Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 99526-99550

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Vihreiden ja vasemmiston kannattajien pääpolttoaine on 'osallistumisessa' ja merkityksettömyyden täyttämisessä 'merkityksellä'.

Tämä ei ole pieni asia, koska lojaalisuus on annettu 'merkitykselle' (eteenpäin pyrkimisen ja saavuttamisen 'tunne') ja vaihtoehtona tälle on siis merkityksettömyys (lamautuminen).

Kun vihervasemmiston merkityksiä ammutaan yksi toisensa jälkeen alas, nämä valtaa suuri ahdistus koko elämän merkityksen hiipumisesta. Tähän tyhjyyteen ei kukaan halune upota saati ajautua, jolloin omasta merkityksestä pidetään kiinni kuin hukkuva ajopuusta.

Irrationaalisuus oman merkityksen puolustamisessa muistuttaa nimenomaan hukkuvan pakokauhun omaista reaktiota kamppaillessa väistämätöntä vastaan.

Elämä ei ole kuitenkaan niin synkkää, kuin miltä se idealistisen merkityksen ulkopuolella kuulostaa, joten tässä olisi nyt vihervasemmistolaisille tarjolla uusi merkitys elämälle, joka on luonteeltaan vanhinta ja korkeinta mahdollista elämän merkitystä: totuus - tosiasiat eli todellisuus.

Kun tämä paletti on hallussa niin 'one never drowns', ainakaan väittelyissä, ja kykenee luovimaan todellisten asioiden kanssa siten, että umpikujan tullessa vastaan on helpompaa vaihtaa suuntaa eli hyväksyä omat virheet ja erehtyminen.
  
  24. marraskuuta 2008 10:52:04

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eduskuntavaaleissa 2003 äänestin Tuija Braxia, täytyy sanoa, etten tiennyt äänestäväni sananvapauden rajoittajaa ja poliittista ajatuspoliisia.

2008 kunnallisvaaleissa äänestin "Tohtori Vihaa", onko samalla logiikalla odotettavissa, että 2011 näemme maahanmuuttoministerinä ja rajattoman maahanmuuton kannattajana vihreiden listalta eduskuntaan ponkaisseen Halla-ahon?
  
  24. marraskuuta 2008 10:55:02

Nimi : SJS
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Totuus on musta elävä ja kehittyy sitä mukaa, kun tulee uutta tietoa.

Totuus ei muutu mihinkään, ihmisten tietämys sen sijaan kasvaa. Asiaväitteet ovat totta tai eivät riippumatta siitä, tietääkö joku ihminen niiden olevan totta.
  
  24. marraskuuta 2008 10:55:57

Nimi : Juha
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Halla-aho saapui Suomeen, kosto on kauhea :), Iltalehdessä:

* Posti myöhässä pyryalueilla
* Lumi viivyttää Pendolinoa Lahdessa
* Junia peruttu pääkaupunkiseudulla
* Kaaos Tallinnan terminaalissa
* Lumimyräkkä riepottelee Suomea
* Junaliikenne myöhästelee koko maassa
* Sähkökatko keskeytti ortodoksien kirkolliskokouksen
* Helsinki-Vantaalta jouduttu käännyttämään koneita
  
  24. marraskuuta 2008 10:59:53

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Liisa: "Totuus on musta elävä ja kehittyy sitä mukaa, kun tulee uutta tietoa. Arvomaailman perusta tosin on aika lailla lyöty lukkoon jo lapsuudessa. Se on suomalaisessa maassa, eikä sitä anneta hevillä pois. Mutten välttämättä ole samaa mieltä fanaatikkojen kanssa siitä, mitkä ovat parhaat maanpuolustuskeinot. Välillä keppiä välillä porkkanaa."

Mitähän tuokin nyt sitten tarkoittaa? Olen tavallinen työssäkäyvä suomalaien mies, armeijan käynyt ja nyt jo nostomies-iässä. En ole mikään fanaatikko mutta kannatan edelleen yleistä asevelvollisuutta koska se on nopein tapa polkaista iso armeija pystyyn lyhyessä ajasssa pienessä maassa. Ja kannatan kaikkia mahdollisia keinoja pahimman varalle. En ihan ydinaseita mutta kaikkea edullista konventionaalista aseistusta ja niihin kuulvat mm. maamiinat; koko repertuaari mikä sen nimikkkeen alle mahtuu. Tämä toimii ennaltaehkäisevästi.

