Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 99426-99450

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : No jaa. Voihan tuosta kohdasta lihavoida myös etuliitteen "viher-".

Sikäli oli kyllä luonnollista, että kohdasta älähtivät nimenomaan vihreät ja vasemmistolaiset naiset.
  
  23. marraskuuta 2008 22:50:56

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Joskus tulee mieleen, että nämä Jackassin tapaiset trollit ovat jonkun nuivistin spämmäystä, että monikultturistit vaikuttaisivat mahdollisimman idiooteilta. Mutta pois se ajatus minusta, kai tuollaisia hemmoja on oikeasti olemassa.

Sen Vihreän Jukan paras toteamus oli se, että hän häviäisi väittelyn Jussin kanssa. Logiikkaani ei millään mahdu, että Vihreä Jukka ei ymmärrä, että hän myöntää tuolla olevansa väärässä.

Miksi? Lobotomia, tyhmyys, halu olla viiteryhmän puolella, sosiaalinen paine, kemikaalien aiheuttaman hermojärjestelmän rappio, naishormonien ylituotanto vai cänädä on tuohon syynä?

En tajua.
  
  23. marraskuuta 2008 22:50:58

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : En sentään nuole jumalani persettä.

Onkos karvanenkin?
  
  23. marraskuuta 2008 22:54:26

Nimi : Huomauttaja
  
Viesti : Adelphi, tuosta kohdasta ovat älähtäneet vain Vihreät naiset. Vasemmistonaiset eivät ole älähtäneet siitä. Eivät ilmeisesti tunnista itseään termistä "vihervasemmistolainen". Vihreät naiset taas tunnistivat.

Päätelmä: Vihreät naiset ovat vasemmistolaisia mutta Vasemmistonaiset eivät vihreitä.
  
  23. marraskuuta 2008 22:54:29

Nimi : P
  
Viesti : "En sentään nuole jumalani persettä.

Onkos karvanenkin?"

Kun on kyse jumalan-kaliberisesta tahosta,niin luultavasti kuin teräsvillaa ;)
  
  23. marraskuuta 2008 22:55:26

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Jeja-Pekkakin pelkää, että hän joutuu kokemaan vihaa Halla-ahon kirjoittelun vuoksi.

Mä epäilen että ukon omat horinat lähinnä ovat asiaan syynä.
  
  23. marraskuuta 2008 22:56:11

Nimi : Zngr
  
Viesti : Pelkoa ja vihaa joutuvat kokemaan ihan kaikki jotka lukevat Halla-ahon vihakirjoituksia. Tai ovat kuulleet niistä. Eai elävät Suomessa. Tai kuten HS:n keskusteluista on käynyt ilmi, elävät jossain ihan muualla kuin Suomessa.

Tohtori Viha on niin hirvittävä.
  
  23. marraskuuta 2008 23:01:09

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Logiikkaani ei millään mahdu, että Vihreä Jukka ei ymmärrä, että hän myöntää tuolla olevansa väärässä."

En tiedä onko tälle logiikalle hienompaa latinaviritteistä nimitystä, mutta logiikka tuossa on: "Kyllä, olen väärässä, tiedän tiedän, mutta.."

(.. 1. haluan löytää kunniallisen pakotien

2. Haluan nähdä asian toisin, vaikka olen väärässä

3. haluan vääntää asiaa relativistisesti, 'ihan mihin vaan'

4. vaikka 'minä' olisinkin väärässä, se ei tarkoita, että joku 'muu' ei pystyisi väittelemään asiaa kumoon niinkuin minä olen sen subliminaalisesti visioinut, 'sen on pakko olla niin' -metodilla

5. haluan vain potkia paikkoja paskaksi vaan, kun millään ei ole mitään väliä ennenkuin painun ovesta ulos. )
  
  23. marraskuuta 2008 23:06:43

Nimi : Anton
  
Viesti : "Kuinka monta puskaraiskausta Suomen poliisi on selvittänyt? Oulun, Raahen, Kaisaniemien raiskauksista ei ole ainakaan kuulunut mitään?"

