Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 99576-99600

Nimi : Martti Suni
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Kyllähän niitä interrasisteja on paljon enemmän liikkeellä, mikäs nyt on, kun ei ilmoitella?"

Niin, jos hakee vaikka googelista "interracial", niin jo alkaa hakutuloksia tippumaan...
  
  24. marraskuuta 2008 12:49:29

Nimi : SJS
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Internet-rasismista vain vähän ilmoituksia", kertoo IT-viikko (a Sanoma affiliate)

Voi itku, että vain vähän, 14 vuonna 2007.


Ne kuusi jotka lintsasi, heti nurkkaan häpeämään.
  
  24. marraskuuta 2008 12:54:33

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Horsmahuuli, ai oot kokouksessa Valamossa?
Onko piispa Panteleimon lihonut? (Joku väitti näin.)En ole nähnyt PITKÄÄN aikaan, oli aiemmin semmoinen Vilijonkkamainen laiheliini.
  
  24. marraskuuta 2008 12:56:13

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Ne kuusi jotka lintsasi, heti nurkkaan häpeämään."

- No ku mie en keksint mitteä kirjotettavvua yl vuotee! Antakee armoo!

Mut kyl siel nyt varmoo SUPO:n äijät jo tuas lukkee miunnii lokkii;)
  
  24. marraskuuta 2008 13:00:03

Nimi : Jukka Aakula
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : Tsemppiä vaan, Jussille. Demonisointisi mediassa on ollut tosiaan aika kovaa.

Jos muistellette miten Tony Halmetta käsiteltiin eduskuntaan nousun jälkeen, niin media käsitteli häntä suorastaan silkkihansikkain Jussiin verrattuna.

Paavo Lipponen veljeili Halmeen kanssa - monet vihreitäkin äänestäneet naureskelivat ymmärtävästi Halmeelle. Kuulin kommentteja että Halme herätti monta nukkuvaa äänestäjää, mitä pidettiin hyvänä asiana.

Jussia tai muita perussuomalaisten listoilla olleita ei ole kiitelty kädestä pidellen nukkuvien herättelemisestä vaikka äänestysprosentti nousi.

Väärin herätetty kirkuvat eräät.

Jussin synti on tietysti se että hän on tohtori - siis "älykköfasisti".
Koska vihreitten, monikultturistien ja vasemmistolaisten taistelu on ensi sijassa kulttuurivallankumousta, he kokevat nimenomaan heitä vastustavat älyköt kaikkein vaarallsimmiksi.

Jokaisen järkevän ihmisen piti olla heidän puolellaan - vain kouluttamattoman alaluokan piti olla heitä vastaan.

"Voittakaa kulttuuritaistelu", sanoivat kulttuurimarksilaiset kuten Antonio Gramsci ja Georg Lucasc jo 20-luvulla.

"Kulttuuritaistelun" voittaminen vaikeutuu jos osa "älymystöä" asettuu punikkivyörytystä vastaan.

Kriitiikki monikultturismia vastaan on sinänsä tietysti ok Roosin ja Niemelän mielestä, mutta sen pitää tapahtua elitistisemmillä foorumeilla.
  
  24. marraskuuta 2008 13:00:53

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "No, ehkäpä puhumme "eri totuuksista"."

Ei ole olemassa mitään 'eri totuuksia'."

En viitannut, mihinkään tieteenfilosofiaan vaan arvomaailmaan. Eli kyseessä oli klassinen väärikäsitys. Hope so."


No eihän sitä nyt tosiasioista puhuttaessa voida viitata arvomaailmoihin. Arvomaailma on aina subjektiivinen hommeli, kun taas tosiasiat objektiivisia Hommia - jälkimmäisen renkaita voi potkia, kun taas ensimmäisen potkiminen on jokseenkin turhaa. (tai siis jos tähän arvomaailmaan sopii esim. raiskaaminen hyväksyttävänä toimintana niin silloin minun puolestani saa potkia kyseisen arvomaailman omaavaa objektia.)

Eli siis se 'viitsiminen' hypätä omista ambitioista tulee siis kyseeseen jos haluaa tietää mikä on homman totuus ja todellisuus.
  
