Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 99226-99250

Nimi : Janne
  
Viesti : Suomesta on tulossa monikulttuurinen:

Poliisiylijohtaja Mikko Paateron mielestä Suomeen olisi luotava koulupoliisijärjestelmä

Kouluissa poliisi ?! Asiat ovat menneet siinä vaiheessa jo pois raiteilta, mikäli lasten kasvattaminen edellyttää valtion väkivaltakoneiston paikallaoloa. Miten nämä henkilöt osaavat aikuisenakaan käyttäytyä?Toisaalta kaksi viikkoa sitten Paatero ehdotti että tarvitaan lisää maahanmuuttajia ratkaisemaan poliisin työvoimapulaa; tällä ei ole mitään tekemistä poliisikoulun aloituspaikkojen kanssa, mistä jokainen poliisi värvätään.
  
  23. marraskuuta 2008 10:51:36

Nimi : Jaska J.
  
Viesti : Razze: Toisenkäden kuulopuheita ahkerasta yksilöstä, tuostako pitäisi päätellä että kaikki somalit ovat ahkeria työntekijöitä?
  
  23. marraskuuta 2008 10:58:28

Nimi : Matti vaan
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Jaksamista Jussi! Vaikka nahka onkin jo kovettunut netissä melskatessa, niin se tuntuu ihan eri lailla saada rapaa naamaan vanhalta medialta. Nyt loanheittoa pääsee seuraamaan kaikki sukulaiset ja tuttavat, jotka on olleet autuaan tietämättömiä siitä intternetistä.

Koita pitää pää kylmänä! Tämä viimeisin Iltasanomien sontakuorma kyllä heitti rankan paskakuorman peliin. Netissä vähänkin enemmän notkunut porukka tunsi kyllä keitä nämä kimppuusi höykytetyt "asiantuntijat" olivat. Me tiedämme kyllä keistä oli kyse. Paskapuheet pitää oikaista ja taustat on syytä kertoa. Ei silti ehkä kannata ruveta analysoimaan kimpussasi olevien kiusaajien persoonia liian syvällisesti, muuten otsikoihin revitään analyyseistä poikivat keskinäiset kiistat ja silloin on saatu keskustelu ohjattua aivan väärille teille.

Pysytään asiassa. Koirat haukkuu, mutta karavaani kulkee.
  
  23. marraskuuta 2008 11:02:38

Nimi : MikkoK
Kotisivu : Kontrolli
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuosta voi lukea turvallisuusalan työntekijöiden (mukana valmistuneita, opiskelijoita, virassa olevia sekä työttömänä olevia poliiseja) mielipiteitä ja faktaa poliisien karjuvasta työllisyyspulasta. Mukana myös tietoa siitä miten esim. Helsingissä on kusetettu suurilla uutisilla isoista lisämäärärahoista, jotka eivät ole johtaneet yhdenkään uuden viran perustamiseen yms. mielenkiintoisia pointteja. Jos viitseliäisyyttä on ja aihe kiinnostaa kannattaa lukea ketju loppuun asti, vaikka se melko pitkä onkin.
  
  23. marraskuuta 2008 11:07:06

Nimi : Nuorinainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tämäkin on varmaan jo tällä ajat sitten huomattu. Mutta koska itse olen vasta tutustunut tähän omituiseen kuohuntaan Halla- ahon ympärillä on pakko tulla kommentoimaan.

Mitä tarkemmin olen seurannut tätä ilmiötä JH:n ympärillä, ei voi kuin todeta että nämä Ukkolalaiset ovat itse äärimmäisen ennakkoasenteisilta tapauksilta. Ajattelu on vähintäänkin rasistista. Nämä tyypit, jotka edustavat fundamentalistista suvaitsevaisuususkontoa, osoittavat niin suurta ennakkoluuloisuutta esimerkiksi JH:ta kohtaan että siinä ei ole mitään eroa ihan oikeaan rasistiseen ajatteluun verrattuna.

Tuo mielikuva, jonka ukkolalaiset ovat JH:sta päähänsä luoneet tuntuu olevan niin piintynyt heidän aivoihinsa, että se on ihan sama mitä sanoo, se tulkitaan aina tuon rasistisen suodattimen läpi.

Kävin tästä kuohunnasta toisella palstalla keskustelun kun vielä olin itse mielikuvieni armoilla. Toinen osapuoli oli sitä mieltä, että jos suomalainen mies ottaa kantaa maahanmuuttajien tekemiin raiskauksiin, tarkoittaa se sitä, että suomalaisen miehen viesti on: "meidän naisiamme ei tule raiskaamaan kukaan muu kuin me itse."

