Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 99076-99100

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Homma^^^!
  
  22. marraskuuta 2008 21:23:38

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "En siitä syystä näe aihetta epäillä sanaakaan Vaivihkaa vainottu -tekstissä."

En minäkään. Cosmo on armoton vihollisilleen Mustanaamion tavoin.

Joka tapauksessa en myöskään moiti niitä, jotka tuntevat empatiaa Cosmoa kohtaan, koska hän kuitenkin blogissaan tuo itsensä ja omat puutteensa julkisesti esille.

Lisäksi hänen iirin kieleen ja yleensä kulttuuriin liittyvät postauksensa ovat varsin usein vapaita vittumaisuudesta ja kaunasta suosikkivihollisia kohtaan.
  
  22. marraskuuta 2008 21:25:51

Nimi : Roots
  
Viesti : Siis miksi Sannan pitää tehtailla tällaisia merkityksettömiä väliaikaraportteja matkalla kohti perussuomalaisen roskasakin kaasuttamista? Sisun keskustelusta repäistyllä neekerikommentilla hekumointi paljastaa nazzekorttien olevan nyt todella vähissä.
  
  22. marraskuuta 2008 21:29:39

Nimi : HR
  
Viesti : Veikkaisin, että Sannalla alkaa olla pieni paniikki jo päällä, ja hän yrittää saada jonkin tahon (lähinnä siis akselilla Soini-Halla-aho) lipsauttamaan jotakin, johon oikeasti voi tarttua. Sanna tietänee jo itsekin, että hänen päivänsä "poliittisena toimittajana" ovat käymässä vähiin. Ihmettelen vain, miksi hänen vieläkin annetaan kirjoittaa ja viedä Ilta-Sanomien uskottavuutta entisestään alaspäin.
  
  22. marraskuuta 2008 21:33:38

Nimi : new-shit
Kotisivu : Valkyrian vainoama
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Hönu Spöklundin trollailurauhanen alkaa kuihtua tältä päivältä (kyllä se täyttyy taas yön aikana, ei huolta), kun vaihtoi Pirjosta Valkyriaksi ja rupesi tapansa mukaan parkumaan kunnianloukkauksista.

Hönu "vainostalkkeri" Spöklund itse herjaa, mustamaalaa, uhkailee, riehuu ja spämmää ympäri verkkoa minkä kerkeää, mutta on aina ensimmäisenä itku silmässä ja kura housuissa vinkumassa kunnianloukkauksista, laittomista uhkauksista ja nykyisin myös tietoliikenteen häirinnästä. Tervettä? Ei.

Vedä Panu jo housut jalkaasi ja yritä olla mies.
  
  22. marraskuuta 2008 21:34:23

Nimi : Odysseas
  
Viesti : Valkyyria loihe lausumaan:

"Kirjoituksissa on runsaasti kunnianloukkauksia. JHA luulee selkeästi, että hän voi loukata ihmisiä, jos asettelee lauseen niin, että hän ei esitä näkemyksiää varmana. Halla-aho on täysin tietoinen, että hänen kirjoituksiaan seurataan tarkaan ja hän on miettinyt tarkaan miten asian ilmaisee. Tässä muutama esimerkki kunnianloukaukista:

17.11.2008:
- "Hän on narsistinen, kaikille kateellinen opportunisti, joka..."

21.11.2008:
- "Oletan (en siis esitä faktana), että Roosin ongelma on ratkaistavissa lähinnä psykiatrisin keinoin."

Tässä hyvä esimerkki. JHA ei väitä varmana, mutta suoraan viittaa Roosin olevan hullu.

- "useimmat muut tuntevat hänet patologisena naisvihaajana ja raiskausten kannattajana ("raiskaajan siitin on oikeuden miekka") sekä maamme virkaiältään vanhimpana nettiräyhääjänä, törkyturpana ja keskustelupalstojen spämmääjänä".

Tämä suraava on jo taidonnäyte. 21.11:
- " On siis mahdollisuuksien, jopa todennäköisyyden, rajoissa, että Ukkola on itse käynyt postittamassa sinne osan niistä "äärimielipiteistä", joita hän sitten Ilta-Sanomissa julkaisee "halla-aholaisten" lausuntoina."

