Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 99026-99050

Nimi : Vesa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "musta tuntuu että te sällit missaatte nyt pointin siinä tarinassa. Ei haju mitään eikä asumismuoto, mutta sitä tyttöä pelotti oikeasti uhkailu ja räyhääminen."

Siis se räyhääminen ja uhkailu ja häirintä ovat *totta kai* väärin ja tuomittavaa.

Tarkoitin kommentillani sitä, että Panu on väärässä jos luuli että tytön ihastuksen tappoi ulkonäkö tai kirjoista pitäminen.

Hygienian laiminlyöminen on ällöttävää oli kyse sitten työkaverista tai seurustelukumppanista.
  
  22. marraskuuta 2008 19:48:44

Nimi : Lyyli
  
Viesti : MOIIIII Reino!! Pitikin juuri kysymäni, kun en pääse sinne risteilylle ja Tampereelle on niin pitkä matka, että onko Stadissa mitään juhlatilaisuuksia. Tulen ilomielin sutena paikalle! Toi pipon valmistaminen on varsinainen HAASTE! On paljon helpompaa antaa rahaa, vaikka onhan se tylsempi idea...
  
  22. marraskuuta 2008 19:49:29

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Luin jossain asejuttuja koskevassa keskustelussa että Suomessa ei saisi siviilit omistaa tuollaisia luotiliivejä ilman syytä?
Tää on kyllä tosi uskomaton asia, vaaraa tuottamattomalle esineelle, enkä voi muistaa että mikä se keskustelu oli, mutta näin muistelisin.
  
  22. marraskuuta 2008 19:54:00

Nimi : kojootti
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : "Tiesivätkö kaikki perussuomalaisia äänestäneet, millaisia arvoja ja millaisten yhdistysten jäseniä he tietämättään kannattavat, Vasemmistonaisten puhenainen, kansanedustaja Minna Sirnö kysyy."

Dtziisus.

Mitähän kaikenlaista jännää sieltä vasemmistonaisten takaa löytyy jos aletaan oikein kaivelemaan?

Olen aina pitänyt poliittisen kusettamisen kulmakivenä tällaisen kätkemisen, liittoutumisen ja suoranaisen harhauttamisen yleistä tapaa. Tässä maassa poliittinen kulttuuri perustuu perinteisesti petokseen. Etenkin vasemmistolaisilla. Sitten tällainen reppana avautuu julkisesti näin, kun ei muutakaan keksi. Komppaa vihreitä naisia, ymmärrän, mutta silti äärimmäisen pateettista.
  
  22. marraskuuta 2008 19:55:51

Nimi : tunkki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Joonatan: Kyllä saa omistaa ja jopa käyttääkin. Omituinen väite, luokittelen paskapuheeksi.
  
  22. marraskuuta 2008 20:01:36

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Tietääkö Minna Sirnö mitä itä-suomen vasemmistonuoret oikein laittavat sivuilleen:

http://www.isvn.fi/tulevat.php

Katsokaa sieltä se alaoikea pikkukuva!

Sanoutuuko Minna irti asiasta Mitä?
  
  22. marraskuuta 2008 20:03:27

Nimi : fgh
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Filosofian tohtori Torakka elokuvassa, jonka suomenkielinen nimi oli Möröt Vs. Muukalaiset.

*REPS!*

(Tohtori Torakka vie sinut bunkkeriin...)
  
  22. marraskuuta 2008 20:04:15

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Saa liivejä ostaa ja käyttää kuka tahansa, luoti-sellaisiakin.
H^^^ kypäriä
ei saa ostaa, mutta löytyy joskus narikasta sunnuntaina.
  