Hmm. Todella outoa logiikkaa.

Jos JH (tai hänen tyhmä ja yksinkertainen äänestäjänsä - itse en siis ole äänestäjä) sanoo "tänään on huono ilma" nämä älyn jättiläiset tietävät että JH tarkoittaa "huono ilma on maahanmuuttajien vika ja sen vuoksi maahanmuuttajat pitäisi tappaa".

Mieleen jäi soimaan vielä yksi viesti, joka alkoi näin: "Halla- aho on äärioikeistolainen. Ei pidä olla samaa mieltä hänen kanssaan. Eikä kenenkään äärioikeistolaisen kanssa."

Siis ei saakeli! Nää tyypit taitavat olla ihan tosissaan. TuoKIN kuulostaa jonkun kultin mantralta. Sieluni silmillä näen miten ukkola ja ukkolalaiset aloittavat päivänsä monotonisella mantralla: "Halla- aho on äärioikeistolainen. Ei pidä olla samaa mieltä hänen kanssaan."

"Halla- aho on äärioikeistolainen. Ei pidä olla samaa mieltä hänen kanssaan."

"Halla- aho on äärioikeistolainen. Ei pidä olla samaa mieltä hänen kanssaan."

"Halla- aho... jne"

Hohhoijaa.

No tämä oli pakko rykäistä tänne. Hyvää huomenta kaikille. =)
  
  23. marraskuuta 2008 11:08:39

Nimi : reino
  
Viesti : "Meidän naisiamme ei tule raiskaamaan kukaan muu kuin me itse."

No, eikös tuo ole ihan hyvä lähtökohta? ;) Siinä on ainakin asia esitetty sellaisella tavalla, että vähän machommastakin kulttuurista tuleva ymmärtää. Eikä tuossa ole sinänsä mitään, mikä pakottaisi suomalaisen miehen raiskaamaan yhtään ketään.

Vai olisiko parempi asenne esimerkiksi:
"No en mä itse ikinä raiskaisi ketään, mutta jos jostain muualta tulee joku raiskaamaan meidän naisiamme, niin eihän mulla ole mitään oikeutta siihen puuttua. Katsos kun minä en omista niitä "meidän" naisiamme. Ja jos siihen menee väliin, niin se on väkivaltaa ja rassismia. Että kyllä niiden muiden pitää vain antaa rauhassa toteuttaa itseään."
  
  23. marraskuuta 2008 11:23:39

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Näin saadaan vihukoille ja muille sirniöläisille se anteeksipyyntö:

1) Sanotaan että Mestarin puheet tulisi ymmärtää, nähdä kuvina. Sanallisina piirroksina.

2) Hypetetään sitä Matti Vanhaselle ja vot, johan Masa pyytää punavihervasemmistolaisilta(Setan tai vastaavan organisaation mukaantulo lienee vain päivien kysymys!)anteeksi ja maassa rauha ja ihmisillä on jälleen keskinäinen hyvä tahto.
  
  23. marraskuuta 2008 11:25:47

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Oulussa kolme valtuutettua saaneet persut pidettiin kristillisten (2 paikkaa) ja kokoomuksen epäpyhällä liitolla poissa kaupunginhallituksesta ja lautakuntapaikatkin jaettiin muun porukan kesken. Tämä irvokas näytelmä sai arvoisensa kehykset tämän päivän Kalevan pääkirjoitussivulla jossa ex-pravdalainen Kalevan (kaikkien aikojen huonoin) päätoimittaja Risto Uimoinen kiteytti:
"Oulun uuden valtuuston poliittiset ryhmät hoitivat tyylikkäästi ja hyvässä konsensushengessä ensi vaalikauden vallanjaon. Luottamuspaikat jaettiin ilman arvotonta pikkupolitikointia. Vastuullinen uusi alku herättää luottamusta ajatellen edessä olevia vaikeita ratkaisuja."
Samalla sivulla Uimonen myös muistaa esitää kiitoksen: "Sanomalehtien tilaajille ja lukijoille kaunis kiitos siitä, että he ovat pitäneet Suomen sanomalehdistön kärkimaana maailmassa. Ilman heitä ei alan johto olisi voinut nostaa perjantaina tasavallan presidentin johdolla maljaa itselleen".
  
