Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 99276-99300

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "PerSu:n muovaaminen ympäristöprofiloituneeksi loisi luontevan kodin niille vihreille joiden perse alkaa kuumeta liikaa tulevassa puhdistuksessa."

Pirkko-Ruohonen Lernerin pitämä PS:n ryhmäpuheenvuoro kotimaisen energian puolesta löytyy täältä

[link=http://www.eduskunta.fi/thwfakta/hetekau/hex/hxent.htm]http://www.eduskunta.fi/thwfakta/hetekau/hex/hxent.htm[/link
  
  23. marraskuuta 2008 15:24:49

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : Auts.

http://www.eduskunta.fi/thwfakta/hetekau/hex/hxent.htm
  
  23. marraskuuta 2008 15:29:50

Nimi : kojootti
  
Viesti : "PerSu:n muovaaminen ympäristöprofiloituneeksi loisi luontevan kodin niille vihreille joiden perse alkaa kuumeta liikaa tulevassa puhdistuksessa."

Sehän olisikin temppu sinänsä. Perstuntumalta on sellainen käsitys, että luontoarvoja arvostaa melko moni nuivisti. Ainakin hyvin suuri osa minun tutuistani, itseni mukaan lukien. Perussuomalaisuuteen liittyy mielikuvissani puhdas luonto.

Muuttuisiko Vihreiden puolueen nimi tällöin, jos luontoihmiset loikkaisivat PS:n puolelle, pelkäksi jälkiliitteekseen - De Dorka?
  
  23. marraskuuta 2008 15:37:23

Nimi : reino
  
Viesti : Nikopol: "Jussi Halla-aho - 2000-luvun alun merkittävin poliittinen ajattelija ja vaikuttaja!"

Miten niin alun? Mestarin valtakunta on tietenkin tuhatvuotinen, kuten skenen henkeen kuuluu. Katsotaan sitten 3000-luvun alussa uudestaan.

Sillä vihreällä Jukalla oli paljon hyviä pointteja, mutta minä en ymmärrä, että mitä Jussilla tai kellään maahanmuuttokriitikolla voisi olla sitä vastaan, että kehitysmaiden tilannetta parannetaan esim. kv. kaupan rakenteita muuttamalla tai millä tahansa keinolla niin, että sieltä ei enää tarvitse lähteä pakolaiseksi. Parantakaa vain ihmeessä, jos osaatte. Sehän olisi hyvä vaan.
  
  23. marraskuuta 2008 15:49:57

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuo 'ihmisen' kirjoittama ja siteeraama on kyllä hieno asia. Tuotahan tässä vain on odoteltu! Eli jos monikulttuurin ystävät alkaisivat argumentoida ja vielä asiapohjalta niin tämä 'halla-ahoismi' on melkein saavuttanut tavoitteensa.

Uskomatonta ja hienoa. Jos maahanmuuttaja-asiaa päästäisiin katsomaan fakta- ja yhteiskunnan hyötynäkökulmasta niin olemme juuri oikealla tiellä.

Mielestäni Jussinkin kannattaisi huomioida tuo teksti, ainakin jos sen oikeasti saa kytkettyä vastapuolen mielipiteeksi. Olisi niin helppo - ehkä liiankin? - sanoa että no mitäs tässä on odoteltu koko ajan!
  
  23. marraskuuta 2008 15:57:40

Nimi : P
  
Viesti : "Miten niin alun? Mestarin valtakunta on tietenkin tuhatvuotinen, kuten skenen henkeen kuuluu. Katsotaan sitten 3000-luvun alussa uudestaan."

Iltapulu ja dzjuurnalisti "Kakolan Anus" uutisoivat huomenna;

"Halla-ahon vieraskirjassa suunnitellaan 1000-vuotiseksi suunnitellun Hitlerin Kolmannen valtakunnan uusintamista!"

  
  23. marraskuuta 2008 15:58:22

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Trollass... äh, siis Jackass: :)

Huomasitko, että Ilta-Sanomat sensuroi pienen tämänaamuisen heittosi keskustelupalstaltaan?
Yritin laittaa siihen kaksikin eri vastausta, mutta sensuroivat nekin - ja varmaan niiden pohjalta sinun viestisi. Sitä lyhyttä viestiäsi minulla ei ole tallessa (viittasit siihen Sisun keskustelupalstalta väärin lainattuun juttuun), mutta vastaukseni kyllä. Ole hyvä:

