Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 99176-99200

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jackass: "Viimeisin kommentti oli sen verran hyvä ettei ole lisättävää. Kerro kuitenkin, ääliö, mistä sinä olet jäänyt paitsi"
Ja taas sitä ääliötellään, kun aletaan hermostua. Kyseisessä keskustelussa muutenkin about viestistä 309 eteenpäin sinulta meni selvästi hermot ja loppukin uskottavuus. Muutama poiminta tyylikkäästä tekstistäsi (sorry, tulee pitkä vuodatus, mutta tämä on jotenkin niin hilpeää):
- "Tämä on niin hirveän totta, koomista on myös se, että Halla-Ahon äänestäjien prosenttuuaalinen osuus rikollisuudesta eroaa tuskin määrällisesti ulkomaalaisten tekemistä rikoksista mitenkään."

- "Huonoiten politiikasta perillä on 18-30-vuotias, ammattikoulun käynyt nainen, joka äänesti viime vaaleissa perussuomalaisia ja sanoo olevansa politiikasta ei lainkaan kiinnostunut."

- "Aikalailla suuri osa perussuomalaisten äänestjistä on lähiöiden tyyppejä, joihin Halla-Ahojen propaganda uppoaa."

- "Perussuomalaisilla äänestäjillä ei ole mitään varaa osoitella. "

- "Halla-Ahon omat analyysit omasta äänetäjäkunnastaan on huvittavia, hän vertailee saatuja ääniä Zahra Abdullan saamiin ääniin. Jokainen tietää, että opiskelijat ja duunarit asuvat samoilla seuduilla, nettikirjoittelu ei kerro yhtään mistään. Vuosaaressa, mistä hän sai paljon ääniä, asuu paljon opiskelijoita ja nuoria, mutta myös rasisteja, jotka irveille "Mogadishun" väelle. Kun näitä vertailee somaleihin tai vastaaviin, niin väkivallassa tuskin on mainittavaa eroa. "

- "Ulkomaalaiset ei dokaa siinä määrin kuin Halla-Ahon tai persun äänestäjät, joten en paljon osoittelisi. Muissa pohjoismaissa on niitä ulkomaalaisia huomattavasti enemmän."

- "Väkivallassa suomi on kuitenkin ihan eri tasolla kuin muu eurooppa, ja vähemmän väkivaltaa ex itä-blokin maissa on Romaniassa, Unkarissa, Puolassa, Slovakiassa, Slovaniassa ja Tsekissä, Eu-maista edellä on vain Baltit, joten paukuttele siinä sitten henkseleitä. Hienoa on osoitella esim Romanian kerjäläisiä, ja samalla ohittaa kansa väkivallassa, siinä täkyjä Halla-Aholle äänestäjäkunnastaan, kun suomen osuudesta poistaa ulkomaalaisia osoittelevat viinan kittaajat, niin mehän mehän olemmen melkein sivistysmaa."

- "Monta kertaa pitää sanoa, että kyse on keskimääräisyyksistä, eikä tarvitse olla mikään neropatti tietääkseen mistä suurin osa Halla-Ahojen protestiäänistä tulee, ongelmalähiöistä. Tämäkin on jo kerrottu. Halla-Ahon kannattaa keskittyä omaan väkeensä, koska vastaavaa ei ole muissa pohjoismaissa vaikka niissä on huomattavasti enemmän ulkomaalaisia. Tämäkin on jo kerrottu."

- "Se on harhaanjohtava, jos sinä poistat ulkomaalaisten osuuden kokonaan, niin Halla-Ahon kannattajat ja muut pitävät huolen siitä että meidän väkivaltatilastot ovat korkeammat kuin naapurimaiden, joissa on niitä ulkomaalaisia enemmän. Hyvä Suomi, ja hyvä Persu. "

- "Ei tietenkään mitenkään, Halla-Aho ei voisi osoitella ulkomaalaisia, vaan suurempi syyllinen onkin mm oma kannattajakunta Suomen väkivallan tasoon. Nyt kun ulkomaalaiset ovat mukana, niin Halla-Aho voi lietsoa pelkoa tulkitsemalla tilastoja, ja saada ääniä niiltä jotka ovat yhtä väkivaltaisia kuin ne keitä hän haukkuu. Kieroa. "

- "Halla-Aho on tehnyt muutaman netti-nörtin pohjalta profiilin kannattajistaan, toki älymystökin seurata häntä, seurasihan ne Taisto Sinisaloakin, mutta kohderyhmä keneltä Halla-Aho fanclub hakee pisteitä, on tyhmä viinaanmeneva suomalainen duunari joita on mm Vuosaari pullollaan."