  23. marraskuuta 2008 11:33:17

Nimi : Markku Stenholm
Kotisivu : Kuvia
  
Viesti : Hammer:

Oliko tämä Sannan viimeisin jo täällä?

Nyt hyökätään Soinin kimppuun ja ViNa:n lisäksi tueksi on saatu vasemmistonaiset Minna Sirnön johdolla.


Perussuomalaiset on isompi puolue, kuin Minna Sirnön Vasemmistoliitto.
  
  23. marraskuuta 2008 11:37:04

Nimi : mmm
  
Viesti : Miten Jussin lainaamat P:n kirjoitukset, mikä on niiden asema noin laillisesti ajateltuna? Eikö naiset ole kansanryhmä ja naisia vastaan väkivaltaan kiihottaminen ole rikollista?
  
  23. marraskuuta 2008 11:40:50

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Laki sanoo näin:

"Joka yleisön keskuuteen levittää lausuntoja tai muita tiedonantoja, joissa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin kansallista, rodullista, etnistä tai uskonnollista ryhmää taikka niihin rinnastettavaa kansanryhmää, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."

Sukupuolen voisi teoriassa nähdä "näihin rinnastettavana" kansanryhmänä, joten jos joku haluaisi olla Panulle todella kusipäinen, tuossa saattaisi olla keino. Toisaalta naisia ei erikseen laissa mainita, ja toisekseen tutkintapyyntö pitäisi tehdä blogikirjoitusten pohjalta, ei joidenkin usenettiin vuosia sitten kirjoitetuista vuodatuksista, joten harmaalla alueella liikutaan.

Henkilökohtaisesti olen kyllä vahvasti sitä mieltä, että mitä vähemmän tuota idioottimaista lakia sovelletaan käytäntöön, sen parempi. En muutenkaan halua feminismille sitä lain suojaa mitä maahanmuuttopolitiikan ylle on yritetty levitellä. Ennemmin tai myöhemmin lapsi menee aina pesuveden mukana. Ihan sama, kuinka paljon runollista oikeutta olisi siinä, että juuri Panu joutuisi puheistaan oikeuden eteen.
  
  23. marraskuuta 2008 11:54:50

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Joka kulttuurin sisällä on monta kulttuuria
22.11.2008 12:05

Marketta Karjalainen

Monikulttuurisuuden kanssa puuhastelu pitäisi Umayya Abu-Hannan mielestä lopettaa välittömästi. Olisi jo aika ruveta puhumaan suoraan ja oikeista asioista kuten demokratiasta, erilaisuuden sietokyvystä ja tasa-arvosta.

Kun suomalaiset siirtyvät sankoin joukoin eläkkeelle, tarvitaan työvoimaksi pian paljon nykyistä enemmän siirtolaisia. Tuoreen tutkimuksen mukaan joka toinen suomalainen ei kuitenkaan halua, että tänne muuttaa väkeä muualta. Jyrkimmin kielteisiä ovat johtavassa asemassa olevat eli ne, jotka päättävät työntekijöiden palkkaamisesta.

Vähemmistökulttuurikoordinaattorina Valtion taidemuseossa työskentelevän Abu-Hannan mielestä monikulttuuriprojekteihin sijoitettu aika ja raha menee hukkaan ja luo väärää tyytyväisyyttä. Kun kannetaan huolta monikulttuurisuudesta, kuvitellaan että siirtolaisuuteen liittyvät ongelmat on ratkaistu.

–Monikulttuurinen tarkoittaa, että on vierekkäin monta ehjää kulttuuria kukin omassa lokerossaan. Emmehän me elä sellaisessa maailmassa. Jo suomalaisuus on monikulttuurinen. Joka kulttuurissa on erilaisuutta. Ranskalainen maanviljelijä saattaa olla hyvinkin samanlainen kuin keskisuomalainen maanviljelijä, kun taas Kalliossa asuvalla nuorella ei ehkä ole tämän kanssa juuri mitään yhteistä, Abu-Hanna vertaa.

Pitäisi pikemminkin puhua kulttuurisesta moninaisuudesta eli diversiteetistä ja kohdata erilaisuuden aiheuttamat pelot ja ongelmat.

Abu-Hannan havaintojen mukaan siirtolaisten olisi suomalaisten mielestä oltava kookospähkinöitä: päältä mustia, mutta ytimeltään valkoisia. Siis ihmisiä, jotka pukeutuvat värikkäästi, mutta käyttäytyvät kuin suomalaiset. Mielellään siirtolaiset voisivat työpäivän jälkeen kadota näkymättömiin.

