Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 99051-99075

Nimi : intternetnetsi
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : http://users.pelikaista.net/~onkko/rosentitresize.jpg siinä on trollille aivan karttana halla-ahon äänisaalis
  
  22. marraskuuta 2008 20:42:58

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Ihmettelee myöskin Sirnön pallohukkaisuutta. Itse en halunnut äänestää PS:ää enkä toivonut läpi ketään talonpojan tappolinjalle juuttunutta vennamolaissaurusta. Nythän vaihtoehtoja ei ollut. vain PerSuista löytyi ritisevän nuivia kandidaatteja.

En todellakaan tiedä mitä ne muut persuilijat äänestivät, enkä välitä.

Toiseen suuntaan guilt by association toimii kyllä. En voisi todellakaan äänestää vihreitä, vasureita tai rkp:ta näissä puolueissa vaikuttavien maanpetoksellisten ja/tai vähämielisten tendenssien vuoksi. Persujen kanssa voi elää omatunnon soimaamatta.

PS pitäisi siis puhdistaa sisulaisista? Kyllä muutamassa muussa puolueessa olisi pitkille puukoille enemmän hommia.
  
  22. marraskuuta 2008 20:44:39

Nimi : Junkkari
Kotisivu : http://lyhytlinkki.net/?zx5yv5q9
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Mihin pitäisi ilmoittaa, kun vasemmistonuoret kauppaavat keskustelupalstallaan lääkkeitä? Sanna Ukkola voisi tehdä tästä jutun.

http://lyhytlinkki.net/?zx5yv5q9
  
  22. marraskuuta 2008 20:46:31

Nimi : Jackass
  
Viesti : "älykkö" Kekke


"Jos käytäisiin tätä keskustelua ilman pseudonokkelia pejoratiivisuuksia? Ei tässä mitään kulttia ole kukaan ollut perustamassa joten halpahintainein "jumala" - kuittailusi on vailla aktuaalista pohjaa".

Puhu suomea, oikeesti.

pseudo=teeskennelty, epäaito
pejoratiivinen=väheksyvä, halveksiva
Aktuaalinen=ajankohtainen

Älä käytä sivistyssanoja, vaikka Ju.. eiku Halla-aho niitä käytääkin, kun et edes ymmärrä niitä, vaan teet tökeröitä suomennoksia englannista. Surkuhupaista.


  
  22. marraskuuta 2008 20:50:10

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Kiitos "intternetnetsi" tuosta kartasta. Vaan liian vaikea lienee Jackassille hahmottaa tuo. Veikkaisin, että palaa siitäkin huolimatta tässäkin keskustelussa puhumaan taas jotain ihan muuta kuin missä aiemmin epäonnistui. Tässä vielä noista aiemmista äänestysalueista nopeasti laskettu suhdeluku tai -prosentti. Eli Halla-ahon osuus kaikista äänistä:
- Vuosaari: 0,54 %
- Eira: 0,65 %
- Munkkiniemi: 0,43 %
- Munkkivuori: 0,59 %
  
  22. marraskuuta 2008 20:50:53

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suvi-Anne Siimes lähti vasemmistoliitosta ja sanoi, että siellä todellista valtaa pitävät vanhat stallarit etenkin kv-politiikan linjauksista päätettäessä.

Kun äänestää jotain vasemmistoliiton ehdokasta, on vaikea sanoa, minkä suuntauksen edustajaa loppujen lopuksi tukee.
  
  22. marraskuuta 2008 20:51:54

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Jepjep"

En vieläkään ymmärrä, tilanne kertoo, että "Sivua ei löydy".

JepJep. Olet Ässä:9
  
  22. marraskuuta 2008 20:54:01

Nimi : KML
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sirnön kaltaisille kommentoijille tiedoksi: asustelen Kokoomuksen vankalla kannatusalueella Töölössä ja äänestin kuitenkin Halla-ahoa.

Olen myös yliopistokoulutettu enkä halua ulkomaalaisia Suomeen loisimaan maksamillani verovaroilla (jotka ovat melko suuret).
  
  22. marraskuuta 2008 20:55:48

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Ja sama englanniksi:

Keep your jack, ass.
  
  22. marraskuuta 2008 20:55:57

Nimi : Rosenrot
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tämän saitin keskustelu ei juuri eroa mitenkään Kauppalehden keskusteluista, paitsi että huomattavasti siistimpää, sekä suvaitsevampaa. Jos jotakuta kiinnostaa kunnon rehellinen suvaitsemattomuus, niin pyörähtäkää Kauppalehden keskustelupalstalla. Ihmettelen, ettei sieltä nosteta julkisuuteen mitään. Siellä köyhien suomalaisten likvidointi, ja juutalaisten salaliitot ovat siitä kevyimmästä päästä.
  
