Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98951-98975

Nimi : new-shit
Kotisivu : Muistutus Panu Höglundin järjestä
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Sakari Nora: erinomainen kuva! Mainiota!
  
  22. marraskuuta 2008 15:41:05

Nimi : Jukka Karén
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jumala Halla-aho".

Hyvä, hyvä! On usein kätevämpää kirjoittaa ihan vain "Jumala", mutta aina pitäisi muistaa lyhyt rukous siinä samalla. Näin:

Jumala (PeBBUH)
Eiran Nuiva Isä (PeBBUH)


Itse ottaisin myös käyttöön kristittyjen suosiman JHS, joka heillä tarkoittaa Jos Herra Suo, mutta meillä tietysti, Jos Halla-aho Suo.

Eli esim:

Huomenna, JHS, käyn vähän ulkoilemassa.
  
  22. marraskuuta 2008 15:41:29

Nimi : Vesa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nousuhumalainen uho kommentti oli oikeastaan loukkaavaa kun varmasti tiedät etten uskonnollisen vakaumuksen vuoksi juo alkoholia."

Vaikken sinua loukannutkaan, niin: mistä me voimme tietää uskonnollisen vakaumuksesi?

Samastako, mistä sinä tiedät ettemme ole korkeakoulutettuja :-).
  
  22. marraskuuta 2008 15:45:15

Nimi : ylimääräinen Teemu
  
Viesti : [i]Toinen kaima Teemu alempana, laita joku eri nikki tai lisä nikkiisi. Olen Teemu nikillä joka on oikea etunimeni kirjoitellut tänne vieraskirjaan jo pari kolme vuotta, ettei nääs sekasin mene. ;-)[i]

sorry, vaihdetaan.
  
  22. marraskuuta 2008 15:48:37

Nimi : Paul R
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kiva biisi;
http://uk.youtube.com/watch?v=udBhtHmS4dk
This video may not be suitable for minors.
  
  22. marraskuuta 2008 15:50:29

Nimi : Kekke
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "miksi kaikki jotka esittävät asiallista vastakritiikkiä leimataan trolleiksi?"

Miksi trollit luulevat että heidän oksentelunsa olisi asiallista vastakritiikkiä?

Asiallinen vastakritiikki on viime aikoina käyty lähinnä Hesarin keskusteluissa.
  
  22. marraskuuta 2008 15:55:37

Nimi : Elina
  
Viesti : Jackass,

Jos aikuinen suomalainen ihminen ei osaa edes kirjoittaa, niin mitähän hän sitten osaa?

Ei mitään lillukanvarsia minusta, minkä kuvan itsestään antaa..

Halla-ahon kirjoituksissa sisällön ohella minua viehättää muodon kauneus.

Usko pois, en ole ainoa.

Myös ihan kohteliaisuussääntöihin luen ihmisten nimien oikeinkirjoituksen, mutta lienemme muutenkin varsin erialaisia arvoiltamme.
  
  22. marraskuuta 2008 15:56:19

Nimi : Alex W
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jep täälläkin kirjoittelee perheellinen maisteri.

Jackass, jos vain kuule pidättäydyt faktoissa. Ja jos heität tuollaista herjaa Scriptan lukijoista / Jussin äänestäjistä, sinulla on varmasti tutkimustietoa olemassa asiasta ja olet valmis meille tämän aineiston osoittamaan?
  
  22. marraskuuta 2008 15:56:25

Nimi : Lous
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tilanne on vaalien jälkeen kärjistynyt siihen pisteeseen, että vastatoimiin on ryhdyttävä! Ehdotankin, että "mitä teen"-osioon lisätään "Annan Ukkolalle juttuvinkkejä".....
  
  22. marraskuuta 2008 15:58:06

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mitä teen -osioon on myös ehdottomasti lisättävä: Aion pojitella teitä!
  
  22. marraskuuta 2008 15:59:49

Nimi : Elina
  
Viesti : En varmasti ole ensimmäinen, joka tätä ehdottaa..

Mutta mielestäni sinun Jussi kannattaisi sulkea vieraskirja ja siirtyä Osmon tyyliseen taajaan moderoituun blogiin.

Se on aikaa vievää kyllä, mutta ehkäpä sen väärti kuitenkin.
  
  22. marraskuuta 2008 16:00:02

Nimi : H T
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jonkinlaisena säännönmukaisuutena voitaneen pitää sitäkin, että pitkiä kirjoituksia jaksavat lukea usein vain henkilöt, jotka koulutuksensa vuoksi ovat pitkiin teksteihin tottuneet.

Lyhyempien kirjoitusten ystäviä sen sijaan tapaa enemmän S24-palstalla.. :)
  
  22. marraskuuta 2008 16:00:16

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Tahtoisin lausua vieraskirjaan kirjoittaneille kehuja viime vuorokauden hengentuotoksista. Odottamani sonnanheiton sijaan täällä oli sen verta filosofista pohdiskelua että krapulanikin hellitti niitä lukiessa.
  