  24. marraskuuta 2008 13:01:24

Nimi : reino
  
Viesti : Luin itsekin noita Vihreän Langan keskusteluja. Huvitti, miten erilaisia tyyppejä sieltä löytyy. Pasi Jääskeläisen värväisin heti perustamaan persujen luontosiipeä. Sen sijaan Petri Honkanen tuntuu tosiaan olevan melkoisen ärsyttävä peräpukama. Voi kunpa tulisi joskus livenä vastaan. :)
  
  24. marraskuuta 2008 13:03:07

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuossa "nettirasismi" -kirjoittelussa vain yritetään juuri juurruttaa ajattelemattoman lukijan mieliin se, että rasistinen kirjoittelu nettiin olisi rikos, mitä se ei kiihottamisena kansanryhmää vastaan ainakaan säännöksen alkuperäisen tarkoituksen mukaan ole (ellei sisällä kiihottamista kansanryhmää vastaan). Saattaapi tuossa jo olla sekin henki, että opetetaan, että kaikenlainen rasismi on "kiellettyä", mitä se ei kuitenkaan rikoksena ole.

Sen sijaan on huvittavaa, miten kiihotus-säännöksen soveltamisalaa on pikkuhiljaa laajennettu ja laajennettu (case Ellilä; vaikka onkin mielestäni aikamoista tauhkaa, en siitä saa kiihottamista oikein millään, ja panettelukin on hieman kyseenalaista, kun kyseessä on kuitenkin tieteellistä jäljittelevä teksti). Säännös on niin väljä jo perustunnusmerkistöiltään, että se suorastaan kerjää ideologista tulkintaa á la Illman.

Tästä johtuen on myös helppo syyttää jotakuta kiihottamisesta ihan piruuttaankin: säännös on niin väljä, että jos todella ryhdytään oikeudessa painimaan, ottaa toinen turpaan ihan vahingossa/sattuman kaupalla.

Oliko tässä mitään järkeä? Ei. Rasismi ei ole rikos. Maahanmuuttopolitiikan kritisointi ei ole rikos. Eikä se ole rasismia. Rasistinen maahanmuuttopolitiikan kritisointi on rasismia, mutta ei kiihotusta. Kiihotus kansanryhmää vastaan on kiihotusta kansanryhmää vastaan, muttei välttämättä rasismia.
  
  24. marraskuuta 2008 13:04:29

Nimi : Kalle
  
Viesti : Mielenkiintoista, mutta taas kerran vihreä lanka uutisoi asian paremmin ja kiihkottomammin kuin valtalehdet.

Artikkelissa mm. muistetaan mainita, että kokoanisuutena rasistiset rikokset OVAT VÄHENTYNEET


http://www.vihrealanka.fi/uutiset/rasistiset-vahingonteot-kasvussa-syrjinta-vahentynyt
  
  24. marraskuuta 2008 13:05:44

Nimi : Ojanperä
Kotisivu : Tajunnanvirtaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tony Halme oli tosiaan vallanpitäjien kannalta positiivinen ilmiö, koska hän oli "harmiton" tyhjäpää, joka uhosi kovasti mutta jonka pelimerkit poliittisella kentällä olivat kuitenkin vaatimattomat. Samalla hän tuli antaneeksi Perussuomalaisten poliittisille vastustajille lyömäaseen tulevia koitoksia ajatellen, tosin tämän aseen tehosta voidaan olla monta mieltä.

Sivumennen sanoen, oli hauska kuunnella vaalien jälkeen "asiantuntijoiden" hätäisiä analyysejä PS:n menestyksestä. Argumentit tyyliin "Tony Halmeen äänet siirtyivät maakuntiin" herättivät pakostakin hilpeyttä. Ellei Tony Halmeen entiset äänestäjät sitten joukolla muuttaneet maakuntiin, mitä vahvasti epäilen, niin miten se liittyy Tony Halmeeseen mitenkään, jos viljelijä äänestään toista viljelijää, joka nyt sattuu olemaan PS:n ehdokas?

