Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 99401-99425

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : jep... hakkaa ihminen henkihieveriin ja saat puolikkaan rangaistuksen verrattuna netissä meuhkaamiseen.
  
  23. marraskuuta 2008 21:47:18

Nimi : Jansson
  
Viesti : Mä oon nyt pudonnut kärryiltä, mikä tuo Vaivihkaa vainottu -juttu nyt oikein on?
  
  23. marraskuuta 2008 21:47:40

Nimi : Zngr
  
Viesti : Lexor:

Voimme kaikki arvata, ovatko nuo henkilöt tälläkään hetkellä lukittuna, vai kenties vapaalla.

Olisikohan reino joka joskus kirjoitti hienon esimerkin suomalaisesta sosiaalitapauksesta. Sama malli varmasti on ihan yhtä tehokas rikastajien tapauksessa: tulee pientä tuomiota ja sakkoa, ja milloin se istutaan jos ollenkaan on vähän niin ja näin. Sakkoja, oikeudenkäyntikuluja ja vahingonkorvauksia ei tarvi maksaa, kun ei ole tulojakaan. Sossu hoitaa kämpän ja päivärahat edelleen.

Mitä häirikkö tästä oppii?

Sen, että Suomessa voi tehdä mitä vaan.

Nuo pienet tuomiot ja vahingonkorvaukset ovat todellinen pelote ainoastaan ihmisille joilla on tuloja ja työpaikka. Itse tuntemani taparikolliset ovat kaikki sitä täysin omasta valinnastaan, eivätkä kauheasti välitä ehdonalaisista tai rahallisista seuraamuksista. Ainoa asia joka pelottaa edes vähän on pidempi linnatuomio, mutta kun niitä ei oikein saa millään.

Tämä järjestelmä takaa ainoastaan sen, että kun tietämäni väkivaltarikolliset pistelevät viikonloppuna jotain satunnaista juoppoa turpaan, kukaan ei viitsi mennä väliin koska se rehellinen kansalainen JOUTUU maksamaan ne sakot. Ja monien työpaikka vaarantuu jos ropsahtaa tuomio jos vaikka puolustaa kadulla itseään tai muita.
  
  23. marraskuuta 2008 21:48:54

Nimi : Jackass
  
Viesti : JepJep
"Viittasin palstan sääntöihin"

Mutta kuulostit peruskoululaiselta, niin saatanan huvittavaa, viitata palstanpitäjän paluuseen, tosi huvittavan sokeaa hyväveli-ihailua.

Joku ihmetteli, miksi Halla-aho kirjoitetaan joskus Halla-Aho, voihan Halla mennä Ahon kanssa naimisiin tai jotain. Ymmärrän toki ettei ihaileva Hitler-youth anna virheitä anteesksi, paitsi omien.
  
  23. marraskuuta 2008 21:52:01

Nimi : sepi
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Näetkö Jussi vieraskirjaan postattujen viestien lähteiden ip-osoitteita lainkaan?

Meinaan pahimmista provoistahan voit toki tsekata esim http://whois.louhi.net avulla, että kenen verkosta se viesti onkaan tullut.
  
  23. marraskuuta 2008 21:52:50

Nimi : Zngr
  
Viesti : JUTTI-VINKKI ILTA-SANOMILLE!!!!

HALLA-AHON BLOGISSA SUUNNITELLAAN JA MASINOIDAAN MAAHANMUUTTOVASTAISTA KATUVÄKIVALTAA

Ps. suosittelen kaikilla kamppailulajeja harrastaville nuivisteille, niin tulevia Mestarin organisoimia pogromeja ja väkivaltaisia katutaisteluja, kuin itsepuolustusta varten, Wing Chunia, Krav Magaa tai vaikka Savate Defenseä. Kaikissa oppii pistämään ihmisen monella tavalla nurin siten, että se näyttää siltä että et ole oikeastaan tehnyt mitään. Ehkä tönäissyt. Mutta on tärkeä pitää salassa harrastaneensa kamppailulajeja, sehän on Suomessa raskauttavaa oikeudessa, on huomattavasti suositeltavampaa oman kehonsa- ja vaurionhallinan sijaan opetella murjomaan toisia ihan vaan kadulla, mielellään porukalla ja kättä pidempää mukana.

Sitä ei katsota oikeudessa yhtä pahalla kuin nyrkkeilylisenssiä.
  
  23. marraskuuta 2008 21:55:30

Nimi : Kalle
  
Viesti : Tämä lexorin linkittämä uutinen pisti taas miettimään. Jos päätekijä juri äskettäin oli tuomittu törkeästä pahoinpitelystä ja ryöstöstä sekä erikseen raiskauksesta ja ryöstöstä...

Miten ihminen, korjaan "ihminen", joka on syyllistynyt jo ainakin raiskaukseen ja erikseen törkeään tahoinpitelyyn, on ollut vapaalla jalalla?!
  
