Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 99101-99125

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Teksti on lainausmerkeissä, joka tarkoittaa suoraa muuttamatonta lainausta. Epäsuorissa lainauksissa joissa referoidaan sisältöä omin sanoin, ei todellakaan käytetä lainausmerkkejä.
  
  22. marraskuuta 2008 22:00:26

Nimi : M.
  
Viesti : "Olet todella falski. Puheesi "muista" on vihapuhetta,ja mielelläsi vääristelet sitaatteja tai irrotat niitä aidosta yhteydestä tarkoitusperiesi hyväksi, - -."

Tällaisten perusteluja ja todisteita vaille jäävien väitteiden arvo on nolla.
  
  22. marraskuuta 2008 22:02:17

Nimi : Uuno
  
Viesti : Raimo: Itse luulen, että kyse ei ole älystä tai sen puutteesta, vaan psykologiasta.

Muistan kun itse olin vielä 'suvaitsevainen', niin mikään järkipuhe ei minuun asian tiimoilta tehonnut. Koin sitten herätyksen ns. kantapään kautta, ja sen jälkeen olen uskaltanut nähdä maailman sellaisena kuin se on. Luulen, että monelta suvaitsevaiselta on vastaava prosessi jäänyt kokematta.
  
  22. marraskuuta 2008 22:03:26

Nimi : liisa
  
Viesti : "Lainaus parhaaseen Tampereen yliopiston dzjuurnalistiseen tyyliin. Ota irti asiayhteydestä, leikkaa, muunna, kunnes saat sen omiintarpeisiisi sopivaksi.

Riittää, kun pari sanaa jää alkuperäisestä tekstistä "lainaukseen".

Hienoja nämä uuden polven lainaajat.."


Sori, luin hätäisesti. Kyllä tuo "ei tarvita tutkimusta" sen sijaan, että olisi alkuperäinen lause ("näkee sen tutkimattakin") muuttaa sanomaa jonkun verran negatiivisemmaksi.
  
  22. marraskuuta 2008 22:03:29

Nimi : ocean
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ulkosuomalainen kiitokset palautteesta, toivottavasti osaat esittää vasta-argumentit kohdista missä Halla-aho on väärässä.

Ja vasta-argumenttina en nyt tarkoita tätä nykyistä median lanseeraamaa kauhistelu ja rasistikortinheiluttelua. Parasta olisi jos jättäisit ad homenit kokonaan ja keskittyisit kritiikissäsi itseasiaan.
  
  22. marraskuuta 2008 22:05:00

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Roots: Sannalle ei ole vissiin vieläkään selvinnyt että Mestari ei ole PerSujen jäsen. Ei näemmä vassarinaisillekaan. On se hyvä että yhteiskunnallisilla keskustelijoilla on faktat Hallussa."

Miten te olettekaan ulkona "oikeasta" politiikan tekemisestä, eihän heidän tarvitse tämmöisiä pikkujuttuja selvittää ja vaikka tietäisivätkin niin niistä ei tarvitse välittää, saati muille kertoa tai niistä kirjoittaa.

Näin Stalinkin teki aikoinaan, hän päätti mitä kerrotaan, mitä muutetaan ja mitä jätetään kertomatta,sen jälkeen se oli totuus jota ei menty sorkkimaan tai taas häkki heilahti...jos ei sitä ennen teloitettu ilman näytösoikeudenkäyntiä, puolueen tietyillä jäsenillä kun oli valta katsoa ja määrätä kuka vain teloitettavaksi.

Kun kerran nyt tämä Stalin jäi meikäläisen mieleen keikkumaan niin kerrottakoon niistä ajoista vielä yksi yhteneväisyys tähän päivään:
Rikollisille oli kiintiöt (5-vuotis suunnitelmassa) ja kun kiintiöt olivat täynnä niin homma oli hanskassa, maassa ei voinut olla rikollisuutta ja jos joku toisin väitti, oli kansanvihollinen....Ja joutui "Materiaaliksi" leirille, pois häiriköimästä ihanne yhteiskuntaa.

Taas voidaan peilata tätä historiaa näihin muutamiin nykyisiin aktioihin ja lausumiin viheriöiden ja vasurien puolelta...Kaikkien aikojen massamurhaaja Stalinilta lähtisi taju onnesta jos näkisi miten innokaasti ( hieman vielä estoisasti ) nämä aate-jälkeläisensä nettiä hyödyntävät.

Jaah, niistä kiintiöiden täyttämisestä vielä: Jos kiintiö oli kuitenkin vajaa ja suunnitelmakausi menossa umpeen niin miliisi tunnollisesti teki työnsä, homma hoidettiin pakettiin niin että pidätettiin ensimmäisiä vastaantulijoita niin kauan kunnes kiintiö oli täynnä.  
  22. marraskuuta 2008 22:05:11

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Ulkosuomalainen

Olet siis ulkona Suomesta, ja on helppo heitellä ylhäisiä kommentteja. Minä asun Helsingissä ja minut on raiskattu ja poikani on pahoinpidelty. VINKKI: tekijät eivät ole suomalaisia. En ole saanut kovin paljon empatiaa näissä asioissa, lähinnä huolestumista siitä, ettei okeudenkäyntipöytäkirjoihin tule RASISTISIKSI tulkittavia ilmauksia. Siis voi -----!!!
  