Luehan vaikka sinulle osoitetut kommentit tuosta kommentista 309 alkaen ja katso, mihin et uskaltanut vastata. Avoimia kysymyksiä on varsin monta. Miksi muuten päätit tulla tälle palstalle trollaamaan? Sensuroitiinko sinua jo Ilta-Sanomien keskustelupalstalla? Et kai vain sortunut lapselliseen ääliöttelyyn sielläkin, ethän? :)
  
  22. marraskuuta 2008 23:41:45

Nimi : herra 4x
  
Viesti : Adelphi kirjoitti: "Jaaha, Halla-ahon sukunimen oikeinkirjoitus näyttää tuottavan Ukkolallekin vaikeuksia. Hei Sanna, se on Halla-aho. Siis iso H, mutta pieni a.

Ja panen sekuntikellon käyntiin..."

No niin, HS/IS Halla-aho 24/7 Watch, ottakaa onkeenne. Kun yksittäistä ihmistä kohtaan hyökätään valheilla ja vääristelyillä niin ainakin nimi olisi hyvä olla oikein. Se olisi merkki edes auttavasta sivistyksestä.

Ai niin mutta eihän teillä...

Tämän kirjoitan nimimerkillä "kiitos HS näistä tilaajavuosikymmenistä". Nyt se on good bye.

Netti avasi silmät. Voin vain kuvitella sitä vääristelyn määrää mitä olen maksua vastaan vuosien varrella yhtiönne lehdistä lukenut.
  
  22. marraskuuta 2008 23:42:25

Nimi : Anton
  
Viesti : "Jackass

ota nyt ne iltalääkkeet ja paina pää tyynyyn"

Eiköhän se ole lääkettä ottanut jo ihan riittävästi.
  
  22. marraskuuta 2008 23:43:11

Nimi : Valkea
  
Viesti : Jackass on huvittava esimerkki siitä miten käy kun ilkeä vähä-älyinen alkaa haukkumaan älykkäitä. Jackassin täällä jatkamisen pituuden määrittää se kuinka alas pohjamutaan hän haluaa sosiaalisen statuksensa ryvettää.
  
  22. marraskuuta 2008 23:49:30

Nimi : SJS
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Maailma on mennyt Pahkasiaksi!

Popin kuningas on sitten päättänyt kääntyä muslimiksi.


Eikös lapseensekaantujan perustama uskonto sovi Michaelin taipumuksille?
  
  22. marraskuuta 2008 23:49:42

Nimi : AteenaTori tuli takaisin
  
Viesti : Vihdoinkin totalitarismi alkaa murtua. Ateenan muinainen tori on tullut takaisin. Siitä voimme kiittää Jussi Halla-ahoa. Jumalauta, vaikka tärisevät diktatuurien kannattajat ja pelkuri opportunistit yrittävät kaikin keinoin suitsia vapaata sanaa, demokratia alkaa toimia jälleen. Tuntuu uskomattoman hyvältä. Paitsi tietysti totalitaaristen asioiden kannattajista.

Vihermarksilaiset viherislamisti itkevät nyt katkerasti kun eivät saa netti keskustelua kiellettyä. Kansalaisten vapaa sana on vaarallista myrkkyä näille politrukeille.

Onneksi on tor ja proxy. Voi olla vaikeaa yrittää estää keskustelu kun ei tiedä mistäpäin maailmaa viesti on alunperin lähtenyt.
Anonyymiteetti on myös nykyajan demokratian kulmakivi. Repikää siitä...
  
  22. marraskuuta 2008 23:51:30

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Kyse oli suhteellisista määristä, asia on mainittu täälläkin, ääliö"
- Välillä se on sinulla suhteellinen, välillä absoluuttinen. Juuri tuo suhteellisuus on sinulle jo monta kertaa osoitettu, vaan et taida sitä ymmärtää.