  22. marraskuuta 2008 20:05:16

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Reino, voi kyllä tilata Uudesta-Seelannista (eräs lähisukulaiseni asuu talvet siellä) paikallisen pikkunisäkkään turkista kehrätystä langasta tehdyn pipon (ne on tosi lämpimiä) mut ei ne kyllä luodin kestäviä ole... Älä kerro Jussille tästä!!!Hysss
  
  22. marraskuuta 2008 20:07:43

Nimi : Breini
Kotisivu : BC:n blogi
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200811218628616_ul.shtml

Brittiasiantuntija Ismail Ahmedin mukaan merirosvojen tuotot valuvat useiden ihmisten taskuihin rutiköyhässä Somaliassa. Rosvot kun tarvitsevat monenlaisia palveluja myös maissa ollessaan. Jotkut ostavat maata ja kiinteistöjä kotiseuduiltaan. Kaikki seudun kylät kukoistavat.

- Lunnasrahat tihkuvat monien käyttöön, ja paikalliset ihmiset kannattavat tietysti merirosvousta, Ahmed huomauttaa.


Iltapökälettä lukemalla selkisi siis sekin, että Somalian merirosvot ovatkin vain Robin Hoodeja, jotka ryöväävät rikkailta (monikansalliset yhtiöt) ja antavat köyhille (Somalian asukkaat). Oi kuinka ovatkaan he jaloja aatteessaan...
  
  22. marraskuuta 2008 20:15:36

Nimi : tapio
  
Viesti : Demarinainen Saija Jokela on laatinut seikkaperäisen oppaan, miten keskustelu Jeja-Pekan kanssa etenee.

Minulle se on hieman liian vaikea ainakin nopeasti omaksuttavaksi, mutta en olekaan tohtori, enkä edes eläinlääkäri.

http://saijajokela.blogit.uusisuomi.fi/2008/11/22/opi-perusasiat-opas-analyyttiseen-ja-filosofiseen-vaittelyyn/
  
  22. marraskuuta 2008 20:19:35

Nimi : Zngr
  
Viesti : Breini:

Ja vasta kun luin uutisen jostain brittimedista, että kaikki ne miljuunat menevät juuri kalasta- ... merirosvojen omaan luksukseen kuten uusiin autoihin, khat-kasviin ja keskikaljaan sekä naisiin, ja Somaliaa niillä rahoilla kehitetään tasan ei lainkaan.

Mutta kaikki on SUBJEKTIIVISTÄ. Tottakai Ahmad ibn Khalid (Pirate, 1st class) joutuu ostamaan sen auton ja oluen jostain, ja se jostain on on varmasti Somaliassa sitten toinen somali.

Jee! Kaikki on sittenkin hyvin!

Odottelen innolla, miten Islamistit tulevat hanskaamaan meriryövätyn öljypaatin kaappauksen. Heitä kun tuskin kiinnostaa hirveästi pehmeät arvot.
  
  22. marraskuuta 2008 20:22:12

Nimi : ha ha
  
Viesti : Paras vaihtoehto liiviksi olisi joku kevlarliivi + titaanilevyt. Pelkkä liivi suojaa viilloilta ja (periaatteessa)9mm. Titaanilevyillä saa sitten jo kivääripatruunankin pysäytettyä(ellei barretilla ammuta).

Itselläni on kevlarliivi ja hyvähän tuo on. Eikä itsessään maksa kuin 50€ Suomessa.
  
  22. marraskuuta 2008 20:22:53

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on useaan otteeseen julkisuudessa ilmoittanut, ettei hän tai puolue ole vastuussa siitä, mitä mieltä puolueen yksittäiset jäsenet tai puolueen listoilta valtuustoihin valitut ihmiset ovat tai siitä, mitä he esimerkiksi nettisivuillaan kirjoittavat.
Vasemmistonaisten mielestä tämä on vastuun pakoilua ja häikäilemätöntä vallan kahvaan kiipimistä keinolla millä hyvänsä."

Häh?
Hmm...Tämä vaatimushan ei luonnollisesti koske vasemmistoa tai niitä jotka muutoin vain ovat Minnasta kivoja tai eivät uhkaa kaventaa heidän valtaansa, muutoinhan tämmöistä tekstiä ei oksennettaisi ulos.