Joo mutta Ukkolan jutussahan poliisi-setä kertoi, että puskaraiskaukset ovat marginaalinen ongelma. Rivien välistä olin lukevinani, että yksikään puskajengi ei ollut suorittanut penetraatiota sen enempää Ukkolalle kuin kyseiselle poliisisedällekään. Tietysti tämä analyysi saattaa mennä ainoastaan pahanilkisyyteni piikkiin.
  
  23. marraskuuta 2008 23:07:37

Nimi : liisa
  
Viesti : Nikopol: "Mutta uskossa vahvat tulevat iskemään takaisin. Oikeassa olemaan tottuneet Hyvät Ihmiset eivät pysty myöntämään virheitään."

Nojoo. Aika moni täällä kirjoittava on entinen hyvä ihminen, Vihreä.
Vihreissä on fiksuja tyyppejä, ja esitetyt maahanmuuttofaktat eivät ole niin vaikeasti ymmärrettäviä, etteikö niiden vaikutus pikku hiljaa tunkeutuisi moneenkin koloon.

Eli turvapaikkaa Persuista ei tarvita. Uskon ja toivon, että Vihreät tulevat antamaan oman panoksensa järkevässä maahanmuuttokriittisyydessä. Kunhan vastakkainasettelun aika hieman lauhtuu.

Ja tämä ilman sarkasmia:)
  
  23. marraskuuta 2008 23:07:59

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Huomauttaja: Vasemmistonaiset eivät ole älähtäneet siitä.

Kyllä vain ovat älähtäneet. Etkö ole seurannut keskustelua?

"Myöskään yhdistyksen aktiivin Jussia [sic] Halla-ahon ulkomaalaisten raiskauksiin liittyvät toiveet – eli että ne kohdistuisivat vihervasemmistolaisiin naisiin – eivät sananselittelyistä parane."
  
  23. marraskuuta 2008 23:12:47

Nimi : Hemmo Paskiainen
  
Viesti : Toiko Mestari tarpeeksi Ebola-virusta?

Kolmannen aallon neljäs solu odottaa tietoa.
  
  23. marraskuuta 2008 23:13:29

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eihän me Kulttuurikristilliset Kumoukselliset liisa vastakkainasettelun lauhtumista suinkaan haluta! Skarppaas nyt vähäsen ja painu takaisin sen juuttiköyden pariin. Kun ei ne hirttosilmukat itsekseen valmistu, eikä herrat itsestään hirty.
  
  23. marraskuuta 2008 23:15:03

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jansson,

"Mä oon nyt pudonnut kärryiltä, mikä tuo Vaivihkaa vainottu -juttu nyt oikein on?"

Yksi tyttö, jota Panu Höglund ahdisteli ja mustamaalasi systeemaattisesti joitain vuosia sitten, ja on senkin jälkeen toistuvasti käyttänyt tätä valheellisesti esimerkkinä nuorten naisten fasistisesta pahuudesta, kirjoitti tuollaisen pätkän kokemuksistaan. Tylyä kamaa.

Mutta pelottavan älykäs tyyppi siitä Panusta on kyllä sittemmin tullut. Se on paljastanut sekä presidentinlinnassa olevat soluttautujamme, että Suomen Sisun säälimättömän tehokkaan Perussuomalaisten vyörytyksen, jonka edessä Soini romahti kuin korttitalo. Kuka muuten on yhteyshenkilömme FSB:n suuntaan (ja kuka perkele tuonkin paljasti Panulle)? Tarvitsemme kipeästi korkearikasteista uraania Operaatio Schwartze Sonneen, eikä oma kaasusentrifugikompleksimme ole vielä toimintavalmis!

Ja mitä siihen V-Jukkaan tulee, niin sehän myönsi avoimesti, että Halla-aholla on kyllä hyviä pointteja, mitä hän ei enää edes yrittäisi kumota. Olen itsekin tehnyt silloin tällöin tuon saman: "Et nyt ihan täysin vakuuttanut minua, mutta ennen kuin jatkan tästä aiheesta jänkkäämistä, vetäydyn hetkeksi pureskelemaan kuulemaani." Kenties, yhä useampien vihreiden päättäessä, että hymistely ei ole loppupeleissä ollut kuin vahingoksi heille, päästään viimein väittelemään nykyistä enemmän tervejärkisten, tietyt tosiasiat myöntävien tyyppien kanssa. Lisäksi tuo voi aiheuttaa jonkinlaisen railon mokudogmasta kynsin ja hampain kiinni pitävien fanaatiikkojen ja toisaalta pragmaatikkojen välille, mikä ei poliittisesti olisi lainkaan epäedullista.
  
