Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 99326-99350

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Itse pidän asiaa kiistanalaisena ja haluaisin että asiaa tutkittaisiin neutraaleista tieteellisistä lähtökohdista enemmän."

Osaatko viitata tieteellisiin julkaisuihin, jotka eivät täyttäisi näitä tieteellisen integriteetin tai neutraalisuuden kriteereitä? Osaatko osoittaa niiden metodiikan tai päättelyn virheellisyyden? Rotujen fyysisten ja henkisten erojen tutkimuksen suuria nimiä ovat mm. Rushton, Jensen ja Lynn, jotka ovat julkaisseet useita, kattavia ja tasokkaita tutkimuksia. Kaikille näistä julkaisuista on tavanomaista niiden yleinen vastaanotto - hädin tuskin kukaan kriitikoista hyökkää itse tutkimuksien substanssiin tai metodiikkaan tieteellisistä lähtökohdista, vaan lähinnä yrittää vetää lokaan tutkijoita henkilöinä.
  
  23. marraskuuta 2008 19:25:33

Nimi : ihmettelen Teemu Lahtisen toimintaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tapahtumien kulku:
1. Vihreät Naiset ry teki tutkintapyynnön poliisille Halla-ahon kirjoituksesta "Monikulttuurisuus ja nainen".
2. Suomen Sisun Teemu Lahtinen paheksui tekoa kotisivuillaan:
"Ikävää on, että politiikkansa toteuttamiseksi hallituspuolue valjastaa toimeen poliisilaitoksen", "..pidän tapausta lähinnä farssina ja suhtauden erittäin varauksellisesti politiikantekoon oikeuslaitoksissa..".
3. Teemu Lahtinen teki tutkintapyynnön poliisille Jehki Härkösen Vihreä Lanka -lehdessä julkaistun kirjoituksen "Rasistisen vaalivoiton myytti" johdosta. Teemu Lahtisen perustelu: "Vihreille on näytettävä tien olevan kaksisuuntainen".

Johdonmukaista ja järkevää toimintaa??

Analogia:
1. Matti lyö Pekkaa.
2. Pekka paheksuu Matin tekoa: "On väärin lyödä toista".
3. Pekka lyö Mattia, jotta Matti ymmärtäisi, että "tie on kaksisuuntainen".

Tämä on tätä 'takaisin samalla mitalla' -moraalia, johon ihmiset liian usein syyllistyvät. Väärä teko oikeutetaan sillä, että toinen aloitti.
Teemu Lahtinen, mielestäni sinun olisi pitänyt näyttää hyvää esimerkkiä sen sijaan että toimit tavalla, jota itse paheksut.
  
  23. marraskuuta 2008 19:27:07

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Niin, käsiteanalyysi on tarpeen. Sanoja "rasismi" ja "rasisti" käytetään usein yhtä oudosti kuin sanaa "rakkaus". Viittaan palstalla mainitsemaani Höblän juttuun, jossa ei-eurooppalainen hammaslääkäri sanoo olevansa RASISTISEN ajojahdin uhri, koska hänestä on tehty lukuisia valituksia lääninhallitukselle ja TEO:lle (syinä epäasiallinen käytös, tähtitieteelliset hinnat, kovakourainen käsittely jne.).
Eräs ystäväni on saanut yli viisi vuotta sekavia kirjeitä ja tekstiviestejä eräältä tyypiltä, joka kertoo RAKASTAVANSA häntä. Ei tuo mielestäni ole rakkautta.
  
  23. marraskuuta 2008 19:27:29

Nimi : Maastamuuttaja
  
Viesti : TIEDONANTAJA 22.4. 1976

"Paitsi että porvariston on onnistunut toteuttaa haluamansa talouspoliittinen suunta, porvariston oikeistolaisimman osan tavoitteet uusista toimintamahdollisuuksista niin ikään ovat toteutuneet. Oikeistovaara on kasvanut huimasti. Täysin mahdollisia ovat oikeiston ja äärioikeiston laajasuuntaiset ja syvällekäyvät yritykset demokratian rajoittamiseksi eri aloilla lähitulevaisuudessa. Kukaan politiikan taivaanmerkkejä tarkasteleva ei voi välttyä tällaiselta epäilyltä."

