Vieraskirjan säännöt


Olen matkoilla 2.11.-23.11.2008. En lue vieraskirjaa, enkä vastaa puhelimeen. Sähköpostin katson pari kertaa viikossa. Jos on kiireistä asiaa, lähetä tekstiviesti: 044-3377600. Hyvää marraskuuta! J.H.


Pääsivu Viestit 98876-98900

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : " Jos rajat avataan, saattaa olla hyvinkin, että pitkällä tähtäimellä Eurooppa muuttuu siitä millaisena sen nyt tunnemme, ehkä jopa huonompaan suuntaan"

Uskaltaisin poistaa tuon ehkä kohdan tuolta. Ja "takaisinmaksu" ei ole lainkaan realistinen peruste sille, että maahanmuuttoa lisätään. Ei todellakaan ole takaisinmaksua, muuta kuin niille, joille yhteiskunta kustantaa hyvät olot. Siinä ei ole hiventäkään "takaisinmaksun" periaatetta.
  
  22. marraskuuta 2008 12:44:09

Nimi : Anton
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Jussi totesi tekstin lopussa. "Haluatteko verta käsiinne ja minusta marttyyrin? Minä olen siihen valmis, mutta oletteko te?"

Ilmottaudun mukaan, yksi kaikkien kaikki yhden puolesta..."

Maanantain lööppi: Halla-ahon vieraskirjassa suunnitellaan itsemurhaiskuja!
  
  22. marraskuuta 2008 12:48:35

Nimi : P
  
Viesti : "

Mihin kohtaan tässä kuuluu turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskusten puuhaileminen?"

Syy on mamukulujen hajauttaminen eri budjetteihin. Nyt tuo menee TE-keskusten piikkiin. Kun noin toimitaan, joku hyväuskoinen jaksaa vielä uskoa siihen, että jokainen lukutaidoton mamu tuo 300 000 € "säästöt" ;))
  
  22. marraskuuta 2008 12:49:57

Nimi : kommentti
Kotisivu : http://www.stormpages.com/eurooppa/maailmanvalloitus.htm
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nuorinainen
Mitä teen : Viritän keskustelua

Viesti : Rasismisanan käytöstä arabinäkökulma:

Walid Shoebat, arabi, entinen muslimi, entinen jihad- taistelija palesiinasta, entinen muslimiterroristi. Tämä tyyppi kertoo eräässä haastattelussa, kuinka erikoista on, että silloin kun hän taisteli palestiinalaisten riveissä islamistiterroristina tappaen ihmisiä, häntä ei koskaan sanottu rasistiksi. Mutta kun hän kääntyi pois islamista, lakkasi olemasta islamistiterroristi, muutti amerikkaan (?) ja ryhtyi kristityksi, hänestä tuli yhtäkkiä "rasisti". Kuinka kummaa! =)

Mainostan tätä dokkaria vielä vähän koska se on niin hyvä. Katsokaa se jos ette ole katsoneet! En tiedä onko se tullut suomen tv.stä koskaan
-----------------

http://www.stormpages.com/eurooppa/maailmanvalloitus.htm#TERRORISTIN

tuolla lyhyt kooste miehestä ja sen haastattelusta
  
  22. marraskuuta 2008 12:51:20

Nimi : P
  
Viesti : "

Maanantain lööppi: Halla-ahon vieraskirjassa suunnitellaan itsemurhaiskuja!"

Jep. Lisäksi tulee juttu siitä, kuinka "H-a harrastaa lapsipornon keräämistä."

Odotellaan, että Ukkola käy lukaisemassa vieraskirjan ja kirjoittaa "uutiset" ensiviikolle.
  
  22. marraskuuta 2008 12:52:04

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Onko kukaan muu pannut merkille TE-keskusten keskeisen osuuden mamumaniassa?"

Eikös työperäinen maahanmuutto kuulu työvoima- ja elinkeinokeskusten toimenkuvaan?
  
  22. marraskuuta 2008 12:54:28

Nimi : rokka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Marttyyri kuolee "viattomana". Ei laita hanttiin kivitystä, mestausta tai kuolemaansa... Stefanus oli raamatun mukaan kristinuskon ensimmäinen marttyyri.

Itsemurhaiskijän vertaaminen martyyriin on tyypillistä ainoastaan islamissa. Marttyyri sana on muovautumassa uudelleen täysin toisentyyppiseksi kuin se alunperin on tarkoitettu. Samoin on käynyt rasisti määritelmälle.
  