NATO-kysymys on pulmallinen koska rauha pystytty säilyrttämään puoluetteomana pysymällä vaikka sen (NATO) antama tuki massiivinen mahdollisessa kriisitilanteessa. Näitä faktoja ei voi kumota millään haihattelulla ja rakkauden aatteella. Elämme karussa maailmassa. Silti meillä suomalaisilla on mahdollisuus edistää rauhaa maailmalla kuten Ahtisaaren mainio esimerkki osoittaa.

Meidän pitää kuitenkin pitäää omasta turvallisuudesta huolta sillä niin paljon häikäilemätöntä toimintaa harjoitetaan maailmanpolitiikassa. Itänaapuri ei aina käyttäydy korrektisti meitä kohta. Tämä on muistettava.

Uusimmaksi turvallisuusriskiksi (sisäinen)on muodostunut huonosti kontrolloitu maahanmuutto ja siitä täällä keskustellaan. Soisi keskusteltavan myös isommilla foorumeilla.
  
  24. marraskuuta 2008 11:12:55

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tästä ei kyllä saa kiinni sitä, onko kyseessä joku nuivistin herja vai viheristin oikea mielipide, tuo eläimet ovat inhimillisiä olentoja tosin kuulostaa liian paksulta, että nuivisti olisi sen voinut keksiä ja trollailla Vihreään Lankaan tuolla tavoin."

Kyseessä voi olla "koepallo", mutta toisaalta tämänkaltaisia mielipiteitä(?) on nähty aiemminkin, muodossa "vain perussuomalaiset kohtelevat duunareita ja työttömiä ihmisinä".

Kyseessä voikin olla oikea sammakko, eli vahingossa tuli kirjoitettua mitä oikeasti ajatellaan.
Vastaavaa on aiemmin ilmennyt poliittisen "eliitin" ilmaisemana muodossa, "eihän tästä nyt kansanäänestystä voi järjestää", jolloin on aivan aiheellisesti pelätty, että kansa saisi kertoa mielipiteensä asiasta josta "eliitti" tietää "paremmin" mikä on kansalle hyväksi, ja mikä ei.

Sama asia tulee esille Sirniönkin ajatuksessa(?), jossa hän pohtii ovatko perussuomalaisia äänestäneet tietäneet ketä he itseasiassa äänestivät.
Tosiasiassa juuri perussuomalaisten äänestäjät tiesivät tarkalleen mitä tekivät, vihreiden äänestäjistä ei välttämättä voi sanoa samaa.

Homma on väistämättömässä nousussa.
  
  24. marraskuuta 2008 11:14:40

Nimi : Jesse Ikälumi
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Mitä jos varattaisiin Jussille aika 45 minuuttia -ohjelmaan, jossa hän voisi kertoa koko kansalle totuuden sanomisistaan? Ei täytyisi osallistua pelottaviin väittelyihin kaimansa Niemelän kanssa, vaan voisi valmistella kaikki perustelut etukäteen. Siten myös kaikki näkisivät, millainen mies se hallis oikein on, onko se murhaaja vaiko vain viaton maahanmuuttokriitikko. Siellä on myös suht asiallista porukkaa, joka tuskin alkaa väittää vastaan. Näin saisivat myös kansalliset kusipäät kuten Panu "raiskaajat hallitukseen" Höglund ja Osmo "heitin pallon" Soininvaara todellisen mällin päin kasvojaan.
  
  24. marraskuuta 2008 11:14:44

Nimi : ocean
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Iltalehti otsikoi näyttävästi rasismin noususta, mutta tarkemmin lukien:

"Hänen mukaansa rasistisiksi epäiltyjen rikosten kokonaismäärä kuitenkin laski hieman toissa vuodesta".

Mielenkiintoinen oli myös tämä: "Epäiltyjä syrjintärikoksia tuli poliisin tietoon viime vuonna vajaat viisikymmentä. Lähes 80 prosentissa asianomistajana oli romani.

Syrjintätapauksissa oli usein kyse siitä, että asiakasta oli kohdeltu etnisen alkuperänsä vuoksi eri tavalla kuin valtaväestöä esimerkiksi kaupassa tai julkisissa liikennevälineissä.
"
Itse olen toiminut taksinkuskina opiskelu ja intti-aikanani. Ja kokemukset romaneista ovat karuja, yhteensä kaksi kertaa kyyditsin romaneita ja molemmilla kerroilla kyyti jäi maksamatta. Näiden kertojen jälkeen aloin kysymään kyytimaksua kyseisen etnisen ryhmän edustajilta etukäteen ja jostain syystä aina kun kysyin maksua etukäteen he luikkivat pois. Ehkä nämä olivat vain niitä kuuluisia yksittäistapauksia.

