Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98976-99000

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : Palmian ruokamyrkytysepidemia on nähtävästi selviämässä, johtuu siitä että ulkomailta tuotuja kasviksia oli kasteltu likaisella vedellä.

Joku taisi esittää siitä täällä asiattomia arveluita liittyen maahanmuuttajataustaisiin työntekijöihin.
  
  22. marraskuuta 2008 17:08:17

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Pirjo":"Voin syödä hatullisen paskaa jos joku korkeastikoulutettu tunnustautuu julkisesti perussuomalaisen ja Halliksen kannattajaksi."

Ilmoittaudun vapaaehtoisesti paskantamaan siihen hattuun, ja se syönti sitten valvotaan, fillari on sen aikaa taatusti lukossa.
  
  22. marraskuuta 2008 17:14:00

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Palmian ruokamyrkytysepidemia on nähtävästi selviämässä, johtuu siitä että ulkomailta tuotuja kasviksia oli kasteltu likaisella vedellä.

Joku taisi esittää siitä täällä asiattomia arveluita liittyen maahanmuuttajataustaisiin työntekijöihin.


Kotimaiset Nuivikset ry. syyttää maahanmuuttajataustaisia vihanneksia.
  
  22. marraskuuta 2008 17:16:14

Nimi : Kekke
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Joku taisi esittää siitä täällä asiattomia arveluita liittyen maahanmuuttajataustaisiin työntekijöihin."

Arvelu ei ole välttämättä asiaton kun on yleisessä tiedossa että kaikkialla maailmassa ei pelata suomalaisilla hygieniasäännöillä - jotka ovat varsin simppelit, itse hygieniapassin oppimäärän sukkana suorittaneena voisin sanoa.
Arvelua pitää toki pitää arveluna eikä faktana. Sinä voinetkin kertoa ne faktat?
  
  22. marraskuuta 2008 17:23:42

Nimi : Vesa
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : http://www.pudasjarvi.fi/poytakirjat/kokous/KOKOUS-126-18.HTM

"Tarjoiltavien pizzojen valmistuksessa on käytetty toistuvasti ihmisravinnoksi sopimattomia elintarvikkeita (EL 4 §)."

Kannattaa lukea muutkin aiheeseen liittyvät pöytäkirjat.
  
  22. marraskuuta 2008 17:29:28

Nimi : M
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo:

Täällä maisteri, oman alani esimiestehtävissä. Heteroperhe on, lapsia, omakotitalo ja lemmikkieläimiä. Auto on kyllä vaatimaton ja toissvuotista mallia.

Tulen heti televisioon, kun kutsut.
  
  22. marraskuuta 2008 17:31:25

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : "Arvelu ei ole välttämättä asiaton kun on yleisessä tiedossa että kaikkialla maailmassa ei pelata suomalaisilla hygieniasäännöillä - jotka ovat varsin simppelit, itse hygieniapassin oppimäärän sukkana suorittaneena voisin sanoa.
Arvelua pitää toki pitää arveluna eikä faktana. Sinä voinetkin kertoa ne faktat?"

Ottaen huomioon että kyseistä alkueläintä ei ole ennen tavattu Suomesta, on epätodennäköistä että tämäkään tapaus johtuisi huonosta hygieniasta, koska ikävä tosiasia on se, että hygienia ei voi koskaan olla täydellisen pitävää.

Tämä ei luultavasti olisi ensimmäinen kerta mikäli tämä alkueläin yleensä aiheuttaisi Suomessa ruokamyrkytyksiä huonon hygienian seurauksena.

Ongelmana on myös se, että tuollaiset hygieniavihjailut ovat tunteisiin vetoavaa argumentointia, jota emme halua edistää.
  
  22. marraskuuta 2008 17:32:25

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo: jos nimimerkin takaa vaatii toista nimimerkillä esiintyvää tulemaan julkisuuteen ilman, että itse on valmis tulemaan julkisuuteen, on yksinkertaisesti pelle. Samat säännöt koskevat sinua ja minua, nimimerkin takana ja ilman nimimerkkiä.

Ai niin, jos olet nainen, kuten nimimerkkisi väittäisi, eivät samat säännöt koske sinua ja minua: olet oikeutettu tietyissä tilanteissa positiiviseen erityiskohteluun ja jos otat kohtelun vastaan myötävaikutat syrjintään.
  
  22. marraskuuta 2008 17:36:21

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ottaen huomioon että kyseistä alkueläintä ei ole ennen tavattu Suomesta, on epätodennäköistä että tämäkään tapaus johtuisi huonosta hygieniasta, koska ikävä tosiasia on se, että hygienia ei voi koskaan olla täydellisen pitävää."

Nooh, hygienian täydellisen pitävyyden arvo on jokseenkin kyseenalainen. Ihmisen immuunijärjestelmä ei suinkaan vahvistu täydellisen mikro-organismeista eristäytymisen johdosta.
  