Halla-aho taas on kaikkea muuta kuin harmiton. Hän on älykäs, hillitty ja häntä on täysin mahdoton ohittaa hymähdyksellä. Hän luo vallanpitäjille aivan oikean uhkan, ja siksi tämä valtaisa loanheitto.
  
  24. marraskuuta 2008 13:08:53

Nimi : LW
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : The pitfalls of Africa's aid addiction
Sorious Samura

Where I come from in West Africa, we have a saying: "A fool at 40 is a fool forever", and most African countries have now been independent for over 40 years.

Most are blessed with all the elements to help compete on a global stage - abundant natural resources, a young population and the climate and conditions to be a major agricultural force.

And yet today, my continent, which is home to 10% of the world's population, represents just 1% of global trade. I have no doubt we have to take responsibility for our failures. We can't afford to keep playing the blame game.

But when 50 years of foreign aid has failed to lift Africa out of poverty, could corruption be the reason?

Could that really be all there is to it?

http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/7740652.stm
  
  24. marraskuuta 2008 13:26:24

Nimi : Risto A.
  
Viesti : (tai siis jos tähän arvomaailmaan sopii esim. raiskaaminen hyväksyttävänä toimintana niin silloin minun puolestani saa potkia kyseisen arvomaailman omaavaa objektia.)

Pienenä perfektionistina jatkan tätä ajatusta vielä täsmentämällä kakkosnelosella listaa töpöttäville, että Halla-aho, kuten tänne kirjoittavat vastustavat raiskaamista. Pirttihalolla jatketaan, että sellainen lisääntyy ja sellainen on huono, negatiivinen ja vastustettava asia.
  
  24. marraskuuta 2008 13:35:30

Nimi : Juha
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : "Isänmaalliset" uhkaavat Teuvo Lomania: http://www.hs.fi/keskustelu/Teuvo+Loman+teki+rikosilmoituksen+Facebookin+%3Fhuumoriryhm%E4st%E4%3F/thread.jspa?threadID=154199&tstart=0&sourceStart=20&start=40

Onkohan tämäkin Facebook-ryhmä "Lord Haldemortin" masinoima? On muuten kiva puhua asioista, joista ei tiedä mitään, luultavasti 3/4 kommentoijista ei ole tutustunutkaan Facebookiin, vielä vähemmän tutustunut siihen, miten ryhmiin liitytään.
  
  24. marraskuuta 2008 13:39:21

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.vihrealanka.fi/forum/millaista-monikulttuurisuutta-kannatamme-ja-millaista-emme

-Siellä tuntuu nyt olevan Virheillä, De Röda olevan hiukan sisäistä erimielisyyttä, miten pitäisi mokuttaa;)

Homma on ihan selvässä nousussa ja Virheiden, De Rödan mömmö selvässä laskussa.
  
  24. marraskuuta 2008 13:50:15

Nimi : Sami
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : "Se nyt vaan on niin että "toivottavasti sut raiskataan" ylittää hyvän maun rajat,"

Hahhaa. Jos hyvän maun ylittäminen olisi rikollista, niin aika moni kasvopiercing-siideripossu-pissaliisa olisi telkien takana.
  
  24. marraskuuta 2008 13:50:41

Nimi : HR
  
Viesti : Onko kukaan muu huolissaan siitä, onko "toimittaja" Ukkola pahastikin sairaana? Tänään ei ole tullut ainuttakaan manifestiä Ilta-Sanomien sivuille. Pitäisiköhän lähettää Interfloran kautta keltasinivalkoinen Parane pian -kukkapuska?
  
  24. marraskuuta 2008 13:59:53

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
  
Viesti : En ole vielä saanut mitään raporttia siitä, onko mestari palannut turvallisesti kotimaahamme, suloiseen Suomeemme?
  
