Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 99126-99150

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lyylille tiedoksi:
"Odysseas
tykkään kovasti unvormuista, olisi kiva nähda sinut kapteenin kamppeissa (ennen kaikkea ne kiiltonahkakengät!!) ja Reino kaikki nahkareleet päällä, siis ONKO teillä jokin salainen kerho vai ei??"

Olen pahoillani jos toimestani mielikuvituksesi saattoi sinut kiihoittuneeseen tilaan, toivottavasti et tee tutkintapyyntöä poliisille tästä.

Meillä ei myöskään ole Reinon kanssa salaista kerhoa,tämän kiistäminen luonnollisesti kääntyy vaikkapa iltasanomien lööpissä" Persut kieltävät salaisen fetissikerhonsa"(Juttu jatkuu vasemmistonaisten ja vihreiden asiantuntijalausunnoilla asiasta, luultavasti seksuaalisia vähemmistöjäkin haastateltaisiin aiheesta ja juttu kuorrutettaisiin "Village Peoples" kuvalla).

Edelleen,uniformumusta tulen luopumaan ja se korvataan tuulipuvulla jonka alla on rikkinäinen T-paita.
Kiiltonahka kengät lempaan laidan yli.

Sori mutta olen nähnyt valon! "Pirjo" on kertonut minkälainen minun kuuluu olla!

Hiukan kyllä peloittaa että jos pitäsi mennä johonkin edustustilaisuuteen...Että ovat muut niin tietämättömiä ja tyhmiä että eivät voisi sietää/ymmärtää jos vaikka illalliselle ilmaantuisin tuulipuvussa,rikkinäisessä T-paidassa, kassi kaljaa kädessä, kunnon kännissä ja kuola suupielestä valuen, ettei vaan ainekaan mitään paniikkia syntyisi?
Meinaan että ei orkesteri ryntäsi heti kannelle soittamaan "Sua kohden herrani" sävelmää samalla kun ihmiset tungetsisivat pelastusveneisiin...Järjestys olisi luonnollisesti tämä: Vasemmisto ja vihreät ensin,sitten heidän valitsemansa oikein ajattelevat, sitten lapset,naiset ja viimeeksi miehet.

Eh,sattuisiko täällä olemaan naista joka kiihottuisi tuulipuvusta ja lenkkareista(Risoista)...?


  
  22. marraskuuta 2008 22:38:32

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Jeskamendaara!!Huh huh, piti ihan kaivaa nitrot käsilaukusta kun oli niin lysti kuva, Reino, ole nyt hupsimatta... IIHH!
Liisa, asutko Helsingissä????
  
  22. marraskuuta 2008 22:38:57

Nimi : matti
  
Viesti : Matti: Mistäs muuten olet MG:tä löytänyt. Viimeksi bongattu Viikkarin taxfreestä.

Ostin pullon pari viikkoa sitten Washingtonista.
  
  22. marraskuuta 2008 22:39:53

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Okei...ei näemmä tarvitse SieniiViinaaPillerii jos haluaa n-uloittesen ruumiistairtaantumiskokemuksen.
Piisaa kun jättää vieraskirjan lukemisen vajaaksi vuorokaudeksi ja hópla, unfakin' real trolleja (valitettavasti ei Realdolleja)pinkoo siellä sun täällä.
  
  22. marraskuuta 2008 22:41:47

Nimi : Kielipoliisi
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Kuka on Jussi Halla-Aho, josta Ukkola horisee?
  
  22. marraskuuta 2008 22:43:15

Nimi : P
  
Viesti : "Kakolan anus"

Kukahan dzjuurnalisti piiloutuu tuohon anagrammiin?
  
  22. marraskuuta 2008 22:46:20

Nimi : liisa
  
Viesti : "Eh,sattuisiko täällä olemaan naista joka kiihottuisi tuulipuvusta ja lenkkareista(Risoista)...?"

Ehta kansallispuku. Viittaan.

Lyyli: Asun liisalassa. Sijaitsee kaukana reinolasta.
  
  22. marraskuuta 2008 22:46:34

Nimi : reino
Kotisivu : http://reinoblog.blogspot.com/2008/11/tohtori-viha.html
  
Viesti : Hahmottelin vähän uuttaa HommaWear-tuotemallistoa (siellä loppupuolella). Joku tuollainen yksinkertainenkin voisi toimia. Ja sitten selkäpuolelle (jos haluaa) teksti "Homma on kovassa nousussa". Mutta joku minua graafisempi saisi kyllä viimeistellä ton designin.
  