  23. marraskuuta 2008 23:22:03

Nimi : liisa
  
Viesti : Mikäpä Henkipattoa noin närkästytti?
  
  23. marraskuuta 2008 23:22:23

Nimi : ha ha
Kotisivu : http://kuvaton.com/bshit/myrsky.jpg
  
Viesti : Hallava hevonen saapuu kotiin ukon mahdin kanssa. (huomaa pilven muoto, sekä muista helsingissä tulleet salamat)
  
  23. marraskuuta 2008 23:27:12

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Risto A:

Onhan se niinkin, että väärässä olemisen myöntäminen on todella vaikeaa normaalille ihmiselle. Voisi ajatella sen olevan jopa merkki jonkinasteisesta itsetunnosta.

Mutta minusta kaikki oikeasti fiksut ihmiset pystyvät myöntämään virheensä ja heikkoutensa. Itse pidän sitä ihmisen henkisenä voimana. Se on ainoa tapa oppia oikeasti jotain uutta.

Itselläni on ollut mahdollisuus seurata lähipiirissä erään SKP:n taannoisen pääjehun henkistä taistelua. Koville se ottaa ja älykkääksi ihmiseksi luokitteleman tyypin toivo taitaa elää loppuun saakka. Vaikka tosiasiat myönnetään, tulee se vanha stalinisti sieltä välähdyksittäin esiin.

Viimeinen toivo on asetettu meneillään olevaan finassikriisiin ja Marxin ajatusten renesanssiin. Siitähän on mm. Pravda vaahdonnut jo kulttuuristalinistien johdolla paljon.

Ei viitsi kiusata vanhaa miestä ja nauraa itseään hänen nähtensä tuolilta alas.
  
  23. marraskuuta 2008 23:36:38

Nimi : Hemmo Paskiainen
  
Viesti : Nyt netsiarmeija hopi hopi US:n blogeihin, Mestaria vastaan hyökätään jatkuvalla syötöllä, jopa Rotantappaja on nähty!!
  
  23. marraskuuta 2008 23:41:15

Nimi : Huomauttaja
  
Viesti : Adelphi, kas, en tosiaan ollut huomannut tuota sivuhuomautusta. "Sananselittelyistä", heh.
  
  23. marraskuuta 2008 23:42:11

Nimi : Kreikanlukija
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Koulut innostuivat kitkemään kiusaamista
Julkaistu: 23:07

Marjukka Liiten

helsingin sanomatPeruskoulut innostuivat koulukiusaamisen vastaisesta ohjelmasta yli odotusten. Ilmoittautuminen KiVa koulu -ohjelmaan jouduttiin viikonvaihteessa keskeyttämään suuren suosion takia, vaikka sähköisiä rekisteröitymisiä oli alun perin tarkoitus ottaa vastaan aina joulukuun alkuun asti.

Viikonloppuun mennessä ohjelmaan oli ilmoittautunut jo noin 1 300 koulua. Ohjelman käyttöönottoa edeltävä kahden päivän perehdytyskoulutus asettaa osanottajamäärälle rajoituksia, vaikka ohjelmaa oli tarkoitus tarjota kaikille halukkaille kouluille lukuvuodesta 2009–2010 lähtien.

"Pohdimme maanantaina, voimmeko vielä ottaa mukaan lisää kouluja", sanoi professori Christina Salmivalli sunnuntaina.

Opetusministeriön rahoittamaa ja Turun yliopistossa kehitettyä KiVa koulu -ohjelmaa on kokeiltu syksystä 2007 lähtien peruskoulun 4.–6. luokilla ja tästä syksystä lähtien vuosiluokilla 1–3 ja 7–9. Kiusaajien ja kiusattujen osuus väheni kokeilukouluissa vuoden aikana 40 prosenttia. Myös luokkailmapiiri ja opiskelumotivaatio kohentuivat."