1. "Itse en tuolla foorumilla ole edes käynyt, mutta kuten jo tiedätkin, tuo Sirnön esittämä "lainaus" on taas hienoa tutkimusta, sillä tuollaista lainattua tekstiä (lainausmerkit kun ainakin akateemisten ihmisten keskuudessa ilmaisevat, että pitäisi olla suora lainaus) siellä ei kerrotun mukaan ole. Eli kyseessä jälleen kerran tahallinen vääristely, joka sama toimittaja joko tekee tai päästää eteenpäin tarkoitushakuisesti. Ei tosin yllätä minua - kuten ei sekään, että juuri sinä laitoit sen tänne sellaisenaan. :)"

2. "Tuosta valheellisen lainauksen sisältävästä keskustelufoorumijutusta muuten vielä (sitä odotellessa, josko edellinen viestini taas pysähtyi sensuuriin, sillä arvostelin "toimittaja Ukkolaa"): jotenkin kummallista, että nykyaikana halutaan nostaa esiin jokin keskustelufoorumilla kirjoitettu asia ikään kuin koko puolueen/joukkueen/ryhmän/lahkon/tms kantana. Kuka tahansa pystyy kirjoittamaan foorumeille (myös tarkoitushakuinen toimittaja tai hänen avustajansa), eikä läheskään kaikilla foorumeilla yksinkertaisesti ole resurssseja aktiiviseen valvontaan. Ja onhan esimerkiksi tällä foorumilla jo ainakin yhden kirjoittajan toimesta leimattu perussuomalaisten äänestäjät kouluttamattomiksi, alkoholisteiksi ja rikollisiksi, vaikka sensuuri päällä onkin. Tuskin se on kuitenkaan koko Ilta-Sanomien kanta asiaan, vai mitä?"

Kummallista, että viestejäni ei julkaistu... heh. :)
  
  23. marraskuuta 2008 16:04:03

Nimi : P
  
Viesti : "

Kommenttiosasto muuten on auki eikä sitä sensuroida - mutta sen lupaan, että Keskusrikospoliisille lähetetään taatusti kopiot koko keskustelusta. Itse en aio siihen sontaan kättäni lykätä - reuhatkaa nyt kerrankin rauhassa ja oikein luvan perästä.

Panu Höglund"

Kas kas Hönu on kovana. Vai ei sensuroida?

Kokeillaampas:


"raiskaajan siitin on oikeuden miekka" ?

Ihan kyssärinä vaan? Siteeraako Hallava hevoinen sinua ihan ihan oikein? Kaipa tuonkin voi postata KRP:lle tämän raiskauskohinanan jälkipyykkeihin?
  
  23. marraskuuta 2008 16:04:47

Nimi : Lexor
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Onko kellään kokemuksia monikulttuurisen taloyhtiön pesuloiden käytöstä?"

Tästä on jo aikaa, mutta vuosituhannen alussa kun olin riippuvainen taloyhtiön pesulasta, niin samassa yhtiössä asuvan afrikasta kotoisin olevaan perheen teini-ikäinen vesa kävi aina vähnä väliä paskomassa pesulan kuivausrumpuun ja pisti sen pyörimään. Vaatteiden peseminen pesulassa muuttui mahdottomaksi ja oli pakko vähistä rahoista hankkia itselleni 20 vuotta vanha pesukone.

Yämä pesukone oli siitä veikeä, että kun se alkoi linkoamaan, niin lähtö kuulosti siltä kuin takapihalta olisi lähtenyt järeämmän luokan suikukone. Koko linkouksen ajan sitten meteli oli sitä luokkaa, että oli parempi lähetä kämpästä ulos. Naapurit taisi tykätä siitä.
  
  23. marraskuuta 2008 16:05:24

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Ei pliis hei Panun teksteistä suoria lainauksia. Tulee likainen olo.
  
  23. marraskuuta 2008 16:10:02

Nimi : Pawl
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Lienevätkö repivä myrsky ja lohduton pimeys merkkejä Mestarin paluusta kaupunkiin?

En yllättyisi, jos lentokentällä olisi joku Ukkola-osaston hyeena kärkkymässä kohulausuntoa.
  
  23. marraskuuta 2008 16:10:07

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hehheh...Panu lupasi olla paitsi sensuroimatta myös "lykkäämättä käteään sontaan" (= osallistumatta keskusteluun), mutta jotenkin tämän kommentin perustella tuntuu siltä, ettei Panu sittenkään malttanut olla työntämättä lusikkaansa soppaan:

18.

”16.

Kas, Panu osoittaa kirjoituksellaan todeksi kaiken, mitä hänestä on Halla-ahon blogissa, varsinkin uusimmassa kirjoituksessa kerrottu. Enpä olisi uskonut, että menet näin halpaan.

Ai niin, terveisiä kaikille tutuille kollegoille KRP:iin.