  22. marraskuuta 2008 17:38:49

Nimi : Roots
  
Viesti : "Ilta-Sanomat avaa salaisuuden verhoa taustasta. Siviilipalveluksen käynyt Halla-aho harrastaa pistooli- ja kivääriammuntaa ja ihailee aseita. Ampumassa hän käy Alajärven metsästysseuran ampumaradalla."

Pohjalainen näköjään luottaa sokeasti iltapaskaan omassa uutisoinnissaan.
  
  22. marraskuuta 2008 17:49:27

Nimi : Zngr
  
Viesti : Antakaa Pirjon olla vaan jooko.
  
  22. marraskuuta 2008 17:55:45

Nimi : Enrico
  
Viesti : Näin tänään leffateatterissa (suomeksi dubatun) trailerin DreamWorksin uudesta animaatiostaMonsters Vs. Aliens.

Mieleen jäi eräs animaation hahmoista. Oli nimetty filosofian tohtori Torakaksi. :D

Filosofian tohtori Torakka elokuvassa, jonka suomenkielinen nimi oli Möröt Vs. Muukalaiset.

Hymyilytti.
  
  22. marraskuuta 2008 17:55:57

Nimi : RR
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Pohjalainen näköjään luottaa sokeasti iltapaskaan omassa uutisoinnissaan."

Pohjalaisen levikkialueeseen kuuluu keskeisesti Alajärvi, joten kolumnisti ei voi itse dissata Halla-ahoa suoraan, vaan käyttää Ilta-Sanomia apunaan.

Kyllähän se kirjoittajan asenne sieltä loistaa valonheittimen teholla. Kun median oikeiden mielipiteiden vartija ei voi oikein koko kolumnin pituudelta huutaa rasistia, niin otetaan muut huutajat apuun.

Tälläiset kirjoitukset ovat tämän hetkisessä asenneilmapiirissä "neutraaleinta" mitä voi odottaa. Kenties asenteet muuttuvat, kenties ei.

Vaikuttaisi siltä, että perinteisen median silmissä Halla-ahon suurin synti oli tulla valituksi ilman heidän hyväksyntäänsä - ei hänen mielipiteensä. Eikös Minna Knus-Galan ollut kovin näreissään netissä tapahtuneessa "kuutamopolitikoinnista"?
  
  22. marraskuuta 2008 18:07:51

Nimi : Sivusta seuraaja
  
Viesti : Kannattaa lukea Jussin itsekin. Oivallista analyysi, tosin osin Jussilta itseltään lainattua, mielestäni.

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?p=938273#p938273

  
  22. marraskuuta 2008 18:09:43

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ottaen huomioon että kyseistä alkueläintä ei ole ennen tavattu Suomesta,...

Tämä ei luultavasti olisi ensimmäinen kerta mikäli tämä alkueläin yleensä aiheuttaisi Suomessa ruokamyrkytyksiä huonon hygienian seurauksena."


Melko mystistä spekulointia, kommentointia helpottaisi ratkaisevasti se, että spekuloinnin esittäjä olisi konsensuksessa itsensä kanssa.

Tuota alkueläintä on aiemminkin Suomessa havaittu, mutta ehkä harvinaisuutensa johdosta se on "alitutkittu", kuten asiantuntijapiireissä asia halutaan määritellä.
  
  22. marraskuuta 2008 18:10:52

Nimi : kojootti
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Oletkos muuten cameo-Pirjo itse käynyt edes lukion? Vai kuluivatko nuoruusvuotesi kuin varkain pyörän satulassa puuhaillen vähän sitä sun tätä, mitä nyt sattui eteen tulemaan? Vähän valokuvausta, kenties?

Ei muuten, mutta ärsyttää tällainen koulutuksiin liittyvä paskanjauhanta. Varsinkin, kun sitä jauhaa vuodesta toiseen tunnettu kiljuskinin "tiedostava" vastapuoli. Eli sieltä tyhmimmästä päästä.

Lähden itse myös maisterina mielelläni todistamaan telkkariin, kun Pirjo pistelee poskeensa hatullisen suvaitsevaista substanssia. Pelkään tosin, että kuten Normaalin Epulla tulee aikanaan vielä paskahatun paluu.

Pirjo (tai paskahattu, ihan miten vaan) palaa aina!
  
  22. marraskuuta 2008 18:13:39

Nimi : Mika
  
Viesti : Länsiväylä-lehdestä poimittua:

"Suomi on pian seniorien ja siirtolaisnuorten maa.

Suuret ikäluokat siirtyvät eläkkeelle ja työmarkkinoille tarvitaan siirtolaisia. Suomi muuttuu kymmenessä vuodessa seniorien hallitsemaksi maaksi, jossa alle 18-vuotiaiden enemmistö on muualta muuttaneita."

