Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 99551-99575

Nimi : Uuno
  
Viesti : 'Risto A.: Vihreiden ja vasemmiston kannattajien pääpolttoaine on 'osallistumisessa' ja merkityksettömyyden täyttämisessä 'merkityksellä'.'

Noin juuri. Ainakin itse koin juuri tuolla tavalla, silloin kun itse olin jonkin sortin 'vihreä'.
  
  24. marraskuuta 2008 12:03:59

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Liisa: "Totuus on musta elävä

totuus on varsinainen maahanmuuttaja
  
  24. marraskuuta 2008 12:04:22

Nimi : Jussi Savola
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : http://www.vihrealanka.fi/forum/rasistileima-otsaan-kukkahattutatikortti-taskuun-ja-rikosilmoitus-poliisille#comment-3389

Napakkaa argumenttia maahanmuutto-skeptikolta. Suosittelen.
  
  24. marraskuuta 2008 12:05:12

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Arman sanoo suorat sanat.
  
  24. marraskuuta 2008 12:06:36

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.network54.com/Forum/171225/message/1227500103/
  
Viesti : Nyt on Kertavierailulla kovaa analyysia. Tapansa mukaan monisanaista, mutta mielestäni aivan asian ytimessä. Ja aika hupaisa analyysi punaviherpulujen koohotuksesta.
  
  24. marraskuuta 2008 12:08:05

Nimi : liisa
  
Viesti : Hah: "Kuitenkin jotkut muut taasen ovat löytäneet totuuden jo, ja niinpä heidän ei tarvitse enää etsiä, märehtiä ja "kehittää totuutta". Suo siis meille se, että saamme pitää Reaganin tavoin asemamme, tuumaakaan periksi antamatta. Sinä voit sillä aikaa etsiä itseäsi ja totuutta, kuin Ronnien ja Maggien suojissa elellyt Ranska konsanaan. Sen sallimme. Mutta pliis, älä vingu Herrallesi, ainoalle suojallesi. Älä ole nenäkäs gallialaiseen kukkoilu-tyyliin, vaan nöyränä etsi totuutta, ja kumarra sen jo löytäneille, sinun itsesi suojelijoille."

No, ehkäpä puhumme "eri totuuksista". Mulle totuus on rehellisyydessä, toisen kunnioittamisessa, avoimuudessa ja isänmaallisuudessa. Totuus siitä, miten esimerkiksi isänmaallisuutta voi toteuttaa parhaiten, riippuu kontekstista. Oman totuuteni tavoittelu voittaa aina ilon hengata ja olla samaa mieltä samanhenkisten kanssa. Enkä ymmärrä, missä mieleessä estän "teidän" toimintaanne. Tai eläisin teidän siivellänne, jos keskustelen fundeerauspalstalla asioista ja kirjoitan muualla "muunmielisille" hieman erilailla. Omasta mielestäni tämä on suoraselkäistä. Sinusta ei, mutta se on oma asiasi. Mietin perustuuko tuo sitten tietoon vai ennakkoluuloihin.
  
  24. marraskuuta 2008 12:09:26

Nimi : Sitä ihmettä??
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Iltalehti on eri mieltä?

Rasistiset vahingonteot lisääntyneet selvästi

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200811248637552_uu.shtml
  
  24. marraskuuta 2008 12:13:21

Nimi : Pekka walden
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Kun nyt kerran järjestetään kaikenlaisia nenäpäivä keräyksiäkin, joiden tuotto menee täysin pohjattomaan kaivoon, niin eikö joku voisi järjestää keräyksen ku klux klanin hyväksi?
Keräys voitaisiin nimetä huppupäivä keräykseksi ja R-kioskit voisi myydä huppuja 20 euroo kpl ja ne päässä voisi sitten hassutella kaupungilla.
  
  24. marraskuuta 2008 12:13:39

Nimi : Tpz
Kotisivu : Maahanmuutto lisää kunniaväkivaltaa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti :
... mutta toisin kuin suomalainen SIKA jonka kansallispiirre on vaimonsa hakkaaminen ihan muutes vaan, kunniaväkivaltainen mamumies on _uhri_.

"Marjo van Dijken Mannerheimin lasten suojeluliiton Uudenmaan piiristä haluaa korostaa yhteisön taholta tulevaa painetta kunniaan liittyvässä väkivallassa. Väkivaltaa käyttää usein isä tai veli, mutta myös monet muut suvun jäsenet, ja väkivallalla on yleensä suvun passiivinen tuki.

- Mies ei koe puolustavansa vain omaa kunniaansa, kuten perheväkivallassa, vaan koko sukunsa, esi-isiensä ja koko etnisen ryhmänsä kunniaa. Hän on tämän tiedostetun tai tiedostamattoman paineen uhri."
  
  24. marraskuuta 2008 12:17:42

Nimi : liisa
  
Viesti : Hah: "Älä ole nenäkäs gallialaiseen kukkoilu-tyyliin, vaan nöyränä etsi totuutta, ja kumarra sen jo löytäneille, sinun itsesi suojelijoille."

