Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98926-98950

Nimi : Kokoliha
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : <sarkasmi><ironia>IS 22.11.2008 klo 15:00

Maahanmuuttajavastaisuudestaan tunnetun, helsinkiläisen -71 syntyneen Eirassa asuvan miespuolisen vastavalitun kaupunginvaltuutetun epäillään yrittävän laitonta villieläinten maahantuontia.

Asiasta on informoitu Tullia, joka kertoo kohottavansa valmiuttaan asian tiimoilta. Tullilaitokselle saapuneen vihjeen kerrotaan perustuvan luotettaviin lähteisiin.
</ironia></sarkasmi>
  
  22. marraskuuta 2008 15:11:16

Nimi : tunkki
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jackass-Ukkola: Kannattaa muistaa että Freukkarien sanoitukset on tehnyt Virheiden de Röda entinen kaupunginvaltuutettu.
"Herra antoi Herra otti, tyydy siihen hottentotti, tasa-arvohan on silkkaa jumalanpilkkaa".
  
  22. marraskuuta 2008 15:13:40

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Pirjo: Erittäin hyvä ja totuuden mukainen kuvaus Jackass. Voin syödä hatullisen paskaa jos joku korkeastikoulutettu tunnustautuu julkisesti perussuomalaisen ja Halliksen kannattajaksi.Julkinen ei tarkoita tätä vieraskirjaa vaan jotain esim tv-mediaa.

Täällä. Miten toimimme asian tiimoilta?
  
  22. marraskuuta 2008 15:15:36

Nimi : Vesa
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Kyseinen sivusto ilmoitettu poliisille ja se suljettiin.Asia siltäosin loppuun käsitelty."

Uskoo ken haluaa.
  
  22. marraskuuta 2008 15:15:38

Nimi : new-shit
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jack ass: Useat Halla-ahon kannattajat esim Vuosaaresta ovat puhtaita kaljaa ryystäviä ällöpalloja, joiden itsetuntoa on helppo kohottaa osoittelemalla neekereitä tai muslimeja. Joten kulttuuriin liityvä ongelma ei ole ulkomaalainen puhtaasti, vaan ennemminkin suomalainen blab blab blab...

On niin ihanaa sulkea silmät totuudelta, eikös niin? Suurin osa Halla-ahon kannattajista on, kuten tiedät, sivistyneitä ja korkeasti koulutettuja ihmisiä, jotka ovat keskimääräistä enemmän poliittisesti valveutuneita.

Mut se on vaan niin helppoa olla ajattelematta ja osoitella vain että "nuo on ihan tyhmii rassistei ja natsei, kun ne ei haluu katu-uskottavii ghettoi!!1!11!"
  
  22. marraskuuta 2008 15:16:05

Nimi : Vesa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Voin syödä hatullisen paskaa jos joku korkeastikoulutettu tunnustautuu julkisesti perussuomalaisen ja Halliksen kannattajaksi.Julkinen ei tarkoita tätä vieraskirjaa vaan jotain esim tv-mediaa."

Mihin vedetään raja? Pitääkö olla tuplatohtori, vai riittääkö tohtori tai lisensiaatti?

Se, että ei harva uskaltaa julkisesti tunnustautua Halla-ahon kannattajaksi, kertoo enemmän suomalaisten asenteista kuin Halla-ahosta.
  
  22. marraskuuta 2008 15:18:49

Nimi : jmk
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Täällä. Miten toimimme asian tiimoilta?

"Pirjo" maksaa 30 sekunnin pätkän tv-aikaa (hän kun haluaa tuon tapahtuvan nimenomaan "tv-mediassa"), kuvaat nauhan jossa kerrot äänestäneesi Hallista, toimitat nauhan ja Pirjon järkkäämät rahat tv-asemalle, Pirjo katsoo sen ja syö lupaamansa hatullisen paskaa.

Diili?
  
  22. marraskuuta 2008 15:18:58

Nimi : Kekke
  
Viesti : "
Useat Halla-ahon kannattajat esim Vuosaaresta ovat puhtaita kaljaa ryystäviä ällöpalloja, joiden itsetuntoa on helppo kohottaa osoittelemalla neekereitä tai muslimeja. Joten kulttuuriin liityvä ongelma ei ole ulkomaalainen puhtaasti, vaan ennemminkin suomalainen, muslimi on hyvä puhkaisemaan suomalaisen jurrisen kouluttamattoman urpon ärsyyntymisen. Muslimi on juopolle finskille tavallaan palvelun tuoja, freukkarithan laulaa, että: jokainen tarvitsee jonkun köyhemmän, rumemman ja mutakuonomman, joten teikäläisten pitäisi kiittää muslimeja, erityisesti vielä jos raiskaavat ja tappavat paljon, sitten saadaan viha liikkeelle ja oman juoppus ja väkivalta voidaan työntää syrjään."

Varmaan todella ahdistavaa olla sinä. Eipä käy kateeksi.
  
  22. marraskuuta 2008 15:19:28

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Ainiin olen vain maisteri, MUTTA niin eksoottisen ja median palvoman tieteen alalta, että johas jotai...