Mitä pitää tapahtua, että normaalisti loogisesti ajatteleva ihminen kertoo jotain tapahtuvat mahdollisuuksin ja todennäköisyyksien rajoissa? Vastaus on ilmeinen, muotoilulla yritetään välttää kunnianloukkaussyytteet. Muotoilusta huolimatta raja ylittyi. Tähän ei voi todeta kuin JHA sanoin, että internet on vaarallinen väline äkkipikaiselle ihmiselle.

Toivottavasti saat syytteen."

Tuotaa....Et Valkyyria ole sitten käynyt lukemassa Roosin juttuja?
Tai Höglundin?
Tai monen muun....

Roosin juttuja lukiessa tulee jotenkin outo olo,tämä mies on proffa jonka pitäsi kyetä mm. analyyttiseen ajatteluun?
Hmm...Tietääkö joku vinkata mistä näitä proffan titteleitä saa ostaa, minäkin voisin haluta proffaksi!

Jotkut Höglundin jutut taasen...No,tässä maassa sentään jotenkin vielä pelaavat terveyspalvelut ja ehken apu löytyy sieltä.

  
  22. marraskuuta 2008 21:34:45

Nimi : P
  
Viesti :
P.S. Isämmaan puollustaja haluaa tutustua posliinin maalausta harrastavaan vasemmisto tyttöön.
;))

Mitenkäs se RHCP lauloikaan 1999. "Fingerpainting is not a sin.."
  
  22. marraskuuta 2008 21:35:11

Nimi : tunkki
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Roots: Sannalle ei ole vissiin vieläkään selvinnyt että Mestari ei ole PerSujen jäsen. Ei näemmä vassarinaisillekaan. On se hyvä että yhteiskunnallisilla keskustelijoilla on faktat Hallussa.
  
  22. marraskuuta 2008 21:35:49

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jaaha, Halla-ahon sukunimen oikeinkirjoitus näyttää tuottavan Ukkolallekin vaikeuksia. Hei Sanna, se on Halla-aho. Siis iso H, mutta pieni a.

Ja panen sekuntikellon käyntiin...
  
  22. marraskuuta 2008 21:36:24

Nimi : Nauris
Kotisivu : Koulupojan kunnianloukkaustuomio säilyi hovissa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "ilmoitit, että tällä erää viimeinen metakirjoitus. Muisti on lyhyt."

Halla-aho taisi tehdä saman tempun viime vuonna ilmoittamalla, että ei kirjoita pitkään aikaan. Ei mennyt kuin pari päivää, niin uusi kirjoitus ilmaantui sivulle. Tällä kertaa kuitenkin on hyvät perustelut sille, miksi Halla-aho on joutunut Afrikasta asti kommentoimaan Suomen Halla-aho kohua.

"Toivottavasti saat syytteen."

Olet tuossa oikeassa, että ei ihan kaikkia mielipiteitä kannata tuoda julki.

Vähemmistövaltuutettu tutkii RoPS-johdon lausunnot

Lapin Kansan päätoimittaja: Pyydän anteeksi
  
  22. marraskuuta 2008 21:38:32

Nimi : P
  
Viesti : "Ai Jaa Pirjo on vankina väärässä sukupuolessa, karmea kohtalo"

Jep. Kirurginveitsellä Pirjokin laantuu. Valitettvasti jonot ovat vaan pitkiä. Ehkäpä meidän pitäisi kerätä kolehti leikkausta varten tälle pyöräilijälle, jotta pirjo saataisiin vapautettua sieltä karvaisesta testosteronin runtelmasta keski-ikäisen ukon ruumista vapaaksi.


  
  22. marraskuuta 2008 21:39:54

Nimi : new-shit
  
Viesti : "Joka tapauksessa en myöskään moiti niitä, jotka tuntevat empatiaa Cosmoa kohtaan, koska hän kuitenkin blogissaan tuo itsensä ja omat puutteensa julkisesti esille."

