Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 99301-99325

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Onkohan Jussi kerennyt nuivimaan koko mantereen syrjäytymistilaan.
  
  23. marraskuuta 2008 17:31:24

Nimi : P
  
Viesti : "

Mutta pilkahti siellä välillä ihan terve järjen valokin välillä. Tosin se kyllä sammui sitten nopeasti."

Noin se kämyytyminen alkaa. Jos käyttää päätään realistisesti ja antaa päälle liimatun ohjelmoinnin mennä, kun huomaa sen sisältävän teesejä, joilla ei ole kontakteja todellisuuteen - se valo voi sitten lopulta jäädä päälle.
  
  23. marraskuuta 2008 17:47:13

Nimi : HR
  
Viesti : "Toivottavasti ne Mestarin matkalaukussa saapuvat 20 krokotiilinpoikasta ovat kunnossa."
Ai ne, josta on tarkoitus kehittää sen Vapautusarmeijan ensimmäinen aalto? Ai perk, ei tätä olisi pitänyt täällä sanoa, se on pian huomenna kokonaisuudessaan Ukkolehdessä...
  
  23. marraskuuta 2008 17:55:03

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Uh... eipä muuten ole Jussin lomamatkasta Afrikkaan näkynyt uutisissa, vaikka kaikki pistooliammunnat yms. on mainittu kyllä ja tuomittu. Eikai se vain olisi pahaksi huolella kiillotetulle (by tsuurnalistit) rasistinatsihirviön imagolle.
  
  23. marraskuuta 2008 17:58:04

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Ja Jackass se jaksaa yrittää provosoida. Ilta-Sanomien keskustelun uusin:
"426/426 Jackass 23.11.2008 17:02
TTL : Itseasiassa toi Ukkolan löytämä juttu on aika kevyttä kamaa, sinäänsä ihan hyvä käydä Sisun tai Halla-ahon sivuilla, saa selville millaisesta jengistä kannattajat koostuu, tossa aiemmin oli aivan liian suvaitsevainen puhuessani persun kannattajista. "

Hassua puhetta ihmiseltä, joka laskee palstan kuin palstan tasoa ihan itse. :)
  
  23. marraskuuta 2008 17:58:26

Nimi : Jukka Aakula
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : Kanavakin antaa näemmä tilaa islam-kritiikille. Lassi Hyvärinen - Ranskassa asuva suomalinen - ihmettelee uusimmassa Kanavassa miksi Suomi (=Suomen eliitti) kannattaa Turkin jäsenyyttä. Hyvärinen toteaa että johtavat islamilaiset ovat avoimesti ilmaisseet tavoitteensa muuttaa Eurooppa islamilaiseksi. "Uskonnollinen suvaitsevaisuus toimii vain yhteen suuntaan meiltä islamiin... islamin uskonto alkaa tunkeutua ranskalaisten arkielämäänkin monella tavalla: polygamia, naisten täyskaapu ja miehelle alistuminen, moskeijat ja rukoushetket työpaikoilla, supermarketin muslimikassa joka ei suostu hyväksymään alkoholiostoksia."

"Mitä tällä on tekemistä Turkin EU:hun liittymisen kanssa. Turkki on islamilainen maa, jossa kristittyjen vähäinen osuus on joutunut painostuksen kohteeksi. ... muistettakoon, että Turkin hallitseva puolue ... on islamistinen."

Oma näkemykseni on, että Suomi on joka suhteessa hyvin tyly maa verrattuna Ranskaan tai Ruotsiin. Suomalaisten asenne ulkomaalaisiin yleensä ja ongelmaryhmiin erityisesti on negatiivinen. Mutta suomalaisten suhtautuminen antaa myös suurta toivoa siitä, että suomalaiset eivät lampaan tavoin mene Halal-teurastajansa eteen.
  