Mitäs sanot Pirjo!?
  
  22. marraskuuta 2008 15:21:41

Nimi : new-shit
  
Viesti : Pirjo: Erittäin hyvä ja totuuden mukainen kuvaus Jackass.Voin syödä hatullisen paskaa jos joku korkeastikoulutettu tunnustautuu julkisesti perussuomalaisen ja Halliksen kannattajaksi.Julkinen ei tarkoita tätä vieraskirjaa vaan jotain esim tv-mediaa.

Pirjo Spöklund tilasi juuri hatullisen paskaa. Tarjoilija?

Kas siinäpä mukava tapahtuma: kaikki me, jotka kannatamme Halla-ahoa ja joilla on vähintään maisterin paperit, keräännymme tv-yleisöksi studioon katsomaan, kun Pirpuli syö hatullisensa kiltisti loppuun. Hatullisen tarjoilijana saa kunnian toimia se vainottu neitonen.
  
  22. marraskuuta 2008 15:23:11

Nimi : Sakari
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Minä olen diplomi-insinööri ja absolutisti, ja kannatan Halla-ahoa. Murskasin sun teorian :-).
  
  22. marraskuuta 2008 15:23:40

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Paljon tuntuu olevan puhetta,mutta kovin vähä villoja.Menkää telkkariin ja tehkää se.Tiedän toki että teistä ei siihen ole.
  
  22. marraskuuta 2008 15:24:38

Nimi : Anton
  
Viesti : "Useat Halla-ahon kannattajat esim Vuosaaresta ovat puhtaita kaljaa ryystäviä ällöpalloja, joiden itsetuntoa on helppo kohottaa osoittelemalla neekereitä tai muslimeja. Joten kulttuuriin liityvä ongelma ei ole ulkomaalainen puhtaasti, vaan ennemminkin suomalainen, muslimi on hyvä puhkaisemaan suomalaisen jurrisen kouluttamattoman urpon ärsyyntymisen. Muslimi on juopolle finskille tavallaan palvelun tuoja, freukkarithan laulaa, että: jokainen tarvitsee jonkun köyhemmän, rumemman ja mutakuonomman, joten teikäläisten pitäisi kiittää muslimeja, erityisesti vielä jos raiskaavat ja tappavat paljon, sitten saadaan viha liikkeelle ja oman juoppus ja väkivalta voidaan työntää syrjään."

Mielenkiintoinen hypoteesi, mutta tosiasioiden valossa ei kauhean uskottava. Onko sinulla todisteitakin? Linkkiä johonkin tutkimukseen? Mitään?
  
  22. marraskuuta 2008 15:25:51

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Jackass,

"Jumala Halla-aho".

Hyvä, hyvä! On usein kätevämpää kirjoittaa ihan vain "Jumala", mutta aina pitäisi muistaa lyhyt rukous siinä samalla. Näin:

Jumala (PeBBUH)
Eiran Nuiva Isä (PeBBUH)

Nämä soveltuvat kaikille. Sitten, kun pääset gnoosiksessa (hic) vähän pitemmälle, niin kenties saat luvan puhua Mestarista, kuten ehkä olet huomannut eräiden valaistuneiden tekevän. Sinun tulee kuitenkin aloittaa samalla tavalla pohjalta kuin muiden.

Vettä kantamaan nyt! Sitten Monikulttuurisuus ja ainen (PePPuh) kahdesti ja Kepeitä kevätjuttuja kolmesti.
  
  22. marraskuuta 2008 15:26:20

Nimi : jmk
  
Viesti : "Menkää telkkariin"

Ei sinne telkkariin noin vain "mennä". Maksettuja mainoksia kyllä esittävät, joten pistäpä ne rahat kehiin niin eiköhän tuo järjesty.
  
  22. marraskuuta 2008 15:26:32

Nimi : jokuvaan
  
Viesti : Paljon tuntuu olevan puhetta,mutta kovin vähä villoja.Menkää telkkariin ja tehkää se.Tiedän toki että teistä ei siihen ole.

Sanoo anonyymi trolli :-)
  
  22. marraskuuta 2008 15:27:36

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Anonymiteetti on osa identiteettiäni.Onko siinä jotain pahaa sitten?miksi kaikki jotka esittävät asiallista vastakritiikkiä leimataan trolleiksi?
  
  22. marraskuuta 2008 15:30:24

Nimi : jmk
  
Viesti : "Pirjo", pitääkö sen tosiaan olla nimenomaan "tv-media"? Tiedät itsekin, että telkkariin ei noin vain "mennä" (vai järkkäätkö rahat?).

Lupaatko syödä sen hatullisen myös jos joku vähintään maisteri kertoo kannatuksestaan sanomalehden yleisönosastossa? Sinne kirjoituksen saanee melko helposti.
  
  22. marraskuuta 2008 15:32:27

Nimi : H T
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Scripta on nimenomaan nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa kohtaan kriittisesti suhtautuva blogi. Scripta ja Halla-aho ei pyri korjaamaan kuin yhden valtavan epäkohdan suomalaisessa yhteiskunnassa".