"Ja millä tavalla on todennettavissa kitinä, ja itkeminen, ääliö?"
- Lue tuosta alta, siihen kopioin itkupotkuraivareitasi Ilta-Sanomien palstalta.

"Ja sitten kun on skrollailtu tarpeeksi, ääliö, niin paljon on peli, ääliö?
- Taitaa olla sinulla paljon ööliä elimistössä, tai sitten on tosiaan ne lääkkeet jääneet ottamatta. Peli on suhteellisen selvä jo, mutta mielelläni vielä odottelisin, josko saisit edes pikkuisen jollakin kavennettua tilannetta. Hengitä syvään, etköhän vielä saisi nostettua tasoa ja tuotettua ihan yläastetasoistakin tekstiä, kun oikein puristat ja pinnistät. :)
  
  22. marraskuuta 2008 23:53:49

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Luehan vaikka sinulle osoitetut kommentit tuosta kommentista 309 alkaen ja katso, mihin et uskaltanut vastata. Avoimia kysymyksiä on varsin monta"

Sinähän aika hyvin osasit vastaukset eritellä, miksi kysyt uudestaan?

Taidat käydä kuumana, ÄÄLIÖ?
  
  22. marraskuuta 2008 23:56:38

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : Jackass, "Sinulla ei taida kaupungin suunnittelu olla hallussa, kaikkiin paikkoihin tunketaan vuokra-asuntoja, siksi myös Halla-ahon mainitsena somali saa vastaavilta alueilta ääniä. Somalille opiskelijat ja siirtojaiset, ja Halla-aholle urpot."

Ihanko kaikki siirtolaiset tosiaan äänestäisivät Zahraa? Miksi? Tuskin Zahra osaisi esim. keskimääräisten intialaisen oikeistolaisinsinörtin tai puolalaisen putkimiehen asioita ajaa näiden mielestä. Huomaa tuo _keskimääräisen_, en lähde summamutikassa sanomaan että kuka äänesti ketäkin, kuten sinä. :-)

Itse poikkesin juuri kaljalla persuehdokkaan kanssa joka oli saanut äänen virolaiselta.
  
  22. marraskuuta 2008 23:56:40

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jackass: "Sinähän aika hyvin osasit vastaukset eritellä, miksi kysyt uudestaan?"
- Nuo olivat siis sinun vuodatuksiasi, joista sinulle esitettiin kysymyksiä. Niihin kysymyksiin et sitten uskaltanut tai osannut vastata. Miksiköhän? :)

"Taidat käydä kuumana, ÄÄLIÖ?"
- Minäkö? Itse asiassa olen varsin hyvällä tuulella, joskin kyllä vähän mietin, voitko oikeasti olla noin lapsellinen, vai kirjoitteletko vain humalassa ja häpeät itseäsi sitten, kun joskus selvänä sepustuksiasi luet. :)
  
  23. marraskuuta 2008 0:05:31

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Lopetahan Jackass nimittely, se on ruma tapa. Muuten vaikuttaa siltä, että hävisit ja sitähän sinä et halua, vai mitä?"

Kuka muuten sanoo, että minä etsin voittoa? Ongelma tässä onkin se, että tämä koko keskustelu on mennyt siihen että netissä eri tahot, Hallis ja virheät ja toimittajat rääkyvät nurkissaan, ja etsivät omiltaan tukea, ja jokainen on voittavinaan.

Minä olen arvostellut jokaista instanssia, täälläkin, olen myös ymmärtänyt Halla-ahon vaikeuksia "suvaitsevaa" mediaa kohtaan, joten voin hyvän omantunnon siivittämänä sanoa, etten tarvitse joukkoa missä seistä ja osaan ajatella omalla päällä, asioilla on aina puolensa. Nukun hyvin, join kaksi lasia punkkua.
  
  23. marraskuuta 2008 0:06:57

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Nuo olivat siis sinun vuodatuksiasi, joista sinulle esitettiin kysymyksiä. Niihin kysymyksiin et sitten uskaltanut tai osannut vastata".

Sinun ongelma on lähinnä luetun ymmärtäminen, ne oli oikeasti vastauksia, johtuu varmaan siitä, että käyt kuumana, ilman viinaa tai viinan kanssa, who cares.
  