Jotenkin epäilen, että Myllypuron koulu ei ollut tarjokkaiden listalla.

Jussi: "...kouluväkivalta karkottaa oppilaita Myllypuron ala-asteelta." (Sivuston isännän kirjoitus numero 205).

Jokos muuten isäntä perheineen on kotiutunut?

  
  23. marraskuuta 2008 23:42:39

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mikäpä Henkipattoa noin närkästytti?"

Enhän minä ole närkästynyt. Olen iloinen. Saat minut hymyilemään. Olet hassu. Vähän niinkuin joku sisäorja Vanhassa Etelässä joka kurkkii tilanomistajan olan yli työpöydälle levitettyihin talousasiakirjoihin ja yrittää saada suustaan jotain tiedostavaa, lopputuloksena herttaista höttöä joka saa tilanomistajan hersyvään nauruun. Tilanomistaja hieman säälittelee ja antaa palan maissileipää...
  
  23. marraskuuta 2008 23:46:40

Nimi : reino
  
Viesti : Mestari toi meille säkeittäin krokodilinpoikasia, ämpäreittäin Bundibugyo-ebolaa ja hauskoja kalukukkaroita. Homma on ^^.

Aiemmin nimim. FM esitti toiveen, että pitäisi olla positiivishenkisiä kannatustuotteita, kuten jotain "Suomalaiset on ihanii" -paitoja, joita voisi lahjoittaa vaihtarille tai ulkolaiselle työtoverille. Juuri näinhän sen pitäisi olla. Idea on erittäin hyvä ja kannatettava, vaikka seuraavaksi vedänkin sen hieman överiksi.

Ensi kevään mallistossa nimittäin tulossa Suomen Sisu -hippipaidoista (todella tyylikkäät, kuvaa ei löytynyt tähän hätään) uusi versio, jossa on vaihtoehtoisia tekstejä sen hippihässäkän yläpuolella, kuten:

Ylpeästi suomalainen
Suomalaiset on ihanii
Suomalainen piSSis <3
Suomalainen JuSSi
jne.

Noita kahta viimeksimainittua myydään kallonmittaajille myös sellaisella kivalla kulmikkaalla äSSällä. Itselleni ajattelin painattaa sellaisen reinotossukuosisen hippipaidan, jossa lukee Suomalainen reino.
  
  23. marraskuuta 2008 23:49:36

Nimi : Hemmo Paskiainen
  
Viesti : " Mestari toi meille säkeittäin krokodilinpoikasia, ämpäreittäin Bundibugyo-ebolaa ja hauskoja kalukukkaroita. Homma on ^^."

Kiitos Mestari! Homma on nousussa.

Poloniumia kun vielä jostain saisi, EMP-pommin kaavat löytyikin jo kuukkelista..

Pellavaöljyä ja strasselia myös hamstrattu.

Solu 4 kiittää reinoa tiedonannosta!
  
  23. marraskuuta 2008 23:54:09

Nimi : reino
  
Viesti : Tuosta KIVA-jutusta tuli mieleeni, että osaisiko joku palstan eiku laudan opettajaviritteinen vinkata, että jos joku esim. kaupunginvaltuutettu haluaisi ottaa koulukiusausaiheen esille (kiva koulu kaikille, samat säännöt kaikille), niin milloin olisi sopiva hetki? Eli milloin tulossa suuria kiusauksenvastaisia ja rassssisminvastaisia kampanjoita kouluissa?

P.S. Maissileipä huudettu!! Yhtäkkiä alkoi tehdä aivan sairraasti mieli vesimelonia.
  
  24. marraskuuta 2008 0:01:11

Nimi : Veli Ponteva
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Suomalaiset on ihanii" -paitoja

reino on hyvä mies. reino ottaa huomioon myös illmanistien toiveet, koska tuota slogania lukiessa siihen sisältyvää arvostelua, että muut eivät olisi ihanii, ei ääneen lausuta.

Palkinnoksi reino saa 70 surusilmäistä hippityttöä Valhallassa.
  
  24. marraskuuta 2008 0:01:21


guestbook © freebok.net