  23. marraskuuta 2008 21:55:56

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jackass: "Mutta kuulostit peruskoululaiselta, niin s**tanan huvittavaa... bla bla bla"
- No, onneksi sinä sentään onnistut aina kuulostamaan yhtä aikuismaisen nokkelalta ja tyylikkäältä. :)
  
  23. marraskuuta 2008 21:57:26

Nimi : Zngr
  
Viesti : Olkinukke:

kiitos, vaivannäköäsi arvostetaan
  
  23. marraskuuta 2008 21:59:26

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Kalle, onhan se voinut olla niin, että tuon "uusimman" teon aikana ei ole vielä jäänyt kiinni noista muista (eikä siten tuomittukaan)... ainakin haluaisin uskoa, ettei ole ollut tuolloin vapaalla jalalla tuomion jälkeen. Tosin kiinni jäämisen ja tuomion antamisen välillä voi mennä luvattoman paljon aikaa, jolloin on edelleen vapaalla jalalla.
  
  23. marraskuuta 2008 21:59:45

Nimi : Jackass
  
Viesti : "No, onneksi sinä sentään onnistut aina kuulostamaan yhtä aikuismaisen nokkelalta ja tyylikkäältä"

En sentään nuole jumalani persettä.
  
  23. marraskuuta 2008 22:03:15

Nimi : P
  
Viesti : "
Tuomiot jaettu: Turun Sanomat 21.11.2008 (imageShack)"

Kiva moniosaava kultamuna se 1 v 10 päivää tuosta pahoinpitelystä saanut.

Pohjilla oli aikaisemmin saatu 1v 1kk myös pahoinpitelystä, sekä kolmas rangaistus 1 v 6kk varkaudesta ja raiskauksesta.

Eli kolme eri tuomiota lyhyellä aikaa. Tuollaisi kultamunia Sirniökin ilmeisesti haluaa suojella Sisun ja Halla-ahon kirjoittelulta?

Jeja-Pekkakin pelkää, että hän joutuu kokemaan vihaa Halla-ahon kirjoittelun vuoksi. Olisihan se ihan väärin.
  
  23. marraskuuta 2008 22:07:57

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jackass: "En sentään nuole jumalani persettä."

Jos nyt vielä kerran ruokkisi tätä trollinpoikasta. :) Jos sanon, että keskustelupalstan omistaja palaa kohta lomaltaan ja todennäköisesti antaa sinulle tai IP-osoitteellesi monoa, koska rikot palstan sääntöjä käyttäytymällä lapsellisesti, haukkumalla muita, käyttämällä epäasiallista kieltä ja itkemällä, se on sitten nuolemista? Jepjep. :) Ymmärrän toki, että sinulla on paha olo, kun et osaa keskustella ja väittelyssä et vain yksinkertaisesti pärjää kenellekään, mutta rauhoituhan nyt jo hieman. Ei tuollainen kiihkoilu voi olla hyväksi verenpaineellesikaan.
  
  23. marraskuuta 2008 22:09:34

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Oletteko muuten huomanneet, että mikään muu poliittisesti "silmää tekevä" taho olisi tuominnut Halla-ahon kirjoituksineen, siis muut kuin vihreät naiset ja vasemmistonaiset.

Minun silmääni ei ole sattunut, vaan kaikki valtapuolueet ovat olleet hipihiljaa.

Mikä siihen voisi olla syynä? Tietysti se, että ne miettivät, miten voisi imeä "halla-aholaisten" kannatuksen itseensä, ja ehkä vesittää sen.

Jos esimerkiksi merkittävät demaritahot alkaisivat nyt suureen ääneen tuomita Halla-ahoa, ne voisivat vain syventää hautaansa. Se olisi demareilta todella typerää politiikkaa. Tietysti toivon, että ne tekisivät sen.

Osmo Soininvaarakin on menneen talven mies sanoessaan, että yhteistyöstä tulisi vaikeaa Halla-ahon kanssa.

Itse veikkaan, että Halla-ahoon suhtaudutaan poliittisten vastustajien taholta hyvinkin "myönteisesti".

Jokaisessa puolueessa, jopa vihreissä, on paljon äänestäjiä, hiljaisia voimia, jotka ovat itse substanssista samaa mieltä kuin Halla-aho, eli että Suomi on pidettävä suomalaisilla tai että olisi ainakin käytävä hyvin laaja keskustelu ennen kuin tästä periaatteesta luovutaan.
  
  23. marraskuuta 2008 22:13:22

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hei Olkiukko. Viitsisitkö selittää mistä laskelmissasi somaleiden yliedustuksessa raiskaustilastoissa tuo yhden prosentin merkitsevyystaso tulee?
  
  23. marraskuuta 2008 22:18:12

Nimi : saint
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Reino:” Sillä vihreällä Jukalla oli paljon hyviä pointteja, mutta minä en ymmärrä, että mitä Jussilla tai kellään maahanmuuttokriitikolla voisi olla sitä vastaan, että kehitysmaiden tilannetta parannetaan esim. kv. kaupan rakenteita muuttamalla tai millä tahansa keinolla niin, että sieltä ei enää tarvitse lähteä pakolaiseksi. Parantakaa vain ihmeessä, jos osaatte. Sehän olisi hyvä vaan.”