  22. marraskuuta 2008 16:02:32

Nimi : RR
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Nythän selvisi, miksi Halla-aho on niin asialinjan ihminen. Miehellähän on sukujuuret Etelä-Pohjanmaalla. Asiaa!

Pohjalaisessa oli tänään kolumni Halla-ahosta. Tietysti siinä piti varoittaa, että Halla-aho on yksi Neljästä Ilmestyskirjan Ratsastajasta mutta olosuhteisiin nähden, siinä on edes vähän hillitty moraalista paheksuntaa.

"Perussuomalaisten kansanedustaja Raimo Vistbacka Alajärveltä vahvistaa epäilyn juurista. Hän sanoo Halla-ahon alajärveläisyydestä: "Kyllä minulla on sellainen käsitys, että on se Hoiskosta." Vistbacka on ollut äskettäin Matti Halla-ahon 90-vuotispäivillä ja siellä on puhuttu, että Jussi on sekä isänsä että äitinsä puolelta alajärveläinen."

http://www.pohjalainen.fi/Article.jsp?article=376638

Olet näemmä jutellutkin Alajärven vallesmannin kanssa. Alajärveläiset äänestävät miehen kiitollisuudesta kerta toisensa jälkeen eduskuntaan, koska Vistbacka pisti nimismiehenä ollessaan paikkakunnan ongelmia aiheuttaneen vähemmistön ruotuun.

Sinun Jussi kannattaa harrastaa tulevaisuudessa kotiseutumatkailua. Täällä Etelä-Pohjanmaalla ärsyttävät hörhöt ovat harvinainen laji, joten niitä bongaa harvoin, eikä tarvitse aamusta alkaen kuunnella niiden kitinälaulua.
  
  22. marraskuuta 2008 16:03:12

Nimi : Maxwell Smart
  
Viesti : Vinkkinä reino: Alajärveltä saa tontteja yhtä halvalla kuin Äetsästä.
Ja bonuksena bunkkerin vartijoiksi sukua!
  
  22. marraskuuta 2008 16:13:20

Nimi : SJS
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Erittäin hyvä ja totuuden mukainen kuvaus Jackass.Voin syödä hatullisen paskaa jos joku korkeastikoulutettu tunnustautuu julkisesti perussuomalaisen ja Halliksen kannattajaksi.Julkinen ei tarkoita tätä vieraskirjaa vaan jotain esim tv-mediaa.

Pirjo, kai tohtori TImo Soini lasketaan perussuomalaisten kannattajaksi? Mikä muuten on maustevalintasi?
  
  22. marraskuuta 2008 16:20:19

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Aika ovela veto tuo Soini.Tarkoitin nimenomaan kannattajia enkä puolueessa vaikuttavia henkilöitä koska muutenhan Jussikin olisi kelvannut.
  
  22. marraskuuta 2008 16:24:09

Nimi : h
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ” Olet näemmä jutellutkin Alajärven vallesmannin kanssa. Alajärveläiset äänestävät miehen kiitollisuudesta kerta toisensa jälkeen eduskuntaan, koska Vistbacka pisti nimismiehenä ollessaan paikkakunnan ongelmia aiheuttaneen vähemmistön ruotuun.”

Kerrotaan, että tuo vähemmistö äänesti Vistbackaa eduskuntaan, jotta olisi päässyt eroon tiukasta nimismiehestä.
  
  22. marraskuuta 2008 16:25:18

Nimi : Roope
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onko kukaan muu pannut merkille TE-keskusten keskeisen osuuden mamumaniassa?

Hep. Niillä on vahva kytkös sekä julkisen että yksityisen puolen kotouttamispalveluiden lisäämiseen. Kun työttömyyslukuja pitäisi kaunistaa, niin lyödään kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Mamut kursseille kotoutettaviksi tilastoja rumentamasta ja epäpäteville akateemisille turhakkeille helppoa työtä maahanmuuttajien päivähoitajina. Yksityisten kouluttajien palkkiot ovat tulokseen verrattuna huimia, koska laatua ei valvota käytännössä lainkaan.

En vastusta koulutusta. Se on oikein kohdistettuna tärkeää. Kuitenkin nykyisessä tilanteessa monet tahot tuntuvat syytävän mahdollisimman paljon rahaa näennäiskoulutukseen välittämättä tipan tippaa tuloksista. Pitää myös muistaa, ettei tämä ongelma ole mitenkään mamujen syytä, vaan virkamiesportaan junailema. Itse asiassa monet mamut ovat vihaisia luokattomasta ja heidän älyään aliarvioivasta opetuksesta, mutta he eivät uskalla julkisesti kritisoida virkamiehiä tai koulutusyrityksiä.