Kun Suomessa syntyy noin 58000 vauvaa vuodessa, alle 18 vuotiaita on noin 986 000. Syntyvyys ei kovin paljon laske seuraavien 10 vuodena aikana. Jotta toimittaja Marketta Karjalaisen skenaario toteutuisi, maassa pitäisi siis asua 10 vuoden kuluttua ainakin 1.000.000 mamunuorta. Koko mamuväestön määrä huitelisi varmaan jossain 2 miljoonassa...
  
  22. marraskuuta 2008 18:15:31

Nimi : kojootti
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Suuret ikäluokat siirtyvät eläkkeelle ja työmarkkinoille tarvitaan siirtolaisia. Suomi muuttuu kymmenessä vuodessa seniorien hallitsemaksi maaksi, jossa alle 18-vuotiaiden enemmistö on muualta muuttaneita."

Osastolta väistämätöntä (ja ihanaa).

Ei tainnut tämäkään profeetta tulla ajatelleeksi työn tuottavuuden kasvua tai kymmeniä tuhansia julkishallinnon suojatyöpaikkoja.
  
  22. marraskuuta 2008 18:22:35

Nimi : Zngr
  
Viesti : kojootti:

Ei tietenkään, mutta siihen luotetaan, että maahamuutto lisää valtaisasti erilaisia maahanmuuttoon liittyviä työpaikkoja. Tarvitaan lisää erikoissuunnittelijoita, tutkijoiden tutkijoita, vähemmistöasiamiehiä ja byrokraatteja, sopeuttamisviranomaisia ja kulttuurisovittelijoita.

Tästä on harmia ainoastaan veronmaksajille, joiden kupeesta tämä lysti revitään.
  
  22. marraskuuta 2008 18:28:04

Nimi : ihQ
  
Viesti : Enpä ole ennen lukenut tiede.fi -foorumia, enkä varmaan luekkaan jos taso on samanlaista kuin Halla-aho-postauksissa.

Nimimerkki mirab kirjoittaa siellä näin:
Yhtäältä raiskaus jotain niin järkyttävän pahaa, että H-a muutamien kymmenien raiskausten tai joukkoraiskausten osalta, muutamien tai oikeastaan vain yhden (Oulu) tapauksen perustalta ja ilmiötä huonosti kuvaaviin poliisitilastoihin tukeutuen, vaatii kokonaiselle maanosalle/rodulle tai uskontokunnalle porttikieltoa.
  
  22. marraskuuta 2008 18:28:40

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Asiaa voisi verrata ilmastonmuutokseen, joka ei ole juuri tällä hetkellä minkäänlainen ongelma Suomelle. Tarkoittaako tämä, ettei siitä saisi puhua, eikä etenkään reagoida siihen mitenkään?"

Harvinaisen huono esimerkki, kas kun et tuo peliin vielä väestönkasvua. Kaikesta saa puhua, mutta ongelma on ettei Halla-aho ja muut pellet ymmärrä ongelmaa ja kokonaisuutta. Halla-ahohan haluaa, ettei meirän vaan tartte tehrä jotain.

By the way, jos tämä on vain maahanmuuttoon liittyvä foorumi, niin miksi Halla-aho kirjoittaa Kauhajoesta? Olisikohan niin, että halutaan pitää rutsaisen osoittelija-Suomen maine puhtaana?

  
  22. marraskuuta 2008 18:34:31

Nimi : DuPont
  
Viesti : ihQ:"Enpä ole ennen lukenut tiede.fi -foorumia, enkä varmaan luekkaan..."

Siellä on ollut vilkasta ja ajoittain aika tasokastakin keskustelua monikulttuurisuudesta ja maahanmuuttopolitiikasta. Tällä hetkellä tosin sillä saralla on aika hiljaista.

Nuivistit ovat mielestäni voitolla, mutta lisäapu ei koskaan ole pahitteeksi. ;)
  
  22. marraskuuta 2008 18:34:39

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Halla-ahon kirjoituksissa sisällön ohella minua viehättää muodon kauneus.

Usko pois, en ole ainoa".

Ei millään pahalla, mutta olet säälittävä.


  
  22. marraskuuta 2008 18:36:50

Nimi : Hennessy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Taas uusi kirjoitus blogissa, joka lähinnä hyökkää yksittäistä henkilöä kohtaan. Tätä tuntuu riittävän, ikävä kyllä: blogissa hyökätään henkilöihin jatkuvasti, mutta jos saa samalla mitalla takaisin, alkaa suuri itku ja poru.

Tasapuolista ja aikuista?
  
  22. marraskuuta 2008 18:40:09

Nimi : Jackass
  
Viesti : "Vuosaarelaiset ällöpöllöt -ongelma on laajempi ja muitakin puolueita koskettava"

Nimenomaan, ja tyhmiltä ihmisiltä Halla-ahot kerää äänensä, koska heille ei vasemmiston liturgia aukea.
  
  22. marraskuuta 2008 18:40:57


guestbook © freebok.net