  22. marraskuuta 2008 20:56:17

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Jackass: "En vieläkään ymmärrä, tilanne kertoo, että "Sivua ei löydy". JepJep. Olet Ässä:9"
Ah, teinkin sinulle tuon liian vaikeaksi, kun jäi ylimääräinen )-merkki loppuun. Sorry. Olisihan minun pitänyt tajuta, ettei kompetenssisi riitä senkään ymmärtämiseen. Kopioihan tästä selaimen osoiteriville (löydät varmaan sen omin nokkinesi? :) - http://keskustelut.iltasanomat.fi/thread.jspa?threadID=12592
  
  22. marraskuuta 2008 20:56:46

Nimi : Valkyria
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : 17.11.2008 ilmoitit, että tällä erää viimeinen metakirjoitus. Muisti on lyhyt. 21.11.2008 palasit taas siihen mitä mieltä ihmiset ovat sinusta. Onko sinulla niin huono itsetunto, että seuraat kaiken sinusta sanotun ja sinun on vielä pakko kommentoida kaikkea sanottua?

Kirjoituksissa on runsaasti kunnianloukkauksia. JHA luulee selkeästi, että hän voi loukata ihmisiä, jos asettelee lauseen niin, että hän ei esitä näkemyksiää varmana. Halla-aho on täysin tietoinen, että hänen kirjoituksiaan seurataan tarkaan ja hän on miettinyt tarkaan miten asian ilmaisee. Tässä muutama esimerkki kunnianloukaukista:

17.11.2008:
- "Hän on narsistinen, kaikille kateellinen opportunisti, joka..."

21.11.2008:
- "Oletan (en siis esitä faktana), että Roosin ongelma on ratkaistavissa lähinnä psykiatrisin keinoin."

Tässä hyvä esimerkki. JHA ei väitä varmana, mutta suoraan viittaa Roosin olevan hullu.

- "useimmat muut tuntevat hänet patologisena naisvihaajana ja raiskausten kannattajana ("raiskaajan siitin on oikeuden miekka") sekä maamme virkaiältään vanhimpana nettiräyhääjänä, törkyturpana ja keskustelupalstojen spämmääjänä".

Tämä suraava on jo taidonnäyte. 21.11:
- " On siis mahdollisuuksien, jopa todennäköisyyden, rajoissa, että Ukkola on itse käynyt postittamassa sinne osan niistä "äärimielipiteistä", joita hän sitten Ilta-Sanomissa julkaisee "halla-aholaisten" lausuntoina."

Mitä pitää tapahtua, että normaalisti loogisesti ajatteleva ihminen kertoo jotain tapahtuvat mahdollisuuksin ja todennäköisyyksien rajoissa? Vastaus on ilmeinen, muotoilulla yritetään välttää kunnianloukkaussyytteet. Muotoilusta huolimatta raja ylittyi. Tähän ei voi todeta kuin JHA sanoin, että internet on vaarallinen väline äkkipikaiselle ihmiselle.

Toivottavasti saat syytteen.
  
  22. marraskuuta 2008 20:58:42

Nimi : Kylvaria
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Valkyria: "bla bla bla... Toivottavasti saat syytteen."
Terve, Sanna.
  
  22. marraskuuta 2008 21:01:02

Nimi : reino
  
Viesti : Hurja meno vasemmistonuorten palstalla: opiaatteja (Tramadol) kaupitellaan avoimesti ja Hilla suunnittelee reissua Jussin mökille. Homma on kovassa nousussa.

P.S. Isämmaan puollustaja haluaa tutustua posliinin maalausta harrastavaan vasemmisto tyttöön.
  
  22. marraskuuta 2008 21:01:06

Nimi : fgh
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : 17.11.2008 ilmoitit, että tällä erää viimeinen metakirjoitus. Muisti on lyhyt. 21.11.2008 palasit taas siihen mitä mieltä ihmiset ovat sinusta.

Tosi hyvä että huomautit tuosta virheestä. Vähän aikaisemmin kävi niin, että Halla-aho juhlallisesti ilmoitti jäävänsä epämääräisen pitkälle kirjoitustauolle, mutta siitä parin viikon sisään ilmestyikin useampia kirjoituksia.
  
  22. marraskuuta 2008 21:03:49

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Lyyli, Pirjolla on munat ja parta.
  
  22. marraskuuta 2008 21:08:30

Nimi : reino
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Voisko Valkyria kirjoitella lisää kun on niin hauskoja juttuja ja selvästikin into päällä? :)

Nyt se on pojat sillä lailla, että raja ylittyi.
  
  22. marraskuuta 2008 21:09:16

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Jos Jussi saa syytteen, niin mitä sitten?? MITÄ SITTEN? On kyllä naiivia naisväkeä nämä Sannat ja Kalvyriat ynnä mmuut. Siitähän vasta voikin syntyä ennen näkemätön, valtaisa kannatuksen kasvu. Viittaan siihen mitä esim. Odysseia (onko nimi oikein?)kirjoitti Stalinin ajan "oikeudenkäynneistä". Todettiinhan Jeesuskin "syylliseksi" rikokseen.(Meni vähän överiksi, mutta menköön)
  
  22. marraskuuta 2008 21:11:32

Nimi : matti
  
Viesti : Huh huh, mikä darra eilisten pikkujoulujen jäljiltä. Pitänee loivennella Mount Gay -rommilla.