  22. marraskuuta 2008 22:48:47

Nimi : Kreikalnlukija
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Viime aikoina on vihervasemmiston suusta alkanut tulla sellaista puhetta ("oikeus"ministerin "tarve" alkaa sensuroida poliittisia vastustajia, "perussuomalaisten tuhoaminen" jne.) että eikö olisi syytä alkaa pohtia pikku hiljaa maanalaisen toiminnan perustamista? Ihan varmuuden vuoksi?
  
  22. marraskuuta 2008 22:49:57

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Uutisvuodossa mainittiin JH-a.
  
  22. marraskuuta 2008 22:52:39

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Maanalainen toiminta kuulostaa kiinnostavalta, kerro näin meidän kesken, mitä se olisi.
  
  22. marraskuuta 2008 22:52:56

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : liisa

Viesti : "Eh,sattuisiko täällä olemaan naista joka kiihottuisi tuulipuvusta ja lenkkareista(Risoista)...?"

Ehta kansallispuku. Viittaan.

Lyyli: Asun liisalassa. Sijaitsee kaukana reinolasta.

Tätä pelkäsinkin, nyt tulee tutkintapyyntö varmaan tästäkin...Kylläpä nyt sotkin itseni suohon.
Veikkaisin itselleni rikosnimikettä "Megatuplakiihoittaja" ja siitä pukataan tulevaisuudessa "Ohjatun uudelleen ajattelun työleirillä" arviolta 30 vuotta hakku kourassa.

  
  22. marraskuuta 2008 22:53:45

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mihinkään "maanalaiseen" toimintaan ei ole tarvetta. Vihervasemmisto kaivaa toimillaan jatkuvasti omaa hautaansa ja nostaa perussuomalaisten kannatusta ennennäkemättömiin sfääreihin, eli toisin sanoen auttaa perussuomalaisten valtavirtaistumisessa. Vihervasemmiston käsittämätön demokratian halveksunta ja epäkypsä kiukuttelu saa yhä useamman ja useamman perinteisesti vihervasemmistoa äänestäneen henkilön siirtymään perussuomalaisten äänestäjäksi, tai ainakin olemaan äänestämättä vihervasemmistoa jatkossa. Tästähän näkee jatkuvasti merkkejä eri keskustelupalstoilla ja täällä vieraskirjassakin, ja ne lienevät vain jäävuoren huippu. Tulokset nähdään sitten seuraavissa eduskuntavaaleissa.
  
  22. marraskuuta 2008 22:56:43

Nimi : liisa
  
Viesti : Odysseias: Tätä pelkäsinkin, nyt tulee tutkintapyyntö varmaan tästäkin...Kylläpä nyt sotkin itseni suohon."

Mä olen sitten "helposti kiihottuva" eli hyödyllinen idiootti.
  
  22. marraskuuta 2008 22:57:17

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ElinaElina: Uutisvuodossa mainittiin JH-a.

Missähän yhteydessä?
  
  22. marraskuuta 2008 22:57:29

Nimi : M
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Homma nousussa -paita menee takuulla kaupaksi. Kampanjamateriaalia eduskuntavaaleissa?
  
  22. marraskuuta 2008 22:57:35

Nimi : Kreikanlukija
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Maanalainen toiminta kuulostaa kiinnostavalta, kerro näin meidän kesken, mitä se olisi."

En tiedä, varautumista pahimman varalta tässä vaiheessa, jos tämä meno jatkuu niin ei mene kauan kun NKVD ja Tsheka on kaivettu haudasta.
  
  22. marraskuuta 2008 22:59:01

Nimi : PK
  
Viesti : Ilta-Sanoman uutinen maanantaina: Äärivihaavan Jussi Halla-Ahon vieraskirjassa kannattaja "Reino" käynnisti kalloonmittausprojektin. Ensimmäisenä mitattavana itse Jussi Halla-Aho! - KATSO IHQVAU KUVAT!1

Timo Soini ei ole toistaiseksi suostunut irtisanoutumaan kallonmittauksesta. Vasemmistoliitto ja Vihreät harkitsevat rikosilmoitusta. LUE MYÖS TURKULAISEN PANU HÖGLUNDIN KOMMENTIT!
  
  22. marraskuuta 2008 23:03:16

Nimi : Kreikanlukija
Kotisivu : http://en.wikipedia.org/wiki/NKVD
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : The NKVD (Russian: ????, ???????? ??????????? ?????????? ??? Narodnyy Komissariat Vnutrennikh Del or People's Commissariat for Internal Affairs was the leading secret police organization of the Soviet Union that was responsible for political repression during the Stalinist era. It conducted mass extrajudicial executions, ran the Gulag system of forced labor, suppressed underground resistance, conducted mass deportations of nationalities and "Kulaks" to unpopulated regions of the country, guarded state borders, conducted espionage and political assassinations abroad, was responsible for subversion of foreign governments, and enforced Stalinist policy within Communist movements in other countries.
  