23.11.2008 klo 14.26, Jaakko3 (vierailija)”

Jaahas, totta näyttää olevan, että slaavilaiset tekniikat ovat käytössä. Tässä yritetään tuottaa Panulle stressireaktiota käyttämällä moniselitteisyyttä ja epämääräistä vihjailua. Tällä tavalla koetetaan kuluttaa Panua. Venäjällä on silkkaa kansalaistaitoa olla välittämättä tällaisista. Panukin varmaan osaa jo paksuntaa nahkansa tarvittaessa.

23.11.2008 klo 15.00, Psykologian opiskelija (inhimillisyyden ja Panun tukija) (vierailija)


No, voin olla väärässäkin, mutta kommentin aloittaminen sanalla "Jaahas" on kyllä puhdasta Panu-tyyliä, asiasisällöstä nyt puhumattakaan.
  
  23. marraskuuta 2008 16:11:13

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Varovainen analyysini on että Jussin kannatus sai liikkeelle ne ajattelevat yksilöt vihreissä jotka eivät ennen uskaltaneet kertoa nomenklatuuralle että nykymeno on perseestä."

Oman varovaisen näkemykseni mukaan noussut äänestysprosentti kertoo nukkuvien puolueen rivien harvenneen PerusSuomalaisten hyväksi, ja tätä liikettä kannattaa vahvistaa, sillä nukkuvien puolue on ehdottomasti suurin maamme puolueista.

Ihmisille on hyvä kertoa, että nyt on olemassa vaihtoehto politiikassa, perinteisen pullamössön sijaan, eli äänestämällä voi taas vaikuttaa.

Homma kohti eduskuntavaaleja !!
  
  23. marraskuuta 2008 16:30:28

Nimi : Tyyppi
  
Viesti : "Culture is gene expression. If enough Mexicans inhabit any area on the
planet, that area will look exactly like Mexico in short order."

Joo, siksi nälänhädässä eläneet suomalaiset, ja suomalainen yhteiskunta oli olennaisesti samanlainen esimerkiksi 1900- 1500- ja 900-luvulla. Not.
  
  23. marraskuuta 2008 16:34:13

Nimi : Sardyn
  
Viesti : Gaan lees die redes waarom Finne die Afrikaanse taal nounet moet begin aanleer.

I think the Whites of Africa have a better chance of surviving as a cohesive group and in retaining their place in southern Africa than you people in Europe do. Don't mock us too much, your children may be running to us to ask us how to survive, because clearly, your methods do not work and you have no conception of how to deal with Third World people at all and even less of an idea of how to survive among them.
Posted By: Jan
AfricanCrisis Webmaster


http://www.africancrisis.co.za/Article.php?ID=38721&
  
  23. marraskuuta 2008 16:38:46

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tyyppi : "[..]exactly like Mexico in short order"

  
  23. marraskuuta 2008 16:39:00

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Olen sitä mieltä, että JHA:ta vastaan kannattaisi nyt käydä asialinjalta, parhaimman argumentin periaatteen merkeissä."

Tuohan kuulostaa lupaavalta!
Jos tähän asti käydyn keskustelun ja osapuolien esittämien parhaiden argumenttien pohjalta tehtäisiin vaikka keskusteluohjelma telkkariin, olisi käsissä kansaa huutonaurattava uusi formaatti. Maahanmuuttoasioista ja monikulttuurisuudesta keskusteltaisiin kerran viikossa parhaaseen katseluaikaan.

Nimeksi voisi sopia vaikka: "Turpa kii, rasisti!"
  
  23. marraskuuta 2008 16:40:45

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Kelin puolesta tosiaan näyttäisi siltä että Saatana saapuu Moskovaan, ei kun Mestari saapuu Helsinki-Vantaalle. Jos sinne pystyy laskeutumaan tässä myterissä.

Joku käyttää suorastaan slaavilaista keinoa pitääkseen Jussin poissa maasta.
  
  23. marraskuuta 2008 16:58:43

Nimi : Jyri Snellman (entinen Jyri Kärkkäinen)
Kotisivu : Pornstar Midori
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Midori ei ole valkoinen, mutta minun mielestäni hän on silti heteronainen.
Hän oli sylissäni vuoden 2001 sExhibition -messuilla, toivoin silloin ajan pysähtyvän.
  
  23. marraskuuta 2008 16:59:54

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Nimi : Pawl
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä

Viesti : Lienevätkö repivä myrsky ja lohduton pimeys merkkejä Mestarin paluusta kaupunkiin?