Tämä ei mene 1:1:een Halla-ahon kommenttien kanssa:

"Sivusto sisältää pääasiassa maahanmuuttoa, monikultturismia, suvaitsevaisuutta, rasismia, ilmaisunvapautta ja poliittista korrektiutta käsitteleviä kriittisiä mielipidekirjoituksia. Lähestyn näitä teemoja hyvin vaihtelevista näkökulmista, eivätkä kaikki kirjoitukseni ole tyylinsä tai painoarvonsa puolesta keskenään yhteismitallisia".


Miten ylläolevasta on pääteltävissä, ettei Jussin mukaan esimerkiksi suvaitsevaisuuteen liittyen saisi täällä tuoda esille käsityksiään jostain tietystä näkökulmasta? Liittyen viittaamiisi "muihin ongelmiin" ja Jussin sortumisesta käsittelemään niitäkin kirjoituksissaan, erikseen minkä poistamista hän on mielestäsi kirjoituksissaan käsitellyt?

Itse katson Jussin kirjoitusten nimenomaan keskittyvän aiheisiin, jotka hän Scriptan esittelyssäkin esille nostaa. Hän ei ole pahemmin käsitellyt vuosaarelaiset ällöpöllöt -problematiikkaa muutoin kuin täällä Scriptassa aika ajoin ojentamalla joitain ylilyöntejä harrastaneita kirjoittajia. En sitten tiedä, ovatko nuo olleet niitä vuosaarelaisia.

Sen verran mitä tiedän Halla-ahosta ja hänen suhtautumisestaan kuvailemasi kaltaisiin vuosaarelaisiin, käsittääkseni hän ei mitenkään tietoisesti pyri veljeilemään heidän kanssaan. Tämä näkyy muun muassa siten, että Helsingin paikallisosasto KPS:n eräät henkilöt ovat kuin eri puolueesta Jussin kanssa.

Vuosaarelaiset ällöpöllöt -ongelma on laajempi ja muitakin puolueita koskettava. Kun PS:n kannatusjoukoista löytyy yhdentyyppisiä pöllöjä, löytyy taas SDP:n taustalta esimerkiksi suoli24-palstalla vaikuttavan nimim. "varmakosto" kaltaisia saavutetuista-eduista-emme-passivoituneina-luovu-tai-muutoin-ruikutamme -tyyppejä, Keskustan taustalta asioita vähäisessä määrin funtsailevia takahikiän poikia, Kokoomuksen joukoista porvarillisisa unelmisaan liihottelevia turhakerouvia ja Vihreitä sympatiseeraa taas monet tietyn kaltaisen korttitalofraseologian taakse jumiutuneet hennaväri-talonvaltaajat, joiden kanssa asioista ei yksinkertaisesti voi keskustella.
  
  22. marraskuuta 2008 15:32:36

Nimi : new-shit
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Sinä päivänä kun sinä, Pirjo, esität asiallista kritiikkiä, minä nousen pyörätuolista ja panen tanssiksi.
  
  22. marraskuuta 2008 15:32:44

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Paljon tuntuu olevan puhetta,mutta kovin vähä villoja.Menkää telkkariin ja tehkää se.Tiedän toki että teistä ei siihen ole.

Ja nousuhumalaista uhoa siellä... Mut, mut, mut, siis niingu for real, ilmoittele kun saat saumat kasaan, niin hoidan osani.

Ja voin muuten jopa biffata ne paskat hattuuskin -sen verran hyvä ihminen se minäkin olen!
  
  22. marraskuuta 2008 15:33:52

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nousuhumalainen uho kommentti oli oikeastaan loukkaavaa kun varmasti tiedät etten uskonnollisen vakaumuksen vuoksi juo alkoholia.Toisten loukkaaminen on varmasti kivaa teistä "nuivisteista"eli rasisteista.
  
  22. marraskuuta 2008 15:36:24

Nimi : Sakari Nora
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Lisää Halla-aho -paljastuksia. Mestari siis solmii kylpytakkinsa elävällä käärmeellä, mutta toistaiseksi ei ole paljastettu sitä, että parranajonsa hän hoitaa palavaa soihtua käyttäen.

Lisäksi hänellä on voimakkaampi taikasauva kuin Potterin Harrilla konsanaan, jolla hän muuttaa ihkuja mokuttajia pahoiksi, pahoiksi netseiksi (loitsu: Nuivistu!). Oikeasti hänen nimensäkin on Hallamort.


En voinut vastustaa kiusausta:
He-Who-Must-Not -Be-Named
  
  22. marraskuuta 2008 15:38:03

Nimi : H T
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sakari:

"Minä olen diplomi-insinööri ja absolutisti, ja kannatan Halla-ahoa. Murskasin sun teorian :-)"


Murskajaiset jatkuu :) Minäkin yritän aika ajoin jopa kuumeisesti opiskella DI:ksi ja olen absolutisti.
  
  22. marraskuuta 2008 15:38:55

Nimi : jmk
  
Viesti : Miten, Anonyymi-"Pirjo", olet ajatellut todistaa hoitavasi oman osuutesi diilistä?
  
  22. marraskuuta 2008 15:39:42


guestbook © freebok.net