Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 99001-99025

Nimi : ha ha
  
Viesti : Jackass;
Ei millään pahalla trollit ovat säälittäviä.
  
  22. marraskuuta 2008 18:42:19

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Varmaan todella ahdistavaa olla sinä. Eipä käy kateeksi"

En asu Vuosaaressa enkä Iivisniemessä.
  
  22. marraskuuta 2008 18:43:03

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : vaatii kokonaiselle maanosalle/rodulle tai uskontokunnalle porttikieltoa.

Tiedoksi Ilta-Pululle: Halla-aholaiset ovat maanosavastaisia eli geografistejä.
  
  22. marraskuuta 2008 18:45:44

Nimi : Jackass
  
Viesti : "On niin ihanaa sulkea silmät totuudelta, eikös niin? Suurin osa Halla-ahon kannattajista on, kuten tiedät, sivistyneitä ja korkeasti koulutettuja ihmisiä, jotka ovat keskimääräistä enemmän poliittisesti valveutuneita".

Sekaan tosiaan mahtuu monenlaista kiihkoilijaa, taistolaisetkin oli "koulutettuja ja sivistyneitä".


  
  22. marraskuuta 2008 18:46:22

Nimi : Enrico
  
Viesti : Hennessy:
Näyttäisi kohdallasi siltä, että kun Jussia vastaan silmittömästi hyökkäileville ihmisille antaa samalla mitalla takaisin, niin kaltaisesi ihmiset aloittavat sen itkemisen.

Tasapuolista ja aikuista?

  
  22. marraskuuta 2008 18:48:14

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Suomi on pian seniorien ja siirtolaisnuorten maa."

Miksi?

Ja mitä tästä yhtälöstä seuraa sitten kun ne seniorit kuolevat vanhuuteen? ...aivan.
  
  22. marraskuuta 2008 18:48:41

Nimi : DuPont
Kotisivu : http://tinyurl.com/6hgzs6
  
Viesti : Eiliseen Panu Höglund -keskusteluun liittyen, PH myöntää tuon vaivihkaa vainottu -kirjoituksen todenperäisyyden.

49.

Jaahah, täällä jaksetaan sitten vielä jauhaa tuosta asiasta. Kyseisen neidin viestit ovat tallessa eikä hänellä ole minkäänlaisia mahdollisuuksia oikeudessa - hän ei ole koskaan nostanut minua vastaan minkäänlaisia oikeusjuttuja, vaikka kova uhkailu olikin päällä. Olen kyllä itse saanut kaikenlaisia uhkailu- ja provosointiviestejä (nekin ovat tallessa) hänen ystävikseen esittäytyneiltä tyypeiltä, jotka ovat antaneet ymmärtää nähneensä myös sitä hänen kotonani ottamaansa videokuvaa - jonka hän siis on ottanut lupaa kysymättä ja täysin laittomasti. Ja sen videokuvan näyttäminen on yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämistä.

Minä tiedän hyvin oikeuteni tässä asiassa ja tunnen lain, ja hänen ystävänsä voivat väittää ihan mitä haluavat, mutta laki ei siitä muutu. Viimeksi kun ne lähettivät minulle provokaatioviestejä, niiden sisältönä oli, että neiti oli suurenmoisena tietokonespesialistina päässyt duuniin, josta tuli kolme tonnia kuussa. Minusta tuntuu, että jos hän on yhdeksäntoistavuotiaana päässyt tällaiseen duuniin ja sen jälkeen sotkenut asiansa, se ei taida olla minun syyni. Jos hän on mieltänyt ”vainoksi” sellaiset nettikirjoitukset, joista häntä ei voi tunnistaa, se on täysin hänen oma ongelmansa. Taitaa pikemminkin olla niin, että hänellä on huono omatunto siitä, että on kohdellut minua ala-arvoisesti, ja sitä pitää nyt sitten yrittää hälventää tällaisella kampanjalla.

En ole ollut neitiin yhteydessä vuoden 2002 jälkeen. Tietysti olen puhunut tapauksesta blogissani ja nettikeskusteluissa, mutta nimeä mainitsematta. Juridisesti hänellä ei ole yhtään mitään, mihin tarttua.