  23. marraskuuta 2008 0:12:00

Nimi : RR
  
Viesti : Tässä, ennen nukkumaanmenoa, pieni kertaus hyväksyttävistä syistä antaa ääni oikealle asialle kunnallisvaaleissa:

Hesarin 10 hyvää syytä äänestää

1) Helsingin seutu kaipaa vuokra-asuntoja.
2) Kyllä vai ei ruuhkamaksuille?
3) Koti jokaiselle asunnottomalle
4) Terveyskeskuksiin ei riitä lääkäreitä
5) Halvempaa joukkoliikennettä
6) Enemmän rahaa lastenhoitoon kotona?
7) Keskustakirjasto Töölönlahdelle?
8) Laillinen paikka graffiteille?
9) Paljonko rahaa liikuntapaikoille?
10) Pääkaupunkiseudun kaupungit yhteen?

Jos äänestyspäätökseesi vaikutti muu, kuin Pravdan virallisesti hyväksymät syyt, äänestit väärin.

Nyt hyvää yötä.

Uskon, että eduskuntavaaleihin 2011 mennessä monet ovat jo heränneet.
  
  23. marraskuuta 2008 0:17:43

Nimi : Markku Stenholm
Kotisivu : Kuvia
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Reino:

""Mikähän siinä on, että yksikään "oikeista toimittajista" ei osaa, saa tai uskalla tehdä tuollaista tutkivaa journalismia?"

Sas muuta.

Lappeenrannassa oli tänään kaksi tulevaa kansanedustajaa ja aivan helvetisti jengiä.

Yksikään toimittaja ei ollut paikalla eikä yhteenkään lehteen tehty juttua, vaikka monta oli kutsuttu.

Me voitetaan tämä peli ;)
  
  23. marraskuuta 2008 0:33:41

Nimi : Puolueeton
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : [i]Olipas tyhmää,ääliö. Et siis osaa lukea, ääliö. Kyse oli suhteellisista määristä, asia on mainittu täälläkin, ääliö, Halla-ahot sun muut kerää lähiön tyypeiltä säälipisteistä suhteellisesti enemmän kuin muut. Siksi esim demarit hävisi vaalit, ääliö, ja luuletko vakavasti lähiöiden juoppojen äänestävän kokoomusta?

Jos Halla-aho sanoo ettei hauku kaikkia maahanmuuttajia, ääliö, niin miksi ei voi suhteellista tapaa käyttää suomalaisista, ääliö?

Ja millä tavalla on todennettavissa kitinä, ja itkeminen, ääliö?

Ja sitten kun on skrollailtu tarpeeksi, ääliö, niin paljon on peli, ääliö?
[i]

Wau! Tuota asiallisempaa ANALyysiä en ole aikoihin lukenut. Sehän on sitä itseään. Öitä.
  
  23. marraskuuta 2008 0:37:16

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Kulttuuri on kuolleiden, elävien ja syntyvien välinen sopimus, joka raukeaa, jos elävät omivat sen itselleen.

Kuka tuon lauseen on keksinyt? Sinäkö, Markku?

Nerokasta tekstiä. Kulttuuri on tosiaan matkimista eikä muuta kuin matkimista.

  
  23. marraskuuta 2008 0:52:05

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Markku Stenholm kirjoitti:
/lainaus alku/

Me voitetaan tämä peli ;)

/lainaus loppu/

Ilmiselvää t-paitatekstikamaa ensi kesäksi. Huomatkaa alluusio vihreitten naisten/vasemmistonaisten (silmiinpistävää toistoa, kummallista) pelin politiikkaan ja seteliselkärankaiseen mediaan.
  
  23. marraskuuta 2008 0:58:18

Nimi : HR
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Noista Halla-ahon "tukituotteista" muuten, onkohan valikoima laajentumassa? Itse ainakin olisin hyvin kiinnostunut mukista, jossa voisi olla noita "iskulauseita" plus se sivuston osoite. Sellainen sopisi koristamaan työpöytää varsin mukavasti. :)
  
  23. marraskuuta 2008 1:04:14

Nimi : Markku Stenholm
Kotisivu : Kuvia
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
Kuka tuon lauseen on keksinyt? Sinäkö, Markku?