Ota huomioon aika ja paikka. Vuonna 2001 kukaan tuskin tiesi Cosmoa, varsinkaan lukiolaistytöt. Vainotun tytöllä oli käsitys että Cosmon foorumiriekkumiset olivat läppää ja provoa, mutta huomasi sitten erehtyneensä liian myöhään.
  
  22. marraskuuta 2008 21:41:51

Nimi : minäitte
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : hyvä jussi. pidä puolesi!!!!!
  
  22. marraskuuta 2008 21:42:02

Nimi : reino
Mitä teen : Mainitsen Rosa Meriläisen ja saan kirjoituskiellon
  
Viesti : EIJJUMALAUTA!!! RÖHÖHÖ1! Ilta-Sanomat ja Vasemmistoliitto jatkavat tavanomaista vääristelevää linjaansa. Taas on lainattu törkeästi vääristellen. IS ja Sirnö väittävät:

- Tiesivätkö he sitäkään, että Suomen Sisun keskustelufoorumilla esimerkiksi lukee, että "maahanmuutto ei vaadi tutkimusta, koska jokaisen neekerin ja ählämin maahanmuutto on katastrofi".

No mutta eihän siellä tietenkään mitään sellaista lue, vaan:

Debatoija: "Näkeehän sen jumankavita tutkimattakin, että täys katastrofi on kaikin puolin neekereiden ja ählämien maahan tuottaminen. Yksikin on liikaa."
  
  22. marraskuuta 2008 21:42:55

Nimi : P
  
Viesti : "

Joka tapauksessa en myöskään moiti niitä, jotka tuntevat empatiaa Cosmoa kohtaan, koska hän kuitenkin blogissaan tuo itsensä ja omat puutteensa julkisesti esille.
"

Jep. Ja vielä internettiin ei ole ympätty ominaisuutta, joka siirtäisi livenä aromit lukijan nenään. Jos olisi, olisi eräskin väärinymmärrys turhine jälkiseurauksineen jäänyt syntymättä ja monta riviä internetissä olisi säästynyt visvaisista v-----ta ja siitin/ miekka-vertauksilta, jotka tulevat jatkamaan elämäänsä bittiavaruudessa sen elinkaaren.

Internet ei ole vielä valmis!

  
  22. marraskuuta 2008 21:49:33

Nimi : sozaburo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onko Niemelän ongelma loppujen lopuksi se, että hän on ylioppilas?
  
  22. marraskuuta 2008 21:51:51

Nimi : P
  
Viesti : "
Vedä Panu jo housut jalkaasi ja yritä olla mies."

Tarkemmin ajateltuna. Olisikos tässäkin väärässä ruumiissa olemisen tregedia takana? Paulana ongelmat poistuisivat?
  
  22. marraskuuta 2008 21:52:42

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Odysseas
tykkään kovasti unvormuista, olisi kiva nähda sinut kapteenin kamppeissa (ennen kaikkea ne kiiltonahkakengät!!) ja Reino kaikki nahkareleet päällä, siis ONKO teillä jokin salainen kerho vai ei??
  
  22. marraskuuta 2008 21:54:00

Nimi : liisa
  
Viesti : Reino: "EIJJUMALAUTA!!! RÖHÖHÖ1! Ilta-Sanomat ja Vasemmistoliitto jatkavat tavanomaista vääristelevää linjaansa. Taas on lainattu törkeästi vääristellen. IS ja Sirnö väittävät:

- Tiesivätkö he sitäkään, että Suomen Sisun keskustelufoorumilla esimerkiksi lukee, että "maahanmuutto ei vaadi tutkimusta, koska jokaisen neekerin ja ählämin maahanmuutto on katastrofi".

No mutta eihän siellä tietenkään mitään sellaista lue, vaan:

Debatoija: "Näkeehän sen jumankavita tutkimattakin, että täys katastrofi on kaikin puolin neekereiden ja ählämien maahan tuottaminen. Yksikin on liikaa.""