Kyllä kyllä, se olisi kaikkien etu. Mutta vihreää Jukkaa myöten jokainen luultavasti tietää, että yksinomaan ulkopuoliset toimijat eivät saa muutosta aikaan. Nimenomaan paikallisten instituutioiden pitäisi pystyä asettamaan rajat ja ehdot kansainvälisille yrityksille.

Nyt kun on kuulunut kaikuja siitä, että kiinalaiset ovat saaneet aikaan jossain päin Afrikkaa sellaista kehitystä, että maa on saatu tuottamaan elintarvikkeita yli oman tarpeen, niin sitten alkaakin valitus siitä, että kiinalaiset riistävät afrikkalaisia ja vähentävät paikallisten toimintaedellytyksiä.

Tuollaisesta tulee väkisinkin mieleen, että ”valtakunnankriminaali” M. Ellilän lanseeraama sanonta ”yhteiskunta koostuu ihmisistä” siihen liittyvine vähemmän mairittelevine merkityksineen sittenkin pitää paikkansa.

Nimim. ”En ole rasisti, mutta...”
  
  23. marraskuuta 2008 22:21:45

Nimi : Felix Jaeger
  
Viesti : En sentään nuole jumalani persettä.

Onneksi te monikulttuurin kannattajat olette aikuisia ja kypsiä ihmisiä, joiden perustelut ovat loogisia ja järkeviä.

Eiku siis..
  
  23. marraskuuta 2008 22:23:53

Nimi : MMA
  
Viesti : Kuinka monta puskaraiskausta Suomen poliisi on selvittänyt? Oulun, Raahen, Kaisaniemien raiskauksista ei ole ainakaan kuulunut mitään? Tuntomerkithän viittasivat ulkomaalaisiin tekijöihin. Voisi kuvitella että tuttujen ihmisten tekemät raiskaukset selviävät 100% jos vain näyttö on riittävä. Suomalaisten tekemät raiskaukset ovat tietääkseni pääasiassa tällaisia?
  
  23. marraskuuta 2008 22:25:06

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Oletteko muuten huomanneet, että mikään muu poliittisesti "silmää tekevä" taho olisi tuominnut Halla-ahon kirjoituksineen, siis muut kuin vihreät naiset ja vasemmistonaiset"

Taitaa muut vain toivoa, että vihervasemmistonaiset ja näiden imussa persut menisivät molemmat tunkiolle. No love lost keskustalle tai kokoomukselle. Demarit taas katsovat voittavan argumentin ja alkaa kasaamaan uutta 'nousua' toistelemalla tätä automaattina, siis sitä mikä nyt vain sattuukaan vetoamaan ihmisiin homman jälkimainingeissa ja tekee niinkuin aikaisemminkin. Eli tunaroi kaikessa mihin koskee.
  
  23. marraskuuta 2008 22:25:19

Nimi : Martti Suni
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Pasi Turunen ota sivu talteen, koska linkki ei toimi enää. Sivusto saattaa näkyä muistista niillä jotka ovat sen aiemmin katsoneet."

Minulla ainakin toimi (vai tuliko vain selaimen välimuistista). Lisäksi joku on pastennut tarinan Sisun(?) keskustelupalstalle (network54 jne). Tallennan sen koneelleni varmuuden vuoksi, voi kysellä jos on tarvetta.
  
  23. marraskuuta 2008 22:26:58

Nimi : Huomauttaja
  
Viesti : Eniten tässä Vina-jutussa nauratti se, että Vina myönsi olevansa vasemmistoa.
  
  23. marraskuuta 2008 22:31:51

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Huomauttaja: Eniten tässä Vina-jutussa nauratti se, että Vina myönsi olevansa vasemmistoa.

Missä vaiheessa?
  
  23. marraskuuta 2008 22:34:43

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jeja-Pekkakin pelkää, että hän joutuu kokemaan vihaa Halla-ahon kirjoittelun vuoksi. "

Sääliä kyllä on luvassa, viha ei auta mitään.
Jeja-Pekka luultavasti olettaa saavansa itselleen sitä mitä hänen oma poliittinen näkemyksensä tarjoaa vastustajilleen.
Laihasti toivon olevani väärässä.
  
  23. marraskuuta 2008 22:40:01

Nimi : Huomauttaja
  
Viesti : ""Huomauttaja: Eniten tässä Vina-jutussa nauratti se, että Vina myönsi olevansa vasemmistoa."

Missä vaiheessa?"

"Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä" -> tutkintapyyntö, se kalikka kalahtaa jne.
  
  23. marraskuuta 2008 22:44:15

Nimi : rähmis
  
Viesti : "Miten ihminen, korjaan "ihminen", joka on syyllistynyt jo ainakin raiskaukseen ja erikseen törkeään tahoinpitelyyn, on ollut vapaalla jalalla?!

Selittynee afrotukalla ja hiphop-vetimillä.
  
  23. marraskuuta 2008 22:49:14


guestbook © freebok.net