Pikkujoulujen järjestäjät olivat harmittavasti jättäneet tilaamatta joulukinkkua joten piti tyytyä kalkkunaan. Kuulema kova miettiminen ruuissa kun ei saa olla sikapartikkeleita, alkoholia (edes sinapissa) eikä nautaa (hindujen takia) ja mitähän kaikkia muita vaatimuksia eväillä olikaan. On se monikulttuurisuus rikkautta!
  
  22. marraskuuta 2008 21:11:38

Nimi : M
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Nyt Pöhkölund ilmestyi tännekin kirjoittelemaan.
  
  22. marraskuuta 2008 21:13:00

Nimi : AIP
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tuskinpa osasi arvata että näädät ryömivät koloistaan kun selkänsä kääntää. Mieluummin tämä "ei kirosana ja toinen kirosana, ei tästä voi olla hiljaa" -tyyppinen tauon keskeytys kuin loputon itkuvirsi siitä "migsei se gommaa mitää egsil riitä bogga??!"

Toisen asian sivusta, Vanuja ei varmaan kannata liikaa soimata spammerin läpipääsystä foorumillensa. Foorumeita on maailmassa enemmän kuin niiden ylläpidosta kiinnostuneita tietoteknisesti päteviä ihmisiä. Mutta hauskaahan se olisi, jos joku erehtyisi repäisemään tuollaisesta otsikon.
  
  22. marraskuuta 2008 21:15:18

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Ai Jaa Pirjo on vankina väärässä sukupuolessa, karmea kohtalo
  
  22. marraskuuta 2008 21:16:11

Nimi : herra 4x
  
Viesti : Minna Sirnö: "Tiesivätkö kaikki perussuomalaisia äänestäneet, millaisia arvoja ja millaisten yhdistysten jäseniä he tietämättään kannattavat, Vasemmistonaisten puhenainen, kansanedustaja Minna Sirnö kysyy".

Vastaan omasta puolestani, että kyllä tiesin ja juuri siksi äänestin. Olisin äänestänyt Halla-ahoa, luettuani ennen vaaleja hänen loistavia Scripta-blogikirjoituksiaan, joissa jokaisessa on enemmän analyyttistä otetta kuin koko vasemmistonaisten kommuunin aikaansaannoksissa yhteenlaskien mutta kun olen eri vaalipiirissä äänestin Halla-ahon suosittelemaa ps-ehdokasta, joka on järkilinjoilla maahanmuuttopoliittisissa asioissa kuten Halla-aho.

Joten kyllä, uskoisin että perussuomalaisia äänestäneet tietävät, mitä arvoja he
tietämättään (tässä sinulla on virhe, kyllä se on ihan tietoista, sori mutta ei me kaikki olla vasureita) kannattavat.

Esiintymisesi tv:ssä taannoin Lillqvistin kanssa, jälkimmäisen tekemän marsalkka Mannerheimin hanuriinvetofilmin keskusteluohjelmassa pisti miettimään, että tiesivätkö kaikki vasemmistonaisia äänestäneet, millaisia arvoja he tietämättään kannattavat.

Suomeen tulevien elintasosurffailupakolaisten määrä mm. Somaliasta on tänä vuonna kasvanut eksponentiaalisesti. Te ette tajua mitä se merkitsee veronmaksajille ja suomalaisen elämäntavan säilymiselle demografisessa mielessä. Menkää katsomaan vaikka Malmööseen sen sijaan että haukutte ihmisiä jotka yrittavät pelastaa Suomen Hollannin, Ruotsin ja Britannian kohtalolta.
  
  22. marraskuuta 2008 21:19:15

Nimi : P
  
Viesti : Jackass

Viesti : "Halla-ahoa äänestettiin yhtä paljon Helsingin varakkaammilla alueilla kuin Vuosaaressa".

Vuosaari 147

Munkkiniemi 35
Munkkivuori 35
Eira 18
=88

JepJepHah. Ei taida Jack asssille olla Helsinki tuttu kaupunki?

Minnekäs unohtuivat Lauttasaari, Ku Kulosaari etc.. Entäpä Punavuori, Ullanlinna? Kaivari, Etu-töölö, Taka-töölö, Kamppi?

Esim. Larussa taisi ropista ääniä aika mukavasti H-a:lle. Itse oleilin Vattuniemessä ja Katajaharjussa vuosikymmenen. Ei ihan persaukista kouluttamatonta populaa siellä taida asustaa?
  
  22. marraskuuta 2008 21:19:29

Nimi : Uuno
  
Viesti : Pirjolle pitää saada sukupuolenvaihdosleikkaus välittömästi.

Kolehti. Nyt.
  
  22. marraskuuta 2008 21:22:31


guestbook © freebok.net