Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 99701-99725

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : No jos jossain olisi joku Facebook- tai muu yhteisö, jonka teemana olisi meikäläisen hakkaaminen, niin totta helvetissä tekisin tutkintapyynnön.

Joo, siinä on "huumorin" ja huumorin välillä pieni ero. Helsinki on muutenkin liika väkivaltanen iltaisin.. tai oikeestaan mikä tahansa kaupunki. Ihan liikaa hihhulointia.

  
  24. marraskuuta 2008 17:57:10

Nimi : Kannatus nousussa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://tinyurl.com/595hup

"Vihervasemmiston ansiosta kannatus on kuitenkin yhä nousussa."

  
  24. marraskuuta 2008 18:02:24

Nimi : P
  
Viesti : Kekke huom. Tapio on vanha toimittaja. Muistathan tämän uuden trendin tehdä uutisia...


  
  24. marraskuuta 2008 18:08:14

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Muutoin olisi isovanhempiemme sukupolven ollut pakko olla keskimäärin vajaamielisiä, koska heidän raakapisteensä samoissa älykkyystesteissä, joita nykyään käytetään olivat kaksi keskihajontaa heikommat kuin nykypolven."

Mistä muuten olet saanut ton 2 keskihajontaa? Linkki?

Tietysti riippu testistä, mutta ei g:tä mittaavissa testeissä niin isoa eroa pitäisi tulla isovanhempiin (ehkä 1SD?). Flynnin efektiähän tarkoitat?

Oheisen graafin mukaan ns. Flynnin efekti ei kavenna neekeri-valkoinen eroa.
http://www.vdare.com/sailer/lynn_and_flynn.htm
  
  24. marraskuuta 2008 18:09:11

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Mielestäni toi korruptio on paljon parempi selitys. Kyllä Suomessa pärjää, vaikka olisi kuinka tyhmä, mutta jaksaa painaa hommia."

...voe himputti, oletko ihan itse testannut? ;)
  
  24. marraskuuta 2008 18:09:40

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Minna Sirnön graffitipuolueella on ongelma:
"Tutkimustulosten perusteella Helsingissä vuodesta 1998 käytössä ollut nollatoleranssin Stop Töhryille –kampanja puolustaa paikkaansa."
www.uusisuomi.fi/ulkomaat/42027-rikkinaisten-ikkunoiden-teoria-paljastui-todeksi
  
  24. marraskuuta 2008 18:10:35

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kiitos ilmamarsalkalle. Vaikka et pystynyt järjestämään huoltoa Stalingradiin, uskon, että pystyt järjestämään sen kuuhun.

Minä ja Führer olemme Sinuun hyvin tyytyväisiä.
  
  24. marraskuuta 2008 18:12:58

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Se piti vielä mainita, että meidän puolen kansan presidentillä on liian paljon töitä jo siinä, että tämä voisi edes hyväksyä toisen puolen kansasta, eli valkoisen suomen jälkeläiset tai oikeistolaisen yrittäjähengen ylipäätään. Tähän terapiaan ottaa osaa kaikki presidentin kutsumat tutkijat ja historioitsijat ja toivottavasti useita psykiatreja.

On kohtuutonta odottaa, että tämä voisi jonain päivänä hyväksyä maahanmuuttokriittisen ajattelun.

Malja on mummolla jo entuudestaan siis täpötäysi käsiteltävien asioiden kanssa. Parempi siis vain odotella, että valta siirretään pikkuhiljaa ja enenevässä määrin joillekin muille.
  
  24. marraskuuta 2008 18:14:46

Nimi : liisa
  
Viesti : Totuudesta, kun siinä tuli sekoiltua aiemmin.

Esimerkiksi mamujen työttömyysprosenteissa ja raiskaustapauksissa ei ole kauhean epäselvää, miten asiat ovat (huonosti). Eli totuus siitä, miten asiat ovat, ovat selviä, mutta totuus siitä, miten asioiden pitäisi olla, on eri ihmisille erilaista, ja siinä mennäään politiikan puolelle (pitäisikö ottaa työperäisiä maahanmuuttajia vai ei ollenkaan jne.)