  22. marraskuuta 2008 12:54:46

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Säikähdin kun luin Iltasanomien etusivua netistä ja otsikkona oli "TAKAPIRU - Mitä kaikkea kätkeytyykään uutisten ja ajankohtaisten ilmiöiden taakse?"

Ajattelin, että nyt tulee rankkaa tekstiä ja että nyt kyllä paljastuu joku hirmusalaliitto.

mutta jutussa olikin kyse jostain BB-"viihteestä"
  
  22. marraskuuta 2008 12:56:50

Nimi : Kokoliha
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : (Ilta-Sanomille JUTTU-VINKKI: Halla-ahon blogissa palvotaan Unabomberia ja suunnitellaan vastaavia kirjepommi-iskuja, pistäkää Ukkola kirjoittamaan jos kukaan muu ei koske, koska hän ei tajua sarkasmia, eikä paljon mitään muutakaan, joten syötti mennee kalastajaa myöten kurkusta alas)

Jotenkin en yllättyisi moisesta tähtireportaasista. Jussin kirjoitukseen: "Kommentti raiskauskohinaan" 15.11.2008 liittyen, kaipa siellä on sannaukkoloilla jonossa jo sellainenkin pläjäys, jossa kerrotaan Halla-ahon kutsuvan kaikkia maahanmuuttajia krokotiileiksi ja yllyttävän yleiseen ihmissyöntiin. Tiedä vaikka olisi itsekin kannibaali? Kirjoituksiaan Halla-aho, omien sanojensa mukaisesti, työstää läppärillä asuntonsa kattokruunussa roikkuen - kärsien samalla hallusinaatioista, joissa hänen asuntonsa lattialla liikkuu matelijoita.

Vaihtoehtoisesti saattaa olla, että Halla-aho on syyllistynyt eläinsuojelulain rikkomiseen, ja pitää lemmikkieläimenään krokotiilia, jolle hän iltaisin - itse raukkamaisesti kattokruunusta roikkuen - syöttää ravinnoksi poliittisia vastustajiaan, pahaa-aavistamattomia haastattelua kärttäviä toimittajia ja maahanmuuttajia?
  
  22. marraskuuta 2008 13:04:15

Nimi : jmk
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : haastattelua kärttäviä toimittajia

Onko tämä ymmärrettävä niin, että toimittaja Sanna Ukkola soittelee häirikköpuheluja Halla-aholle?
  
  22. marraskuuta 2008 13:07:30

Nimi : Jaska J.
Kotisivu : Maarit Rostedt palvelee
  
Viesti : Maaritin webbikaupan sisältö näkyy pienentyneen viimenäkemästä, saattoi johtua siitä että Googlen adsensen käyttöehdot olivat jääneet lukematta.

Pisti myös silmään että Maarit parantaa maailmaa keräämällä rahaa Sähköinen Kriisituki ry nimissä. Toivottavasti siihen on asianmukaiset luvat olemassa.
  
  22. marraskuuta 2008 13:13:42

Nimi : Jackass
  
Viesti : Halla-Aho väittää että:"Osmo Soininvaara on pitkin syksyä väsymättä haukkunut minua ja mielipiteitäni. Tai pikemminkin itse rakentamiaan irvikuvia mielipiteistäni".

Halla-Ahon tulisi tietää, että Osmo on puhunut Halla-Ahosta vain marraskuussa tämän raiskausaiheen yhteydessä, joka tuskin kattaa käsitettä "pitkin syksyä". Eikä Osmon Bluffikaan ollut mikään erityinen irvikuvan muokkaus, toki ymmärrän Halla-Aho ei narsistina sitä kestä.

Sanotaan kuitenkin etten ole myöskään ilolla katsellut Vihreiden naisten taistelua Halla-Ahoa vastaan, julkiseen valitukseen käytettiin jonkun verran virhellistä argumentointia. Teemu Lahtisen Jehki Härkosestä tehty tutkintapyyntö on ennemminkin hupaisa, toisaalta jos tarkoitus oli ohjata ihmisiä Härkösen karmean kolumnin ääreen, hyväksyn keinon, koska siihen oli sisällytetty tekohyveellisen median helmi: "Ei homoille ja abortille. Ja ennen kaikkea, ei maahanmuuttajille.

Näillä teemoilla menestyivät Yhdysvalloissa niin Ronald Reagan kuin George W. Bush. Suomessa niillä ratsastaa nykyisin Timo Soinin perussuomalaiset".