  23. marraskuuta 2008 17:59:00

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Olen miettinyt tässä tuota "Suomen kulttuuritonta kulttuuria" ja väitköksiä siitä ettei kulttuureja ole olemassakaan. No, voidaan varmaan aika pitkälle sanoa että muutamia ihan perusjuttuja lukuunottamatta suurin osa kulttuureista KESKUSTELEE ympäristönsä kanssa, eli lainaa muilta kulttuureilta. Näin siis kulttuurit KEHITTYVÄT ja ELÄVÄT monikulttuurisessa maailmassa!

En siis näe tuossa mitään selitystä sille ettei Suomessa olekaan mitään kulttuuria. Ja jos kulttuurit ovat vain lainaa toisiltaan ja kopiointia, niin millä perusteella ne sisään tulevat kulttuuritkaan sitten olisivat paremmassa jamassa tuon olemassaolonsa takia.

Olen miettinyt että voisin omaan (tulevaan?) blogiini ruveta keräämään asioita joita pidän suomalaisena kulttuurina. Kertokoon sitten oikeat tutkijat minulle ettei se ole totta. En minä sitä tutkijana keräisikään, vaan suomalaisena nörttinä omalta kannaltani.

Sauna, koivuvasta, peilityyni iltajärvi, hyttysten ininä, juhannuskokko, taskulämmin kossu, savusaunat, syrjäiset mutkaiset soratiet, sitkeä luonteenlaatu, mietteliäs mutta vähän synkkä ilmiasi, heavy-rock kansanmusiikkina, suojajalkapallo, HK:n sininen, Atrian Punainen Lenkki, edellisten taisto, suomalainen lager-olut, high tech maine, Nokian kännyköiden maailman suurin peittoprosentti, edullinen ja korkealaatuinen korkeakoulutus, loska-aamuissa talsiminen, pipo syvällä silmillä talsiminen, supermallit kaupan kassalla, suomalainen maaseutu, sisävesiristeilyt vanhalla rautalaivalla, torimiljööt, ja niin edelleen. Tämä oli vain pikaisesti hatusta rykäisty lista, ei jäsentelyä tai ajatuksia.

Mutta tuota minä puolustaisin suomalaisena kulttuurina, ja tuollaista minä haluaisin nähdä tässä maassa jatkossakin. Vaikka se ei olisikaan kulttuuria.

BTW: Mielestäni Halonen on maininnut nimenomaan "epädramaattiset suomalaiset" eikä väitetyn mukaan ole ollut epädramatisoimassa suomalaisia?
  
  23. marraskuuta 2008 18:06:21

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mutta pilkahti siellä välillä ihan terve järjen valokin välillä. Tosin se kyllä sammui sitten nopeasti."

Tämäkin lienee tärkeä saavutus tapahtumien dialektisessa kehityksessa, eli siis joku vihreä sanoo, että olisi pitänyt keskustella ja että nyt vihdoin pitää keskustella, kun vetelät ovat housuissa.

Teen vertauksia menneeseen pohdittaessa yhteiskunnallista keskustelua.

Itse yritin 70-luvulla hieman opiskella marxismi-leninismiä, kun se oli silloin muotia.

Mieleen jäi se, että historian kulkua ei voi taaksepäin tuupata, vaan sosialismi on korkeampi yhteiskuntamuoto kuin kapitalismi ja että sosialismi tulee vääjäämättä. On siis ihan tyhmää vastustaa sen voittokulkua. Kommunismi on lopulta täydellinen yhteiskunta sosialismin jälkeen.

Sosialismi alkaa kehittyä jo kapitalistisen yhteiskunnan uumenissa, kunnes se lopulta puhkeaa kukkaan vallankumouksen myötä. Sosialismissa diktatorista valtaa pitää tiedostava etujoukko, joka eliminoi ihmiset ja yhteiskuntaluokat, joka ovat lopullisen utopian esteenä.

Nythän sanotaan, että monikulttuurinen yhteiskunta tulee vääjäämättä kansallisvaltion tilalle, vaikka sitä kuinka vastustaisi ja että vastustajat ovat ihan kahjoja.