22.11.2008 klo 17.24, PanuHöglund
50.

Muuten olen sitä mieltä, että kun toiselle lähettelee rakastuneita viestejä yhden päivässä ja seitsemän parhaassa puolen vuoden ajan ja kun toinen on suunnilleen rautalangasta vääntäen selittänyt olevansa yksiössä kirjojen kanssa asuva ruma nörtti, on hieman kornia itkeä, ”ettet ollut yhtään mielikuvieni mukainen”, kun toinen osoittautuu yksiössä kirjojen kanssa asuvaksi rumaksi nörtiksi. Kyllä täysi-ikäisellä ihmisellä on tietty vastuu puheistaan ja viesteistään, ja jos hän suurin piirtein niska limassa tekee puoli vuotta töitä saadakseen toisen rakastumaan itseensä ja sitten heittää toisen menemään heti kun on onnistunut, ei pitäisi hirveästi hämmästyä jos toinen reagoi aika vihaisesti.

22.11.2008 klo 17.42, PanuHöglund
  
  22. marraskuuta 2008 18:53:23

Nimi : Mikael
  
Viesti : "Sekaan tosiaan mahtuu monenlaista kiihkoilijaa, taistolaisetkin oli "koulutettuja ja sivistyneitä"."

Vihjailet siihen suuntaan että tyhmät äänestäjä olisi vaihdettava myös Suomesta kuten juuri Stalin teki,ai ai ai,paljasta karvasi melkein heti,paha,paha peikko.

Trolli vasaraa,viuh,fuf,bäng
  
  22. marraskuuta 2008 18:56:02

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Mielenkiintoinen hypoteesi, mutta tosiasioiden valossa ei kauhean uskottava. Onko sinulla todisteitakin? Linkkiä johonkin tutkimukseen? Mitään?"

Ne tuli jo tossa aiemmin, mutta ne löytyy vaikka Wikipedian kautta, jos nyt pääset täältä ikinä ulos.

Totta kai asioista pitää vetää johtopäätöksiä ja käyttää kielikuvia, luuletko että Halla-ahon jutut ovat aina totuuksia? Onko J-P Roos oikeasti ympärille räkivä plasmamöykky(vai mikä se ny oli)?
  
  22. marraskuuta 2008 18:58:17

Nimi : Zngr
  
Viesti : Jackass:

Halla-ahoa äänestettiin yhtä paljon Helsingin varakkaammilla alueilla kuin Vuosaaressa.

Toki trollaat varmasti täysin huviksesi, eikä sinua oikeasti kiinnosta, mutta näin oli asia.
  
  22. marraskuuta 2008 19:00:45

Nimi : Maailmanmies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : JPR kirjoittaa:

http://jproos.blogit.uusisuomi.fi/2008/11/19/lupaukset-ovat-rikottaviksi-perussuomalaisten-linja/#comments

Kommentti 68


"Kuka tässä on kokeita vastustanut? Tiedätkö miten tiukkoja kokeita turvapaikanhakijoille Suomessa järjestetään? Siis tarkemmin sanottuna kuulusteluja. Ja kai tiedät että USA arpoo omat maahanmuuttajansa aina vuosittain? Minkä lisäksi se päästää sisään ison määrän laittomia maahanmuuttajia tekemään paskahommia ilman mitään turvaa. Jos Halla-aho Yhdysvalloissa itkisi 3-5 ylimääräisestä raiskauksesta maahanmuuton seurauksena niin hänelle naurettaisiin päin naamaa"

--------------------------
Tuo arvonta tarkoittaa sitä, että
USA myöntää Green Cardien hakulupia muistaakseni 50000 kappaletta vuodessa sellaisten maiden kansalaisille joista tavallisesti Yhdysvaltoihin EI TULE siirtolaisia.