–Ihmiset voivat toki kohdata toisiaan kulttuurikeskus Caisassa ja Maailma kylässä festivaaleilla. On hyvä, että Suomi-tietoa on koottu monikieliseen infopankkiin, mutta se ei riitä. On käynnistettävä tietoinen työ yhteiskunnan rakenteiden muuttamiseksi tasa-arvoisemmiksi. Työtä on tehtävä yhdessä paikallisten asiantuntijoiden kanssa läpäisyperiaatteella joka tasolla, Abu-Hanna sanoo.

–Pelkään, että edessä on kunnon konflikti, jos suomalaiset heräävät vasta pakon edessä näkemään, ettei entiseen ole paluuta. Sitten kun suurin suomalaisryhmä ovat eläkeläiset ja siirtolaisten osuus alle 18-vuotiaasta väestöstä on valtava, ei elävä kulttuuri enää voi olla perinteistä suomenkielistä. Uusiksi menee myös Suomessa asuvien vähemmistöryhmien hierarkia. Ruotsinkielisen vähemmistön valta-asemasta on pakko luopua, Abu-Hanna ennustaa.

Umayya Abu-Hanna toivoo, että muutokseen osattaisiin valmistautua.

–On etsittävä yhteiset arvot, hyväksyttävä kulttuurinen moninaisuus ja tunnistettava sosioekonomiset erot. Pitää myös tiedostaa, että aika ajoin syntyy väistämättä konflikteja. Niistä selvitään helpommin, jos niihin osataan varautua."

http://www.vantaansanomat.fi/Uutiset/Jutut/Joka-kulttuurin-sisalla-on-monta-kulttuuria

"Tuoreen tutkimuksen mukaan joka toinen suomalainen ei kuitenkaan halua, että tänne muuttaa väkeä muualta. Jyrkimmin kielteisiä ovat johtavassa asemassa olevat eli ne, jotka päättävät työntekijöiden palkkaamisesta."!!!

Kuinkas se nyt noin on?
Eikö se niin ollutkaan, että pienen, pieni osa surkimussuomalaisista halua nykyisenlaista maahanmuuttoa?

Niidenhän piti myös olla ongelmalähiöiden työttömiä keskikaljankittaajia ja amisskinejä!  
  23. marraskuuta 2008 12:05:52

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : "
"Halla- aho on äärioikeistolainen. Ei pidä olla samaa mieltä hänen kanssaan." "

Kuulostaahan tämä toki aavistuksen verran järkevämmältä kuin "Ommmmm....." :)
Vaikutus on melkein sama, mutta tuolla meditaatiolla ei juurikaan valaistuta.
  
  23. marraskuuta 2008 12:17:06

Nimi : Janne
  
Viesti : Oikeaa monikulttuuria Etelä-Afrikassa

If You Tolerate This Your Children Will Be Next

http://img90.imageshack.us/img90/6643/multifailli7.jpg


Jos haluamme välttää muualla tehdyt virheet, paras tapa näytttää olevan monokulttuuri.
  
  23. marraskuuta 2008 12:26:49

Nimi : poropoliisi
Kotisivu : YMTT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ”Oulussa kolme valtuutettua saaneet persut pidettiin kristillisten (2 paikkaa) ja kokoomuksen epäpyhällä liitolla poissa kaupunginhallituksesta ja lautakuntapaikatkin jaettiin muun porukan kesken.”

On tuossa ainakin yksi hyvä puoli: nimittäin jos asiat menevät päin persettä, niin sitten ei ainakaan voida syyttää persujen olevan jotenkin vastuussa.
  
  23. marraskuuta 2008 12:34:53

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Umayyan maalailussa väestönvaihto oikeutetaan taas kerran pyllynpyyhkimisellä. Ei sikäli mitään uutta. Ja kulttuurien dialogin ylimpään pappissäätyyn kuuluvalle Umayyalle tilanne on tietysti mitä toivottavin.

Folio-osasto tiedottaa: minkälainen ympäristö on suotuisin kansanvaihdolle? Nn sellainen kuin Suomi. Pieni väestö, yläpainoinen ikäpyramidi, itsevaltainen voimablokki, perinteenä keskustelemattomuus, pimennossa apatisoitunut kansa joka on hiljaa tytynyt kustantamaan milloin mitäkin huuhaata, ei perinteitä eikä varoittavia esimerkkejä massamaahanmuutosta, sekä tietysti kiihkeän ja raivokkaan ksenofiilinen vasemmistolainen kulttuuriestablishmentti.