Ja sitten vielä suvaitseville, olen kysynyt myös heikossa hapessa olevilta valkoisilta hetoromiehiltä kyytimaksua etukäteen. Laki on nimittäin tässä asiassa taksikuskin puolella, joka saa selvittää asiakkaan maksukyvyn ennen kyydin alkamista. Asiakkaiden taas olisi hyvä tietää että jos otat taksin ja sinulla ei ole varaa maksaa kyytiä niin olet syyllistynyt petokseen heti kun istut sisään.

Vielä semmoinen huomio kokemuksiini liittyen että nuo kaksi romanitapausta ovat ainoat joissa kyytimaksu on jäänyt kokonaan saamatta. Useasti kävi niin että humaltuneella henkilöllä ei ollut käteistä mutta kun jätin yhteystietoni niin he maksoivat jälkikäteen kyydin. Toisen romani tapauksen ilmoitin poliisille (koska kyseessä oli vähän isompi rahasumma) mutta poliisia asia ei juurikaan kiinnostanut.
  
  24. marraskuuta 2008 11:14:46

Nimi : HaH
  
Viesti : Saattaa nyt tulla hieman lennokkaasti, mutta asia on kohdallaan, ilmaisusta riippumati. :D

Liisa: "Asioiden pehmentämisessä voi olla kyse siitä, että katsoisi asiaa myös muusta näkökulmasta. Silti voi pitää oman mielipiteensä, ei se siitä mihinkään mätäne. Joissakin asioissa voin olla hyvinkin jyrkkä: se on asiakohtaista.

Ennenkaikkea tämä on kuitenkin keskustelua, jossa eri näkökulmia voi aika huoletta heittää kehiin. Ei täällä päätetä mistään, miksi sitten tiukentaa pipoa.

Päälähtökohta mulla on kunnioitus kaikenlaista ajattelua kohtaan ja asioiden tonkiminen eri puolilta.

Totuus on musta elävä ja kehittyy sitä mukaa, kun tulee uutta tietoa.
"

No, mikäs siinä sitten, jos noin on.

Kuitenkin jotkut muut taasen ovat löytäneet totuuden jo, ja niinpä heidän ei tarvitse enää etsiä, märehtiä ja "kehittää totuutta". Suo siis meille se, että saamme pitää Reaganin tavoin asemamme, tuumaakaan periksi antamatta. Sinä voit sillä aikaa etsiä itseäsi ja totuutta, kuin Ronnien ja Maggien suojissa elellyt Ranska konsanaan. Sen sallimme. Mutta pliis, älä vingu Herrallesi, ainoalle suojallesi. Älä ole nenäkäs gallialaiseen kukkoilu-tyyliin, vaan nöyränä etsi totuutta, ja kumarra sen jo löytäneille, sinun itsesi suojelijoille.

:D
  
  24. marraskuuta 2008 11:18:06

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Syrjintätapauksissa oli usein kyse siitä, että asiakasta oli kohdeltu etnisen alkuperänsä vuoksi eri tavalla kuin valtaväestöä esimerkiksi kaupassa tai julkisissa liikennevälineissä."

Todellisen tutkimuksen aihe olisi se, että tutkittaisiin kuinka usein nämä "asiakkaat" käyttäytyvät rasistisesti kaupoissa ja liikennevälineissä.

Tosin asiaa vaikeuttaa se, ettei ketään valtaapitävää näytä kiinnostavan valtaväestöön kohdistuva rasismi, ellei nyt aivan omalle kohdalle osu.
  
  24. marraskuuta 2008 11:24:05

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ""Syrjintätapauksissa oli usein kyse siitä, että asiakasta oli kohdeltu etnisen alkuperänsä vuoksi eri tavalla kuin valtaväestöä esimerkiksi kaupassa tai julkisissa liikennevälineissä."

- Vartijan hommia tekevä reserviläistoveri kertoi että aina kun ottaa mannen kiinni myymälävarkaudesta, pitää katsoa ensin että on turvakameran kuvaamalla alueella, että voi oikeudessa näyttää mitä on oikeasti tapahtunut. Kiinnijääneet kun kärkkäästi syyttävät vartijaa rasismista ja väkivallasta:(
  
  24. marraskuuta 2008 11:28:21

Nimi : P
Kotisivu : http://www.youtube.com/watch?v=M3U49S5NltM
  
Viesti : Tuossa dokumentti Marsista. Oivaa materialia sinulle Ukkola. Tuolta pohjalta saat vakavahenkisiä uutisia Iltapuluun ;)
  
  24. marraskuuta 2008 11:29:52

Nimi : P
Kotisivu : http://www.youtube.com/watch?v=ZKpVz3M3P8w
  
Viesti : Osuva analyysi!Irrationaalisuus oman merkityksen puolustamisessa muistuttaa nimenomaan hukkuvan pakokauhun omaista reaktiota kamppaillessa väistämätöntä vastaan.