Vihreät ehdottelevat sivuillaan tuhoamista ja vasemmisto kollektiivistä syyllisyyttä(Syyllisyyden määrittely luonnollisesti kuuluu itseoikeutetusti sekin Minnalle ja jos et ole samaa mieltä niin olet jo automaattisesti syyllinen)

Stalin olisi innoissaan näistä ehdotuksista, Hitlerkin hyrisisi tyytyväisyyttään.

Stalinin sortokoneistossa oli toisinajattelija aina raskaammman luokan rikollinen kuin vaikkapa murhaaja.

Jos nyt joku ei ole sattumoisin perehtynyt Stalinin ajan neukkulaan niin kannattaa lukea Soltzenitzyn kirjat ja vaikkapa Radzinskin kirja "Stalin"(vaatimattomat 700 sivua).
Näistä kirjoista löytyy kumman paljon yhtäläisyyksiä Stalinin ja vihreiden sekä vasemmiston viimeisimpien julkilausumien/ehdotuksien/ajatuksien väliltä.

En voi välttyä kirjottamasta tähän Perussuomalaisten tulevaisuudesta, kohtaus on Solzyn kirjasta ja sijoittuu Siperiaan, yhdelle sadoista kuoleman leireistä.
Kohtauksessa on viimeisenä vastausvuorossa olevan vangin voitte siis vaihtaa perussuomalaiseksi...

**Siperiassa 1938**
Leirille on saapunut uusi erä "Materiaalia" ja materiaali on asettu riviin leirin pihalle vastaanottoa varten.
Paikalle saapuu leirin komentaja vartiomiesten kera ja aloittaa haastattelut.
Komentaja: Vangit, mistä syystä jouduitte tänne ja paljonko saitte tuomiota?
Vanki 1: Toveri komentaja, murhasta ja 5 vuotta!
Vanki 2: Toveri komentaja, raiskauksesta ja 3 vuotta!
Vanki 3: Toveri komentaja, 15 vuotta ja perunoiden varastamisesta nälkään valtiolta!
Vanki 4: Toveri komentaja, 30 vuotta ja kansanvihollisena!
Vanki 5: Toveri komentaja, en tiedä syytä ja 25 vuotta !
Komentaja: Vanki 5, älkää valehdelko! Ei mistään saa 20 vuotta ja te olette saaneet 25 vuotta eli kyllä te jotain olette tehneet!

Niin uskomatonta kuin se olikin, neukkulassa tuomittiin myös "Ei mistään", lisäksi vankka todiste syyllisyydestä oli syyttäminen, eihän sitä nyt syytöntä syyttäisi...


Tuntuuko tutulta, hiukan nykypäivään modifioituna ja nettii istutettuna?

Heh, muistattehan sitten kaikki(Ehken joskus vuonna 2025?)että sinne leirille ei mukaan oteta muuta mukaan kuin töppöset ja tuulipuku, kaljapussia ei hyväksytä!

  
  22. marraskuuta 2008 20:23:27

Nimi : reino
  
Viesti : Jahas, että risteilylle ei sitten tule muita kuin minä. No, sitäkin hauskempaa... Lyylille tiedoksi, että Hesassa on joka keskiviikko klo 20 alkaen kaljoittelua Iso-Roban William K:ssa. Usein paikalla jopa itse Halla-aho, jos haluat poiketa ottamassa mittoja pipoa varten. Ja heti maanantaina lankoja ostamaan. Mielellään Vihreitä Lankoja (haltiaväri).

(ÄÄhähää... Jussi tulee vihaamaan minua tuon pipojutun takia. Practical Gewittung!!)

Jostain syystä tunnen tuossa Panun epäonnistuneessa rakkaussuhteessa myös pientä empatiaa Panua kohtaan. Siinä on epäilemättä ollut Panulla kierrokset kovilla, kun vihdoin saa houkuteltua nuoren neidon luolaansa. Melkein tuntee jo visvan tuoksun. Ja sitten neitokainen alkaakin nyrpistellä ihastuttavaa pikku nenäänsä.