Tuhon resepti. Umayyan kuvailema alle 18-vuotiaiden tilanne on jo tätä päivää. Väestönvaihdon tehokkain instrumentti on tulokaskansanosa joka kulttuurinsa ja Suomessa myös taloudellisten kannustimien vuoksi lisääntyy kuin kanit. Ja vieläkin fiksuimmatkin valtavirran politiikantekijöistä, Saija Jokela tarkemmin sanottuna, kuvittelevat että etnokoulujen ja -kaupunginosien syntyminen voidaan estää.

Kuuletteko tuon kaukaisen kumun? Ankkurivauvelit siellä pakkaavat partakoneitaan Suomenmatkalleen. Tonni rikki tänä vuonna?

Kenen idea tämä kaikki olikaan? Kuka keksi vaihtaa kansan? Miksei minulta kysytty?
  
  23. marraskuuta 2008 12:35:26

Nimi : Herja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Sirnö on kyllä loistava lausuntoautomaatti. Halu sanoa on suuri mutta sanoma jää jotenkin epäselväksi:

Tiesivätkö kaikki perussuomalaisia äänestäneet, millaisia arvoja ja millaisten yhdistysten jäseniä he tietämättään kannattavat, Vasemmistonaisten puhenainen, kansanedustaja Minna Sirnö kysyy.

c)Kanada?

Minna Sirnöhän on kunnostautunut kovasti taistelussa monikulttuurisuuden puolesta. Parempaan maailmaan on pyritty mm. aloitteilla kielitaitovaatimusten löysentämisestä kansalaisuutta myönnettäessä ja presidentiksikin pitäisi päästä vaikkei olisi syntyperäinen Suomen kansalainen.

Sirnö siis pyrkii tilanteeseen jossa Suomen presidentiksi saataisiin kielitaidoton maahanmuuttaja. Tai sitten hän vain tykkää olla äänessä:

Arvoisa puhemies! Hyvät edustajatoverit! Ensinnäkin pienenä vinkkinä uusille kansanedustajille: kannattaa tehdä paljon aloitteita, niin saa jopa ihan kokonaisen istunnon itsellensä.

PTK 22/2007 vp
  
  23. marraskuuta 2008 12:37:39

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : "Jos haluamme välttää muualla tehdyt virheet, paras tapa näytttää olevan monokulttuuri."

No jaa. Kulttuuri käsittää muutakin kuin erot sivilisaatioiden kehityksen välillä. Minusta tataarien pelmenit ja kebab ovat sellainen "monikulttuurinen" gastronomiarikkaus. On myös ihan jees että Turun kauppahallista saa indonesialaista mustaa teetä ja harvinaisia mausteita kojusta jota pitää ystävällinen afrikkalaisnainen. Nämä pikku jutut ovat sitä rikkautta joista meikäläinen, hedonismiin taipuvainen kulttuurinationalisti arvostaa monietnisessä ympäristössä.
Mutta ihan koko pakettia ei tule niellä ja hyväksyä sellaisenaan, vaan erotella siitä ne hyödylliset osat sekulaarin, länsimaisen yhteiskuntamallin käyttöön ja julistaa nollatoleranssi vahingollisille.

Minusta diskurssin pitäisi mennä tällä tasolla. Älkää nyt silti minusta messiasta tehkö. ;)
  
  23. marraskuuta 2008 12:40:23

Nimi : mmm
  
Viesti : Veikkaisin että suurin osa PS:ää äänestäneistä nimenomaan tietää mitä puoluetta on äänestänyt. Mutta taas virheitä äänestäneet voivat ihan hyvin olla pilvessä yms...
  
  23. marraskuuta 2008 12:44:28

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mutta ihan koko pakettia ei tule niellä ja hyväksyä sellaisenaan, vaan erotella siitä ne hyödylliset osat sekulaarin, länsimaisen yhteiskuntamallin käyttöön ja julistaa nollatoleranssi vahingollisille.

Juuri näin, ja minä ainakaan en tahdo Suomeen tulevan samanlaisia konflikteja kuin muuanne. Minä *pidän* siitä että täällä on tylsää.