Ymmärrän, että monikulttuurinen yhteiskunta vastaa tässä mallissa sosialismia, jossa on vielä paljon puutteita rasistien tihutoiminnan vuoksi, mutta joka kehittyy koko ajan täydellistä yhteiskuntaa kohti.

Kohti monikulttuurista yhteiskuntaa pyrittäessä ja varsinkin sen toteuduttua vihervasemmistolainen etujoukko (tai miksi sitä halutaankin kutsua) ottaa ehdottoman vallan. Tämähän on jo toteutunut päämedioiden toimituksissa. Se ei johdu mistään salaliitosta, vaan tilanne on se, että ns. suvaitsevaisuushöpinästä on monimutkaisten yhteiskunnallisten prosessien kautta tullut vallitsevaa. Viisaampi saa selittää. Tietysti se on suurelta osin tarkoituksellistakin esim. Tampereen yliopistossa.

Nyt en tiedä, miksi kutsutaan sitä täydellistä yhteiskuntaa, joka seuraa monikulttuurisen yhteiskunnan jälkeen. Sanotaanko sitäkin kommunismiksi?

Varmaan keksivät tilalle jonkin toisen termin.

Muuten: Kai ilmamarsalkka tai joku muu on tarjoamassa mestarille perheineen ihan asiallisen arvostavan vastaanoton, kun he palaavat lomalta.

Olen ihan tosissani. Nythän on niin, että Halla-aho on merkittävä valtakunnan tason poliitikko, pohdiskelija ja näkijä. Hän on onnistunut aiheuttamaan pahoja säröjä monikultturistien muuriin ja vaatimuksiin yhdenmukaisesta maahanmuuttoliturgiasta.

Ei ole kysymys palvomisesta, vaan arvostamisesta.
  
  23. marraskuuta 2008 18:08:19

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Hassiksenpolttajajengin käsitykset länsimaisesta kulttuurista hengettömänä ja rappeutuneena ja kaikista muista kulttuureista sitä parempina ja alkuvoimaisempina taas ovat tavallista jonninjoutavaa romantiikkaa, jota ei tarvitse edes kommentoida.

Panun(kin) mielestä vihreet on romantikkoja.
  
  23. marraskuuta 2008 18:14:52

Nimi : Hemmo Paskiainen
  
Viesti : Joko olette lukeneet "spam&destroy"-viesteistä?

http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=135208&postdays=0&postorder=asc&start=555
  
  23. marraskuuta 2008 18:15:47

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Kummallista, että viestejäni ei julkaistu"

JepJep

Tässä aiemmin lähetin yhden helmen, tässä lisää.

"Neekerinlevittäjät siirsivät miljoonia mustia orjatyövoimaksi. Kun suhdanteet muuttuivat ja koneet tulivat vain työttömät neekerit jäivät".

"Entäpä Etelä-Afrikka, jonka juutalaiset vapauttivat Apartheidista, eikös sen pitäisi olla taivas nyt? Ai joo ei se ole, vaan ihmisiä murhataan 50 000 vuodessa ja valkoisilla ei ole mitään oikeuksia".

"Empiirinen tieto, että 9 kymmenestä pihakaduilla autojaan pitävistä on monikulttuureja. Kulttuurirelativismi on lain yläpuolella, kuten pitääkin. Vaikka sitten paloautot ja ambulanssit eivät pääsisikään perille".

"Partaradikaaleja kurkunleikkaajia joilla ei ole asiaa eeuun alueelle!" Siis turkkilaiset.

"Mutta katsokaa ppt esitys, rikkaiden neekereiden häät. Siis näillä neekereillä on se "mahdollisuus", ja mihin he kuluttavat ne rahat, mitkä ovat hengelliset saavutukset kun neekerillä on se mahdollisuus $$$".

"Ei ihmetytä, että miksei ole mustia taidemaalareita ja mistä johtuu, että yleensäkin neekerien "taide" on jou-jou-tyylistä räppiä tai joku hassu kasvonaamari.