Miten sitten voidaan sanoa, että olisi yksi totuus siitä, mikä on oikeaa isänmaallisuutta tai maahanmuuttokriittisyyden eri vivahteista?

Ja jos tästä ei saa keskustella, niin missä ne oikeat ajatukset totuudesta syntyvät? Älkää vain sanoko, että Herra/ tai Herrat sen jo valmiiksi tietävät. Tai toki, jos se noin on, kuten Herra Hahkin väitti.

Itse en jättäisi mitään asioita Herrojen hoidettavaksi. Tavallisten ihmisten pitää olla valppaina näissäkin asioissa :/ Myös naisten. Siksi ihmettelen, ylimielistä ja epäystävällistä tyyliä lytätä kaikki hiemankin erilaiselta kuulostava. Kyllähän sillä pelillä ainakin minut tästä kirjasta pois saa, mutta kannattaako joukkoja pienentää? Vai oliko se Hah niin, että minä olen se joukon ”mädättäjä”?

Jos niin, eikö olisi reilua kertoa kaikille, mikä se teoria on, ja miten laajasti sitä kannatetaan? Tiedänpähän sitten oikeasti, että olen joukossa, johon en kuulu, joita yhdistää jokin muu asia kuin maahanmuuttokriittisyys ja poistun takavasemmalle. Persujen linja on kyllä minulle oikein läheinen, joten sinne ainakin sovin. Totuus- ja Herra -puoluetta varmaankin vastustaisin.
  
  24. marraskuuta 2008 18:15:16

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ""Mielestäni toi korruptio on paljon parempi selitys. Kyllä Suomessa pärjää, vaikka olisi kuinka tyhmä, mutta jaksaa painaa hommia."

Afrikan ongelma on, että siellä on yli 100ÄO omaavien osuus vain 2-3% väestöstä, kun Euroopassa on 50%.

Yli 120 ÄO ei käytännössä ole lainkaan (n. 1/2000). Toisinsanoen sieltä puuttuu lähes täysin ns. johtava luokka tai se on täysin epäpätevää, kuten olemme nähneet.

Lisäksi ei löydy korkeaa ammattitaitoa omaavaa työvoimaa. Esim. putki- tai sähkömiehen työhön pystyy vain hyvin pieni osa neekereistä. Työssä pärjää hyvin vasta yli 100 ÄO:lla ja ei lainkaan alle 85:llä.
  
  24. marraskuuta 2008 18:16:42

Nimi : reino
  
Viesti : Teoria ja Totuus annetaan julki myöhemmin tänä iltana.

Tunnustakaamme sillä välin yhteinen nuivistinen vakaumuksemme: me kaikki haluaisimme olla hyvin ruskettuneita kuten Mestari.
  
  24. marraskuuta 2008 18:18:47

Nimi : P
  
Viesti : "
Itse ajattelin sen sijaan panna Teuvon heteroksi."

Etkös sinä ollut Tampereen suunnasta?

Onko tälle siis tosiaan todellinen esikuva? ;))
  
  24. marraskuuta 2008 18:20:32

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Miten sitten voidaan sanoa, että olisi yksi totuus siitä, mikä on oikeaa isänmaallisuutta tai maahanmuuttokriittisyyden eri vivahteista?"

Dear, Clarice (dr. Lecter tässä moi)

Poista yhtälöstä 'omat ambitiot' ja katso mitä jää jäljelle. Siinä se todellisuus luuraa sellaisenaan.

Eli, minulle ainakin riittäisi suomen perustuslaki ajalta ennen EUta ja tämän määrittely kansallisvaltiolle ja siinä elämiselle.

Noin niinkuin aluksi. Itse muuttaisin palettia vielä reilusti laajempaan yksilövastuuseen, mutta tämä lienee vielä kohtuuton ajatus.
  