Nerokasta tekstiä. Kulttuuri on tosiaan matkimista eikä muuta kuin matkimista.


No minä. Ja kiitän.

Olen vähän eri mieltä tuosta matkimisesta, mutta vain vähän.

Yritän selittää jutun kunhan kerkiän. Joka tapauksessa me aina voimme itse kuitenkin valita ketä me matkimme:

http://www.bartleby.com/24/3/

Näillä mennään ;)
  
  23. marraskuuta 2008 1:09:44

Nimi : Porsaansyöjä
  
Viesti : Hesarin 10 hyvää syytä äänestää

1) Helsingin seutu kaipaa vuokra-asuntoja.


Vuokra-asuntojen tarjonta itse vuokransa maksaville lisääntyy, kun lakataan haalimasta tänne sellaisia jotka asutetaan verorahoilla.

2) Kyllä vai ei ruuhkamaksuille?
3) Koti jokaiselle asunnottomalle


Sosiaaliperusteisia asuntoja riittää paremmin kotimaisille asunnottomille, kun ei oteta tulokkaita muualta.

4) Terveyskeskuksiin ei riitä lääkäreitä

Riittää kyllä, jos työolot ovat kelvolliset ja palkka kilpailukykyinen. Asiakkaan kannalta isompi ongelma on, jos jonotuksen jälkeenkin tarjotaan vain sellaista lääkäriä joka ei puhu suomea.

5) Halvempaa joukkoliikennettä
6) Enemmän rahaa lastenhoitoon kotona?
7) Keskustakirjasto Töölönlahdelle?


Kaikissa käytetään yhteisen kassan rahoja. Kun jollekin momentille laitetaan paljon, jää muille vähemmän. Tukitaan turhat rahareiät, varmaan löytyy joku momentti jolle on toistaiseksi annettu rahaa estoitta ilman mitään leikkureita.

8) Laillinen paikka graffiteille?

Tottakai! Jokainen saa vapaasti maalata omistamansa ei-suojellut kiinteistöt haluamallaan tavalla, niin kauan kun kyseinen tapa ei riko asemakaava- tm määräyksiä kiinteistöjen ulkoasusta. Sisäseiniä ei kaavamääräys koske, joten siellä saa spreijailla vapaasti, saa vielä kivan pössiksenkin kun pitää kaikki luukut kiinni. Mutta älkää hoidattako sen pössiksen jälkitiloja julkisilla rahoilla.

9) Paljonko rahaa liikuntapaikoille?

Taas se kysymys yhteisen kassan rahoista.

10) Pääkaupunkiseudun kaupungit yhteen?

Jos äänestyspäätökseesi vaikutti muu, kuin Pravdan virallisesti hyväksymät syyt, äänestit väärin.


En osannut vastata kuin kahdeksaan kysymykseen kymmenestä. Tarkoittaako tuo etten saa äänestää ensi vaaleissa, vai onko tulos juuri niin juntti, että saan äänestää mutta vain Persuja?
  
  23. marraskuuta 2008 1:35:43

Nimi : MW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Octaviukselle helvetinmoisin journalistipalkinto, joka minulla on valtuudet myöntää, eli ei paljon. Kun kuitenkin tiedossa on, että lasitalo seuraa vieraskirjaa reaaliajassa, on jännä nähdä koska etusivu.

Vielä jännempi havainto on, ei milloinkaan.

No bisnes like humanitarian bizzzzness. ssss. ...tun ihmiskauppiaat.
  
  23. marraskuuta 2008 1:36:15

Nimi : ihminen
  
Viesti : Mitä teen: Mainitsen Sanna Ukkolan Ja saan kolinaa oikeuden miekasta

Vasemmisto naiset

- Vasemmistonaiset on jo pitkään
suunnitellut vallankumousta. Vasemmistonaisten vallankumous tarkoittaa radikaaleja muutoksia ihmisten ja koko yhteiskunnan toimintaan, arvoihin ja asenteisiin. (s.3)

-Suomessa koti on naisille edelleen vaarallisin paikka. (s.18)

-Usein sitä, minkä tytöt kokevat häirintänä, pidetään vain poikien normaalina käytöksenä. (s.19)

-Väkivalta ei ole ”normaali
osa” mieheksi kasvamista tai mitään urheilulajia saati välituntileikkejä. Huolenpito
ja herkkyys eivät ole vain tyttöjen
ominaisuuksia. Siksi pojat tulee kasvattaa löytämään ja hyväksymään itsessään nämä ominaisuudet. (s.19.)