"Äärioikeisto? Onko ehkä olemassa myös äärivasemmisto/vihervistö?

Jos on, niin so what? Mikä se sellainen demokraattinen mielipidekirjo olisi, jossa ei olisi äärtä, ei laitaa?

Aivan, Neuvostoliitossahan oli sellainen sirnöläis-leninistinen erityisdemokratia, jossa kaikki olivat samaa mieltä. Eikä laitaa, ei rajoja. Kollaa kuitenkin kesti. Jotain rajaa sitten tuli kuitenkin vastaan, Stalinillekin.
  
  23. marraskuuta 2008 19:31:24

Nimi : Jackass
  
Viesti : JepJep

"Suomen Sisun linkittämällä kansallismielisellä keskustelupalstalla on sana vapaa asialliselle keskustelulle politiikasta ja maailman tilasta. Häirikköviestit poistetaan. Tervetuloa mukaan!"

Näin sivuilla lukee ainakin alussa, joten mene sinä vain tervehtimään kansallismielisiä kusevia kyrpiä tämän kaltaisille sivuille:)
  
  23. marraskuuta 2008 19:39:42

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Ehkä on parempi olla jonkin mielinen kuin mieletön.
  
  23. marraskuuta 2008 19:47:05

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Minä puhuin tästä palstasta. Vaikea ymmärtää? On se jotenkin jännää, että tämä "suvaitsevaisena" ja "sivistyneenä" itseään pitävä sortuu jatkuvasti alatyyliseen kielenkäyttöön, kun argumentit loppuvat kesken (jos niitä koskaan olikaan). Onko kaikesta huolimatta tai juuri siksi kuitenkin häviäjäfiilis? :) Muista kuitenkin kaiken kiihkosi lomassa käytöstavat, jookosta? Ilta-Sanomien palstalla viestisi näemmä sensuroitiin jatkuvasti, joten koetko tämän jotenkin ainoaksi henkireiäksesi? IP-banni taitaa kuitenkin napsahtaa, kunhan palstan omistaja palaa lukemaan "tuotoksiasi".
  
  23. marraskuuta 2008 19:49:21

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Historiallisia dokumentteja, Vol 2:

"EEC vapaakauppasopimus torjuttava - vetoomus Tasavallan presidentille, hallitukselle ja eduskunnalle" (19.9. 1973)

Allekirjoittajina mm. :

Tarja Halonen
Taisto Sinisalo
Erkki Tuomioja
Erkii Liikanen
Jacob Söderman
Ilkka Taipale
Jeja-Pekka Roos
Jertta Roos

etc. - the usual suspects

Ehdotan aihetta seuraavan presidenttivetoisen historiaseminaarin asialistalle.
  
  23. marraskuuta 2008 19:50:12

Nimi : Juuso
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : En tiedä, onko tätä jo mainittu täällä, mutta varmuuden vuoksi:

http://www.youtube.com/watch?v=GwogfoXnbYY&feature=related
  
  23. marraskuuta 2008 19:51:39

Nimi : Markku Stenholm
Kotisivu : Kuvia
  
Viesti : Minä puhuin tästä palstasta. Vaikea ymmärtää? On se jotenkin jännää, että tämä "suvaitsevaisena" ja "sivistyneenä" itseään pitävä sortuu jatkuvasti alatyyliseen kielenkäyttöön, kun argumentit loppuvat kesken (jos niitä koskaan olikaan). Onko kaikesta huolimatta tai juuri siksi kuitenkin häviäjäfiilis? :) Muista kuitenkin kaiken kiihkosi lomassa käytöstavat, jookosta? Ilta-Sanomien palstalla viestisi näemmä sensuroitiin jatkuvasti, joten koetko tämän jotenkin ainoaksi henkireiäksesi? IP-banni taitaa kuitenkin napsahtaa, kunhan palstan omistaja palaa lukemaan "tuotoksiasi".