Tähän ei ole lisättävää, muuta kun että hohhohhoijaa.

Silti minua ihmetyttää se ettei Halla-Aho halua puhua väkivaltarikoksista laajemmin, ketkä tekee jne. Vuosien 1990 ja 2005 välillä kasvua on ollut 32%. Kansainvälisessä vertailussa Suomessa tehdään verrattain paljon pahoinpitelyjä ja väkivaltarikoksia, esimerkiksi vuonna 2005 USA:ssa tehtiin 469 väkivaltarikosta 100,000 asukasta kohden, Suomessa vastaava luku oli n. 585. Tätä ei selitetä puhtaasti ulkomaalaisilla, koska Suomessa poliisin tietoon tulleisiin pahoinpitelyrikoksiin ja henkirikoksiin syyllistyneistä pääosa on ollut tekohetkellä alkoholin vaikutuksen alaisena. Esimerkiksi vuonna 2005 kolme neljästä selvitettyihin murhiin ja tappoihin sekä niiden yrityksiin syyllistyneistä sekä kaksi kolmesta pahoinpitelyrikoksiin syyllistyneistä oli ollut rikoksen tekohetkellä alkoholin vaikutuksen alaisena. Muihin Pohjoismaihin verrattuna Suomessa tehtyjen henkirikosten määrä on yli kaksinkertainen, vaikka Suomessa on selvästi vähemmän ulkomaalaisia.

Oma johtopäätökseni siitä ettei Halla-Aho halua tutkia suomalaisten väkivaltaa on se ettei omaa pesää voi liata, perussuomalaisten äänestäjissä on varmasti eniten kännissä reihuvia urpoja, jotka hakkaa vaimoaan tai naapuriaan. He tuovat mieleeni suomalaisen läskimooseksen joka pitsaa ahmiessaan ihmettelee sitä, että ompa nuo amerikkalaiset tyhmiä ja lihavia. Osoittelu on kivaa ja helppoa, paljon kivempaa ja helpompaa kuin peiliin katsominen.

  
  22. marraskuuta 2008 13:14:00

Nimi : Zngr
  
Viesti : Voisiko Euroopan halukkuus ottaa vastaan pakolaisia johtua siitä, että Eurooppalaisten kolonialismin jäljet näkyvät nyt Afrikan ja muiden riistettyjen alueiden kurjuutena?

Tietyt hörhöt kyllä perustelevat sitä sillä. Valkoisen miehen velka jne. Mutta ei se ole oikeasti se syy.

EU:n poliittisten päättäjien tahto johtuu kyllä jostain ihan muusta, esim. Ranskalla on haluja toimia yhdessä arabimaailman kanssa siinä harhaluulossa, että EU ja öljymäät voivat muodostaa USA:n taloudelliselle mahdille vastavoiman. Käsittääkseni EU:n alkuperäisten jäsenmaiden agendana oli tämä: EU + arabimaat = USA:lle jauhot suuhun. Eli ihan poliitikkojen omaa vallanhalua ja kilvasteua asemasta maailmanpolitiikassa. Siinä ei paljon paina, miten jonkin yksittäisen EU maan Mamu-lähiössä ihmiset kokevat arjen turvallisuuden. Euroopan poliittisen eliitin ei ole tarvinnut sitten 50-luvun elää samassa maailmassa tai samoilla alueilla, kuin äänestäjien.

Monikulttuurisuushörhötys, jolla alunperin tarkoitettiin sitä, että pohjois-afrikkalaiset tehdastyöläiset saavat pitää oman kulttuurinsa jotta voivat palata takaisin kotiinsa helposti (mutta kun ei ne menneetkään takaisin) seurasi myöhemmin, samoin ajatus humanitaarinen velvoitteesta ottaa kolmannen maailman elintasopakolaisia ja rikollisia (mm. Saddam Hussein tyhjensi vankiloitaan Eurooppaan, vangeista tuli "pakolaisia" joita uhkaa kotimaassa "kidutus ja teloitukset" ja heidät oli pakko ottaa vastaan sekä samalla Saddam säästi pitkän pennin joten kaikki olivat iloisia) EU:n alueella asumaan on myöhempien aikojen vasemmiston ja liberaalien maailmanhalailufantasiaa.