Tiedän, että pidät nöyristä naisista. Eikös niitä siellä uudessa kotimaassasi asu pilvin pimein.

Muuten: kerrotko vielä tuosta totuudesta, minkä olet löytänyt ja mille pitäisi kumartaa? Tiedänpähän, mitä vastustaa, jos niikseen pitää...:)?
  
  24. marraskuuta 2008 12:21:18

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "toisin kuin perheväkivallassa"...eli perheväkivalta ei ole perheväkivaltaa, jos perheyhteisö sen kunniansa nimissä hyväksyy...erittäin kummallinen kannanotto.

...mutta kyllähän suomalainenkin mies hakkaa, kyllähän suomalainenkin mies tappaa, kyllähän suomalainenkin mies raiskaa...perheväkivaltakin on suomalaisten miesten geneettinen piirre, joten sitä ei voi esiintyä muissa kulttuureissa ...
  
  24. marraskuuta 2008 12:22:29

Nimi : Risto A.
  
Viesti : No, ehkäpä puhumme "eri totuuksista"."

Ei ole olemassa mitään 'eri totuuksia'.

Oma henkilökohtainen evoluutio (=viitsiminen) määrittelee ainoastaan kyvyn nähdä se yksi ja sama todellisuus, eri nyansseineen.

Oma henkilökohtainen evoluutio (eli se kyky viitsiä tutkia omien ambitioiden ja mielihalujen ulkopuolelta) on jokaisen oma Homma. Sitä ei voi ulkoistaa esim. kirkolle, lahkolle tai edes Halla-aholle.
  
  24. marraskuuta 2008 12:22:30

Nimi : Jepjep
  
Viesti : reino:
Aika hieno teksti tuolta "Kertavierailulta". Etenkin lause "Ne verbaaliset hyökkäykset maahanmuuttokriitikoiden kimppuun, joita olen lukenut tai omin korvin kuullut, ovat olleet neuroottisen aggressiivisia mutta karmean inkompetentteja roiskaisuja." on oikein hyvin sanottu. Juuri tuollaista näkee paitsi tämän ja muiden palstojen trollivierailijoilta myös ihan sellaisilta tahoilta, joiden pitäisi olla vakavasti otettavia tai jotka itseään sellaisina pitävät.
  
  24. marraskuuta 2008 12:25:34

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ja jos nämä työläiset tuodaan kehitysmaista niin he äänestävät vihreitä.

Sellaisistako maista joissa on työkalut ja kalashnikovi lipussa?
  
  24. marraskuuta 2008 12:26:39

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mies ei koe puolustavansa vain omaa kunniaansa, kuten perheväkivallassa, vaan koko sukunsa, esi-isiensä ja koko etnisen ryhmänsä kunniaa. Hän on tämän tiedostetun tai tiedostamattoman paineen uhri."

- Voi ku se vaimonsa hakkaaja mamu tai tyttärensä murhaaja mamukin on nyt uhri. Mutta kun suomalainen mies, joka ei enää kestä yhteiskunnan hänelle asettamia paineita, pätkäsee eukkoaan turpiin, hän onkin sovinisti/rasisti/fasisti/raiskaaja/yms. ja ihan itse syypää kaikkiin maapallon ongelmiin. Myös siihen että mamu mies pahoinpitelee naispuolisia perheenjäseniään.
  
  24. marraskuuta 2008 12:27:25

Nimi : liisa
  
Viesti : "No, ehkäpä puhumme "eri totuuksista"."

Ei ole olemassa mitään 'eri totuuksia'."

En viitannut, mihinkään tieteenfilosofiaan vaan arvomaailmaan. Eli kyseessä oli klassinen väärikäsitys. Hope so.

Ja kerroin jo alhaalla "oman totuuteni". Mutta takertukaa nyt vielä joku väärään sananvalintaan.
  
  24. marraskuuta 2008 12:28:03

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eikö kunniaväkivalta ole viharikos?
  
  24. marraskuuta 2008 12:34:34

Nimi : tapio
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kertavierailun kirjoitus sai minunkin ajatukseni laulamaan. Reinolle kiitos linkistä.
  
  24. marraskuuta 2008 12:36:36

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Eikö kunniaväkivalta ole viharikos?"

- Ei. Maahanmuuttopolitiikan kritisoiminen on viharikos. Tai ainakin Tuija Brax toivoisi sen olevan.
  
  24. marraskuuta 2008 12:37:18

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Mutta kun suomalainen mies, joka ei enää kestä yhteiskunnan hänelle asettamia paineita"

Virhe. Suomalainen mies ei voi kokea väkivaltatekoihin uhriuttavaa yhteiskunnallista painetta koska...


etnopositiivinen eksistenssi!
  
  24. marraskuuta 2008 12:39:34

Nimi : Zngr
  
Viesti : Ai vuonna 2007 Suomessa tapahtui 698 rasistista rikosta? Tähän voinee lisätä, että kun rasistisia rikoksia ryhdyttiin tilastoimaan, havaittiin joka toisen olevan maahanmuuttajataustaisen tekemiä, ja puolet rasistinatsisovinisti suomalaisten.