Siis miten sinulle, en viitsi sano nimiä, voi sanoa, että haista, pitkä ja kanootinmuotoinen vittu?
  
  23. marraskuuta 2008 19:55:45

Nimi : Jepjep
  
Viesti : "Siis miten sinulle, en viitsi sano nimiä, voi sanoa, että haista, pitkä ja kanootinmuotoinen vittu?"
Ai sinäkin loikkasit palstaterroristi Jackassin kelkkaan? Tuo viestini oli tarkoitettu hänelle, siitä jäi vaan alkumääritelmä pois.
  
  23. marraskuuta 2008 19:57:03

Nimi : Jawhol
  
Viesti : "Ja Tehän ette ole rasisteja? Suuri osa kommenteista on kuukausien takaa, joten olisi varmaan ollut aikaa siivota niitä? Ukkolan esimerkki on vain jäävuoren huippu.
"

Käsittäkseni ei ole (vielä) laitonta käyttää sanaa neekeri sekä pohtia sitä mahdollisuutta, että ehkä niitä rotuja ja niiden välisiä ominaisuuksien eroja saattaisikin olla. Mikä muu kuin fysiologinen lahjakkuus selittää mustien valtavan ylivoiman juoksulajeissa?
En toisaalta ole kuullut yhdestäkään 5-vuotiaasta mustasta shakkinerosta. Shakkinerolapsia tuntuu sikiävän enemmän tuolla kauko-idässä. Me kalpeanaamat taas emme osaa oikein mitään kunnolla muuta kuin olla kamalia natsirasisteja tai naiiveja viherkommareita.
  
  23. marraskuuta 2008 19:57:08

Nimi : Jackass
  
Viesti : Hui, sä kerrot siis isovelille, kun kiusataan. Tosimies:)

Tohon aiempaan mulkkujen tervehtimiseen sanoisin, että eikös teikäläiset tunne nämä mulkkuparit, Haiderilla ja hänen seuraajalla on ollut kivaa.

Tätä palstaa en muuten tutkinut, mutta kai tämä jokin verran koski Ukkolan tapausta, josta täälläkin puhutaan.

Sitäpaitsi sillähän ei loppujen lopuksi ole merkitystä sensuroidaanko mitään, kun tosiaan näkee millaista jengiä Sisu/Scripta pitää sisällään.


"IP-banni taitaa kuitenkin napsahtaa, kunhan palstan omistaja palaa lukemaan "tuotoksiasi"."
  
  23. marraskuuta 2008 19:58:42

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Pahus, kun jää koko ajan viittaussuhteet pois. Tässä siis selvemmin taas.

Markku Stenholm: "Siis miten sinulle, en viitsi sano nimiä, voi sanoa, että haista, pitkä ja kanootinmuotoinen vittu?"
Ai sinäkin loikkasit palstaterroristi Jackassin kelkkaan? Tuo viestini oli tarkoitettu hänelle, siitä jäi vaan alkumääritelmä pois.
  
  23. marraskuuta 2008 19:59:23

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Tohon aiempaan mulkkujen tervehtimiseen sanoisin, että eikös teikäläiset tunne nämä mulkkuparit, Haiderilla ja hänen seuraajalla on ollut kivaa."

Osoitat taas kuinka hyvin asioista olet perillä... Tervetuloa isoon maailmaan, jossa kaikki, jotka eivät ole sinun kanssasi samaa mieltä (tässä tapauksessa tarkennettuna, ne jotka eivät sokeana usko vihreiden dogmeihin) ovat yksiselitteisesti natsihomoja. Onnittelut vielä kerran ja - tee palvelus - ole jo hiljaa jos ei näppäimistösi kautta liiku mitään muuta, kuin [link=http://hiki.pedia.ws/wiki/Paska]paskaa[/link}
  