Ongelmahan on siinä, että multikulttuurifanaatikkojen mielestä kaikki osat ovat hyviä. Ainakin jos kysytään itkusilmäisiltä humanistitytöiltä se osa jota ei huolita kielitutkijoilta vaikka lankkaisivat.
  
  23. marraskuuta 2008 12:47:35

Nimi : P
  
Viesti : "Viesti : Umayyan maalailussa väestönvaihto oikeutetaan taas kerran pyllynpyyhkimisellä. Ei sikäli mitään uutta."

Pahkasikamaisinta vaan on se, että eivätpä nämä tänne kolmannesta maailmasta hankittavat kultamunat sitä pyllyä pyyhi, vaan elävät suurelta osin fattan varoilla etnolähiöissään. Ihan kuin meno on nyt Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa ja UK:ssa..

Berliinissä suurin osa turkkilais ja algerialaisperäisistä pojista ei saa kasaan peruskoulun todistusta.. 50% turkkilaisperäisistä on työttömiä.

Silti Saksan huoltosuhde ei ole yhtään Suomea parempi, vaikka mamuja on rahdattu maahan päämärkänä 40 vuotta. Valitettavasti kouluttamattoman ja kuolutushaluttoman mamun rahtaaminen asumaan yhteiskunnan rahoilla ja korvauksilla ei paranna huoltosuhdetta, vaikka kuinka monikulturismi olisi "kivaa ja rikkaus"..

Ihanaa pahkasikaa - "pyllynpyyhkijät", jotka eivät pyyhi pyllyjä - ja romauttavat lopulta hyvinvointivaltion rahoituspohjan. Tekisi mieli nauraa, elleivät seuraukset tulevaisuudessa olisi niin karuja.

  
  23. marraskuuta 2008 12:55:25

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Voikohan tässä toiveikkaasti olettaa, että Suomessa tullaan jatkossa kiinnittämään erityisen tarkkaa huomiota siihen, minkälaisia tulijoita maahan päästetään ja sallitaan lopulta jäävän yhteiskuntaamme rakentamaan?

Toiveikkuuteni perustuu siihen, että lehdestä osui silmään korkeassa asemassa olevan poliitikon lausunto: "Yksikin sellainen henkilö, joka ei meidän pelisääntöjä, lainsäädäntöä ja elämisen ohjeita toteuta, saattaa olla riski."

Vai koskeeko tuo KAIKKIA ihmisiä...?

  
  23. marraskuuta 2008 12:56:55

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jos haluamme välttää muualla tehdyt virheet, paras tapa näytttää olevan monokulttuuri."

Jaa, mäkihyppymonokulttuuriko?
  
  23. marraskuuta 2008 12:58:53

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Vaihtoehdot ovat nämä. Joko alat pyyhkiä vanhojen suomalaisten raihnaisia pyllyjä minimipalkalla ja laitat lapsesi suomalaiseen päivähoitoon oppimaan sinulle vieraita tapoja ja arvoja. Asumisesi ja kulusi maksat itse palkastasi. Tai: saat ilmaisen kämpän, makaat kotona ja saat vastaavan summan rahaa tyhjästä. Kakaroiden pitämisestä kotona oman kielen ja kulttuurin parissa maksetaan myös. Pidät kynsin hampain kiinni paikastasi marginaalissa, koska se on Arvokasta. 30 vuoden kuluttua lapsenlapsesi etsivät uuden kotimaan koska tämä on rikki.

Paha rasti.
  
  23. marraskuuta 2008 13:04:53

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ollaan tarkkoina nyt, sillä Tiina Kaarelan mielestä "rasismista kirjoittaessa saa olla kieli keskellä suuta, valtaväestön koulutetun keskiluokan edustajana on pakko miettiä todella tarkasti, mitä kirjoittaa - ja silti voi tahtomattaa päästää suustaan sammakon. Niin ohut meidän oma kokemuksemme asiasta on".

http://www.tiinakaarela.net/?p=1169

Pahoin pelkään, että vieraskirjaankin on taas yön ja aamupäivän aikana lipsahtanut kaikenlaisia sammakoita, jotka voidaan tulkita rasistisiksi. Niin ohut meidän kokemuksemme asiasta on.

Ja onko tuo mestarikaan valtaväestön koulutetun keskiluokan kunnollinen edustaja, kun minusta jotenkin tuntuu, ettei hän aina kirjoita kieli keskellä suuta?
  
  23. marraskuuta 2008 13:15:08


guestbook © freebok.net