  24. marraskuuta 2008 18:22:12

Nimi : Jesse Ikälumi
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Lähtekääpäs nyt joukolla täyttämään Panu Höglundin blogia perussuomalaismyönteisillä kommenteilla. Se kaveri oikein kerjää sitä.

plaza.fi/ajassa/kolinaa-panuhuoneesta/timo-soini-perussuomalaisten-puheenjohtamaton#kommentti-95
  
  24. marraskuuta 2008 18:26:15

Nimi : Jackass
  
Viesti : JepJepille.

On tosi kekseliästä julistaa itsensä voittajaksi, tässä mielenkiintoisessa seurassa. Taitaa kuitenkin olla, että Herra/tai neiti alkoi itse käymään kuumana, kun rutsa suomen todellinen pirta selvisi.

Tässä muutama helmi lisää:

"Rasisteja ovat ne neekerit, valkut, somput, jutkut, ählämit ja mannet jotka tunkevat vieraisiin maihin ja patsastelevat sekä käyttäytyvät siellä ylimielisesti, haukkuvat alkuasukkaita ja heidän tapojaan sekä kehuvat vuolaasti itseään ja kansojaan mediassa".

"Ehkä Reettaa kannattaisi lohduttaa sillä, että onneksi hän ei ole ainakaan neekeri".

"Neekerifaijan omaavat, valkoisesta suomalaisvitusta syntyneet mulatit eivät ole suomalaisia vaan isänsä kansan jäseniä, kuten aina kaikki muutkin "puoliveriset".

Siksi Suomen armeijan ei tulisi kouluttaa näistä muukalaisten äpäristä edes perunankuorijoita, koska heidän palveluspaikkansa kuuluisi olla oman kansansa armeijoissa".

Tiesitkö, että suomalaisilla on noin 40 harvinaista perinnöllistä sairautta, joita ei juurikaan ole muilla kansoilla. Asian tekee vielä harvinaisemmaksi se, että muilla kansoilla ei ole tällaista sairauskäyttäytymistä. Yhden suomalaisen henkilön sukulaiset ja niitä oli kansasta yli miljoona. Siis elossa samaan aikaan. Jos suomalaiset lisääntyvät pääasiassa vain suomalaisten kanssa, niin sisäsiittoisia ollaan edelleen.

Joten jos Suomi kehittyy Halla-ahon toivomalla tavalla, niin maa on pullollaan "syvä joki"-leffan banjon soittajia, ja kun katselee suomalaisia juntti-rasisteja, niin leffa pyörii jo.

Ja By The way, Halla-aho on vain surkea valehtelija, sanoessaan että Suomen Sisu ei liity häneen, etusivuilla lukee:"Suomen Sisun äänikuningas oli odotetusti Jussi Halla-aho lähes 3000 äänellä".


  
  24. marraskuuta 2008 18:33:28

Nimi : Jesse Ikälumi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ennemmin otan diabeteksen perillisenä sairautena kuin kuolemaan johtavia sukupuolitauteja afrikkalaisilta.
  
  24. marraskuuta 2008 18:36:48

Nimi : Felix Jaeger
  
Viesti : Miten minulla on sellainen tunne, että suuri osa perusnimimerkeistä ei nyt ole ihan omia netsejään. Internetin vanhin harrastushan on kirjoitella toisten nimimerkeillä puuta heinää.
  
  24. marraskuuta 2008 18:37:15

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Jackass: ketä kiinnostaa?

  
  24. marraskuuta 2008 18:38:28

Nimi : KML
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kaikkein tärkein asia elämässäni ose se, että olen saanut syntyä valkoihoiseksi, ja tästä olen myös todella ylpeä.
  
  24. marraskuuta 2008 18:41:52

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Täsmennys vielä tuohon edelliseen postaukseeni, että kansallisvaltio oli siis jo aikalailla täysin loogisesti, koherentisti ja vedenpitävästi määritelty tuossa perustuslain pre-EU versiossa.

Toisinsanoen, tätä ei tarvitsisi kenenkään keksiä uudestaan.

