Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 99501-99525

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
  
Viesti : "Pata kattilaa soimaa. Sama se on fanaattisimmilla kämyillä. Heille on vain yksi totuus, ja jos et edusta sitä olet epäilyttävä, mikä taas on oireellista ja voi johtaa vaikkapa dhimmiyteen.."

- Ehkäpä, mutta kämyjen "yksi totuus" ainakin perustuu todellisesta maailmasta tehtyihin havaintoihin, eikä todellisuudesta vieraantuneeseen teoreettiseen "ajatteluun".
  
  24. marraskuuta 2008 9:44:19

Nimi : HaH
  
Viesti : Parahin Liisa. Ymmärrän toki ideasi noin niin kuin objektiiviselta puolelta, mutta... miksi haluat "meidän" lähentyvän ja pehmenevän "niitten" suuntaan? Etkö mielummin haluaisi "niitten" pehmentyvän ja myöntyvän "meidän" suuntaan, kun kerran olet "meikäläinen"?

Miksi yrität lieventää ja loiventaa "meitä"? Loivenna mielummin "niitä".
  
  24. marraskuuta 2008 9:44:26

Nimi : Juha
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : "Onkohan sama odotettavissa meillä, kun "Halla-aholaisia" aletaan kuskaamaan leireille?"

Siis luonnollisesti "Halla-aholaisille" palkataan vartijoiksi pahimpia sadisteja eri kehitysmaiden vankiloista, jotka säännönmukaisesti raiskaavat "Halla-aholaisia". Jos valitusvirttä kuuluu, kommentoi suvaitsuvaisuuden ylivartija, notta "Säännönmukaisia raiskauksiahan te odotitte tapahtuvaksi, imekää suvaitsuvaisuutta siitä!"
  
  24. marraskuuta 2008 9:46:44

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Kyse on kielikuvasta

Siis suoritetaan tatuoidulla kielellä?
  
  24. marraskuuta 2008 9:47:36

Nimi : HaH
  
Viesti : Siis vaatiiko Haider-menetelmän käyttö kieli-tatskan?

Voi yäk. En minä sitten...
  
  24. marraskuuta 2008 9:50:09

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "It is important that when people from different cultures congregate in the same country, that we are very clear over how things are done in Sweden," said Moderate party secretary Per Schlingmann to Ekot.

Ei välttämättä huono idea mutta Ruotsin tapauksessa liian vähän, liian myöhään.

http://www.thelocal.se/15872/20081123/

Ja Lars Vilks on näköjään puuhastellut musikaalin omasta pilakuvakohustaan:

Vilks intends for the musical Dogs to have further showings but has said that he expects interest to wane and the attendant controversy to ease with time.

"Looking at the bigger picture, you should see that something is happening. The more cartoons and drawings are made, the less interesting it will be. In the end people will get used to it," Vilks told The Local in March 2008.


http://www.thelocal.se/15878/20081123/
  
  24. marraskuuta 2008 9:51:48

Nimi : Antti J.
Kotisivu : Absoluuttinen totuus
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tässä linkki siihen Kainuun sanomien juttuun: Kainuun Sanomat 24.11.2008 sivu A3
  
  24. marraskuuta 2008 9:59:52

Nimi : Tosi
  
Viesti : Pompsahtihan mieleeni toi juttu, kun Obama vaati Tanskaa ottamaan enemmän pakolaisia, Nato maa kun on. Onko toi sitten Nato-maiden kohtalo, kun USA käy vähän sotimassa, niin kaikki muut, etenkin Nato-maat korjaavat sotkut ja ottavat pakolaiset?

Tuleekohan meillä vielä Bushia ikävä? Ihmeiden aika ei taida olla ohi. Obama ei tiennyt siinä yhdessä videossa USA:n osavaltioiden määrää, luuli niitä olevan 58. Oikea lukuhan on 50.
USA:n tulevaisuus näyttää mustalta.
  
  24. marraskuuta 2008 10:05:05

Nimi : PK
  
Viesti : Satuin itsekkin lukemaan Hesarin. Jussi A:n artikkeli oli kyllä aika tyhjänpäiväistä jauhamista. "Hitchens on väärässä, koska on provosoiva ateisti." Samaa tasoa taitaa muukin keskustelu Suomessa olla. "Halla-aho on väärässä, koska on provosoiva perussuomalainen" Muistelinkin, että tämä Jussi A olisi vastaavaa islamofiliaa harrastanut aiemminkin.