USA ei suinkaan "päästä" maahan laittomia maahanmuuttajia, he tulevat etelärajan kautta ihan itse ja toki tekevät paskahommia. Ero Suomeen on siinä, että missä meksikaani tekee paskahommia ja lähtee käteistukun kanssa kotiin, niin meillä pyydetään turvapaikkaa ja saadaan valtiolta tuo paskaduunia vastaava palkka ja joko

a) lähdetään kotiin (Slovakian mustalaiset)

b) pitkitetään ja vetkutetaan asiaa ja lopulta joidenkin villehoikkaloiden avustuksella saadaan lupa jäädä maahan.

USA:ssa muuten ei todellakaan naureskella rikollisuudelle, ei omalle, eikä tuotetulle.

  
  22. marraskuuta 2008 19:01:16

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Jackass.
  
  22. marraskuuta 2008 19:02:21

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Vasemmistonaisetkin ja Minna Sirnö ovat kiihottuneessa tilassa.

http://www.vasemmistoliitto.fi/politiikka/tiedotteet/tiedotteet_2008/fi_FI/1227349971996/
  
  22. marraskuuta 2008 19:09:00

Nimi : Vesa
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : "kun toinen osoittautuu yksiössä kirjojen kanssa asuvaksi rumaksi nörtiksi"

No ei se kirjojen kanssa asuminen varmaan ketään haittaa, vaan hygienian laiminlyönti. Yäk!

Ja se, että yli kolmekymppinen asuu opiskelijoille tarkoitetussa asuntolassa, huh huh.
  
  22. marraskuuta 2008 19:09:26

Nimi : ilmoitusasia
Kotisivu : täältä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/41910-vasemmistonaiset-soini-ota-vastuu

Aluksi oli vihreät naiset, sitten teemu lahtinenkin halusi olla tempaisullaan heidän veroisensa, ja sitten vielä vasemmistonaisetkin..
  
  22. marraskuuta 2008 19:12:57

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Olen jo aiemmin ehdottanut, että EI VASTATA kiven alta ryömivän Pirjon provoihin. Ymmärrän kyllä, että hänen elämänsä ainoita iloja lienee se, että saa palstalla niin paljon miesten huomiota.
  
  22. marraskuuta 2008 19:17:28

Nimi : Vesa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Olen jo aiemmin ehdottanut, että EI VASTATA kiven alta ryömivän Pirjon provoihin."

Hyvä idea. Tuskin kukaan kauaa jaksaa yksin häiriköidä.
  
  22. marraskuuta 2008 19:20:43

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Jahas, Jackass ryömi Ilta-Sanomien keskustelupalstalta tänne trollaamaan, kun siellä argumenttinsa ammuttiin alas ja kumottiin varsin vaivattomasti. Veikkaisin, että siellä jo valvojakin sensuroi muutaman kyseisen "henkilön" kommenteista. Täällä saanee hetken mellastaa kuitenkin vielä, vaikka ei keskustella osaakaan.
  
  22. marraskuuta 2008 19:28:05

Nimi : P
  
Viesti : Minna on pihalla..

Vasemmistonaiset: Kuluttajan suoja koskee myös Perussuomalaisten äänetsäjiä
Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on useaan otteeseen julkisuudessa ilmoittanut, ettei hän tai puolue ole vastuussa siitä, mitä mieltä puolueen yksittäiset jäsenet tai puolueen listoilta valtuustoihin valitut ihmiset ovat tai siitä, mitä he esimerkiksi nettisivuillaan kirjoittavat.
Vasemmistonaisten mielestä tämä on vastuun pakoilua ja häikäilemätöntä vallan kahvaan kiipimistä keinolla millä hyvänsä.

Vasemmistonaisten mielestä kuluttajan suojan pitää koskea myös puolueita. Puolueen jäsenyyden valittaessa tai äänestyslipun kautta valtakirjan puolueen edustajille antaessaan, äänestäjällä on oikeus tietää, mitä tilaa ja mitä saa.

Perussuomalaisten listoilta kunnan valtuustoihin valittiin mm. useita Suomen Sisu – nimisen järjestön jäseniä. Suomen Sisun nettisivuilla ”onnitellaan lämpimästi massiivisesta vaalivoitosta yhdistyksen lukuisia läpimenijöitä”.