  22. marraskuuta 2008 23:04:01

Nimi : Jackass
  
Viesti : JepJep:

siellä viimeinen kommenttini oli:

"Kun luin Ukkolan kirjoituksen, niin tuli vähän outo fiilis, asioita oli yhdistelty tökerösti, ja varsinkin Halla-Ahon yllytyksen todistettavuutta aloin miettiä.

Toki tässä voi olla, että mediassa voi käydä aika kärjistettyä kampanjaa, ilman sen suurempaa velvoitetta todistamiseen.

Pahemmat pohjat on vetänyt Jehki Härkönen, jonka kirjoituksesta tuli tutkintopyyntö. Syy siihen oli surkea, mutta itse kolumni hyvin "edustava" . Muutamia otteita:

"Rasistisen vaalivoiton myytti

Ei homoille ja abortille. Ja ennen kaikkea, ei maahanmuuttajille.

Näillä teemoilla menestyivät Yhdysvalloissa niin Ronald Reagan kuin George W. Bush. Suomessa niillä ratsastaa nykyisin Timo Soinin perussuomalaiset"

En nyt haluaisi alkaa erittelmään tätä kaikkea, mutta ymmärrän myös Halla-Aho vaikeaa taistelua "suvaitsevaa" mediaa vastaan.

Silti ole edelleen sitä mieltä, että Halla-Ahon kansallismielisyys perustuu aika lailla yhdelle teemalle, ja Jehki Härkösen provosoivassa toteamuksessa "Iso osa väestöstä on paskiaisia, joiden ääniä voivat tavoitella vain hyvin konservatiiviset ehdokkaat". Lisäisin, että ei toimi suomessa näin, koska Kokoomus ei ainakaan saa samoja työväenluokan ääniä kuin Persu".

Johon on tullut yksi kommentti:

"Alkaa mennä kovin juridiikanpainottoiseksi tämä nykyaikainen politikointi tai vice versa. Voi Hercules, kun olisi lukenut lukunsa loppuun "verstaalla", vaikka väkisin. Olisi, tarkoitan, melko äveriäs. Vaikka kyllähän sitä voisi vaikka viittä vaille valmiina ottaa toimeksiantoja, jos sielu sietää.

Vankiloitttenkin määrää vähennetään. Tapaus sinällään ei täytä kyllä minkään rikoksen tunnusmerkistöä, oman keskeneräisen katsantoni mukaan, mutta eihän sitä vielä voi varmasti tietää. Onhan esimerkiksi KKO:ssa ennakkopäätöstä odottamassa peräti pääministerin juttu".

Joten paljon peli, ääliö?:)  
  22. marraskuuta 2008 23:04:13

Nimi : P
  
Viesti : "Meillä ei myöskään ole Reinon kanssa salaista kerhoa,tämän kiistäminen luonnollisesti kääntyy vaikkapa iltasanomien lööpissä" Persut kieltävät salaisen fetissikerhonsa"(Juttu jatkuu vasemmistonaisten ja vihreiden asiantuntijalausunnoilla asiasta, luultavasti seksuaalisia vähemmistöjäkin haastateltaisiin aiheesta ja juttu kuorrutettaisiin "Village Peoples" kuvalla)."

Vinkki Kakolan Anukselle. Tuohon dzjuurnalistiseen pulitzer-luokan suurtekoon kannattaa pyytää Vasemmistoliiton "Let`s fist again - Miffy" asiantuntijaksi.


  
  22. marraskuuta 2008 23:05:34

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : jmk 22. marraskuuta 2008 12:44:02

Kiitos. Huh !
  
  22. marraskuuta 2008 23:05:52

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Ai, ai, iiik, olen kyllä niin kiihottunut edelleen, että taidan ottaa yhteyttä poliisiin ja ilmiantaa Odysseaksen ja Reinon kiihottamisesta
  
  22. marraskuuta 2008 23:06:47

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Jackass
Nyt nukkumaan!! Kello on jo paljon, harjaa ensin hampaat!!
  
  22. marraskuuta 2008 23:11:49

Nimi : P
  
Viesti : "Ai, ai, iiik, olen kyllä niin kiihottunut edelleen, että taidan ottaa yhteyttä poliisiin ja ilmiantaa Odysseaksen ja Reinon kiihottamisesta"

Vinkki:

Jotta tutkintapyyntösi menestyisi, kannattaa dokumentoida kiihottumisesi jotenkin?


  
  22. marraskuuta 2008 23:12:31


guestbook © freebok.net