Tosin, näillä ei ole kanssa hirveästi älyä jaettu. Kuten ei monellakaan noilla Hollywoodin julkkiksilla".

"Niin ovat nämä Thorssin "huippuosaajat" yhdestä puusta jo ennestään Suomessa 500 -vuotta loisivien heimoveljiensä kanssa, ettei tarjottu työ kelvannut, varastaminen ja kerjääminen ja myös Suomessa suoritettu alaikäisen joukkoraiskaus on paremmin verissä. Kyllä luulisi, jos ihminen "oikeasti kerjää" kerjäämisen vuoksi elantonsa eteen, niin luulisi kaikki annettu apu kelpaavan, jos joku tarjoaa, edes jonkun oljenkorren tienata elantonsa laillisesti. Maassa maan tavalla tai takaisin Romaniaan tai ainakin pois Suomesta".

"Jokainen joka on tai on ollut myönteinen toisrotuisten maahanpäästämiselle on Suomen kansan vihollinen. Peruste on rikostilastot. Asiasta voitte inttää neekerinnussijoiden kanssa vaikka maailman tappiin asti mutta ette voi keksiä sellaista argumenttia mikä saa heidät muuttamaan mielensä koska kyse ei ole mielipiteistä tai faktojen puutteesta vaan perustavanlaatuisesta erosta mielenlaadussa".

Ja Tehän ette ole rasisteja? Suuri osa kommenteista on kuukausien takaa, joten olisi varmaan ollut aikaa siivota niitä? Ukkolan esimerkki on vain jäävuoren huippu.

Kuitenkin, kun mainittiin ulkomaalaisten sotkevan niin paljon, kertoisin asuneeni Kurvissa, jossa minun tervehti joka päivä juopon suomalaisen kuseva kyrpä. Helsingin nimi olisi yhtä hyvin voinut olla kusinki. Näitten deekujen jutut ovat aivan samanlaisia mitä tossa edellä.

  
  23. marraskuuta 2008 18:19:25

Nimi : Juski
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Aika moist paskaa Halla-Ahosta median ja piipertäjien taholta. Olen tekemisissä maahanmuuttajien kanssa työkseni enkä vastusta jos vaan työt maistuu ja paperit kunnossa. Eli laittomia oleskelijoita on suomessa tietääkseni tuhansia. Mutta media kohtelee Halla-Ahoa huonosti eikä paljon arvosta niitä ketä häntä äänesti.
  
  23. marraskuuta 2008 18:25:16

Nimi : Kekke
  
Viesti : Jackass, "Ja Tehän ette ole rasisteja? Suuri osa kommenteista on kuukausien takaa, joten olisi varmaan ollut aikaa siivota niitä? Ukkolan esimerkki on vain jäävuoren huippu."

Otapas nyt silmä käteen ja lue siitä keskustelun etusivulta se disclaimer jossa todetaan että keskustelupalstan kannanotot eivät ole järjestön.
  
  23. marraskuuta 2008 18:34:39

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Ja Tehän ette ole rasisteja?"

Ketkä ihmeen "Te"?

"Kuitenkin, kun mainittiin ulkomaalaisten sotkevan niin paljon, kertoisin asuneeni Kurvissa, jossa minun tervehti joka päivä juopon suomalaisen kuseva kyrpä."

Ilahduttavaa kuulla, että kauniissa pääkaupungissamme mulkuillakin on käytöstavat.
  
  23. marraskuuta 2008 18:41:50

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Panulla on nyt maaninen vaihe päällä.

Tai no, niinhän sillä taitaa vähän aina olla.
  
  23. marraskuuta 2008 18:46:02

Nimi : Uuno
  
Viesti : Jackass, saisitko orgasmin jos kertoisin olevani rasisti?

Varmasti Sisun keskustelupalstalla on rasistista tekstiä, samoin kun vihreiden tai vasemmistoliiton palstoilla. Tosin sinä huomaat vain toisen.
  