– Tiesivätkö kaikki perussuomalaisia äänestäneet, millaisia arvoja ja millaisten yhdistysten jäseniä he tietämättään kannattavat, Vasemmistonaisten puhenainen, kansanedustaja Minna Sirnö kysyy.


Kaipa kaikki Halla-ahoa, Teemua ja Johannesta äänestäneet tiesivät ketä ja miksi äänestivät. Herrathan ovat vaalivoittonsa tehneet juuri internetkirjoitustensa/keskustelujen kautta.

Jonkinkalinen kuluttajansuoja pitäisi olla - Minna Sirniöitä silmällä pitäen. Voisi hävinnyt puolue pitää päänsä kiinni.
  
  22. marraskuuta 2008 19:28:05

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Minnä Sirnö: ""Vasemmistonaisten mielestä kuluttajan suojan pitää koskea myös puolueita. Puolueen jäsenyyden valittaessa tai äänestyslipun kautta valtakirjan puolueen edustajille antaessaan, äänestäjällä on oikeus tietää, mitä tilaa ja mitä saa.""

Luulen, että Miffy olisi läpi päästessään ollut valtaosalle vasureista tuntematon tapaus, ja luulen myös, että Miffyn puheet LSDstä ei olisi saanut olan kohautusta kummempaa vastausta muulta vasurikentältä, vaikka muu media olisikin äitynyt apinanraivoon sikaporvarien masinaation toimesta. Kaikkihan ne tykkää LSDstä, ja Miffyn 'kun hippi saa nyrkistä' olisi toiminut vain kulttuuriradikalismin uutena nousuna vasureiden Hommille.
  
  22. marraskuuta 2008 19:28:11

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Vesa (et al.),

musta tuntuu että te sällit missaatte nyt pointin siinä tarinassa. Ei haju mitään eikä asumismuoto, mutta sitä tyttöä pelotti oikeasti uhkailu ja räyhääminen.
  
  22. marraskuuta 2008 19:28:47

Nimi : new-shit
  
Viesti : Joo, Panu tunnusti, mutta tapansa mukaan käänteli asian omaksi edukseen. Sinne kirjoitettiin kuitenkin hyvä palaute, joka tietenkin "vääränä mielipiteenä" poistettiin. Kerkesin kuitenkin juuri ja juuri saamaan sen talteen myös ruutukaappauksenakin.

Siellä kyllä sanottiin, että tytön ystävät suuttuivat ja lähettivät sinulle provosoivia viestejä, vaikka tyttö itse oli nimenomaan sen kieltänyt...

Ulkonäöstä ei siellä edes ollut kyse, vaan siitä että kaikki oli järkyttävän likaista ja sotkuista ja kirjat hujanhajan.

Eikä kukaan ole sinua kohtaan oikeusjuttua nostamassa, vaan siellä vain kerrottiin tarinan toinen puoli. Hän toivoo että lakkaisit käyttämästä häntä valheellisena esimerkkinä (minkä kyllä valitettavasti uskon sinun tehneen, eri puolilla verkkoa juttujasi katselleena). Uskon että liiottelet nytkin. 18-vuotias on vielä kumminkin ihan lapsi, enkä ihmettele että sellainen pelästyy surkeaa hygieniaa, levottomia juttuja ja sotkua. Minusta jutussa kummallakin osapuolella oli vain huono tuuri, tytön ystävät käyttäytyivät aikanaan lapsellisesti, mutta niin käyttäydyit sinäkin uhkailemalla verisillä kostoilla ja levittelemällä tytön asioita ympäri foorumeita. Ja sinä edelleenkin viljelet juttuja visvavittuisista nuorista naisista jotka sinun mielestäsi kuuluu raiskata. Eikö se ole vähän turhan liioiteltu reaktio?