Halloota Reinola. Ei tuossa ole mitään tahallista vääristelyä, sillä viesti ei muutu sisällöllisesti negatiivisempaan suuntaan. Siinä on vain hieman oikoluettu Debatoijan tekstiä.  
  22. marraskuuta 2008 21:54:59

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tuota Minnan Sirnön [sic ja hic] kynäilemää kannanottoa lukiessa tulee väkisinkin mieleen, että taisi osua oikeaan Veran Izrailit ehdottaessaan Vasemmistoliiton uudeksi sloganiksi "Lukutaidottomat – Vasemmistoliiton viimeinen toivo". Lihavoin muutamia avainkohtia:

Vasemmistonaiset: Kuluttajan suoja koskee myös Perussuomalaisten äänetsäjiä

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on useaan otteeseen julkisuudessa ilmoittanut, ettei hän tai puolue ole vastuussa siitä, mitä mieltä puolueen yksittäiset jäsenet tai puolueen listoilta valtuustoihin valitut ihmiset ovat [pilkku puuttuu] tai siitä, mitä he esimerkiksi nettisivuillaan kirjoittavat.

Vasemmistonaisten mielestä tämä on vastuun pakoilua ja häikäilemätöntä vallan kahvaan kiipimistä keinolla millä hyvänsä.

Vasemmistonaisten mielestä kuluttajan suojan pitää koskea myös puolueita. Puolueen jäsenyyden valittaessa[b/] tai äänestyslipun kautta valtakirjan puolueen edustajille antaessaan, [pilkku liikaa] äänestäjällä on oikeus tietää, mitä tilaa ja mitä saa.

Perussuomalaisten listoilta kunnan valtuustoihin valittiin mm. useita [b]Suomen Sisu – nimisen
järjestön jäseniä. Suomen Sisun nettisivuilla ”onnitellaan lämpimästi massiivisesta vaalivoitosta yhdistyksen lukuisia läpimenijöitä”.
  
  22. marraskuuta 2008 21:55:17

Nimi : liisa
  
Viesti : "Onko Niemelän ongelma loppujen lopuksi se, että hän on ylioppilas?"

Niemelä kertoi julkisessa seminaarissa yleisölle, ettei ole käynyt kuin peruskoulun, ei lukiota. Eli on itseoppinut.
  
  22. marraskuuta 2008 21:57:10

Nimi : P
  
Viesti : "
Halloota Reinola. Ei tuossa ole mitään tahallista vääristelyä, sillä viesti ei muutu sisällöllisesti negatiivisempaan suuntaan. Siinä on vain hieman oikoluettu Debatoijan tekstiä."

Lainaus parhaaseen Tampereen yliopiston dzjuurnalistiseen tyyliin. Ota irti asiayhteydestä, leikkaa, muunna, kunnes saat sen omiintarpeisiisi sopivaksi.

Riittää, kun pari sanaa jää alkuperäisestä tekstistä "lainaukseen".

Hienoja nämä uuden polven lainaajat..
  
  22. marraskuuta 2008 21:57:23

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jaaha, pilkka iski näemmä omaan nilkkaan, kun tulin tuossa viestissä tehneeksi kohtalokkaita tägivirheitä. Pahoittelen :-(
  
  22. marraskuuta 2008 21:58:34

Nimi : ulkosuomalainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olet todella falski. Puheesi "muista" on vihapuhetta,ja mielelläsi vääristelet sitaatteja tai irrotat niitä aidosta yhteydestä tarkoitusperiesi hyväksi, mutta itseesi suhtaudut itsesäälillä ja erityistä huomiota edellyttäen. Voit ihastella omaa retorista taitoasi ja siihen lankeavien määrää, mutta ikävä kyllä - tai pikemmin onneksi - moni blogejasi lukeva tuntee lähinnä surullista halveksuntaa ajattelu- ja menettelytapaasi kohtaan.
  
  22. marraskuuta 2008 21:59:35

Nimi : Raimo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-ahoa mustamaalaavien ihmisten toiminta on niin käsittämättömän typerää, ettei sitä pysty ihmisjärjellä ymmärtämään. Miten joku voi olla niin tyhmä?
  
  22. marraskuuta 2008 22:00:13


guestbook © freebok.net