Robot Chicken on tehnyt ilmiöstä osuvan animaation. Tuota kun katselee, tulee mieleen vihervasemmiston aatteellinen kuolinkamppailu.
  
  24. marraskuuta 2008 11:35:54

Nimi : Roots
  
Viesti : "Ja jos nämä työläiset tuodaan kehitysmaista niin he äänestävät vihreitä"

Jos minä olisin kehitysmaasta tullut mamu, niin en todellakaan äänestäisi vihervasemmistoa. En kaipaisi uuteen maahani yhtään sitä öisiä katuja rikastavaa rytmiä ja säpinää mistä sain kotimaassani nauttia.
  
  24. marraskuuta 2008 11:36:24

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Rasistisia rikoksia entistä vähemmän, uutisoi Ilta-Sanomat. Mitä ihmettä?
  
  24. marraskuuta 2008 11:44:41

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Joku:

[/i]Pitäisikö jonkun käydä varta vasten uhkailemassa Cosmoa edes säälistä, ettei väitteensä saamistaan aseellisista uhkailuista mene pieleen?[/i]

Toivottavasti kukaan ei ota tuota tosissaan.
  
  24. marraskuuta 2008 11:45:30

Nimi : new-shit
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Huomenta" vaan, perkele, kaikille.

Viime yönä piti kutsua poliisi paikalle kun monikulttuurinen värinä tärisytti koko taloa perustuksia myöten aamukolmelta. Pitäisi kai olla hirveän ihastunut ja onnellinen kun eivät ole ghettoutuneet vaan asuvat tässä keskustan arvokiinteistössä johon heillä on kumma kyllä varaa vaikka eivät työssä käykään. En kuitenkaan ole. Toivottavasti saavat häädön pian, ei ollut ensimmäinen eikä varmasti viimeinenkään kerta. Piti ottaa aamupäivä vapaata että jaksoin ylipäänsä nousta töihin.

Monikulttuurinen maanantai. Gotta love it.
  
  24. marraskuuta 2008 11:45:49

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Mestari saapui...

* Sähkökatko keskeytti ortodoksien kirkolliskokouksen

Omakohtaisesti vahvistan tämän asiantilan todeksi.
  
  24. marraskuuta 2008 11:46:00

Nimi : ha ha
  
Viesti : Oli huvittavaa kuunnella radiosta kuinka kauhuissaa median porukat ovat paperilehtien häviämisestä. Ihmiset alkavat nimittäin itse etsiä uutisiaan.

Keskustelua oli myös minkälaisista uutisista ihmiset ovat kiinnostuneita. Asiantuntijat sitten kumosivat ohjelmaan lähetetttyjä viestejä ja sanoivat mitä ihmiset oikeasti haluavat kuulla.
  
  24. marraskuuta 2008 11:49:14

Nimi : 390ppm
  
Viesti : Mitä teen: Kunhan tuuletan kiveksiä

Hesarista sen verran joo, että rapussani on 36 asuntoa, joihin enää seitsemään kolahtaa paperiversio arkena. Viikonloppuisin pariin muuhunkin. Se on kolmasosa kymmenen vuoden takaisesta.
  
  24. marraskuuta 2008 11:51:18

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Oli huvittavaa kuunnella radiosta kuinka kauhuissaa median porukat ovat paperilehtien häviämisestä. Ihmiset alkavat nimittäin itse etsiä uutisiaan.

Keskustelua oli myös minkälaisista uutisista ihmiset ovat kiinnostuneita. Asiantuntijat sitten kumosivat ohjelmaan lähetetttyjä viestejä ja sanoivat mitä ihmiset oikeasti haluavat kuulla."

- Haluskohan ihmiset "oikeesti" kuulla esim. miten hyvin somalit ovat "työllistyneet" somalian kielen tulkkeina, tai miten mamu jengit eivät oikeasti terrorisoi Suomen kouluja, vaan vain reagoivat koululaitoksen "rakenteelliseen rasismiin"?

