Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 99476-99500

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei taida olla, paitsi Hesarin maksullisessa versiossa. Mutta ei se mikään lukemisen arvoinen juttu olekaan. Jussi Ahlrothin objektiivisesta ja puolueettomasta dzjurnalismista kertoo ehkä tämä Hämis-hehkutus kaiken tarpeellisen.
  
  24. marraskuuta 2008 1:53:08

Nimi : reino
  
Viesti : Irlantilaisen legendan mukaan Pyhä Patrick laskeutui Croagh Patrick -vuorelta (iiriksi: Cruach Phánudraig) ja tappoi maasta kaikki käärmeet.

Netsien pyhän legendan mukaan Mestari palasi Afrikasta ja tappoi maasta kaikki punavihreät horkkasääsket läts läts läts läts.

Oon muuten telttaillut tuon Croagh Patrickin rinteellä. Suota se on. Hyttysiä ei näkynyt, mutta sinä yönä tuli joku pyörremyrsky Atlantilta. Melko märkä olo, kun kasattiin sitä myrskyn repimää telttaa. Ja panutti kuin pientä eläintä, kunnes pääsi liftillä pubiin takan ääreen.
  
  24. marraskuuta 2008 1:54:05

Nimi : Anton
  
Viesti : "Ahlrothin omasta kiihkottoman täsmällisestä ja retoriikkaan lankeamattomasta argumentointityylistä antanee yllä olevan ohella seuraava riittävän hyvän näytteen:

Mutta uskonto ei ole kirjoissa, eikä sitä voi katsoa vierestä. Sitä ei näe Hitchensin ylistämillä suurimmilla teleskoopeilla eikä tarkimmilla mikroskoopeilla. Se litistyy välittömästi raivotautisten ratsumiesten kavioiden alle, koska sillä ei ole mitään syytä puolustaa itseään tai antautua väittelyyn, jos se uskoo itseensä."

No kyllähän uskonto on kirjoissa ja kansissa, jos kysymys on ns. ilmoitususkonnosta. Tällöin uskonnon totuusarvo on yhtä kuin ilmoituksen totuusarvo. Se on niin yksinkertaista, vaikka erilaiset gurut sitä yrittävätkin muuksi vääntää.
  
  24. marraskuuta 2008 2:17:23

Nimi : Valkea
  
Viesti : Argumentteja eurooppalaisten puolesta:

http://inverted-world.com/index.php/blog/blog/arguments_for_white_preservation/
  
  24. marraskuuta 2008 2:41:13

Nimi : HR
  
Viesti : Tuli muuten mieleen, että onko missään uutisoitu, saivatko niitä väärennettyjä linnan kutsuja muut kuin "monikulttuurisuustutkijat"? Nyt se, mitä olen lukenut, on ollut tyyliin epäilyjä rasistisista motiiveista, koska nuo tutkijat ovat saaneet kutsuja, mutta en ole missään nähnyt, saivatko kutsuja vain ne vai myös ne. (Eli onko kyseessä siis taas tarkoitushakuinen uutisointi pinnalla olevan asian tueksi.)
  
  24. marraskuuta 2008 3:19:05

Nimi : Anna palaute
  
Viesti : En tiedä, mutta luulis jokaisen vähänkään ajattelukykyisen kriitikon tajuavan tuollaisten lähettelyn olevan omiin muroihin kusemista ja tekevän enemmän hallaa kuin hyötyä.
  
  24. marraskuuta 2008 3:44:20

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kirjallisuudesta vielä. Täällä mainittiin sinun kirjoittamasi kirja, sen voi siis ostaa sinulta suoraan?"

Varminta mennä sivulle:

http://www.mediapinta.fi/isbn/978-952-464-667-3

Minullakin kappaleita vielä on, mutta olen kovin epäluotettava. Lähetän jos sattuu huvittamaan. Olen kai jonkinlainen somali henkisesti. Myuaah.

Siis olen todellinen eteläpohjalainen, fyrrykyröläänen, enkä mikään melkein keskisuomalainen tuolta jostain kaukaa Alajärveltä.
  
  24. marraskuuta 2008 4:48:36

Nimi : tunkki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : P: Kallonmittaussarja saavuttanee erityisen suuren huomion RKP:n kannattajien keskuudessa, muistakaamme Freudenthal ja hänen lupsakat oppinsa.
  
  24. marraskuuta 2008 6:28:04

Nimi : Valkea
  
Viesti : Huomenta. Kevennyksenä vaikeutettua pöytätenniksen peluuta:

http://www.youtube.com/watch?v=9QHslHpK4-Q
  
  24. marraskuuta 2008 6:50:13

Nimi : Jackass
  
Viesti : "se on sitten nuolemista?"