Pelinainen olisi tietenkin ehdottanut hellää yhteistä suihkuhetkeä solukämpän yhteissuihkussa. Tai tietysti "anna mä nuolen sut puhtaaksi maailman pahuudesta" olisi myös ollut kova repliikki.

Kaikille virtuaalirakastumista harkitseville n. 18-v. tytöille tiedoksi, että Reinolassa on perinteinen suomalainen saunakulttuuri kovassa arvossa.
  
  22. marraskuuta 2008 20:23:45

Nimi : Lexor
Kotisivu : http://www.maaritrostedt.palvelee.fi/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Maaritin webbikaupan sisältö näkyy pienentyneen viimenäkemästä, saattoi johtua siitä että Googlen adsensen käyttöehdot olivat jääneet lukematta.

Tein muutana päivä sitten pienen ilmiannon mainosten väärinkäytöstä. Koska vielä jäi tradedoubler mainokset jäljelle, niin pistin myös sinne ilmoitusta. Kohta on Maaritin "verkkokauppa" ura ohi. Loppuu tuo ihmisten huijaaminen ainakin jossain suunnassa.
  
  22. marraskuuta 2008 20:25:20

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Halla-ahoa äänestettiin yhtä paljon Helsingin varakkaammilla alueilla kuin Vuosaaressa".

Vuosaari 147

Munkkiniemi 35
Munkkivuori 35
Eira 18
=88

JepJep
  
  22. marraskuuta 2008 20:30:51

Nimi : Vesa
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Mikä ihme on Sähköinen kriisituki ry? Ry = rekisteröimätön yhdistys :-)
  
  22. marraskuuta 2008 20:32:24

Nimi : Jackass
  
Viesti : "argumenttinsa ammuttiin alas ja kumottiin varsin vaivattomasti".

Mistäköhän vitusta sinäkin puhut?
  
  22. marraskuuta 2008 20:32:53

Nimi : Vesa
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jackass: lisääpä taulukkoon myös äänestysalueiden koot, niin yllätyt (me emme).
  
  22. marraskuuta 2008 20:33:21

Nimi : Teemu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Mielenkiintoinen tilanne Oulussa.

http://turjalainen.blogspot.com/
  
  22. marraskuuta 2008 20:33:26

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Ahhaaa! Mitä-mitä-mitä! Siis Jussi tykkää Tolkienista? Olen ihan pihalla näistä jutuista, mutta kysymys on siis tästä Lord of the Rings-meiningistä?? Olen pari kertaa käynyt Uudessa-Seelannissa ja esim. Queenstownissa oli kaupat pullollaan Tolkien kamaa.
  
  22. marraskuuta 2008 20:36:44

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : " Vasemmistonaisetkin ja Minna Sirnö ovat kiihottuneessa tilassa."

Mielenkiintoista miten he tulkitsevatkin Mestaria, ja Perus-Suomalaisia äänestäneet idioottijoukoksi, joiden kuluttajasuojaa(?) pitää tehostaa.


  
  22. marraskuuta 2008 20:40:42

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Jackass: "Mistäköhän v*tusta sinäkin puhut?"
Rauhoituhan nyt, trollinpoikanen. Tuollainen kielenkäyttö ei lisää olematonta uskottavuuttasi. Lienet kuitenkin se sama katkera tapaus, joka Ilta-Sanomien keskustelupalstalla yritti vuodattaa ja jonka jokainen epätoivoinen argumentti kumottiin. Puhun siis Ilta-Sanomien keskustelusta, jossa et pärjännyt. (Tästä voi itse kukin käydä tarkistamassa tilanteen.)
  
  22. marraskuuta 2008 20:40:58

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Jackass

Lyyli-täti asuu Katajanokalla (tyypillinen syrjäytyneiden keskikaljaa ryystävien asuinpaikka) ja äänesti Jussia, ja aikoo äänestää edelleenkin kaikissa mahdollisissa vaaleissa, joissa hän on ehdokkaana.
  
  22. marraskuuta 2008 20:42:43


guestbook © freebok.net