Rahantuhlausta on suurelta osin myös muu työttömien kurssitus, mutta mamujen kanssa väärinkäytökset ovat kaikkein räikeimpiä. Päätöksentekijät ja päätöksistä hyötyjät pitäisi kaivaa esiin ja saada jonkinlaista laadunvalvontaa kentälle. Tässä jos missä olisi tutkivan journalismin paikka, sen verran uskomattomia tarinoita olen noista kursseista kuullut.
  
  22. marraskuuta 2008 16:32:56

Nimi : ihQ
  
Viesti : Tiedättekös muuten mitä huomenna tapahtuu?

Spoiler:
Mestari palaa.

PS:
Siis lomalta.
  
  22. marraskuuta 2008 16:40:50

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Erittäin hyvä ja totuuden mukainen kuvaus Jackass.Voin syödä hatullisen paskaa jos joku korkeastikoulutettu tunnustautuu julkisesti perussuomalaisen ja Halliksen kannattajaksi.Julkinen ei tarkoita tätä vieraskirjaa vaan jotain esim tv-mediaa."

Voi rähmä, ensin kirjoitat "Julkisesti tunnustautuu" ja perään että julkinen tarkoittaakin TV-Mediaa...Olenko nyt siis jollain ei-julkisella sivustolla?

No jaah, tunnustetaan nyt varoiksi kumminkin, koulutukseni on Merikapteeni...Mutta Pirjon kirjallisia oksennuksia luettuani uskoisin että kun hän tämän lukee niin saman tien kehiin heitetään arviota että merikapteenin koulutus ei ole riittävä vaan valitettavasti jää tasoltaan Miina Äkkijyrkän Lehmän tanssituskurssin alapuolelle.

Tässä myös Pirjolle vinkki:
Jos nyt seuraavalla kerralla äänestänkin Halla-Ahoa(Tämmöinen vaara on olemassa) niin Pirjohan voisi ottaa yhteyttä vaikkapa Suomen Varustamoyhdistykseen ja vaatia heitä selvittämään missä olen töissä koska edesvastuuttomana kaljanlipittäjänä,sosiaalisesti erakoituneena ja tuulipuvussani en voi toimia 200000000 Euron arvoisen aluksen päällikkönä ja edelleen voi olla vastuussa satojen, jopa yli tuhannen ihmisen hengestä, lastin arvosta puhumattakaan.

Pirjon ilmoitusta odotellessani olisi pikku kyssärin paikka: Tuo sosiaalinen erakoituminen kyllä hoituu, kaljaakin saan ja varmasti opin ankaralla harjoitelulla juopoksi mutta tuulipuku tuottaa tuskaa, semmoista kun ei ole koskaan minulla ollut...Eli voisitko Pirjo hiukan valoittaa tuulipukujen kokoja, voinko esimerkiksi ostaa virkapukuani vastaavan koon mukaan tuulipuvun vai käytetäänkö tuulipuvuissa esim.L tai XL kokoja?
Entä mitä mieltä olet arvomerkeistä, voinko neuloa tuulipuvun hihansuihin neljä kultaista raitaa plus ruorin kuvan?
Työssä joudun käyttämään kiiltonahkakenkiä, voinko vaihtaa ne lenkkitossuihin?
Entä kauluspaita ja kraka, sopivatko ne tuulipuvun kanssa mitenkä ja voiko käyttää?

Voisitko siis Pirjo vastata näihin minua askarruttaviin kysymyksiin, en kehtaa jostain syystä varustamolta näitä tuulipukujuttuja oikein tiedustella.

  
  22. marraskuuta 2008 16:41:19

Nimi : Zngr
  
Viesti : Tahtoisin lausua vieraskirjaan kirjoittaneille kehuja viime vuorokauden hengentuotoksista. Odottamani sonnanheiton sijaan täällä oli sen verta filosofista pohdiskelua että krapulanikin hellitti niitä lukiessa.

Näin on, ja uusia nimiäkin on näkynyt. Hieno oli etenkin tämänaamuinen kirjoitus jossa verrattiin maahanmuuttoa kauaskantoiseen infrastruktuuriprojektiin.

Täysin oikein. Yksinkertainen, toimiva vertaus. Kaunis.

Tänään nuiva ja maahanmuuttokriittinen joutuu vähään välisä selittelemään sitä, tai hänen väittämänsä pyritään kumoamaan sillä, ettei suomessa vielä ole kovin isoa täysin vieraasta kulttuurista saapunutta maahanmuuttajayhteisöä tai omia arabikortteleita, eikä koulujen taso ole vielä romahtanut, ja että absoluuttisesti rikoksista silti on vastuussa yleensä suomalainen.