Nykyisin on menossa tuon määrittelyn alasajo. Ensin tauottomalla mielikuvamuokkauksella kansallisuuden alasajosta ja lopuksi kumoamalla kansallisvaltio kokonaan alistamalla tämä euroopan keskushallinnon alaisuuteen.
  
  24. marraskuuta 2008 18:45:42

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Mistä muuten olet saanut ton 2 keskihajontaa? Linkki?

Muististani. Näköjään wikipedia väittää, että hollantilaisten varusmiesten äo:t nousivat Ravenin matriisitestissä 21 pistettä 30 vuodessa eli reilusti yli keskihajonna.


Tietysti riippu testistä, mutta ei g:tä mittaavissa testeissä niin isoa eroa pitäisi tulla isovanhempiin (ehkä 1SD?). Flynnin efektiähän tarkoitat?


Jep, ja yksi keskihajontakin on jo aivan tarpeeksi. Oliko isovanhempiemme sukupolvessa moninkertainen määrä kogniitivisista syistä kengännauhojen sitomiseen tai haarukan käyttöön kyvyttömiä?


Oheisen graafin mukaan ns. Flynnin efekti ei kavenna neekeri-valkoinen eroa.
http://www.vdare.com/sailer/lynn_and_flynn.htm


Olen tietoinen tuosta eikä se ollut pointtini. Pointti oli, että äo ei ole absoluuttinen suure ja voi olla erilaisissa suhteissa älykkyyteen erilaisissa populaatioissa.

Tämä tarkoittaa nyt sitä, että vaikka negridit ovatkin(?) keskimäärin vähemmän älykkäitä kuin kaukasoidit, niin emme voi äo-kuilun perusteella sanoa täsmälleen kuinka paljon ja että minkälaisia työtehtäviä esimerkiksi hallinnossa pystyisi lopulta tekemään kuinka suuri osa jonkin Afrikan maan väestöstä.
  
  24. marraskuuta 2008 18:51:11

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "On muuten mielenkiintoinen kysymys kuinka vertailukelpoisia erilaisissa yhteiskunnissa kasvaneiden äo:t ovat. Eivät ne täysin vertailukelvottomia ole. Mutta eivät ne voi olla täysin vertailukelpoisiakaan."

Kaksoskokeet ovat osoittaneet, että useimpien ympäristöolosuhteiden vaikutukset ovat toissijaisia. Samat trendit kuitenkin eri geografisten makroryhmien välillä pysyvät, olivat tarkastellut yksilöt sitten syntyneet ja kasvaneet samassa tai eri yhteiskunnassa/sosiaalisessa ympäristössä. Tätä on selvitetty mm. adoptiotutkimuksin, jotka kielivät vanhaa samaa tarinaa: lapsen älyllinen suorituskyky on lähempänä biologisia vanhempia ja Negroidien (keskimääräinen) älyllinen suorituskyky on heikompi kuin Europidien älyllinen suorituskyky, joka on heikompi kuin Itä-Aasialaisten älyllinen suorituskyky. Yksi merkittävä ympäristömuuttuja on kuitenkin ravitsemus. Minulla ei juuri nyt ole saatavilla relevanttia kirjallisuutta, joten en voi tarkistaa aliravitsemuksen vaikutusta ÄO-pisteisiin. Muistelisin sen olleen merkittävä, joskaan ei yhtä keskihajontaa kuitenkaan.

"Älykkyystestitulos nimittäin ei kerro absoluuttista älykkyyden määrää samaan tapaan kuin lämpötilamittaustulos, joka on suoraan verrannollinen mitattavan ainemäärän molekyylien tai atomien keskimääräiseen liike-energiaan."

Toisaalta, mikä sitten on 'absoluuttinen' älykkyys?

"Näin ollen henkilöt, joista yksi on kasvanut modernissa kaupungistuneessa yhteiskunnassa ja toinen lukutaidoton maalainen kehitysmaassa, voivat olla yhtä älykkäitä huolimatta siitä, että ensiksimainittu on saanut korkeamman tuloksen samassa älykkyystestissä."