Niinkuin -70 ja -80 luvuilla kansa "halusi" tietää miten hyvin asiat on Neuvostoliitossa. Jos muistatte "Näin naapurissa" ohjelman radiosta.
  
  24. marraskuuta 2008 11:55:04

Nimi : Viljami
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Futuristille: Toivon myös, ettei täältä kukaan mene spämmäämään Cosmon blogiin. Jotenkin on semmoinen kutina persiissä, että sekä Cosmo, että JKN ovat tällä erää hoidettu pois jaloista. Eikä sairaita ihmisiä saa liikaa lyödä.
  
  24. marraskuuta 2008 11:58:44

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Asiantuntijoiden" on syytäkin olla huolissaan paperilehtien katoamisesta. Kun ihmiset lakkaavat lukemasta paperilehtiä, voivat he ryhtyä keräämään tietonsa internetistä ja/tai jopa tietokirjallisuudesta. Sekä sivistää itseään kaunokirjallisuudella.

Tämä voi ennen pitkää johtaa siihen, että yleislehtien sijaan tavalliset ihmiset ryhtyvät lukemaan samoja asiantuntijalehtiä kuin asiantuntijat. Ja toisin kuin asiantuntijat luulevat, suurin osa tavallisista ihmisistä eli taviksista ei todellakaan ole tietämättömiä tyhmyreitä eli ymmärtävät kaiken mitä lukevat. Kun tavikset sitten tajuavat, ettei asiantuntijoilla ole mitään älyllistä etulyöntiasemaa, tapahtuu tiedon vallankumous: kukaan ei enää usko asiantuntijoihin ja näkee läpi heidän asenteellisuutensa. Who needs experts?

Tosin muinaiskirkkoslaaville en sentään uimoile kovin suurta harrastajakuntaa, missään skenaariossa :)
  
  24. marraskuuta 2008 12:02:11

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jackass: "Montakohan kertaa olet julistautunut voittajaksi? Luuletko tosiaan että tätä voidaan mitata, erityisesti näin objektiivisella foorumilla? Tyydy sinä pelle vain Halla-ahon "banneihin", kun tuppasi tuo vastaaminen ja muu analysointi jäämään väliin."
Ahaa, vieläkin se jaksaa itkeä. Sinähän se pisteistä rupesit puhumaan (mikä on tilanne jne) ja minä sinulle totesin, että jopa tuon fanittamasi Ilta-Sanomienkin keskustelupalstalla osoitit keskustelukyvyttömyytesi pillastumalla jokaiselle, joka rohkeni olla kanssasi eri mieltä, etkä osannut perustella mitään kommenttiasi. Oletko jakomielitautinen vai mikä on se tuon sekoilun takana oleva oikea ongelma? Jokainen epätoivoinen argumenttisi on kumottu ja vieläpä monen kirjoittajan toimesta. Ymmärrän toki, että se jo pikkuisen itkettääkin, mutta kenties voit oppia tästä jotakin. Et toki heti, koskapa tähänkin varmasti jollain itkupotkuraivarilla ja nimittelyllä vastaat muiden argumenttien puuttuessa, mutta toivottavasti mielesi sopukoihin jää edes pieni opetus tästä ikävästä kokemuksestasi.
  
  24. marraskuuta 2008 12:02:23

Nimi : Roope
  
Viesti : http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Rasistiset+vahingonteot+lis%C3%A4%C3%A4ntyneet+selv%C3%A4sti/1135241356529

"Tyypillistä oli se, että ravintolassa ollut päihtynyt valtaväestön edustaja häiriköi, nimitteli henkilökuntaa rasistisesti ja rikkoi ravintolan irtaimistoa", kertoo tutkija Mikko Joronen.

Tuli tästä mieleen, että onko rasistiksi nimitteleminen rasistinen teko vai mitä se on? Entä jos vaatii erityiskohtelua etnisen ryhmänsä perusteella? Rasismin lisääntymistä perustellaan usein kyselytutkimuksilla, joissa rasismin tärkeänä ilmenemismuotona pidetään juuri loukkaavaksi koettua huutelua, nimittelyä ja suhtautumista.

Kysyn tätä ihan vakavissani. Ravintolassa en ole koskaan törmännyt tilanteeseen, jossa valtaväestön känniörvelökään nimittelisi henkilökuntaa tai asiakkaita rasistisesti, mutta rasistiksi kutsuminen on nykyään arkipäiväistynyt.
  
  24. marraskuuta 2008 12:03:15


guestbook © freebok.net