Kyllä ja huvittavaa.
  
  24. marraskuuta 2008 6:52:46

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Onkos karvanenkin?"

Kyse on kielikuvasta, perseen nuolemisella tarkoitetaan jotain muuta. Mutta jos sinulle maistuu karvainen tai polslari, niin siitä vaan. Jos minun pitäisi joskus nuolla persettä, niin ainakin jäisi perussuomalainen väliin, heidän jälkeen hissikin haisee viikon, joten voisin kuvitella, että persekkin on suht törkynen, mutta tehän olette varmaankin parempia asiantuntijoita, Haider-tekniikalla tai jollain.
  
  24. marraskuuta 2008 6:58:50

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Jepjep "

Montakohan kertaa olet julistautunut voittajaksi? Luuletko tosiaan että tätä voidaan mitata, erityisesti näin objektiivisella foorumilla? Tyydy sinä pelle vain Halla-ahon "banneihin", kun tuppasi tuo vastaaminen ja muu analysointi jäämään väliin.
  
  24. marraskuuta 2008 7:03:55

Nimi : tunkki
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Tässä esimerkki loistavasta aatteenvalinnasta, 10 poäng!
Mooseksenuskoiset saivat tuta, hähä!
  
  24. marraskuuta 2008 7:13:56

Nimi : HaH
  
Viesti : Mitä teen: Käytän Haider-tekniikkaa.

...että persekkin [sic] on suht törkynen, mutta tehän olette varmaankin parempia asiantuntijoita, Haider-tekniikalla tai jollain.

Yleensä nämä Zäk Äässin jutut ovat onnettomia, mutta tuo "Haider-tekniikka" on kyllä ihan yyber. Taattua klassikkomateriaalia. :D
  
  24. marraskuuta 2008 7:23:58

Nimi : AIP
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Sattuipa tämmöinen vastaan: Vasemmistoliitto ja vihreät isojen ryhmien kelkkaan Lappeenrannassa

Mahtaako samanlaista kehitystä olla havaittavissa muissa kunnissa, joissa em. puolueet uhkaavat jäädä pienryhmän asemaan. Reidet levitetään porvarilliseen suuntaan "politiikkaa muuttamatta" samalla kun tukikohta hoitaa loanheiton valtakunnallisella tasolla?
  
  24. marraskuuta 2008 7:24:12

Nimi : Junkkari
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Tässä esimerkki loistavasta aatteenvalinnasta, 10 poäng!
Mooseksenuskoiset saivat tuta, hähä!"

Yllätys, yllätys. Venäjältä lähtöisin nämä juutalais-skinit. Taas uusi todiste Venäjän koululaitoksen ja historianopetuksen erinomaisuudesta.
  
  24. marraskuuta 2008 7:42:57

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Liekkö PV-trollit saaneet vkl aikana tehtyä lehdistölle kirjoitettavaa viikoksi, kun täällä on yöllä ollut suorastaan eteerisen hiljaista?
Harmillista.
  
  24. marraskuuta 2008 8:29:23

Nimi : jellona
  
Viesti : Kuten tiedämme puoueiden historioista löytyy yhtä sun toista mielenkiintoista. Jänskä että aina persut yhdistetään natseihin vaikka muilla löytyy milloin mitäkin...

"P: Kallonmittaussarja saavuttanee erityisen suuren huomion RKP:n kannattajien keskuudessa, muistakaamme Freudenthal ja hänen lupsakat oppinsa."

SDP:tä ja vasemmistoa voisi rinnastaa Stalinin sosialistisen neuvostoliiton hirmutekoihin. Vihreät kettutyttöihin ja ekoterroristeihin, kuten he oikeasti ovatkin...
  
  24. marraskuuta 2008 8:36:57

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Halla-aho lataa kovilla tämän aamun Kainuun sanomissa: mm. "edustaako vittu haisee hyvälle vihreiden ajattelumaailmaa?" Laitan lisää kun ehdin, saa nähdä tuleeko juttu saman konsernin aamulehteen.

Timo Soini ei aio irtisanoutua sisulaisten teksteistä.
  
  24. marraskuuta 2008 9:07:58

Nimi : Juha
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Ote kommentista Vihreän Langan keskustelupalstalla (otsikolla: Vihreät ja Perussuomalaiset sekä Jehki Härkönen):

"Tietysti me Vihreät ajamme korkeasti koulutettujen asiaa, koska edustamme yhteiskunnan eliittiä. Kuitenkin, meidän pitää ottaa huomioon myös työväestö, sillä olemmehan ainoa ympäristöpuolue ja ainoa puolue, joka kohtelee eläimiä inhimillisinä olentoina. Samalla tavoin kuin pidämme eläimiä inhimillisinä olentoina, tulee meidän kohdella myös työväestöä inhimmillisinä olentoina, eikä pelkästään järjestää heille erilaisia paskaduuneja. Sillä matalapalkkaisten työtehtävien lisääminen vain lisää yhteiskunnan eriarvoisuutta. Parempi keino on työväestön määrän tietoinen vähentäminen muuttamalla yhteiskunnan koulutusrakennetta niin, että työväestöä on tulevaisuudessa yhä vähemmän ja perussuomalaisten kannatus sitä kautta vähenisi."