Jos lähtökohtana on älykkyyden määrittely niinä ominaisuuksina, joita ÄO-testit mittaavat (yleisimmin g, non-verbaaliset päättely- ja hahmotuskyvyt), tuo kappale on hyvin pitkälti oksymoroni. Eroa todennäköisesti onkin (jos yksilö suorittaa useampia ÄO-testejä, tulevat tulokset liikkumaan tietyssä, kapeassa haarukassa), muttei merkittävää.

Kasvaminen modernissa kaupungistuneessa yhteiskunnassa ei saa tätä aikaiseksi.
  
  24. marraskuuta 2008 18:54:42

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Et sitten, Jackass, parempaan vastineeseen pystynyt? :) Tässä pieni vinkki vastaisuuden varalle: keskustelu on huomattavasti toimivampaa, kun luet, mitä sinulle kirjoitetaan, ja edes yrität vastata siihen. Noilla tölväisy-yrityksillä onnistut ainoastaan heikentämään uskottavuuttasi entisestäänkin. Sorry. :)
  
  24. marraskuuta 2008 18:55:45

Nimi : Nauris
Kotisivu : The Widening Racial Scoring Gap on the SAT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Jos suomalaiset lisääntyvät pääasiassa vain suomalaisten kanssa, niin sisäsiittoisia ollaan edelleen."

Sisäsiittoisuus ei ole ongelma kunhan lähisukulaisten kanssa lapsia ei tehdä.

Sisäsiittoisuus aiheisia linkkejä:
Ihmisperimässä luultua enemmän vaihtelua
Meidän täytyy vähitellen totuttautua ajatukseen, että olemme noiden halveksittujen mongolien sikiöitä
Minimum viable population
Suomalaisella onkin hyvät geenit
Brittiministeri varoitti muslimeita sisäsiittoisuudesta
Global Prevalence of consanguinity
Suomalaisilla hyvät geenit
Maakuntien geeniperimät poikkeavat jyrkästi toisistaan
  
  24. marraskuuta 2008 18:55:46

Nimi : LW
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jackass,

"Tiesitkö, että suomalaisilla on noin 40 harvinaista perinnöllistä sairautta, joita ei juurikaan ole muilla kansoilla. Asian tekee vielä harvinaisemmaksi se, että muilla kansoilla ei ole tällaista sairauskäyttäytymistä. Yhden suomalaisen henkilön sukulaiset ja niitä oli kansasta yli miljoona. Siis elossa samaan aikaan. Jos suomalaiset lisääntyvät pääasiassa vain suomalaisten kanssa, niin sisäsiittoisia ollaan edelleen."

Yhdellä Google-haulla sinulle olisi selvinnyt, että suomalaisilla todellakin on sellaisia harvinaisia perinnöllisiä sairauksia, joita ei juuri muualla esiinny, mutta toisaalta monia muualla esiintyviä perinnöllisiä sairauksia ei täällä ole. Ja että muualla yleiset perinnölliset sairaudet ovat täälläkin yleisiä.

Äh, teen sen itse asiassa sinun puolestasi, kun se on ilmeisesti liian vaativaa.

http://lyhytlinkki.net/?h8qk8z53

"Joten jos Suomi kehittyy Halla-ahon toivomalla tavalla, niin maa on pullollaan "syvä joki"-leffan banjon soittajia, ja kun katselee suomalaisia juntti-rasisteja, niin leffa pyörii jo."

Sisäsiittoisuutta esiintyy kyllä vähän eri puolella maailmaa, kuten seuraavasta linkistä ilmenee.

http://www.consang.net/index.php/Global_prevalence

Minua huvittaa, miten ihmiset ampuvat aina tässä asiassa itseään jalkaan. Naureskellaan ja vittuillaan karkeasti "sisäsiittoisille suomalaisjunteille", tajuamatta että pilkka osuukin itse asiassa niihin, joille ei saisi aukoa päätään.
  
  24. marraskuuta 2008 18:57:18


guestbook © freebok.net