Hahahaa!
JHA ei käytä lentokonetta vaan järjestää myrskyn ja ratsastaa sen selässä kotiin,hehhee...Kukas se olis sitä mieltä että käyttää kylpytakkinsa vyönä elävää käärmettä?( Tämä tosin on vaarallinen paljastus, siitä saavat taas vihreät aihetta syytetoimiin eläinrääkkäyksestä )

Tuossa pähkäilin vihreiden leiristä tullutta tuhoamisjuttua, että homma hoituu järjestämällä Persujen talouden kuntoon.
Siis halutaan nyt ikään kuin rahalla ostaa ääniä jotta saisivat sitten jatkaa sekopäistä ja tuhoavaa politiikkaansa?
Omasta puolestani voin todeta että minun ääneni ei ole ostettavissa millään epämääräisillä lupauksilla taloudellisesta tuesta.

On myöskin niin että Vihreiden käsityksistä poiketen ainekaan minun taloudellinen tilanteeni ei anna aihetta valitamiseen, itse asiassa olen varsin tyytyväinen enkä ole mankumassa mistään suunnasta yhtikäs mitään, veronikin maksan mukisematta(Kuinkahan monta mokuttajaa minäkin olen osaltani ruokkinut?).

Vihreissä ei nyt käsitetä lainkaan että he itse ovat Halla-aho nimisen miinakentän itselleen luoneet ja joukolla sinne sitten juosseet näkyvillä olevista varoituksista huolimatta.
Nyt sitten mielipuolisesti paniikissa miinakentässä miinojaan polkevat ja syyttävät tästä varoittajia?
Ei hyvää päivää sentään....

Olisi syytä alkaa ymmärrtää että jos asiallista kritiikkiä esitetään kysymyksin höystettynä niin vastaamatta jättämisellä tai sillä normaalilla rasisti/natsi kortilla saa aina uuden miinan kentälle.

Olen tässä vuosien ajan aina silloin tällöin joutessani eri keskustelupalstoilla esittänyt joihinkin arveluttaviin visioihin kyssäreitä, _YHTÄKÄÄN_ asiallista vastausta en ole saanut vaikka olen viimoiseen saakka välttänyt provosoitumistakin.

  
  23. marraskuuta 2008 17:00:51

Nimi : Mestarin paluu
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Lienevätkö repivä myrsky ja lohduton pimeys merkkejä Mestarin paluusta kaupunkiin?

Hahahaa!
JHA ei käytä lentokonetta vaan järjestää myrskyn ja ratsastaa sen selässä kotiin,hehhee...


Kyseessä lienee sellainen Kalevalainen Tulimyrsky.
  
  23. marraskuuta 2008 17:12:02

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jukka Jonninen: ’Tummat pilvet ovat siis jo kauan keräntyneet horisonttiin ja ovat nyt sitten viimein liikkeessä…Mies ei edes yritä ratkaista ongelmia – hänen agendallaan tuntuu sen sijaan olevan näiden ilmiöiden ja skisman pahentaminen…’

Aika mielenkiintoisia ovat nuo Jukka Jonniset nerokkaat ehdotukset ongelmien ratkaisemiseksi.
1. Tapakoulutus.
2. Globaalit henkilökohtaiset päästökiintiöt.
3. Maahanmuuttajien työllistymisen edesauttaminen.

Surullisinta tässä on se, että yliopistossa opiskeleva ihminen taitaa ihan oikeasti uskoa noihin keinoihin.

Mutta pilkahti siellä välillä ihan terve järjen valokin välillä. Tosin se kyllä sammui sitten nopeasti.
  
  23. marraskuuta 2008 17:16:13

Nimi : Junakohtaus
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Erityisen lystiä on, että nyt kun kommentointi on vapaa, mitään erityistä rynnistystä Spöklundin kommenttilootaan ei ole näkynyt.

Tosin jokin pieni ääni sisälläni väittää sinne yön tunteina ilmestyvän mitä verenhuuruisinta uhkailua nimimerkeiltä, joista kukaan ei ole koskaan kuullutkaan.
  
  23. marraskuuta 2008 17:24:41

Nimi : James Hirvisaari
Kotisivu : Mikä on Suomen Sisu?
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Mikä on Suomen Sisu?
  
  23. marraskuuta 2008 17:25:48

Nimi : Kokoliha
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kelin puolesta tosiaan näyttäisi siltä että Saatana saapuu Moskovaan, ei kun Mestari saapuu Helsinki-Vantaalle. Jos sinne pystyy laskeutumaan tässä myterissä.

Toivottavasti ne Mestarin matkalaukussa saapuvat 20 krokotiilinpoikasta ovat kunnossa.
  
  23. marraskuuta 2008 17:29:38


guestbook © freebok.net