Eihän Ruotsilla edes ole minkäänlaista kolonialistista historiaa, sielläkin on ainoastaan työllistetty siirtolaisia. Euroopan vasureiden politiikaksi on kuitenkin muodostunut, että "kaikilla on oikeus elää yhtä hyvin kuin länkkärit elävät".

Valitettavasti moinen ideologia ilmeisesti palveli EU:n päättäjien agendaa, joten sitä on rummutettu tauottu kymmenia vuosia oikeamielisenä maahanmuuttopolitiikkana. Onhan se humaania, että työttömäksi jäänyt tehdastyöläinen saa tuoda vaimonsa ja perheensäkin EU:n alueelle, olisi vähintäänkin rikollista estää häntä elämästä ns. normaalia elämää. Ja EU:n alueella sosiaaliedut takaavat työttömälle arabille n. 20 kertaa suuremmat kuukausitulot kuin mitä Afrikassa tienataan keskimäärin vuodessa. Tätä ei varmaan kukaan ajatellut kovin pitkälle, mutta jokainen ymmärtää varmasti, miksi siirtolaiset Hollannissa, Saksassa, Ranskassa jne. eivät koskaan lähteneetkään takaisin sinne mistä tulivat. Sitten syntyi maahanmuuttajien toinen sukupolvi. Sitten kolmas. Minne heidät voi ajaa? He asuvat jo synnyinmaassaan.

Kymmenia vuosia jatkunut lähinnä perheenyhdistämisillä ja elintasopakolaisilla pyörinyt massamaahanmuutto on myös lisännyt joihinkin maihin uuden äänestäjäluokan. Esimerkiksi Ruotsissa 95% mamuista äänestää sosiaalidemareita ja Briteissä 105% tjsp. Labouria. Maahanmuutolla eniten rikastuneiden maiden vasemmistopuolueet käyttävät siis maahanmuuttajaväestöä poliittisena aseenaan. Vasemmistopuolue takaa perheenydistämiset, oman kulttuurin arvojen vaalimisen mamuyhteisöissä sekä runsaat sosiaaliedut, vastapalvelukseksi maahanmuuttajat äänestävät tätä puoluetta.

Monikulttuurisuus, kulttuurirelativismi ja poliittinen korrektius on tuonut kentälle uuden aseen: jos kaikki yllä kirjoitettu vaikuttaa täysin älyttömältä ja jopa EU:n kansalaisille haitalliselta toiminnalta et voi sanoa sitä ääneen, koska silloin sinut leimataan rasistiksi ja äärioikeistolaiseksi. Saksassa äärioikeistolainen on sama asia kuin natsi, ja jos olet natsi olet automaattisesti hävinnyt keskustelun. Jos olet julkisella sektorilla töissä, saat potkut. Saksan postilaitos ei enää jaa postia ihmisille, jotka ovat "natseja", ja niin edespäin. Samoin Briteissä, Ruotsissa ja vaikka Belgiassa, kaikki runsaasti maahanmuutolla kulttuuririkastuneita maita, missä rasisti- tai äärioikeistolasleima tarkoittaa sitä, että menetät työpaikkasi ja olet vapaata riistaa kaikenlaiselle häirinnälle.

Joten parempi olla sanomatta ääneen.

Mitä Jussi Halla-aho tekee nyt Suomessa pyrkii estämään sen, ettei meille käy näin. Kaikki huomaavat varmaan, että rasisti/äärioikestoajojahti on jo alkanut täälläkin. Meillä on kuitenkin se etu, että maahanmuuttajia ei ole vielä kovin paljon ja asenteet ja oikeistolaisleima eivät ole yhtä kovia aseita.
  
  22. marraskuuta 2008 13:14:34

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kyseinen sivusto ilmoitettu poliisille ja se suljettiin.Asia siltäosin loppuun käsitelty.
  
  22. marraskuuta 2008 13:24:50

Nimi : Zngr
  
Viesti : Jackass: Oma johtopäätökseni siitä ettei Halla-Aho halua tutkia suomalaisten väkivaltaa on se ettei omaa pesää voi liata, perussuomalaisten äänestäjissä on varmasti eniten kännissä reihuvia urpoja, jotka hakkaa vaimoaan tai naapuriaan. He tuovat mieleeni suomalaisen läskimooseksen joka pitsaa ahmiessaan ihmettelee sitä, että ompa nuo amerikkalaiset tyhmiä ja lihavia. Osoittelu on kivaa ja helppoa, paljon kivempaa ja helpompaa kuin peiliin katsominen