  23. marraskuuta 2008 20:03:25

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Jackass: "Hui, sä kerrot siis isovelille, kun kiusataan. Tosimies:)"
Viittasin palstan sääntöihin. Lue vaikka sääntöjen muutama ensimmäinen rivi, niin tiedät, mistä puhutaan. Ymmärrän toki, että sinulla on tuon luetun ymmärtämisen kanssa ollut jatkuvasti vaikeuksia (onko muuten äidinkielesi ruotsi, kuten tuon puoluekantasi mukaan voisi päätellä?). Toisaalta olisi kyllä kiva tietää, osaatko oikeasti yhtään mitään. :)
  
  23. marraskuuta 2008 20:04:02

Nimi : Felix Jaeger
  
Viesti : Minun mielestäni se, että Jackassin kaltainen henkilö vastustaa "meitä" on yksi parhaista todisteista sen puolesta, että olemme oikeassa.
  
  23. marraskuuta 2008 20:04:29

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jaa, näemmä vieläkin sama meno jatkuu että järjestetään toimittajille kauhistelemista ja kirjoittamista heidän itsensä toimesta.
Eipä siinä mitään.
  
  23. marraskuuta 2008 20:04:36

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Putosin kärryiltä, siis KENEN??? piti haistaa sitä joka R M:n mielestä haisee hyvälle (kuuluisa rintanappi)
  
  23. marraskuuta 2008 20:05:14

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Minun mielestäni se, että Jackassin kaltainen henkilö vastustaa "meitä" on yksi parhaista todisteista sen puolesta, että olemme oikeassa."

Kertoo myös sen, että tämänhetkisen otannan perusteella ei "supersuvaitstevaistosta" löydy kuin paskaa heitteleviä apinoita.

(Viittaus aiemmin esiteltyyn vertaukseen Jussi - Media suhteesta. Apinalauma heittelee raivoissaan paskaa lähestyvän gepardin niskaan)
  
  23. marraskuuta 2008 20:06:24

Nimi : Maastamuuttaja
  
Viesti : Historiallisia dokumentteja, Vol 3

Tiedonantaja

VAPPUTERVEHDYKSET 1972

FASISMI AJOISSA AISOIHIN, SUITSET ÄÄRIOIKEISTOLLE!
KAIKKI SUOMEN DEMOKRAATTISET VOIMAT YHTEISEEN RINTAMAAN!

Allekirjoittajina mm.:

Nils Torvalds
Linus Torvalds (ei kai faija pakottanut?)
M-L ja Kimmo Kiljunen
Matti Rossi
Satu Hassi

etc.

  
  23. marraskuuta 2008 20:10:58

Nimi : PT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "(Viittaus aiemmin esiteltyyn vertaukseen Jussi - Media suhteesta. Apinalauma heittelee raivoissaan paskaa lähestyvän gepardin niskaan)"

Pyydän anteeksi jos siitä jäi kovinkin pahat traumat. Mielikuvitukseni joskus hieman häiriköi minua.
  
  23. marraskuuta 2008 20:14:52

Nimi : Pasi Salonen
Kotisivu : Pasi Salonen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Sanna Ukkola jaksaa jatkaa.
Tämähän oli jo teille tuttu.
  
  23. marraskuuta 2008 20:14:58

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Anu Sorja: "(tässä tapauksessa tarkennettuna, ne jotka eivät sokeana usko vihreiden dogmeihin)"
Jackass jotenkin Ilta-Sanomien palstalla tuli paljastaneeksi sympatiseeraavansa RKP:tä... joten tuo alku(eläimen:)raivo ja katkeruus saattaa kummuta sieltäkin suunnasta.
  
  23. marraskuuta 2008 20:15:53

Nimi : Kekke
  
Viesti : "Tohon aiempaan mulkkujen tervehtimiseen sanoisin, että eikös teikäläiset tunne nämä mulkkuparit, Haiderilla ja hänen seuraajalla on ollut kivaa."

Homottelu ad hominemina kertonee jotain mielipiteistäsi homoista?

Hyi helvetti mikä punaniska.
  
  23. marraskuuta 2008 20:16:40


guestbook © freebok.net