  22. marraskuuta 2008 22:05:18

Nimi : P
Kotisivu : http://www.cabbala.net/lahna/
  
Viesti : Hai Sanna Ukkola! Löysin sinulle uuden kivan työvälineen tietokoneeseesi. Anagrammilahnan. Itse olen sillä huvitellut joskus muinoin.

Tuonne kun työnnät jonkun Jussin kirjoittaman lauseen, tai vaikkapa sana kerrallaan katsot, mitä vaihtoehtoja muodostuu, voit lainailla Jussia tarpeeseen sopivasti. Samat kirjaimet siinä lainauslauseessa on, kuin alkuperäisessäkin!

Miten muuten pystyt istumaan tietokoneesi ääressä? Siis luulisi selkärangan uupumisen vähän haittaavan istumistakin? Kai sinulla on jokin tuki yms?
  
  22. marraskuuta 2008 22:08:46

Nimi : liisa
  
Viesti : "Muistan kun itse olin vielä 'suvaitsevainen', niin mikään järkipuhe ei minuun asian tiimoilta tehonnut. Koin sitten herätyksen ns. kantapään kautta, ja sen jälkeen olen uskaltanut nähdä maailman sellaisena kuin se on. Luulen, että monelta suvaitsevaiselta on vastaava prosessi jäänyt kokematta."

Minkä vuoksi kuvittelet, että nyt näet maailman sellaisena kuin se on, jos aiemminkaan et siihen kyennyt, mutta varmasti ajattelit silloinkin, että näet totuuden?

Vaikken relativistisuudesta kauheasti välitä, niin musta kannattaisi suhtautua pienellä epävarmuudella ja rajoituksilla omiin totuuksiinsa. Ainakin sen verran, etteivät ne nyt ole kauheasti arvokkaampia ole kuin muidenkaan vastaavat.

Heräämisten ongelma on niihin liityvä fanaattisuus ja mustavalkoisuus, sekä entistä pahempi sokeutuminen todellisuudelle. Kaikki tulkitaan oman uuden loistavan teorian kautta, kun aatteen kuplassa oleminen estää etäisyyden oton (esim. virtuaalielämää samanmielisten kansssa 31p/kk).
  
  22. marraskuuta 2008 22:12:28

Nimi : HR
  
Viesti : P: "Siis luulisi selkärangan uupumisen vähän haittaavan istumistakin?"
Jos sellainen olisi... :)
  
  22. marraskuuta 2008 22:13:49

Nimi : M.
  
Viesti : "Siis luulisi selkärangan uupumisen vähän haittaavan istumistakin?"

Ei tällaisia ongelmia ole selkärangattomilla.
  
  22. marraskuuta 2008 22:14:06

Nimi : P
  
Viesti : BREAKING NEWS -

"Anagrammilahna v1.11 (Rekisteröimätön)
Anagrammeja sanoista 'jussi halla aho'.
Yhteensä 15 kpl.

ahola juhlissa
aljusha lahosi
aloha juhlissa
hajoa hullissa
halilassa juho
hallissa jauho
hallissa juhoa
hallussa hioja
hassu ohjailla
hassuja iholla
hullissa ohjaa
juhlassa laiho
juhlassa lohia
juhlissa lahoa
juhola lihassa"
  
  22. marraskuuta 2008 22:15:48

Nimi : P
  
Viesti : "Monikulttuurisuus"

Anagrammilahna v1.11 (Rekisteröimätön)
Anagrammeja sanoista 'monikulttuurisuus'.
Yhteensä 9 kpl.

koulutus murtuisin
kruunu muistisolut
kuormitus luisunut
kuulomuistin surut
lumituisku suruton
muistisolut ruukun
nuoli suurtutkimus
rukoilin suuttumus
suurtutkimus uloin


"Monikulturismi"

Anagrammilahna v1.11 (Rekisteröimätön)
Anagrammeja sanoista 'monikultturismi'.
Yhteensä 20 kpl.

kirottu muslimin
kirottu slummiin
kirotun muslimit
kirotut muslimin
kirotut slummiin
kolumnit turismi
kommunisti lirut
kommunistit liru
kummitus tirolin
kuortti muslimin
kuortti slummiin
kuriton muslimit
lumir muistotkin
molukit turismin
muslimin rikottu
muslimin rikotut
muslimit rikotun
nurmikot simulit
rikottu slummiin
rikotut slummiin
  
  22. marraskuuta 2008 22:20:55

Nimi : reino
  
Viesti : No en tietenkään oikeasti ole sitä mieltä, että tuossa "lainauksessa" olisi mitään suurta vääryyttä tehty. Rupesi vain huvittamaan, kun koitin googlettaa Kansallismieliseltä keskustelupalstalta (joka siis ei ole Sisun omistama tai ylläpitämä), että kuka sankareista on päässyt lehteen. Ja sitten - yllättäen - tuota lausetta ei tietenkään löytynyt!