Minusta hänellä on oikeus kertoa tarinansa, kun kerran itselläisikin on ollut "oikeus" väritellä juttua siellä täällä oman mielesi mukaan. Tiedän että poistat tämän viestin välittömästi, koska täällä on "sinun oikeutesi". Se vain kertoo omasta kypsymättömyydestäsi, ettet suostu myöntämään että teit aikanaan virheen reagoidessasi ylimitoitetusti. Miksi ylipäänsä rupesit sen ikäisen kanssa virittelemään mitään? Olisit pysytellyt oman ikäisissäsi naisissa, niin ei olisi tarvinnut pettyä siihen, miksi teini käyttäytyy kuin teini.


Minusta oikein hyvin sanottu. Eikä mikään ihme ettei Spöklund kestänyt tällaista, vaan poisti sen.
  
  22. marraskuuta 2008 19:30:06

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.finnprotec.fi/tuote.php?koodi=4900&tr=1
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Mitä teen: Olen puhdasta kaljaa ryystävä ällöpallo

Eilen oli kovasti kyselty joululahjavinkkejä Mestarille. Minä en nyt rupea mitään keräyksiä järjestämään enkä tavoistani poiketen kiristä vähintään 10 euron lahjoitusta joka jätkältä läts läts, mutta linkissä olisi vinkki, joka ei ole ihan pelkkänä vitsinä annettu.

Lyylille ja muille: ilmeisesti Mestarin viehtymys omituisiin pipoihin ei ole vielä yleisessä tiedossa? Aidoista siiselinvillalangoista kudottu haltiapipo olisi mestarillisen Tolkien-fanin arvoinen joululahja. Nyt Lyyli kutimet kutisemaan. Virallinen joulupipojen luovutustilaisuus voidaan pitää sitten ke 17.12. Iso-Roban William K:ssa.
  
  22. marraskuuta 2008 19:39:19

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Junakohtaus: musta tuntuu että te sällit missaatte nyt pointin siinä tarinassa. Ei haju mitään eikä asumismuoto, mutta sitä tyttöä pelotti oikeasti uhkailu ja räyhääminen.

Joo, itse kyllä ymmärsin tuon kirjoituksen pointin. En ole Panun pahimpia vuodatuksia tästä tytöstä lukenut (varmaan onnekseni), mutta jos niissä on vähänkin samanlaista kielenkäyttöä ollut kuin noissa Jussin viimeisimpään kirjoitukseen linkatuissa usenet-jutuissa, niin en ihmettele, jos on pelottanut.

Sen sijaan ihmettelen kyllä sitä, että jotkut ovat Panu-uskossaan niin vahvoja, että ovat (esim. sinun blogisi kommenttiosastolla) epäilleet kirjoitusta valheelliseksi tai jopa "piirien" aikaansaannokseksi. No, on tietenkin aina tervettä olla skeptinen, mutta tuon kirjoituksen ja Panun vuodatusten välinen suhde on jokseenkin tarkalleen sama kuin kaikissa niissä Panun yksipuolisissa vihasuhteissa, joissa toisen osapuolen versio on kaiken aikaa ollut nettiyhteisön tarkistettavissa, esim. nyt viimeisimpänä Halla-aho-tapauksessa. Eli Panun räyhäyksessä on kyllä totuutta siteeksi, mutta sitäkin enemmän pahantahtoista ja vainoharhaista fantasiaa, ja räyhäyksen ilmenemismuodossa sellaisia epäterveitä piirteitä kuin nyt vaikkapa Kansanhajanaisuus- ja Nälkäkorpi-blogeista ilmenee. En siitä syystä näe aihetta epäillä sanaakaan Vaivihkaa vainottu -tekstissä.
  
  22. marraskuuta 2008 19:45:57

Nimi : KML
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tämä vasuri Sirnö taitaa olla melko yksinkertainen, sillä ainakin minä nimenomaan etsin maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvaa ehdokasta Suomen Sisun sivustolta, kun ei enää ollut Tony Halmetta äänestettävänä ja päädyin sitten Jussi Halla-ahoa äänestämään.

Eli kyllä todellakin tiedän äänestämäni ehdokkaan arvot ja olen harkitsemassa myös itsekin liittyä Suomen Sisun jäseneksi.
  
  22. marraskuuta 2008 19:48:24


guestbook © freebok.net