  24. marraskuuta 2008 14:02:10

Nimi : HR
  
Viesti : Disclaimer-lisäys vielä (ennen kuin uutiskynnys ylittyy):
Äsken kirjoittamani teksti edusti omaa mielipidettäni ja huolestuneisuuttani mainitusta asiasta, ei siis koko palstan tai palstan ylläpitäjän mielipidettä, eikä kyseessä ollut minkäänlainen toimintaan masinointi palstan yleiseltä tai sen ylläpitäjän taholta. :)
  
  24. marraskuuta 2008 14:03:12

Nimi : HR
  
Viesti : Tapio, tuossa yläpuolella lukee näin: "Hei taas! Kuten tarkkasilmäisimmät ovat merkeistä päätelleetkin, olen palannut Suomeen. Tosin poistun saman tien Ruotsiin, sillä menin aiemmin syksyllä lupautumaan teekkariristeilyn valvojaksi (hic!). Palaan 26.11"
  
  24. marraskuuta 2008 14:08:18

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : tapio: En ole vielä saanut mitään raporttia siitä, onko mestari palannut turvallisesti kotimaahamme, suloiseen Suomeemme?

Ks. ylhäällä.
  
  24. marraskuuta 2008 14:08:38

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "But when 50 years of foreign aid has failed to lift Africa out of poverty, could corruption be the reason?"

Voi pyhä sylvi! Vastaus kysymykseen löytyy:
http://realismi.blogspot.com/
http://www.udel.edu/educ/gottfredson/30years/Rushton-Jensen30years.pdf
http://byrdeye.blogspot.com/2008/04/race-iq-inconvenient-truth.html
http://www.gnxp.com/blog/2007/10/james-watson-tells-inconvenient-truth_296.php#
http://mamukulut.blogspot.com/2007/06/varoitus-lukijalle-tm-kirjoitus-voidaan.html
http://mikkoellila.thinkertothinker.com/?p=141
  
  24. marraskuuta 2008 14:10:44

Nimi : ElinaElina
Kotisivu : Jiipeeärrä
  
Viesti : Rva Perälä kommentoi:
22.11.2008 23.12
Kun meidän esi-isämme ja kantaäitimme valitsivat Suomen asuinmaakseen, se johtui siitä, ettei muukalaisten ja mm muhamettilaisten seura ja systeemit kiinnostaneet. Tämä on jotenkin periytynyt ajattelumme sisimpiin kerroksiin. Vapaus ja oma rauha aarniometsissä on sitä jotakin. Ei kiitos aavikoille ja orjuuttavalle yhteiskuntamallille.

JPR: Tämä ihmisen evoluutio savannilta nykypäivään on vähän monimutkaisempi juttu. Se nyt kuitenkin on varmaa että olemme kaikki Afrikasta peräisin, ihan samaa porukkaa. Toiset ovat vain lähteneet vähän kauemmas Afrikasta vähän aikaisemmin. Eikä ole ollut Halla-aholaisia heittämässä meitä heti ulos maasta.

  
  24. marraskuuta 2008 14:12:02

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Hän luo vallanpitäjille aivan oikean uhkan, ja siksi tämä valtaisa loanheitto."

Lokaa heittävät lähinnä ne jotka ovat olleet luomassa huonoa politiikkaa, ja jotka kyllä tietävät tämän itsekin, ja joita nyt alkaa huolestuttamaan "housut nilkoissa" kiinnijääminen.

Kun nyt asioita alkaa tulla julkisuuteen, ja kansalaiset saavat enemmän ajattelemisen aihetta, niin tokihan sillä on vaikutusta.
Homma nousee kohisten !!1!
  
  24. marraskuuta 2008 14:19:13

Nimi : ..
Kotisivu : http://www.hs.fi/uutiset
  
Viesti : http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Sis%C3%A4ministeri%C3%B6+julistautui+syrjinn%C3%A4st%C3%A4+vapaaksi+alueeksi/1135241355820


Ritva Viljanen ykkösprioiriteeteissään. Onneksi sentään VHM:mää saa aina syrjiä missä vaan.
  
  24. marraskuuta 2008 14:22:51

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Vanhanen+haluaa+yh%C3%A4+pysy%C3%A4+p%C3%A4%C3%A4ministerin%C3%A4+vuoteen+2015/1135241357403

- Joo. Jos mäkin saisin ministerin palkkaa siitä, että kusettaisin kansaa ja päästelisin kaikenlaisia aivopieruja, olisin hyvinkin kiinnostunut jatkamaan kyseisessä tehtävässä;)
  
  24. marraskuuta 2008 14:28:24


guestbook © freebok.net