Kovasti nyt vaaditaan irtisanoutumaan siitä ja tästä ja kaikesta mitä joku on joskus nettiin kirjoittanut. Ja niitä vaatimuksia riittää niin kauan kuin netistä löytyy yksikin sana, joka ei ole täydellisen suvaitsevainen.
  
  22. marraskuuta 2008 22:21:12

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Liisa, etkö tykkääkään Reinosta?
  
  22. marraskuuta 2008 22:23:35

Nimi : P
  
Viesti : "monikultturismi = Kirotut slummiin"

Djzuurnalismi on ottamassa quantum leapia lainaamisessa!
  
  22. marraskuuta 2008 22:28:30

Nimi : liisa
  
Viesti : Reino: "Kovasti nyt vaaditaan irtisanoutumaan siitä ja tästä ja kaikesta mitä joku on joskus nettiin kirjoittanut. Ja niitä vaatimuksia riittää niin kauan kuin netistä löytyy yksikin sana, joka ei ole täydellisen suvaitsevainen."

Politiikka on palanut politiikkaan. Kohta jonkun suuremman lehden kannattaisi alkaa persulaiseksi, kun antipersulaisia on jo sen verran paljon.

Tietääkö kukaan muuten onko Maaseudun Tulevaisuudessa kirjoitettu Halla-ahosta mitään?)
  
  22. marraskuuta 2008 22:29:16

Nimi : uuno
  
Viesti : Liisa:

Kirjoitin hieman huonosti. Oikeastaan tarkoitan sitä, että nyt edes yritän nähdä maailman realistisesti, kun joskus ennen en yrittänytkään.

Silloin mulla oli psykologiset syyt tehdä niin. Ja nämä syyt eivät ole enää voimassa.
  
  22. marraskuuta 2008 22:30:07

Nimi : liisa
  
Viesti : Lyyli: "Liisa, etkö tykkääkään Reinosta?"

Voi Lyyli.. Tottakai tykkään. Reino on ihana ihminen ja raivostuttava mies.
  
  22. marraskuuta 2008 22:30:31

Nimi : reino
  
Viesti : No Lyyli hei, totta kai meillä on salaisia kokouksia. Ollut jo pitkään. Tuo kuva on niiltä ajoilta, kun Odysseuskin oli vielä shellainen nuorempi perämies. Meitsillä oli siihen aikaan tuollainen oikein kunnon rockabillyheitto tukassa.

Siitä tulikin mieleeni eräs ikimuistoinen merimatka Finnjetillä Saksaan Auschwitzin uuneja kopioimaan. Silloin kirjoitin runon nimeltä "Molukit turismin".

Molukit turismin

muslimit rikotut
nurmikon siiseli syö

rikotut slummiin
  
  22. marraskuuta 2008 22:31:20

Nimi : jSk
  
Viesti : monikulttuurisuus ja monikultturismi anagrammit....

lol....repesin totaalisesti :D
  
  22. marraskuuta 2008 22:31:21

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Matti: Mistäs muuten olet MG:tä löytänyt. Viimeksi bongattu Viikkarin taxfreestä.
  
  22. marraskuuta 2008 22:31:49

Nimi : liisa
  
Viesti : Uunolle: Äh, itse kirjoitin turhan kärkkäästi.
  
  22. marraskuuta 2008 22:34:09

Nimi : Toni H.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vassaritkin alkoivat sitten nyyhkytellä

Usarissa oli ihan loistava sitaatti aiheesta:

Jos Perussuomalaiset tai Suomen Sisu ovat vastuullisia, niin odotan vasemmiston ottavan täyden vastuun anarkistien, prekaarien, kadunvaltaajien, jne... tekemisistä.

Rassismi paha, kansalaisaktivismi hyvä! Voisivat vassaritkin lopettaa kivien ja pullojen heittelyn, turkisliikkeiden vandalisoinnin, murtohommat (talonvaltaukset) ja seinien töhrimisen, jos heillä olisi foorumi, johon purkaa aggressionsa. Eipähän sitten tarvitsisi katsella, kun nämä "sorretut" antavat tunnekuohujen näkyä tekoina eikä vain sanoina. Kyllä Sisun foorumilla kiihkoiluakin löytyy (vapauden hinta), mutta järjestön kanta se ei missään nimessä ole. Eipä tule mieleen, että kovankaan linjan kämyt olisivat rettelöintiin viime aikoina sortuneet.
  
  22. marraskuuta 2008 22:34:59

Nimi : Kertsu59
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Arvoisat"Vasemmisto naiset,ei Soinin tarvitse ottaa kantaa kyllä äänestäjät ottaa sitten aikanaan kuten minäkin otin. Arhinmäen ohjaama kiljuprekaeetujen edustaman työväenpuolueen äänestäminen loppui kuin seinään.
  
  22. marraskuuta 2008 22:37:07


guestbook © freebok.net