Muualta HS:a mieleen jäi Keynesin lamaoppien hehkutus ja ajankohtainen katsaus 30-luvulle, jolloin HS jo tiesi varoittaa maailmaa vaalivoiton saaneesta Hitleristä, jonka vaaraa ei ymmärretty ennen kuin polttouunit jo loimusivat.

Varmasti kohta saamme lukea, kuinka HS osasi muinoin varoittaa myös Suomen naapurimaiden diktaattoreista, ja heidän kansanmurhistaan.
  
  24. marraskuuta 2008 10:09:46

Nimi : Tinden
  
Viesti : "työväestöä on tulevaisuudessa yhä vähemmän ja perussuomalaisten kannatus sitä kautta vähenisi."

Yhä vaanko vihreät kannattajat kuvittelevat, että vain työnväestö äänestää perussuomalaisia?

Ja vähän jo aiheen vierestä: Yhteiskunnan pyörittämiseen tarvitaan edelleen sellaista perustyötä.

Tarvitaanko täällä ylipäänsä noita vihreitä "älykkö"tutkijoita?
Ei tee mieli maksaa näille palkaa, ei sitten yhtään. Voisipa verot korvamerkitä.

Nämä tutkijat eivät pärjää ilman yhteiskuntaa.
Tunnussana on taikaseinä.
  
  24. marraskuuta 2008 10:10:15

Nimi : Nyymi
  
Viesti : "Tietysti me Vihreät ajamme korkeasti koulutettujen asiaa, koska edustamme yhteiskunnan eliittiä. Kuitenkin, meidän pitää ottaa huomioon myös työväestö, sillä olemmehan ainoa ympäristöpuolue ja ainoa puolue, joka kohtelee eläimiä inhimillisinä olentoina. Samalla tavoin kuin pidämme eläimiä inhimillisinä olentoina, tulee meidän kohdella myös työväestöä inhimmillisinä olentoina, eikä pelkästään järjestää heille erilaisia paskaduuneja. Sillä matalapalkkaisten työtehtävien lisääminen vain lisää yhteiskunnan eriarvoisuutta. Parempi keino on työväestön määrän tietoinen vähentäminen muuttamalla yhteiskunnan koulutusrakennetta niin, että työväestöä on tulevaisuudessa yhä vähemmän ja perussuomalaisten kannatus sitä kautta vähenisi."

Ilmeisesti eri työtehtävien määrä riippuu vain ja ainoastaan koulutuksesta. Jos x kappaletta ihmisiä koulutetaan sosiaalipönöttäjän tehtävään (titteli keksitty), joistain kuin ihmeen kaupalla ilmestyy x sosiaalipönöttäjän tointa. Tämä kertookin jo melko paljon virheiden maailmankuvasta.
  
  24. marraskuuta 2008 10:10:54

Nimi : P
  
Viesti : "Tuli muuten mieleen, että onko missään uutisoitu, saivatko niitä väärennettyjä linnan kutsuja muut kuin "monikulttuurisuustutkijat"? Nyt se, mitä olen lukenut, on ollut tyyliin epäilyjä rasistisista motiiveista, koska nuo tutkijat ovat saaneet kutsuja, mutta en ole missään nähnyt, saivatko kutsuja vain ne vai myös ne. (Eli onko kyseessä siis taas tarkoitushakuinen uutisointi pinnalla olevan asian tueksi.)"

Kai niitä muutkin ovat saaneet. Ainakin karsiutunut Idols-kilpailija on jossain mainittu saajaksi.

Luultavimmin dzjuurnalistit, kuten Kakolan Anus joustavat kokonaiskuvan ja tiedotuksen moraalin kohdalla "hyvän asian" ajamisen puolesta?

Luulisi statementin olleen ihan joku muu bogus-linnanjuhlien lähettelemisessä..
  
  24. marraskuuta 2008 10:13:03

Nimi : liisa
  
Viesti : Hah (yksi parhaista): "Parahin Liisa. Ymmärrän toki ideasi noin niin kuin objektiiviselta puolelta, mutta... miksi haluat "meidän" lähentyvän ja pehmenevän "niitten" suuntaan? Etkö mielummin haluaisi "niitten" pehmentyvän ja myöntyvän "meidän" suuntaan, kun kerran olet "meikäläinen"?