Sangen huono trolli, koska et jaksanut nähdä liikaa vaivaa. Mutta päätelmäsi on sikäli oikea, ettei Halla-aho tosiaankaan halua tutkia suomalaisten väkivaltaa. Sitä tutkii jo moni muu. Hän on monesti sanonut olevansa aikalailla yhden asian mies. Halla-aho tai kukaan häntä äänestäneista, joista moni on aika uusi perussuomalainen, ja asuu laajalti sangen varakkaissa kaupunginosissa, ei ole missään vaiheessa kiistänyt etteikö suomessa esiinny runsaasti väkivältää ihan ilman maahanmuuttajiakin. Väärä päätelmäsi on siitä kohdin, ettei sitä käsitellä sen takia ettei omaa pesää uskalleta liata. Sitä ei vatvota yhtä paljon kuin maahanmuuton haittoja sen takia, että suomalaisten väkivalta ei yksinkertaisesti kuulu agendaan.

Esimerkiksi Vihreä puolue ei käsittääkseni pyri käsittelemään puolueohjelmassaan vieraiden planeettojen tutkimusta. Se ei kuulu heidän agendaan.

Halla-ahon äänestäjien asuinalueet viittaavat siihen, että he voivat halutessaan tilata, tai käydä hakemassa pitsaa. En ota kantaa siihen kuinka paljon he keskimäärin painavat. Rohkenen kuitenkin epäillä, että he pahoinpitelevät naapureitaan, koska eivät olisi silloin välttämättä ehtineet äänestämään Halla-ahoa tai lukemaan blogeja.
  
  22. marraskuuta 2008 13:26:44

Nimi : Kekke
  
Viesti : "(mm. Saddam Hussein tyhjensi vankiloitaan Eurooppaan, vangeista tuli "pakolaisia" joita uhkaa kotimaassa "kidutus ja teloitukset" ja heidät oli pakko ottaa vastaan sekä samalla Saddam säästi pitkän pennin joten kaikki olivat iloisia) "

Fidel-setä käytti samaa keinoa Kuubassa 80-luvulla. Kun USA hyvää hyvyyttään otti vastaan laillisia siirtolaisia, joukkoon työnnettiin linnanvenkuloita ja lusmuja joista päästiin näin kätsysti eroon.
Jotain kommunismin edustamasta "edistyksellisyydestä" kertoo sekin että tähän "jäteihmissakkiin" luettiin myös homoseksuaalit.
  
  22. marraskuuta 2008 13:30:19

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Oma johtopäätökseni siitä ettei Halla-Aho halua tutkia suomalaisten väkivaltaa on se ettei omaa pesää voi liata, perussuomalaisten äänestäjissä on varmasti eniten kännissä reihuvia urpoja, jotka hakkaa vaimoaan tai naapuriaan. He tuovat mieleeni suomalaisen läskimooseksen joka pitsaa ahmiessaan ihmettelee sitä, että ompa nuo amerikkalaiset tyhmiä ja lihavia. Osoittelu on kivaa ja helppoa, paljon kivempaa ja helpompaa kuin peiliin katsominen.

Tuo itse asiassa menee aika selvästi syyttelyksi ja osoitteluksi, joka on kivaa ja helppoa. Oletan, että olet trolli.

Halla-aho ei puhu suomalaisten tekemistä väkivaltarikoksista, suomalaisten tekemistä raiskauksista tai suomalaisten sosiaalituella löysäilystä, koska se ei ole se asia, josta Scripta kertoo. Scripta on nimenomaan nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa kohtaan kriittisesti suhtautuva blogi. Scripta ja Halla-aho ei pyri korjaamaan kuin yhden valtavan epäkohdan suomalaisessa yhteiskunnassa.
  
  22. marraskuuta 2008 13:30:27

Nimi : Zngr
  
Viesti : Vaihtoehtoisesti saattaa olla, että Halla-aho on syyllistynyt eläinsuojelulain rikkomiseen, ja pitää lemmikkieläimenään krokotiilia, jolle hän iltaisin - itse raukkamaisesti kattokruunusta roikkuen - syöttää ravinnoksi poliittisia vastustajiaan, pahaa-aavistamattomia haastattelua kärttäviä toimittajia ja maahanmuuttajia?

Keski-Afrikan keisari Jean-Bédel Bokassa muuten syötti poliittisia vastustajiaan, opettajia joista ei pitänyt ja hankalia toimittajia kartanonsa lammessa asuville krokotiileille.