Sekään ei jostain syystä häiritse kuin harvoja ihmisiä, että paikassa X 10% vähemmistö on vastuussa 50% rikollisuudesta tyyppi Y, joka on poliisinkin mielestä huolestuttavaa yliedustusta, koska he eivät yksinkertaisesti halua nähdä ongelmaa... tai heidän matematiikka on uskomattoman huono.

Mutta sitä mitä vielä ei ole tapahtunut HOMMA^ juuri myös on. Meillä kehitys on tähän mennessä ollut nähdäkseni täysin identtista kuin muissa länsieuroopan maissa jossa maahanmuutto ei ruoki esim. tehtaiden linjoja, kuten iloisella 60- tai 70-luvulla, mitä se ei enää tee missään EU:n alueella.

Koska kaikkialla muualla kulttuurin rikastuminen on aiheuttanut vakavia yhteiskunnallisia ongelmia, nuivat suomalaiset ja Halla-aho eivät haluakaan, että Suomessa edetään siihen pisteeseen jossa voimme ylpeillä omilla ghetoilla joihin poliisilla ei ole asiaa, tai koulutuksen tason, tai katujen turvallisuuden romahtamisella monikulttuurisuuden alttarilla.

Hyvä ja kestävä infrastruktuuri pitää suunnitella alusta asti hyvin. Ei me voida ajatella, että kun Helsingissa ei vielä pala joka yö vähintään sata autoa, ettei meidän tarvi olla kiinnostuneita tai huolestuneita siitä miten tulevaisuuttamme rakennetaan. Ja kuka sitä rakentaa, ja keneltä on kysytty onko suunnitelma hyvä.
  
  22. marraskuuta 2008 16:48:28

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Maailmankirjat lienee sekaisin.
  
  22. marraskuuta 2008 16:53:31

Nimi : jellona
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Käyn usein Tunisialaisessa kebab-baarissa ja Iranilaisessa pizzeriassa syömässä.
Ihailen Marokkolaistaustaista Suomalaista, Amin Asikaista. Suomalainen Lola Odusoga on mielestäni aivan upea nainen. Hurrasin hulluna kun Essayah ja Kirwa edustivat Suomea.
yleisurheilussa.

Työpaikallani on Aasialaisia ja Slovakialaisia tyyppejä joiden kanssa heitetään hillitöntä läppää, käydään kylässä ja kaljalla...
Olen Työskennellyt ulkomailla, käyttänyt kipaa ja käynyt usein synagoogassa. Kerran kävin moskeijassa mutta sukkahien hajun takia en ole halunnut uudelleen mennä. Olen vieraillut druusikodeissa.

Minulla on "muutamia" äärioikeistolaisia kaljupää tuttavia. Paras kaverini on vihreä?! Monta tuttavaani on tunnollisia kristittyjä, babtisti,luterilais yms...
Olin tässä taannoin kuuntelemassa harmaapäisten mustien miesten bluesgospelia kirkossa, loistavaa meininkiä.

Asun ruotsinkielisellä seudulla ja kavereina on monia suomenruotsalaisia, vastustan pakkoruotsia.
Olen avustanut venäläisiä katulapsia.

Kannatan Halla-Ahon tekstejä. En ole rasisti. Olen mielestäni realisti ja suvaitsevainen. En näe mitään ristiriitaa Halla-Ahon ajatuksissa verrattuna omiini.

Kulttuurien ominaispiirteet tulee säilyttää, myös omamme. Maahanmuuttoa tulee rajoittaa, rikoksista palautus automaattisesti lähtömaahan. Ruohonjuuritasolla ongelmat ovat todellisia, tunteet käyvät kuumana ja tilanteet kärjistyvät.

  
  22. marraskuuta 2008 16:58:58

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jackass,

"Tämän minä uskon, mutta juuri tämä kärjistää ongelmaa, koska tällä tavoin lietsottu "ongelma" luo lisää ongelmia, ja kääntää selän oleellisimmalle."

Scripta /= yhteiskunta. Suomessa on aivan riittävän paljon tahoja, joiden agendoihin kuuluu suomalaisten ongelmien ruotiminen, eivätkä ne mihinkään hiljene yhden Halla-ahon takia. Suomi kuitenkin tarvitsee myös maahanmuuttajaongelman nostamista pöydälle, koska monien muiden Euroopan maiden esimerkistä näemme, että siitä voi tulla ajan kuluessa yksi niistä oleellisista ongelmista. Taudin ehkäiseminen on aina parempi vaihtoehto kuin sen lääkitseminen.

Asiaa voisi verrata ilmastonmuutokseen, joka ei ole juuri tällä hetkellä minkäänlainen ongelma Suomelle. Tarkoittaako tämä, ettei siitä saisi puhua, eikä etenkään reagoida siihen mitenkään?
  
  22. marraskuuta 2008 17:01:07


guestbook © freebok.net