Miksi yrität lieventää ja loiventaa "meitä"? Loivenna mielummin "niitä".""

Loivennan sekä meitä että heitä. Heidän loivennus tapahtuu tietysti silloin, kun ollaan tekemisissä "heidän" kanssa eri toisilla foorumeilla.

Jossain vaiheessa ollaan sitten loivennuttu niin, että päät kolisevat iloisesti yhteen.

Toivottavasti tämä ei kuitenkaan tarkoita tasapäistymistä..
  
  24. marraskuuta 2008 10:17:47

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Sillä matalapalkkaisten työtehtävien lisääminen vain lisää yhteiskunnan eriarvoisuutta. Parempi keino on työväestön määrän tietoinen vähentäminen muuttamalla yhteiskunnan koulutusrakennetta niin, että työväestöä on tulevaisuudessa yhä vähemmän ja perussuomalaisten kannatus sitä kautta vähenisi."

- Hetkinen! Mihinkäs me niitä mamuja sitten tarvitaan, jos matalapalkkaisia työtehtäviä vähennetään. Eikös näillä matalapalkka-aloilla pitänyt olla se "kiljuva työvoimapula" (Onko se muuten sama kuin Raamatun kiljuva jalopeura?), jota paikkaamn tänne mamuja tuodaan?
  
  24. marraskuuta 2008 10:19:29

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Pitäisi tuo HS-Pravdan tilaus lopettaa. Mutta mitä sitten tilalle?"

Lopetin HS:n tilaamisen jo vuosia sitten. Mitään syytä ei ole sen tilaamiseen. Miksi maksaa aivopesusta ja suodatetusta uutistarjonnasta.

No onhan tietysti yksi syy tilata Hesaria. Siitä näkee mitä valheita lasitalon eliitti yrittä tuputtaa. Ja kun vertailee netin uutistarjontaa, esimerkiksi ulkomaisia lähgteitä, näkee mistä HS ei soisi sinun tietävän.

Tilausrahat voi pistää vaikkaa säästöön... tai niillä voi tehdä jotain hyödyllistä.

Hesarin tilalle voi ottaa netin.
  
  24. marraskuuta 2008 10:24:14

Nimi : P
  
Viesti : joka kohtelee eläimiä inhimillisinä olentoina. Samalla tavoin kuin pidämme eläimiä inhimillisinä olentoina, tulee meidän kohdella myös työväestöä inhimmillisinä olentoina,

Inhimillisinä! Eivät eläimet ole "inhimillisiä". Voisi olla kiva, että Jehki vilkaisisi sanakirjaan?
  
  24. marraskuuta 2008 10:24:21

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Pitäisikö jonkun käydä varta vasten uhkailemassa Cosmoa edes säälistä, ettei väitteensä saamistaan aseellisista uhkailuista mene pieleen?
Tähän mennessä hyypiö ei ole saanut kuin muutamia omia tekstejään päin nessuaan, jotka kyllä ovat sewwerta heviä shittiä että mikäli joku lafkassaan silmäätekevä sattuu ne lukemaan, niin Suomen koulutusjärjestelmässä on yksi iirinkielen asiantuntija vähemmän.
  
  24. marraskuuta 2008 10:26:19

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuo eläimet ovat inhimillisiä, eix ihq:sti ookkin, ei ollut Jehkin vaan nimimerkki Marcuksen kommentti.

Ja piruilun jatkoa, onko tässä mitään logiikkaa: Vihreät ovat eliittiä, eläimet ja työväestö ovat inhimillisiä olentoja > vihreät eivät ole inhimillisiä olentoja?
  
  24. marraskuuta 2008 10:26:47

Nimi : HaH
  
Viesti : No eiköhän tuo "Vihreä Juttu" ollut ihan trollia jo alun alkaen? Tännekin sen lainauksen lähettänyt ilmoitti "ruokkivansa trollia". Ei nyt kukaan, edes vihreä, noin kuutamolla oikeasti ole. Älkää provoontuko.
  