Koska Tohtri Halla-aho on moninverroin pöyristyttävämpi ihminen kuin Bokassa, koska hän mm. vihaa naisia, tämä ei ole laisinkaan kaukaa haettua. Halla-aho vihaa SINUAKIN.
  
  22. marraskuuta 2008 13:34:10

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Rva Nikopol, joka yleensä haukottelee monikultturismiöyhötykselleni, luki Talibbosen kirjoituksen ja pimahti ihan nuivaksi. Kiitos, norsunluutornin sokeat valtiattaret!

Kannattaa tutustuttaa rouva myös kaksikon aiempaan tuotantoon, esim.:

http://www.hs.fi/keskustelu/&%2334%3BSuomi+ep%E4onnistunut+kotouttamisessa&%2334%3B/thread.jspa?threadID=116285&tstart=0

Opettaja-lehti on myös hyvä paikka josta lukea voimakaksikon ajatuksia.
  
  22. marraskuuta 2008 13:34:21

Nimi : Nyymi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Varsin nautinnollista lukea Saija Jokelan ja Jeja-Pekka Roosin ottelua Uudessa Suomessa. Roosia viedään kuin ämpäriä. Sääliksi käy.
  
  22. marraskuuta 2008 13:37:20

Nimi : Esa Paloniemi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Pidä lippu ja blogi korkealla. Asiaa on aina hyvä lukea.
  
  22. marraskuuta 2008 13:38:19

Nimi : Jackass
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Halla-aho ei puhu suomalaisten tekemistä väkivaltarikoksista, suomalaisten tekemistä raiskauksista tai suomalaisten sosiaalituella löysäilystä, koska se ei ole se asia, josta Scripta kertoo. Scripta on nimenomaan nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa kohtaan kriittisesti suhtautuva blogi. Scripta ja Halla-aho ei pyri korjaamaan kuin yhden valtavan epäkohdan suomalaisessa yhteiskunnassa".

Tämän minä uskon, mutta juuri tämä kärjistää ongelmaa, koska tällä tavoin lietsottu "ongelma" luo lisää ongelmia, ja kääntää selän oleellisimmalle.
  
  22. marraskuuta 2008 13:39:30

Nimi : Del
  
Viesti : Tässä muutama pointti miksi toivoisin Jussin asettuvan ehdolle eurovaaleihin:
1. Saisin kerrankin äänestää henkilöä, jonka mielipiteet tunnen ja olen hänen kanssaan riittävän paljon samaa mieltä.
2. Poliittinen painoarvosi kasvaa.
3. Vasemmistomedia todennäköisesti lopettaa loanheiton vaalitulokseen asti, koska eivät halua antaa sinulle yhtään ilmaista mainosta.
4. Mikäli tulet valituksi: tulotasosi nousee ja raha luonnollisesti parantaa antaa edellytyksiä toimia.
5. Tiukemman maahanmuuttopolitiikan ajaminen on mahdollista myös europarlamentissa.


6. pääset sisään Europarlamenttiin ja voit sisältä käsin raportoida kansalle sen mädännäisyydestä.

7. Europarlamentaarikkona voit kirjoittaa pääteemastasi länsimaisen kulttuurin uppoamisesta. Näkyvyys olisi teoriassa koko EU:n alue. Tämä olisi aivan huikea askel eteenpäin.
  
  22. marraskuuta 2008 13:41:43

Nimi : Kokoliha
  
Viesti : Keski-Afrikan keisari Jean-Bédel Bokassa muuten syötti poliittisia vastustajiaan, opettajia joista ei pitänyt ja hankalia toimittajia kartanonsa lammessa asuville krokotiileille.

No niin, asia lienee siis päivänselvä. Missäs se Jussi olikaan ulkomaanreisulla? Kyseessä oli kiistattomasti opintomatka, jolta Jussi kaiketi myös toi salaa matkalaukussaan 20 kpl krokotiilinpoikasia jaettavaksi netsikavereilleen.
  
  22. marraskuuta 2008 13:44:47

Nimi : Elina
  
Viesti : Jackass klo 13.13,

Kukahan on tämä Halla-Aho?

Aina tekee vakuuttavamman vaikutuksen, jos edes osaa kirjoittaa kommentoimansa henkilön nimen oikein.

Tulee vähän sellainen olo, että muukin teksti on potaskaa..  
  22. marraskuuta 2008 13:46:29


guestbook © freebok.net