-> työväestö on vihreiden mielestä elukoita?
  
  24. marraskuuta 2008 9:09:05

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Menepäs kuule Reinon kypärän päälle istumaan. Siellähän oli tilaa.

aaaa.... se on siis pickelhaube
  
  24. marraskuuta 2008 9:24:00

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jotenkin hassua tätä ja muita palstoja seuranneena on ollut huomata, että ne fanaattisimmat ja kiihkomielisimmät "keskustelijat", joille on olemassa vain yksi ja ainoa Oikea Mielipide, ovat juuri niitä monikulttuurisuuden kannattajia..."

- Niinpä. Kun opettelee sen moku mantran, niin ei tarvitse ajatella omilla aivoilla. Ja kun työntää pään pensaaseen, ei tarvitse nähdä kaduilla vallitsevaa arkitodellisuutta.
  
  24. marraskuuta 2008 9:27:34

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Silvion tyylinäyte:
http://www.youtube.com/watch?v=xnfi1WeJiag
  
  24. marraskuuta 2008 9:28:12

Nimi : liisa
  
Viesti : ""Jotenkin hassua tätä ja muita palstoja seuranneena on ollut huomata, että ne fanaattisimmat ja kiihkomielisimmät "keskustelijat", joille on olemassa vain yksi ja ainoa Oikea Mielipide, ovat juuri niitä monikulttuurisuuden kannattajia..."

- Niinpä. Kun opettelee sen moku mantran, niin ei tarvitse ajatella omilla aivoilla. Ja kun työntää pään pensaaseen, ei tarvitse nähdä kaduilla vallitsevaa arkitodellisuutta."

Pata kattilaa soimaa. Sama se on fanaattisimmilla kämyillä. Heille on vain yksi totuus, ja jos et edusta sitä olet epäilyttävä, mikä taas on oireellista ja voi johtaa vaikkapa dhimmiyteen..
  
  24. marraskuuta 2008 9:37:11

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tietysti me Vihreät ajamme korkeasti koulutettujen asiaa, koska edustamme yhteiskunnan eliittiä. Kuitenkin, meidän pitää ottaa huomioon myös työväestö, sillä olemmehan ainoa ympäristöpuolue ja ainoa puolue, joka kohtelee eläimiä inhimillisinä olentoina. Samalla tavoin kuin pidämme eläimiä inhimillisinä olentoina, tulee meidän kohdella myös työväestöä inhimmillisinä olentoina, eikä pelkästään järjestää heille erilaisia paskaduuneja. Sillä matalapalkkaisten työtehtävien lisääminen vain lisää yhteiskunnan eriarvoisuutta. Parempi keino on työväestön määrän tietoinen vähentäminen muuttamalla yhteiskunnan koulutusrakennetta niin, että työväestöä on tulevaisuudessa yhä vähemmän ja perussuomalaisten kannatus sitä kautta vähenisi."

-> työväestö on vihreiden mielestä elukoita?

- samaa paskaahan tuo on jota Lenin setä;) jo aikanaan viljeli. Proletariaatti tarvitsee älymystöä ajamaan etujaan, yms.

Miksi muuten eläimiä tulee kohdella inhimillisinä olentoina? Ovatko ne muuttuneet yhtäkkiä ihmisiksi?

- Asiasta toiseen. Lenin sedästä tuli mieleen, onko kukaan seurannut Yle Teemalla pyörivää venäläistä sarjaa: Leninin testamentti?

Viikonlopun jaksossa mm. Kolyman (vankileiri Siperiassa) vartijat antoivat omat ruuantähteensä vartiokoirille ja kun nämä olivat sitten kalunneet luut puhtaiksi, ne kerättiin pois ja niistä keitettiin vetistä "keittoa" vangeille. Ja kehuttiin vielä miten saivat vangit oikein "juhla-aterian" Vallankumouksen vuosipäivän kunniaksi.

Että tällaista meininkiä "työväen paratiisissa". Onkohan sama odotettavissa meillä, kun "Halla-aholaisia" aletaan kuskaamaan leireille?
  
  24. marraskuuta 2008 9:39:01


guestbook © freebok.net