  24. marraskuuta 2008 10:36:57

Nimi : Felix Jaeger
  
Viesti : Ja vähän jo aiheen vierestä: Yhteiskunnan pyörittämiseen tarvitaan edelleen sellaista perustyötä.

Ja jos nämä työläiset tuodaan kehitysmaista niin he äänestävät vihreitä.
  
  24. marraskuuta 2008 10:40:27

Nimi : Pekko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "...vihreät eivät ole inhimillisiä olentoja?"

Vihreät ovat yli-inhimillisiä, enkelten kaltaisia olentoja, jotka pyyteettömästi pyrkivät kaitsemaan meitä saastaisia syntisiä oikealle tielle.
  
  24. marraskuuta 2008 10:42:52

Nimi : Embo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi: "Olen miettinyt sitä, mihin Ilta-Sanomat ja muut tiedotusvälineet pyrkivät minuun kohdistuvalla törkykampanjallaan."

Olemaan yksinkertaisesti hyvän puolella pahaa vastaan. En oikein jaksa uskoa, että taustalla olisi yhtään mitään sen hienostuneempaa poliittista salaliittoa tai masinoitua kampanjaa. Hesari ja Iltis ovat nykyään tunne-elämäohjautuvien toimittajien miehittämiä, joille eivät tosiasiat merkitse mitään, vain oikeassa oleminen ja tietyyn gutmensch-kaveripiiriin kuuluminen siitä saatavine sosiaalisine etuineen.

Yhdenkään HS:n tai Iltiksen toimittajan lapset eivät taatusti käy esimerkiksi itähelsinkiläistä mamukoulua.
  
  24. marraskuuta 2008 10:45:30

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei "vihreä juttu" vaan kommentti Vihreän Langan sivuilla Tässä tämä

Tästä ei kyllä saa kiinni sitä, onko kyseessä joku nuivistin herja vai viheristin oikea mielipide, tuo eläimet ovat inhimillisiä olentoja tosin kuulostaa liian paksulta, että nuivisti olisi sen voinut keksiä ja trollailla Vihreään Lankaan tuolla tavoin.
  
  24. marraskuuta 2008 10:46:55

Nimi : liisa
  
Viesti : Vielä Hah:lle: Asiat on monitahoisia (tällä aloituksella fanaatikko tietysti poistaa varmistimen..). Yksi on se, että nettikirjoittelussa asiat kärjistyvät tai saavat omanlaisensa muodon. Harva vihreä tai kämy lataisi livenä toisilleen samalla tavalla kuin netissä. Oikeissa keskusteluissa on aikaa vastata perustellummin kuin täällä. Siksipä nettivallankumouksen logiikassa on omat vaaransa.

Asioiden pehmentämisessä voi olla kyse siitä, että katsoisi asiaa myös muusta näkökulmasta. Silti voi pitää oman mielipiteensä, ei se siitä mihinkään mätäne. Joissakin asioissa voin olla hyvinkin jyrkkä: se on asiakohtaista.

Ennenkaikkea tämä on kuitenkin keskustelua, jossa eri näkökulmia voi aika huoletta heittää kehiin. Ei täällä päätetä mistään, miksi sitten tiukentaa pipoa.

Päälähtökohta mulla on kunnioitus kaikenlaista ajattelua kohtaan ja asioiden tonkiminen eri puolilta.

Totuus on musta elävä ja kehittyy sitä mukaa, kun tulee uutta tietoa. Arvomaailman perusta tosin on aika lailla lyöty lukkoon jo lapsuudessa. Se on suomalaisessa maassa, eikä sitä anneta hevillä pois. Mutten välttämättä ole samaa mieltä fanaatikkojen kanssa siitä, mitkä ovat parhaat maanpuolustuskeinot. Välillä keppiä välillä porkkanaa.

  
  24. marraskuuta 2008 10:47:28

Nimi : Herja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tässä linkki siihen Kainuun sanomien juttuun

Vasemmistoliiton Minna Sirnö vaatii julkisesti Perussuomalaisilta sisäistä keskustelua koska on epäselvää, tiesivätkö äänestäjät ketä tietämättään äänestivät.

Näkisin, että sitä maahanmuuttokeskustelua asiapohjalta pitää ehkä vielä tovi odottaa.
  
  24. marraskuuta 2008 10:51:08


guestbook © freebok.net