-Etenkin länsimaiset miehet matkaavat muihin maihin, joissa he ostavat paikallisia lapsia ja naisia viihdykkeekseen tai jopa kotiin viemisiksi. (s.20)

- Monien tutkimusten mukaan naiset
suhtautuvat keskimäärin miehiä
myönteisemmin ympäristönsuojeluun
ja ovat valmiimpia tekemään ympäristöystävällisiä
valintoja arjessaan. Naiset
myös suhtautuvat miehiä kriittisemmin esimerkiksi ydinvoimaan ja jatkuvan talouskasvun
ihanteeseen. Naiset kierrättävät,
käyttävät julkisia kulkuneuvoja
sekä suosivat kasvis-
ja luomuruokaa miehiä useammin. (s.29)

- Melu on kasvava ympäristöongelma.
Melulla on vaikutuksia ihmisten ja eläinten terveyteen sekä elinympäristön laatuun.
Tutkimusten mukaan naiset kärsivät
melusta keskimäärin miehiä enemmän.
Melun torjuntaan tulee kiinnittää
enenevässä määrin huomiota esimerkiksi asuinalueita suunniteltaessa. Asuinalueiden
suunnittelussa tulee huomioida
kaikki käyttäjät, eikä niitä pidä suunnitella vain terveiden nuorten ja autoilevien keski-ikäisten miesten ehdoilla. Rakennetun ympäristön on oltava viihtyisä,
turvallinen, saasteeton ja esteetön
kaikille asukkaille. (s.29)


http://www.vasemmistoliitto.fi/organisaatio/vasemmistonaiset/fi_FI/vasemmistonaiset_2/_files/79547476171492760/default/nettiritva.pdf

  
  23. marraskuuta 2008 1:40:58

Nimi : Kokoliha
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Yle Teemalta tuli klo 00.10 - 01.00 ohjelma Popkult, teemana VIHA. Hetken aikaa sitä katselin. Puhe kääntyi tietysti internetiin, ja siinä ohjelman kantaaottava vakiokommentaattori, rap-artisti Paleface os. Karri Miettinen kertoikin meille, miten "Hallamaan edustama rationaaliseen asuun puettu VIHA on sitä kaikkein vaarallisinta....". Naisjuontaja tietysti nyökkäili. Että näin se propaganda uppoaa ja muuttuu meemiksi. Ohjelma löytynee Ylen areenasta myöhemmin.

Asian vierestä, ja kyseessähän on puhdas makuasia, mutta subjektiivinen mielipiteeni rapista on, että musiikkina se on kohtalaisen paskaa. Tai, no, mitäpä sitä suotta loiventamaan: on se ihan täyttä paskaa. Musiikin suhteen olen kaikkiruokainen, mutta rap ei mielestäni oikeastaan ole musiikkia; se on lausuntaa, joka musiikiksi luokiteltuna tappaa asian nimeltä melodia. Rap on identiteettiään etsivien laumasieluisten muotivirtausten mukana kulkevien puberteetikkojen säälittävää änkytystä.

Ennen oli paremmin. Tässä nuorisomusiikkia ajoilta, kun olin itse finninaamainen nöösipoika. Nupit kaakkoon, heppu osaa todella laulaa.
Ja Link Wray oli aika mieletön kitaristi, joskin sillä oli hiukan hassu tapa soittaa pääasiassa selin yleisöön.
  
  23. marraskuuta 2008 1:41:27

Nimi : tunkki
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Johan te tänään aikaisin nuivahditte :)
  
  23. marraskuuta 2008 2:52:02

Nimi : Watcher
  
Viesti : Jotenkin hassua tätä ja muita palstoja seuranneena on ollut huomata, että ne fanaattisimmat ja kiihkomielisimmät "keskustelijat", joille on olemassa vain yksi ja ainoa Oikea Mielipide, ovat juuri niitä monikulttuurisuuden kannattajia...
  
  23. marraskuuta 2008 3:15:21


guestbook © freebok.net