

Eli siis, relativismi roskiin perusasioista.
  
  24. marraskuuta 2008 19:48:18

Nimi : Jukka Aakula
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : Tukea SJS:n kommenttiin...

Kolmasosa kaikista Englannissa syntyvien lasten perinnöllisistä sairauksista ilmenee pakistanilaisilla lapsilla. Pakistanilaisperäisiä on syntyvistä lapsista kuitenkin vain 3%. Syynä perinnöllisten sairauksien suureen määrää lienee pakistanilaisten serkusavioliitot. Asiaan on puuttunut nyt myös Ison Britannian hallituksen ympäristöministeri Phil Woolas.

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/politics/article3342040.ece

Aiemmin BBC:n tiedesivulla oli maininta tutkimuksesta, jonka mukaan pakistanilaisten sisäsiitoksen kokonaisvaikutus Iso-Britannian pakistanilaisväestön äo:hon on 6 pistettä.

Joten ehkä suomalaisten sisäsiittoisuus on pieni asia.
Kannattaisi noin yheensäkin ottaa hiukan selvää muistakin asioista kuin vain Suomen asioista.


  
  24. marraskuuta 2008 19:54:07

Nimi : Toni H.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sellaisistako maista joissa on työkalut ja kalashnikovi lipussa?

Mosambik taitaa olla ainoa, eikä sieltä ole kauheasti tullut väkeä.
  
  24. marraskuuta 2008 19:55:20


guestbook © freebok.net