  23. marraskuuta 2008 18:52:42

Nimi : ha ha
  
Viesti : Alkaako homma hiipua(provo) vai väsyykö trollit kun ei viestejä ole pariin päivään tullut niin runsaasti? Juttuja kyllä riittäisi puitavaksi, tosin taitaa viikonloppuna kunnnon perheelliset olla perheensä kanssa.
  
  23. marraskuuta 2008 18:52:58

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Kurvissa, jossa minun tervehti joka päivä juopon suomalaisen kuseva kyrpä.

Kuukerin Nelli siis teki lasikukon?
  
  23. marraskuuta 2008 18:53:12

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Jackass:
"Ja Tehän ette ole rasisteja? Suuri osa kommenteista on kuukausien takaa, joten olisi varmaan ollut aikaa siivota niitä?"

Lainaus keskustelupalstan säännöistä: "Viestejä ei tarkisteta etukäteen, eikä niitä sensuroida jälkikäteen. Kuten lukija voi arkistoja tutkimalla nähdä, kaikki mielipiteet ovat sallittuja." Tosin kiellettyä palstalla on esimerkiksi "Törkeä kielenkäyttö ja nimittely.", johon eräs ääliö-sanaan ihastunut tapauskin on sortunut jatkuvasti. :) Kivoja yleistyksiä kuitenkin teet. Kuten sinullekin koetin jo edellä sanoa, eiväthän esimerkiksi kaikki fanittamasi Ilta-Sanomien keskustelupalstan viestit ole Ilta-Sanomien ja kaikkien sen lukijoiden mielipiteitä, vai mitä? Jotenkin hassua, vaikkakaan ei sinänsä yllättävää, ettet tuotakaan ymmärrä. :)
  
  23. marraskuuta 2008 18:56:14

Nimi : Ravintolatyöntekijä Oulusta
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Yksittäistapaus jota ei saa yleistää:

Työskentelen Oulussa nimeltä mainitsemattomassa yökerhossa. Perjantaina joukko tummapintaisempia kavereita päätti tulla vieraaksemme johtaen seuraavaan tapahtumaketjuun:

Yksi heistä häiriköi toistuvasti asiakkaita sekä muutamia henkilökunnan jäseniä ja lopulta kävi käsiksi henkilökuntaan. Ulos "saatettaessa" kaksi samaan heimoon kuulunutta kaveria päätti auttaa pulaan joutunutta kaveriaan mikä johti pienimuotoiseen heimosotaan järjestyksenvalvojien ja kys.asiakkaiden välillä. Onneksi järjestysmiehet olivat kyseisiä asiakkaita vahvempia ja heidät saatiin poistettua ravintolasta.

Näin törkeää ja provokatiivista käyttäymistä en ole koskaan nähnyt muilta kuin nimenomaan näiltä Afrikan sarven asiakkaiden osalta, vaikka kaikennäköistä menijää ja örveltäjää tulee ja menee joka viikonloppu.
  
  23. marraskuuta 2008 19:00:27

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Minulla on myös hieman sellainen olo että Vieraskirjassa jotkin kirjoittajat ovat aavistuksen rasistsia. Tämä siis siinä merkityksessä että uskotaan rotujen välisiin eroihin.

Täällä esima aika usein viitataan vaikka Vanhanen Seniorin tutkimuksiin kansojen välisistä älykkyyseroista. Niihin muuten kuuluvat että kauko-idän asukit ovat meitä älykkäämpiä. Samoin on todennäköisesti jonkin Vieraskirjalaisen toimesta todettu että joissain urheilulajeissa on selkeä ero rotujen välillä, sellainen joka ei erotu vain sosiologisen taustan perusteella. Ilmeisimpänä tumman rodun edustajina erilaiset juoksijat.

Jossain määrin täällä myös on varmaankin henkilöitä jotka uskovat että roduissa on eroja, erityisesti mitä tulee taloudelliseen menestykseen.

Itse pidän asiaa kiistanalaisena ja haluaisin että asiaa tutkittaisiin neutraaleista tieteellisistä lähtökohdista enemmän. Olen kuitenkin hieman alkanut pohtimaan että moneen taloudelliseen epäsuhtaan tuo voisi olla selitys.