Tämä tarkoittaa sitä että maahanmuuttajta kohtaavat poliisin mukaan rasistisen rikoksen 348 kertaa vuodessa. Tuhannesta maahanmuuttasta suunnilleen 2 yksilöä kohtaa rasistisen rikoksen vuosittan.

Jännää, minä kun olen saanut sellaisen kuvan, että tuhannesta maahanmuuttajasta n. 1000 kohtaa vähintään 10 rasistista rikosta vuodessa.

Yksi selitys tälle on varmasti jonkun mielestä se, että rakenteellisen rasismin Suomessa näitä rikoksia tapahtuu miljoonittain enemmän, mutta Suomi ei ole tarpeeksi monokulttuurinen että ne tunnistettaisiin tai että poliisi on rasisti, tai ettei kukaan oikeasti ota yhteyttä poliisiin rasistisen rikoksen sattuessa koska eivät luota viranomaisiin (ja tämä on tietenkin Suomen syy, eikä sen, että osa maahanmuuttajista saapuu maista joissa on vihoviimeinen virhe ottaa missään tilanteessa viranomaisiin yhteyttä).

Tähän voi vielä lisätä että esim. Oslossa kolmannen maailman maahanmuuttajien taktiikka on tehdä välittömästi Poliisille ilmoitus kantaväestön edustajasta erimielisyyksien jälkeen. Eli pyritään tekemään ilmoitus vaikka rasistisesta solvaamisesta, ennenkuin pahoinpidelty valkonaama edes ehtii kyttikselle. Ja tiedetään myös, että maahanmuuttajat tietyistä etnisistä ryhmistä pitävät toisiinsa skandinaviassa yhteyttä ja organisoivat liikkeitään ja jakavat neuvoja toisilleen. Mutta näinhän ei varmaan tapahdu Suomessa, koska täällä on opittu virheistä ja tehdään asiat jotenkin epämääräisesti eri tavalla.

Että hyvää, saatana, maanantaita vaan kaikille, perkele.
  
  24. marraskuuta 2008 12:40:54

Nimi : Juha
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : "Internet-rasismista vain vähän ilmoituksia", kertoo IT-viikko (a Sanoma affiliate)

Voi itku, että vain vähän, 14 vuonna 2007. Kyllähän niitä interrasisteja on paljon enemmän liikkeellä, mikäs nyt on, kun ei ilmoitella?

Jälleen kerran saamme kuulla, että "nettirasismi" on rikos. Lanseeraus on mennyt jo niin pitkälle, että eiköhän kohta rikoslakiin juntata nimike Internet-rasismi ("Joka Internetissä rasisteeraa tai muuta väärää mielipidettä lausuu, tuomittakoon vähintään viideksi ja enintään sadaksi vuodeksi kuritushuoneeseen")
  
  24. marraskuuta 2008 12:41:49

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Kuka tai mikä on Vihreän langan kommenteissa hulinoiva Petri Honkanen? Joku merkittävä?

Noin perinpohjaista leimausta ja adhominidi-keskusteluntappaja-paskanjauhajaa ei usein näe.

Kun nyt Vihreässä langassa koetaan keskustella asiasta, olisi hyvä tietää kenet kannattaa noteerata. Nuo vihreät päänavaukset jäävät aika raakileiksi jos vain tuota osastoa nousee kehiin.

Asiallista keskustelua: persu ei käy töissä eikä taloustieteilijää kannata huomioida jos hän on anglosaksi. Joo.
  
  24. marraskuuta 2008 12:46:28

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Virhe. Suomalainen mies ei voi kokea väkivaltatekoihin uhriuttavaa yhteiskunnallista painetta koska...


etnopositiivinen eksistenssi!"

- Katoppa Mikko Niskasen "Kahdeksan surmanluotia". Siihen aikaan ei vielä ollut etnopositiivisiä eksistenssejä:)
  
  24. marraskuuta 2008 12:49:02

Nimi : Ojanpera
Kotisivu : Arveluttavia mielipiteitä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nettirasismi" on kai raflaavampi termi kuin "kiihottaminen kansanryhmää vastaan internetissä". Hankalan asian termin käytöstä tekee se, että satunnainen lukija tulkinnee lauseen "Nettirasismi on rikos" aivan poikkeuksetta täysin väärin. Tietoisuus Suomen laista on myös huolestuttavan matalalla tasolla, jos suuri osa väestä ei tiedä mikä on rikos ja mikä ei. "Rasismi" (merkityksessä "rasististen mielipiteiden omaaminen") on laillista. Ihan oikeasti. Rasismi sisältyy Suomen lain mukaan siihen hataraan mielipiteideenvapauden piiriin, jossa mielipiteitä ei kuitenkaan saa lausua ääneen.
  
  24. marraskuuta 2008 12:49:25


guestbook © freebok.net