En kuitenkaan usko että täällä on sen sorttisia rasisteja kovinkaan selkeästi jotka sanoisivat että "kaikki neekerit on homoja" tai jotain muuta yhtä tyhmää. En usko edes että täällä (tai niissä etsimissänne hirveissä rasistipiireissä) on paljoa sellaisia "ihonvärin vuoksi turpiin"-tyyppejä.
Sellaisia kyllä voi olla jotka sanovat että "ryhmäraiskareille turpiin, vaikka olisivat erivärisiä".


Mielestäni vähintään hypoteesi geeniklusteireiden eroista pitää voida sanoa ääneen, ja siten alistaa se mahdollisuuksien mukaan tieteelliselle kritiikille - ja mahdollistaa myös asian tutkimisen niin että siitä voitaisiin jotain sanoa.

Ihmisarvon eroa nuo eivät tuota siinäkään tapauksessa että ovat totta. Joskin tietysti tuottavan yhteiskunnan jäsenten välinen täydellinenn tasa-arvo tällöin saattaisi tulla kyseenalaiseksi, mutta se on vielä kuvitteellinen keskustelunaihe.


Vastasiko mielenkiintoosi? (Ylläolevat tietysti vain minun mielipiteitäni, eivät tutkimuksia eivätkä minkään ryhmittymän julkilausumia, jos sitä ei joku jo tähän mennessä ole tajunnut)
  
  23. marraskuuta 2008 19:05:01

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Suuri osa kommenteista on kuukausien takaa, joten olisi varmaan ollut aikaa siivota niitä?"

Kuinkahan suuri osa niistäkin on perua, "käynpähän vähän örveltämässä tuolla saitilla, niin saanpahan sitten huutaa, että täällähän on örvelletty" ?
  
  23. marraskuuta 2008 19:08:03

Nimi : Mikael
  
Viesti : Kulttuurisesti rikkaammassa kultamunien maassa jossa virkamiehet nobelilla palkittua ex-presidentiä myöden laulavat kuolemaa vähemmistölle on 3016 vähemmistön edustajaa näillä näkymin.

"Beeld journalist Fanie van Rooyen reports that in the second massive farm attack by a large gang on an Afrikaner family within two days, the Legemar family was besieged and their farmhouse peppered with 30 bullets last night.

The parents and their five children, Cor, 21, Willemien, 20, Petra, 16, Dieter, 13 and Cariene 9 had a miraculous escape, they believe. The family homestead is located only 3km from the home of Dr Duncan Prinsloo, 61, shot in his back last night during an attack in which his wife Laetitia, 54, was shot dead."

Nr.3016 Laetitia Prinsloo

3016:14=215 vuodessa ja Suomen väkilukuun suhteutettuna noin 20 pitserian pitäjän tai muun vastaavan rasistista murhaa vuodesssa plus tietenkin ruotsalaisten(Siellä Zimbabwelaisten) pamputtamit,viidakkoveitsin silpomiset polttomurhineen päälle jne.

Niin kuka se sanoikaan aikoinaantapa talonpoika päivässä ja mihin se viittasi hmm?

Samaa vanhaa laulua
,mutta onneksi fundammentolistisista uskoista voivat ihmiset parantua ja silmät avautua,ei ne saa meita kulkemaan sinne minne haluavat.
  
  23. marraskuuta 2008 19:15:47

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti :

"Kuitenkin, kun mainittiin ulkomaalaisten sotkevan niin paljon, kertoisin asuneeni Kurvissa, jossa minun tervehti joka päivä juopon suomalaisen kuseva kyrpä."

Kyllä mulkut toisiaan tervehtii.
  
  23. marraskuuta 2008 19:20:19

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Anu Sorja: "Kyllä mulkut toisiaan tervehtii."
Illan paras. :)
  
  23. marraskuuta 2008 19:25:32


guestbook © freebok.net